Samsung P7500 Galaxy Tab 10.1 - opinie
Telefony Samsung Samsung P7500 Galaxy Tab 10.1 Opinie o Samsung P7500 Galaxy Tab 10.1

Samsung P7500 Galaxy Tab 10.1

w sumie: 8
  • 0

    1. ~dAvE  2011-10-13 21:04:47  host: 80.238.65.149.ip.abpl.pl

    Jeszcze bez komentarzy? Ma ktoś już to cacko? Jak się sprawuje? Ile trzyma bateria?

  • 0

    2. ~  2011-10-15 21:46:16  host: 212.160.172.70

    "Nie występuje w wersjach z pamięcią 16gb i 32gb; " to jaka to jest wersja ???

  • 0

    3. ~HD  2011-10-17 15:47:04  host: 89-74-55-52.dynamic.chello.pl

    CZEMU JESZCZE NIEMA TESTU?

  • 0

    4. ~galaxy tab 10.1  2011-12-27 22:35:06  host: 89-68-121-73.dynamic.chello.pl

    Galaxy jest w sumie dobrym sprzętem mam go od tygodnia i w sumie jestem zadowolony, duży pojemnościowy ekran sprawia wiele frajdy kolory są zaskakująco dobre i żywe nie wspominając już o samym interfejsie, zdjęcia jak i filmy wychodzą wspaniale, jak dla mnie Tablet w sam raz. :p

  • 0

    5. ~miki  2011-12-29 17:06:44  host: 82.177.126.81

    W sumie tablet jest b.dobry, mam go od tygodnia szybki ładny interfejs Android 3.2 +aktualizacja do ics ;-), duży ekran,lekki jak dla mnie bomba. I jeszczę się nie zawiesza :)

  • 0

    6. ~Gonzo_DDZ  2012-01-04 18:10:26  host: 093105043250.dzierzoniow.vectranet.pl

    właśnie wysłałem tego tableta na gwarancje... Ale nie uwierzycie ile sie nim cieszyłem!!!!! ZAledwie godzine!!!!!! Pod ładowarką ok. Ale po odłączeniu ładowarki odrazu umierał.... Według PLAY trafiłem wadliwy sprzęt i co lepsze nie mam prawa wymiany na nowy tylko musiałem na gwarancje wysłać. Potencjał ma dobry ale jeśli co setny ma taki problem jak mój to popularny to on nie będzie... Dla nie domyślnych chodzi o GAlAXY TAB 10.1 P7500

  • 0

    7. ~zieniu  2012-03-09 14:54:17  host: dynamic-78-8-68-56.ssp.dialog.net.pl

    Też go mam od tygodnia. Nie zawiesza się. Zdjęcia , przeglądanie neta rewelacja, dotyk bez zarzutu, bateria używając kilka godzin dziennie wytrzymuje 2-4 dni. Brakuje mi w nim jedynie wejścia na micro sd i USB. Jestem bardzo zadowolony z tego cacka. Polecam

  • 0

    8. ~pele  2012-05-05 21:02:02  host: user-31-174-41-172.play-internet.pl

    witam. Posiadam samsunga galaxy tab 7500 od 3tygodni. Jesli chodzi o wykonanie czytaj jakosc sprzetu wystawiam mu 10na 10 mozliwe. Sam tablet dziala plynnie,zero problemow. Jesli chodzi o brak mozliwosci podpiecia usb czy kart pamieci dokupilem kabel i wszystko dziala swietnie. Co do baterii to smialo w przypadku mojej sztuki wytrzymuje ponad 15godzin z czego 8to ciagla praca... Polecam naprawde,mialem predzej doczynienia z ipadem -nigdy wiecej. Swietny sprzet za dobra cene.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet