Samsung S5350 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5350 Opinie o Samsung S5350

Samsung S5350

w sumie: 28
  • -1

    1. ~miki  2010-03-10 22:32:13  host: 81-170-84-73.dynamic.dsl.as9105.com

    wyglada ok, ale nie poraża funkcjami... nawet nie ma wejscia jack 3,5mm :( nie wspominajac o wi-fi to bedzie taka zapchaj dziura na karte w konkurencji do noki 6300

  • 0

    2. ~anonim  2010-03-24 13:48:03  host: eiu204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Miki:Pewnie nawet niemasz tego telefonu a bazując na danych wiele nie można powiedzieć.Ta twoja opinia jest do niczego.Przez takich ludzi jak ty pewnie jest kryzys bo wyrażają opinie "tak sobie". Żal miki

  • 0

    3. ~materac;szycha w mieście;kłata  2010-05-08 17:47:59  host: eip251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miki ten telefon ma bardzo rozbudowanie funkcje o których nie przeczytasz w "Danych technicznych".Telefon posiada możliwość tworzenia własnych motywów.Dźwięk jest głośny i czysty.A pasek szybkiego uruchamiania można dostosować.Aparat w dzień robi bardzo dobre zdjęcia w nocy niestety(brakuje flash).Przeglądanie stron jest wygodne i szybkie a bateria trzyma 5 dni.Telefon działa szybko i się niewiesza. Niestety niewiem jak jest z grami z rozszerzeniem *jar.A jeżeli działają to do ilu Kb jest ograniczenie.Np.Sony ericsson jest najlepszy bo wszystkie gry java działają w nokiach jest ograniczenie do 1Mb,ciekawe jak jest w tym telefonie.Obudowa jest super nic nietrzeszczy sms pisze się wygodnie i szybko.Telefon posiada funkcję "SOS"(która gdy zgubimy telefon i ktoś włoży inną kartę SIM wyśle informacje do innej osoby{którą sami ustalimy}z informacją co ułatwia znalezienie telefonu). Gdyby nie brak flasha i złącza 3,5mm (na słuchawki) byłby to najlepszy telefon dla przeciętnego człowieka który lubi klasykę, elegancję a zarazem skorzystać z multimediów(aparat,odtwarzacz MP3,przeglądarka internetowa,przeglądanie plików *txt,słuchanie radia,sprawdzenie emaila).

  • 0

    4. ~bujak81  2010-05-25 23:22:28  host: zary.vectranet.pl

    dziś wziąłem ten telefonik w plusie na przedłużenie umowy. srebrny w połączeniu ze stalową tylną obudową bardziej mi się spodobał niż czarny. jest ok. dużo funkcji (jak zauważyłem na samsunga przystało), ładnych bajerków. klawisze duże, trzeba wciskać zdecydowanie i nie ma tu mowy o przypadkowym wciśnięciu nie tego co trzeba. przy pisaniu sms'ów prosto np. wybrać symbole, emoty czy przy T9 odpowiednie wyrazy. na ekran "wygospodarowano" max miejsca co dla mnie jest przeogromnym plusem. co do dźwięku to mógłby grać trochę głośniej (chyba że ja już jestem głuchy), bateria - jeszcze nie wiem :), podświetlenie ok. jedyny minus jak dla mnie to taki że żeby dostać się do karty pamięci trzeba zdejmować obudowę. kształtem zgrabny, cienki. konkurencja moim zdaniem nawet dla 6303. na razie tyle :)

  • 0

    5. ~  2010-05-29 13:50:17  host: zary.vectranet.pl

    wziąłem go na przedłużenie umowy w plusie i powiem telefonik całkiem fajny (były same dotyki do wyboru więc nie żałuję), jedyne minusy jak dla mnie to - oprócz klawiszy numerycznych pozostałe nie są podświetlone a mógłby być fajny efekt, żeby się dostać do karty pamięci trzeba rozbierać obudowę, nie jest zbyt głośny podczas rozmowy, z tego co wiem od posiadaczy samsungów to awaryjne jest też gniazdo zasilaniowo-słuchawkowo-usb'owe choć u mnie będzie wykorzystywane tylko do ładowania. Po za tym telefonik kosa :)

  • 0

    6. ~  2010-06-10 10:23:48  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Wyraraża opinię na podstawie danych czego chcieć więcej, myślisz że każdy powinien mieć telefon żeby o nim pisać. Jesteś debilem i ten tekst z kryzysem, pogieło cię i pewnie na PiS głosujesz wieśniaku.

  • 0

    7. ~Sewi  2010-06-18 15:52:54  host: bqv48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zal go czy nie, niestety ma racje... telefon ładnie mówiąc "przeciętny" i to mocno

  • 0

    8. ~Krukczkins  2010-06-22 22:45:52  host: user-109-243-250-199.play-internet.pl

    ja własnie zastanawiem sie nad tym telefonem i nie wiem czy zabardzo warto brac??

  • 0

    9. ~Raafal  2010-07-03 14:30:26  host: vpn-lodz.scania.pl

    Powiem tak: kupiłem go i nie żałuję naprawde super telefonik:) i ładnie wygląda...Posiada wszystko co potrzeba normalnemu człowiekowi:) tyle w skrócie oceniam telefon 10/10 i zachęcam do kupna:)

  • 0

    10. ~ania  2010-07-11 11:57:53  host: public57091.xdsl.centertel.pl

    Czy w tym telefonie jest podświetlenia klawiszy? bo mi nie działa i ciężko pisać sms-y w nocy.. Jeśli jest napiszcie jak to włączyć

  • 0

    11. ~  2010-07-13 11:31:07  host: zary.vectranet.pl

    podświetlone są klawisze numeryczne, te wyżej niestety nie

  • 0

    12. ~ktos  2010-09-18 21:46:21  host: 195.205.199.228

    plus 96 jak mozna wyrazac opinie o czyms nie majac tego ? :/ to tak jak bys chcial powiedziec jak to jest gdy sie lata mimo z enigdy nie latales

  • 0

    13. ~cacko  2010-09-27 17:59:42  host: aepb54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej,telefonik posiadam kilka miesięcy z salonu plusa. to co piszecie w większości prawda. mój np już kilka razy wypadł z ręki i żadnego śladu-mocny typ ;/a o bateriach samsunga tyle się nasłuchałem a tu szok,3 godzinki ładowanie i 5 dni bez stresu

  • 0

    14. ~  2010-10-05 17:06:55  host: aepb101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólna ocena telefonu pozytywna, dobra funkcjonalność ale brak podświetlenia wszystkich klawiszy w tym modelu jest według mnie bardzo dużym zaniedbaniem Samsunga

  • 0

    15. ~santer(ten co stzrełał do winet  2010-11-02 15:20:45  host: user-46-112-193-67.play-internet.pl

    mam ten telefon od miesiaca. dobre materiały na obudowie. nic nie trzeszczy (przeciwnie do telefonów nokii a które nacisniete wydaja z siebie trzeszczenia niczym stary chrabąszcz)tylna pokrywka z blachy. jest troche sliski. samo menu i funkcje sa przemyslane. łatwo sie pisze sms.klawiatura wygodna choc klawisze mogłyby byc szersze. dobra jakosc połaczen, telefon nie gubi zasiegu. pliki mp3 odtwarza dobrze. aparat foto to 3 mln mpx.zdjecia dobre gdy jest wystarczajaca ilosc swiatła.brak diody doswietlajacej i autofokusa. radio umozliwia nagrywanie plików w formacie acc ale z niska jakoscia. 32 kb/s. ogólnie telefon dobry i gdyby aparat foto posiadał autofokus i diode doswietlajaca to z pewnościa ten samsung byłby lepszy od nokii 6303. warto dac za niego 330 zł

  • 0

    16. ~jutro  2010-11-03 11:55:17  host: user-46-113-51-217.play-internet.pl

    czepili sie tego braku podswietlenia górnych klawiszy jak rzep psiej dupy. do niczego to nie jest potrzebne, odrobina wyczucia w poslugiwaniu sie klawiatura telefonu i obywa sie bez choinkowych podswietlen. telefon dobry , polecam. to ta sama pólka co nokia 6303 a cena o 150 zl mniejsza

  • 0

    17. ~  2010-11-09 19:05:01  host: afff77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *17, brak podświetlenia jednak jest minusem i producent powinien o to zadbać.

  • 0

    18. ~  2010-11-13 07:00:24  host: aemp240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylna klapka obudowy niby z metalu a szybko się rysuje niestety.

  • 0

    19. ~  2010-11-26 18:19:17  host: afik254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    byłoby fajnie gdyby Samsung wydał poprawioną wersję tego modelu - z gniazdem 3.5 jack i podświetlonymi klawiszami funkcyjnymi.

  • 0

    20.  2010-12-08 15:54:00

    Popieram głosy krytyki związane z brakiem podświetlenia klawiszy funkcyjnych. Dla mnie irytujące jest także to, ze telefon wyłącza podświetlenie całej klawiatury w przypadku niskiego poziomu naładowania baterii.

  • 0

    21. ~nick  2011-01-12 10:18:45  host: 62.29.163.194

    lubi zrywać rozmowy i gubić zasięg nawet w centrum miasta :/ mam go ze 4 miesiące. Co do funkcji ok ale rozłączanie połączeń jest dużym problemem.

  • 0

    22. ~pan okolicy  2011-01-14 21:21:26  host: user-188-33-188-22.play-internet.pl

    nie zrywa i nie gubi zasiegu. dobry zasieg i dobra jakos rozmow. jesli tak sie dzieje u ciebie to idz do naprawy.

  • 0

    23.  2011-02-07 19:13:52

    @21 a jesteś pewien że to wina telefonu? może to wina sieci (Play)

  • 0

    24. ~DOBRY  2011-02-26 09:36:11  host: user-46-113-250-43.play-internet.pl

    dobra zasieg, dobra jakosc rozmowy i dobra telefon. ty z nr 21 pisac bzduru

  • 0

    25. ~banan66  2011-03-20 13:03:23  host: 87-205-206-7.adsl.inetia.pl

    Ja mam taki telefon i nie trzeba zdejmować obudowy aby dostać się do karty pamięci. Telefon spoko tylko jeszcze nie rozkminiłem tego szybkiego pisania sms :) pozdro..

  • 0

    26. ~subtelny  2011-03-26 23:04:58  host: 89-77-4-170.dynamic.chello.pl

    rzeczywiscie widac ze banan66 nie rozkminiles telefonu. do wlozenia karty pamieci trzeba zdjac obudowe tylna

  • 0

    27. ~oneofcrew  2011-06-16 10:12:09  host: public-gprs258948.centertel.pl

    Kupiłem tego fona i jest ok. Zasięg, dzwięk i funkcje bez zarzutu. Co prawda samsung mógł się bardziej postarać jeśli chodzi o ustawienia i dostęp do menu, ale można się przyzwyczaić. Jeden wielki problem to połączenie go z kompem. Kies go nie obsługuje a pcstudio w ogóle nie widzi że podłączam jakiś fon obojętnie czy bt czy usb. W ustawieniach mam wszystko ok, jeśli ustawię na pamięć masową - działa, jeśli na pcstudio - nie działa. Czy ktoś śię zetkną z czymś takim? Proszę o pomoc a wdzięczność ma będzie wielka :).

  • 0

    28. ~johan  2011-06-18 10:09:38  host: user-46-113-42-19.play-internet.pl

    tak . to znany problem ze ani kies ani pc studio nie rozpoznaje tego telefonu. gdy dzwonilem na infolinie samsunga i mowilem o tym to mędrzec z ktorym rozmawialem udawał zdziwienie , ze jak to , ze ależ , ze obsługuje ale tez nic sensownego nie umiał powiedziec. w sprawie programu ktorym napiszemy sms z komputera albo zrobic da rade upgrade softu w telefonie niestety jest chaos. zaden z tych ani pc studio ani kies nie obsługuje tego tyelefonu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet