Samsung M7500 Emporio Armani - opinie
Telefony Samsung Samsung M7500 Emporio Armani Opinie o Samsung M7500 Emporio Armani

Samsung M7500 Emporio Armani

w sumie: 15
  • 0

    1. ~wyjadacz  2009-01-08 17:45:36  host: 212.160.172.70

    Telefon ma swój styl, i tak jak rzeczy od Armaniego :)

  • 0

    2. ~krowa  2009-02-14 23:09:51  host: gcc90.internetdsl.tpnet.pl

    razi trochę to logo. Wszędzie i bardzo bijące w oczy. Dla szpanu bardzo dobre, ale w złym guście dla każdego innego zastosowania

  • 0

    3. ~szczypior  2009-03-08 16:57:57  host: host-81-190-245-163.malbork.mm.pl

    Telefonik jest boski Omg jak ja bym chcial go miec :D

  • 0

    4. ~kasia  2009-03-28 13:04:49  host: 89.124.124.18

    a ja go mam:D i jest bardzo fajny

  • 0

    5. ~...  2009-06-07 16:40:33  host: 082139040160.radom.vectranet.pl

    ludzie..no i po co wy sie tak chwalicie.? 'Telefon ma soj styl, i tak ak rzeczy od Armaniego :)' przykro mi sie 'wyjadaczu' ..;/

  • 0

    6. ~daria  2009-07-28 16:23:07  host: 77-45-42-70.sta.asta-net.com.pl

    gdybyś Ty mógł mieć ciuchy od Armaniego też byś się chwalił albo po prostu zlał tamtą wypowiedz bo nie byłoby to dla Ciebie nic rażącego. Po drugie "wyjadacz" nie chwali się że je nosi ale że podoba mu się styl jaki Armani reprezentuje.

  • 0

    7. ~  2009-08-27 21:48:51  host: gxn234.internetdsl.tpnet.pl

    na allegro mozna go miec za 500zł nie jest wart tej ceny zapewne sam napis armani kosztuje 300 zł bo te mozliwosci jakie ma ten telefon to gora 250zl

  • 0

    8. ~KLP  2009-09-05 21:27:26  host: 77-254-233-195.adsl.inetia.pl

    Jak telefon sprawuje się od strony technicznej ?? dobry jest ? nie ma z nim problemów? PS kupiłem Nowy na allegro za 300zł :p czekam na przesyłkę

  • 0

    9. ~rytlu  2009-09-07 13:57:18  host: 83.143.167.68

    500zł to za drogo telefon powinien kosztować pół ceny. Możliwości tego modelu są przeciętne.

  • 0

    10. ~roszek94  2010-10-04 17:03:32  host: adbr38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefon jest super sam go nie mam ale chcialbym go mieć lecz rzeczywiście cena tego modelu jest dużo wygórowana.

  • 0

    11. ~Kozłoś  2010-11-17 16:54:02  host: abwq175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel bardzo fajny, mam go ponad rok, płaciłem za niego wtedy cos kolo tys ale do tej pory uwazam ze bylo warto, koledzy parametrowo maja nie raz lepsze telefony ale zaden nie zwraca tak uwagi na siebie jak ten Armaniego, kazdy sie pyta co to za model itd, sa lepsze noike i inne ale wole ten i bede mial go jeszcze przez dlugi czas bo ogolnie sprawuje sie bardzo dobrze...

  • 0

    12. ~Bakardi69  2011-05-29 15:05:16  host: z32-02.opera-mini.net

    Wizualnie cacko cieszy oczka, od strony tech. tel w sam raz aparat ok, karty 2giga czyta, do muzy i dla szpanu w sam raz. Podoba mi sie to podswietlone logo z boku-miodzio.

  • 0

    13. ~kamil  2011-09-27 18:29:31  host: user-188-33-237-103.play-internet.pl

    używam tego telefonu ponad 2 lata, wersja z niestandartową bateria, telefon idealny do pracy, laduje raz w tygodniu

  • 0

    14.  2012-11-06 03:23:47

    No wogóle, nie opłaca się kupować tego telefonu, skoro taka cena :) Ale to rzadki telefon, a jak się ma coś rzadkiego to można szpanować :) A niech ktoś napisze kto ma ten telefon, jak tam głośnik, głośny jest? Jest jakiś bas, gruby dźwięk?

  • 0

    15. ~maciek  2012-12-05 14:21:24  host: cyberfox.pl

    To byłby super telefon 5 lat temu, jak ktoś chciał mieć jakiś fajny i niepowtarzalny telefon, ale wtedy mógł sobie pozwolić na niego tylko bogacz, bo tysiąca złotych nikt by nie dał za taki, skoro były lepsze i tańsze inne telefony. Np starsze dziecko chciało mieć właśnie taki telefon, to rodzice mogli kupić.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet