Samsung S5150 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5150 Opinie o Samsung S5150

Samsung S5150

w sumie: 20
  • 0

    1. ~  2010-03-02 16:51:00  host: adrt77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon

  • 0

    3. ~Luki  2010-05-15 15:29:16  host: dynamic-62-87-164-157.ssp.dialog.net.pl

    gdzie go mozna kupić? bo na ceneo i skąpcu pusto, nie ma go oficjalnie w Polsce?

  • 0

    4. ~medyk  2010-06-08 18:14:14  host: 88-199-232-222.tktelekom.pl

    Super to może i on jest tylko nie ma go żaden op a szkoda bo to fajna klapka

  • 0

    7.  2010-07-12 08:25:09

    telefon jest dostępny w Orange.

  • 0

    8. ~edi  2010-07-12 12:55:45  host: 212.160.172.70

    w orange sa

  • 0

    9.  2010-07-26 18:29:57

    W porównując do SE Jalou , to brak mu video rozmowy ( UMTS ), ale ma lepszy wyświetlacz 16mln .

  • 0

    10. ~sitao  2010-08-15 15:15:26  host: 078088194075.oswiecim.vectranet.pl

    Wczoraj zakupiłam telefon w sklepie sieci Saturn. Była promocja dzien bez VAT-u więc cena telefonu była bardzo atrakcyjna - 556 ,-. Cena na allegro z tego co się orientowałam to 699 ,- także zakup się opłacał. Posiadam Dive w kolorze GOLD. Na pierwszy rzut oka co przykuło moją uwagę to plastikowa obudowa, ale to nie jest żadna wada telefonu ponieważ menu i jego wnętrze są na prawdę piękne. Dzwonki, tapety, motywy wszystko dla kobiet. Aparat 3,2 mpix wystarczający, pamięć do 8 GB, łatwy w obsłudze bez zadnych komplikacji. Gry w wersji demo, bez Wifi. Szczerze mówiąc jest to najzwyklejszy telefon bo prosty ale wyglądem robi niesamowity efekt dlatego polecam go każdej eleganckiej kobiecie :)

  • 0

    11. ~LOOL  2010-08-26 22:18:19  host: public94937.xdsl.centertel.pl

    kobiecie eleganckej czy kiczowatej??? bo ja go nie raz widziałm i wygląda strasznie niefajnie, szybko się rysuje i łatwo można uszkodzić klapkę lool, żal mi tego kto sie skusi , on juz kosztuje 500zł i tyle tez jest niewart:/ w mediamarkt Żal

  • 0

    12. ~LILKA  2010-08-26 22:19:09  host: public94937.xdsl.centertel.pl

    łatwo się niszczy

  • 0

    13. ~Maleńka  2010-08-27 22:15:14  host: staticline17343.toya.net.pl

    Od 3 czy nawet 4 lat mam Samsunga sgh-e210 i jestem zachwycona.(Wcześniej też miałam Samsunga - AX72) Samsunga SGH kupiłam w MediaMarkt za ok 400-500zł. Nie pamiętam dokładnie. W każdym razie podczas użytkowania nie zepsuł się ani raz. Zdarzało się, że po długiej rozmowie się przyciął... ale... i tak jestem pełna podziwu, że wytrzymał taką ilość rozmów;) Do tej pory sprawuje się świetnie. Ale do celu... za 2 mies. kończy mi się umowa w Orange i planuję zmienić telefon (obecny oddam siostrze - z pewnością jeszcze długo posłuży). Dziś przeglądając telefony w Internecie trafiłam na Samsunga Divę i jestem zachwycona. Oczywiście dokładnie zobaczę w salonie; dotknę, zbadam ;) Ale... patrząc na parametry jakie posiada to... jest to właśnie rozbudowana i ładniejsza;) wersja mojego telefoniku. Dla mnie bomba! :) Na dzień dzisiejszy jestem przekonana, że jest idealny dla mnie ;) a czy jest kiczowaty czy elegancki to już kwestia gustu ;)

  • 0

    14. ~Aniulka  2010-08-29 22:52:53  host: public96206.xdsl.centertel.pl

    KICZ KICZ KICZ I JESZCZE RAZ KICZ . okropny tel ma go moja kumpela i strasznie się rysuje:/:/ i ma delikatną tą klapkę , łątwo ją uszkodzić a jak niema klapki to przecierz finito:D:D . nie polecam papapap, na początku wydlądał, że naprawdę jest wytrzymały, a jednak nie:((:((

  • 0

    15. ~lissa :***  2010-08-29 22:55:31  host: public96206.xdsl.centertel.pl

    zgadzam się jest to bardzo miefajnej jakości tel juz leprzej jest jalou:(:( :( :(:/;/:/:/:

  • 0

    16. ~  2010-09-12 08:36:03  host: 078088180175.elblag.vectranet.pl

    Ten ten telefon to całkowita porażka. Kupiłem ten telefon mojej dziewczynie. Gdy podłączyła do doładowania, po 15 minutach przestał ładować i tak jest do tej pory. Telefon ma 2 dni a już takie problemy. Obudowa jest zrobiona z taniego materiału i podejrzewam, że szybko sie zarysuje. Na zdjęciu wygląda pięknie a w rzeczywistości nie jest taki super.

  • 0

    17.  2010-11-10 09:52:29

    a ja wiem:)-można go kupić w orange!

  • 0

    18. ~aga  2010-12-13 18:31:44  host: 89-72-112-237.dynamic.chello.pl

    czy ten tel ma wyświetlacz zewnętrzny, czy trzeba go otwierać zeby zobaczyć kto dzwoni?

  • 0

    19. ~  2011-01-23 09:09:43  host: 178235060053.tczew.vectranet.pl

    witam ten telefon S5150 DIVA co mam kupiony jest beznadziejny bo: 1) nic nie zapisuje na liscie połączeń wykonanych i odebranych 2) zawiesza sie

  • 0

    20. ~Erza  2013-01-15 21:29:37  host: V32-04.opera-mini.net

    Według mnie jest nie fajny. Z wygladu przypomina kukurydzę

  • 0

    21. ~danusiandm  2013-06-18 19:44:58  host: 095160168045.nowydwormazowiecki.vectranet.pl

    mam ten telefon trzy lata,wygląda jak nowy bez śladów użytkowania ,wcale się obudowa nie rysuje jest świetny i elegancki,wszystkie moje znajome go mają bardzo się podoba super aparat.

  • 0

    22. ~danusiandm  2013-06-18 19:49:55  host: 095160168045.nowydwormazowiecki.vectranet.pl

    najlepszy telefon jaki miałam,obudowa wcale się nie niszczy mam go 3 lata ,jest SUPER.

  • 0

    23. ~Ada  2013-08-29 12:19:27  host: public95282.xdsl.centertel.pl

    Tez mam ten telefon 3 rok i nic sie z nim nie dzieje, nie zawiesza sie jak pisano powyżej, nie ryzuje, a juz napewno nie wyglada kiczowato gdyz kazdy zwraca na niego uwagę i chwali... ale zapewnie osoby piszace na forum sa mało inteligentne ;) ja jestem w pelni zadowolona z tego telefonu ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet