Samsung S5250 Wave - opinie
Telefony Samsung Samsung S5250 Wave Opinie o Samsung S5250 Wave

Samsung S5250 Wave

w sumie: 15
  • 1

    4.  2010-06-16 08:05:03

    Toć to Avila.

  • 0

    6. ~l8  2010-06-29 09:30:58  host: krismix-1.kobiornet.pl

    nie wszystkich stać na telefon powyżej 1000 zł - kiedy wy ludzie wkońcu zaczniecie myśleć mózgami? Dobrze że robią takie telefony dla nas - szarych ludzików :)

  • 0

    7. ~Raafal  2010-06-29 15:06:27  host: 194.181.128.170

    ale tu nie chodzi czy kogos stac... poprostu glupota jest dac za telefon powyzej 700 zl i tak normalny czlowiek z 50 % funkcji nie skorzysta... jak niektore telefony po 2 tys masakra za te cene mozna miec samochod a nie... mnie bylo by stac ale po co wydawac az tyle za taka kaze mozna miec co innego proste

  • 0

    8. ~piyoter  2010-06-29 22:26:17  host: 80-48-219-10.pub.krusz-lan.pl

    Hej, znawcy - a moze to wcale nie jest lipa samsunga? Może to własnie dzieki tanszym modelom (nawet podobnym do avili :)) chcą rozpropagować swój nowy system> Moze nie popełnią błędu nokii z maemo, dobrym systemem, tyle ze "jednomodelowym"

  • 0

    11. ~qaz  2010-07-01 19:40:04  host: 77-254-151-249.adsl.inetia.pl

    Ten model jest prawdopodobnie kolejnym następcą Avili (wygląd jest nawet bardzo podobny) Prawdopodobnie będzie jak z Avilą - mln egzemplarzy czyli 10 mln Bada OS To się nazywa promowanie systemu. I znowu się dostanie Nokii i reszcie :)

  • 0

    12. ~yanqo  2010-07-03 17:35:45  host: host195-116-74-216.cable.wsm.wielun.pl

    widać, że znawcy idą :) przecież to nie Avila, ponieważ ona działa na TouchWizie 2.0 a tutaj jest Bada OS (taki jak w Samsungu Wave) czyli jego dużo bardziej rozbudowana wersja, nowsza, szybsza, z większą ilością funkcji i te sprawy. A to, że z wyglądu przypomina Avilę, bo ma podobne przyciski nie robi mi większej różnicy

  • 0

    13.  2010-07-08 20:27:56

    no całkiem fajny fonik i myślę że nie będzie bardzo drogi. Zna ktoś może jego cenę ?

  • 0

    14.  2010-07-28 14:45:32

    Ciekawe jaki procesor do bada będzie dołożony...

  • 0

    15. ~JA  2010-08-03 20:15:01  host: 178.183.236.193.dsl.dynamic.eranet.pl

    zobaczcie ze ten telefon ma wszystko co potrzeba WIFI! a-gps, duzy wyswietlacz (pojemnościowy)jedynie czego chciec wiecej to lepszy aparat i video ale to mamy w wave.. wiec mysle ze ten telefon powinien podbic rynek jesli bedzie tańszy od lg gt540

  • 0

    16. ~tret  2010-08-14 18:53:29  host: bwy72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest avila z gps hehe fajnie robią pierwsze z gps teraz z wifi

  • 1

    17. ~  2010-08-18 11:58:19  host: 212.160.172.70

    avila ma ekran oporowy to pierwsa roznica, nie ma systemu to druga, 3 istotna to wifi ktorego nie posiada - mozna by dalej wymieniac ale widac ze sami znawcy na tym forum o telefonach sie wypowiadaja

  • 0

    18. ~adi  2010-09-03 16:19:04  host: host-5db0e472.sileman.net.pl

    avila ma 2.1 java, a ten 2.0

  • 0

    19. ~GalAnonim  2011-04-25 12:44:12  host: due85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląda na następce Wave 723 chociaż aparat mógłby być 5 MPX z LED-flashem jak w starszym modelu. Jeśli wersja Bada OS będzie 2.0 można go uznać za lepszego od poprzednich telefonów z serii Wave na tej półce cenowej.

  • 0

    20. ~xxxjaxxx  2011-12-11 18:00:36  host: 137.15.BRAS-01-rev.f-net.pl

    Kosztuje (zależy w jakich sklepach) ok. 449zł.

  • 0

    21. ~gall  2012-04-19 09:57:52  host: 83.16.17.74

    Jak można porównywać aville z tym telefonem? avilla jest 4 x tańsza i oporniejsza w użytkowaniu. Wave ma wyświetlacz multi-touch , Jest znakomity do użytkowania. Bardzo polecam ten telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet