Samsung S3600 - opinie
Telefony Samsung Samsung S3600 Opinie o Samsung S3600

Samsung S3600

w sumie: 39
  • 0

    1.  2008-10-07 16:35:55

    Wyświetlacz dodatkowy : nie? Szkoda :(

  • 0

    2. ~Omnia  2008-10-07 18:10:52  host: 80.50.4.94

    taki nawet stylowy.. prosty tel..

  • 0

    3. ~Nokia  2009-01-05 22:21:37  host: acpl213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mnie sie nawet podoba zwykly telefon fajny wyglad ciekawe ile bateria wytrzymuje. Bo tylko wyglad i bateria mnie w telefonie interesuje

  • 0

    4. ~d  2009-02-13 19:31:04  host: system858917593.mtvk.pl

    Ale fajny! Taki płaski i duuuży ekan ma! xD To lubie ;))

  • 0

    5. ~  2009-07-15 14:10:58  host: 80.51.91.245

    Koleny produkt a la Soul. Jak dla mnie może być.

  • 0

    6. ~luke  2009-07-15 18:21:26  host: chello089074167149.chello.pl

    Ciekaw czy bezie w Orange :)

  • 0

    7.  2009-09-23 12:21:46

    mam pytanko odnosnie kalendarza i notatnika - jest możliwość automatycznego włączania się przypominacza co dzień o określonej godzinie? jak z aparatem (wiem ze to nie cyfrówka a telefon)mam teraz nokie 3110 classic i aparat w niej to beczka śmiechu. zależy mi na tym żeby nie fałszował za bardzo kolorów i robił w miarę wyraźne zdjęcia. czy jest możliwość dogrywania dzwonków i tematów? jak z głośnością dzwonków(czy na maxymalnej głośności tel sobie mruczy czy rzeczywiście jest GŁOSNO?) oraz czy jest możliwość ustawienia trybu cichy, wibra itp??

  • 0

    8. ~sowa007 254  2009-09-28 20:20:45  host: 94.254.239.91

    podoba mi się on. czy ktoś wie ile on kosztuje w play na kartę. proszę o pomoc z góry dzięki.

  • 0

    9. ~Nok  2009-10-29 15:54:55  host: 94.254.229.118

    Jak dla mnie wielkim minusem jest brak zewnętrznego wyświetlacza no i ten aparat przynajmniej 2,0 mogł by być , szkoda mi osobiście nie przypadł do gustu.

  • 0

    10. ~mnsauicfn  2009-11-03 08:47:21  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    Hello, czy ktoś się orientuje czy ten telefon ma diodę, która świeci na czerwono ? Może głupie pytanie ale ważne dla mnie :P

  • 0

    11. ~syntia  2009-11-06 16:58:50  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    Pytanie do posiadaczy tego telefonu : czy ktos sie orientuje czy ten telefon ma czerwona diode z boku ? ktora sobie mruga caly czas ? Bardzo prosze o odpowiedz.

  • 0

    12. ~mła  2009-12-02 22:17:43  host: 137-205-149-91.cpe.marton.net.pl

    żadnych diud nie ma, klawiatura jest podświetlana na niebiesko

  • 0

    13. ~mła  2009-12-02 22:25:37  host: 137-205-149-91.cpe.marton.net.pl

    stosunkowo duży wyświetlacz do rozdzielczości(176x220), duże przyciski, dobra bateria, telefon do rozmów/smsowania, posiada radio. Łatwy w obsłudze. Ładny Design. Używam przemiennie z toshiba g910. Toshiba do roboty, samsung s3600 do/działa itp. samsung s3600 POLECAM minusy brak hdsp/3g kalendarza nie da sie zsynchronizować z google sync.

  • 0

    14. ~  2009-12-27 10:44:42  host: ppp-4-185.pppoe.sistbg.net

    mam go miesiąc czasu i jestem bardzo zadowolony,chodziło mi o telefon,w którym bateria wytrzymuje więcej niż 2-3 dni,w opisie fabrycznym jest napisane,że bateria trzyma 210 min,mi wytrzymuje 255min,5-6dni

  • 0

    15. ~gorallbn  2010-01-07 08:39:29  host: host-89-167-60-53.nplay.net.pl

    spotkalem sie z wieloma opisami ktore przedstawiaja ilosc kolorow wyswietlacza. jedni podaja wartosc 65 inni 256 tys kolorow. czy ktos moze napisac ile tak naprawde ma. zgory dziekujeza odp

  • 0

    17. ~fercita  2010-01-14 19:07:54  host: abnw148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomocy co trzeba zrobić żeby klapka nie była aktywna?

  • 0

    18. ~misiek  2010-02-09 17:32:07  host: 213-238-109-79.adsl.inetia.pl

    myślę że ten telefon mnie nie zaskoczy właśnie chce jutro kupić sobie go i zastanawiam się nat SE z770i

  • 0

    19. ~  2010-02-13 22:33:39  host: h82-143-187-185-static.e-wro.net.pl

    mam pytanie do ludzi którzy juz coś wiecej wiedza o tym sprzecie. JAK ustawić/zmienić dwa klawisze funkcyjne w telefonie?CHodzi mi o prawy i lewy.Pod jednym mam kontakty a pod drugim plus.pl i to chciałbym zmienić....prosze o dopisanie wskazówek.Z góry bardzo dziekuję.

  • 0

    20. ~kropka  2010-03-08 22:58:53  host: 194.29.180.105

    mam pytanie czy mozna mp3 ustawiać jako dzwonki??

  • 0

    21. ~kadaj2  2010-03-15 22:29:51  host: 77-253-94-116.adsl.inetia.pl

    bardzo fajny tel polecam innym

  • 0

    22.  2010-04-16 18:52:10

    może ktoś poprawić?!-profile:TAK...fercita-przeczytać instrukcję/jest krótka ale rzeczowa/...red57-kupić kabelek!...gorallbn-ma napewno 256tys.kolorów,porównywałem z motorolą v3i!

  • 0

    23. ~czubek13131  2010-05-02 14:30:55  host: 109.243.227.142

    19@ skoro masz pod prawym klawiszem opcje "iplus.pl", to oznacza to, ze masz telefon brand'owany pod plusa. Zmienić się tej funkcji nie da. Jedyne co moze to zmnienić, to dokonac debranding'u i wgrac czystego softa producenta. Pozdrawiam.

  • 0

    24. ~Eum  2010-05-15 23:41:27  host: 27.poczesna.netcominternet.pl

    mam ten telefonik od jakiegos tygodnia i jestem bardzo zadowolona, ale jest pewna wada: odbieranie telefonu od razu przy otwarciu klapki (fonik nie ma drugiego wyswietlacza wiec nawet niewiadomo kto dzwoni). Wie ktos jak ustawic odbieranie zielona sluchawka? z gory dzieki:)

  • 0

    26. ~Cinek  2010-06-16 09:42:49  host: acye5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aktywna klapke wylaczymy w ustawienia-aplikacje-polaczenia-wszystkie polaczenia- akywna klapka (odznaczamy, bo jest właczona domyslnie) pozdrawiam

  • 0

    27. ~zośka  2010-09-29 11:42:58  host: 77-255-36-253.adsl.inetia.pl

    mam pytanie dotyczące tego małego zegarka w prawym górnym rogu u mnie kolor cyferek jest żółty na czarnym tle czy ktoś wie jak to można zmienić i czy da rade to zmienić?

  • 0

    28. ~agrest  2010-10-20 21:31:59  host: 77-255-173-188.adsl.inetia.pl

    Czy można dac kartę micro sd większą niż 2gb? Bo na niektórych stronach jest napisane że odczyt kartę do 2GB.

  • 0

    29. ~elllo  2010-12-11 14:12:04  host: 77-254-176-31.adsl.inetia.pl

    czy mógłby ktoś napisać więcej o wadach tego telefonu? czy się zawiesza, czy zdarza się że otwierasz klapkę, a wyświetlacz jest biały i nie chce się załączyć tzn. nie pojawia się tapeta, jak długo trzyma bateria i czy obudowa tego telefonu jest metalowa ??

  • 0

    30. ~tomaszek  2010-12-26 16:02:59  host: h82-143-187-185-static.e-wro.net.pl

    Fajny aparat dobrze wykonany, zgrabny i estetyczny. Bateria trzyma kilka dni, dośc duży wyświetlacz, niezły głośnik ogólnie ok. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny która w Saturnie wynosi 299 pln. Polecam dla osób które potrzebują telefonu do dzwonienia.

  • 0

    31. ~Jusss  2011-01-26 19:02:06  host: k160-12.dwudziestolatka.ds.uni.wroc.pl

    Czy ktoś wie może, czy ten telefon działa bez problemów w Stanach? Ostatnio też miałam czterozakresowego Samsunga w USA i niestety nie działał, więc wolę się upewnić:)

  • 0

    32. ~guru  2011-02-08 13:13:29  host: pc1.enion.pl

    Mam go 3 miesiące i jestem bardzo zadowolony. Bateria trzyma tydzień przy tygodniowej rozmowie 40 minut + smsy, do tego kalendarz i budzik w użyciu. Czytelne menu, szybko chodzi, nie wiesza sie, bardzo dobre dzwonki. Jestem bardzo zadowolony z zakupu (300 zł w MM)

  • 0

    33. ~  2011-06-01 00:01:56  host: avh225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomocy nie moge otworzyc klapki do bateri

  • 0

    34. ~asś  2011-07-01 12:50:22  host: 88-199-34-158.tktelekom.pl

    A jak wgrywać piosenki?

  • 0

    35. ~;paolo;  2011-07-06 15:14:29  host: ip-79-175-216-165.cable.smsnet.pl

    telefonik niczego sobie,ale....co za dureń napisał instrukcję obslugi z której nic nie wynika...

  • 0

    36. ~;paolo;  2011-10-16 14:54:13  host: ip-79-175-216-165.cable.smsnet.pl

    Boże co za debil naisał tą instrukcję!!!Pomocy!!!Jak przesłane fotki przez MMS-a zapisać na karcie pamięci micro?Po tym zakupie ostrzegam wszystkich przed zakupem tego fona a szczególne sprzętu Samasunga.Nigdy przenigdy nie kupię tego badziewia!!!!

  • 0

    37. ~sebz  2011-10-23 21:27:01  host: 088156193153.slupsk.vectranet.pl

    Osobiście bardzo polecam.Jestem zadowolony.Bateria pierwsza klasa,dzwonki głośne,fajna i prosta obsługa.Nie ma się do czego przyczepić.Telefon jest do dzwonienia a jak to kiedyś w reklamie "Dosii" powiedziano:Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.A samsung dzwoni...a do zdjęć mam aparat,a do internetu komputer... itd .Pozdrawiam użytkowników Samsunga.

  • 0

    38.  2011-12-11 21:34:39

    Witam mam pytanko. Wie moze ktos jak ten samsung sie spisuje u 10 i 8 letniego dziecka?? bo chcemy z zona kupic dziecia pod choinke,a niewiemy czy warto czy tego zaraz niezepsuja prosze o odpowiedz zgory dzieki.xDD

  • 0

    39. ~joasia  2012-01-08 19:32:50  host: ip-157-25-50-116.multimo.pl

    do nok jak chcesz mieć fajny aparat to sobie kup cyfrówke to jest telefon ! mam go od 2 dni telefon super

  • 0

    40. ~Kot Do It  2012-01-13 11:54:31  host: host-62-141-241-105.tomaszow.mm.pl

    ~;paolo Wchodzisz w mms-a==>lewym w opcje==> załączniki==> zapisz w moich plikach, jeśli masz za mało pamięci w telefonie, padnie pytanie czy zapisać na karcie. Zapisuje na karcie w folderze (images). Zanim się zacznie czytać instrukcję , trzeba być na tyle inteligentnym człowiekiem , żeby ją być w stanie zrozumieć ....

  • 0

    41. ~zuzia  2012-04-17 15:35:39  host: 077222225129.warszawa.vectranet.pl

    mla - nie tylko na niebiesko, w złotym klawiatura świeci na zółto

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet