Samsung S5510 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5510 Opinie o Samsung S5510

Samsung S5510

w sumie: 42
  • 0

    1. ~dxtr  2009-11-09 19:21:50  host: rea.ipt.com.pl

    W końcu coś sensownego dla fanów klapki ;).

  • 0

    2. ~totty  2009-11-27 13:43:40  host: pc36.tzmo.com.pl

    ładny tylko szkoda, że nigdzie nie dostępny

  • 0

    3. ~...  2009-11-28 01:54:57  host: cjg212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla fanów klapki polecam nokię 6650 może i trochę starsza ale ma symbiana, dużo lepszy wygląd, większy ekran i trochę gorszy aparat.

  • 0

    4. ~banita  2009-12-09 22:19:05  host: eww162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do poprzednika-spadaj leszczu!

  • 0

    5. ~  2010-01-02 23:00:07  host: h82-143-187-185-static.e-wro.net.pl

    Jest do kupienia w Saturnie cena kolo 550 pln

  • 0

    6. ~plusik  2010-01-07 14:31:27  host: eeh30.internetdsl.tpnet.pl

    już niedługo w polkomtelu będzie dostępny:)

  • 0

    7. ~ola  2010-01-25 15:57:50  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefonik

  • 0

    8. ~plusik2  2010-01-25 17:32:29  host: hpo74.internetdsl.tpnet.pl

    juz jest dostepny w Plusie ;)

  • 0

    9. ~niunia  2010-01-27 20:59:32  host: 83-1-12-144.informel.pl

    a czy w samsungu można z karty pamięci ustawić dzwonek? przypisać dzwonek do osoby lub np.jako dzwięk połączenia ale z karty pamięci? z noki można a czy tutaj w samsungu jest to możliwe - miałam kiedyś inne modele samsunga i nie można było tego zastosować

  • 0

    10. ~karcia  2010-01-28 18:43:01  host: 80.54.27.21

    mam już ten tel od paru dni i jest super

  • 0

    11. ~  2010-02-05 18:45:52  host: host86-129-210-49.range86-129.btcentralplus.com

    prosze o dokładne podanie ile dni trzyma bateria przy normalnym korzystaniu z fona

  • 0

    12. ~scream  2010-02-06 09:12:44  host: 77-254-200-125.adsl.inetia.pl

    jaka on ma palete barw? 16mln czy 256tys? bo widze rozbieznosc tu i na stronie plusa :D czy zdjecia z tela sa w miare dobre?

  • 0

    13. ~patryk2789  2010-02-24 13:50:10  host: aay249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zarowno na stronie plusa jak i tu jest napisane, ze 16 mln..

  • 0

    14. ~jugi  2010-03-05 09:24:26  host: proxy.idealan.pl

    można ustawic dzwonek z karty pamięci i bateria mtrzyma jak dla mnie 5 - 6 dni przy pisaniu dużej ilości sms, słuchaniu muzyki albo radia

  • 0

    15. ~  2010-03-05 18:44:10  host: 78-159-85-25.individual.coel-network.net

    Ma ten telefon, i jest śliczny!! :D

  • 0

    16. ~f  2010-03-07 15:49:04  host: afhs80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba najładniejszy obok Nokii 3710 fold telefon z klapką jaki jest na ten moment do kupienia. Mały, lekki , funkcjonalny i świetnie wyposażony. Jak na telefon bez autofocusa robi zadziwiająco dobre zdjęcia, ładnie nasycone kolorem i całkiem ostre. Lepsze niż Nokia 6303 classic. Bateria bardzo przyzwoita, mozliwość regulacji jasności wyświetlacza i wyłączenia trybu 3G dodatkowo wydłużają jej pracę. Bardzo dobra jakość połączeń gdy mamy dobry zasięg. I tu zaczyna się istotna wada tego modelu: słaba antena wewnętrzna. W pomieszczeniach i na zadupiach często zdarza się że telefon gubi zasięg, tam gdzie praktycznie każda jedna Nokia łapie go bez najmniejszego problemu :( Męczy się też z wysyłaniem większych mmesów ale to zapewne przez słabą antenę i gdy jesteśmy w słabszym zasięgu. Ma dobrej jakość dzwonki, głośne i wyraźne. Wygodnie pisze się na nim smsy. Wyświetlacz na medal 16 milionów kolorów, wyraźny i czytelny. Gdyby nie istotna wada w postaci słabej anteny wewnętrznej i przez to tendencji do gubienia zasięgu byłby to naprawdę funkcjonalny telefon, a tak podobnie jak spora część Samsungów typu clamshell czy slider , nie radzi sobie ze słabszym sygnałem. Chyba lepiej zainwestować w jakąś Nokię, z nimi nie ma takich problemów.

  • 0

    17. ~aniabania  2010-03-10 10:51:14  host: chello089078131075.chello.pl

    cześć, mam następujące pytanie: czy na wyświetlaczu zewnętrzyn samsunga s5510 widać nieodebrana wiadomość SMS i nieodebrane połączenia?czy jedynie po otwarciu klapki jest to możliwe, z góry dziękuje za odpowiedz: )

  • 0

    18. ~  2010-03-28 17:58:15  host: 78-159-85-25.individual.coel-network.net

    widac, ale trzeba przytrzmac przycisk podgłaszania :)

  • 0

    19. ~kuron997  2010-04-09 22:07:27  host: static-ip-87-248-67-40.promax.media.pl

    w samsungu jesli jest zewnetrzny wyswietlacz zawsze jest pokazane czy masz nieodebrane polaczenie i smsa, naciskasz przewaznie klawisz glosnosci (-) i wtedy ci sie wyswietlaja raporty

  • -1

    20. ~monii  2010-04-11 14:45:25  host: 212.160.251.223

    Czy w tym tel. można zainstalować GG ??

  • 0

    21. ~vec  2010-04-13 12:04:41  host: m-200-o10.tvk3.pl

    gdy ktoś dzwoni, albo napiszę na zewnętrznym od razu się pokazuje nieodebrane połączenie bądź sms, ale po chwili to znika i dopiero jak przytrzyma się dłużej boczny przycisk pokazuje się ponownie, koperta bądź telefonik i ilość ;) Polecam innym. Kupiłam za 360 w komisie z wszystkimi papierami. Za tą cenę na pewno warto. Nie zdarzyło mi się jeszcze żeby zgubił zasięg, porównywalny zasięg z sony ericssonem który mam. Ale nie podważam powyższej opinie. Może trafiłam na dobry egzemplarz, albo nie przetestowałam go jeszcze jak powinnam. Ale... Nie narzekam. Jestem naprawdę zadowolona

  • 0

    22. ~zosia  2010-04-22 18:10:51  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Śliczny telefon. Mam zamiar go kupić tylko nie potrafię się zdecydować,który kolor ładniejszy... A właśnie, można na nim zainstalować GG???

  • 0

    24. ~D  2010-05-09 08:39:09  host: abij212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z zasięgiem bywa różnie ale nie jest źle. Wszystko i tak zależy z jaką siłą grzeje w okolicy nadajnik albo czy wewnątrz jakiegoś pomieszczenia coś nie ekranuje sygnału. Ten mały Samsung nie radzi sobie jednak najgorzej. Ogólnie jest to bardzo udany telefon, świetnie wykonany a wygląd to poezja. W wersji black mistic jest jedak ładniejszy, mniej cukierkowy i bardziej elegancki. Ma odblokowaną Javę co w Samsungach jest rzadkością, czyli wgrywanie gier i aplikacji Java nie stanowi problemu, wystarczy poszukać w necie tych które mają rozdzielczość 240x320. Jakość rozmów głosowych na super poziomie, rozmówcę słychać idealnie i nas też świetnie. Wyświetlacz zewnętrzy pokazuje kto dzwoni, sms,mmes itp , godzina , wszystko co dzieje się z telefonem jest widoczne na zewnątrz klapki. Zdjęcia jak na telefon bez autofocusa mogą mocno zadziwić na plus, są po prostu świetne. Wiadomości sms/mms pisze się bardzo wygodnie, klawiaturka jest mega funkcjonalna. Dobry czas pracy na pojedynczym ładowaniu, u mnie jest to minimum 6-7 dni. Obecnie jeden z najciekawszych klapkofonów dostępnych na rynku, w podobnej cenie i z podobnymi parametrami są :Nokia 3710 fold i dwa Sony Ericssony W980 i T707 , Motorole są większe i chyba nie dorównują funkcjonalnością Samsungowi , Nokiom i SE. Zdecydowanie polecam tego S5510 osobom szukającym małego telefonu z klapką o lekkiej wadze i całkiem niezłym wyposażeniu. S5510 ma choćby UMTS i stronki internetowe śmigają na nim aż miło. Brakuje mi w nim jedynie diody informującej o nieodebranym połączeniu czy smsie, a tak poza tym telefon rewelacyjny i nie ma się do czego przyczepić. Ma to coś co daje frajdę w codziennym użytkowaniu.

  • 0

    25. ~loool  2010-05-17 18:10:14  host: dzq59.internetdsl.tpnet.pl

    Można gg. Ten telefon jest suuper! Można nawet sameu robic motywy !! ;))

  • 0

    26. ~a  2010-05-20 17:37:56  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Na prawdę bardzo fajny telefon. Polecam go wszystkim. Jest funkcjonalny i ładny :)

  • 0

    27. ~grzana  2010-05-24 15:07:29  host: aekh203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak z baterią? bo przy pojemnosc 800mAh i 16mln kolorów wyświetlacza to naprawde może być kiepsko.... jakie wasze doświadczenia z tą baterią? a miał ktoś też te kłopoty z zasięgiem? :))

  • 0

    28. ~:-  2010-05-27 11:34:32  host: host-abn-93-89-192-180.tkk.pl

    ja mam podobny starszy model samsunga model j400 i niestety ma malo pamieci a z karty nie mozna ustawic dzownikow :/ sa wgrane dzwonki polifoniczne ale tak lipne ze masakra i na dodatek nie mozna ich usunac czy w tym telefonie jest tak samo ??

  • 0

    29. ~zosia  2010-05-27 17:48:19  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Niestety nie potrafię anulować wysyłania wiadomości sms, naciskam anuluj ale wiadomość nadal jest wysyłana. Czy też macie ten probem? :(

  • 0

    30. ~kamilcia  2010-05-28 17:25:37  host: komp11-126.piotrcentrum.eu

    A czy mozna ustawiac inne dzwonki na sms czy tylko te ktore sa juz w telefonie? tak jak np w samsungu D900i.

  • 0

    31. ~stanti  2010-07-02 12:00:42  host: feh18.internetdsl.tpnet.pl

    hej, czy da się ustawić w tym telefonie odbiór połączenia nie tylko przez otwarcie klapki a normalne klikanie w klawisz odbioru? Nie mogę tego znaleźć a drażni mnie, że mogę odebrać tylko otwierając klapkę i juz kilka razy kogoś złapałam w ten sposób :/

  • 0

    32. ~a.a  2010-07-09 22:30:09  host: chello089078071002.chello.pl

    czy ktoś z was tez ma problem z łączeniem sie telefonu z kompem? niestety przy każdym podłaczeniu kabla usb do kompa resetuje mi go i nie jestem w stanie nic zrobić. Dodam, że kabel jest oryginalny, z salonu. Ktoś może mi pomóc?

  • 0

    33. ~loll  2010-07-14 19:42:30  host: dzq59.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam kabel od noki i działa dobrze jak się podłączy

  • 0

    34. ~mar  2010-07-26 15:34:34  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Stani, mam nadzieję, że teraz sobie poradzisz:) ustawienia->aplikacje->połączenia->wszystkie połączenia->tryb odbierania

  • 0

    35. ~kasia  2010-08-08 00:31:13  host: ip-79-110-4-87.static.tvk.wroc.pl

    czy ten telefon ma zaczep na smycz?

  • 0

    36. ~Kasula  2010-08-09 20:05:43  host: semix-to-r1.mik.metro-networks.pl

    a co do łączenia z kompem to potrzebne jest jakies oprogramowanie? bo kabel tez mam z nokii

  • 0

    37. ~xyz  2010-08-29 18:54:34  host: 80.48.188.246

    Mam pytanie . Kupiłam dzisiaj ten telefon i nasuwa mi się pewien problem . A nawet dwa. Primo. Jak ustawić głośność dzwonka podczas połączenia? bo albo wyje na pół miasta, albo trzeba go wyciszyć kompletnie. Prosiłabym uprzejmie o pomoc . Secundo. Tapeta. Czy wszelkie obrazy, które wrzucimy na główny wyświetlacz oprócz tych zaoferowanych przez samsunga są tak mikroskopijnych rozmiarów i nie da się ich powiększyć na całą szerokość tapety ? Z góry dziękować dobrym ludziom .

  • 0

    38. ~abiolek  2010-09-27 22:49:20  host: aalg66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem czy idzie zminic ustawienia klawiszy programowych..??? funkcyjnych wiem jak i gdzie ale tych programowych nie potrafie.. :-/

  • 0

    39.  2010-11-14 15:22:52

    Hej! Mam pytanie odnośnie odtwarzania muzyki. Czy można umieścić wszystkie piosenki na jednej liście odtwarzania, czy może jest 5 list po 30 piosenek?

  • 0

    40. ~vec  2010-12-23 11:32:14  host: ip-194-183-44-185.isp.tvkg.net

    Mam od roku i nie narzekam na nic. Polecam

  • 0

    41. ~aha  2011-03-17 15:07:54  host: adsg232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka w tym tel jest pamięć?

  • 0

    42.  2011-06-19 14:35:23

    Czy na zewnętrznym wyświetlaczu pokazuje się numer albo nazwa osoby dzwoniącej? I jak długo wytrzymuje na jednym ładowaniu?

  • 0

    43. ~Pomocny Janek  2012-09-26 20:54:29  host: afgs109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @tarak - pokazuje się numer i nazwa. w *** długo @aha - nieduża, koło 25 - 30 MB chyba @joasia252 - nie wiem @xyz - dzwonek w ustawieniach dźwięku. nie wszystkie ale nie wiem jak się to ustawia. Na pewno czekacie na odpowiedzi, to odpowiadam, mam nadzieję że nie za szybko, pozdro ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-81-166-154.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy Play ma lepsze oferty niż Formuła Mini Max na kartę?

Formuła Mini Max na kartę znika z oferty Play

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet