Samsung I9515 Galaxy S4 VE - opinie
Telefony Samsung Samsung I9515 Galaxy S4 VE Opinie o Samsung I9515 Galaxy S4 VE

Samsung I9515 Galaxy S4 VE

w sumie: 10
  • 0

    1. ~ponk  2015-01-07 14:52:25  host: user-31-175-226-23.play-internet.pl

    Witam. Czy to jest budzetowa wersja s4? Czyli zbudowana z gorszych materialow? Czy jakimis funkcjami rozni sie od s4?

  • 0

    2. ~mjab  2015-02-17 13:06:20  host: abwi121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od 2 miesięcy. Telefon działa poprawnie, nie da się go zamulić (jeszcze) żadnym programem czy grą. Podczas grania i przeglądania netu bateria trzyma ponad 1 dzień. Jeśli używam go tylko do rozmów w systemie GSM (wyłączone LTE i 3G) i SMSów to trzyma ok 6 dni i 12 godzin.

    Jedynym minusem to jakość tworzywa, zwłaszcza na pleckach. Otwierając klapkę baterii mam wrażenie że zaraz pęknie, bardzo się rysuje i jest delikatna.

  • 0

    3. ~tomek  2015-05-06 09:04:58  host: dvu102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gościu nie wkręcaj tu kitów 6 dni to może trzymała ale nokia 3310 , podczas grania mój nowy s4 wytrzymuje max 4 godziny , podczas rozmów i normalnego użytkowania trzyma max półtora dnia ...

  • 0

    4.  2015-05-28 19:07:55

    Odp. do ~ponk Jest to telefon z certyfikatem Bluetooth SIG i ma tylko nowszego androida i niczym więcej się nie różni. Telefon jest bardzo płynny w porównaniu z moim Samsung Galaxy SIII VE. Jeszcze się nie zawiesił a mam go 1 mies. 16 GB wystarczy każdemu. Minus to tworzywo z którego jest tylna klapka ,przy zdejmowaniu myślałem że pęknie. Plus jest to że to tworzywo się nie rysuje. Polecam każdemu ten telefon.

  • 0

    5. ~Pawel  2015-06-11 17:36:24  host: 213.158.218.214.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Kolega napisał ze trzyma 6dni przy wyłączonym LTE i 3G.
    I się z tym zgadzam a przy graniu i przeglądaniu netu to 1dzien max.

  • 0

    6. ~Duzy  2015-06-29 19:52:01  host: user-164-127-73-117.play-internet.pl

    Dzisiaj po aktualizacji do Lolipop`a przez wifi po ponownym sprawdzeniu aktualizacji wyskakuje komunikat o nieautoryzowanym oprogramowaniu. Co robić?

  • 0

    7. ~Rabin  2015-09-23 11:50:02  host: user-94-254-129-70.play-internet.pl

    Witam!

    Jakie sa wasze doswiadczenia z aktualizacja do lolipopa? Robic czy nie? Mam na mysli przez aktualizacje z poziomu tel :)

  • 0

    8. ~mjab  2015-09-23 20:47:12  host: 031011225006.rypin.vectranet.pl

    Posiadam ten telefon ponad 10 miesięcy z sieci Plus GSM. Telefon został w maju zaktualizowany do Android'a 5.0.1. Działa bardzo poprawnie, gdy tylko się na nim rozmawia i pisze SMSy bateria trzyma ok 7 - 8 dni. Podczas pracy w sieci (YouTube, Facebook itd...) bateria już trzyma ponad 1 dzień. Urządzenie jest stabilne i wydajne, ciężko je czymś zamulić. Edycja VE różni się od czystego S4 tym, że jako pierwsza (wersja XEO) dostała Android'a 5.0.1, już w styczniu 2015, po za tym to identycznie to samo. Naprawdę polecam ten telefon, stosunek cena - jakość jest bardzo opłacalny. Wykonanie naprawdę porządne, nic nie trzeszczy, dźwięk czysty. Urządzenie obecnie zadowoli każdego, niezalezienie czy ma tylko działać jako telefon czy oczekujecie np. gry w wymagające tytuły. - WADY: Bardzo delikatna klapka baterii, przy pierwszym demontażu jest wrażanie że zaraz pęknie. To jedyna wada.

  • 0

    9. ~Rabin  2015-09-25 12:51:49  host: user-94-254-129-82.play-internet.pl

    A czy ktoś miał problem z płynnością po aktualizacji? Czy wszystko się przenosi czy trzeba jakieś pliki zgrywać? :)

  • 0

    10. ~kristoff  2016-09-30 14:31:01  host: 109.206.223.104

    Wszyscy pisza ze maja wrazenie ze klapka zaraz peknie a jeszcze nikomu nie pekla. Na mobzilli P. Warzecha brał ją w palce i zginał tak, że niemal łączył 2 przeciwległe krawedzie. Nie jest wiec chyba wiec taka delikatna.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet