Samsung S3550 - opinie
Telefony Samsung Samsung S3550 Opinie o Samsung S3550

Samsung S3550

w sumie: 31
  • 0

    1. ~:)  2010-02-19 14:05:17  host: 213-238-111-222.adsl.inetia.pl

    no... no... no... Samsung szaleje z telefonami :) a co lepsza nie są takie złe :) Myślę że w tym roku (2010) firma Samsung w prowadzi,wiele interesujących,tanich i "wypasionych" telefonów.

  • 0

    2.  2010-02-19 18:41:04

    nie no oni powariowali z tymi bateriami! Ile wytrzyma? jeden dzień? Reszta wydaje się ok, jeśli tylko będzie kosztował mniej niż 400-450zł

  • 0

    3. ~  2010-02-25 15:55:12  host: 194.246.124.200

    bez WiFi? bez sensu...

  • 0

    4. ~Grzechu  2010-03-09 20:02:14  host: addv148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm.. moim zdaniem moduł Wifi jest zbędny w tym modelu.Bo jaki jest komfort i swoboda przeglądać strony internetowe na ekranie o przekątnej zaledwie 2cale ? Poza tym bateria 800mAh bardzo dobrze współgra z funkcjonalnością i małym ekranem.Telefonik z niższej półki dla ludzi,ceniących prostotę i priorytety typu: Połączenia&SmS Pozdrawiam :)

  • 0

    5. ~Jacek  2010-04-22 13:03:56  host: chello089079023110.chello.pl

    Wyświetlacz w tym telefonie ma tylko 65000 kolorów, a nie jak podają 256 tys. kolorów.

  • 0

    6. ~ADikos  2010-05-11 16:27:22  host: 77-255-3-12.adsl.inetia.pl

    Ile ten wyświetlacz ma kolorów zastanawiam sie nad tym ponieważ na niektórych stronach pisze, że ma 65tys. a na innych, że ma 256tys. kolorow. Chcę wiedziec ponieważ zastanawiam się nad jego kupnem

  • 0

    7. ~Tapir  2010-05-18 20:21:35  host: 88-199-120-51.tktelekom.pl

    Fajny telefonik.Bateria z zabawą trzyma do 4 dni.Malutki ,leciutki i zgrabniutki.

  • 0

    9. ~xxxx  2010-06-25 14:08:51  host: domtel81.domtel.ptc.pl

    tylko szkoda ze nie ma USB

  • 0

    10. ~enzo  2010-08-08 21:37:31  host: 92-244-59-58.home.aster.pl

    ma wejście na samsungowski kabelek, spokojnie :)

  • 0

    11. ~sebek  2010-09-07 10:03:34  host: s253pc243.mmj.pl

    mam ten telefonik narazie drugi dzień, ale z tego co zauważyłąm posiada wszystkie funkcje które sa mi niezbedne: radio, odtwarzacz MP#, aparat 2mpx... o dziowo da sie w nim ustawic dowolny plik MP3 na dzwięk sms bo wiem ze w innych samsungach starszych jest to niemożliwe. takze pasek szybkiego uruchamiania da sie zlikwidowac z ekranu głównego co dla mnie było konieczne:) tylko mam takie pytanie: wie może ktoś co to jest za ikonka na ekranie głównym obok ikony ładowania się świeci "taki telefonik mały" ? proszę o odp:)

  • 0

    12. ~LoWik  2010-09-15 01:48:35  host: ip-93.159.48.129.static.crowley.pl

    Witam. Mam ten telefon od lipca br. Sprawuje sie bardzo dobrze, bateria bez zabawy trzyma okolo tygodnia, z czestym uzywaniem 3 dni. Zdjecia sa ladne jak na taki aparat, telefon sam w sobie nie scina sie. Jedyny mankament jaki zauwazylem, i to dosc powazny niestety, to to ze gdy go wylacze i wlacze spowrotem, to co jakis czas zdarza sie ze zawiesza sie on tak, iz nie mozna wejsc w zadna opcje wiadomosci sms. Ani wysylanie ani czytanie, po prostu nic... I nie pomaga na to wylaczenie i wlaczenie spowrotem, jedynie calkowity reset telefonu co jest irytujace... Podejrzewam ze to cos z softem... Daje mu 6, bylo by wiecej gdyby nie ten blad.

  • 0

    13. ~enzo  2010-09-19 00:34:58  host: 92-244-59-58.home.aster.pl

    sebek: To nie jest "taki telefonik mały" tylko ikonka obecności karty SIM w telefonie.

  • 0

    14. ~Kasia  2010-11-11 18:48:17  host: 83.1.196.215

    Hej! Mam kilka pytań. Czy wyświetlacz jest w miarę dobry? I czy można wszystkie piosenki wgrać na listę odtwarzania, czy tylko 150 na 5 list?

  • 0

    15. ~Ziom  2010-11-18 15:41:57  host: 178-36-8-213.adsl.inetia.pl

    Ludzie czy wie ktos czy to cudo obsługuje pliki JAR(pobrane z neta gry na komórke)??Z góry dzięki za odpowiedź :)

  • 0

    16. ~sewix  2010-11-30 22:14:39  host: host-80.48.145.59.zwmedia.pl

    Ma wejście pod USB?

  • 0

    17. ~Gumiś  2010-12-04 20:16:09  host: aacd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma wejście pod USB :) Fon super mam go od paru dni. Szkoda tylko że ma małe literki i nie można ich powiększyć.

  • 0

    18. ~labusek  2010-12-05 17:56:51  host: evh33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, 15. Ziom, napewno java z netu ruszy bez zarzutu.

  • 0

    19. ~Mis pucatek  2010-12-06 20:35:02  host: 77-254-155-250.adsl.inetia.pl

    mam zamiar kupić taki telefon jest przefajny dożo lepszy od innych telefonów

  • 0

    20. ~Min3st  2010-12-07 06:38:58  host: 095160113237.czeladz.vectranet.pl

    Witam powiedzcie mi czy ten telefon ma cos takiego ze sms od danej osoby pokazuje w czacie??

  • 0

    21. ~Michaś...  2010-12-27 18:28:40  host: apn-77-113-221-199.dynamic.gprs.plus.pl

    ja mam ten tel od pół roku i jestem mocno niezadowolona przede wszystkim z bardzo słabej baterii która niestety nie jest w stanie wytrzymać 48 godzin ;(

  • 0

    22. ~Robsson  2011-01-20 14:21:45  host: acvb125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik dla tych, którym wystarczą podstawowe funkcje. Mimo plastikowej obudowy jest solidny, slider chodzi płynnie, nic nie trze, nie skrzypi - wygląda nieźle - tył troszkę kiczowaty przez te wzorki. Wyświetlacz wyraźny, choć niewielki - brak możliwości zwiększenia wszystkich czcionek. Zasięg nienajgorszy, dźwięk w porządku, za to aparat niestety ma słaby, szczególnie zdjęcia wewnątrz są niewyraźne (brak lampy led). Bateria w sumie wystarczająca jak na takiego malucha - u mnie wytrzymuje do 4 dni normalnego używania (kilka rozmów dziennie, parę smsów.) Możliwość ładowania przez usb, jak ktoś ma kabelek, bo w zestawie kable nie ma (pasuje np. ten od S8500). Ogólna ocena dobra, choć aparat mogli dać ciut lepszy.

  • 0

    23. ~Artur1980  2011-01-26 11:40:46  host: ahh214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny mały telefonik bez wodotrysków. Jak ktoś potrzebuje smartfona, to nie powinien nawet myśleć o rekinku, bo to nie ta półka technologiczna i cenowa, ale dla ludzi którzy potrzebują zadzwonić, wysłać smsa czy posłuchać radia lub muzyki (ma wejście na kartę micro SD) wystarczy jak najbardziej, dla takich potrzeb także bateria jest moim zdaniem wystarczająca - przy sporadycznym dzwonieniu i kilku smsach dziennie ładuję go raz na 5 dni. Przy zabawie bluetoothem, aparatem foto i grami (kilka wbudowanych demo) bateria leci na łeb na szyję i faktycznie wówczas jej pojemność wydaje się być zdecydowanie za mała.

  • 0

    24. ~Kry$ka  2011-01-27 15:16:44  host: 92-55-206-226.net.pbthawe.eu

    mam ten tel od paru miesięcy. bateria trzyma 3-4 dni nawet jak sie trochę pobawie:) łatwy w obsłudze i wgl jestem z niego zadowolona

  • 0

    25. ~Pablo24  2011-01-28 09:39:36  host: aev128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @9 i 17 Ten model posiada wejście pod USB (wspólne z tym do ładowania), niestety w opakowaniu nie dołączają kabla, więc trzeba go dokupić (po podłączeniu do PC bateria się doładowuje). Ale w sumie bez kabla można się spokojnie obejść dzięki wbudowanemu BT'owi. Niestety jednak przy intensywnej zabawie obowiązkowe ładowanie co 2-3 dni, jak się korzysta mniej to i tydzień potrafi wytrzymać. @ 20 smsy są w tradycyjnej postaci.

  • 0

    26. ~Irek  2011-02-02 11:16:57  host: acvi52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do podstawowych zastosowań to całkiem fajny telefon. Malutki, elegancki, ma bardzo dobry dźwięk, nie mam kłopotów z zasięgiem, jest prosty w obsłudze, no i - w przeciwieństwie do wielu innych modeli Smasunga - można w nim ustawiać własne dzwonki sms! Bateria przy kilku rozmowach i smsach dziennie trzyma do 6 dni - to nie jest telefon do gier czy neta, bluetooth i aparat też pożerają tak niewielką baterię bardzo szybko. Niestety zdjęcia robi kiepskie (szczególnie wewnątrz) i brak lampy led też jest minusem. Sharka polecam tym, którzy potrzebują telefonu, a nie wszystkomającego kombajnu ;)

  • 0

    27. ~tomek  2011-02-07 19:06:22  host: ip-80-245-177-2.uznam.net.pl

    Prosty telefon, dla kogoś kto używa telefonu głównie po to aby zatelefonować,smsa wysłać, od czasu do czasu muzyki posłuchać lub radia. do internetu, to ja mam komputer. Bardzo lekki ten telefon, wręcz na damską rączke.

  • 0

    28. ~Lew  2011-03-04 14:46:04  host: apn-95-41-241-146.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak za tę cenę, to naprawdę telefon wart uwagi. Kupiłem go córce i komórka chyba dobrze się sprawuje, bo wyraża się o nim raczej w superlatywach. Zdjęcia nawet niezłe wychodzą, wszystko jest kwestią oświetlenia i poznania możliwości aparatu. Bez problemu udało się powiązać wszystkie urządzenia posiadające moduły bluetooth, może wyświetlacz nie jest za duży, ale dla młodych osób powinien spokojnie wystarczyć.

  • 0

    29. ~ZbGardon  2011-06-26 19:25:56  host: user-31-175-18-124.play-internet.pl

    Informacja o notatniku jest nieprawdziwa bo telefon nie obsługuje plików .TXT

  • 0

    30. ~Norbert  2011-11-27 21:13:28  host: user-188-33-225-133.play-internet.pl

    Mam pytanie. Czy w tym telefonie działa GG?

  • 0

    31. ~ania  2012-03-09 12:25:04  host: user-164-126-190-108.play-internet.pl

    o dziowo da sie w nim ustawic dowolny plik MP3 na dzwięk sms bo wiem ze w innych samsungach starszych jest to niemożliwe. jesli ktos wie jak to zrobic to prosze niech mi napisze bo ja nie znalazlam takiej mozliwosci

  • 0

    32. ~Szydelko  2012-04-10 09:46:21  host: 80.50.145.74

    mam telefon juz prawie pol roku. razem z narzeczona sobie identyczne kupilismy i dziwi mnie to ze do tej pory nikt nie zauwazyl ze dluzsze smsy potrafia zlaczyc sie ze soba w taki sposob ze pierwsza czesc jest z jednego smsa z koncowka z 2giego. jak by to sie tylko na moim telefonie dzialo to mogl by byc to czysty przypadek ale to samo dzieje sie z telefonem mojej dziewczyny. duzo smsujemy i to jest po prostu porazka. pozostale funkcje telefonu sa poprawne ale ta wada jest bardzo powazna, nie wiem czy zglosic sie z tym do naprawy i jak udowodnic ten problem bo nie zdarza sie regularnie i nie wiem na czym polega zaleznosc przy tych polaczeniach.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet