Samsung M3510 Beatb - opinie
Telefony Samsung Samsung M3510 Beatb Opinie o Samsung M3510 Beatb

Samsung M3510 Beatb

w sumie: 44
  • 0

    1. ~mixweb  2009-02-07 19:14:31  host: host-89-229-64-66.szczecin.mm.pl

    mała korekta : wyświetlacz ma 16m kolorów

  • 0

    2.  2009-04-19 20:38:54

    mam pytanie: czy głośno gra głośnik?doczego go mozna porownac

  • 0

    3. ~  2009-05-23 11:56:18  host: inet20907na-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    *polako - głośnik gra całkiem dobrze, dzwonki jak na samsunga też głośne :D i można dźwięk smsa zmienić np na mp3.

  • 0

    4. ~rudzki  2009-07-19 16:26:44  host: host-n1-100-39.telpol.net.pl

    mam pytanko bo nie wiem jaki telefon wybrac. Do wyboru mam M3510 S3500 SE w580 w760 i nie wiem jaki jest najlepszy pod wzgledem muzycznym. i mam do was pytanie czy ten teledon fajnie gra na słuchawkach bo o to mi chodzi PS. gra calkiem dobrze czyli jak? np w porównaniu z k750 albo jakims innym fonem

  • 0

    5. ~  2009-08-12 12:38:14  host: 1.03.el1.ftnet.pl

    Dźwięk ze słuchawek jest świetny, bardzo wyraźny, głośny. Polecam telefonik dla melomanów :D

  • 0

    6. ~kamil  2009-09-05 15:50:30  host: host-89-228-73-211.olsztyn.mm.pl

    witam, mam akutalnie samsunga l760 i niestety ale nie dzialaja tam gry, choc na stronce playa niby ma jave i gry..-.^ mam pytanie, czy na tym telefonie nie ma problemow z grami ? :)

  • 0

    8. ~Hallka  2009-10-13 13:57:33  host: 1.03.el1.ftnet.pl

    akurat ten telefon dosyć szybko dzieli smsy mimo ustawien alfabetu gsm

  • 0

    10. ~kamyk_w  2009-10-23 12:31:10  host: 94.124.16.140

    Jeżeli chodzi o muzykę, bdb, ale na słuchawkach, po podłączeniu AUX w samochodzie trzeba wyłączać equalizer. bateria do 5dni, mały lekki, ogólnie fajny ale bardzo się zacina gdy mamy włączone MP3 i jednocześnie piszemy SMSa. max długość SMS - 12. W tym przedziale cenowym bdb wybór.

  • 0

    11. ~Tadk  2009-11-01 08:54:39  host: evdo-78-30-71-123.subscribers.sferia.net

    Mam ten telefon od przedwczoraj. Generalnie jestem pozytywnie zaskoczony. Spodziewałem się "badziewia" a okazał się być całkiem przyzwoitym telefonem. Jedyne "wady" jakie zauważyłem, które można by usunąć to: 1. funkcja kopiuj/wklej działa tylko w SMSach. Nie da się użyć tej funkcji do przeniesienia fragmentu SMSa do notatki. 2. brak możliwości zdefiniowania skrótów klawiszy - z wyjątkiem strzałki w prawo i lewo. Klawisze góra, dół, środkowy są zdefiniowane na stałe. 3. Brak możliwości użycia numeru, z którego przyszedł SMS w celu zapisania go do książki telefonicznej - trzeba numer zapamiętać i wpisać ręcznie - to już kuriozum. 4. bardzo krótko trzyma bateria. Naładowałem ją zgodnie z instrukcją przed pierwszym uruchomieniem i ... dziś jest trzeci dzień a bateria już się rozładowała. Inna rzecz, że telefonu intensywnie używałem. Może jeszcze się to jakoś "dogra". 5. Strasznie kiepska jakość materiału - szkiełko zarysowało mi się od pierwszego włożenia do kieszeni, jak przypadkowo dołożyłem do niej klucze do samochodu. Poza tym radio działa super, aparat ok, odtwarzacz mp3 lepszy niż w SE jaki miałem wcześniej, szybka przeglądarka WAP, java, intuicyjne menu i sposób pisania SMSów (analogicznie jak w SE). Telefon bardzo ładny i zgrabny. Super cienki. Nie ma UMTS ale to i dobrze, bo bateria by chyba tego nie przeżyła.

  • 0

    12. ~RAV  2009-11-04 21:18:04  host: dynamic-62-87-214-190.ssp.dialog.net.pl

    Telefon w porządku. Jak na tą półkę cenową bije sporo konkurentów. Idelny dźwięk, może nie najgłośniejszy ale za to bardzo czysty i wyraźny. Słuchawki i muzyka-miodzio dla uszu hehe. Te klawisze muzyczne - "ok" myli sie czesto z "play". Poza tym telefon spełnia moje wymagania w 100%-ach... POLECAM!

  • 0

    13. ~wrobelek  2009-11-22 08:34:55  host: ip-093157118059.mikolow.net

    jak idzie w samsung M3510 zainstalowac gry a druge pytanie to jak czeba zrobic zeby zmienic piosenke sms na mp3

  • 0

    14. ~pablo95  2010-01-04 16:19:54  host: public-gprs136184.centertel.pl

    Mam pytanie czy ten teledon robi wyraźne fotki

  • 0

    15. ~pitii  2010-01-05 19:50:04  host: 77-254-101-140.adsl.inetia.pl

    Dlaczego jak włanczam moje pliki to pisze niedozwolone?

  • 0

    16. ~pablo95  2010-01-07 17:14:06  host: public-gprs103630.centertel.pl

    mam pytanie czy ten telefon robi dobre foto

  • 0

    17. ~  2010-01-07 17:57:14  host: staticline18482.toya.net.pl

    ile stron maja smsy?? bo tutaj nnapisane jest ze nie ma dlugich wiadomosci

  • 0

    18. ~ahoj  2010-01-16 18:50:23  host: ds9.uni.lodz.pl

    telefon w zestawie ma silikonowe słuchawki, co mnie bardzo zdziwiło, bo w ulotce operatora były podane jako zwykłe - pozytywne zaskoczenie. Bateria po 1 naładowaniu trzymała mi dokładnie tydzień - oby tak dalej. Możecie dokładnie wyjaśnić jak zmienić te dźwięki na smsa na mp3, bo ciężko z tymi wytrzymać :/ Bradzo bym prosiła

  • 0

    19. ~KGSM  2010-01-17 11:32:33  host: ibv2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Tego samsunga od 15.01.2010 i do teraz nie ladowalem go i mam 2 kreski jeszcze a jak go kupowalem to byly 3 bateria dobra a tym bardziej ze ja sluchalem przez 4 godz mp3 na telefonie takze moja ocena tego samsunga to 9 na 10 mozliwych

  • 0

    20. ~anka  2010-01-17 21:50:14  host: 77-253-24-32.adsl.inetia.pl

    czy dzwiek smsa np3 jest jednorazowy czy ciagly, powtarzajacy sie az to odczytania wiadomosci? mozna to zmienic?

  • 0

    21. ~  2010-01-17 21:50:59  host: 77-253-24-32.adsl.inetia.pl

    gry mozna norlanie instalowac? nie ma problemu? dzialaja slowniki i inne tego typu? mozna czytac ebooki ?

  • 0

    22. ~  2010-01-26 16:05:53  host: v13-11.opera-mini.net

    Zacina sie tez przy puszczaniu slajdow a to dla mnie wazna opcja.

  • 0

    23. ~  2010-02-02 13:08:29  host: 3.ozd.abpl.pl

    czemu jak włożę do samsung m3510 karte 4GB to mi zacina

  • 0

    24. ~Ula42321  2010-02-03 12:26:59  host: vs138.internetdsl.tpnet.pl

    ja sygnał SMS na MP3 zmieniam w ten sposób: Menu> Ustawienia telefonu> Profile telefonu> np. Normalny> Nowe wiadomości> Dźwięk nadejścia wiadomości> Dźwięki> Opcje> Więcej dalej dasz chyba rade ;> jeżeli pomogłam to bardzo się ciesze^^

  • 0

    25. ~  2010-02-08 16:50:20  host: v12-01.opera-mini.net

    Nokia 5130XM (ciacho) czy samsung m3510 który ma lepszy głośnik i słuchawki ? Bo ponoć ciacho ma mało możliwości multimedialnych...a ten ?

  • 0

    26. ~soltys  2010-02-12 11:48:28  host: hbd250.internetdsl.tpnet.pl

    gry najlepiej pobrac z neta karta sie lekko przycina reszta oki nie wiem dla czego nie mogę w necie załadować np "nk" ponieważ jet napisane brak pamięci to jedna wada internetu reszta ok

  • 0

    27. ~matt  2010-02-18 11:27:54  host: 82.160.71.21

    nawet jest dobry ale jest kilka wad sprubuje to opisać bateria słabo trzyma na oglądaniu filmów również klawisze są za bisko siebie to morze stwarzać problem ale można oglądać filmiki na youtubie ale inne stronki nie zabardzo działają dlatego że wyskakuje przy ich włanczaniu brak pamięci i niewiem jak ustawić pamięci z internet na karte pamięci może ktoś będzie wiedział to niech napisze

  • 0

    28. ~  2010-03-04 16:20:34  host: hch190.internetdsl.tpnet.pl

    ah toż to nokia 5310 pod flagą samsunga :)

  • 0

    29. ~ass  2010-03-07 12:32:13  host: 94.254.134.133

    dzwięk super, jakosc rozmów super, zdjecia ok, pisanie sms fatalne.

  • 0

    30. ~bobik  2010-03-08 10:59:12  host: pc86.nowinynet.pl

    Czy ktos ma taki problem z dzwonkiem. Gdy mam przychodzące połączenie telefon gra cicho tak mniej wiecej 2s. a pozniej jest normalnie. Dodam ze w ustawieniach jest profil "normalny" nie zaden narastający.

  • 0

    31. ~bobik  2010-03-11 09:46:59  host: adnt28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ma ktos taki problem z dzwonkiem? Gdy mam przychodzące połączenie telefon gra cicho tak mniej wiecej 2s. a pozniej jest normalnie. Dodam ze w ustawieniach jest profil "normalny" nie zaden narastający i na dzwonek jest ustawiony mp3.

  • 0

    32. ~cipka  2010-03-12 17:14:53  host: host-81-190-169-192.gorzow.mm.pl

    to jest dno telefon. Sory ze tak mowie ale jak dla mnie cienki jest.

  • 0

    33. ~wkurzona  2010-03-22 21:52:34  host: 13.202.116.195.easy-com.pl

    ten telefon jest po****bany... niby 4 GB karta pamieci ale kit z tym ze mozna włożyć na niego tyle piosenek ile sie chce ale co z tego ze odtwarzacz nie działa i telefon sie sam wylancza i włancza;/!nie polecam ;/ nie bierzcie go ;/ ja juz mam go dosc;/

  • 0

    34. ~rafał  2010-04-21 18:08:23  host: 87-205-34-154.adsl.inetia.pl

    działa komuś na tym telefonie opera? u mnie nie może się połączyć z serwerem;/ a w przeglądarce deskopowej nie otwierają się rozbudowane strony typu nk. da się coś z tym zrobić? może ktoś z was pytał w serwisach o to, bo mi w salonie plusa powiedzieli że nic na to nie poradzą;/

  • 0

    36. ~  2010-06-16 18:52:35  host: dynamic-78-8-90-97.ssp.dialog.net.pl

    bateria do dupy 2 dni trzyma.dziś pa raz 2 oddałam do naprawy:_(

  • 0

    37. ~net  2010-07-23 00:24:19  host: 77-254-134-184.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon już około pół roku i ogólnie jestem bardzo zadowolona. Długie smsy można pisać, również nie zgadzam się co do tego co wyżej przeczytalam że niby nie można zapisac nadawcy smsa w książce. Oczywiście można wybierając opcję wytnij adresy... Naprawdę fajny telefon. Jego wady t wg mnie: nie ma możliwości wklejenia do smsa numeru z książki telefonicznej i faktycznie przycina jak się słucha muzyki.

  • 0

    38.  2010-09-14 12:18:05

    ten telefon to dno, strasznie się wiesza i zacina. Wysyłałem go do serwisu już 5razy, zmieniają oprogramowanie, przez co nie chcą wymienić na nowy (nie są używane części), @30 przez ok sekundę gra cicho, później głośno. Po rozłączeniu połączenia zawiesza się nawet na 15sek. straszny układ klawiatury, ciągle włącza się internet, materiały słabej jakości, strasznie szybko się wycierają i rysują. jedyne co jest w nim na plus, to wymiary, jakość dźwięku i aparat jak na 2mpx to robi świetne

  • 0

    39. ~kaha  2010-10-28 19:45:35  host: dynamic-78-8-216-107.ssp.dialog.net.pl

    ja ogólnie nie zachwalam ,minął rok od kupna-2 razy był już w serwisie,bateria wczoraj ładowałam wieczorkiem a rano już wył.rozładowany,mam jeszcze 22 doładowania-do kitu.smsy od męża dostaję z 1 dniowym opóźnieniem -nie polecam!!!

  • 0

    40. ~Gosia  2010-11-10 12:11:14  host: staticline13472.toya.net.pl

    Mam ten telefon już dwa lata i jestem z niego zadowolona. Telefon jest płaski, nie obciąża kieszeni np: kurtki. Ma kolorowy wyświetlacz, mp3, bluetooh, dzwonki mp 3 można nawet przypisać do sms'a ( nie w każdym telefonie jest to możliwe, wtedy używa się tylko melodi producenta). Należy do głośnych telefonów i przez słuchawki muzyka gra bardzo dobrze. Kupiłam go na kartę, dałam ok 500 zł i za to cenę, telefon jest świetny. W zesawie miałam słuchawki z przedłużeniem do nich, kartę pamięci i oczywiscie ładowarkę. Bateria trzyma mi tydzień. Jedynie z czym mam problem to z otwieraniem tylniej klapki tego telefonu, bo jest dobrze nasadzona i trzeba troche siły użyć.

  • 0

    41. ~Gosia  2010-11-10 12:14:38  host: staticline13472.toya.net.pl

    Do. kamyk_w: Posłucahj mnie nie wiem gdzie kupowałeś swój telefon, ale u mnie się tak nie dzieje. Interet się włancza bo nie masz blokady klawiatury. Blokada dziala po wyjsciu z menu do pozycji tapeta, ale jak jest funcja ustawiona. Reszta to dzieje się w Twoim aparacie komorkowym jedynie.

  • 0

    42. ~Gosia  2010-11-10 12:20:01  host: staticline13472.toya.net.pl

    Odpowiem komuś: Aby zmienić posenkę na mp 3 i przypisać do sms trzeba wejść w ustaenia - profile telefonu - normalny - ( szczałkami w bok, kwadratem na kopertę, potem w duł na dzwięk wiadomości, wchodzisz w to i wybierasz piosenke z folderu i akceptujesz, tylko piosenka musi byc na pamieci telefonu a nie na karcie dodakowej pamieci.

  • 0

    43. ~Gosia  2010-11-10 12:21:04  host: staticline13472.toya.net.pl

    Telefon zawiera w zestawie, ładowarkę, kabel USB, słuchawki z przedłużeniem i kartę pamieci.

  • 0

    44. ~  2010-11-13 10:11:40  host: 77-255-133-225.adsl.inetia.pl

    * wkurzona . mam z tym telefonem to samo ;/ już drugi raz jest w naprawie ;/ z kartą nie działa Odtwarzacz MP3 , zacina się i wyłącza , nie da się przenosić plików do innych folderów . nie polecam !!

  • 0

    45. ~gość  2010-11-25 20:52:02  host: dtx38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie jest dostęp do internetu?

  • 0

    46. ~seba  2012-02-13 13:14:12  host: apn-77-112-63-148.dynamic.gprs.plus.pl

    witam posiadam telefon juz kilka miesiecy ale jedna rzecz ktora mnie denerwuje to karta pamieci ... telefon wogole jej nie wykrywa ;/ moze ktos wie jak temu zaradzic ?

  • 0

    47. ~Beeats  2013-01-04 22:34:45  host: v43-01.opera-mini.net

    Mam Ten telefon już ponad 2 i mi odpowiada .. Tylko ta bateria krótko trzyma .. Ogólnie ma jacka więc nie ma problemu źe słuchawkami ponadto posiada czujnik ruchu :) . Obudowa - jest gumowa, więc się nie niszczy .. :) . Polecam .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet