Samsung S5530 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5530 Opinie o Samsung S5530

Samsung S5530

w sumie: 16
  • 0

    1. ~playmoblie  2010-09-06 13:55:47  host: iwa42.internetdsl.tpnet.pl

    Kolejny badziew trafia do Play. No cóż, ale chętnych nie brakuje

  • 0

    3. ~  2010-10-02 13:42:04  host: 80.51.9.104

    mam ten telefon i jak na razie sprawuje sie bez zarzutow

  • 0

    4. ~  2010-10-07 15:49:03  host: 80.51.181.58

    jest super

  • 0

    5. ~  2010-10-16 10:28:49  host: acny233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo słaba bateria 800 mAh :(,nawet C3050 ma lepsza przy gorszych parametrach-badziewia Samsunga zalewaja rynek

  • 0

    6. ~angus20  2010-11-30 18:07:32  host: adss13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktos jak wgrac na niego gry ? bo sobie pobralam i teraz nie wiem gdzie je wkleic ;/

  • 0

    7. ~ciku  2010-12-04 01:57:12  host: nat-6.ingram.com.pl

    dlaczego niby slaba bateria. ja korzystam z niego do dzwonienia i telefonowania to wytrzymuje mi jakis tydzien. polecam

  • 0

    8. ~  2010-12-14 18:00:42  host: ip-80-245-190-141.uznam.net.pl

    A JAKJ OTWORZYC TEN TELEFON ZEBY ZRZUCIC Z NIEGO ZDJECIA NA KOMPA

  • 0

    9. ~gość  2011-01-25 13:53:09  host: 94-75-79-94.home.aster.pl

    otwierasz obudowę i tam gdzieś za baterią powinny być w takiej mini teczuszce

  • 0

    10. ~Dane  2011-01-28 10:01:37  host: aev128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @ 8 Kablem USB lub Bluetoothem - jesli masz moduł BT wbudowany w PC. Ewentualnie zrzucenie zdjęć na kartę micro SD i wykorzystanie odpowiedniego czytnika (z adapterem).

  • 0

    11. ~Zbych  2011-02-11 19:37:33  host: 46.186.11.57

    Telefon otwiera sie wykalaczka. Byle tempa, bo porysujesz obudowe.

  • 0

    12. ~alchemyy  2011-02-19 10:34:41  host: cqu160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    możecie mi powiedzieć, czy ten telefonik jest dotykowy? bo zastanawiam się nad jego wyborem...

  • 0

    13. ~ant  2011-03-06 07:15:06  host: 89-74-10-49.dynamic.chello.pl

    Śmiało możesz go dotykać.

  • 0

    14. ~krystynap13@wp.pl  2011-07-26 19:28:16  host: 220-231-251-94.net.stream.pl

    NIE POLECAM SAMSUNGA S5530!... w opiniach -han- pisze może i ostro nt.tego aparatu, ale jest to opinia prawdziwa.. Jest to mój kolejny aparat , a drugi Samsung. ale takiego GŁUPIEGO nie miałam...Ciągłe kłopoty z programem Kies, nie przenosi mi zdjęć do komputera?, a instrukcja do ,,bani,, nie można się doczytać żadnych dokładnych informacji, radio po dłuższej chwili odbioru przerywa na 4-6 sekund, dzwoniący słyszy dopiero drugie, trzecie zdanie zgłaszającego, Wydaje mi sie,że te hymny pochwalne piszą nieuczciwi sprzedawcy.. Czy ktos wie jak ,,przerzucać ,, zdjęcia na PC bo od pewnego czasu nie wgrywa mi się łączenie aparatu z komputerem..?

  • 0

    15. ~ban  2012-01-04 08:36:49  host: 088156172081.krosno.vectranet.pl

    Kupa naprawde. Stary samsung D900 i jemu podobne bija go na głowe. Jest wolny i twoje komendy dzieją sie z opóźnieniem. jak juz takie cos telefon ma, jest przeze mnie z góry skreslony. Nie polecam

  • 0

    16.  2012-01-30 09:42:08

    Według mnie wygląd zerżnięty z Nokii 7650

  • 0

    17. ~dawid  2013-07-24 18:45:09  host: ip-85-202-45-81.eltronik.net.pl

    mam t en tel i nie moge otwierac zdjec czemu?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-129-152.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet