Samsung S5050 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5050 Opinie o Samsung S5050

Samsung S5050

w sumie: 23
  • 0

    1. ~Garu  2009-07-10 17:04:06  host: ip-62-69-216-82.globalconnect.pl

    wydaje sie ze to taki damski telefon :)

  • 0

    2. ~Ch. Norris  2009-07-12 08:43:10  host: chello087207067053.chello.pl

    Fajny telefonik, ale czemu nie ma wideokonferencji?

  • 0

    3. ~test  2009-07-12 18:55:37  host: cio41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mojej kobiecie się nie podoba. :)

  • 0

    4. ~  2009-07-16 20:31:18  host: 082139048134.radom.vectranet.pl

    wzystkie slidery samsungo są ostatnio prawie jednakowe. I te okropnie wyglądające klawiatury... jak ze starego tekstolitu, tyle,ż e w różnych kolorach.

  • 0

    5. ~  2009-07-17 11:44:30  host: rea.ipt.com.pl

    NICE ;)) TAKI ZGRABNY ;))

  • 0

    6.  2009-07-18 17:40:53

    dla mnie to telefon, ktorzy cenia wyglad i charakter telefonu... jak na samsunga przypadlo wyglad i elegancja i zarazem funkcje mysle ze kazdemu sie spodoba

  • 0

    7. ~  2009-07-20 11:25:47  host: zdit2.uml.lodz.pl

    Telefon ok, ale nie ma gier!

  • 0

    8.  2009-08-05 19:34:25

    AMOLED ?? co to :P?

  • 0

    9. ~s  2009-08-19 13:23:06  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    8- jajco 7-to sobie ściągnij 6- nie każdemu więc przestań myśleć bo ci nie wychodzi 5-że jaki? 4-omnia pro to też slider ale do tego ni ch... nie podobny 3-to dobrze o niej świadczy bo tel nijaki 2-zapytaj producenta 1-no comment za ksywę

  • 0

    10. ~motysia  2009-08-20 18:37:17  host: rea.ipt.com.pl

    ale ładniutki telefonik ;)

  • 0

    11. ~romi  2009-08-31 11:16:43  host: chello089079071162.chello.pl

    wygląda apetycznie

  • 0

    12. ~mb  2009-09-03 14:24:47  host: g1.lupro.net

    bo to jest damski telefon:) hehe.. Uważam, że ten telefonik jest super i ładnie się prezentuje. Chyba w najbliższym czasie będę jego posiadaczką:)

  • 0

    13. ~Medż  2009-09-19 20:49:46  host: public57278.xdsl.centertel.pl

    Baaardzo mi się podoba! Taki stylowy! Chyba niedługo będzie sobie leżał w mojej kieszeni:)

  • 0

    14. ~Dota  2010-01-18 18:45:24  host: aec26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon. czy ktoś może go ma i mógłby się podzielić jak sprawuje mu się ten samsung :) ??

  • 0

    15. ~nani  2010-05-02 23:23:56  host: ayd110.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon od tego roku świąt bożego narodzenia i spisuje się b.fajnie :) jedyna jego wada to to ,że łatwo można do kogoś wykręcić ;p ale tak to jest zaje.bisty polecam :) !

  • 0

    16. ~anka  2010-05-23 23:25:19  host: chello089076064200.chello.pl

    Bardzo szybko rysuje sie obudowa z tyłu, dosłownie po kilku dniach od kupna była jak przejechana paperem ściernym, mimo że naprawdę dbam o telefon i nie noszę go np z kluczami. Panel różowy daje po oczach, bo jest po prostu taki metaliczno-świecący. Odradzam paniom z tipsami, pisanie sms-ów po takim płaskim i śliskim panelu jest bardzo niewygodne. Przedni panel jest dotykowy, łatwo uruchomić przypadkowo jakieś funkcje albo trzeba bardzo uważać. Bateria trzyma przyzwoicie jak na Samsunga, ale ja używam komórki praktycznie tylko do rozmów (ok godziny dziennie) i smsów. Dobra jakość dzwięku w mp3 i radiu. Zdjęcia przeciętne, głównie kiepska ostrość. Nie zawiesił się ani razu. Menu czytelne i łatwe w obsłudze. Ale nie kupiłabym go drugi raz, jest dość charakterystyczny, szybko mi się znudził. Wolę klasykę i chyba więcej klasy oraz jakości wykonania niż oryginalności wyglądu.

  • 0

    18. ~lilka66  2010-06-23 12:13:37  host: aefx76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon rewelacja świetne kolory obudowy!

  • 0

    19. ~louissa mocco  2010-06-23 12:17:57  host: aefx76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST POPROSTU ŚWIETNY, POLECAM KAŻDEJ KOBIECIE. JESTEM JEGO POSIADACZKĄ OD 3 MIESIĘCY I NIE MAM Z NIM ŻADNEGO PROBLEMU. SAMSUNG S5050 JEST DLA KAŻDEJ FAJNEJ KOBIETKI,KTÓRA KOCHA MODNE GADŻETY.POLECAM BARDZO SZCZERZE.

  • 0

    20. ~Ania  2011-02-14 20:02:33  host: 81.219.190.223

    Mam ten telefon od roku i drugi raz bym go nie kupiła. Zawiesza się!!!!!!!!! Łatwo uruchomić coś czego się nie chce, lub przez przypadek wykręcić do kogoś numer- przez dotykowy panel przedni.A gdy się już przez przypadek rozpocznie połączenie to trudno je zakończyć. Jeśli chce się szybko odebrać dzwoniący telefon to najpierw trzeba odblokować dotykowe klawisze. Poza tym jest dość duży i ciężki jak na "kobiecy" telefon. Plusy: ładny dźwięk mp3

  • 0

    21. ~Olk.a  2011-02-26 14:27:57  host: adix44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego modelu. . . mam aktualnie samsunga d900i i nie nazekam na fony tej firmy. czy zakup nie bedzie wyrzuceniem kasy w błoto? plis o odp.

  • 0

    22. ~Iwona  2011-07-18 02:23:53  host: piekna-gts.2a.pl

    20 - Ania - ja mam ten telefon od kilku dni i nie mam żadnego problemu z szybkim odebraniem połączenia i jego zakończeniem. Do tego pierwszego wystarczy rozsunąć telefon, do drugiego - zmknąć. Z telefonem zwykle sprzedaje sie instrukcję do niego, warto czasem tam zajrzeć i skorzystać, przez rok to chyba było dużo czasu. Osobiście wolę logikę Nokii, z którą przez wiele lat byłam związana. Niemniej Nokia zadnej propozycji typowej dla kobiet nie ma a ten Samsung jest tak ładny, że jestem w stanie wiele mu wybaczyć. Nawiasem - wcale nie jest różowy, to raczej kolor miedziany. Rzeczywiście, 4 dotykowe klawisze zewnętrzne, funkcyjne, łatwo przypadkowo uruchomić. Mam nadzieję, że przyzwyczaję się tak obsługiwać telefon żeby tego nie robić bo trochę to wkurza. Telefon wygląda bardzo elegancko Klapka chodzi miękko, bardzo sympatycznie. Telefon ma dobry i rozbudowany aparat fotograficzny. Dobry wyświetlacz. Dźwięki mnie nie zachwycają, do posłuchania radia wystarczy, muzyki raczej nie ale ja wolę to pierwsze więc mi nie przeszkadza. Telefon ma kilka przydatnych kobiecie funkcji jak np. fałszywe połączenie czy łatwe uruchomienie sygnału alarmowego - automatycznie wysyła wiadomość z prośbą o pomoc do przypisanych numerów. Można też uruchomić funkcję śledzenia telefonu. Ma czarną błyszczacą obudowę i widać ślad każdego dotknięcia, warto w torebce mieć coś do przetarcia, tak, jak w przypadku okularów. Ja nie jestem rozczarowana.

  • 0

    23. ~jaa  2011-12-07 02:18:10  host: dum75.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo proszę o pomoc. jestem nieszczęśliwą posiadaczką tego telefonu i nie mogę uruchomić w nim odtwarzacza mp3. tak jakby odtwarzacz w ogóle nie czytał piosenek z karty pamięci. probowałam różnych spsobów i dalej nie udało mi się odtworzyć żadnej piosenki przez odwtarzacz muzyki.

  • 0

    24. ~  2011-12-28 11:45:47  host: dynamic-87-105-35-240.ssp.dialog.net.pl

    JAKA BATERIA DO NIEGO PASUJE?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet