Samsung S5360 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5360 Opinie o Samsung S5360

Samsung S5360

w sumie: 47
  • 0

    1.  2011-11-16 11:20:15

    nowy telefon... a ZTE Blade go zjada na sniadanie

  • 1

    2. ~Simon  2011-11-16 12:23:30  host: public104047.xdsl.centertel.pl

    Po przeczytaniu specyfikacji telefon wydaje się lipny, słaby aparat, zapewne brak diody led, która przydała by się czasem jako latarka, mały ekran (śmiało zmieściłby się tam ekranik o przekątnej 3,2 lub 3,5 cala), słaba rozdzielczość ekranu. Nie postarali się po prostu.

  • 1

    4.  2011-11-16 16:32:44

    Taki odświeżony Galaxy Mini. I tak samo badziewny ekran ;/

  • 0

    5. ~ciekawe  2011-11-17 08:20:36  host: pra-b.merinet.pl

    Duzy pricek jak na takie badziewko, flesz jest po to zeby mozna bylo uchwycic efekt swiecacych pikseli przy aparacie 2mpx

  • 0

    6. ~abraham  2011-11-17 10:14:38  host: moprb-r.3s.pl

    Kiedy oni przestaną montować takiej beznadziejnej rozdzielczości wyświetlacze? Wcale tańsze nie są przecie... U mnie 320 na 480 jest ledwie akceptowalne w ACE. Reszta - jak najbardziej ale to za mało...

  • 0

    7. ~losslawos  2011-11-17 10:45:52  host: gw.mesart.com.pl

    okrojony i zmniejszony ACE

  • 0

    8.  2011-11-17 15:01:19

    Jako telefon w porównaniu do Ace, S czy innych z Androidem to dość słaby (chodzi mi o rozdzielczość przede wszystkim). Natomiast jeśli nie będzie drogi u operatorów (bo cenę wolnorynkową ma ok. 500 zł) to myślę, że będzie się sprzedawał. Widzę, że Samsung zapewnia dobre trzymanie baterii, ciekawe jak w rzeczywistości będzie ale zapowiada się nieźle. Myślę iż może być popularny.

  • 0

    9. ~k  2011-11-18 00:31:51  host: z54-06.opera-mini.net

    telefon kryzysowy? Na taki procek i andruta 2.3 starczylo a na aparat juz nie?

  • 0

    10. ~Babuch  2011-11-18 20:35:43  host: 195.205.221.231

    Galaxy Gio ma o wiele lepszy ekran a jest praktycznie w tej samej cenie. Gdzie tu sens, gdzie logika?

  • 0

    11. ~wildchild  2011-11-26 13:20:28  host: cag45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tego telefonu używam od wczoraj. na pierwszy rzut oka jest wystarczający dla przeciętnego zjadacza chleba. aparatu w telefonie ni potrzebuje, więc jego słaba jakoś nie jest dla mnie wielką wadą, ale gdyby był lepszy, byłoby cudownie... na chwilę obecną zastanawiam się co zrobić z formowaniem baterii...

  • 0

    12. ~stasiu  2011-11-27 11:12:27  host: 79.175.245.92

    To nie fon dla krezusów. Mlody odbiorca za taką kase ma całkiem niezłe urządzenie. Że aparat słaby?, rozdzielczość słaba? itd. Przecież gdyby te parametry były lepsze to nie kosztowałby 450 zł, ale 1000. To nie telewizor, monitor, czy aparat fotograficzny czy nawet laptop. To tylko średniej klasy fon,który ma całkiem fajny desing, jest zupełnie wystarczający aby zrobić zdjęcie, przeczytać inormacje w NET-cie(niezły procesor. Za taką kasę nie ma lepszego na rynku

  • 0

    13. ~ciel  2011-11-30 18:09:09  host: 178.180.47.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Siema mam zamiar kupic ten fon. Telefon jest mi potrzebny do pisania sms, słuchania muzyki i czasem do znalezienia czegoś w niecie, więc stąd pytanie czy da rade?

  • 0

    14. ~ndf  2011-11-30 22:17:16  host: user-46-112-55-43.play-internet.pl

    Czy będzie planowana aktualizacja do wersji 4.0 ?

  • 0

    15. ~Marcin  2011-12-02 17:02:26  host: 89-79-182-140.dynamic.chello.pl

    @11: Formowało się baterie Ni-MH. Litowym taka procedura nie jest w ogóle potrzebna. Używaj śmiało :)

  • 0

    16. ~hehe  2011-12-02 18:15:11  host: afto60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze odrazu do 8.0 ? Jeszcze daleko do chodzby 3.0 a ty juz z 4.0 wyskakujesz

  • 0

    17. ~ja  2011-12-04 22:16:18  host: z56-05.opera-mini.net

    @14 hahaha juz to widze jak android 4.0 dziala na wys. 240x320 i 3 cale

  • 0

    18. ~ndf  2011-12-05 17:37:53  host: user-46-113-17-189.play-internet.pl

    @15: Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Android 3.0 to system dla tabletów, a nie smartfonów. Np. Galaxy nexus ma oryginalnie 4.0 więc może wydadzą aktualizację do galaxy y ?

  • 0

    19. ~dim  2011-12-22 13:42:06  host: 89-69-87-246.dynamic.chello.pl

    najpierw kupilem go zonie, 2 tygodnie pozniej sobie. procek fajny, ale nie rozumiem czemu w tabelce jest pamiec 180 jak moj ma 290mb ram chyba jakies nie dopatrzenie... bateria daje rade jak malo uzywam wifi to 4 dni wytrzyma. aparat fakt kiepski, muzyka bardzo dobra ekran bardzo czuly, ZTE blade ma sporo slabsze parametry, w tej cenie z tego co przegladalem i sie bawilem nie ma lepszego z androidem

  • 0

    20. ~mkkot  2011-12-22 22:49:04  host: ip-157-25-82-211.multimo.pl

    Mam pytanie do zwolenników dobrych wyświetlaczy: dlaczego to dla Was ważne? Pytam serio zupełnie.

  • 0

    21. ~  2011-12-25 21:55:42  host: dynamic-78-8-50-160.ssp.dialog.net.pl

    jak dla mnie to fajny telefon, jak macie wieksze wymagania to kupcie se droższy!!!!

  • 0

    23. ~magic  2012-01-02 23:08:43  host: staticline57085.toya.net.pl

    byłem posiadaczem tego telefonu przez tydzień. Ocena ogólna dobra, telefonik szybko i sprawnie działa, rozdzielczość wyświetlacza jest w zupełności wystarczająca. Aparat słaby ale lepszy niż te 2mpx z nokii bo nie ma takiej mory na fotkach. Niestety przy włączonych aplikacjach korzystających z netu i kilku innych gadżetach bateryjka trzyma bardzo słabo - poniżej 20h...

  • 0

    24. ~lunatyk  2012-01-15 20:50:39  host: 94-40-119-108.inlink.eu

    Mam ten telefon od jakiegoś czasu. Jest świetnym aparatem z niższej smartphoneowej półki. Jeżeli ktoś chce mieć telefonik z Androidem, na którym będzie spokojnie mógł coś sprawdzić w sieci, albo zagrać w jakąś giercoche (radzi sobie z grafiką 3D, podono nawet z GTA3, ale tego jeszcze nie testowałem), i nie chce wydawać większych pieniędzy, to może brać go w ciemno. Bateria trzyma bardzo dobrze, no chyba że telefon będzie bardzo mocno molestowany wi-fi, grami i użytkowaniem, ale mimo tego spokojnie powiina chodzić jeden dzień. Miło mizia się palcem po ekranie, bez zaciachów i innych checy. Polecam ;)

  • 0

    25. ~leo  2012-02-29 10:25:02  host: 77-255-31-115.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon o dwóch miesięcy. nie jest to mój pierwszy smartphone. uważam że jak za te pieniądze, jest super telefonem.

  • 0

    26. ~barti120899  2012-03-01 15:40:17  host: 79.162.90.54

    telefon raczej dla młodych użytkowników, chociaż i tak większość ,,dzieci" telefon ocenia po aparacie

  • 0

    27. ~faraon  2012-03-13 11:58:48  host: 62.87.184.230

    Zasadnicze pytanie brzmi: po co taki telefon? Przecież to już było.

  • 0

    28. ~Michał  2012-03-25 21:28:06  host: dko132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od miesiąca i nie narzekam. Aparat się nie liczy dla mnie . w tej cenie to bardzo dobry telefon smartfon. Jak dla kogoś liczy się tylko aparat to niech sobie kupi Pixona 12 z aparatem 12 megapixseli

  • 0

    29. ~kwiato  2012-03-30 18:23:34  host: host231-185.tvk.torun.pl

    czy w tym modelu można słuchać radia bez słuchawek?

  • 0

    30. ~niunia  2012-03-31 00:10:41  host: 31-128-3-2.ip.xcore.pl

    Witam. Bardzo spodobał mi się ten telefon i mam kila pytań: -czy to że słabo widać pod kontem przeszkadza w użytkowaniu?? -czy pisanie smsów na 3-calowym wyświetlaczu nie sprawia problemów -czy brak wibracji przy klawiszach funkcyjnych nie dezorientuje ? - czy aparat rzeczywiście jest taki beznadziejny??

  • 0

    31. ~Dj  2012-04-04 19:34:49  host: adbv224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam telefon mam dwa dni powiem ze jest super wyświetlacz nie jest taki mały do neta w sam raz to jest pierwszy smartfon jakiego mam- nie żałuje ze go kupiłem -zalety aparat robi ładne foty net śmiga super duzo zapikacji a android market darmowych gg itp przez wifi -wady nie ma!!!!!!!!!!

  • 0

    32. ~  2012-04-06 19:07:32  host: host-46-186-88-112.dynamic.mm.pl

    Uważam że telefon jest świetny. Jestem kobietą, która lubi ciekawe telefony. Wcześniej miałam telefony z klasyczną klawiaturą i teraz chciałam spróbować czegoś nowego. Wybrałam Young'a ponieważ ma całkiem dobrą cenę, a jego wnętrze jest naprawdę zadowalające. Wszystko sprawuje się jak należy. Mimo obaw o pisanie sms'ów na klawiaturze dotykowej, ten telefon pozytywnie mnie zaskoczył. Miałam porównanie do innych dotykowych i ten naprawdę przoduje jeśli chodzi o pisanie. Także, Zalety : - cena - obsługa - wygoda - design - wyświetlacz (mimo nie wysokiej rozdzielczości wszystko wygląda porządnie i nie ma się do czego przyczepić) - funkcjonalność - pisanie sms'ów - mysle że jeszcze można by wypisać ich sporo. Wady: - bateria (uważam że jest to poprostu specyfikacja telefonów dotykowych, ponieważ często podświetlany ekran zużywa sporo baterii) - brak podświetlenia przycisków dotykowych (osobiście nie sprawia mi problemu, lecz może to poniektórym przeszkadzać. Przy korzystaniu w dzień jest ok, lecz przy korzystaniu bez światła może być minusem. Ode mnie to chyba tyle. Zdecydowanie polecam wszystkim ten telefon. Moja ocena to 9,5/10. Pozdrawiam.

  • 0

    33. ~fansamsunga  2012-04-13 17:21:31  host: axt77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, tego smartfonika mam od 2 dni ale mogę już sporo o nim powiedzieć. Jest leciutki, stylowy, tylna klapka dzięki swojej chropowatości nie rysuje się tak łatwo jak np. w avili, tel nie jest skomplikowany w użytkowaniu, wifi działa bardzo sprawnie, aparat mimo "tylko" 2 mpix robi fotki bardzo ładne, moim zdaniem lepsze niż avila, android to świetna rzecz, zwłaszcza android market. Wyświetlacz pojemnościowy tego telefonu reaguje na najlżejszy dotyk, dużo sprawniej niż np. avili. Porównuję do avili bo wcześniej ją użytkowałem i nie ma porównania (no ale avila dawno temu weszła na rynek i nie ma co porównywać 3 letniego telefonu do nowoczesnego smartfona). Osobiście uważam że ten smartfonik jak na swoją cenę jest świetny i nie ma lepszego smartfona w przedziale cenowym do 500zł, niektóre z przedziału do 1000zł są gorsze. Szczerze polecam i pozdrawiam miłośników telefonów i smartfonów marki samsung.

  • 0

    34. ~mj  2012-05-02 14:17:15  host: 095160162151.bogatynia.vectranet.pl

    wie ktoś może czy ma skype?

  • 0

    35. ~Raq97  2012-06-07 22:49:19  host: h-91-189-34-204.euronet.net.pl

    Planuje zakupic ten telefon ale chciałbym wiedzieć do jakiego androida mozna zakualizowac ?

  • 0

    36. ~Przemo  2012-06-13 17:24:11  host: eju124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od lutego i jestem zadowolony. Wyświetlacz dobrze reaguje na dotyk(musiałem się przyzwyczaić do pisania smsów, ale to idzie mi już całkiem sprawnie), bateria trzyma ok. 4 dni(przy 2G), wi-fi działa jak należy, pamięć wewnętrzna wystarczająca, system nie zawiesza się. Mały problem występuje tylko z zewnętrzną kartą pamięci, zdarza się, że mimo włożonej karty telefon ma tendencje do jej "gubienia". Nie wiem czym to jest spowodowane, ale gdy na przykład słucham sobie muzyki to nie zdarzyło mi się, żeby telefon "zgubił" kartę, także tragedii nie ma. Jeżeli szukasz dotykowego telefonu do 500 PLN i nie zależy Ci na aparacie i graniu w jakieś śmieszne gierki, tylko potrzebujesz telefonu do dzwonienia, smsowania i (nie)okazjonalnego korzystania z internetu(czy to z 2/3G czy z wi-fi) to polecam :)

  • 0

    37. ~natand  2012-07-06 18:30:20  host: staticline51685.toya.net.pl

    Witam zamierzam kupić fon i mam pytania: 1. Czy GTA III chodzi płynnie? 2. Czy mała rozdzielczość nie przeszkadza w grach?

  • 0

    38. ~ukasz  2012-09-03 16:43:16  host: 86-41-74-248-dynamic.b-ras2.chf.cork.eircom.net

    GTA 3 plynnie? puknij ty sie w głowę... jak gry chcesz na tym odpalic jak tam pewnie angry birdsy mają 8fps

  • 0

    39. ~kula  2012-09-27 15:05:54  host: 46.187.183.251

    Czy w tym telefonie działa gadu gadu?

  • 0

    40. ~  2012-10-07 11:32:01  host: z29-04.opera-mini.net

    Zaje*isty fon! mam go od marca 2012 ;P jedyna dla mnie wada to że na nim nie działa gra minecraft pocket edition :(

  • 0

    41. ~susel  2012-11-16 16:24:40  host: 46.205.19.130.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Na mój gust lepiej kupić lg e400 w podobnej cenie a i wyswietlacz wiekszy i design lepszy i aparat

  • 0

    42. ~Anonimek xD  2013-03-12 21:20:22  host: public123706.cdma.centertel.pl

    ~ukasz lepiej ty sie puknij w glowe ja np. Nawet na grach 3D wymagajacych dobrego sprzetu mam nawet ok.40 fps

  • 0

    43.  2013-04-27 13:27:32

    Telefon mam od blisko pół roku i jestem po prostu zadowolony :) Bateria potrafi trzymać do 4 dni! Dotyk reaguje błyskawicznie, podobnie automatyczne obracanie ekranu we wszystkich aplikacjach. Głośniczek jest wydajny - można posłuchać muzyki kąpiąc się w prysznicu ;p Android maksymalnie do wersji 2.3 przy 290 Mb RAM wystarcza w zupełności do wszystkich normalnych aplikacji, tj. skype, opera, youtube, quickoffice. Wszystko działa na prawdę płynnie. GPS i bluetooth bez zastrzeżeń. Myślałem, że będzie to zwykła rozładowująca się w 1 dzień zabawka, ale zostałem bardzo miło zaskoczony! Szczerze polecam :)

  • 0

    44.  2013-06-07 15:37:50

    Nie cierpie for gdzie trzeba sie rejestrować więc jak to robie to musi być powód! FON GENIALNY 9+/10 RECENAJA soczysta Ja telefony mam od 15 lat - pierwsze Nokie, potem przeskoki na kilka marek i utwierdzenie się, że nigdy już nie chcę nic innego jak Nokia. I miałem Nokia 101 = 8/10 oraz Nokia Asha 201 = 9/10... niestety - to ku.wa nie są smartfony - pieprzony brak wifi, niemożność ogłądania mp4 czy chu.we przeglądanie zdjęć... No i teraz wiem że to Nokie muliły! SZAJZUNG - szydziłem przez lata, a moja kobieta miała jednego od wieelu lat i bardzo chwaliła. Potem kolega zaczął być fanem - zawsze wszystko Samsung - najlepsze najdroższe... Ale dopiero jak mi przyjaciel pokazał, że to też "może być jak telefon" to się skusiłem. Kiedyś rzekłem "nigdy dotykowego" oraz "tylko qwerty guziki".. No i było pięknie... ale może być piękniej - po prostu - czysta ekonomia i open source - to wszystko + kupa kasy łożona na dopieszczenie + największe fabryki, które robią bebechy dla 30-60% firm na świecie pozwala im zrobić najlepiej i najtaniej... Z reguły każda firma to spie.dala ale ONI SŁUCHAJĄ LUDZI! - to jest piękne - widać że słuchają ludzi, widać patrzą na myki konkurencji. Wszystko telefon ma dobre, zatem co ma złe: jedyne co się zawiodłem to odtwarzanie filmów - niestety ściągnięcie filmiku na mp4 czy avi i próba obejrzenia na 90% skończy się: rozjazdem obraz/dźwięk (niedomaga procek) albo w ogóle nie odtworzy (brak kodeków - niestety to jest minus - ograniczenie do Google Play to nie komp i już jak miałem tablet to się rozczarowałem - TO JEST PRODUKT GOOGLE - czytaj na usa modłe "hajs hajs hajs... ale bez przesady - nie jesteś Apple"... W efekcie kodeków nie ma albo trzeba mocno szukać. Drugi i chyba ostatni minus to słuchanie nutki - bez dedykowanych słuchawek z pilotem nie nadaje się. Tu PS: kupcie SONY MDR EX10. Inaczej - bra

  • 0

    45.  2013-06-07 15:50:46

    2/3 - mało miejsca na recke. IMO wszystko to czepianie się na wyrost. Nie wina Samsunga że Android ma swoje debilne wady - np NIE DA SIĘ ZMIENIĆ DŻWIĘKU DZWONKA czy SMSA! - nie zmienisz na ulubiony song -totalny absurd - pewnie da się za kase. O Android można psioczyć, ale zwyczajnie trzeba się: przyzwyczaić do budowy (KONIECZNIE KUPIĆ KONRET RYSIK!), potem poznać system, potem rozgryźć system... Początki fatalne, choć nie tak fatalne jak tablet MANTA ANDR 4.0 -tam nic się nie dało a tu w zasadzie śmiga jak ta lala. Nauka, dojście do funkcji, zapamiętanie, dojrzenie do tego co naprawde potrzeba to kwestia 2-3 tyg - dużo... i co gorsza dużo kasy zjada - np żeby zjadało WIFI a nie z SIM - trzeba szukać - pomoge jak coś musk@safe-mail.net. Z czasem polubicie system i doznacie tego że dzięki słuchaniu ludzi (zapewne oni sami to zbudowali) to system jest... IDEALNY - wszystko pod ręką, kupa funkcji, opcje na 5 sposobów - skróty które czasem przypadkiem odkryjesz (np przytrzymanie na pustym pulpicie i pach - masz kontakt ulubiony na froncie. ZALETY - to GALAXY... kupiony za 319zł + karta 2GB (którą próbowali ukraść w sklepie za ladą) To GALAXY ale galax dla biedoty - na szczęście ma doskonałą jakoś - wygląda pięknie, inaczej (srebrna dupka - fajna faktura), ale widać że to GALAX miniaturka. - myślę że Samsung jak na czymś traci to na tym fonie - po prostu musieli taki zrobić i zrobili naprawde pro - wrzucili słabszy procek, wszystko dopieścili pod starego 2.3 = efekt to śmiga jak ta lala - naprawdę zapieprza - nawet filmy z neta oglądasz bez problemu (co prawda bateria zjeżdża w oczach i grzeje się że poci łapska ale przynajmniej czujesz że to jak mini-komp. Bardzo fajny pomysł - nie poszli jak MANTA - byleby dać ANDR 4.0 i ładną kaste i nieważne że muli tak bardzo... No szmelc. To telefon zrobiony NA UŻYWANIE. Praktyczny... 3 tygodnie,,, no niestety - po guzikach przerzut na rysik t

  • 0

    46.  2013-06-07 17:16:05

    3/4 co z przerzutki z Guzików qwerty NOkia jest naprawde zdziwkiem roku... I to odziwo plus - ja mam łapska brudne, rozpuszczlniki często - nokia zjechała klawiat w 6mcy - nowy ze 50zł - tutaj obsługa KONIECZNIE RYSIK (po prostu za mały ekran) + i tak niektóre funkcje paluchami (zrzut przejściowki po odblokowaniu, czy - MINUS - przyciski boczne na starym typie dotykowych - po prostu nie zawsze łapie rysik i trzeba angażować paluch - wkurza tym bardziej, że często nie wiesz (bo cie to wali) czy jest obrócony tak czy siak (klawisze lepiej mieć w prawej łapie)... Anyway - EKRAN - no debeściak - to ekran czyni obsługe. Samsung ma po prostu największą factory i robi najlepiej/najtaniej - ekran ewidentnie dłuzej podyga niż klawiat - rysik jest łagodny. Tel też wygląda na delikatny że z czasem pieścisz jak złoto.. Niemniej TRWAŁY Kiedyś mi ziomek pokazał - patrz - GBL nie rozpuszcza (szkliwiony chyba?), rzucił o ściane petardycznie, zrobił tak ze 3-4 razy, tel poskładany i działa... Jak Nokia

  • 0

    47.  2013-06-07 17:23:20

    problem stanowi największy pisanie smsów - trwa ta nauka najdłużej, ale po 2 tyg zwyczajnie przyznajesz temu plusa. ZALETY +śliczny, bardzo dobrze zrobiony i skonfigurowany pełnowartościowy smartfon mini (bez rysika tylko dzwonisz) +Samsung - widać że ustanowił standard tą nazwą i bdb że także dla biedoty - już jestem ich przyszłym klientem:) +wszystkie wątpliwości okazały się zaletami + system wiesza się i wymaga restartu co jakieś 3 dni - zapchana pamięć - pewnie wina Google - jest wystarczająco stabilny + wszystkie funkcje dopieszczone, dużo opcji + bdb głośnik + bdb filmy WADY - rysik kupić - brak słuchawek - kondom koniecznie - słabe zdjęcia ale styknie

  • 0

    48. ~Kacper 13  2013-08-01 21:09:03  host: zadole-k-ce250198223077.c198.msk.pl

    Ten telefon to jedna z wielu porażek szajsunga . Moja babci nienawidzi go bo nosto się zacina i tnie. Ten telefon nie jest wart złamanej złotówki

  • 0

    49. ~kasztan  2015-02-16 11:23:22  host: n08-01-06.opera-mini.net

    telefon mam od nowosci jest swietny ale ma wady malo pamieci wbudowanej mali rama ale ogulnie telefon *** zajebisty
    polecam ma skypa ale bez kamerki z przodu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-129-169.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet