Samsung M7600 Beat DJ - opinie
Telefony Samsung Samsung M7600 Beat DJ Opinie o Samsung M7600 Beat DJ

Samsung M7600 Beat DJ

w sumie: 12
  • 0

    1.  2009-02-16 11:48:35

    Telefon muzyczny od Samsunga. Pięknie! :)

  • 0

    2. ~Misio  2009-02-17 12:34:43  host: cnc31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... taka MP3 z funkcja dzwonienia...WiFi tylko można było dodać.Ale kształt ciekawy

  • 0

    3. ~do9611  2009-05-23 09:42:01  host: abfx59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zawalisty szkoda ze nie ma go w polsce

  • 0

    4. ~seba  2009-09-25 09:34:16  host: 79-64-70-57.dynamic.dsl.as9105.com

    mam go :P kupilem za 160 funtow na ebayu ale mam pytanie, jak usunac na stale numery serwisowe? bo usuwam je wylacze telefon i wlacze i one sa znowu;/ druga sprawa o co chodzi z tymi czujnikami malutkimi przy sluchawce? pisze w informacji ze jak gra muzyka i sie odwroci telefon to zostaje ona wyciszona ja prubowalem w kazda strone go odwracac i nic mi sie nie wyciszalo a opcja byla wlaczona

  • 0

    5. ~miko  2009-12-03 13:05:50  host: adjv65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie rozumiem w każdym portalu o komórkach o tym fonie jest napisane co innego...;/ w jednym ma 16mln kolorów w innym 265tys...na jednym ma gps a na innym nie...;/

  • 0

    6. ~  2009-12-06 21:35:29  host: v09-07.opera-mini.net

    czy ten telefon ma dotykowa klawiaturę qwerty? czy tylko standardową bardzo proszę o dopowiedz bo od tego zależy czy kupię sobie go czy nie

  • 0

    7. ~TaZ  2009-12-07 18:48:09  host: static225.debica231.tnp.pl

    czy ten telefon ma klawiaturę QWERTY?

  • 0

    8. ~michal  2009-12-22 08:54:38  host: blp23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i jest zajebisty ale kupiłem używany. Problem jest w tym że bateria wytrzymuje 1 dzień. I stąd moje pytanie ile wytrzymuje nowa bateria. Czy jest sens kupić nową??

  • 0

    9. ~seba  2010-01-10 10:30:59  host: 79-64-105-217.dynamic.dsl.as9105.com

    moja trzyma w zaleznosci od uzytkowania jak nic nie robie to tydzien a jak bawie sie mikserem itp to 2-3dni hehe spory wyswietlacz nie ma co sie dziwic, klawiatury qwerty nie ma ma zwykla,i w opisie jest przeklamane ma 70mb wbudowanej pamieci, 16mln kolorow,GPS tez posiada, wiem bo mam go hehe zreszta wyzej juz pisalem gdzie i za ile kupilem. pozdro

  • 0

    10. ~remius  2010-02-07 20:01:17  host: dynamic-78-8-158-194.ssp.dialog.net.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma ekran szklany jak w jabuszku czy plastik

  • 0

    11. ~bob  2010-04-22 23:41:49  host: 188-222-230-44.zone13.bethere.co.uk

    ma gps i agps.. ale nie ma map.. do seba:te czujniki tez nie dzialaja i u mnie.. i nie ma klawiatury qwerty..i dobrze..

  • 0

    12. ~bob  2010-05-19 22:54:47  host: 188-222-230-44.zone13.bethere.co.uk

    mam telefon.. nie jest taki zly..z tym ze nie dziala u mnie gps tylko agps..:(i druga sprawa..szukalem map ale nie ma..czy ktos wie gdzie ozena to znalezc??no i oprogramowanie gps do niego..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet