Samsung S3350 - opinie
Telefony Samsung Samsung S3350 Opinie o Samsung S3350

Samsung S3350

w sumie: 235
  • 0

    1. ~rgverh  2011-01-26 10:18:40  host: 79-139-112-181.przemysl.hypnet.pl

    fajne, szkoda że bez systemu

  • 0

    2.  2011-01-28 07:59:49

    LOL. Kopia Nokii C3, tylko, że tańsza.

  • 0

    5. ~elmo  2011-02-01 17:43:39  host: user-188-33-134-181.play-internet.pl

    wybieram pomiędzy tym telefonem a nokią C3, ale bardzo ważna jest dla mnie możliwość odczytu plików pdf. Wiem, że konstruktorzy z Finlandii pomyśleli o wszystkim, ale nie o tym, a jak poszło samsungowi?

  • 0

    6. ~BorO  2011-02-02 18:57:42  host: adnb27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktoś może taki telefon ? zastanawiam się właśnie nad kupnem tego samsunga w erze na przedłużenie umowy . jedno co mnie zastanawia to dlaczego telefon z WiFi i QWERTY ,jak sie moze wydawac w miarę przyzwoity kosztuję u operatora tylko 50 zl ? inne , z QWERTY bez WiFi kosztują więcej .

  • 0

    7. ~Toszi  2011-02-05 00:07:44  host: 217.113.133.69

    Nokii C3 na pewno nie pobije, bo telefon strasznie słaby miałem z nim styczność i powiem że kiepska jakość wykonania, nokia C3 bije go na głowę.

  • 0

    8. ~BOSS  2011-02-06 07:19:45  host: wapgw3.wapgw.era.pl

    Jak na telefon z nizszej polki parametry ma przecietne ale jak dla mnie wystarczajace.

  • 0

    9. ~Ziom  2011-02-07 18:25:33  host: 093105225222.zory.vectranet.pl

    Bardzo ale to Bardzo super komóra ! Bardzo polecam !!!

  • 0

    10. ~sfasta  2011-02-14 15:25:30  host: 212.160.172.70

    odpowiedz na c3? szalu nie ma, ale moze byc

  • 0

    11. ~jaaa  2011-02-16 09:53:14  host: 77-253-233-203.ip.netia.com.pl

    cudo muszę mieć! i jest niedrogi! a wersja biała dla kobiety to już w ogóle rewelka!

  • 0

    13. ~  2011-02-18 23:23:28  host: z10-10.opera-mini.net

    polecam ten telefon bardzo fajnie sie na nim pisze i fajny ma bajer ma z tym optycznym klawiszem optycznym

  • 0

    14. ~ona  2011-02-21 22:50:02  host: acah170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to jest wersja z dual sim?

  • 0

    15. ~Janus*s*s*  2011-02-22 18:10:16  host: c195-94.icpnet.pl

    mi się podoba ten telefon mam juz go 2 tygodnie ...lecz nie moge w necie znaleść odpowiednich plików np.gier

  • 0

    16.  2011-02-23 18:02:41

    Biała, ale jak kupi się na własnę rękę ^^ sieci komórkowe nie będą zamiawiałe białych telefonów :D

  • 0

    17. ~ass  2011-02-26 15:24:49  host: 188-112-37-161.tom-net.pl

    bardzoo fajny tel! polecam! jestem bardzo zadowolona :)

  • 0

    18. ~pat  2011-03-13 12:49:46  host: 87-205-191-169.adsl.inetia.pl

    mam tn telefon juz 2 tygodnie i jestem zadowolona. fajne bajery. polecam

  • 0

    19. ~x  2011-03-17 18:09:31  host: rejon196.ztpnet.pl

    mam problemy tylko z kartą pamięci wkładam kartę pamięci i mi jej po prostu nie czyta a karta jest w 100% sprawna. Karta oczywiście jest formatu microSD 1G. Wie ktoś może o co chodzi ?;>

  • 0

    20. ~luca  2011-03-18 09:05:28  host: 78.158.100.42

    czy ten telefon laduje sie przez usb???

  • 0

    21. ~dudus  2011-03-18 13:46:58  host: ebn147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie go, bo internet nie działa na nim przez WIFI! Nie ma do niego konfiguracji ustawień internetowych. Pani w orange mi powiedziała, że niestety jeszcze nie powstały.. ;/

  • 0

    22. ~eveeee  2011-03-20 22:42:21  host: bjq211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wie jak w orange ale mam telefon z ery i wifi śmiga ;] ogólnie porządny telefonik tyle że nie podejdą pliki javy powyżej 800kB mimo karty pamięci

  • 0

    23. ~Janusz  2011-03-22 11:53:26  host: esz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~dudus, wifi działa(!), kupiłem ten telefon tydzień po premierze i na razie nie mam z nim problemów.

  • 0

    25. ~ania  2011-03-23 16:43:18  host: dynamic-78-8-246-70.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefon od wczoraj i jestem bardzo zadowolona. długo myślałam czy kupić ten telefon czy nokię c3, ale jednak wybrałam samsunga i nie żałuję. oczywiście że ten telefon nie jest bez wad, ale jak za taką cenę jest naprawdę świetny (na allegro nowy można kupić nawet za 300 zł!). jego największą zaletą jest chyba to, że wygląda na elegancki i bardzo drogi, ale naprawdę tak nie jest. jeśli ktoś się nie może zdecydować czy kupić ten model czy nokię c3 bardzo polecam tego samsunga!

  • 0

    26. ~karla  2011-03-23 21:02:08  host: dynamic-78-9-131-252.ssp.dialog.net.pl

    ja mam ten tel 2 tyg i jestem zadowolona. fakt nie ma do niego jeszcze konfiguracji bo tel wyszedl w grudniu 2010 roku wiec nic w tym dziwnego...

  • 0

    27. ~janga198  2011-03-24 16:07:49  host: dns.sky24.pl

    zal mi tego telefonu mam go i jestem troche zadowolony z qwerty i muzyki i multimedii ale tak wi fi jest dupne nielaczy mi sie i wgl ;/ gdzie ten przycisk WPS???!!!!!

  • 0

    28. ~jarzi  2011-03-25 12:28:23  host: host-81-190-23-30.torun.mm.pl

    Dziwne... MOje WiFi działa idealnie...

  • 0

    29. ~pat  2011-03-25 17:38:56  host: 89-74-100-135.dynamic.chello.pl

    moje wifi też działa bez zarzutu tylko niektóre strony nie zawsze się wczytuja, wyświetla się komunikat 'brak pamięci' albo błąd dfns'

  • 0

    30. ~Marta  2011-03-25 19:22:33  host: avy138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi również nie działa wifi w orange, poza tym bardzo nieuprzejmy pan powiedział mi dzisiaj w salonie, że nie wiadomo kiedy będą konfiguracje. Ogólnie telefon jest naprawdę fajny, bardzo lekki, touchpad działa idealnie, na razie odkryłam tylko jedną wadę, że nie działają duże pliki java. Porównując z nokią c3 z wyglądu, wymiarów i komfortu pisania dużo lepszy jest samsung :)

  • 1

    31. ~savanna  2011-03-26 09:09:06  host: aeu211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi również wifi działa w orange, ale nie wyświetlają mi się duże strony, np wrzuta. to normalne?

  • 0

    32. ~vcn  2011-03-27 20:20:30  host: user-46-113-85-122.play-internet.pl

    Samsung teoretycznie jest lepszy od Nokii C3 . Ma lepszą baterię, jest lżejszy, ma więcej wbudowanej pamięci, jest cieńszy, ma możliwość uruchamiania aplikacji za pomocą skrótów klawiszowych. Poza tym, będąc przyzwyczajonym do ekranu dotykowego, łatwiej przesiąść na "głaskadełko" w Samsungu. Problemy z brakiem pamięci w trakcie surfowania po internecie można załatwić zmieniając przeglądarkę (polecam UC Browser) i korzystając z rozwiązań w konfiguracji na poziomie administratora (za pewne pojawi się wkrótce informacja na forach użytkowników, jak to zrobić- tak było z Avilą). Jeśli któryś z użytkowników sprawdzi, czy tel. odczytuje pliki *.pdf, *.doc, *.xls i okaże się, że tak, to zwycięża bez najmniejszych wątpliwości Samsung. Wierni użytkownicy Nokii! Czasy, kiedy Wasza ulubiona marka wiodła prym wśród producentów tel. kom. i była synonimem solidności już dawno minęły. Nokia C3: made in Romania. Nie wszystko złoto, co się świeci.

  • 0

    34. ~pablo  2011-03-28 20:59:53  host: host-109-107-13-113.ip.jarsat.pl

    mam głupie pytanie, czy jak wejdę w WiFi i połącze się z jakaś siecią z listy to już normalnie można na przeglądarce siedzieć żeby nie pobierało kasy , czy jeszcze gdzies trzeba wejść i coś ustawić, żeby nie łączyło sie przez era internet?

  • 0

    35. ~marta  2011-03-29 16:42:23  host: bee79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przez WiFi nie pobierze ci kasy;p a ja mam takie pytanie, ile wam trzyma bateria? bo ja mam tel od srody i juz chyba 3 raz go laduje bo gora 3 dni mi trzyma.. a przez ostatnie 3 dni staralam sie nim nie bawic zeby zobaczyc ile wytrzyma.. i odrazu mowie ze jak laduje go to az calkiem bateria sie rozladuje i laduje sie jak jest wylaczony;)

  • 0

    36. ~.  2011-03-29 21:06:01  host: host-109-107-13-113.ip.jarsat.pl

    czemu wysylane wiadomosci sie nie zapisuje i czy mozna i gdzie to ustawic?

  • 0

    37. ~Janusz  2011-03-30 14:05:15  host: dhj247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przycisk WPS jest gdy klikniemy w oknie wifi opcje

  • 0

    38. ~Doli  2011-04-03 14:49:33  host: akademik1.ar.krakow.pl

    Co zrobic jesli nie ma konfiguracji gprs wap do tego modelu telefonu a chcialbym jednak aby to dzialalo i zebym mogl odwiedzac stronki internetowe? z tego co widze niektorzy sie wypowiadaja ze korzystaja juz z neta czy komunikatora na tej komorce W takim razie jak to robicie? ja nie mam pojecia, bylem juz w punkcie plusa i .... sie dowiedzialem tak naprawde, nie ma na stronce modelu i kicha TO jak wy kurczak z tego korzystacie:P?

  • 0

    39. ~gwardi  2011-04-04 00:06:09  host: 84-10-32-242.dynamic.chello.pl

    Ja mam za to inne pytanie. Wykupuję pakiet 1GB miesięcznie u operatora i ciekaw jestem jak telefon sprawuje się w necie bez wifi. Czy prędkość jego działania jest choć trochę porównywalna do 3G?

  • 0

    40. ~ola  2011-04-05 19:36:41  host: ip-85-202-44-15.eltronik.net.pl

    hej, jak mam wyłączyc dzwiek klawiszy ? sciszyłam juz z boku ale klawisz akceptacji ciągle ciągle piszczy ?

  • 0

    42. ~SAMSUNG  2011-04-06 21:51:07  host: 89-79-199-45.dynamic.chello.pl

    SAMSUNG CHAT O WIELE LEPSZY OD NOKI C3 MAM TE 2 TELEFONY TO TESTOWANIA SAMSUNG MA WYRAZNIEJSZY EKRAN I WIECEJ FUKCJI NOKIA TYLKO MA FAJNY WYGLĄD I TYLE A TERAZ NOKIE TO BADZIA NIE POLECAM NOKI C3 LEPIEK KUPIC SAMSUNGA CHAT KOSZT 450-500ZŁ

  • 0

    43. ~asd  2011-04-09 10:02:29  host: 89-76-112-139.dynamic.chello.pl

    napewno lepszy niz nokia c3, polecam jestem zadowolonym posiadaczem

  • 0

    44. ~mariola  2011-04-10 11:53:57  host: 82.146.248.73

    wiecie moze jak mozna zciac simlocka z tego moedlu?

  • 0

    46. ~perrixD  2011-04-10 22:01:09  host: bjc70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny tele, a co do nokii c3 uważam że te dwa tele są identyczne tylko inna firma, ale samsung chat ma więcej funkcji i większą pamięć ;]

  • 0

    47. ~marek1234  2011-04-11 22:19:58  host: 193.200.51.163

    Witam. Mam dwa pytania: dlaczego jak wrzucam z komputera na telefon pliki w wordzie lub notatniku, to telefon ich nie odczytuje? (wyskakuje, że 'nie można otworzyć'). Dlaczego, gdy pakuję niektóre piosenki na fona to mi ich w ogólę nie czyta, a niektóre bez problemu? dodam że na moim poprzednim telefonie (nokia 3110c) te piosenki działały.. [przepraszam, nie jestem zbyt obeznany w tych tematach.. :)]

  • 0

    49. ~sylwqqa  2011-04-12 21:09:29  host: adsq110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten teloefon już 2 tygodnie i jestem z niego bardzo zadowolona.. Świetnie sie pisze, głośnik dobry jest exxtra .. Moja siostra ma nokie c3 i według mnie mój samsung ch@t 335 jest o 1000 razy lepszy od niego !!! Polecam brdzo bardzo !!

  • 0

    50. ~stan  2011-04-15 22:46:33  host: 90-156-57-180.internetia.net.pl

    Hej. Wie ktoś może, czy jest taka możliwość, aby wysłane sms'y były automatycznie zapisywane w skrzynce nadawczej?

  • 0

    51. ~Dammon  2011-04-16 18:44:14  host: 77-253-150-239.adsl.inetia.pl

    kupilem chat 335 i nie mamm konfiguracji do plusa skad ja pobrac?

  • 0

    52. ~xD  2011-04-19 11:40:08  host: 178235189223.radom.vectranet.pl

    czemu jak juz znajde siec w wifi bez hasla i wchodze to wyskakuje mi blad polaczenia? prosze o pomoc jestem w orange

  • 0

    53. ~kary  2011-04-20 16:27:31  host: alh210.internetdsl.tpnet.pl

    aby eski zapisywały się na skrzynce trzeba podczas pisania eska wejść w ustawienia wysyłania i wł zachowanie kopii. Z kolei ja mam inny problem, podczas chodzenia po necie (łącze się przez wifi) nie mogę żadnego filmiku obejrzeć a na niektórych stronach wyskakuje mi jakiś błąd z Java:( ps. korzystam z opery mini.

  • 0

    54. ~natalka  2011-04-21 08:25:24  host: 84.38.103.59.internetia.net.pl

    wczoraj kupilam ten telefon siedzialam w salonie pól godziny bo milam do wyboru C3 i ten samsung. w kocu kupilam samsung i póki co tez jestem bardzo zadowolona. wlasnie gdyby nie to wifi, bo jak juz czytam ze wiele osob ma z tym problem, ja chyba tez bo mi nie laczy. ale ogolnie polecam telefonik dla osob którzy lubia pisac ;d

  • 0

    55. ~magda  2011-04-21 19:47:59  host: 78-131-188-176.tktelekom.pl

    mam ten tel od wczoraj, jak na razie jestem zadowolona, tylko mam jeden problem z internetem... Bez problemu łączę sie przez wi-fi, ale jak chcę otworzyć jakąś "większą" stronę (np. demotywatory.pl), to wyskakuje "brak pamięci". Jest na to jakiś sposób?

  • 0

    56. ~poeta ;D  2011-04-26 09:11:37  host: public4722.xdsl.centertel.pl

    jak nie ma konfiguracji jak jest, ale nie wiem czy do wifi pewnie do neta. Wejdź do MENU, a następnie w USTAWIENIA. Przejdź do SIEĆ i wybierz PROFILE TRANS. DANYCH. Nacisnij OPCJE, następnie wybierz UTWÓRZ. W pole USTAW NAZWĘ wpisz Internet GPRS W pole ADRES STRONY DOMOWEJ wpisz http://www.orange.pl Jako POŁĄCZENIE wybierz GPRS Pole PROXY ustaw na WYŁ. Pole DNS ustaw na WŁ. Jako DNS 1 ustaw 194.204.159.001 Jako DNS 2 ustaw 194.009.223.079 W pole NAZWA PUNKTU DOSTĘPU wpisz internet W polach IDENTYFIKATOR UŻYTKOWNIKA i HASŁO wpisz internet Nacisnij ZAPISZ W menu główym wybierz INETRNET Nacisnij OPCJE, a następnie USTAWIENIA Wybier PROFIL TRANS. DANYCH i wybierz Internet GPRS

  • 0

    57. ~thimmi  2011-04-28 11:52:40  host: 84.38.95.200

    słuchajcie, mam problem, nie wiem dlaczego nie udaje mi się wysyłać mmsów mimo, że konfiguracja jest wgrana, to wyskakuje mi, że element może być źle odczytany przez odbiorcę i że usługa(w sensie wysłanie) jest niemożliwa. nie wiem o co chodzi, walczę z tym już 4 dni i dalej nie wiem jak do tego dojść.

  • 0

    58. ~nowy  2011-04-28 11:57:23  host: 078088083120.lebork.vectranet.pl

    Witam mam podobny problem. gdy chce włączyć na YT filmik to całyczas sie ładuje do momentu az wyskakuje mi error d43 i coś tam jeszcze o javie pisze myslicie ze to wina przegladarki? czy mam cos z java zle skonfigurowane?:(

  • -1

    59. ~pysiak. ;*  2011-05-01 19:58:05  host: grzegorz40.ztpnet.pl

    gadacie, że ch@t jest lepszy od nokii c3, prawie wszyscy tak pisaż, a z tego forum jedna osoba ma oba telefony. bo macie te ch@t'y i yślicie, że są najlepsze, ja mam c3, i nie ma żadnych wad, tylko jedną, słaby aparat fot, am 2mpix, ale wygląda na 3.2. a moja koleżanka Olivia ma ch@t'a, i nie jest zadowolona, mają tyle samo funkcji, a c3 pdczytuje wszystko, a mp3 to wprost rekelacja, można nawet na dyskotece słuchać. naprawdę, lepszy jest nokia c3. zastanawiałam sie nad ch@tem, ale jednak wszyscy polecali c3, to wzięłam. i nei żałuje, bo wifi działa idealnie, i można mieć gadu, a na chacie często nie ma wifi, albo sie zacina, b. wolno chodzi bluetooth, brak gadu, i c3 ma wszystko lepsze. polecam z całego serca, nie słuchajcie opini kochających samsungi, bo to rupiecie.

  • 0

    60.  2011-05-08 11:39:43

    ~savanna jak skonfigurowałaś wifi? bo ja też mam w orange, ale coś nie moge skonfigurować.. :|

  • 0

    62. ~r  2011-05-18 11:09:20  host: nat.sncore-GE6-TAR-WE1.star.com.pl

    pysiak nie wie m jaki wadliwy telefon dostala twoja kolezanka , ale u mnie wszystko smiga swietnie :) c3 i chat to telefony, ktore jakos wybitnie sie od siebie nie roznia. Fakt faktem jeden ma inna wade od drugiego, ale ten drugi nadrabia czyms innym. ..

  • 0

    66. ~sewerynunitedfromsohrau  2011-05-18 22:29:10  host: 77-254-20-229.adsl.inetia.pl

    wady ch@ta to bardzo wolny bluetooth i te problemy z połączeniem się z wifi.. mam telefn z orange, może to wina sieci?

  • 0

    68. ~kasia  2011-05-19 12:58:48  host: acxy117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja osobiście posiadam ch@t czarnego koloru już dobre 3 miesiące i jestem zadowolona.Ma mocną obudowę ,nie ulega szybkiemu niszczeniu się- co jest wielkim plusem ,szybko łapie sieć w każdym miejscu ,ma dobry głośnik, super pisze sie na klawiaturze qwercie i łatwo operuje sie dotykowym przyciskiem. Wi-fi chodzi bez zastrzeżeń ,jedyne to nie odczytuje paru stron dlatego też należy zainstalować Opera Mini. jedynym minusem jest kiepski aparat i nie ma w zestawie kabla USB. Pomimo wszystko zachęcam do kupna.

  • 0

    69. ~pomocy  2011-05-23 17:09:09  host: 178.180.21.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    co dokładnie zrobic,gdy wifi nie działa?

  • 0

    70. ~Ropa  2011-05-23 17:15:27  host: edc164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jak połaczyć sie z wifi każe mi jakieś hasło wpisać a nie wiem jakie

  • 0

    71. ~Dddd  2011-05-23 17:43:07  host: nat7-1.elomza.pl

    Witam :) Telefonik jest super :) , Mam go od wczoraj ale nie umiem rozwiązać jednego problemu a mianowicie chodzi o Wi-Fi . Wchodzę na Wi-Fi wyszukuję sieć nawiązuje połączenie i nie wiem co dalej... Nie wiem gdzie wejść aby normalnie przeglądać strony ? Wchodzę w Menu na zakładkę INTERNET tzn. ikonkę oczywiście po uprzednim połączeniu z siecią na Wi-Fi ale nie może odpalić stronki :( Proszę o pomoc :) Pozdrawiam :)

  • 0

    72. ~  2011-05-23 19:47:07  host: 83-71-63-160-dynamic.b-ras1.srl.dublin.eircom.net

    a czy mozna opere mini w nim zainsalowac

  • 0

    73. ~Dddd  2011-05-23 22:18:55  host: nat7-1.elomza.pl

    Chyba można zainstalować "Opere Mini" ale fabrycznie telefon jej nie posiada :( Czytając różne posty to ludzie wypowiadali się że zainstalowali i działa im dobrze :)

  • 0

    74. ~kotka  2011-05-24 13:48:56  host: afmq139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a da się przerabiać zdjęcia?

  • 0

    75. ~efg  2011-05-27 20:48:05  host: 86-63-92-254.sta.asta-net.com.pl

    Pewnie ze mozna, a nawet trzeba najlepiej v.7

  • 0

    76. ~ogoras  2011-05-29 21:38:52  host: ip4da3325d.direct-adsl.nl

    telefon jest super.kupilem go w holandii:) Wi-fi dziala bez zarzutu. telefon mam w sieci plus. mam tylko jeden problem ze nie ktore strony mi sie nie wyswietlają bo wyskakuje bląd ze brak pamieci. telefon poleca wszystkim tym ktorzy szukaja porzadnego tele za przyzwoita cene

  • 0

    77. ~  2011-06-08 19:50:27  host: cnh144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego nie działa mi wifi aaaaaaaa?!?! jest mi to bardzo potrzebne, pomóżcie!

  • 0

    78. ~zlywilk  2011-06-08 21:31:19  host: 5ad91149.bb.sky.com

    Moj Ch@t działa bardzo dobrze,jedyny problem to przeglądarka (ma za mało pamięci) opera nie chce mi działać, byłem u usługodawcy lecz nic nie poradzili, UC Browser też probowałem ale szwankuje. Tylko ta przeglądarka... super telefon że mucha nie siada.

  • 0

    79. ~Ania  2011-06-08 23:36:36  host: host-86-111-111-194.tvk.torun.pl

    Zdecydowanie polacem ten telefonik. Miałam nokie c3 i blackberry 8520 i uwierzcie ch@t mi słuzy najlepiej. jest bardziej podobny do BB niz do Nokii. jest malutki, cieniutki i lekki w porownaniu do nokii, a co to BB, to...nie wiem czym sie wszyscy zachwycaja. to typowo biznesowy telefon. spodobac sie moze Panom, Panie - nie polecam. kupcie sobie ch@ta!;)

  • 0

    81. ~Konradex97  2011-06-20 22:17:18  host: host-89-230-203-50.lublin.mm.pl

    Telefony tego typu najlepiej robi Blackberry . Samsung jak na tą cene dobry ale nie opłaca się kupować go w sklepie bo u chyba każdego operatora jest za 1zł w jednym z najniższych abonamentów. Tak więc przed zakupem radze sprawdzić ofertę swojego operatora. A telefon polecam średnio wymagającym użytkownikom

  • 0

    82. ~kalifar  2011-06-21 23:21:24  host: z23-16.opera-mini.net

    jestem zainteresowany kupnem tego tel ale zanim go kupie chcialbym sie dowiedziec czy czyta on pliki pdf, txt i inne?

  • 0

    83. ~kalifar  2011-06-22 03:44:48  host: cjb141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy telefon czyta pliki pdf txt lub jakieś inne?

  • 0

    84. ~wodzu  2011-06-22 16:11:27  host: CMPC002-032.CNet2.Gawex.PL

    macie może coś takiego że przyciski z lewej strony czyli "q", "a" oraz "strzałka" wciskają się troche oporniej niż pozostałe?

  • 0

    85. ~kalifar  2011-06-22 22:56:01  host: cji155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy tel odczytuje pliki pdf lub txt?

  • 0

    86. ~h.  2011-06-23 19:19:24  host: d57-28.icpnet.pl

    Czy ktoś może wie, jak się pozbyć emotikon? Telefon mam nieco ponad dobę, więc za wiele o nim powiedzieć jeszcze nie mogę, ale na razie bardzo mi się podoba. I klawiatura rewelacja bardzo łatwo było się przestawić, a do tego jest na fonie aplikacja pozwalająca poćwiczyć pisanie w kilku mini grach :)

  • 0

    87. ~h.  2011-06-23 19:21:53  host: d57-28.icpnet.pl

    Jeszcze jedna sprawa (ja i moja pamięć... :/ ). Nie mogę sobie poradzić z zainstalowaniem Gingera (czy raczej w ogóle czegokolwiek), mógłby mnie ktoś poratować?

  • 0

    88. ~polishboy  2011-06-24 00:40:44  host: client-86-25-212-16.cht-bng-015.adsl.virginmedia.net

    polecam ten telefon sam go kupiłem wersi białej jeszcze go w polsce nie było a ja go miałem już zakupionego w angli

  • 0

    89. ~?  2011-06-25 17:04:01  host: bpk129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyłączyć słownik t9??

  • 0

    90. ~PISTYLET  2011-06-26 23:06:44  host: host-89-231-201-161.dynamic.mm.pl

    Witam! Mam pytnko: chciałbym go kupić ze względu na wszystkie funkce i przystępną cenę: 1) czy można mieć dowolną tapetę?? a nie te paski z windowsem i FaceBook'em?? 2) czy odtwarzacz mp3 długo się ładuję?? za uzyskanie odpowiedzi byłbym bardzo wdzięczny ;))

  • 0

    91. ~kalifar  2011-06-28 11:19:30  host: w3cache.aon.edu.pl

    czy telefon czyta pliki pdf i txt albo te napisane w wordzie??

  • 0

    92. ~1  2011-06-28 22:35:56  host: 178-37-76-180.adsl.inetia.pl

    czy za kazdym razem trzeba ustwaiac podczas wysylania sms'a zeby go zapisywalo jako kopie?? nie da sie tego na stale ustawic?

  • 0

    93. ~Lalutka  2011-06-30 14:56:07  host: 195.254.139.201

    zastanawiam się nad kupnem tego telefonu, a nokią C3. czy ktoś może mi powiedzieć, na którym z nich lepiej pisze się sms-y? dla mnie to bardzo ważne, bo dużo piszę. z góry dzięki :)

  • 0

    94. ~michał87  2011-07-01 09:16:16  host: dqn199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak można pisać, że ten Samsung ma lepszą baterię jak ma tylko 1000mAh? Nokia C3 ma 1320 i trzyma 7dni przy normalnym użytkowaniu, a nawet 10 dni gdy się mniej pisze i dzwoni ;)

  • 0

    95. ~  2011-07-02 00:04:04  host: 77-253-84-195.adsl.inetia.pl

    Telefon mało intuicyjny. Wychwalane "macadełko" jest nieprecyzyjne - irytuje w przeglądaniu bibliotek mediów, kalendarza, menu. Kłopot dla obsługujących w ruchu. Krótko: telefon wygodny w uchwycie i trzymaniu podczas rozmowy, dźwięk głos rozmówcy wyraźny, QWERTY tak, "uśmiechnięta" klawiatura jest wygodniejsza od prostokątnej, słownik podpowiedzi pisania - zły i utrudniający, Ortwarzacz mp3 niestety słabszy w porównaniu z SE z "MegaBass", obsługa SMS zła. Możliwość nagrywania radia, hmm ciekawe. Kalendarz zgroza- nieintuicyjny i ciężko poruszający się kursor. Facebook - owszem, ale na C510 miałem to samo w Operze. Twitter - porażka linki w twittach nieaktywne - to po co to? Internet - niestety: przeglądarki nie dają sobie rady z lekkimi stronami. Bluetooth - tak. Przekazuje w obie strony wyraźny dźwięk rozmowy na Jabrę (chyba lepiej niż SE C510), ale nie przekazuje nazw kontaktu na RDS. Telefon sprawia wrażenie że ma potencjał, tylko oprogramowanie ma nieintuicyjne i przeciążające go. Liczyłem na usprawnienie pisania notatek w kalendarzu. Zdjęcia może i dobre, ale przeglądanie przeskakuje po chwili o kilka (dni w kalendarzu też tak). Nie widzi zdjęć powyżej ok.500kB Wyposażenie i soft na PC: W pudełku nie ma kabla, płyty instalacyjnej. Na stronie producenta dowiaduje się że Obsługuje go niejaki Kies. Otóż nie obsługuje go wcale. Bluetooth widzi, ale nie łączy, kabel łączy ale nie przesyła. Synchronizacji nie mogę do dziś zrobić a o google calendar zapomnij (no ale to nie jest telefon biznesowy). trzy razy straciłem zawartość karty pamięci. na szczęście tylko muzyka, ale dziwnie - telefon nie lubi zdalne obsługi plików (eksplorer) i rozłączania kabla, w ogóle nie lubi łączności z PC. Naviexpert - czekamy. Pasek z bliskich na pulpicie zbyteczny. Chyba że ktoś lubi patrzeć na ich buzie. Reasumując jestem otymista i mam nadzieję, że za jakiś czas producent rozwiąże problemy tego telefonu. Ale interfejsu raczej nie zmien

  • 0

    96. ~chat vs c3  2011-07-04 12:30:35  host: 095160104060.warszawa.vectranet.pl

    ja mam Samsunga S3350 Ch@t 335 a z kolei moja dziewczyna ma nokie c3 wiec porównałem te dwa telefony. obydwa telefony maja swoje plusy i minusy. jeżeli chodzi o internet to wydaje mi się że nokia c3 wygrywa, ponieważ w samsungu trzeba instalować przeglądarkę, a standardowo to serfowanie po necie jest raczej bardzo trudne a z kolei w noki c3 podróżowanie po necie jest dużo prostsze, chociaż w obydwu tel nie wszystkie strony się wczytują. Jeżeli chodzi o funkcjonalność to znowu pojawia się problem, ponieważ samsung nie odczytuje zdjęć większego formatu niż 240 x 320 a nokia za to odczytuje. Kwestia wideo jak i muzyki jest w tych dwóch tel taka sama. Jeżeli chodzi o klawiaturę qwerty to moim zdaniem samsung ma lepsza ponieważ jest wygodniejsza i łatwiej jest wcisnąć jeden klawisz(ale to też kwestia wygody i upodobań).Aparat fotograficzny w tych dwóch telefonach jest podobny (Mają po 2Mpx)ale moim zdaniem samsung robi lepsza zdjęcia(może mi się wydawać, ale to też kwestia gustu).

  • 0

    97. ~Klemens  2011-07-07 22:45:44  host: xdsl.194.c93.petrotel.pl

    Właśnie zamówiłam ten telefon, mam pytanie : czy można zainstalować w nim mobilne GG ? (jestem w orange) no ii (jeżeli tak) to czy jest pobierana jakaś dodatkowa opłata za wchodzenie na GG ? W moim ostatnim telefonie zabierało mi 20 gr za każde wejście.

  • 0

    98. ~bom  2011-07-09 20:57:37  host: 93-181-152-90.internetia.net.pl

    dlaczego nikt nie napisze krok po pkroku jak sprawic, zeby dzialalo to cholerne wi-fi (orange) :|

  • 0

    99. ~O!  2011-07-10 17:19:02  host: bhc153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nie odczytuje pdf, txt, doc itd.. niestety. GG też nie udało mi się zaintalować, ale za to wifi działa mi świetnie:)

  • 0

    100.  2011-07-10 19:10:25

    Chciałbym odnieść się do głupoty, jaką napisał powyżej użytkownik 96., według której Samsung nie odczytywałby zdjęć, które sam wykonuje! Oczywiście, że telefon odtwarza zdjęcia powyżej rozdzielczości 240x320 czy też 320x240, a dokładniej do 1600x1200 lub innej, nie przekraczającej 1,92 megapiksela - jeśli obraz przekracza tę rozdzielczość, jest odpowiednio skalowany przed wrzuceniem na telefon za pomocą rekomendowanego oprogramowania Samsung Kies (ogólnie dosyć słabego zresztą). Tak więc zanim wprowadzi się w błąd osoby zastanawiające się nad kupnem tego telefonu poprzez wypisywanie idiotyzmów, proponuję pomyśleć, co się pisze. Ewentualnych kolejnych niezdecydowanych zapraszam na GG (nr w profilu) - jeśli będę umiał, odpowiem na pytania. ;)

  • 0

    101. ~majeczka515  2011-07-11 11:26:41  host: bfc92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ch@t i jest o wiele lepszy od tej waszej noki

  • 0

    103. ~sylwucha  2011-07-13 22:08:45  host: 83-145-177-61.cable-modem.tkk.net.pl

    spoko jest ten telefon, ale faktycznie ma problemy z programikami java. chcialam miec opere mini, ale jest niewygodna, albo po prostu nie znalazlam do niej odpowiedniej wersji. strony wieksze mi sie nie wczytuja, bo jest 'brak pamieci' nie ogarniam tego.

  • 0

    104. ~bartek781  2011-07-14 11:24:49  host: 093105219172.rybnik.vectranet.pl

    jak włożyłem karte 8GB to mi sie tel nie chce właczyc

  • 0

    105. ~olunda  2011-07-14 22:31:41  host: acil113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. Otóż przeraża mnie trochę klawisz optyczny czy można go normalnie naciskać po bokach tak jak w noki c3?

  • 0

    106. ~Haruka-san  2011-07-16 17:46:12  host: abij92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wydaje się interesujący -Zastanawiam się nad kupnem . I raczej wybiorę Samsunga niż Nokie bo tańszy i ma WiFi

  • 0

    107. ~Aga  2011-07-16 20:48:09  host: abao157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanie czy da sie jakos zainstalować tym samsungu zeby dochodzily mmsy?

  • 0

    108. ~  2011-07-17 16:09:55  host: 77-253-103-224.adsl.inetia.pl

    ... kontynuując wpis z 2.7.2011 wysłałem do Samsung Service maila ze spisem spostrzeżonych bugów telefonu. Czekam na odpowiedź.

  • 0

    109. ~mam problem  2011-07-21 16:50:15  host: host-81-190-131-88.olsztyn.mm.pl

    dlaczego przez kabel USB nie mogę korzystać z pamięci telefonu w Samsung CH@T

  • 0

    110. ~aaa  2011-07-22 11:59:47  host: 87-205-94-223.adsl.inetia.pl

    bubel od razu zepsuł mi się touchpad :((

  • 0

    111. ~CAARELOWATY  2011-07-22 20:37:47  host: user-46-113-23-46.play-internet.pl

    Witam, co sądzicie na temat tego telefonu? czy uważacie jak inne osoby z innych forum że ten model samsunga ma 1 zalete że robi słabe zdj?

  • 0

    112. ~dan.  2011-07-24 01:26:59  host: 109.95.177.234.bdi.net.pl

    Wie ktoś może, jak wprowadzić w nim polskie znaki w sms? Irytuje mnie to strasznie. Gdy piszę T9, to niby są, ale odbiorca i tak otrzymuje bez nich..

  • 0

    113. ~Pookora  2011-07-24 13:58:01  host: 77-253-75-26.adsl.inetia.pl

    Siema, mam ten telefonik tydzień i wszystko ok, tylko mam jeden problem.Nie można zainstalować powyżej 700kb. np. gry java. Piszę że rozmiar zbyt duży... Jest na to jakiś sposób?

  • 0

    114. ~XDD  2011-07-26 01:17:13  host: abop153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung jest super mam go już 3 miesiące wkurza mnie że większość gier nie chodzi jeżeli ktoś wie jak zrobić tak żeby wszystkie chodziły proszę pisać. WiFi działa świetnie. Czułość klawiszu optycznego można zmieniać w ustawieniach. Telefon zakupiłam w plusie. Tylko co zrobić z tym gg żeby chodziło? A ogólnie przerzucę się na telefon z androidem bo są o wiele lepsze a tylko dlatego chcę go zmienić bo mi się znudził ;p. I wiadomość dla posiadaczy tego telefonu szybko się psuje ten klawisz optyczny żeby w co kol wiek wejść to muszę wcisnąć go ze dwa razy. Więc lekko lipa.

  • 0

    115. ~Karola 26  2011-07-27 18:14:12  host: aefd39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytane mam ten telefon i wkurza mnie to ze muszę pisać smsy ze słownikiem a tego nie nawidzę może mi ktoś pomoc i powiedzieć jak to wyłączyć

  • 0

    116. ~antos  2011-07-31 22:19:17  host: 87-207-232-121.dynamic.chello.pl

    ten telefon jest bez sensu. Najgorszy jaki miałem. Ludzie, którzy piszą, że jest spoko to albo wcześniej mieli komórkę na węgiel, a w najlepszym razie nokie 3310. Miałem poprzednio nokie n70. Muł jakich mało, ale jak ją dostałem, to ją skonfigurowałem według potrzeb, zainstalowałem co trzeba było i chodziła 3 lata bez crashu. Żadnej ingerencji. Tylko uaktualninie playlisty, wszystko chodziło jak masełko. Zdjęcia zgrywały się bez problemów, aplikacje też. A samsung to porażka, zacznijmy od tego, że z karty pamięci zniknęły mi wszystkie pliki w pewnym momencie, czyli moje zdjęcia z wakacji (pozatym aparat jest do bani) i inne duzo wazniejsze pliki niż sweet focie z przed lustra. Potem karta pamięci jeszcze pare razy ześwirowała. Pomijając już fakt, że nie da się nic na nim zainstalować bo ciągle wywala błąd i tyle, nic więcej nie działa, bo się zepsuło, taki można wniosek wyciągnąć z jego komunikatów. Syf, kiła i mogiła w trzech słowach. Chyba sprezentuje ten telefon komuś kogo bardzo nie lubie, a sam kupie sobie nikie jakąkolwiek, ludzie błagam dajcie mi nokie !!! Ja chce bezawaryjności.

  • 0

    117. ~Festi  2011-08-01 13:14:35  host: 195.246.225.106

    Jak włączyć gg INSTRUKCJA!! wchodzicie na gry i alpikacje czyli tam gdzie zainstalowało się gg najeżdzacie na nie i naciskacie przycisk opcje- zaawansowane - profile trans. danych i tam włączyć opcje Wap. u mnie działa ( plus) powodzenia

  • 0

    118. ~iza  2011-08-01 16:00:43  host: 193.59.255.196

    Może mi ktoś poweidzieć dlaczego jak wysyłam komuś coć przez bluetooth to idzie stasznie wolno tak samo jest jak ktoś mi wysyła wie ktoś jak to zmienić ?

  • 0

    119. ~Kuuba  2011-08-03 22:06:56  host: 89-73-109-110.dynamic.chello.pl

    Kłócicie się strasznie, a ja opiszę telefon na podstawie 2 dni użytkowania i obiecuję, że później też podzielę się spostrzeżeniami. Na początku zaznaczam, że telefon ten kupiłem po to, by dzwonił i pisał eski i taką funkcjonalność opiszę. Do zabaw, multimediów, internetu, nawigacji, muzyki posiadam klasyczny smartphone z Androidem. Samsung Chat 335- posiadam wersję srebrno-szapmańską i uważam, ze jest bardzo elegancki i naprawdę nieźle się prezentuje. Telefony z pełną qwerty nie są jednak tak popularne i telefon może robić wrażenie. Zacznę od plusów- Telefon jest naprawdę lekki i niezbyt duży, pewnie leży w dłoni, tak, że nawet jedną ręką mogę pisać eski. Wyraźne, duże i dobrze umiejscowione klawisze obioru i zakończenia połączenia. Na klawiaturze piszę paznokciami i całkiem nieźle to wychodzi, pomimo, że napisałem dopiero kilkanaście esków. Dodatkowe znaki i funkcje klawiatury intuicyjne, a po czasie na pewno nie będą kłopotliwe. Rewelacyjną sprawą jest dla mnie podpowiadanie przez telefon kontaktów w czasie wybierania numerów lub wpisywania odbiorców w eskach. Menu do złudzenia przypomina to z aktualnych bezsystemowych telefonów Nokii, więc jest bardzo, bardzo intuicyjny i łatwy w obsłudze. W wiadomościach świetna rzecz to Rozmowy, dzięki którym można przeglądać historię pisania z pojedynczym odbiorcą- ułatwiające bardzo... Konfiguracja mms przyszła wraz z włożeniem karty Orange i wszystko działa bezproblemowo. WiFi również połączyło bez problemów. Ekran jest BARDZO czytelny, nawet w pełnym słońcu, w okularach przeciwsłonecznych i bez maksymalnego podświetlenia można bez problemu pisac i odczytywać smsy. Telefonu nie używam jako aparatu, bo mam Sony Nex-5, nie używam jako mp3 bo mam iPod Shuffle, więc nie wypowiem się na ten temat. Funkcjonalność kalendarza, notatek itp bez zastrzeżeń. Rewelacyjny patent z zaślepką do portu MicroUSB- przesuwna mała klapka- brawo.

  • 0

    120. ~Kuuba  2011-08-03 22:17:38  host: 89-73-109-110.dynamic.chello.pl

    MINUSY- Trudne i ciężkie zdejmowanie obudowy tylnej, ale na szczęście nie robi się tego zbyt często. Klawisz głośności nie pasujący do całości, mocno wystaje, "lata", trzeszczy i sprawia wrażenie ze zaraz odleci. Panel dotykowy jest ok, bo można ustawić jego czułość i łatwo jest przywyknąć, jednak w połączeniu z przewijalnym menu (tzn, że gdy przewijając jakiekolwiek opcje, dojdziemy do ostatniej, to menu sie nie zatrzymuje, tylko wraca do pierwszego i można przewijać w kółko)jest irytujące, bo można przejechać pożądaną opcję. Przyzwyczajenia dużego wymaga też to, żeby po dotykowym, bardzo delikatnym przewijaniu nacisnąć dość mocno guzik, by wybrać opcję. Włączanie Bluetooth jest trudne i zajmuje dłuzszą chwilę, brakuje skrótu. Można ustawić tylko Menu BT->Opcje-> Włącz BT-> TAK. maskara. Wibracja jest dosyć słaba i niewyczuwalna. Bateria jak na bezsystemowca nie powala, bo nie przewiduję, by trzymał dłużej niż 3 dni. Denerwujące jest również to, że na wyświetlaczu ciągle widnieje ikona karty pamięci i glośniczka, nawet przy podstawowym profilu. No i chyba to wszystko. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. zadawajcie. Karola 26. Wejdź w pisanie smsa, zjedź na dół tak jakbyś już chciała pisać eska, daj opcje-> wyłacz t9. Co do zapisywania wysłanych esków Wiadomości- Ustawienia- Ustawienia wspólne- Zachowaj kopię i tam zaznaczamy co chcemy zachowywać.

  • 0

    121. ~miken1200  2011-08-04 10:14:09  host: iwd98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Ch@t jakieś 3 miesiące, więc parę opinii: wpis 95 "Obsługuje go niejaki Kies. Otóż nie obsługuje go wcale." Widać masz coś źle zainstalowane. KIES obsługuje telefon, ale sam program to porażka. Żeby zainstalować KIESa potrzebne jest połączenie z siecią, więc na laptopie na razie nie zainstaluję. Komputer stacjonarny mam stary i KIES strasznie muli. Ale co się dziwić, jak zabiera ponad 200MB pamięci. Włączasz komp i od razu masz uruchomione 3 procesy KIESa, z czego nieraz potrafią zabrać 70MB! Przesyłać na telefon można tylko zdjęcia i muzykę (pewnie też filmy - nie sprawdzałem). O przesłaniu dowolnego pliku (np jar) zapomnijcie. Co do słownika T9 - masakra, wyłączyłem pierwszego dnia, choć przez 3 lata używałem go na SE k550i - w Samsungu zna mało słów oraz potrafi zmienić sobie pierwszą literę, jeśli do pozostałych dopasuje sobie jakiś wyraz - paranoja! Co do przeglądarki - nie radzi sobie z wieloma stronami (za mało pamięci), dlatego polecam zainstalować Operę - działa świetnie. wpis 90 "czy można mieć dowolną tapetę?? a nie te paski z windowsem i FaceBook'em?" Paski w FB i innymi skrótami można samemu skonfigurować lub wyłączyć - ja w tej chwili mam skrzynkę SMS, budzik, FB, gry, zadania, aparat. Bardzo przydatny pasek, ale jak kto woli to wyłączy. Paski są niezależne od tapety. Możesz zmieniać tapety jak chcesz, a paski będą takie, jak ustawisz. wpis 92 "czy za kazdym razem trzeba ustwaiac podczas wysylania sms'a zeby go zapisywalo jako kopie??" Da się - raz ustawiłem i trzyma. wpis 112 "Wie ktoś może, jak wprowadzić w nim polskie znaki w sms? Irytuje mnie to strasznie. Gdy piszę T9, to niby są, ale odbiorca i tak otrzymuje bez nich.." A po co ci polskie litery? Przez to możesz pisać krótsze SMSy (zakodowanie polskiej litery zajmuje kilka znaków) wpis 40 "hej, jak mam wyłączyc dzwiek klawiszy ?" Wchodzisz w profil i wyłączasz sygnał wybierania numeru i optycznego panelu dotykowego.

  • 0

    122. ~kinga  2011-08-04 20:38:35  host: afhs70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co zrobić zeby mi sm ktore wysyłam zapisywało ?

  • 0

    123. ~ee  2011-08-04 23:38:37  host: ajg113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesli macie błąd przy wchodzeniu na strony że brak pamięci to wpiszcie je przez google pomaga. : ) Menu>aplikacje>Google Chodzi o to zeby wpisać w google.pl, a nie url odrazu xd To jest swietna przeglądarka, która działa bez zarzutów ; ) A opera-mini czasem coś nie chce działać. Wifi tez działa moim zdaniem bez problemu : )

  • 0

    124. ~ela  2011-08-07 14:07:42  host: 078088249058.wroclaw.vectranet.pl

    ja mam siec w plusie i nie moge połączyc sie z wifi... tzn włączam wifi dobrze ale potem nie wbijają mi sie w ogóle google ani inna stronka , natomiast jeżeli wyłącze wifi i wbije google to działa ale tak to mi ciągnie kase... jak to naprawic wie ktos?? i próbowałam w ustawieniach zmiany DNS bo taki błąd tylko wyskakuje przy każdym uruchomieniu stronki, ale to nic nie daje ;/ pomozcie!

  • 0

    125. ~ajajupijupijaj  2011-08-09 18:10:47  host: 212.160.172.70

    #3 pomysleli-sciagasz PDF reader i odczytujesz

  • 0

    126. ~Michaeeeel  2011-08-09 19:32:36  host: 84-10-119-110.dynamic.chello.pl

    hej!!! wylaczenie T9 : zaczynasz pisać smsa, i wciskasz opcje i ósma pozycja to "wyłącz t9 ;) pozdrawiam:)

  • 0

    127. ~iza  2011-08-10 17:09:08  host: 193.59.255.196

    dlaczego jak ktoś wysyła mi coś przez bluetooth to idzie strasznie długo da sie to zmienić?

  • 0

    128. ~MOnikaa  2011-08-10 21:48:18  host: avk44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jakieś dwa tygodnie . Bardzo mi sie podoba , spełnia moje oczekiwania. WiFi działa bez zarzutów . Bardzo sprawnie :D.Na klawiaturze sie pisze bardzo wygodnie pomimo małych klawiszy , do których można się przyzwyczaić. Często słucham muzyki na ym telefonie , i głośność głóśnika tez Bdb :D. Jak najbardziej polecam .!

  • 0

    129. ~Pedro  2011-08-12 00:22:36  host: cyq86.internetdsl.tpnet.pl

    popieram urzytkownika Monikaa mam ten telefon jest bardzo poręczny wygodnie pisze sie sms lub dłuższe notatki wifi wystarczajaco szybkie zadowoli wiekszosc uzytkowników tego telefonu ... jednym słowem Polecam :)

  • 0

    130. ~paulina  2011-08-12 17:37:43  host: public93515.cdma.centertel.pl

    Cześć mam ten telefon od miesiąca wszystko super i w ogóle,ale nie mogę mieć gg nie wiem dlaczego;/ nie działa ani przez WiFi ani przez połączenie WAP, konfigurowałam połączenie i dalej nic ;/ Czy może ktoś mi powiedzieć co zrobić by w końcu mieć to gg? bo tylko po to kupiłam ten telefon. Liczę na odpowiedź :)

  • 0

    131. ~M.  2011-08-13 19:40:24  host: 93-96-32-149.zone4.bethere.co.uk

    mam pytanie, jak ustawiam wlasny dzwiek na sms, to ciagle go powtarza da sie to wylaczyc?

  • 0

    132. ~owca  2011-08-15 19:54:22  host: 178-37-26-190.adsl.inetia.pl

    tysiac razy lepszy niz nokia c3, lepszy komfort piania ;]

  • 0

    134. ~Marqs  2011-08-17 15:03:41  host: fel205.internetdsl.tpnet.pl

    Kto wie skąd pobrać i jak zainstalować oryginalny soft nie brandowany przez żadnego operatora? Szukam i nigdzie nie widzę, będe wdzięczny za pomoc.

  • 0

    135. ~lacey0185  2011-08-18 22:10:08  host: 46-18-105-93.straptel.pl

    mam pytanie, gdzie jest ten przycisk WPS???? bo nie wiem gdzie jest, a chcę korzystać z internetu ;/

  • 0

    136. ~ewelinka :D  2011-08-19 11:40:33  host: aela109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich: mam ten telefon od wczoraj i jak narazie bardzo mi sie podoba:) ale mam pytanie, wie ktoś jak zmienić czas autoblokady klawiatury? bo blokuje się po 10 sek xd nie moge znaleźć w ustawieniach. prosze was o pomoc i z gory dziekuje:)

  • 0

    137. ~domcza  2011-08-19 19:21:48  host: user-46-112-131-155.play-internet.pl

    mam telefon ten kilka miesiecy już, od niedawna zaczął mnie zawodzić i dotykowy klawisz dosyć często się zacina.. co jest bardzo irytujące bo bez tego ciężko się obsługuje telefon.

  • 0

    138. ~hej  2011-08-24 17:36:11  host: 093105162254.elblag.vectranet.pl

    szkoda,ze bez gpsu,gdyby mial to bylby idealny telefon jak dla mnie.Zna ktos moze podobna kom(cena,wyglad i funkcje)dodatkowo z gpsem???????

  • 0

    139. ~:)  2011-08-29 13:47:58  host: przyrow-213-25-148-26.gre.pl

    Mam ten telefon od 3 miesięcy, jak dla mnie tandeta. Po 1 Bluetooth strasznie wolny, po 2 błędy java, brak pamięci podczas przeglądania stron, telefon zaczyna świrować, wyłącza się jak ktoś próbuje się do mnie dodzwonić, po 3 aparat kiepski, po 4 ten przycisk dotykowy jak dla mnie to jest pomyłka, przewijanie w tym telefonie to prawdziwa sztuka, po 5 kalendarz, notatki, etc... i ta kolorystyka... ehh nawet problem z motywami jest ... po 6 gg nie chodzi , problemy z instalowaniem niektórych aplikacji .. Jednym słowem żenada ...

  • 0

    141. ~Luzak  2011-08-30 01:10:17  host: 87-205-229-156.adsl.inetia.pl

    Jeśli ktoś chce Ustawienia Orange MMS(działa męczyłem się kilka godzin) xd Nazwa: MMS Orange adres: http://mms.orange.pl połączenie GPRS Prox włączony adres: 192.168.6.104 Porst 8080 ( to ważnę!!!!!) czas opóźnienia 90s DNS off Punkt dostępu mms nazwa użytkownik mms hasło mms

  • 0

    143. ~iv  2011-08-30 20:48:48  host: aeil227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia. Na początku radzę zmniejszyć czułość klawisza dotykowego. A ogólnie wszystko dziala, wifi ladnie chodzi, jedyny minus to taki, że nie chodzi gadu gadu i filmiki na youtube oraz nie wiem czy odczytuje pliki pdf, ale chyba nie.

  • 0

    144. ~Paulina  2011-08-31 10:49:55  host: 80-54-16-155.smsiarkowiec.pl

    Ile trzyma bateria przy ciągłym dzwonieniu i pisaniu??

  • 0

    145. ~Marzena  2011-08-31 18:34:03  host: 89-76-145-240.dynamic.chello.pl

    Czy ktoś może wie, czy można włączyć jakiś sygnał informujący o nieodebranych połączeniach/smsach? nie ma w telefonie żadnej lampki. nic :-( Proszę o informacje.

  • 0

    146. ~asia  2011-09-03 21:30:34  host: 89-73-64-247.dynamic.chello.pl

    Jeżeli nie wczytują się wam niektóre strony internetowe, pojawia się komunikat: Brak Pamięci, albo coś takiego, to wystarczy zainstalować operę mini : ) Wszystko śmiga, tylko problem z odtwarzaniem youtuba ;

  • 0

    147. ~dudzik87  2011-09-05 11:39:55  host: dxr145.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam inny problem a mianowicie smsy od jednego kolegi ciagle zapisuja mis ie jako spam mimo ze nie mam zadnych zablokowanych nr co z tym zrobic??

  • 0

    148. ~bacardi69  2011-09-05 18:51:59  host: by3364.petrus.pl

    jak dla mnie fonik ok wifi fajnie smiga opere mini wgrałem i działa super. wart tej ceny w 100% nie można gadać! aha wytrzymała bateryjka:D przeszło tydzień:D

  • 0

    149. ~madafaker  2011-09-05 18:53:32  host: by3364.petrus.pl

    stabilna obudowa kolorki net odjazd za grosze

  • 0

    150. ~  2011-09-09 20:12:49  host: 89-76-101-38.dynamic.chello.pl

    mam problemy z myszą optyczną nie dziala parę razy trzeba telefon całkowicie wyłączyć i znowu działa bez problemu

  • 0

    151. ~borek  2011-09-12 09:18:24  host: 212.160.172.70

    jak włączyć youtube'a

  • 0

    152. ~martitka  2011-09-14 12:19:46  host: 178.181.125.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Hej. Mam pytanie. Mam ten telefon od piątku...bateria częściowo oczywiście miała trochę mocy więc wytrzymał do soboty wieczór...następnie ładowałam go 17 godzin bo tak wyczytałam w necie... i włączyłam go w niedzielę około godz. 10:00 właśnie piknął sygnał że bateria rozładowana...to są raptem 4 dni?! czy to normalne? wiadomo że początki nowego telefonu są ciężkie bo więcej się go używa, dużo smsów i około 45minut słuchania muzyki... więc dziwię się że już pada... co wy na to?

  • 0

    153. ~hehe  2011-09-14 18:14:30  host: adqs177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawy telefon porownywalny z nokia c3 ktora posiadam bateria tez spora ale w c3 wieksza bo az 1300mAh wytrzymuje dokladnie 2 tygodnie gdy malo urzytkuje telefony podobne i jak ktos pisze ze samsung 100 razy lepszy to pisze tylko tak dlatego ze go posiada jest poprostu dzieciakiem

  • 0

    154. ~t9  2011-09-14 23:04:28  host: 31-187-0-218.home.aster.pl

    mam problem z t9. na kazdym forum jest napisane ze, aby wylaczyc t9 nalezy wejsc w pisanie smsa ->opcje - 8 lub 7 pozycja 'wylacz t9'. ja takiej opcji woogle nie mam.. mam liczac po kolei : 1wstaw symbol 2 dodaj temat 3 wysmietl pola adresow 4 opcje pisanie 5 ustawienia wysylania i NIC WIECEJ ! POMOCY BO JUZ WARIUJE Z T9 !!!!!

  • 0

    155. ~  2011-09-15 10:22:37  host: aane102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    operamini która wersja podajcie na tego chata s-3350 gg nie udało mi sie zainstalować.Bede wdzięczny za jakies sugestie.

  • 0

    157. ~Jack  2011-09-15 10:25:56  host: aane102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wersja tej opery dajcie dokladna wersje lub link do tego chata s-3350.

  • 0

    158. ~paweł  2011-09-15 21:34:50  host: afea139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    plusy tego telefonu to na pewno bateria, która potrafi trzymać tydzień przy normalnym użytkowaniu , dziennie około 60 sms i 20 minut rozmów. Ciekawy wygląd, bardzo dobra jakość rozmów, i hmm to by było na tyle. obsługa tego telefonu dla mnie kończyła się dużym zdenerwowaniem, ten optyczny przycisk masakra. Brak funkcji zminimalizowania np przeglądarki internetowej to wielka pomyłka. Aparat to tylko jest, nic po za tym. Nie polecam. Chyba że ktoś chce mieć telefon do rozmów, i ew sms(nie każdemu spodoba się pisanie na takiej klawiaturze)

  • 0

    159. ~esteruszka11  2011-09-16 15:09:53  host: 77-255-195-161.adsl.inetia.pl

    Hejj niedawno kupilam ten telefon jest super... są jakieś rozne problemy, ale niewielkie ... Te problemy sa takiego typu ze ja podlacze kabel USB to karta pamieci sie wylacza i musze otwierac klape i wkaldac jeszcze raz ... ale tak to jest ok Gorąco polecam !!!

  • 0

    160. ~Lupus  2011-09-19 01:24:35  host: 86-45-127-18-dynamic.b-ras1.rtd.sligo.eircom.net

    Youtube śmiga pięknie po operze i zwykłej domyślnej przeglądarce Google. Jak komuś nie działa to znaczy że albo ma za słaby sygnał z wifi bo o takim rodzaju połączenia mowie albo ma źle skonfigurowane połączenie i zapis strumieniowy. Telefonik całkiem całkiem dla mnie największy minus to ograniczenie rozmiaru aplikacji Java do 800kb. Telefon pare razy restartował mi się po próbie zainsralowania czegoś z sieci.

  • 0

    161. ~Bartlomiej  2011-09-21 20:57:02  host: user-188-33-201-217.play-internet.pl

    Witam czy da się coś zrobić, aby dzwonek nie był cicho przez jedną sekundę po czym skokowo wrzuca na normalny poziom głośności!! denerwuje mnie to strasznie

  • 0

    162. ~justyna  2011-09-24 12:08:23  host: acle1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć wam wszystkim też jestem w posiadaniu tego telefonu , ale mam wlasnie pytania. Mam telefon z plusa , a karte z heyah Wifi działa tylko FB oraz chcialam zainstalowac opere mini nie dziala. Dlaczego ? ;/

  • 0

    165. ~Dawid  2011-09-30 17:42:37  host: n35ip146.piekary.net

    Jak na swoją cenę naprawdę świetny telefon. Ma to, co potrzebuję i nic więcej. Wi-Fi działa dobrze, jednak nie obsługuje wielu stron. Osobiście wykorzystuję je tylko do Facebooka.Jest wykonany z dobrych materiałów- nie rysuje się, a pisanie SMS-ów to po prostu bajka- klawiatura superwygodna Nie zacina się w przeciwieństwie do mojego poprzedniego telefonu- Samsunga i5700. Polecam!

  • 0

    166. ~osi  2011-10-02 22:56:25  host: 178.212.171.243

    Telefon bije nokię c3 na głowę. Duzo lepiej sie na nim pisze, przyzwoity design, niska cena. Czas nokii się skończył wraz z epoką smartfonów, które nokia olała na początku i dlatego została mocno w tyle.

  • 0

    167.  2011-10-04 13:54:10

    mam ten telefonik od miesiąca. kupiłam go we włoszech więc niestety nie mam polskiego menu i większości rzeczy nie ogarniam.... ogólnie ok tylko klawisz dotykowy mnie wkurza nie mogę dojść do tego jak zmiejszyć czułoćś. zdjęcia średnie ale jak na 2mpix to nie jest żle. SMS-y pisze sie łatwo jak dla mnie klawiatura wygodna. bateria trzyma mi 4-5 dni jak słucham muzyki to góra 3 jak na samsunga to nawet dobrze. youtube chodzi bez zarzutów można oglądać filmki. nie umiem ściągnąć żadnej gry.. nie wiem dlaczego?? chyba obsługuje jakiś inny format... ogólnie to oceniam telefon w skali 1-6 na 3

  • 0

    168.  2011-10-04 14:12:02

    Minus telefonu: Bluetooth strasznie powolny.... żeby przesłać lub odebrać jeden plik około 1MB trzeba poczekać około 1 minuty, 5MB 5minut itd...

  • 0

    169. ~mmmm  2011-10-11 15:20:10  host: public-gprs142234.centertel.pl

    mam pytanie , czy w zestawie dają słuchawki ?

  • 0

    170. ~dianka 123  2011-10-11 23:01:08  host: aapy165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    plus dla tego telefoniku mam go od tygodnia i bardzo dobrze sie sprwuje na 100% lepszy od noki C3

  • 0

    171. ~dianka3344  2011-10-11 23:08:21  host: aapy165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od tygodnia i jestem bardzo zadowolona z niego świetnie działa polecam

  • 0

    172. ~modo  2011-10-12 19:41:34  host: host-5db0ce83.sileman.net.pl

    Witam mógłby ktoś napisac jak usunąć z wyświetlacza sieć i miejscowość żeby mieć tylko tapetę?

  • 0

    173. ~Albin333  2011-10-15 17:16:52  host: host-38-158.wyszkow.fuz.pl

    Mam ten telefon 2 dni, bardzo fajny, ale gdy wkładam kartę pamięci microSD to mi wyskakuje, że muszę ją sformatować. Gdy już ją formatuję to mi wyskakuje błąd, karta jest w 100% sprawna. Pomóżcie mi !!!!!!!

  • 0

    174. ~slawek  2011-10-16 09:08:24  host: aaxk41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest ok jak za ta cene, jesli chodzi o polskie znaki to mozna właczyć je w ten sposób: MENU - WIADOMOŚCI - USTAWIENIA - SMS - OBSŁUGA ZNAKÓW - AUTOMATYCZNY... i są polskie znaki... pozdrawiam

  • 0

    175. ~marc  2011-10-16 22:15:13  host: marc.ds.pg.gda.pl

    Czy na tym telefonie da się bez problemu zainstalować certyfikaty publiczne i prywatne sieci wifi (np. na uczelniach, eduroam etc.)?

  • 0

    176. ~Profone  2011-10-19 18:51:36  host: 078088017089.golubdobrzyn.vectranet.pl

    najlepszy telefon jaki miałem naprawdę polecam bardzo wygodny w użyciu polecam to hicior 2011r. lepszy niż C3 i tańszy Polecam................

  • 0

    177. ~Rino  2011-10-21 01:25:32  host: 89.174.224.209.rybnet.pl

    mam ten telefon i słuchawki dolaczone do zestawu są marne a głiśnik zarówno tylni jak i do rozmów są baardzo ciche to jest jedyny mankament tego telefonu. reszta jest świetna fajne menu przejrzyste, lecz mało opcji konfiguracji całego telefonu, wi fi dziala dobrze.

  • 0

    178. ~bln  2011-10-21 20:42:57  host: host-46-186-126-35.dynamic.mm.pl

    Mam telefon 3 miesiące. PDF'ów nie czyta. Bateria wytrzymuje tydzień przy rozsądnym używaniu. Z wifi większych problemów nie było, chociaż aplikacje różnie sobie z tym radzą. Problem ze stronami, dość często wyskakuje błąd javy(że strona zbyt duża) i nieraz trzeba odświeżać po kilka razy, żeby się normalnie wczytała(problem występuje zarówno na operze, jak i natywnej przeglądarce) Trochę ciężko wyczuć na początku touchpad. Bardzo wygodnie pisze się obydwoma rękami, jedną ręką już jest bardzo ciężko(mam dość duże palce). W tej cenie chyba lepszego się nic nie znajdzie. Ja sobie chyba dopłacę i wezmę coś innego.

  • 0

    179. ~arek1208  2011-10-22 14:54:20  host: CMPC-089-239-072-106.CNet.Gawex.PL

    Telefon jest fajny tylko jak w nim w SMS robi się liczby?

  • 0

    180. ~m000  2011-10-25 19:39:41  host: dwp115.internetdsl.tpnet.pl

    czy chodzi wam you tube ??? jeśli tak to moze wiecie co musze zrobic zeby mi odtwarzało filmy z yt ;) a co do pytania arka1208: to musisz przytrzymac prawego alt'a i w tedy nacsikac liczby :) lub lub nacisnąc raz alta prawego i tez bedziesz miał liczby ;)

  • 0

    181. ~waldi11  2011-11-02 16:43:57  host: static-95-174-42-37.is.net.pl

    Albin333 mam ten sam problem bo włączeniu opcji formatowania wyskakuje błąd karta na innym telefonie działa bez zarzutu co zrobić?

  • 0

    183. ~cezar  2011-11-17 09:41:27  host: dynamic-78-8-72-81.ssp.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od tygodnia i muszę powiedzieć, ze jest naprawdę ok. Szału nie ma, bo to prawdę mówiąc sprzęt dla osób niewymagających dużo. Mam ten sam problem z WiFi, otóż po wpisaniu hasła wyskakuje mi komunikat o problemie z połączeniem, czy coś w tym stylu. W sumie to nie jest dla mnie jakiś wielki problem, bo w T-Mobile mam internet za darmo 250mb... Najlepsza do obsługi internetu jest Opera Mini. Ja ściągnąłem sobie Operę 4 i mi działa bez zarzutu (na razie), szybko, itd. Ale mimo wszystko byłbym wdzięczny za pomoc od kogoś, kto ma ten sam problem z WiFi i go ROZWIĄZAŁ. Minusy tego modelu: 1. Oczywiście tylna obudowa, którą zdejmuje się naprawdę trudno (ani razu tego nie robiłem, młodszy brat to potrafi) 2. Niezapisujące się wiadomości wysłane 3. Wifi (jak już wspominałem) 4. Brak kabla USB w zestawie. Próbowałem połączyć się z komputerem przez kabel od Nokii, ale bez karty pamięci to niewykonalne) Będę bardzo wdzięczny za jakakolwiek SENSOWNĄ pomoc w tej sprawie. :)

  • 0

    184. ~A  2011-11-23 14:21:49  host: aeh202.internetdsl.tpnet.pl

    jak zrobić kopie smsów z tego telefonu na komputer?

  • 0

    185.  2011-11-25 18:55:47

    Mam problem z WiFi. Mianowicie mam w domu internet niezabezpieczony hasłem, telefon nie chce mi się jednak z nim połączyć (mimo maksymalnego zasięgu). Mam router TP Link, na którym nie ma żadnych przycisków "uwierzytelniających" połączenie. Co mam zrobić, aby w końcu WiFi zadziałało?

  • 0

    186. ~miks  2011-11-25 21:22:50  host: c179-142.icpnet.pl

    korzystam z tego telefonu od ok pół roku. wi-fi lubi się rozłączyć. od niedawna mam problem z touchpadem, wiesza się, korzystam w telefonu tylko poprzez klawisze skrótu. ma ktoś podobny problem? jak go rozwiązać?

  • 0

    187.  2011-11-26 12:56:32

    Jak ustawić telefon, aby działało Wifi? (sieć Orange, jeśli to ma znaczenie). Mam w domu niezabezpieczoną sieć, a telefon nie chce się z nią połączyć, chociaż zasięg jest maksymalny...

  • 0

    188. ~nat222.  2011-11-28 13:07:36  host: bzg158.internetdsl.tpnet.pl

    o tak mam ten telofon od jakiś 2 miesięcy .. kupiłam go w lombartdzie za 209 zł, w batrdzo dobrym stanie technicznym itp. ; ) WiFi działa dobrze, klawiatura Qwerty sprawdza się niesamowicie .. tylko jak narazie mam jeden problem nie można korzystać z komunikatora GG. dobrze, że jest pełny dostęp do neta :D naprawdę polecam .;D:D

  • 0

    189. ~M  2011-12-01 20:09:58  host: egj223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam prośbę, czy może ktoś umieścić info skąd można pobrać na ten telefon pdf reader??

  • 0

    190. ~Olqa  2011-12-06 14:16:11  host: acbk21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja siostra ma nokię c3 i ani WiFi jej nie działa , ani gadu gadu, zacina się często , zmienia numery. Co prawda telefon już trochę przeżył , ale nie polecam ;] .

  • 0

    191. ~konrad  2011-12-07 18:50:15  host: 87.246.233.48

    hej niedawno kupiłem ten tel. kupiłem pakiet 100 MB za 7 zł w plusie. tel jest z T-Mobile. ale nei moge sie połaczyć z internetem jak zrobić te konfiguracje w plusie pomoże ktos?

  • 0

    192. ~KTOŚ  2011-12-12 19:05:06  host: dto44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. mam ten telefon od 2 tyg. dużo pisze i mam dotykowy dzojstik. i właśnie w tym problem że mi się popsuł;( nie działa;( i nie wiem czemu;( miał ktoś z tym problem? pomocy jak matka się dowi to mnie zabije kolejny zepsuty tel:((

  • 0

    194.  2011-12-16 18:44:54

    Mam pytanie niedawno stałem się posiadaczem Ch@ta i mam problem ponieważ nie mogę instalować gier których masa przekracza 0,6mega. Proszę o szybką pomoc.

  • 0

    195. ~aRczi  2011-12-19 21:05:38  host: ent65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona juz dlugo i jestem zadowolony ;) bateria trzyma od 3-6 dni zalezy jak uzywam tylko klapka od baterii stasznie sie brudzi, nie wiem jak to wyczyscic heh. Polecam, ale mówie że ten telefon to nie zabawka, ma wiele fajnych funkcji ale nie jest zbyt 'wypasiony' ze tak powiem ;d i przede wszystkim waży 93g.

  • 0

    196. ~kacperr  2011-12-28 20:07:26  host: 178-36-19-186.adsl.inetia.pl

    wiem co zrobić żeby wifi działało jak jest się w orange. wchodzimy tak: menu --> Orange World --> opcje --> ustawienia VOD i tutaj wybieramy sieć z którą się łączymy

  • 0

    197. ~jankes  2012-01-01 11:56:44  host: public-gprs328274.centertel.pl

    A ja go mam od pół roku i mam ochotę połamać ten szajs. Nie jestem telemaniakiem i nie wymagam nie wiadomo czego od telefonu, ale w tym modelu podstawowe rzeczy szwankują na bieżąco. Po pierwsze: Aparat co kilkanaście zdjęć traci domyślną pamięć przechowywania fotek i filmów i zapisuje je gdzieś w pamięci telefonu zamiast na karcie. Po drugie: Sam wykasowuje bibliotekę multimediów po paru dniach, czyli nie ma szans na spokojne posłuchanie muzyki. Co parę dni trzeba na nowo definiować bibliotekę. Po trzecie: Nie odtwarza plików mp4, podczas gdy sam niby w takim formacie nagrywa. Ogólnie rzecz biorąc kupa straszna, ale czego tu wymagać za tą cenę.

  • 0

    198.  2012-01-07 12:47:33

    @197 problem z karta pamieci raczej a nie z telefonem.

  • 0

    199. ~izulka355  2012-01-09 18:08:22  host: abjr55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie.. Nie zbyt działa mi touchpad, co mam zrobić?? Proszę o szybką odpowiedż.

  • 0

    200. ~aga261  2012-01-10 21:23:29  host: aagt244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy na wyświetlaczu jest faktycznie ten pasek ze zdjęciami znajomych? czy można go usunąć żeby mieć normalne zdjęcie na tapecie???

  • 0

    201. ~Janek  2012-01-13 17:38:21  host: gandalf.zagorz.net

    Telefon całkiem fajny, aczkolwiek nie odczytuje plików pdf, a większość komputerów nie może znależć sterowników do Samsung Kies. Trzeba włączyć tryb pamięci masowej.

  • 0

    202. ~gp  2012-01-13 19:05:01  host: public58572.xdsl.centertel.pl

    czy ten telefon ma słownik T9 ?:D

  • 0

    203. ~pucek  2012-01-17 15:05:11  host: afcy199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem telefon w londynie i tam tez zdjolem simloka i zjeb..li mi telefon gdy przyciskam klawisz menu to mi telefon automatycznie gasnie i sie zapala musialem porobic skroty na klawiszach zeby muc go używac moze ktos wie o co chodzi

  • 0

    204. ~Sekhmet  2012-01-19 11:54:17  host: 188.95.29.167

    @UP... Słownik SMS T9 Czytaj a nie...

  • 0

    205. ~aa  2012-01-19 18:12:26  host: aaxr194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma t9

  • 0

    206. ~Monte  2012-01-28 23:25:31  host: 87-206-202-65.dynamic.chello.pl

    Właśnie, w tel z qwerty jest t9 ? Może i głupie pytanie ale tez mnie to zainteresowało...i przede wszystkim jaki tel ma głośnik i jakoś muzyki, dzwonków ?

  • 0

    207. ~miken1200  2012-01-30 11:41:34  host: iwd99.internetdsl.tpnet.pl

    @206. Monte: Czytaj kurna, a nie się głupio pytasz. W specyfikacji na górze strony jest podane "słownik sms T9", do tego w komentarzach 112, 120, 121, 126 masz o T9.

  • 0

    208. ~myszaa  2012-02-06 12:12:17  host: ppp152042.ostnet.pl

    mam pytanie.... posiadam ten telefon lecz nie mam w nim karty i wszystkie pliki zapisywane są w pamięci tel. więc jak mogę przenieść pliki z telefonu na kompa mając tylko kabel usb?

  • 0

    209. ~rrr  2012-02-11 14:45:21  host: host-78-151-156-35.as13285.net

    hej a jak usunąć dźwięk towarzyszący wysyłanej wiadomości (sms)?

  • 0

    210. ~ecik  2012-02-12 20:50:11  host: host-89-229-132-137.chelm.mm.pl

    mialem ten telefon dluzszy czas,wszystko dzialalo,nic nie zacinalo,wystarczy tylko chciec..przycisk optyczny jest swietny,przegladanie stron szybkie,laczenie z wifi bezproblemowe..moze niektorych po prostu przerastaja takie telefony?moze czas wrocic do czegos prostszego?

  • 0

    211. ~isiu  2012-02-15 14:11:35  host: 77-253-238-32.ip.netia.com.pl

    Ch@t ladniejszy od C3. Mam oba i Samsung bardziej intuicyjny. Polecam. Nokia tez jest dobra ale czegos tu brakuje..

  • 0

    212. ~jjj  2012-02-17 00:04:31  host: 89-72-45-210.dynamic.chello.pl

    czy ten telefon odczytuje pliki pdf?

  • 0

    213. ~Rev  2012-02-28 11:32:57  host: 77-252-18-146.ip.netia.com.pl

    Telefon naprawdę fajny, lepszy niż Nokia C3 bez żadnego gadania, Polecam

  • 0

    214. ~Alexia  2012-03-07 12:04:15  host: azg151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiatm mam problem z plakami mp3 na karcie sd otuż zgrywam 18 plików muzycznych odrazu zaznaczam ze sa w tym sammy formacie a telefon z 18 plikow czyta mi 7 o co chodzi?:/:/ pomocy

  • 0

    215. ~drapichrust  2012-03-07 20:20:15  host: 46.205.116.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    a mi sie zepsół panel dotykowy i nie wiem co zrobic :(

  • 0

    216. ~Matt.  2012-03-09 19:05:25  host: static-188-137-95-87.leon.com.pl

    kazdy ma inne zdanie mi sie niepodoba.!!!

  • 0

    217. ~  2012-03-21 14:11:14  host: fif100.internetdsl.tpnet.pl

    @Alexia, może to czytasz, może nie, zmień nazwę na krótszą nie może mieć więcej niz 43-52 znaki..

  • 0

    218. ~  2012-03-21 14:14:11  host: fif100.internetdsl.tpnet.pl

    rozwalił mnie komentarz, że telefon nie odtwarza plików mp4, zależy to od kodeku, kodek mpeg4 odbierze bez problemu, no ale nie już xvid, jak ktoś nie wie, to niech sie na ten temat nie wypowiada!

  • 0

    219. ~adam9405  2012-03-22 21:38:31  host: 94-40-30-150.tktelekom.pl

    mam pytanie. wszystko działa bezproblemowo i polecam tel. Ale nie wiem dlaczego sie tak dzieje ze jak ktos dzwoni do mnie to jej krótka wibracja i sie wył. samoistnie i od razu włącza ale jak ja dzwonie do kogos to wszystko w porządku .

  • 0

    221. ~ewa  2012-03-27 14:23:29  host: 89-74-40-171.dynamic.chello.pl

    czy dalej w ostatnich połączeniach jest informacja o ostatnich smsach??

  • 0

    222. ~asia  2012-03-27 19:15:45  host: adso5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z aparatem w tym telefonie? robi czytelne zdjęcia np dokumentów czy rozmazuje?

  • 0

    223. ~Gabriel  2012-03-31 17:03:28  host: sub255-137.elpos.net

    ZŁOM!!! wi-fi nie działa, słabo wyszukuje sieć, nie czyta dużych plików, m-booków itp. nikomu nie polecam tego telefonu

  • 0

    224. ~sylwia  2012-04-02 00:08:47  host: 83-145-177-61.cable-modem.tkk.net.pl

    powiem tak. mój telefon Chat jest świetny. oczywiście ma kilka wad, ale nie ma telefonu bez wad. dużo osób pyta o baterię, wifi itp. bateria trzyma mi 9 dni spokojnie, przy codziennym używaniu wi-fi. przeglądanie internetu jest całkiem wygodne, pod warunkiem, że używa się OperyMini. Niektóre strony czasami się blokują, bo wyskakuje jakiś błąd java, ale przy ponownym wyświetleniu tej samej strony rzadko ten błąd się powtarza. zdjęcia za dnia robi ładne. choć kolory trochę blade. filmiki kręci słabe. obudowa niby plastikowa, ale mam ten telefon od niemal roku a żadnej większej ryski nie widzę. touchpad jest całkiem fajnym rozwiązaniem, gdyż nie trzeba ciągle robić kliklik. pisanie na tym telefonie jest troche uciazliwe, jesli ma sie polskie menu. ja problemow z angielskim nie mam, wiec sobie przestawilam i teraz pisanie bez polskich znakow jest mega wygodne. pliki java powyzej 600kb nie odczytuje. lipa. ale ogólnie jest świetny i mega wygodny. na podróże jak znalazł, bateria meeega ! polecam ten telefon.

  • 0

    225. ~rogal  2012-04-10 15:42:22  host: user-109-243-130-225.play-internet.pl

    mam ten telefon 7miesiecy super tylko u mnie wifi nie dziala ale po zatym fajny telefon

  • 0

    226. ~bonitka1643  2012-05-02 18:49:47  host: 178-214-25-35.mtm-info.pl

    pomocy mam tel od wczoraj i jest taka sprawa ze ma blokade sim na inne karty poza karta znajomej :( i przy wlaczeniu pisze mi podaj haslo a jej karta wchodzi bez problemu jakie jest haslo i co zrobic mam:(

  • 0

    227. ~Paula  2012-05-11 12:34:42  host: sub216-8.elpos.net

    Też mam ten telefon od ok 2tyg. Jak na razie mi odpowiada. Piszę się dobrze, rozmawia też. Jak na 2mega pixle, to zdjęcia ok. Polecam :) PS i ładuje się przez usb.

  • 0

    228. ~annaaa  2012-05-12 16:43:16  host: public6542.cdma.centertel.pl

    Witam! Jakie kolory samsunga chat 335 są obecnie dostępne w sieci Orange? Proszę o w miarę szybką odpowiedź.

  • 0

    229. ~ktoś  2012-06-02 15:50:26  host: static-nat-134.broadband.greenlan.pl

    mi wgl nie działa dzojstik .. czemu ? ;] a mam telefon 5 miesięcy ;] a telefon jest :samsung s3350

  • 0

    230. ~ktos  2012-06-10 16:36:23  host: 89-68-225-91.dynamic.chello.pl

    gdzie jest przycisk wps, aby przejsc z wifi do przegladania stron internetowych?

  • 0

    231. ~soutski  2012-06-28 11:00:35  host: 81.219.84.18

    mam ten telefonik juz pare miesiecy i jestem bardzo zadowolony , , tylko nie wiem jak skonfigurowac wifi zeby pod plusem ladnie dzialalo.. bo praktycznie nie laczy a jak laczy to kazda strona jest zamykana z komunikatem /brak pamieci

  • 0

    232. ~lala  2012-07-01 23:26:02  host: aadu55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Wie ktoś może dlaczego ten telefon często gubi zasięg i Jak wysyłam sms'a niby zasięg jest nagle spada do 0 i jest komunikat (błąd wysyłania wiadomości)?

  • 0

    233. ~aen  2012-07-15 15:53:13  host: public388.cdma.centertel.pl

    Witam! Mam pytanie odnośnie Chata 335 ; Jaki jest limit znaków w notatkach i jaki jest ich ogólny limit? Pilne, dziękuję z góry za odp.

  • 0

    234. ~doma  2012-07-15 16:24:21  host: evd213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy telefon obsługuje pliki pdf? bardzo mi na tym zależy !

  • 0

    235. ~aen  2012-07-25 14:19:40  host: public2487.cdma.centertel.pl

    czy ktoś może mi w końcu odpowiedzieć na pytanie 233.? Jest coś takiego, jak NOTATKI w CHACIE, więc wchodzicie i NA GÓRZE RACZEJ POWINNO SIĘ TO WYŚWIETLAĆ ile znaków pozostało do napisania!!! Pliiis to ważne dla mnie, bez tej informacji nie kupie telefonu, jak NAJWIĘKSZA ILOŚĆ ZNAKÓW W NOTATKACH jest mi potrzebna.

  • 0

    236. ~nice  2012-08-01 21:08:16  host: public12943.cdma.centertel.pl

    W recenzji pisze, że telefon ładuje się przez USB. To znaczy, że kabel usb jest w zestawie (chce kupić w ORANGE) ? Każdy pisze, że nie ma no ale skoro jest ładowany przez usb, to chyba musi być, nie? :P Będzie głupio, jak się zbłaźnie tym pytaniem, ale jestem kompletnie zielona :DD

  • 0

    237. ~pawełek 1995  2012-08-02 15:25:35  host: public-gprs405602.centertel.pl

    ch@t nie odczytuje plików pdf

  • 0

    238. ~barney  2012-08-07 12:29:47  host: public3268.xdsl.centertel.pl

    @aen limit znakow w notatce to 1000

  • 0

    239. ~Zbyszek  2012-08-20 19:53:44  host: auto.89-22-37-213.matrix-net.pl

    klawiatura ze zdjęć prawie identyczna jak w BB9700, a to komplement

  • 0

    240. ~  2012-09-02 09:44:41  host: 213-92-201-23.adwa.net.pl

    kabel usb-usb do połączenia z kompem to zupełnie cos innego niż ładowarka:)chociaż uzywane jest to samo gniazdo:)

  • 0

    241. ~Vizarsin  2012-09-14 17:47:11  host: 90-156-48-37.internetia.net.pl

    Witam dzisiaj kupiłem tego samsunga dla w prezencie jako nowego (kupiony poza PL i tu przerobione menu na PL). Mam z nim problem kiedy wchodzę do profili telefonu i daję edytuj telefon sam sie wyłącza (da się to rozwiązać?). Dodatkowo mam problem połączenia z WIFI. Proszę o szybką odpowiedź (puki mogę go oddać) Pozdrawiam

  • 0

    242. ~swoj  2012-10-01 19:50:13  host: dqo184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie samsung ch@t 335 jest bardzo dobry i prosty w obsłudze owiele lepszy od noki c3 posidam juz samsunga 1,5 roku i mi sie nie psuje jedyna wada tego telefonu to tylnia obudowa te tylnie paski strasznie brzydko wyglądają i cięzko wybrać powiędzy nimi osadzający sie brud a wracając do telefonu z ery nie kupujcie tego w erze łączy sie z internetem ery ja osobiscie mam w Orange mam super zasięg ale Orange nie ściąga sim-locka

  • 0

    243. ~beth  2012-10-06 19:59:40  host: 81-219-57-228.adsl.inetia.pl

    Czy wie ktoś co zainstalować aby móc czytać ebooki?

  • 0

    244. ~kasia  2012-11-07 08:53:22  host: 194.242.1.151

    Witam, mam pytanie. Chciałabym zacząć korzystać z gprs ale nie wiem jak się za to zabrać.. skąd mogę ściągnąć jakieś oprogramowanie?

  • 0

    245. ~  2012-11-20 15:28:19  host: ayn43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon niby fajny ale ma sporo niedociągnięć odradzam osobą które chcą używać kamery i później oglądać swoje filmiki bez nerwów na pc: Plusy: - WiFi (o dziwo całkiem solidne i z dobrym zasięgiem) - Cena - Dotykowy panel nawigacji Minusy: - Aparat (zdjęcia nie wyglądają tak jak powinny na 2mpx) - Kamera (problem z linią czasu - część odtwarzaczy nie wykrywa przez to długości filmu, część się całkowicie wiesza przy próbie jego otwarcia, przewijanie staje się niemożliwe itp.) - Potrafi "przyciąć" - Wolne działanie galerii zdjęć/obrazów - Czasem sam się potrafi wyłączyć

  • 0

    246. ~linkaLP  2013-01-28 21:38:32  host: bkb86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już od roku. Jedyny jego minus jest taki że nie odczytuje dużej ilości zdj, które zgrywam na niego z komputera. Ale ogólnie bardzo fajny.

  • 0

    247. ~daruśkaa  2013-02-15 21:03:26  host: 178-36-217-242.adsl.inetia.pl

    Nie wiem czemu nie zapisuja mi sie wysyłane wiadomości ? Można to jakoś ustawić .?

  • 0

    248. ~Ania  2013-05-04 18:11:34  host: 81.219.84.18

    mam telefon juz ponad rok.Nie jestem z niego zadowolona. Jest do d*******. nic nie działa. Nic nie mozna robic. załuję,że jeszcze mam rok umowe w orange.. Z checia bym zrezygnowała,ale kara umowna wynosi na dzień dizsiejszy 500zł....

  • 0

    249. ~julkaaaaP  2013-05-07 15:22:38  host: dko126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieradze kupywac tego telefonu chyba ze na krotko bo mi po jakimś czesie pacięć sie sama usuneła (chodz mam karte pamieci) i nie moge kozystac z samsung apss i grac w gry :(

  • 0

    250. ~jarek0663  2013-07-10 17:29:18  host: host-89-231-78-1.lapy.mm.pl

    Wgrałem odtwarzacz mp3 TTpod.jar który nie nie odtwarza mp3 powyżej 1,5mb, podczas gdy systemowy odtwarzacz robi to bez problemu

  • 0

    251. ~mooooon  2013-08-11 15:23:09  host: 77-253-89-26.adsl.inetia.pl

    siema, mam taki problem. w moim tel tego typu nie ma wgl aplikacji wifi, co mam zrobić ?

  • 0

    252. ~Olivia  2013-08-25 20:38:44  host: 33-183-124-188.rev.pro-internet.pl

    Miałam Nokię C3, aktualnie od kilku dni mam tego Samsunga i szczerze mówiąc, lepiej obsługuje mi się jak na razie Samsunga. Nokia miała mały ekran, nie miała tylu kolorów, w samsungu menu jest lepsze, bardziej praktyczne, lepiej chodzi internet po przez tego touchpada, jest ładniejszy, bardziej funkcjonalny. Do tego nokia niestety ale po roku korzystania zaczęła wariować, zacinać się, nie czytać karty micro sd, nokie to szajs jakich mało :)

  • 0

    253. ~majta  2013-10-07 19:25:17  host: 31-128-8-197.ip.xcore.pl

    co zrobić gdy nie chce mi odczytywać mi zdj. z karty pamięci?

  • 0

    254. ~Kaśka  2013-10-29 06:38:56  host: 31-128-8-8.ip.xcore.pl

    Mam pytanie. Ponieważ mam strasznie zniszczoną już obudowę tel i chciałabym ją wymienić. Ogólnie nie można dostać całej obudowy tylko na części ale natrafiłam na atrapę tego oto tel, czy można ją użyć jako obudowę na relany tel ? A co do tel to naprawdę jest fajny, tylko net strasznie słaby

  • 0

    255. ~195  2014-02-10 17:12:31  host: 194.181.62.62

    JAK ZAPISAĆ NA KARCIE ZDJĘCIA KTÓRE KTOŚ MI WYSŁAŁ ? BŁAAAAAAAAAAGAM O POMOC

  • 0

    256. ~niki  2014-04-04 14:02:53  host: bwf12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak naprawić guzik dotykowy

  • 0

    257. ~Pantelefon  2014-06-03 16:19:50  host: n14-01-01.opera-mini.net

    Ku*** to jeden z najlepszych telefonów jakich miałem. Ładna rozdzielka na gry, ładny odtwarzacz mp3, ładne wifi, najszybsze wybieranie. Jeden minus to nie da się ściągać gry jar przez inne hosty prócz 3gplaya. Nie polecam wam samsunga S5610 po jakimś czasie nie da sie grać w gry i maks rozmiar gier 500 kB dno!!

  • 0

    258. ~marta  2014-07-01 10:49:49  host: s23-06-05.opera-mini.net

    czy ktoś powie jak prowadząc rozmowę wpisać numer samsung sg-t 3350

  • 0

    259. ~  2014-07-30 10:43:08  host: 82.160.64.254

    Jak wybieram aparat to wyskakuje błąd co robić? POMÓŻCIE.!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet