Samsung M8910 Pixon12 - opinie
Telefony Samsung Samsung M8910 Pixon12 Opinie o Samsung M8910 Pixon12

Samsung M8910 Pixon12

w sumie: 51
  • 0

    1.  2009-06-25 14:00:51

    Ciekawe jaka będzie jakość zdjęć... Czas pokazał, że wojna na piksele wśród telefonów komórkowych jest teraz bardziej zacięta niż wśród cyfrówek.

  • 0

    2. ~x  2009-06-26 21:46:27  host: 088156124177.stk.vectranet.pl

    Samsung narescie dał ksenon, szkoda tylko, że ten aparat szpeci telefon.

  • 0

    3.  2009-06-29 21:27:19

    ulepszona avila;d

  • 0

    4. ~mcfly  2009-07-01 20:42:31  host: public-gprs83901.centertel.pl

    Nic ciekawego to w nim nie ma i ciekawe czy ten aparat 12mpx to będzie prawdziwe 12 megapixeli co do zdjęć.

  • 0

    5. ~  2009-07-10 21:58:23  host: 226-dom-11.acn.waw.pl

    Czekam z niecierpliwością. Mam tylko nadzieję że cena nie powali mnie na kolana

  • 0

    6. ~  2009-07-28 23:09:15  host: t01-03.opera-mini.net

    koniec swiata,wirus px. zatakowal producentow

  • 0

    7. ~:P  2009-08-07 11:35:48  host: c62-111.icpnet.pl

    Z wyglądu według mnie wygrywa se satio,i tez ma 12

  • 0

    8. ~  2009-08-12 12:13:52  host: exf207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wielkie dzięki nawet bluetooth'a nie ma

  • 0

    9. ~  2009-08-14 01:47:50  host: 87-205-203-233.adsl.inetia.pl

    bez bluetootha i PDA niech wsadzą sobie ten telefon w za przeproszeniem... kaloszki

  • 0

    10.  2009-08-17 19:28:37

    Samsung GT-M8910 ma Bluetooth , zdjęcia robi naprawde super nawet w nocy sprawdziłem :)

  • 0

    11. ~mario  2009-09-01 11:26:14  host: 81.21.198.130

    Aparat 12 Mpix to krok w przód, ale brak bluetooth 5 kroków w tył! Kto to kupi w dzisiejszych czasach? Przez wifi nie połącze telefonu z zestawem głośnomówiącym w samochodzie! Ale samobój, Boże!

  • 0

    12. ~buzz  2009-09-03 16:26:27  host: proxy.idealan.pl

    Jest w erze

  • 0

    13. ~  2009-09-11 12:51:29  host: axp138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecej mpx nie można było?:DD

  • 0

    14. ~  2009-10-06 23:42:54  host: chello089079231022.chello.pl

    zastanawiam sie na tym tel,,, zalezy mi glownie na dobrych zdjeciach i wifi ...no i lubie samsungi :)

  • 0

    15. ~melek  2009-10-08 21:02:44  host: hyp-net-78-2.lodz.msk.pl

    mam pizona12 ma bluetooth , zdjęcia super szczególnie w nocy , lepszy od omnii hd , bateria trzyma około tygodnia w normalnym użytkowaniu .

  • 0

    16.  2009-10-12 23:22:15

    1.m_icha_l mogę się założyć ze masz aville i dlatego tak mówisz a avilla nie ma nawet połowy tego co ten TELEFON ma 2.osoba podająca się za " " nie ma nawet odwagi się zalogować, ten telefon ma bluetooth "Bluetooth Tak" jak nie umisz czytać radzę wrócić do przeczkola (z tego co pamiętam to tam się uczyło czytać(literować)) coś o telefonie(chciało by się rzec wkońcu) jeden problem ten telefon staje się aparatem połączkonym z kamerą(12Mpix i zapisywanie filmów w formacie DivX i Xvid) i do tego dzwoni... według mnie to nie jest telefon tylko jedna wielka zabawka ;/(już tylko takie produkują ;()

  • 0

    17. ~  2009-10-21 18:26:23  host: 217.153.73.242

    lubieniec93 przedszkolu młotku :D

  • 0

    18. ~bambo  2009-10-25 14:22:02  host: 94.254.132.111

    kurcze! a dlaczego to cudo nie ma PDA !!!??? tymbardziej to dziwne że ma przecież gps-jaki system navi pójdzie bez tego? Chyba tylko Naviexpert na javie..

  • 0

    19. ~  2009-10-31 20:33:48  host: p5497f953.dip.t-dialin.net

    co do telefonu to sobie ostatnio go kupiłem i co mogę powiedzieć aparat bajka menu świetnie rozbudowane dużo ciekawych funkcji aparat nie szpeci telefonu tak jak nie którzy sadza telefon jest naprawde fajny polecam

  • 0

    20. ~JunioRxD  2009-11-03 20:06:11  host: 77-253-122-131.adsl.inetia.pl

    to nie telefon tylko aparat z telefonem :)

  • 0

    21. ~Ju  2009-11-03 20:07:58  host: 77-253-122-131.adsl.inetia.pl

    mario ten telefon ma bluetooth o co ci chodzi???

  • 0

    22. ~Pixon  2009-11-13 14:01:47  host: ip-95-222-51-231.unitymediagroup.de

    Czytać nie umiecie pisze ze ma Bluetooth!! A co do samego fona nieróżni się niczym poza aparatem w stosunku do poprzedniej wersji M8800-Pixon 8 Mpix jak na cene to troszke przesadzili moim zdaniem:P

  • 0

    23. ~ede  2009-11-20 21:36:27  host: 77-253-164-231.adsl.inetia.pl

    Loool 18 jak skonczysz szkole to sie dowiesz ze PDA to nie funkcja a opis typu urzadzenia.

  • 0

    24. ~Fx  2009-12-22 13:31:38  host: 212.122.223.67

    Brak głośników stereo to wada? A na co one komu? Żeby jakiś posrany na umyśle gimnazjalista słuchał sobie swojego dennego hop-hipa w autobusie? Primo - takich idiotów nie stać na taki telefon ;] Secundo - ludzie, do których jest kierowany ten telefon wiedzą co to słuchawki dokanałowe. A sam telefon jak każdy Samsung i niektóre SE - MIAZGUN, który łoi zada każdej nokii bo te są nie dość, że drogie to jeszcze na dodatek denne, słabiutkie, żałosne i po prostu badziewne jak i ajfon...Owned, ;]

  • 0

    25. ~Karolinka  2009-12-23 22:40:25  host: cpc1-lutn10-2-0-cust352.9-3.cable.virginmedia.com

    Fajne zdjecia robi !! mam ten tel i jest fajny

  • 0

    26. ~osa  2010-01-04 13:48:49  host: 89.191.147.123

    ogolnie jak dla mnie telefon prezentuje sie dobre ... tylko jasna cholera mnie bierze jak ttak zimno na dworzu i trzeba napisac smsa :)

  • 0

    27. ~Kumpel  2010-01-17 16:31:02  host: dgw237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam , mam pytanie : jak można ustawić plik mp3 na dzwonek sygnału wiadomości ? Z góry dziękuje za odpowiedź ;)

  • 0

    28. ~ozzy  2010-01-22 16:57:01  host: chello089074181113.chello.pl

    Mam go od 2 tygodni,powiem tak sprzedałem fyfa o nazwie satio i kupilem pixona 12 i jestem w niebo wziety telefon prezentuje się świetnie jest kompaktowy dobrze wykonany ekran ostry jak brzytwa zdjęcia w tym momęcie chyba nie do pokonania przez zaden fon z aparatem, naprawde polecam

  • 0

    29. ~mario  2010-01-28 14:36:01  host: 112-133-251-94.net.stream.pl

    coś widze mało komentarzy odnośnie fonika :). Przymierzam sie do kupna,lecz troszke duża cena.Myślicie że wart jest tej ceny??

  • 0

    30. ~ppempas  2010-02-01 23:15:25  host: chello087206140163.chello.pl

    poluje na niego ale gdzie go kupic

  • 0

    31. ~Patryczek  2010-02-05 19:48:06  host: 093105044180.oswiecim.vectranet.pl

    Telefon jest warty kupna ja na allegro za 1400zł kupiłem , z pełna polska gwarancją. Zdjęcia extra jak na fona, wyswietlac pierwsza klasa, tylko zepsuł mis ie po miesiacu ;/

  • 0

    32. ~ozzy  2010-02-06 22:35:41  host: chello089074181113.chello.pl

    Nadal twierdzę że pixon 12 bije na głowe wszystkie inne fony, polecam, sprawuje się dobrze i nie nudzi się a zdjęcia są boskie

  • 0

    34. ~czugi1985  2010-02-20 09:58:13  host: 188.33.129.101

    jestem posiadaczem tego fona ludzie bajka foty super co 2 sek foty mozna robic telefon szybki prosty przejrzysty wyświetlacz jak żywy jak narazie nie ma kozaka na niego a nokia? ma z rok w plecy polecam...

  • 0

    35. ~pixon  2010-02-27 10:18:44  host: eih170.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam tego pixona od 3 tyg. jak dotąd nie miałem z nim żadnych problemów pomimo wysokiej ceny polecam go

  • 0

    36. ~Patryk :)  2010-03-08 17:52:25  host: abmd34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    24.Fx ma racje.... Chociaż sam jestem gimnazjalistą, bardzo interesuję się telefonami, ale nie jestem dresem :) I na pewno jestem bardziej rozbudowany umysłowo, niż niejeden dorosły. No tak.. Telefon. Wydaję mi się, że jest dość dobry, tylko czemu nie ma informacji o szybkości procesora? Mam nadzieję, iż chociaż takie cuś 400mhz wsadzili :D. Ekran mogli zrobić trochę większy, np.3.5 cala, wtedy potencjał AMOLED byłby w pełni wykorzystany :) 12 mpx.. ''znawcy'' mówią, że niby to tylko pusta rozdzielczość, nie ma różnicy między 5 mpx a 12.. Ludzie! Posiadam teraz Omnie HD 8 mpx, zdjęcia robi o wiele lepsze, niż np. LG KF750, czy Nokia N95. Jeśli chodzi o głośniki.. Kto z was tak często słucha pioseneczek na fulla, że potrzebuje disco błysko w telefonie? Jeśli takowego potrzebujecie, to zapraszam do kupna Ajfona i stacji dokującej, czy czegoś, co was zadowoli.. Bo głośniki w telefonie nigdy nie będą takie, jak np. głośniki komputerowe. Dobra, chyba już wszystko napisałem. Pozdrawiam.

  • 0

    37. ~  2010-03-13 09:57:39  host: dynamic-78-8-18-239.ssp.dialog.net.pl

    telefonik super denerwujaca jest tylko instalacja aplikacji java pozatym naprawde polecam bateria trzyma 3-4 dni aparat jest swietny odtwarzacz mp3 tez ladnie gra sluchawki dołaczone do telefonu daja rade.

  • 0

    38. ~xd  2010-03-17 18:09:22  host: 212.244.229.2

    Mam taki telefon i musze przyznac,ze nie robi on dobrych zdjec jak na 12mpx. juz lepiej kupic cyfrowke 12mpx za 200-300z i robi lepsze niz ten telefon

  • 0

    39. ~djvaldi  2010-03-21 11:18:36  host: 77-253-254-44.adsl.inetia.pl

    Posiadam ten telefon od stycznia, i chciałym się dowiedzieć o innego posiadacza tego telefonu czy jest to normalne, że podczas nagrywania filmika słychać jak pracuje matryca ( nie wiem jak to fachowo nazwać), bardzo mnie to denerwuje kiedy otwarzam filmik, słychać takie pstrykanie.

  • 0

    40.  2010-03-21 13:22:21

    Posiadam ten telefon od stycznia, i chciałym się dowiedzieć od innego posiadacza tego telefonu czy jest to normalne, że podczas nagrywania filmika słychać jak pracuje matryca ( nie wiem jak to fachowo nazwać), bardzo mnie to denerwuje kiedy otwarzam filmik, słychać takie charakterystyczne pstrykanie.

  • 0

    41. ~Krzak  2010-04-15 20:01:58  host: 78-131-204-136.tktelekom.pl

    Mam ten fon 1 tydzień i dziś padł wyświetlacz :/ Poprzednio miałem rok s8300 i byłem bardzo zadowolony dlatego kupiłem ten. ALE TO PORAŻKA

  • 0

    43. ~  2010-08-07 15:34:46  host: internet.krosoft.pl

    Ludzie!!! Niektórzy wogóle nie wiecie co mcie wymyślec na ten telefonik!!! Zdjęcia robi bardzo dobrej jakości nawet w nocy... wiem ponieważ miałem dwa takie telefony! problem z BLUTEOOTH to kompletna bzdura! Telefonik to posiada. Wyświetlacz jest wystarczający i doskonale radzi sobie w ostrym oświetleniu!!! mankamentem jest tylko ze czasem musi sie zresetowac... ale to nic ponieważ po kilku sekundach działa jak szalony i dziki! w 1000% polecam ten telefonik. Obecnie posiadam n97 i jestem z niej zadowolony chodz zastanawiam sie czy nie wrócic do mojego wspaniałego Pixon-a 12!

  • 0

    44. ~laik  2010-09-14 12:54:35  host: dks221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ogromną prośbę o pomoc - nie mogę prawidłowo zsynchronizować outlooka z tym telefonem - w kalendarzu mam wpisane wydarzenia cykliczne coroczne, np urodziny których telefon mi nie akceptuje przy synchronizacji, nie wiem jak sobie z tym poradzić. Zapłaciłam 1000zł za aparat i z tego powodu jestem niezadowolona z niego. Pomyślałam, że wgranie jakiegoś innego kalendarza rozwiąże mój problem ale nie mogę sobie z tym poradzić z wgraniem dodatkowych aplikacji, wcześniej z Nokią nie miałam takich kłopotów. Bardzo Proszę O Pomoc!!!

  • 0

    45. ~mag.  2010-09-15 18:48:45  host: 91.215.33.237

    moze to glupie pytanie, ale czy ten telefon posiada opcje "offline"?

  • 0

    46. ~KNOX  2010-10-14 20:28:52  host: dlp191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~mag. : nie głupie pytanie bo nie wszystkie fony to mają ale potwierdzam że Samsung Pixon 12 posiada funkcje trybu offline.

  • 0

    47. ~DeNNiS  2010-10-21 22:57:05  host: usera114.nsk.net.pl

    powiem tak telefon nie wart swojej ceny mam ten telefon i nic specialnego

  • 0

    48. ~kASIULA  2010-12-06 11:54:50  host: dzr202.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie aparatem przednim mozna wykonywaćzdjęcia?

  • 0

    49. ~widmo82  2011-01-16 00:33:58  host: 082139010061.radom.vectranet.pl

    Wie ktos jak wylaczyc irytujacy dzwiek potwierdzajacy kazde "klikniecie"? nie moge sie doszukac tej opcji.

  • 0

    50. ~Aśka  2011-01-27 09:36:26  host: 87-99-47-108.internetia.net.pl

    po prawej stronie telefonu masz taki przycisk T i W u góry ...

  • 0

    51. ~;)  2011-08-20 19:11:39  host: 87-205-75-173.adsl.inetia.pl

    a ma qwerty ten telefon????

  • 0

    53. ~oskar  2011-08-30 16:25:39  host: 81-219-202-96.adsl.inetia.pl

    Matryca ci cały czas działa bo może masz włączony tryb sportu (zdjęcia) ja mam inny telefon ale mi tak działa matryca kiedy ten tryb jest włączony.

  • 0

    54. ~sofoklesista  2014-03-10 09:55:00  host: router.copit.pl

    świetny telefon- aparat fotograficzny genialny- bateria trzyma 3-4 dni-

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet