Samsung S5510 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5510 Opinie o Samsung S5510

Samsung S5510

w sumie: 42
  • 0

    1. ~dxtr  2009-11-09 19:21:50  host: rea.ipt.com.pl

    W końcu coś sensownego dla fanów klapki ;).

  • 0

    2. ~totty  2009-11-27 13:43:40  host: pc36.tzmo.com.pl

    ładny tylko szkoda, że nigdzie nie dostępny

  • 0

    3. ~...  2009-11-28 01:54:57  host: cjg212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla fanów klapki polecam nokię 6650 może i trochę starsza ale ma symbiana, dużo lepszy wygląd, większy ekran i trochę gorszy aparat.

  • 0

    4. ~banita  2009-12-09 22:19:05  host: eww162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do poprzednika-spadaj leszczu!

  • 0

    5. ~  2010-01-02 23:00:07  host: h82-143-187-185-static.e-wro.net.pl

    Jest do kupienia w Saturnie cena kolo 550 pln

  • 0

    6. ~plusik  2010-01-07 14:31:27  host: eeh30.internetdsl.tpnet.pl

    już niedługo w polkomtelu będzie dostępny:)

  • 0

    7. ~ola  2010-01-25 15:57:50  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefonik

  • 0

    8. ~plusik2  2010-01-25 17:32:29  host: hpo74.internetdsl.tpnet.pl

    juz jest dostepny w Plusie ;)

  • 0

    9. ~niunia  2010-01-27 20:59:32  host: 83-1-12-144.informel.pl

    a czy w samsungu można z karty pamięci ustawić dzwonek? przypisać dzwonek do osoby lub np.jako dzwięk połączenia ale z karty pamięci? z noki można a czy tutaj w samsungu jest to możliwe - miałam kiedyś inne modele samsunga i nie można było tego zastosować

  • 0

    10. ~karcia  2010-01-28 18:43:01  host: 80.54.27.21

    mam już ten tel od paru dni i jest super

  • 0

    11. ~  2010-02-05 18:45:52  host: host86-129-210-49.range86-129.btcentralplus.com

    prosze o dokładne podanie ile dni trzyma bateria przy normalnym korzystaniu z fona

  • 0

    12. ~scream  2010-02-06 09:12:44  host: 77-254-200-125.adsl.inetia.pl

    jaka on ma palete barw? 16mln czy 256tys? bo widze rozbieznosc tu i na stronie plusa :D czy zdjecia z tela sa w miare dobre?

  • 0

    13. ~patryk2789  2010-02-24 13:50:10  host: aay249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zarowno na stronie plusa jak i tu jest napisane, ze 16 mln..

  • 0

    14. ~jugi  2010-03-05 09:24:26  host: proxy.idealan.pl

    można ustawic dzwonek z karty pamięci i bateria mtrzyma jak dla mnie 5 - 6 dni przy pisaniu dużej ilości sms, słuchaniu muzyki albo radia

  • 0

    15. ~  2010-03-05 18:44:10  host: 78-159-85-25.individual.coel-network.net

    Ma ten telefon, i jest śliczny!! :D

  • 0

    16. ~f  2010-03-07 15:49:04  host: afhs80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba najładniejszy obok Nokii 3710 fold telefon z klapką jaki jest na ten moment do kupienia. Mały, lekki , funkcjonalny i świetnie wyposażony. Jak na telefon bez autofocusa robi zadziwiająco dobre zdjęcia, ładnie nasycone kolorem i całkiem ostre. Lepsze niż Nokia 6303 classic. Bateria bardzo przyzwoita, mozliwość regulacji jasności wyświetlacza i wyłączenia trybu 3G dodatkowo wydłużają jej pracę. Bardzo dobra jakość połączeń gdy mamy dobry zasięg. I tu zaczyna się istotna wada tego modelu: słaba antena wewnętrzna. W pomieszczeniach i na zadupiach często zdarza się że telefon gubi zasięg, tam gdzie praktycznie każda jedna Nokia łapie go bez najmniejszego problemu :( Męczy się też z wysyłaniem większych mmesów ale to zapewne przez słabą antenę i gdy jesteśmy w słabszym zasięgu. Ma dobrej jakość dzwonki, głośne i wyraźne. Wygodnie pisze się na nim smsy. Wyświetlacz na medal 16 milionów kolorów, wyraźny i czytelny. Gdyby nie istotna wada w postaci słabej anteny wewnętrznej i przez to tendencji do gubienia zasięgu byłby to naprawdę funkcjonalny telefon, a tak podobnie jak spora część Samsungów typu clamshell czy slider , nie radzi sobie ze słabszym sygnałem. Chyba lepiej zainwestować w jakąś Nokię, z nimi nie ma takich problemów.

  • 0

    17. ~aniabania  2010-03-10 10:51:14  host: chello089078131075.chello.pl

    cześć, mam następujące pytanie: czy na wyświetlaczu zewnętrzyn samsunga s5510 widać nieodebrana wiadomość SMS i nieodebrane połączenia?czy jedynie po otwarciu klapki jest to możliwe, z góry dziękuje za odpowiedz: )

  • 0

    18. ~  2010-03-28 17:58:15  host: 78-159-85-25.individual.coel-network.net

    widac, ale trzeba przytrzmac przycisk podgłaszania :)

  • 0

    19. ~kuron997  2010-04-09 22:07:27  host: static-ip-87-248-67-40.promax.media.pl

    w samsungu jesli jest zewnetrzny wyswietlacz zawsze jest pokazane czy masz nieodebrane polaczenie i smsa, naciskasz przewaznie klawisz glosnosci (-) i wtedy ci sie wyswietlaja raporty

  • -1

    20. ~monii  2010-04-11 14:45:25  host: 212.160.251.223

    Czy w tym tel. można zainstalować GG ??

  • 0

    21. ~vec  2010-04-13 12:04:41  host: m-200-o10.tvk3.pl

    gdy ktoś dzwoni, albo napiszę na zewnętrznym od razu się pokazuje nieodebrane połączenie bądź sms, ale po chwili to znika i dopiero jak przytrzyma się dłużej boczny przycisk pokazuje się ponownie, koperta bądź telefonik i ilość ;) Polecam innym. Kupiłam za 360 w komisie z wszystkimi papierami. Za tą cenę na pewno warto. Nie zdarzyło mi się jeszcze żeby zgubił zasięg, porównywalny zasięg z sony ericssonem który mam. Ale nie podważam powyższej opinie. Może trafiłam na dobry egzemplarz, albo nie przetestowałam go jeszcze jak powinnam. Ale... Nie narzekam. Jestem naprawdę zadowolona

  • 0

    22. ~zosia  2010-04-22 18:10:51  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Śliczny telefon. Mam zamiar go kupić tylko nie potrafię się zdecydować,który kolor ładniejszy... A właśnie, można na nim zainstalować GG???

  • 0

    24. ~D  2010-05-09 08:39:09  host: abij212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z zasięgiem bywa różnie ale nie jest źle. Wszystko i tak zależy z jaką siłą grzeje w okolicy nadajnik albo czy wewnątrz jakiegoś pomieszczenia coś nie ekranuje sygnału. Ten mały Samsung nie radzi sobie jednak najgorzej. Ogólnie jest to bardzo udany telefon, świetnie wykonany a wygląd to poezja. W wersji black mistic jest jedak ładniejszy, mniej cukierkowy i bardziej elegancki. Ma odblokowaną Javę co w Samsungach jest rzadkością, czyli wgrywanie gier i aplikacji Java nie stanowi problemu, wystarczy poszukać w necie tych które mają rozdzielczość 240x320. Jakość rozmów głosowych na super poziomie, rozmówcę słychać idealnie i nas też świetnie. Wyświetlacz zewnętrzy pokazuje kto dzwoni, sms,mmes itp , godzina , wszystko co dzieje się z telefonem jest widoczne na zewnątrz klapki. Zdjęcia jak na telefon bez autofocusa mogą mocno zadziwić na plus, są po prostu świetne. Wiadomości sms/mms pisze się bardzo wygodnie, klawiaturka jest mega funkcjonalna. Dobry czas pracy na pojedynczym ładowaniu, u mnie jest to minimum 6-7 dni. Obecnie jeden z najciekawszych klapkofonów dostępnych na rynku, w podobnej cenie i z podobnymi parametrami są :Nokia 3710 fold i dwa Sony Ericssony W980 i T707 , Motorole są większe i chyba nie dorównują funkcjonalnością Samsungowi , Nokiom i SE. Zdecydowanie polecam tego S5510 osobom szukającym małego telefonu z klapką o lekkiej wadze i całkiem niezłym wyposażeniu. S5510 ma choćby UMTS i stronki internetowe śmigają na nim aż miło. Brakuje mi w nim jedynie diody informującej o nieodebranym połączeniu czy smsie, a tak poza tym telefon rewelacyjny i nie ma się do czego przyczepić. Ma to coś co daje frajdę w codziennym użytkowaniu.

  • 0

    25. ~loool  2010-05-17 18:10:14  host: dzq59.internetdsl.tpnet.pl

    Można gg. Ten telefon jest suuper! Można nawet sameu robic motywy !! ;))

  • 0

    26. ~a  2010-05-20 17:37:56  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Na prawdę bardzo fajny telefon. Polecam go wszystkim. Jest funkcjonalny i ładny :)

  • 0

    27. ~grzana  2010-05-24 15:07:29  host: aekh203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak z baterią? bo przy pojemnosc 800mAh i 16mln kolorów wyświetlacza to naprawde może być kiepsko.... jakie wasze doświadczenia z tą baterią? a miał ktoś też te kłopoty z zasięgiem? :))

  • 0

    28. ~:-  2010-05-27 11:34:32  host: host-abn-93-89-192-180.tkk.pl

    ja mam podobny starszy model samsunga model j400 i niestety ma malo pamieci a z karty nie mozna ustawic dzownikow :/ sa wgrane dzwonki polifoniczne ale tak lipne ze masakra i na dodatek nie mozna ich usunac czy w tym telefonie jest tak samo ??

  • 0

    29. ~zosia  2010-05-27 17:48:19  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Niestety nie potrafię anulować wysyłania wiadomości sms, naciskam anuluj ale wiadomość nadal jest wysyłana. Czy też macie ten probem? :(

  • 0

    30. ~kamilcia  2010-05-28 17:25:37  host: komp11-126.piotrcentrum.eu

    A czy mozna ustawiac inne dzwonki na sms czy tylko te ktore sa juz w telefonie? tak jak np w samsungu D900i.

  • 0

    31. ~stanti  2010-07-02 12:00:42  host: feh18.internetdsl.tpnet.pl

    hej, czy da się ustawić w tym telefonie odbiór połączenia nie tylko przez otwarcie klapki a normalne klikanie w klawisz odbioru? Nie mogę tego znaleźć a drażni mnie, że mogę odebrać tylko otwierając klapkę i juz kilka razy kogoś złapałam w ten sposób :/

  • 0

    32. ~a.a  2010-07-09 22:30:09  host: chello089078071002.chello.pl

    czy ktoś z was tez ma problem z łączeniem sie telefonu z kompem? niestety przy każdym podłaczeniu kabla usb do kompa resetuje mi go i nie jestem w stanie nic zrobić. Dodam, że kabel jest oryginalny, z salonu. Ktoś może mi pomóc?

  • 0

    33. ~loll  2010-07-14 19:42:30  host: dzq59.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam kabel od noki i działa dobrze jak się podłączy

  • 0

    34. ~mar  2010-07-26 15:34:34  host: ebd130.internetdsl.tpnet.pl

    Stani, mam nadzieję, że teraz sobie poradzisz:) ustawienia->aplikacje->połączenia->wszystkie połączenia->tryb odbierania

  • 0

    35. ~kasia  2010-08-08 00:31:13  host: ip-79-110-4-87.static.tvk.wroc.pl

    czy ten telefon ma zaczep na smycz?

  • 0

    36. ~Kasula  2010-08-09 20:05:43  host: semix-to-r1.mik.metro-networks.pl

    a co do łączenia z kompem to potrzebne jest jakies oprogramowanie? bo kabel tez mam z nokii

  • 0

    37. ~xyz  2010-08-29 18:54:34  host: 80.48.188.246

    Mam pytanie . Kupiłam dzisiaj ten telefon i nasuwa mi się pewien problem . A nawet dwa. Primo. Jak ustawić głośność dzwonka podczas połączenia? bo albo wyje na pół miasta, albo trzeba go wyciszyć kompletnie. Prosiłabym uprzejmie o pomoc . Secundo. Tapeta. Czy wszelkie obrazy, które wrzucimy na główny wyświetlacz oprócz tych zaoferowanych przez samsunga są tak mikroskopijnych rozmiarów i nie da się ich powiększyć na całą szerokość tapety ? Z góry dziękować dobrym ludziom .

  • 0

    38. ~abiolek  2010-09-27 22:49:20  host: aalg66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem czy idzie zminic ustawienia klawiszy programowych..??? funkcyjnych wiem jak i gdzie ale tych programowych nie potrafie.. :-/

  • 0

    39.  2010-11-14 15:22:52

    Hej! Mam pytanie odnośnie odtwarzania muzyki. Czy można umieścić wszystkie piosenki na jednej liście odtwarzania, czy może jest 5 list po 30 piosenek?

  • 0

    40. ~vec  2010-12-23 11:32:14  host: ip-194-183-44-185.isp.tvkg.net

    Mam od roku i nie narzekam na nic. Polecam

  • 0

    41. ~aha  2011-03-17 15:07:54  host: adsg232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka w tym tel jest pamięć?

  • 0

    42.  2011-06-19 14:35:23

    Czy na zewnętrznym wyświetlaczu pokazuje się numer albo nazwa osoby dzwoniącej? I jak długo wytrzymuje na jednym ładowaniu?

  • 0

    43. ~Pomocny Janek  2012-09-26 20:54:29  host: afgs109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @tarak - pokazuje się numer i nazwa. w *** długo @aha - nieduża, koło 25 - 30 MB chyba @joasia252 - nie wiem @xyz - dzwonek w ustawieniach dźwięku. nie wszystkie ale nie wiem jak się to ustawia. Na pewno czekacie na odpowiedzi, to odpowiadam, mam nadzieję że nie za szybko, pozdro ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet