Samsung M5650 - opinie
Telefony Samsung Samsung M5650 Opinie o Samsung M5650

Samsung M5650

w sumie: 22
  • 0

    1. ~szwagierekkk  2009-12-30 04:48:24  host: cpc6-smal11-2-0-cust120.perr.cable.virginmedia.com

    Cena w okolicach 500zl i wroze sukces...to takie lepsze corby

  • 0

    2. ~Jack  2009-12-30 08:51:21  host: abxw204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry sprzęt. Świetnie leży w dłoni (bo jest jak Corby), bardzo logiczna i intuicyjna obsługa (prawdopodobnie taka jak w Corby), wygodnie się go nosi (niewielkie rozmiary), ciekawy design (nie ma nudy) no i UMTS I Wi-Fi!!! SAMSUNG trafia w rynek TOTALNIE. Gratulacje dla firmy.

  • 0

    3.  2009-12-30 10:47:57

    ulepszony corby;] nawet może być tylko żeby cena nie była wyższa niż 500zł

  • 0

    4. ~wiemar  2009-12-30 15:38:09  host: aepe223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 500zł można kupic. ale gdyby mial obudowe z metalu+guma, 5mpx aparat, dobry odtwarzacz muzyki i wysuwana klawiatrure qwerty to byłby idealny!

  • 0

    5. ~kili  2009-12-30 17:20:39  host: 088156002079.olsztyn.vectranet.pl

    muzyczny Corby? xD

  • 0

    6. ~6500-s1  2009-12-30 17:34:00  host: abgz203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ku.rwa samsung nie ma co robic tylko produkowac 5 telefonów na tej samej plycie Corby,Corby Pro,Corby Txt , Delphi a teraz to no ludzie to samo tylko ten ma niebieska ten rózową obudowe 1 ma querty 2 nie 1 ma 2.0 2 3.2 mpx ale tak na prawde to sa te same telefony tylko w innej obudowie i z 1 moze 2 innymi rzeczami ;/

  • 0

    7. ~marvell  2009-12-31 00:12:46  host: host-81-190-216-169.wroclaw.mm.pl

    To nie ma MMS?? SAMSUNGOWYajfon ;P

  • 0

    8. ~miki12101  2009-12-31 15:23:55  host: aels22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No tak... Corby z Wi-Fi i lepszym aparatem..

  • 0

    9. ~kloc  2010-01-01 02:35:35  host: ht1.ntb.veo.pl

    zmodyfikowane corby ale zarabiste

  • 0

    10. ~raven  2010-01-05 00:10:47  host: chello089078070111.chello.pl

    chyba cos sie komus pomylilo, nie ma opcji aby mial pojemnosciowy panel dotykowy. Jak dotad zaden samsung (nawet z najwyzszej polki) nie ma pojemnosiowego.

  • 0

    11. ~Jack  2010-01-05 20:41:13  host: afji196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetna propozycja. Wszystkie zalety Corby plus Wi-Fi i UMTS. Doskonale wygodny nie tylko u użytkowaniu ale i w noszeniu. Bo przecież więcej czasu telefon się nosi niż użytkuje. Nic dodać nic ująć.

  • 0

    12. ~  2010-01-06 11:25:10  host: v11-08.opera-mini.net

    Kolejny Corby

  • 0

    13. ~maurii  2010-01-06 14:49:11  host: 212.160.172.70

    nawet fajny...

  • 0

    14.  2010-01-06 16:31:20

    bardzo fajny telefon. Corby mi się podoba ale ten jest po prostu idealny :D ma wifi co prawda nie jest mi potrzebne ale jest, odtwarzacz bardzo fajnie się obsługuje i elegancki. od dziś mój ideał. złącze mini jack klawisze dedykowane dotykowy wifi aparat bluetooth i ładny :)

  • 0

    15. ~malina  2010-01-08 20:03:06  host: ip-88-220-144-3.isp.tvkg.net

    Moim zdaniem strzał w 10 ! Największy plus leci oczywiście za Wi-Fi, dedykowane klawisze muzyczne no i ekran pojemnościowy !!! To może być naprawdę hit zważywszy na to, że Corby jest bardzo wygodnym telefonem. Gdyby jeszcze była ta klawiaturka qwerty...

  • 0

    16. ~Maciek  2010-01-10 05:15:49  host: apn-77-114-196-25.dynamic.gprs.plus.pl

    Caly pic polega na tym! Podobnie jak w autach gdzie na jednej plyie podlogowej "gniotą" konkurencyjne auta. Zauważ ile tu życzen ma każdy; a każde inne. Skoro jest już nasycenie to logika każe trafiać w poszczególnych "kapryszących" i oby tak każdy producent. Mnie np. Delphi przypadł do gustu szczególnie... :))

  • 0

    17. ~adas  2010-01-10 12:46:04  host: acwh53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pojemnościowy panel dotykowy. Czyżby u samsunga nastąpiło odejście od oporowego wyświetlacza ?

  • 0

    18. ~...  2010-01-10 14:18:23  host: cim236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No tak jest wi-fi ale nadal nie ma systemu i hitem to nie będzie. Może gdy samsung wypuści telefon z tą swoją platformą operacyjną to wtedy będzie.

  • 0

    19. ~F  2010-01-27 21:05:04  host: 212.122.223.67

    Niejeden Samsung ma ekran pojemnościowy więc wam nerdy nie wyszła próba błysku... choćby F480 ma ekran pojemnościowy...wiem coś o tym bo nie zamieniłbym tego telefonu na nic innego (tylko HTC, bo tylko to jest lepsze obecnie od Samsunga F480). Owned ;]

  • 0

    20.  2010-02-06 11:20:26

    Wyjątkowo Ładny , jeśli będzie w Erze to go wezme . :D

  • 0

    22. ~  2010-05-04 17:42:48  host: bta146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tego telefonu nie ma i nigdy w Polsce dostępny nie będzie :P

  • 0

    23. ~...  2010-07-01 01:23:21  host: user16-074.satfilm.net.pl

    całkiem ciekawie sięzapowiada... fajnie by jednak było, gdyby nareszcie pojawił się w Polsce... są o nim informacje od grudnia 2009 roku, a teraz mamy lipiec 2010...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet