Samsung S3650 - opinie
Telefony Samsung Samsung S3650 Opinie o Samsung S3650

Samsung S3650

w sumie: 151
  • 0

    1.  2009-09-24 16:49:50

    Autofocus do tego i mamy najpopularniejszy telefon na rynku.

  • 0

    2. ~erra  2009-09-29 14:31:09  host: atq209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od 01.10.2009 dostępny w erze już w abonamencie NE 40 już za 49 zł

  • 0

    3. ~eee  2009-10-01 00:54:12  host: inet20909nq-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    autofocus to pikus. cena sprawi ze bedzie bardziej popularny od S5230...

  • 0

    5. ~plusik  2009-10-02 20:33:38  host: chello089075084136.chello.pl

    jest w ofercie plusa abonament i mixplus:)

  • 0

    6. ~werba.  2009-10-02 21:24:06  host: cmpc006-030.cnet2.gawex.pl

    Szczerze mówiąc moim zdaniem ten telefon nie znajdzie na rynku zbyt dużego poparcia. Jest to nic innego jak okrojona wersja Avilli, cena pewnie będzie podobna, minimalnie niższa więc skoro za podobną kwotę możemy miec telefon z większym wyświetlaczem, lepszym aparatem, funkcją rozpoznawania muzyki czy akcelerometrem to chyba 90% kupujących wybierze jednak aville. Ale pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam ;)

  • 0

    7. ~fajny  2009-10-05 00:51:41  host: 77-253-66-71.adsl.inetia.pl

    calkiem fajny tel, mam jakos 4 dni i dobrze mi sie korzysta z niego :]

  • 0

    8.  2009-10-05 10:42:55

    Ale bateria to trzyma przy tym wyświetlaczu 1 dzien max. Lipa

  • 0

    9. ~Faz  2009-10-05 12:58:51  host: en.enertel.com.pl

    No nie zartuj mamy juz na rynku duzo lepsze modele chociazby LG ku990 i inne dotykowe samsungi

  • 0

    10. ~kasieczekextras  2009-10-05 17:08:29  host: byb215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mnie lepszy jest Avila ponieważ cenię klasykę a nie wygląd :) No i obydwa mają zbliżone do siebie funkcje większość takich samych.

  • 0

    11. ~konrad  2009-10-05 19:01:14  host: 54.55.classcom.pl

    ma ktoś już ten telefon?jeśli tak to jak wrażenia?

  • 0

    12. ~  2009-10-05 21:28:54  host: v04-16.opera-mini.net

    2 mpix?? To trochę mało. Gdzie indziej czytałem że ma 3 mpix. Ogólnie można powiedzieć, że telefon przeciętny, tyle że ma bajer w postaci ekranu dotykowego. Nic nowego. Gdyby dodać kilka dodatkowych funkcji, typu videorozmowy, aparat z fleszem i np. ekran o większej rozdzielcości, możnaby było powalczyć na rynku. Z tą konfiguracją, nie życzę sukcesów temu modelowi. Gdyby np. Samsung Omnia HD miał taką kampanię reklamową jak ten model, cieszyłby się o wiele lepszą popularnościa niż w chwili obecnej, mimo że t o bardzo dobry i ciekawy model. Model Corby, to telefon dla młodych kobiet, a śmiem użyć określenia, dla młodych nastolatek (bez urazy oczywiście). Pozdrawiam

  • 0

    13. ~anDyS  2009-10-06 09:01:50  host: afea96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm autofocusa to tam z pewnością nie ma ;/ Myślałam ze dalam sie namówić na ten tel w erze ale szybko zmieniłam zdanie.... Po 4 dniach od zakupu użytkowania tel dopiero bateria zaczela sie rozladowywać rozmawialam ok 20-30 min dziennie. teraz juz 4ty dzien kolejny po naladowaniu i jedna kreska spadla :) Przy tego typu tel a mianowicie duzym wyświetlaczu baterie nie trzymają dłużej niż 3 dni okazuje się jednak inaczej w przypadku tego modelu. Także bateria 10/10 :) Co więcej.... Aparat standard jak dla tel komórkowego wystarczy - nie jakaś tam rewelacja ale przyzwoity. Dla chcących cudnych zdjęć to raczej nie tel kom a lustrzanka ;) Menu bardzo czytelne, przejrzyste, kolorowe - możliwość edycji kolorystyki menu, 2 wymienne obudowy w rożnych kolorach - taki gadżet dodatkowy ;) W 2gim jak narazie tyg.użytkowania nie znalazłam minusów tego telefonu. Wielkim plusem co podkreślę jeszcze raz jest bateria! Jestem zaskoczona gdyż miałam wiele różnych tel i max.2-3 dni! A tu zaraz dojdzie mi do tyg prawie na jednym ładowaniu. Nie wiesza się puki co bo nie posiada żadnego systemu typu "symbian" ;/ to tez plus. Ogólnie fajnie wyglądający telefonik i nie zgodzę się wcale z okrzyknięciem go tel dla młodych gdyż młoda nie jestem a odpowiada mi w takim samym stopniu jak i młodej osobie, może ze względu na kolorowe wymienne tylne obudowy okrzyknięto go takim ;) Dla kobiet owszem też pozytyw - szybciej można z naleźć w damskiej torebce coś kolorowego niż czarny tel. ;) W skali 10 daje mu 10!!! Polecam !!!

  • 0

    14. ~Mysia  2009-10-06 19:13:17  host: host-232-158-remedium.igloonet.pl

    Fajny telefonik, poczekam, aż cena spadnie :).

  • 0

    15. ~maq  2009-10-06 20:04:36  host: dynamic-78-8-70-53.ssp.dialog.net.pl

    Brak systemu operacyjnego plusem - doprawdy, geniusz! Powinnaś zostać testerem telefonów! Szkoda, że bez wifi. Czekam na dotykowca z wifi w rozsądnej cenie.

  • 0

    16. ~Baddboy  2009-10-07 19:24:42  host: afjo177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dla Nastolatek nic dodać nic ująć.

  • 0

    17. ~bymcykcyk  2009-10-08 12:55:34  host: apn-95-41-167-240.dynamic.gprs.plus.pl

    reklamują go jako telefon dobry do internetu...przecież nie ma on 3g/hsdpa tylko marny edge!

  • 0

    18. ~werba.  2009-10-08 14:04:55  host: cmpc006-030.cnet2.gawex.pl

    Producenci telefonów zalewają rynek nie coraz bardziej udoskonalonymi telefonami, a coraz tańszymi. Oszczędzają na czym wlezie aby cena była jak najniższa i dla tego tak promują te telefony. Ludzie powoli zaczynają odchodzić od super bajerów a stawiają na średniej klasy telefony na które ich stać. Ale skoro Samsung zaoferował już kilka tego typu telefonów to po co kolejny o jeszcze bardziej okrojonych funkcjach ?

  • 0

    19. ~dionizy  2009-10-08 15:02:25  host: abma122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma wejście 3,5mm do słuchawek? czy jest przejsciówka, którą podpina się do telefonu??????

  • 0

    20. ~korrra  2009-10-08 15:18:11  host: aeja86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest super. w opakowaniu 3 obudowy. i jest taki akurat do trzymania w ręku.

  • 0

    21. ~APS pracownik  2009-10-08 17:35:38  host: host-77-252-36-102.poznan.inotel.pl

    Cały czas czekam na telefon jak np. Avila lub Corby który miałby dodatkowo Wi-Fi i wejście na 3,5 mm słuchawki. W chwili obecnej korzystam z Omnia i jest ok.

  • 0

    22. ~Lukasss  2009-10-08 18:06:42  host: inet20909nm-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    jadnym słowem G..no

  • 0

    23. ~ewa  2009-10-08 22:41:15  host: 82-160-17-218.tktelekom.pl

    a mi sie bardziej podoba ten przynajmniej ladniej wyglada:)

  • 0

    24. ~  2009-10-09 09:48:57  host: hje122.internetdsl.tpnet.pl

    @up post nr 12 "to telefon dla młodych kobiet, a śmiem użyć określenia, dla młodych nastolatek (bez urazy oczywiście). Pozdrawiam" Telefon nie jest wart swojej ceny ma o wiele mniej funkcji niż s avilla gorszy aparat mniejszy wyświetlacz oraz mniej kolorów o 10 tyś ;p jedynym jego atutem jest wymienna obudowa (oczojebna) dla młodych nastolatek i dłużej trzymająca bateria ale nie podniecajmy się bo po pół roku tak czy siak będzie siadać po 2 dniach 3/10 @up A co do twojej opini że ten telefon jest świetny to się zgodzę ale tylko i wyłącznie dla dziewczyn w twoim wieku ,co sie dziwić skoro wam telefon jest potrzebny tylko po to żeby robić sobie zdjęcia na NK i do lansu przed chłopakami i koleżankami

  • 0

    25. ~  2009-10-09 14:50:11  host: v01-08.opera-mini.net

    internetowy telefon bez 3g?to jakis zart.

  • 0

    27. ~D  2009-10-10 23:17:02  host: nat.saite.com.pl

    mam go jakiś tydzień i jak na razie jestem zadowolona ;] oprócz tego że mi się 2 razy zawiesił , to nie narzekam xD aparat może nie rewelacja, ale za to głośnik bardzo dobry ^^ i oczywiście plusem jest bateria, dużo słucham muzyki, dzwonie i pisze duzo sms i trzyma mi około 4 dni ;]

  • 0

    28. ~LIlka  2009-10-11 08:35:33  host: 77-254-214-149.adsl.inetia.pl

    Witam! Ja mam ten telefon od Wczoraj Wzielam go w erze w abonamencie 25 zł przy dopłacie 45 na 2 lata. Niestety chcialam Pomoarańczowy ale mieli tylko żółte i białe.Pod względem wizualnym telefonik baaardzo ładny.Menu przejzyste aparat 2 pikselki w dzien zdjecia nawet ladne w nocy nic nie da sie zobaczyc. telefon bardzo przyjemny w dotyku. Niewiem jeszcze jak z baterią i ile trzyma ale postaram sie to sprawdzic. owszem niekiedy siezwieasza ale bardzo rzadko. jestdnym sołowem jest to telefon dla molodych ludzi do pisania sms-ów i słuchaia muzyki ja kupilam go swojej córce i jest zadowolona do pudelka dołączona jest bateria,dwie obudowy (czarna) (i w kółka), słuchawki,ładowarka,i instrukcja obsługi. w skali od 1-10 ma u mnie 9. Jest on w przystępnej cenie POLECAM!!!

  • 0

    29. ~  2009-10-11 15:40:12  host: dsb139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do kolegi nr. 12, dla nastolatkow to sa wlasnie telefony z aparatami 5 mpx, bo dorosly czlowiek wie, ze jakosc zdjec nei zalezy od mpx.

  • 0

    30.  2009-10-11 19:37:30

    kolejny telefon który ma zawojować świat tylko dzięki reklamie. IPhonowi się udało, pedały i emuły za nim szaleją mimo marnych parametrów może i samsungowi się uda. Mogę zrozumieć marny aparat, kiepski wyświetlacz ale dziadowa bateria to mnie rozbraja. Standardem powinno być 1200mah a tak naprawdę 1500mah a nie 960!!! No litości, to wystarcza na góra jeden dzień jeśli mówimy o słuchaniu muzyki, przeglądania stron internetowych, pisaniu smsów, dzwonieniu, robieniu zdjęć itd. a zamiast tego dają 3 obudowy w kwiatki:) To może trafić tylko do emo pedziów puszczających muzykę z głośników telefonów w komunikacji miejskiej no i cena może też być atutem ale myślę że za 800pln to już coś lepszego można znaleźć. Za 500 zł kupiłbym dziewczynie na urodziny.

  • 0

    31. ~Mera  2009-10-11 22:01:31  host: abga98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Następny Szajsung Plastik und Fantastik. Typowy obiekt marzeń siusiumajtek i trzepakowców.I jak każdy trzepakowy dotykowiec - zero ergonomii,zero funkcjonalności i zero praktyczności. Na Allegro tego dotykowego szmelcu ze stajni Koreańskich jest już kilka ton.Ale zawsze jest tak, że moda i pierwszy zachwyt szybko mijają.I przychodzi płacz i zgrzytanie zębów.

  • 0

    32. ~mili  2009-10-12 15:31:29  host: rea.ipt.com.pl

    w Plusie dla Firm za 49zł w abonamencie na 35zł netto.

  • 0

    33. ~someonexP  2009-10-12 17:14:14  host: 6acf.swietojanska.net

    ~anDyS kupiłaś Corby'ego w Erze ? w ofercie Tak Tak Fon czy na abonament?

  • 0

    34. ~paulinkaaaa  2009-10-12 19:37:15  host: 90-156-106-15.magma-net.pl

    zastanawiam się własnie czy nie wziąć go na abonament w plusie... może ktoś by coś jeszcze napisał o nim ;)

  • 0

    35. ~daniodziadek  2009-10-12 20:29:25  host: s185pc13.mmj.pl

    A nie wie ktoś czy ten telefon jest głośny...??? Chcę kupić w MIXPLUSie i właśnie zastanawiam się czy wybrać ten telefon czy AVILE.... czy może jakiś inny GŁOŚNY telefon...

  • 0

    36. ~Faz  2009-10-13 11:23:59  host: en.enertel.com.pl

    Ten telefon musi byc bardzo tani w produkcji, znacznie tanszy niz inne modele dotykowe samsunga, ze wzgledu na slaby wyswietlacz i aparat. Napewno bedzie bardzo dochodowy dla samsunga bo sprzeda go po cenie niewiele nizszej niz inne modele, ale za to stawiaja na marketing. Juz raz tak bylo z modelem e250 ktory mial wysw z epoki motoroli t720 :) a sprzedawal sie swietnie.

  • 0

    37. ~Jus  2009-10-13 15:34:15  host: 83-168-109-1.pz1-nat.espol.com.pl

    Hm, telefon bardzo fajny i byłabym nim bardzo zainteresowana. Przeraża mnie tylko fakt, że obsługuje jedynie format .mp3 (?)

  • 0

    38. ~nko  2009-10-15 16:26:41  host: 194.246.124.200

    Samsung S3650 Corby NS + karta 4GB w PLUS dostępny w 36 doładowaniach po 30 zł za JEDYNĄ ZŁOTÓWKĘ !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    39. ~nokia jest the best  2009-10-15 19:45:55  host: genkt-056-024.t-mobile.co.uk

    a ja mam n 97

  • 0

    40. ~tasik  2009-10-15 20:06:30  host: w3cache.lukman.pl

    24. pie*** głupoty. wyświetlacz mniejszy, ale KOLORÓW MA TYLE SAMO.

  • 0

    41. ~sylwia  2009-10-16 09:56:40  host: bhi184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć. Mam ten telefonik od paru dni. Kogę go szczerze polecieć tym co lubią słuchać muzyki, posiada dobre słuchawki z przejściówką na normalne słuchawki, ma oddzielny głośnik do słuchania muzyki. jedynym minusem tego fona jest to że nie posiada autoryzacji obrazu. Ale mi to nie przeszkadza w pisaniu smsów że nie ma klawiatury QWERTY. Wymienne obudowy są fajne jeśli ktoś nie lubi monotonni. Na temat aparatu 2Mpix nie będę się wypowiadać bo telefon nie służy do robienia zdjęć. Jak ktoś chce robić zdjęcia to niech sobie kupi aparat fotograficzny. Ale ten telefon jest udany pod względem do słuchania muzyki, bo w samsungach nie spotyka się żeby miał oddzielny głośnik do muzyki. Szczerze mogę go polecić..

  • 0

    42. ~qw4t  2009-10-16 11:27:53  host: chello089079197196.chello.pl

    Wie ktoś jak w erze zablokować w nim możliwość łączenia z internetem ?

  • 0

    43. ~  2009-10-18 04:07:09  host: 77-255-175-45.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie,jak się włącza budzik w tym telefonie? robię wszystko jak w instrukcji, wybrana godzina mija a on nie dzwoni....

  • 0

    44. ~blablabla  2009-10-18 14:46:17  host: 77-254-112-195.adsl.inetia.pl

    wyjątkowo brzydki...

  • 0

    45. ~AromanSiia  2009-10-18 16:30:36  host: apn-77-112-179-121.dynamic.gprs.plus.pl

    ja mam ten telefon i bardzo dobrze sie sprawuje..posiadam go już jakis tydzien a tylko 2 razy go ładowałam..;) poprostu super..muzyka, karta pamięci,aparat.. ;P Ogólnie jest okey.. ;)

  • 0

    46. ~Baris  2009-10-19 18:02:04  host: dfy159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich wiecie może czy samsung corby ma wi-fi dzisiaj spotkałem się z nim w salonie ery i zauważyłem ze znalazł siec ... ale wszędzie na każdym portalu piszę ze nie ma on wi-fi wiec proszę o sprostowanie tej nieścisłości najlepiej przez użytkowników tego telefonu Pozdrawiam

  • 0

    47. ~hy  2009-10-19 21:47:53  host: chello089079180123.chello.pl

    Nareszcie telefon z ekranem dotykowym który nie wygląda jak opakowanie płyty CD,tzn jest ergonomiczny! Ma radio, aparat,odtwarzacz mp3 rozpoznający muzykę, spory wyświetlacz (ale nie absurdalnie wielki)Miło że ma różne kolory nie tylko biznesową czerń.Nie ma WiFi ale aparaty z tym bajerem kosztują 1500zł czyli tyle co netbooki ,Absolutnie wart swojej ceny.

  • 0

    48. ~nowa  2009-10-20 15:17:26  host: afco242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co sadzicie o tym telefonie i czy warto go kupic

  • 0

    49. ~Anitka:*  2009-10-20 18:14:37  host: w3cache.sistbg.net

    Super telefon a avilla też może być ale ja wolę ten bo ma funkcje 2 w 1 będę go miała w sobotę :)

  • 0

    50. ~  2009-10-21 13:41:47  host: dem67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zacznicie oceniac telefon dopiero po tym jak go bedziecie mieli w rekach, niektorzy moze nie potrzebuja wi-fi jakis 10 mega pixeli , tylko prosty tani telefon z fajnym wygladem, a nie po 2 tysiaki telefon kupowac

  • 0

    51. ~Bulcia  2009-10-21 15:06:03  host: 78-195-251-94.net.stream.pl

    Witam Dwa dni temu kupiłam ten telefon mam jeden problem z radiem.Przez chwile działało a teraz wyskakuje cały czas "Błąd wewnętrzny". O co tu chodzi?? Proszę o pomoc.

  • 0

    52. ~  2009-10-21 15:54:16  host: 77-254-4-245.adsl.inetia.pl

    Nie wie ktoś może kiedy wejdzie wersja PRO? z klawiaturą qwerty... bo trochę jej w tym modelu brakuje...

  • 0

    53. ~kar  2009-10-21 17:46:56  host: bos91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od 2 dni całkiem w porządku

  • 0

    54. ~master of phones  2009-10-21 23:09:59  host: 86-22-n1.aster.pl

    Mam ten telefon od 2 dni. Poszedłem do salonu i powiedziałem że chcę dobry telefon z sensownymi funkcjami, nie przed poptopowy (choc w sumie nie to jest najwazniejsze ale lubie posluchac sobie mp3 wiec wypadałoby zeby je miał) i żeby bateria nie padała po 1 dniu. Miałem nokie e51 (POLECAM!!!!) a wczesniej samsunga x700 (MASZYNA NIE DO ZAJECHANIA ALE WYSWIETLACZ PADŁ PO 3 LATACH) wiec chciałem cos samsunga. Dostałem do wyboru Avile i Corby. Avilą się już kiedys bawiłem, więc wziąłem Corby. I nie żałuję. Wygodny, nieduzy - wszedzie sie miesci, dzwiek ok, bateria dobra. Jak chcesz wypasów w aparacie - kup sobie cyfrówkę, jak chcesz wifi, usb itd - bierz nokie e51, a jak chcesz miec po prostu podreczny telefonik to mozesz wziąc corby. chyba ze chcesz miec duzy wyswietlacz - wtedy Avila. Tyle...

  • 0

    55. ~własciciel  2009-10-22 17:33:10  host: abwz160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam samsunga tego od niedawna. Wcale nie ma słabego wyświetlacza!!! W porównaniu do avili rózni się tylko tym ze corby ma krótszy ale szerszy wyswietlacz co uprzyjemnia prace. A ponadto super głosnik:)

  • 0

    56. ~Marc  2009-10-22 17:57:01  host: abal46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung corby jest super. Mam go od 5 dni w promocji w plusie za 1zł. Zdecydowanie POLECAM ten telefonik.

  • 0

    57.  2009-10-22 18:57:56

    Jak miałbym wybór między tym samsungiem a nokią 6300 za 400zł bez sim locka nowym z gwarancją to biorę samsunga, parametry podobne ale samsung ma dotykowy wyświetlacz.

  • 0

    58. ~poopooopo  2009-10-22 22:45:49  host: public73209.xdsl.centertel.pl

    Zdecydowanie najlepszy telefon jaki miałem! Myślałem, że to będzie lipa, a jest świetny! Bardzo czuły na dotyk, bateria trzyma długo, dobra jakość muzyki, możliwość instalowania gier, aparacik 2mega pixele, jak dla mnie miodzik :D polecam każdemu! wcześniej miałem avile, ale sprzedałem bo wg. mnie był brzydszy i troche większy. corby ma menu i oprogramowanie takie same jak avila, a jest o wiele ładniejszy! polecam każdemu!!!!!!

  • 0

    59. ~fl0  2009-10-23 20:47:40  host: ip-88-220-144-3.isp.tvkg.net

    Bawiłem się dłuższą chwilę, i powiem krótko - jeżeli ktoś oczekuje płynności i szybkości iPhona, to się przeliczy - o ile telefon sprawnie reaguje na kliknięcia, to przeciąganie widgetów na pulpicie to lekki masochizm. Menu jest kolorowe i przystępne, również czcionka jest dosyć oryginalna. Stylistyka nie kopiuje rozwiązań znanych z innych dotykowców - Corby'ego nie da się pomylić z żadnym innym telefonem. Obudowa nie trzeszczy, ma połysk, jest zwarta i miła w dotyku. Wrażenia pozytywne, jednak jeśli ktoś nie ma cierpliwości do touch screena, to raczej odradzam.

  • 0

    60. ~  2009-10-24 10:21:28  host: acpz184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trochę gorszy od avili tylko ten mini jack

  • 0

    61. ~damian  2009-10-24 22:44:17  host: dynamic-78-8-42-143.ssp.dialog.net.pl

    telefon do internetu a bez wifi i tylko z gprs... ładne kity wciskają w reklamach

  • 0

    62.  2009-10-25 13:38:38

    Sprzedałem już kilka sztuk tego telefonu. Co mogę o nim powiedzieć. Ludzie głównie pytają o różnicę między nim a Avilą. Zaletą Corbiego jest lepiej zaprojektowana obudowa, która jest już przy pierwszym kontakcie wyraźnie lepiej zrobiona (chodzi tutaj o jakość). Słuchawki dołączone z Corby są rewelacyjne – bas jest głęboki a dźwięk czysty. Na minus załguje brak kabla USB, nie ma również żyroskopu przez co nie ma trybu klawiatury qwerty podczas pisania smsów (również nie ma funkcji pisania smsów ręcznie – dzięki rozpoznawaniu pisma). Corby jest przyjemną mydelniczką a Avila starszym bratem.

  • 0

    63. ~Maja  2009-10-25 16:23:50  host: acbs83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik .;) Jest świetny , muzyka super . A bateria długo nawet trzyma mi jak narazie ( po pierwszym ładowaniu ) 13 dni. Jestem z niego zadowolona . Zdjęcia robi nawet ładne...Obudowy są też super.. ;D Mam różową ..;] Jak na razie wszystko z nim w porządku .;D Wg to go naprawdę POLECAM ,! Tani i fajny..;D Pozdro. Majka .

  • 0

    64. ~  2009-10-25 20:14:33  host: 188.33.93.232

    399zl mozna juz kupic nowy na allegro wiec calkiem tanio. ja jednak wole poczekac na corby pro (wi-fi, qwerty slider, 3g) ciekawe jak bedzie formowala jego cena

  • 0

    65. ~zenon  2009-10-26 17:44:14  host: abys51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kolegi który szukał dotykowca z wifi w rozsadnej cenie - proponuje LG GT505- wifi , GPS , 5mpx.

  • 0

    66. ~osiem  2009-10-26 22:17:37  host: dvj58.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma wysuwana klawiature? czy sms'y sie pisze po prostu, ze na ekranie wyskakuja litery?

  • 0

    67. ~bhalu  2009-11-07 12:45:17  host: cal231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam 2 pytani mam en elefon i ogolnie jest ok ale mam 2 problemy pierwszy jest taki ze niepotrafie sie dostac do aplikacji chodzących w tle, wie ktos jak tam wejsc ? a drugi jest taki ze sciagnolem gry na dotykowy wyswietlacz i przez ta smieszna klawiature co wyskakuje w grach nie widze czesci ekranu gry, czy da sie jakos to wylaczyc ?

  • 0

    68. ~kelly~  2009-11-12 19:29:31  host: host-80.48.115.47.ltv.pl

    mam pytanie zastanawiam się nad telefonem Samsung Corby i właśnie : 1.Czy na sygnał sms-a można ustawić dowolny dźwięk?? 2.Czy są motywy do tego telefonu oczywiście inne niż fabryczne?? Pozdrawiam

  • 0

    69. ~randy  2009-11-13 21:28:31  host: 095160180131.slubice.vectranet.pl

    Do Maji - faktycznie, po drugim ładowaniu spokojnie wytrzymał dwa tygodnie, no ale siusiumajtki muszą mieć 30 w jednym, więc zabawka może się rozładować po kilku dniach

  • 0

    70. ~jaaa.....:D  2009-11-14 17:02:49  host: bwq1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tej komórce jest kabel usb??? ;)

  • 0

    71. ~dominika  2009-11-15 08:33:02  host: mikrolink-p001swce01.net.pbthawe.eu

    Mam ten telefon od wczoraj. - aparat dobry - łatwy w obsłudze - wiadomości dobrze się pisze Jedyny problem to taki, że jest bardzo czuły. To troche przeszkadza.

  • 0

    72. ~feliks  2009-11-15 11:35:41  host: nat2-57.ghnet.pl

    zgadzam sie z poprzednikami, telefon wrecz IDEALNY DLA GIMNAZJALISTEK, a nie dla powaznych ludzi. Kolorowe obudowy i inne tandetne przyciagacze, jak dla mnie - szajsung PLASTIK UND FANTASTIK :)

  • 0

    73. ~:)  2009-11-16 12:01:54  host: chello089075102184.chello.pl

    Dla nastolatka ktory uzywa telefonu glownie do szpanu,mp3 i smsow moze byc :) Srednia klasa ale ujdzie w tloku :) No i plus za baterie jak na ta polke cenowa ok

  • 0

    74. ~  2009-11-16 20:41:18  host: dynamic-87-105-236-25.ssp.dialog.net.pl

    jesteście nienormalni... założę się , że gro z was nawet ni poczytała o parametracg a już na pewno nie miała go w ręku... wypowiadacie sie jak słynni krytycy designu. Mam fonik od tygodnia i śmiga , darmowa funcja youtube itp. , dobry głośnik, świtna bateria - jedyna prawdziwa wada aparat lipny.

  • 0

    75. ~  2009-11-18 23:02:44  host: chello089075102184.chello.pl

    Mam ten telefon od kilku dni....bałam się tandety i dotykowego wyświetlacza.Przyzwyczajona byłam do symbiana z qwerty.Pomijając kilka funkcji dla wymagających takich jak wifi-telefon wart uwagi.Bateria naprawdę długo trzyma przy takim wyświetlaczu to się ceni.Mp3nna słuchawkach grają lepiej niż w N95 jak na moje ucho....wprost idealnie!Dla młodzieży jak najbardziej. :)

  • 0

    76. ~anka  2009-11-21 13:15:38  host: adih36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka pomóżcie, mam ten telefon ale nie mam pojecia gdzie on ma radio?

  • 0

    77. ~ałć!  2009-11-21 17:23:33  host: dynamic-78-8-165-82.ssp.dialog.net.pl

    Jestem szczesliwa (nad tym bym sie zastanowila) posiadaczka tego telefonu Jako ze konczyl mi sie abonament w Erze, a moglam go wziac za 1zł (Avila za doplata), to sie na zdecydowalam Czy dobrze zrobiłam? To się okaże, bo mam go dopiero 2 dni Ale już mogę o nim "co nieco" powiedziec: + cena + jakosc dzwieku + dobrze oglada sie filmy + naprawde mocna bateria (prawie caly dzien migalo mi ze rozladowana i nie moglam juz uruchamiac aplikacji, ale mozna bylo normalnie dzwonic i wysylac SMSy, co uwazam za glowny i najwiekszy PLUS, gdyz w wiekszosci telefonow sluchalam muzyki nie zwracajac uwagi na baterie i mi padaly, a potem wiadomo zero kotaktu, a tutaj muzyki juz sobie na slabej baterii nie poslucham, ale kontakt zawsze bedzie ;) + widgety (naprawdę się przydają) + aparat (mimo ze ma 2mpx wychodza ladne zdjecia) no to by bylo na razie tyle. minusow wprawdzie nie bedzie za duzo, ale mysle ze beda istotniejsze w kontekscie funkcjonalnosci.. - odtwarzacz MP3 (a tak dokladniej wybieranie utworow do listy odtwarzania) na karcie pamieci podzielilam sobie muzyke na foldery, ale co z tego, skoro w telefonie nie moge sobie od razu dac ze dany folder ma mi sie odtwarzac.. :/ musze wybierac kolejno utwory (ewentualnie albumy) i dodawac je do listy, co jest nieco meczace przy 4Gb muzyki. wczesniej mialam SE W300i i musze powiedziec ze SonyEricsson lepiej poradził sobie z muzyka umozliwiajac dodawanie folderow ktore posiadamy na karcie - klawiatura dotykowa przy pisaniu wiadomosci czasami nie zaskakuje, a zdarza sie tez tak, ze klikajac np. 5 (JKL), zaczynaja mi si piisac literki spod 4:/ - brak gier a po sciagnieciu prawie ze 'niemozliwosc' grania, brak zwyklej klawiatury i tego, co odpowiada za reagowanie telefonu przy ruszaniu nim powoduje, ze w gry na tym telefonie sobie nie pogramy chyba ze w milionerów ;) - brak mozliwosci dodawania wlasnych dzwonkow na SMS, szkoda ze Samsung jeszcze tego nie zmienił :/ Podsumowujac telefon polecam, ale osobiscie za dw

  • 0

    78. ~Tomakak  2009-11-22 19:40:41  host: afgu163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo fajny prosty w obsłudze:) polecam;)

  • 0

    79. ~Ewa  2009-11-23 19:59:40  host: epv143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego co się orientuje to on jest bardzo podobny do samsunga avili, tylko avila ma lepszy aparat; avila jest uważany za wspaniały, szykowny telefon, a jest identyczny jak corby, więc nie rozumiem czemu ten jest tak zjechany, że dla nastolatek itd. itp. ja mogłam wziąć corby, jest bardzo fajny, ale zdecydowałam, że nie odpowiada mi na co dzień dotykowy ekran, mimo, że na pozór jest wygodny, wybrałam samsunga b3310 ;p

  • 0

    80. ~crownq  2009-11-25 13:22:28  host: 77-255-184-32.adsl.inetia.pl

    Czytam te komety i żal... Fon jest super, a dla trzepakowcy to śmigają na Nokiach z XX wieku... Miły w obsłudze tylko słuchawki w zestawie jakieś dziwne trzeba się przyzwyczaić.

  • 0

    81. ~Nikag  2009-11-26 21:02:05  host: 116.46.rev.vline.pl

    a Ja nie mam pewności co do tego telefonu waham się co do kupna

  • 0

    82. ~Clax  2009-12-06 19:51:30  host: ip-91.150.172.2.csa-net.pl

    Witam, Mam pytanie, jak usunąć tą klawiaturke w grach ? zasłania mi ekran u dołu przez co niewidzę części gry :( Prosze o pomoc

  • 0

    83. ~sylwia  2009-12-12 14:26:50  host: ip-37-139.zax.pl

    Napiszcie mi jak moge wejsc w radio !!! ;( samsung corby ??? :((

  • 0

    84.  2009-12-21 21:56:16

    Zdziwiłem się czytając te opinie. Myślałem, że będą gorsze. Nie chce być jakiś wybredny, ale mamy już taki czas, gdzie każda firma próbuje nas oczarować funkcjami telefonu. Corby jest nowy, może mały. Miło wygląda (jak dla 10-latki to Ok :)). Telefon jest słaby w środku, ma kiepski aparat ( i po co te obudowy?) Jest głównie stworzony dla nastolatków, mało ma funkcji i w ogóle.Serio nie polecam ( jeszcze ten mały ekran ) :((

  • 0

    85. ~oliwia  2009-12-25 11:31:09  host: fek230.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest naprawdę świetny . mam go i wogole nie narzekam . a jakies glupie uwagi do tego telefonu powinny byc ignorowane . kup go ! polecam . ; ))

  • 0

    86. ~Zooming w obrazach  2009-12-25 20:08:28  host: host-80-54-213-138.tvteletronik.pl

    Jak rozwiązać ten problem: przybliżam zdjęcie i są i tak niewyraźne, robi się aliasing czyli ostre krawędzie, jeśli ustawie obrazek/zdjęcie na tapecie to ok się przybliża ładnie, ale w przeglądaniu nie. Pomocy

  • 0

    87. ~gabryska  2009-12-26 14:17:06  host: s123.ultra.net.pl

    hej :)) mam zamiar wziąć telefon w Plusie, zastanawiam się nad corby'm. jak sądzicie- oplaca sie??? proszę doradźcie!!!

  • 0

    88. ~siup xdd  2009-12-28 15:46:57  host: ebv170.internetdsl.tpnet.pl

    fajny jest mam go od dzisiaj polecAM jest super rozpoznawanie utworów i odtwarzacz muzyki świetny, smsy się pisze lepiej niż na normalnej klawiaturze super xDD

  • 0

    89. ~tinkiiii  2009-12-28 21:47:19  host: 078088236003.ostrowiec-sw.vectranet.pl

    Telefon gra nawet głośno obluguje pliki pdf. PYTANIA: Budzik: w alarm ustawiasz i tyle mi działa. Ktos pytal o zmiane dzwieku sms to nie da sie . Moja siostra ma avile a ja corbiego i moge je porownac osobiscie i avila ma lepsze duzo parametry ale wyglad ma wedlug mnie do bani corby duzo ladniejszy a dla kobiet liczy sie wyglad danej rzeczy ;P wiec wole corbiego ;)

  • 0

    90. ~hubert  2009-12-28 21:57:28  host: public22585.cdma.centertel.pl

    dzisiaj kupiłem ten telefon. bardzo fajny, polecam. jak na 2mpx zdjęcia świetne. do baterii jeszzcze nie wiem bo nie formatowałem. jest bardzo głośny, filmiki ogląda się super. _____________ radio znalazłem w widgetach lub jest na drugiej stronie w menu głównym (ostatnie w pierwszym rzędzie.) ;]

  • 0

    91. ~łukasz  2009-12-29 12:57:38  host: 62.152.149.63.dsl.dynamic.eranet.pl

    do sylwia: klawiatura jest w menu na drugim ekranie (z trzech) radio działa po podłączeeniu złuchawek

  • 0

    92. ~bloodvampire1992  2009-12-30 17:22:11  host: chello089075133101.chello.pl

    Telefonik posiadam od października i jestem z niego bardzo zadowolona. Zdięcia wychodzą prześlicznie, wspaniała jakość filmów i długo trzymajaca bateria(mnie telefon przy słuchaniu muzyki na maxa pada po 4 dniach a jak normalnie go użytkuje to potrafi TYDZIEŃ BEZ ŁADOWANIA WYTRZYMAĆ)Jest to mój najlepszy telefon. Jestem z niego bardzo zadowolona i polecam go każdej osobie.

  • 0

    93. ~rafcio972  2009-12-31 23:35:36  host: host34c.hades.net.pl

    ten telefon jest nawet głośny jestem z niego zadowolony

  • 0

    94. ~kjuhgt  2010-01-05 09:40:17  host: 212.160.172.70

    co to są wigety? proszę o szybko odpowiedz

  • 0

    95. ~maciekwola  2010-01-07 15:53:35  host: ppp139087.ostnet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony. Jak ktoś szuka telefonu do zabawy to bardzo polecam :)

  • 0

    96. ~dyganeczka  2010-01-20 14:38:25  host: adpz97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szanowni Państwo DA SIĘ ZMIENIĆ DŹWIĘK SMS! Należy wejść w profile, ustawienia profili, następnie rozwinąć u góry i wybrać ustawienie nowej wiadomości a dalej już sama radość. Pozdrawiam

  • 0

    97. ~Bo cIE Walne  2010-01-21 19:23:11  host: ave23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go kupiłem w erze za 199 w mixie za 25zł fajny elegancki [ten telefon jest dla nastolatków] a avilla dla dorosłych ;] dziwięk sms da sie zmienić tylko dobrze poczytaj ;]

  • 0

    98. ~sikor  2010-01-25 15:33:16  host: chello089073026246.chello.pl

    mam go od okolo miesiaca i jestem bardzo zadowolony. wczesniej mialem lg ku990 i spokojnie moge stwierdzic ze corby jest duzo lepszy. bardzo proste menu wszystko na miejscu. bateria mi trzyma okolo 3-4 dni piszac jakies 300-400 sms dziennie. goraco polecam

  • 0

    99. ~hartkor  2010-01-25 18:22:29  host: 87.119.27.41

    Corbiego mam od niecałego miesiąca i przyznam, że jestem z niego zadowolona. Jak każdy telefon ma kilka wad. Szczególnie irytuje mnie to w nim, że mimo potrójnego wyświetlacza nie mogę ustawić trzech różnych tapet. Szkoda, że ma tylko 2 megapiksele, ale nie narzekam, bo robi całkiem przyzwoite zdjęcia. Wiele osób porównuje go do Avilli czego kompletnie nie rozumiem. Dźwięk jest czysty, bateria długo trzyma i plusem jest to, że są wymienne obudowy.

  • 0

    100. ~Weronika  2010-01-25 19:14:33  host: public53855.xdsl.centertel.pl

    uzytkuje ten telefon od jakiegos czasu i na sygnał sms mozna ustawić sobie dowolny dzwiek nie ma z tym problemu ;) powiedzcie mi tylko czy obsluguje on e-booki czy m-booki bo chce sobie zrzucic na telefon i nie wiem wlasnie odczyta :P

  • 0

    101. ~qwerty  2010-01-31 12:21:49  host: 81-219-231-187.adsl.inetia.pl

    jeden z najbrzydszych telefonów od samsunga jakie wyszły w ubieglym roku...

  • 0

    102. ~pablo  2010-01-31 21:01:29  host: abm44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung corby niema wi-fi, niestety:(

  • 0

    103. ~maniek  2010-02-03 19:14:12  host: 86-63-110-160.sta.asta-net.com.pl

    posiadam ten telefon od 2mies,powiem tylko ze ekran dotykowy to nieporozumienie.Odradzam kobietom ktore maja tipsy poniewaz ekran nie reaguje na dotyk paznokciem ani rysik!!!

  • 0

    104.  2010-02-06 11:20:48

    Mi się tam podoba .

  • 0

    105. ~  2010-02-06 21:05:50  host: 83.2.207.11

    w zasadzie jest ok , trwała bateria itd ale nie czyta karty pamieci(sd)- w ogole jej nie odnajduje a jesli juz znajdzie to nie mozna jej sformatowac bo pojawia sie ''błąd''

  • 0

    106.  2010-02-09 21:24:42

    Jak to czytam to mi jest szkoda tego telefonu.Jest ładny,wymienne obudowy to ++ , po prostu Avilka , ale ja mam 12lat także jest dla mnie trochę za stara . XD Corby ładniejszy :) wezme go ,a jak nie to Avile.

  • 0

    107. ~użytkowniczka Corby  2010-02-10 13:02:38  host: ejy244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po przeczytaniu opinii mogę śmiało stwierdzić, że ci co mają ten tel. są dobrego zdania. Ci co wogóle nie mieli go w ręku mówią że szajs. mam ten tel. 0,5 roku i uważam że jest świetny i nie jak to piszą inni dla nastolatek które chcą zaszpanować.

  • 0

    108. ~wojas  2010-02-10 17:59:07  host: 188.146.193.164.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Telefon średni, ale to przecież tylko telefon. Nieważne, czy aparat ma 2 czy 5 mega, przecież i tak większość jest aproksymowana (zresztą matryca ma wielkość główki od szpilki więc) a do robienia zdjęć na poziomie służy lustrzanka. Nie chcę nikogo obrazić ale telefon do wszystkiego jest do niczego. Sam by tego Samsunga nie kupił z wielu powodów. Funkcje biznesowe oraz internetowe mam w palmtopie (bo do tego służy palmtop). Telefon dla mnie mam mieć głośny głośnik, odporną na zniszczenie obudowę, dobrą baterię i możliwość pisania sms-ów. Co do coraz niższej ceny zamiast wysokiej jakości to prawda w stu procentach. Zalewa nas szajs wykonany z polimerów o wytrzymałości i odporności na ścieranie rzędu polipropylenu z jakimiś obleśnymi polifoniami i nic więcej. Wiem, można sobie ściągnąć inne dzwonki z netu ale czy o to chodzi w telefonie by nim szpanować przed "ziomkami". Może moja opinia na temat tego telefonu i niemu podobnym wynika z mojego wieku. Przepraszam jeżeli Kogoś obraziłem. Pozdrawiam i życzę rozsądnego wyboru telefonu......

  • 0

    109. ~Pukacinio  2010-02-11 17:10:42  host: bjd176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem od avili jest lepszy chociażby przez to że bateria trzyma dłużej mam go 2 dni i jestem bardzo zadowolony płynnie chodzi chociaż niekiedy na jakieś 5-10 sek ekran nie reaguje na dotyk ale to bardzo rzadko stało się mi 2 razy ale miałem nawalone pełno widgetów 1 minus brak WiFi ale za niedługo jak stanieje karta pamięci z WiFi to kupie i WiFi będę miał więc zachęcam do kupowania !! Kupiłem w ERZE i zaskoczyło mnie to że w pudełku zabrakło kabla USB chyba że do tego modelu nie dają ?! Pozdrawiam !!!

  • 0

    110. ~  2010-02-11 17:16:06  host: bjd176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kartę się formatuje na komputerze raczej i musi czytać chyba że karta zje.....a albo telefon !!

  • 0

    112. ~bemm  2010-02-20 13:48:28  host: aakr150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam ten telefon ok. 2tyg jestem BARDZO ZADOWOLONY z niego super fonik POLECAM tylko szkoda ze nie ma rysika i nie ma klawiatury qwerty ale obleci z tym ;) i tak fajnie sie sms pisze. Bateria trzyma bardzo długo ja slucham muze ta dziennie po 20min moze 15min to bateria trzymie od 5 do 7dni jest super ;) nawet gra głośno ale mogł by grać głosniej ;P.

  • 0

    113. ~ola  2010-02-20 18:16:04  host: 188.146.99.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Czy telefon obsługuje karty micro sd hc? czy tylko micro sd?

  • 0

    114. ~???  2010-02-21 17:14:23  host: host-89-231-55-194.wroclaw.mm.pl

    Ten telefon jest dla nastolatków i nastolatek. Nie ma on wi-fi ponieważ jest tani.

  • 0

    115. ~AleX  2010-02-22 11:50:21  host: host-195.116.125.43.tvksmp.pl

    Mam pytanie.. Jest mozliwosc wymiany w nim obudowy z przodu?? Bardzo wazne. nr gadu 9100484

  • 0

    116. ~fd  2010-02-23 18:12:45  host: h82-143-156-111-static.e-wro.net.pl

    nie opowiadaj głupot, czyta kartę pamięci

  • 0

    117. ~oliwcia  2010-02-28 15:43:59  host: 77-253-178-44.adsl.inetia.pl

    Mam go osobiscie ponad dwa miesiace jest ekstra nie mam zadnych zastrzezen moja kolezanka ma lg cookie i na dotyk reaguje poprostu chyba z 10 razem wedlug mnie samsung corby to najlepszy telefon dotykowy na rynku biorac pod uwage wszystkie dotykowe modele telefonow nie tylko samsungi

  • 0

    118. ~eda220296  2010-03-05 11:55:51  host: bfq123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefoniku.. niektorzy maja racje co do "sszpanowania" nie jestem do konca przekonana co do Scrren touch ( dotykowych wyswietlaczy) gdyz dostalam nokia n5900 (podroba chinska 5800) i mi sie zwalila masowo xD mysle ze komentarze innych przekonaly mnie do Samsunga Corby .. :P dla mnie najwazniejsze to dzwonienie smsy i muzyka.. aparat znosny . ostatnio uzywalam nokii 3250 . tel. fajny i tez ma 2 mpix. mialam go w reku (corby) przez 3 min. i uwazam ze sie nie zacinal. calkiem latwy w obsludze. :) a czy ktos zamawial CORBIEGO na allegro ? koszt - 400 zl. i gdzie mozna dokupic USB do Corbiego ? pzdr. xE

  • 0

    119. ~aga  2010-03-07 21:19:49  host: aert12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Bateria trzyma mi tydzień. Używam go do głównie do dzwonienia, sms-ów, czasami słucham radia lub muzyki. Aparat rzeczywiście mizerny ale osobiście do robienia zdjęć używam aparatu. A dla tych którzy chcą robić zdjęcia telefonem polecam sony ericssony z cyber-shot-em, robią zajefajne zdjęcia. Z internetu w telefonie nie korzystam, więc nie wypowiem się na ten temat, w gry też nie gram. Dla mnie telefon jest do dzwonienia i przypominania o różnych rzeczach. Raczej nie jestem wymagającym użytkownikiem więc moje oczekiwania spełnione są w 100%. Dla bardziej wymagających i lubiących bajery polecam telefony droższe i bardziej zaawansowane np: nokie serii E. Jeśli np. chcecie mieć pilot do telewizora w telefonie. A tak szczerze radzę przed kupnem telefony zastanowić się z ilu jego funkcji korzystacie a ile chcecie mieć dla bajeru.

  • 0

    121.  2010-04-04 20:07:53

    Posiadam 4dni. Jest super , jest bardzo czuły na dotyk , i to wielki plus. Wystarczy musnąć i gotowe. Bateria dobra , dużo się bawie ładowałem 3dni temu , jeszcze jutro i wtorek i trzeba naładować ;) Fajnie się ogląda filmy , jest głośny i wymienne obudowy , to też plus. Polecam dla osób ,które lubią zwariowane i wyróżniające się telefoney . Bo Corby , się nie da pomylić z innym telem. Polecam Gorąco.

  • 0

    122. ~;))  2010-04-06 13:35:26  host: chello089078059247.chello.pl

    ja mam ten telefon juz troche ok miesiaca i nieprawda jest ze wytrzymuje krotko bo jest dotykowy!!! uzywam go ale i tak mi wytrzymuje dlugo od 3 dni nawet do 4!! no jest troche gorszy od avili, ale nie wiele. (;

  • 0

    123. ~klicha  2010-04-07 15:50:33  host: 77-255-139-95.adsl.inetia.pl

    Mam od miesiąca ten telefon i jak na razie nie mam zastrzeżeń. Mp3 w porządku, grafika również, tak samo jak i dźwięk. Minusami są jednak aparat i wrażliwy dotyk klawiatury, ale telefonik jest cacy. Polecam!!!

  • 0

    124. ~juliawer  2010-04-11 20:31:13  host: aavl94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce go kupić ale brat mi odradza ponieważ jest za mały jak na dotykowy telefon. mnie sie bardzo podoba, ocencie jaki ma aparat czy jest dobry, kom innych są okk bardzo mi pasuje ten fon ale mi zależży na aparacie smsowaniu i dzownieniu.......dajcie wiecej komentarzy o aparaccie w tym telefonie

  • 0

    125. ~Karola  2010-05-01 11:08:00  host: dynamic-78-8-164-99.ssp.dialog.net.pl

    Jak dla mnie ten fon ma zamały wyświetlacz ja mam avillę i się cieszę.

  • 0

    128.  2010-05-27 13:00:12

    Telefon ten posiada ekran dotykowy typu pojemnościowego, nie oporowego. Obsługiwać go można tylko palcami, nie reaguje natomiast na np. rysik, czy długopis.

  • 0

    129. ~slodo  2010-06-10 11:37:33  host: euo8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Masz mnóstwo komentarzy na temat aparatu w ww. telefonie. Aparat 2Mpix bez żadnych dodatkowych funkcji. Jeżeli jesteś napalona na telefonik, który jest wadliwy (zawiesza się oprogramowanie) ma nędzny aparat i net w EDGE to go sobie kup. Ja bym wybrała E52:D

  • 0

    130. ~jaaaa6  2010-06-19 14:09:04  host: client-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    do numeru 8. zartujesz sobie?? mi bateria trzyma 7 dni!!!!!!!!

  • 0

    131. ~mary.  2010-06-26 13:11:40  host: 87.246.228.181

    nie przekonuje mnie corby do siebie.jak na tel dotykowy ma za mały wyświetlacz,mojej kolezanki strasznie zamula. i aparat słaby jest. ja mam avile i jest o wiele lepsza. wiec ją polecam. ;)

  • 0

    132. ~:PP  2010-07-04 21:47:45  host: 217.96.32.192

    witam mam pytanko:P czy w samsungu corbi da się pisac sms poziomo i pionowo ponieważ zależy mi na pełnej klawiaturze w dotyku odpiszcie mi jak najprędzej pliss:P

  • 0

    133.  2010-07-09 11:35:39

    Hej, telefon był dobry ale tylko przez 4 miesiące ... Teraz jak czekam aż się zaświeci żeby go odblokować to mnie szlak trafia i się bardzo zacina jak go odblokowuje , zbiera straszne odciski z tyłu i przodu i menu jest koszmarne ciągle widgety się wysuwają bo ekran za późno reaguje. Bateria może być ... Powiem jedno więcej Samsunga nie kupię. !

  • 0

    134. ~Avi  2010-07-11 11:21:49  host: host-5db0d642.sileman.net.pl

    Posiadam ten telefon od 10 miesiecy. Bateria trzymie mi tydzien ! Przy codziennym słuchaniu muzyki (ok. 3 godziny) pisaniu smsów, rozmawianiu, robieniu zdjęc. Jestem z niego bardzo zadowolona, żaden telefon nie "chodził" mi przez tydzien. Jest bardzo kolorowy co mi się w nim bardzo podoba bo nie jest taki "oklepany" funkcje wszystko co potrzebne ma, nic dodac nic ująć, bo w koncu to telefon a nie aparat fotograficzny. Ktoś tam predzej pytał czy jest klawiatura QWERTY otóz nie ma. Ja napoczątku strasznie sie wkurzałam ale teraz pisze smsy bardzo szybko :) az znajomi sie dziwią :P jedyna wada to taka że pękła mi szybka i nie mozna jej wymienic nigdzie. No ale to był mój błąd więc nie moge narzekac, upadł mi na chodnik, cóż życie :P ogólnie polecam ten telefon wszystkim którzy lubią "barwne telefony" a nie szarobure i oklepane :P

  • 0

    135.  2010-07-26 12:20:58

    Mam ten telefon od 10 miesiecy, to moj w sumie 4 samsung, i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Telefon ma swietny design, wymienne obudowy, przez co sie nie nudzi posiadaczowi, mega super ekstra swietne sluchawki, fajne funkcje... jest to moj pierwszy dotykowiec i powiem szczerze- jest bardzo przyjazny w obsludze. posiada bardzo pomocne widgety, dobry odtwarzac mp3, pomimo ze aparat ma jedynie 2mpx to swietnie robi zdjecia i nagrywa filmiki. Minus- ze w zestawie nie dawali karty pamieci, kabelka usb i plytki z oprogramowaniem.... ale to jego jedyny minus. aha i chce obalic mit ktory sie juz tutaj zdarzyl pojawic, ze ponoc corby nie dziala przy za wysokich i za niskich temperaturach... uzywalam go w temperaturze -20 stopni w zimie, i w temperaturze 40 stopni w lecie i nie zawiodl ani raz... moge na neigo liczyc zawsze. goraco polecam ten telefonik, on autentycznie podbil mojen serce :)

  • 0

    136.  2010-07-28 18:38:01

    Okazało się że telefonik zacinał się z powodu nie wyłączania go przez długi okres. :) Działa wszystko pieknie i sprawnie! Muzyka genialnie odtwarzana, aparacik lepszy od LG KP500 sprawdzałem ostatnio. Dotyk wspaniały ;-) Polecam!!! Bateria tydzień trzyma. :) Wpadł za kanape z połowy pokoju leciał, jest super!

  • 0

    137. ~olka  2010-08-09 13:59:31  host: 213.199.241.6

    Od dziś mi coś się zepsuło. Mianowicie gdy dzwonię do kogoś nie słyszę ani sygnału, ani głosu. Wie ktoś może co mogło się stać?

  • 0

    138.  2010-08-21 14:49:32

    olka jak masz coś takiego jak ustawienia połączeń to wejdź i będzie (chyba) coś takiego jak WSZYSTKIE POŁĄCZENIA to weź to i ustaw ZALEŻNIE OD SIECI

  • 0

    139. ~pysia  2010-08-28 17:52:20  host: 94-75-107-20.home.aster.pl

    mam takie pytanko,czy jeśli dostaję wiadomość SMS to od razu na wyświetlaczu głównym jest napisane od kogo ją dostałam czy tez jest po prostu"1 nowa wiadomość". Bardzo proszę o odpowiedź. pozdrawiam

  • 0

    140. ~need for speed  2010-09-01 15:20:32  host: w3cache1.piekary.net

    mam pytanie czy fajny telefonik? zastanawiam się na tym telefonie jak muzyka gra?

  • 0

    141. ~aro  2010-09-11 21:12:26  host: public39518.xdsl.centertel.pl

    Ja polecam ten telefon. Mam go pół roku. W moim Corbiaku bateria trzyma ok. 1,5 tygodnia! (Raz na 4 dni słucham muzyki, co 2 dni serfuję po neciku, czasem wyślę esa i pogadam) Rewelacja. Aparat - ku mojemu zdziwieniu taki jak w Avili a nawet lepszy. Nic się nie tnie. Pisanie esów to bajka. Poza tym jest bardzo ładny (posiadam z białą obudową). Dobra jakość rozmów. Jedyny mimus to trwałość obudowy. Już po tygodniu użytkowania, cackania się z nim i dbania pękła obudowa w prawym, górnym rogu! Polecam! W erze kosztuje tylko 49zł na 3 lata!

  • 0

    142. ~hhdhdh  2010-11-21 17:14:54  host: admk197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak można usunąć klawiaturkę w grach ?

  • 0

    143. ~Marta  2010-12-04 22:07:36  host: aens93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeej ! Do osby która co chwilę uzywa siusiumajtki .. ;/ Widać że kompletne zero z Ciebie i przerosniete ego . ;/ Telefon dla emo ? Nie zniechęcaj innych ludzi człowieku - piszesz jak jest dobry to napisz jak zły też ale nie mów dla kogo on jest. Sam masz ewnie Aville, i chcesz ją wypromować , zgadzam się z osobą która wie że nie mpx świadczą o zdjęciach. :)

  • 0

    144. ~@XDD@  2011-01-24 17:53:41  host: public79033.cdma.centertel.pl

    uważam że ten telefon jest the best!!:)to nie prawda że jest taki słaby!!ja go już mam 4lata i jakoś się ma świetnie wogóle nie jest porysany ani nic!!ci którzy piszą że ten telefon jest do bani to chyba nim rzucają o ścianę!!:)xD

  • 0

    145. ~  2011-01-30 17:42:24  host: user-46-112-28-154.play-internet.pl

    odp. na 105 dociśnij ją. no bo mi czyta

  • 0

    146. ~  2011-01-30 17:50:33  host: user-46-112-28-154.play-internet.pl

    odp na 83. 2 menu podłącz wcześniej słuchawki

  • 0

    147. ~Vena  2011-02-14 21:47:42  host: dvr221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wymieniam właśnie Corbiego na Corby Pro, ale nie z powodu funkcjonalności - technologia poszła na przód. Mam go od prawie roku, i powiem, że jestem zachwycona. Ekranik jest czuły, łatwo coś kliknąć. Bardzo dobry odtwarzacz mp3 - może i aparat kiepski, ale to w końcu telefon. Bateria, bez częstego używania działała nawet do 2 tygodni. Nie zawiesił mi się ani razu. Co doskwiera, to brak wifi, ale jeśli ktoś ma telefon do dzwonienia, pisania i słuchania muzyki - jak ja dotąd miałam - gorąco polecam. Sprawny, szybki, świetny głośnik. I jeszcze jeden plus - wymienne obudowy. Może nie tylko dla 'nastolatków', bo to bardzo pożyteczne. Jedna obudowa się zarysuje, czy pobrudzi - zmienia się na następną. Ja bym oceniła 9/10 - 1 punkt odjęty za brak wifi, i klawiatury qwerty, gdyż wolniej się pisze taką klasyczną. Ale tak to - świetny fonik.

  • 0

    148. ~suut  2011-03-15 18:43:53  host: public69218.cdma.centertel.pl

    Mam go od Listopada, Tel,efon dobry dla nastolatek które wysyłają setki smsów, słuchają muzyki i tyle. Mi nie przypadł do gustu.

  • 0

    149. ~kasia  2011-03-22 19:15:07  host: host-n2-74-80.telpol.net.pl

    hej. Powiedzcie mi czy w samsungu corby s3650 da sie wylaczyc dzwiek wyczerpujacej sie baterii? Jesli tak to prosze o informacje jak to zrobic?? ZGD Kasia

  • 0

    150. ~ola12304  2011-05-07 10:40:14  host: 078088051073.bialystok.vectranet.pl

    ja am tę komórkę już prawie rok i uważam że jet super.parę razy spadał z dużych wysokości i nadal dobrze działa sczerze polecam

  • 0

    151. ~giciorex  2011-05-10 20:21:01  host: 83.1.81.74

    nie no ale tak na prawde bateria dlugo trzyma u mnie kolo 5dni

  • 0

    152. ~lola.  2011-06-20 20:40:15  host: 89-77-199-42.dynamic.chello.pl

    hej kotki :* mam pytanie :d ogólnie mam sobie wybrać telefon.. nokia C3 lub Samsung Corby? najważniejsze to aby nie gubił zasięgu bo mój aktualny telefon ma zasięg raz na rok :/ i oczywiście pisanie sms-ów. wiem, że nie ma wirtualnej klawiatury qwerty i to trochę mnie załamuje :p wolałabym dotykowy, ale zmieniam telefony mniejwięcej co 3 lata, myślicie, że jak na dotykowy telefon wytrzyma tyle? + powiedzcie jak się pisze te esy na telefonie! da się przeżyć? :)

  • 0

    153. ~lemuryry  2011-06-29 13:57:00  host: 188.146.125.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten telefon już 2 lata, jest dość wytrzymały i funkcjonalny. Jedną wadą jest to, że wyświetlacz nie jest aż tak czuły czy coś, w sensie, że nie można pisać patyczkiem tylko palcem, ale da się to przeżyć. Bateria trzyma dość długo .Polecam ; )

  • 0

    154. ~maciek  2011-07-05 00:40:22  host: cyberfox.pl

    Cóż, telefon dla wszystkich :) Ale jest polecany szczególnie dla nastolatków, którym spodobały się telefony dotykowe, tani, bardzo łatwy w obsłudze,nic trudnego i niezrozumiałego w nim nie ma :) Odpowiadając na pytanie kasi : 149. ~kasia 2011-03-22 19:15:07 hej. Powiedzcie mi czy w samsungu corby s3650 da sie wylaczyc dzwiek wyczerpujacej sie baterii? Jesli tak to prosze o informacje jak to zrobic?? ZGD Kasia Da się :) Można to wyciszyć lub podgłośnić strzałkami w lewym boku telefonu, lub wejść w ustawienia profilu np ogólnego i wybrać "system" i ustawić głośność.

  • 0

    155. ~Aro  2011-08-27 13:05:57  host: public109502.xdsl.centertel.pl

    Jestem użytkownikem Samsunga Corby od 1,5 roku. Efekt - najlepszy telefon jaki miałem (nie pod względem funkcji). Do tej pory jeszcze mi się nie znudził. Zacznę od aparatu - jak na 2mpix robi znakomite zdjęcia. Oczywiście w dzień. Często konkurencyjne do 5mpix w Samsungu Soulu i 3,2 mpix w nokii 7230. Do ujmowania najważniejszych zdarzeń w zupełności wystarcza. Odtwarzacz MP3 - dobrze odtwarza muzykę, ale producent mógł się pokusić o zaawansowany korektor. No i dodawanie piosenek do playlisty jest trochę kłopotliwe. Największym atutem jest bateria! Kiedy dzwonię i smsuję trzyma nawet do 14 dni! Jak dla mnie rewelacja. W Nokii N70 trzeba było ładować co 5 dni. To sprawiało ogromny kłopot. Kiedy codziennie odsłuchuję kilka piosenek trzyma na jednym ładowaniu ok. 7dni. Wielki minus to gry. Czasami chciałoby się w coś pograć. Ale w końcu telefon nie służy do gier. Wyświetlacz nie sprawia kłopotu. Palcem obsługuje się go bardzo dobrze, płynnie i natychmiastowo reaguje. Nie to co w Avili. A nie można używać do niego rysika, ponieważ reaguje na ciepło, a nie na nacisk. Nawet zimą nie zawodzi, ale przez grube rękawiczki z dzianiny niestety nie można klikać. Ale jeżeli ktoś ma skórzane to problemu nie ma. Menu bardzo czytelne. Nie ma w nim przypadkowości. Wszystkie ikony ułożonee są w optymalny sposób. Widgety też są bardzo przydatne. Znacznie ułatwiają obsługę. W trakcie 1,5 rocznego użytkowania wyświetlacz zaciął się może 2-3 razy, i to na krótko. Niestety ogromną wadą jest obudowa. Największa tragedia w Corbim. Pękła mi już w dwóch miejscach. Po dwóch tygodniach użytkowania i po pół roku! Telefon mi ani razu nie upadł, dlatego byłem bardzo zdziwiony. Z wygładu bardzo mi się podoba. Jest ładny i schludny. Nie ma wnim niepotrzebnych przycisków. Mam białą wersję i trochę żałuję, że zaślepka do wejścia USB/ładowarki/słuchawek i klawisze aparatu, blokowania i głośności nie są czarne. Po pólmetku użytkowania tego modelu oceniam go na 4+.

  • 0

    156. ~bunia58  2011-09-19 20:07:32  host: ip128-78.vtelecom.pl

    mam ten telefon od 1,5 roku. moją mamę namówili w erze z infolinii. jak dostała ten tel to się załamała a ja się ucieszyłam, że wreszcie mam nowy a nie dożynam stare. do dotykowego trzeba było się przyzwyczaić, teraz jest ok. bateria trzyma ok 4-5 dni, a w zimie jak na maxa zmniejszyłam jasność to chyba ponad tydzień przy umiarkowanych rozmowach. teraz rozmawiam dlużej. zdjęcia są straszne (wcześniej miałam SE K800i- nie ma lepszego telefonu z aparatem 3,2, muzyki nawet można posłuchać, radio ok. generalnie na podstawowe używanie nie ma co się przyczepić. internet chodzi tak se, ale to nie nowy smartfon. moja obudowa też trochę ucierpiała po upadku, a tylną klapkę musiałam wymienić na zapasową (dobrze ze są w opakowaniu),

  • 0

    157. ~ziomek  2012-04-30 23:29:47  host: apn-95-41-189-107.dynamic.gprs.plus.pl

    ja miałem i dla faceta taki telefon nie pasuje

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet