Samsung P1000 Galaxy Tab - opinie
Telefony Samsung Samsung P1000 Galaxy Tab Opinie o Samsung P1000 Galaxy Tab

Samsung P1000 Galaxy Tab

w sumie: 29
  • 0

    1.  2010-10-28 22:38:32

    Na pewno będzie Hit .... Choć też dużo duży wpływ będzie miała cena,tego urządzenia. Pozdrawiam.

  • 0

    2. ~owca  2010-10-29 21:53:26  host: tvk-wolczyn.pl

    ale kombajn,ciekawe ile bedzie kosztował,ale z takimi parametrami,aż się boję!

  • 0

    3. ~PTK_MSQ  2010-11-03 07:57:44  host: 212.160.172.70

    Wartosc rynkowa to ok 2000zl.. z nieoficjalnych zrodel podobno ma byc w ofercie ORANGE od polowy listopada

  • 0

    4. ~  2010-11-04 10:53:19  host: 088156205127.slupsk.vectranet.pl

    w playu bedzie jeszcze w tym miesiacu. wejdzie wraz z nowa oferta online. Ipad i netbook hp tez :)

  • 0

    5. ~EAST  2010-11-05 11:09:07  host: acrw216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest już dostępny w ofercie PLUS w abonamencie od 99 zł :)

  • 0

    6. ~maras  2010-11-09 09:07:16  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    w plusie juz jest

  • 0

    7. ~hmm  2010-11-10 09:36:07  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    nibyfajne ale do czego wlasicwie ma sluzyc ten kloc, ? laptopa juz mam ...

  • 0

    8. ~KOrkodyl  2010-11-13 16:40:28  host: chello089079137065.chello.pl

    Wszystko fajnie ale ta CENA!!! Wole juz Archosa 70 - tez ma froyo i jest szybki a bedzie kosztowal ok 1000 PLN...

  • 0

    9. ~Kain  2010-11-14 21:27:40  host: 95.108.68.109

    Ale żałosne wcale nie lepsze od np HTC desire lub Samsunga Galaxy S,a za to jaki klocek. życzę powodzenia temu kto zamierza to zmieścić i nosić w kieszeni. Osobiście wolę [poczekac na milestone 2 lub desire HD

  • 0

    10. ~plusik  2010-11-15 08:58:18  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Plusteż go oferuje;))

  • 0

    11. ~byku  2010-11-18 18:07:51  host: 213.199.241.50

    Za drogi zeby odniósł sukces rynkowy

  • 0

    12. ~Do Kain  2010-11-20 12:33:07  host: chello089077070139.chello.pl

    Przecież to nie jest telefon, żeby go nosić w kieszeni.

  • 0

    13. ~  2010-11-20 17:10:32  host: public51381.xdsl.centertel.pl

    to jest za wielkie żeby nawet do kieszeni wsadzić i rozdzialka lcd nie powala. lepsza nokia 5800 szczególnie chrome edition :)

  • 0

    14. ~  2010-11-25 12:16:15  host: 212.160.172.70

    nie ma to jak porównywać tablet, urządzenie, które ma konkurować z iPadem, do przedpotopowych nokii...

  • 0

    15.  2010-11-27 17:41:48

    Wyświetlacz 7(cali)16mln kolorów oraz Rozdzielczość 600x1024 Mpx tego smartfonu Samsung P1000 Galaxy Tab wspaniała i full hd video wypas "bateria 4000 mAh cacy" gitara funkcjionalność oraz obsługa multi-touch na najwyższym poziomie.Dzisiaj zauwazyłem ogoólnie tego smarta w necie zwrociłem odrazu uwage na 7 cal bo według moiej osobistej opini im wiecej cali tym lepiej ogarnia się obsługe po necie i oglądanie video.Moja pierwsza sugestywna myśl to że Samsung P1000 Galaxy Tab pobił SE Xperie X10 uhaha.wszedłem na telepolis i luknołem na specyfikacje rozmiar 7 cal pobił jak by nie patrzeć 4 cale.Jak doszedłem do fukncji aparatu w Samsung P1000 Galaxy Tab 3,15 Mpix na maxa parsknołem smiechem tiemu?.W najnowszej technologicznie generacji smartfonach aparat o takich parametrach to poprostu wstyd dla całej Firmy Samsunga smiech na sali,aparat kopa zamiast isć do przodu to sie zacofali lol SE X10 nadal króluje takie jest moje osobiste zdanie. Se Xperia X10 80% popracia ludu przy poruwnaniu modeli a Samsung P1000 Galaxy Tab 20% Beka.Ryk

  • 0

    16. ~klient  2010-11-28 17:44:22  host: ip-85-219-165-250.ibd.gtsenergis.pl

    Do: r0n3k . Nie wiem czym się tak nakręcasz ale sam mam X10 i ostatnią rzeczą jaką bym zrobił to porównał te dwa urządzenia. X10 to telefon a nie wiem czy próbowałeś przyłożyć sobie tego tab-a do twarzy żeby zadzwonić??? Podstawową różnicą tych dwóch urządzeń jest po prostu ich zastosowanie. X10 jest naprawdę sprzętem z dużymi możliwościami fajnym podręcznym aparatem i mnóstwem fajnych zastosowań + telefon. Ten Samsung różni się głównie wielkością ekranu, która zmienia jego postrzeganie przez użytkownika. Chciałbym zobaczyć jak latasz w terenie i celujesz tą ramką do zdjęć żeby robić zdjęcie np drzewa. powodzenia.

  • 0

    17.  2011-01-21 04:29:47

    AHAHA sam bede miał śmiane jak który z majtek wyciągnie i bedzie tarabanił.Moją myślą nie odbierałem tego urządzenia jako telefon czy nawet smart fon uważam że takie cuś to już jest palmtop-minilaptop doskonale nadał by się np. do domu zamiast stacjonarnego aby móc z najbliższą familią czasem Video rozmowy prowadzić to by się przydał pomyśle hehe lub do teczki arystokraty za biurkiem ryk.Powiadasz zdjęcia na 3,15 Mpix,,Led+autofocus heh no niezła kaszana przegięcie jak na 2011 już rok.Ciekawi mnie czy robi wyrazne ładnie graficznie foto czy mało wyrazne jak w telefonach z 2 mpix jak ktoś widział testował u kogoś czy coś to niech napisze co i jak.Ja i tak już wybrałem SE Xperia X10 najbardziej odpowiada mi wygląd,i jego funkcjionalność oraz możliwe wymiary tego smarta są zadowalające jak dla mnie. Oczywiście jak będzie mnie stać to odrazu i bez żadnego wahania zawijam SE Xperia X10. Pozdrawiam jphardcoreichujnasto!

  • 0

    18. ~Gigant  2011-02-13 22:41:18  host: 164-168-124-188.rev.pro-internet.pl

    Po pierwsze to samsunga galaxy tab nie postarasz do ucha żeby porozmawiać bo on działa jak zestaw głośnomówiący i najlepiej używać do niego słuchawki bluetooth. Chyba mało inteligentne byłoby używanie go do rozmowy przy uchu.coś za coś albo ma się 7 cali albo maly zgrabny telefon. A co do aparatu to do robienia zdjęć w plenerze polecam jednak używać takie urządzenie jak lustrzanka bo po raz kolejny oczekują co poniektórzy ferrari z mercedesa. niektórzy szukają wad bo nigdy nie będą mieli galaxy tab. Zdjęcia robi dobre ma wbudowany super flash.

  • 0

    19. ~rysal  2011-04-25 09:12:37  host: 84-10-69-73.dynamic.chello.pl

    Dziwnie pozytywna opinia jesli chodzi o 7 calowy ekran. Już teraz po kilku miesiącach, że ten rozmiar totalnie się nie przyjął. Dlatego Samsung wypuszcza 10 cali

  • 0

    20. ~tit  2011-05-28 15:28:59  host: user-31-175-75-117.play-internet.pl

    to wideo to jest kicz. nagrajcie sobie koło i potem odtwórzcie to zobaczycie że obraz jest rozciągnięty. nie mozna była zrobić 800x480? i było by super.

  • 0

    21. ~  2011-06-16 15:40:19  host: z29-13.opera-mini.net

    Ma wejście na kartę SIM, żeby prowadzić rozmowy, albo żeby chociaż korzystać z Internetu 3G lub 3.5G?

  • 0

    22. ~grzesiek  2011-07-09 19:09:53  host: dke22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam was. w zeszlym tygodniu dostalem w/w sprzet od szefa i jestem zadowolony. jak jest potrzeba to nosze go w tylnej kieszeni ale zazwyczaj w aktówce. foty robi dobre bo nawet text ksiazki mozna spokojnie pozniej odczytac. ja mam go w sieci era i internet bardzo szybko smiga. zadzwonic z niego tez mozna tylko najlepiej miec sluchawki ze soba. ja dzwonie z normalnego telefonu bo nie chce mi sie ciagle sluchawek podlaczac a sluchawki BT jakos nie znosze (smiesza mnie ci ludzie co wygladaja jak robokop) :) Podsumowujac: chcesz miec telefon kup sobie telefon, chcesz miec mobilny dostep do neta kup gt p1000 (i nie porównujcie z laptopem bo zanim komp ci sie odpali i połączy z netem to w tablecie juz dawno sprawdzisz to co chciales). Pozdrawiam

  • 0

    23. ~TAK  2011-07-12 09:31:00  host: 77-92-37-3.cable-modem.tkk.net.pl

    Galaxy Tab pełni rolę także normalnego telefonu, nie to co Ipady. Po co one w ogóle są? (Ipady)

  • 0

    24. ~Prezes  2011-07-12 12:04:32  host: he250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od kilku tygodni. Jestem zachwycony. Brakuje mi możliwośc zainstalowania aplikacji javascript. Przynajmniej ja nie potrafię. Bez teho nie można podglądać notowań giełdowych. Jeżeli ktoś więcej to proszę o info presio5@gazeta.pl Bateria trzyma długo, 3 filmy spokojnie można obejrzeć.

  • 0

    25. ~0048508500711@wp.pl  2011-10-26 11:04:25  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Dzień dobry, w związku z tym, że nie mam możliwości przetestowania go samemu - w żadnym z odwiedzonych sklepów nie było już tego tabletu, BARDZO SERDECZNIE proszę o odpowiedź kogoś kto zna ten sprzęt. Chodzi o ROZDZIELCZOŚĆ ekranu. Jestem zmuszony do czytania wielu tekstów w formie fotografii czyli w zwykłych JPGach. Na laptopie spokojnie je powiększam i są one odczytywalne. Czy w tym tablecie przy rozdzielczości 600 x 1024 będzie to możliwe? Sprawdzałem kilka innych "azjatów" z niższej półki - tzn do 500 zł i nie było to możliwe. iPod daje radę, ale niestety nie stać mnie na ten sprzęt. Wchodzi więc w grę ten wczesny model Galaxy Tab'a Serdecznie proszę o opinie w tej konkretnej sprawie. Z góry uprzejmie dziękuję Forumowiczom :)

  • 0

    26. ~bender  2011-10-30 14:44:07  host: user-31-174-146-22.play-internet.pl

    Mam go prawie rok i spisuje się świetnie. Miewa swoje "fochy" ale nie mają większego wpływu na użytkowanie. Żeby sprawdzić, zeskanowałem stronę do jpega i wpakowałem do tabletu. Prezentuje się ładnie i można powiększać wedle potrzeb. Skan wykonałem w wysokiej jakości, strona formatu A 5.

  • 0

    27. ~bart06  2011-10-31 11:23:04  host: enleczsiko4.enterpol.pl

    Witaj ~0048508500711@wp.pl spokojnie można przeczytać tekst ze zdjęć! Ekran ma wymiar pocztówkowy 90x153mm tj. 3,5x6cala jak się obróci na bok to obraz jest większy, a można jeszcze puknąć palcem dwa razy i powiększyć obraz dwukrotnie! Moi rodzice nie muszą zakładać okularów do czytania, a ja nie męczę wzroku przy czytaniu maili w autobusie noszę okulary -30 dioptrii. Aparat robi słabe zdjęcia, ale czy jest lustrzanka z tak dużym ekranem dla krótkowidza?

  • 0

    28. ~witos1985  2012-03-20 15:18:41  host: fel242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam kto odpowie czy z 10.1 można dzwonić jak z normalnego telefonu ? Czytałem że taką możliwość mają tylko 10.0 ? Kto ma ten produkt to proszę o odpowiedz.

  • 0

    29. ~lol  2012-04-03 19:01:39  host: user-46-112-197-193.play-internet.pl

    dzwonic można tylko z gt-p1000 czyli galaxy tab 7.0 a z 10.1 nie da sie i z 10.0 też

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet