Samsung M7600 Beat DJ - opinie
Telefony Samsung Samsung M7600 Beat DJ Opinie o Samsung M7600 Beat DJ

Samsung M7600 Beat DJ

w sumie: 12
  • 0

    1.  2009-02-16 11:48:35

    Telefon muzyczny od Samsunga. Pięknie! :)

  • 0

    2. ~Misio  2009-02-17 12:34:43  host: cnc31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... taka MP3 z funkcja dzwonienia...WiFi tylko można było dodać.Ale kształt ciekawy

  • 0

    3. ~do9611  2009-05-23 09:42:01  host: abfx59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zawalisty szkoda ze nie ma go w polsce

  • 0

    4. ~seba  2009-09-25 09:34:16  host: 79-64-70-57.dynamic.dsl.as9105.com

    mam go :P kupilem za 160 funtow na ebayu ale mam pytanie, jak usunac na stale numery serwisowe? bo usuwam je wylacze telefon i wlacze i one sa znowu;/ druga sprawa o co chodzi z tymi czujnikami malutkimi przy sluchawce? pisze w informacji ze jak gra muzyka i sie odwroci telefon to zostaje ona wyciszona ja prubowalem w kazda strone go odwracac i nic mi sie nie wyciszalo a opcja byla wlaczona

  • 0

    5. ~miko  2009-12-03 13:05:50  host: adjv65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie rozumiem w każdym portalu o komórkach o tym fonie jest napisane co innego...;/ w jednym ma 16mln kolorów w innym 265tys...na jednym ma gps a na innym nie...;/

  • 0

    6. ~  2009-12-06 21:35:29  host: v09-07.opera-mini.net

    czy ten telefon ma dotykowa klawiaturę qwerty? czy tylko standardową bardzo proszę o dopowiedz bo od tego zależy czy kupię sobie go czy nie

  • 0

    7. ~TaZ  2009-12-07 18:48:09  host: static225.debica231.tnp.pl

    czy ten telefon ma klawiaturę QWERTY?

  • 0

    8. ~michal  2009-12-22 08:54:38  host: blp23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i jest zajebisty ale kupiłem używany. Problem jest w tym że bateria wytrzymuje 1 dzień. I stąd moje pytanie ile wytrzymuje nowa bateria. Czy jest sens kupić nową??

  • 0

    9. ~seba  2010-01-10 10:30:59  host: 79-64-105-217.dynamic.dsl.as9105.com

    moja trzyma w zaleznosci od uzytkowania jak nic nie robie to tydzien a jak bawie sie mikserem itp to 2-3dni hehe spory wyswietlacz nie ma co sie dziwic, klawiatury qwerty nie ma ma zwykla,i w opisie jest przeklamane ma 70mb wbudowanej pamieci, 16mln kolorow,GPS tez posiada, wiem bo mam go hehe zreszta wyzej juz pisalem gdzie i za ile kupilem. pozdro

  • 0

    10. ~remius  2010-02-07 20:01:17  host: dynamic-78-8-158-194.ssp.dialog.net.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma ekran szklany jak w jabuszku czy plastik

  • 0

    11. ~bob  2010-04-22 23:41:49  host: 188-222-230-44.zone13.bethere.co.uk

    ma gps i agps.. ale nie ma map.. do seba:te czujniki tez nie dzialaja i u mnie.. i nie ma klawiatury qwerty..i dobrze..

  • 0

    12. ~bob  2010-05-19 22:54:47  host: 188-222-230-44.zone13.bethere.co.uk

    mam telefon.. nie jest taki zly..z tym ze nie dziala u mnie gps tylko agps..:(i druga sprawa..szukalem map ale nie ma..czy ktos wie gdzie ozena to znalezc??no i oprogramowanie gps do niego..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-30-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet