Samsung S3850 Corby II - opinie
Telefony Samsung Samsung S3850 Corby II Opinie o Samsung S3850 Corby II

Samsung S3850 Corby II

w sumie: 57
  • 0

    1. ~taa  2011-05-17 14:05:35  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    polaczenie sfalszowane?

  • 0

    3. ~jajo  2011-05-19 18:17:50  host: dkt118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powinno być fixed focus, a nie stało ogniskowy w opisie aparatu :) stało ogniskowe to są wszystkie no oprócz jednego samsunga co miał zoom optyczny :)

  • 0

    5. ~komunikator  2011-05-20 08:24:07  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Corby I nie każdemu sie podobał ale niewątpliwie był sukcesem Samsunga. Wątpię żeby Corby II go powtórzył.

  • 0

    6. ~dzigerka  2011-05-21 14:25:00  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    połączenie sfałszowane - przy dlugim przycisnieciu klawisza sciszania telefon po zaznaczonym przez Ciebie wczesniej czasie zadzwoni sam z siebie :)

  • 0

    7. ~Lolek  2011-05-24 19:10:19  host: 212.160.172.70

    Jeszcze raz corby był co? znaczy się czym?sukcesem? ty chyba pomyliłeś go z avilla sukces corby jest tak samo wielki jak lg-cookie;) daj sobie spokój z takimi opiniami bo jeszcze ktos to kupi;)

  • 0

    8.  2011-06-02 11:11:07

    dziś stałam się posiadaczką tegoż telefonu, dlatego myślę że moja opinia będzie dużo bardziej wartościowa niż Lolka. Telefon z zewnątrz wizualnie prezentuje się dobrze. Ma ładną linię, kolor obudowy jest żywy, wyświetlacz czytelny i duży. Na tym niestety koniec zachwytu nad wyglądem. Przykro zaskoczył mnie wygląd menu, widgety są do kitu, mam problemy z uruchomieniem wifi.

  • 0

    9. ~Ja-ros  2011-06-05 21:51:05  host: 77.252.171.232

    Sukcesem był, ale sprzedażowym. 1 zł w mixach itd. sprawił że sporo ludzi go wzięło. Tu może być podobnie.

  • 0

    10. ~Daris  2011-06-18 12:15:49  host: aefj252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a tam marudzicie moi drodzy ; ) telefon jest świetny, jestem posiadaczką tego telefonu więc wiem co pisze. I wyglad i menu i wszystko mi w nim odpowiada takze nie ma co marudzic i wybrzydzac ; )

  • 0

    11. ~Hitman  2011-06-19 18:25:41  host: bzm206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung Corby II jak dla mnie to wystarczający telefon ;) Mam go od tygodnia czasu i nie mam z nim najmniejszych problemów :) No może dotyk ekranu mógłby być nieco lepszy (dokładniejszy). Wyświetlacz ostry i ładny, kolory żywe (również obudowa). Wejście na normalne słuchawki (mini jack) sprawuje się świetnie! Karty do 16GB, miałem w swoim życiu ponad 40 różnych telefonów. Ten jest dobry, ale nie najlepszy. Niedawno miałem Samsunga Wave, ale sprzedałem z ważnego powodu - ulepszenie kompa hehe :) I powiem szczerze, że różnica pomiędzy Corby 2 a Wave jest KOLOSALNA! Niczym piekło a niebo hehe :) Mi ten wystarczy - aby dzwonić, po necie CZASAAAAMI pobuszować np w kawiarni lub też pooglądać sobie YouTub'a lub wejść na FaceBook'a. Polecam szczególnie osobom "żywym" tzn szalonym jak ja :) POLECAM i pozdrawiam!

  • 0

    12. ~robdar12  2011-06-20 15:53:03  host: afcc149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Jakieś 2tygodnie temu kupiłem Samsunga Corby II. Ogólnie jestem zadowolony z tego telefonu. Nieźle wygląda, jego funkcje też są w porządku. Denerwuję mnie tylko jedna rzecz – brak w klawiatury qwerty podczas pisania sms. Chciałbym się spytać czy wszystkie egzemplarze tego telefonu nie posiadają wirtualnej klawiatury qwerty?? Pytam się gdyż w internecie można znaleźć video testy ( także przeprowadzone w Polsce) na których ewidentnie widać że telefon ten posiada klawiaturę qwerty. Wiec jak w końcu jest z tą klawiaturą.

  • 0

    13. ~zadowolona  2011-06-28 13:52:21  host: 87-207-184-201.dynamic.chello.pl

    Osoby które oceniają samsunga Corby II według Corby I są w błędzie. Corby I była bardzo słaby szczególnie wyświetlacz,natomiast Corby II jest inny. Wyglądem przypomina samsunga galaxy mini s5570 a nawet posiada takie same funkcje,no może Corby II jest bardziej wypasiony. Minus jaki znalazłam to słaba jakość filmów na youtube i nie umiem się przyzwyczaić do dotyku ale to jest kwestią czasu. Mi akurat trafił się Corby II z dodatkowa klapką także czarną w zestawie nie posiadałam jednak słuchawek i kapla do kompa ale to zależy od operatora sieci. Za dużo jest negatywnych komentarzy na temat tego telefonu od osób ktore nie miały z nim wgl stycznosci.. Polecam ten telefon dla zakręconym któtrzy czesto siedza na facebooku i na innych portalach.

  • 0

    15. ~Dagulka  2011-07-02 22:20:13  host: 87-207-184-201.dynamic.chello.pl

    jeśli ktoś ma problem z włączeniem wifii w tym telefonie co jest jedną z najprostszych czynności to nie powinien posiadać żadnego telefonu.Mam telefon od ponad 2 tyg. jestem zadowolona.ma wszystko co potrzebuje. Największym jednak minusem jest to że telefon mam z plusa a operator wgrał softa który usunął klawiaturę-qwerty. Telefon sam w sobie na +. Polecam jak najbardziej ;)

  • 0

    16. ~bardzo dobry telefon  2011-07-05 13:46:53  host: host-81-190-255-58.elk.mm.pl

    Mam telefon od miesiąca ;)Jest dla mnie idealny , ma wszystko co potrzeba : +dotyk jest ok +wi-fi +interesujące widgety +można mieć kilka tapet +mp3 +aparat + duży wybór klawiatur do pisania sms (JEZELI CHODZI O QWERTY TO NIE MOŻNA NIĄ PISAĆ SMS LECZ ZNAJDZIECIE JĄ PRZY EDYCJI ZDJĘĆ I ICH ZAPISYWANIU) +gry +internet +dobra blokada -gdy mam słuchawki przerywa mi się muzyka - niewygodne wejście karty pamięci -tylko 1 motyw i czcionka - gdy słucham muzyki telefon sam dzwoni , można to zwalczyć usuwając listę polączeń Ogólnie telefon sprawuje się bardzo dobrze ;) POLECAM ;>

  • 0

    17. ~Betonowy Jan  2011-07-07 22:36:00  host: 095160223098.bialapodlaska.vectranet.pl

    Witam, mam takie pytanie. Jak zrobić, żeby wysłane smsy sie zapisywały? włączałem opcje, zachowaj kopie, ale po jednym sms się wyłączyła, jak zrobić to na stałe?

  • 0

    18. ~Super komórka  2011-07-13 13:36:48  host: bmk61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja będę miała go jutro, ale oglądałam w Plusie. Jest ładny, lekki i prosty w obsłudze ;)

  • 0

    19. ~asia  2011-08-06 23:31:23  host: d47-8.icpnet.pl

    @Betonowy Jan: ja to robię tak: Wiadomości - Utwórz - ten środkowy przycisk z trzema kropkami - ustawienia wysyłania- zachowaj kopię tylko że to chyba trzeba ustawiać za każdym sms-em :( kiepsko.

  • 0

    20. ~izaaa  2011-08-12 22:11:31  host: 93-181-190-129.internetia.net.pl

    ja równierz bd miała ten tel juz jutro... bardzo mi sie spodobał wizualnie.. kupuje w neonecie.. mam takie pytanie co do klawiatury qwerty czy mozna ją jakos włączyć?? bo jak widziałam to chyba nie posiada..

  • 0

    21. ~piekna  2011-08-23 20:41:01  host: ems173.internetdsl.tpnet.pl

    A jak bateria trzyma?

  • 0

    22. ~aandziiaak  2011-08-25 14:08:40  host: 86-75-N1.aster.pl

    pod wzgledem wizualnym Corby II jest świetny. duzy ekran jest jego zaleta. klawiature quwerty posiada, jednak tylko gdy korzysta sie z internetu. podoba mi sie opcja z wbudowanym slownikiem. jak dla mnie na glowe bije Avile, Corby II i Vave.

  • 0

    23. ~Usmieszek  2011-08-30 16:55:13  host: dux64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @22 Corby nie ma dużego ekranu. 3'14 cala to baaardzo mało. A powiedz mi w czym bije Wave'a? Ja Ci porównam: Wave - procesor 1GHz, układ Humming Bird czyli najwydajniejszy po Exynosie. Corby - nawet nie podali parametrów procesora. Szacuję, iż jest to 400-600 MHz jakiś ARM. Wave - System Bada OS - szybszy, stabilniejszy. Corby - nie ma żadnego systemu, tylko Java. Wave - aparat 5 MPix, dioda LED, video HD 720p 30 fps Corby - słabiuteńki 2 Mpix bez LED, bez AF, video QVGA przy zaledwie 15fps. To tylko ułamek przewagi Wave'a. Pytanie, dlaczego porównałeś 2 telefony z całkiem innej półki cenowej? Odpowiedź jest prosta: nawet nie spojrzałeś na parametry Samsunga Wave S8500. PS Zapomniałem jeszcze o jednej ogrooomnej przewadze Wave'a. On ma wyświetlacz Super AMOLED, najlepszy poza Super AMOLED PLUS. A corby - zwyczajny TFT. No i Wave jest z metalu (aluminium) a corby 2 z plastiku. Możliwe, że Tobie nie potrzeba bardziej wypasionego telefonu. Ale zanim coś skomentujesz, sprawdź co. Nie porównuj WAVEa i Corby 2 bo to 2 różne klasy, 2 różne półki. Od Avili jest lepszy, fakt. Nie od Samsunga Wave S8500. Poczytaj na TELEPOLIS o S8500.

  • 0

    24. ~mamrot  2011-09-01 23:20:42  host: apn-95-40-195-27.dynamic.gprs.plus.pl

    CorbyI,czy CorbyII,nie wazne,wg.mnie to zabawki dla mlodych ludzi.Kupilem taki na prezent dziecku,ale jak zobaczylem co to potrafi a czego nie?,jutro oddaje go do sklepu i wezme cos powazniejszego.Z czego dziecko bedzie zadowolone na dluzej,a nie na chwile.

  • 0

    27. ~  2011-09-19 14:33:45  host: z43-16.opera-mini.net

    Mamrot, po stylu wypowiedzi widze, ze sam jestes dzieckiem.

  • 0

    28. ~noa  2011-09-19 18:22:27  host: 77-254-137-54.adsl.inetia.pl

    mam tego corbika, ale i problem jak włączyć wspólną pamięć, wchodząc w "stan pamięci" i wybierając "wspólna pamięc" mimo że ma kartę z wolną przestrzenią 1,8 GB to widzi jedynie 26MB pamięci wewnętrznej - co zrobić by to przestawić

  • 0

    29. ~aaaa  2011-09-29 19:27:28  host: user-109-243-46-239.play-internet.pl

    haha, samsung avila został okrzyknięty najbardziej obciachowym telefonem! :P

  • 0

    30. ~Incognito  2011-10-12 00:16:48  host: user-46-113-75-215.play-internet.pl

    Jeśli ktoś się zastanawia, czy go brać - ja go odradzam! Po podłączeniu słuchawek sam zaczyna dzwonić. Za takie coś, to ja dziękuję.

  • 0

    31. ~soniusia44  2011-10-15 09:07:40  host: dav211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi ten fon pasuje ale nie ma żeroskopu to jest jego minus.

  • 0

    32. ~MK  2011-10-23 10:31:54  host: acnj249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie help. Dodałam przez przypadek do adresów blokowanych numer na moim corby i nie mogę znaleźć gdzie to odblokować.

  • 0

    33. ~Happy  2011-11-08 16:42:53  host: ip-88-207-164-80.dyn.luxdsl.pt.lu

    Bardzo chce tego fona. Ogólnie bardzo mi się podoba: Jest ładny Wytrzymały jeśli chodzi o baterię Dotykowi. COOL!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    34. ~lollipop:p  2011-11-10 16:54:27  host: 109-197-188-13.tylda.net

    Wie ktoś może jak skonfigurować internet? Bo kupiłam pakiet i nie umiem z niego korzystać, ponieważ pisze że: " Nie można nawiązać połączenia. Proszę sprawdzić konfigurację sieci. " Ludzie HELP!

  • 0

    35. ~ndioicfr  2011-11-17 20:34:23  host: public-gprs258538.centertel.pl

    Ej jak ustawić kilka tapet w tym telefonie , bo ja mam tylko jedną a podobno można 3 . ?

  • 0

    36. ~lotos  2011-11-21 17:23:59  host: afgj81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma klawiature qwerty?

  • 0

    37. ~Story  2011-12-03 18:29:04  host: dum75.internetdsl.tpnet.pl

    mam pierwszą wersję i sądzę że to to samo

  • 0

    38. ~lililka  2011-12-06 00:06:32  host: c5-dystnet-022.tosa.pl

    jak włączyć klawiature querty w sms'ach?

  • 0

    39. ~dida  2011-12-06 20:19:22  host: abjl169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy go kupic doradzcie mi bo jedni gadaja nie a grudzy ze tak ??? a moze doradzacie mi inny ??

  • 0

    40. ~Bobu  2011-12-15 16:59:33  host: 46-149-254-97.man.konin.pl

    @Up jesli chcesz telefon do muzyki lub internetu to Corby II sie do tego nadaje jedyny minus to brak klaw. qwerty ;/

  • 0

    41. ~Dośka  2011-12-27 11:24:48  host: 83.1.90.2

    Ludzie jak nie wiecie to nie gadajcie ja wiem jak to jest bo mam ten telefon chcwle u niego wszystko nie wiem jak wam może tele dzwonić jak ja mam i podłanczam suchawki i jakoś normalnie działą zmyślać też potrafie bo co nie którzy kłamią jak nie wiem co , A dotyku się nie czepiajcie bo to jest na ciepło i tylko całym palcem można a jak ktoś ma tak jak w avilli to nawet długopisem bo jest taki zrąbany i jak ci się odblokuje to wszystko poprzestawia się

  • 0

    42. ~majka420  2011-12-28 20:43:27  host: 193.238.66.5

    witam kupiłam ten telefon parę dni temu sprzedawca powiedział mi że ma klawiaturę qwerty ale nie wspomniał że tylko do edycji zdjęć i netu. Faktycznie w testach na you tube w plusie jet klawiatura qwerty. Może ma ktoś pomysł jak to rozegrać żeby jednak ta klawiatura była

  • 0

    43.  2011-12-30 10:31:21

    hej :) Jestem szczęśliwym właścicielem Corby II :) i tel jest naprawdę solidny. Obudowa idealnie spasowana, WiFi śmiga nawet przy słabym sygnale z routera. Co do ekranu nie mam żadnych uwag! Telefon nie zawiesza się, nie ma problemów z instalowaniem aplikacji,menu przejrzyste. Bateria w moim trzyma ok 3 dni przy ostrym użytkowaniu. Jedynym minusem tego modelu jest to ze jak pisze się SMS to kwadraciki z literkami są troszkę za małe jak na męskie "paluchy" :P Jednakże telefon rehabilituje się w tej kwestii tym iż nawet jak pomylimy kwadraciki -> docelowo literki - to wskaże nam on zbliżone wyrazy które mogą zawierać te literki jakie wcisnęliśmy :) Ale podsumowując, w ocenie na 10 daje mu 9,5 ! i polecam.

  • 0

    44. ~adamzmc  2011-12-30 20:06:58  host: host-89-228-16-218.zamosc.mm.pl

    Witam czy w tym fonie mozna ogladac filmiki na youtube?

  • 0

    45. ~Żabitka .  2012-01-28 00:31:15  host: 078088064074.sieradz.vectranet.pl

    Kilka dni temu kupiłam tela. jest świetny po prostu go uwielbiam ^^ szkoda tylko że kabla usb i słuchawek nie mam, ale tam wejście 3,5mm to nie ciężko załatwić ;) bateria nie za długo trzyma ale na początku tak jest ;p wyświetlacz mega ^^ i wgl wszystkim polecam ten telefon jestem zadowolona a jak komuś się nie podoba tzn. że jest bufonem ;p

  • 0

    46. ~lollipop:p  2012-01-30 12:21:50  host: 109-197-188-13.tylda.net

    Macie problem z korzystaniem przez Wifi z youtube? Bo gdy ja chcę przeglądać filmiki, to jak jest buforowanie wyskakuje mi "połączenie z serwerem zostało przerwane".

  • 0

    47. ~służbowy  2012-01-30 13:44:06  host: 212.160.240.64

    Witam, mam do wyboru Samsung corby 2, Samsung wave y, Samsung Galaxy mini, który brać??? Pilne, dzięki

  • 0

    48. ~Danse Maccabre  2012-02-15 07:55:22  host: sieciownik.igloonet.pl

    Ten telefon jest beznadziejny, do niczego się nie nadaje. Nie polecam ;/.

  • 0

    49. ~maciek  2012-02-18 17:54:15  host: ip-93-154-192-90.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    wkurza mnie w nim to że nie ma akcelerometru

  • 0

    50. ~Koralina  2012-02-25 08:17:03  host: h46.ornet.com.pl

    ludzie ale wy mnie wkurzacie...ciagle nowi pytaja sie czy jest klawiatura alo co z netem..moze..!przeczytajcie poprzednie komentarze, to nie jest takie trudne!Ludzie czesto opisuja...a wy znow pytacie...-_- aha i to nie jest miejsce na wasze glupie pytania tylko na pinie o owym telefonie!!!

  • 0

    51. ~liliana  2012-02-25 13:12:40  host: 109-197-188-13.tylda.net

    Czy można w nim oglądać filmiki w formacie mp4?

  • 0

    52. ~PannaZuzanna  2012-03-02 17:26:05  host: apn-77-115-222-101.dynamic.gprs.plus.pl

    posiadam samsunga od dokladnie 24 grudnia i powiem szczerze ze nie nalezy on do najgorszych. Czytałam poprzednie komentarze i po prostu to jest że-na-da. Jak możne nie umiec właczyc Wifi to jest banał. Szkoda tylko ze nie ma on Androida. Jeśli by mial to telefon na 6 :)

  • 0

    53. ~Ewkaa ;p  2012-03-13 20:08:29  host: addy24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 4 miesięcy. Jest suuuuper. POLECAM!!!

  • 0

    54. ~brak neta  2012-03-15 19:37:35  host: ip-78-30-118-8.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    mam sprawe: a mianowicie posiadam samsunga corby II i nie niem dlaczego nie chodzi mi w nim net (mam tylko samo wi-fi) może wiece co może być tego przyczyną

  • 0

    55. ~hycek  2012-03-30 19:07:28  host: 212.244.255.15

    mam ten telefon od czerwca ogólnie sprawuje się dobrze. jak dla mnie dużą wadą jest brak qwerty , wifi sprawuje sie świetnie nie mam z telefonem dużych problemów odkąd go mam zawiesił mi się raz. bateria trzyma 4 dni przy korzystaniu z internetu dzwonienia i pisana sms-ów.

  • 0

    56. ~Bonnet  2012-08-24 11:00:31  host: public-gprs337818.centertel.pl

    Telefon koszmar...Bateria do bani,mała pamięć wewnętrzna,blokada klawiatury to lipa.Wkladając go do kieszeni trzeba się liczyc z tym że nieswiadomie gdzies się zadzwoni bo klawisz od blokady debile zrobili wystający,brak dostępu do historii surfowania po internecie,przy przegladaniu stron często wyskakuje "zbyt mało pamięci-zamknij aplikacje"słabe zdjęcia brak flesza.Na plus wstrząsoodpornośc:)Podsumowując - najgorszy Samsung jaki miałem.Tocco był lepszy mimo że nie miał wi fi.I jeszcze jedno.To *** nie ma chyba wbudowanego modemu toteż zapomnijcie o podłączeniu do kompa.Omijać ten pseudotelefon szerokim łukiem. Żeby nie bylo że używka że śmigany-kupiłem trzy miesiące temu w Saturnie.

  • 0

    57. ~Tina  2013-07-01 15:17:08  host: host-89-231-70-122.plock.mm.pl

    Mam ten telefonik od 2 m-cy i jedynym minusem jest podczas podlączenia słuchawek sam dzwoni, ale jest na to patent.Trzeba wyczyścić historię połączeń.Ogólnie telefonik fajny, ale raczej dla kobiety gdyż podczas posania smsa można sfiksowac :)

  • 0

    58. ~keiko100  2013-07-02 14:56:16  host: c39-102.icpnet.pl

    Jak dla mnie ten telefon całkiem dobry. Ma bardzo mocną baterię. Przy małym użytkowaniu może trzymać nawet tydzień ;) Szkoda tylko, że nie ma qwerty ;/

  • 0

    59. ~:3  2013-12-11 21:03:03  host: host-89-229-168-200.wroclaw.mm.pl

    No niezbyt, mam go i chciałabym mieć inny, minusy: - nie ma 2-giego aparatu z przodu - bez androida - facebook do kitu gdy chce się zobaczyć nowe posty to trzeba wylogować i zalogować - chyba stara wersja twittera plusy: - dwie gry :D - łatwo się wycisza, włącza Wi-Fi i Blotoouth - Nawet fajne kontakty - ładne tapety na wstęp ;)

  • 0

    60. ~KopsnijDiaxa  2014-01-26 20:28:07  host: 212.160.175.254

    Mam ten telefon od maja 2012 . Oto moja opinia : Bateria - Trzyma 3-5 dni , 3/5 Wykonanie , Wygląd - Wykonany z plastiku , elegancki wygląd , 4/5 Ekran - TFT , dosyć ładne kolory , nawet dobrze reaguje na dotyk , 5/5 Głośnik - Głośny , czysty i wyraźny dźwięk , 5/5 Wydajność - Często się zacina , mało pamięci wbudowanej , 2/5 Aplikacje - Mało aplikacji wchodzi , 4/5 Aparat. - Brak lampy błyskowej , zdjęcia nawet ładne , 4/5 Podsumowanie : 4- , nawet polecam ten telefon

  • 0

    61. ~JanosiQ  2014-04-05 13:46:02  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Często się psuje

  • 0

    62. ~Porcelanowa  2014-11-19 00:24:25  host: 89-65-103-76.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od grudnia 2011 roku i ciągle sprawnie działa. Bateria bardzo długo wytrzymuje (3-6 dni) i szybko się ładuje. Dobrze reaguje na dotyk po 3 latach używania. Głośniki kompletnie nie spełniają moich oczekiwań, mało wyraźny dźwięk. Ma bardzo mało aplikacji. Facebook na tym telefonie jest bardzo ciężki do swobodnego obsługiwania się nim. Aparat nie posiada lampy błyskowej, robi bardzo słabe zdjęcia i nie ma aparatu z przodu. Kolory są trochę wyblakłe. Telefon przez tak długi okres czasu upadł mi już nie raz i nadal sprawnie działa, choć nie powiem, że nigdy się nie zacina. Sądzę, że jest to telefon przeznaczony dla osób, które nie potrzebują telefonu do gierek, facebooka, czy innych rozrywek, ale do podstawowych rzeczy, takich jak dzwonienie, sms-y, notatnik, kalendarz, czy alarm i równocześnie chcą aby telefon nie zepsuł się szybko, aby długo trzymała bateria i po bardzo przystępnej taniej cenie. Według mnie największy atut tego telefonu, jak już wcześniej wspomniałam, to bateria, która bardzo długo wytrzymuje ( można zauważyć, że teraz nie jedna osoba, która posiada smartphona i ładuje go całą noc a po południu już ma końcówkę baterii). Korzystam z tego telefonu przez 3 lata i już mi się znudził i co prawda zamierzam go wymienić, ale go polecam jeżeli ktoś się zastanawia ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet