Samsung I9505 Galaxy S4 - opinie
Telefony Samsung Samsung I9505 Galaxy S4 Opinie o Samsung I9505 Galaxy S4

Samsung I9505 Galaxy S4

w sumie: 64
  • 0

    2. ~kolorki  2013-03-31 16:43:30  host: dlz3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedługo będzie 20 rdzeni ale jestem pod wrażeniem :)

  • -1

    5. ~kkk  2013-04-09 19:49:40  host: aar66.internetdsl.tpnet.pl

    Fajne parametry, tylko dlaczego ich każdy kolejny model wygląda identycznie :(

  • 0

    6. ~inny  2013-04-26 10:33:46  host: iap26.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wyglądają identycznie jest mniejszy od SIII i uważam że ładniejszy wygląd właśnie mam go w ręku prezentuje się znakomicie.

  • 0

    7. ~misiek  2013-04-28 22:28:55  host: 10.163.227.176.static.rdi.pl

    widziałem go i trzymałem w ręku włączonego w markecie, na początku zdawało mi się że to Note 2 i wcale nie tak duży a wręcz idealny, dopiero po chwili przeczytałem opis że to s4 ;O ten ekran robi naprawdę oszałamiające wrażenie, jest ostry jak brzytwa w najdrobniejszych szczegółach...

  • 0

    8. ~agapit  2013-04-29 11:15:55  host: ftgw-ge405-ex.univ.szczecin.pl

    Właśnie dowiedziałem się że obydwa modele S4 niezależnie od procesora mają wyciętą funkcję Radio FM. Ciekawe czy jestem jedyną osobą którą to wkurzyło ?

  • 0

    9. ~izek  2013-04-30 20:21:13  host: public31184.xdsl.centertel.pl

    Czy ktoś zechciałby mi powiedzieć, czym różnią się modele I9500 oraz I9505? Z góry dzięki ;-)

  • 0

    10. ~ja  2013-05-03 00:09:15  host: d185-207.icpnet.pl

    jak mozna byc tak gl*pim ? żeby w porownaniu i9500 vs i 9505 podać pare danych. te ktore sa takie same dla obu telefonów? a jak klikam szczegolowe dane to juz nie wiem jak to wyglada w porownaniu z drugim tel?

  • 0

    11. ~misiek  2013-05-08 10:23:40  host: 10.163.227.176.static.rdi.pl

    te telefony różnią się procesorem, jeden ma cztero drugi ośmio rdzeniowy ot cała różnica... btw. szkoda że nie ma radia, byłby ideał gdyby nie to...

  • 0

    12. ~Qendo  2013-05-08 11:51:21  host: mconnect.com.pl

    jak może być mniejszy od s3 jeśli ma 5 cali ?

  • 0

    13.  2013-05-08 22:26:11

    Dostałem w T-mobile ciekawą ofertę SGS4 lub NOTEII za 300zł. No i teraz dylemat. Co wybrać.

  • -2

    14. ~tomix710  2013-05-09 14:02:24  host: j14.networcs.net

    Mam ztycznosc z tym telefonem jak i HTC One ogolnie zdanie na temat S4 mam dobre (Telefon posiada mnostwo opcji i jest czym sie pobawic lecz mogli by dolozyc troche wiecej miejsca) Lecz wielki plus za stylowe pudelko. A HTC jest troche inny kwestia przyzwyczajenia do nowej wersji andka i jest troche latwiejszy niz S4 bo nie ma az tylu opcji, ale to zalezy kto co lubi.

  • 1

    15. ~vistak  2013-05-09 21:51:46  host: fcj139.internetdsl.tpnet.pl

    można ściągnąć aplikację radia

  • 0

    16. ~taza  2013-05-10 20:04:12  host: ip-83-238-85-117.eurocom.olkusz.pl

    Ciekawa tu jest informacja o radio z RDS. Według Samsung Polska oraz większości opisywanych specyfikacji ten model nie ma radia

  • 0

    17. ~kaczy  2013-05-10 21:40:36  host: 082139035138.radom.vectranet.pl

    @Qendo: Ramka wokół ekranu jest węższa co pozwoliło zmieścić Super AMOLED o większej przekątnej w obudowie o praktycznie niezmienionych wymiarach.

  • 0

    18.  2013-06-28 14:45:50

    @ 14 Szkoda, że nie masz "ZTYCZNOŚCI" z poprawną polszczyzną, bo czytając Twoją wypowiedź nie wiadomo o co chodzi. "Telefon posiada mnostwo opcji i jest czym sie pobawic lecz mogli by dolozyc troche wiecej miejsca" Gdzie więcej miejsca? Pod baterią, ekranem czy w pudełku? Na co? Na fotel, sofę czy kredens?

  • 0

    19. ~Lukas  2013-07-03 16:49:58  host: dpk250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko OK, używam ten telefon od dwóch miesięcy. Przesiadłem się z SGS2. NA PLUS: 1. Bateria. 2. Wyświetlacz. 3. Łączność (szybkości, LTE, NFC). 4. Aparat. 5. Zestaw czujników. Szybkość w wielozadaniowości NA MINUS: 1. Tylna klapka z połyskowego materiału (odciski i rysy) 2. Brak radia FM. 3. Wygląd (minus subiektywny) PORÓWNYWALNIE: 1. Interfejs. 2. Szybkość interfejsu nieznacznie większa na S4 (na S2 android 2.3 + root + czyszczenie zbędnych spk). 3. Jakość rozmów i odtwarzacza Jak dla mnie rewolucji nie ma. Ale akurat to, co mnie irytowało w S2 zostało poprawione. Głównie to sprawa baterii ( 2x dłużej w S4) oraz wyświetlacza (większy, większa rozdzielczość). Stylistyka S2 była moim zdaniem bardziej męska. Zapomniałem: w S4 można rozpoznać tekst ze zdjęcia czy obrazu i skopiować go, gdzie się chce. Bardzo przydatna funkcja kieszonkowego OCR. Gdyby miał tylna klapkę jak w S2 oraz był trochę mniej obły to byłby idealny. Soft i hardware na 5. Obudowa, estetyka i kształt 4.

  • 0

    20. ~Kamil  2013-08-11 18:47:28  host: host-89-228-119-174.dynamic.mm.pl

    Witajcie! Czy wiadomo coś na temat aktualizacji OTA Samsungów działających w Playu? Dwa dni temu oficjalnie zaczęła się aktualizacja na Niemcy, wiem, że w Polsce wgrywa sie niebrandowany soft, ale ja nie chcę narazie kombinować - pytam tylko orientacyjnie kiedy można spodziewać się tej aktualizacji? Pozdrawiam

  • 0

    21. ~Patryk  2013-09-06 20:44:17  host: do-atman.sm-gorczewska.com.pl

    Telefon pod każdym względem super, miałem wszystkie Galaxy S i używałem ich wyłącznie jako drugich aparatów do odbierania kilku rozmów służbowych dziennie, nawigacji, robienia zdjęć. W tym momencie ?czwóreczka? zajęła miejsce telefonu nr 1, co oznacza dość mocne jej obciążenie i po kilku tygodniach śmiało mogę powiedzieć, że świetnie się sprawdza. Wiadomo bateria mogła by być lepsza, ale ogólne jest bardzo dobrze. Okładka z okienkiem REWELACJA. Polecam

  • 0

    22. ~olek  2013-09-06 21:26:27  host: 37.31.44.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    A ja mam pytanie odnośnie funkcji Adapt Display http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile-phone/mobile-phones/sm artphone/GT-I9505ZKAXEO-features Samsung promuje że telefon ma coś takiego a w rzeczywistości jest inaczej konsultant też stwierdził że telefon nie ma takiej funkcji takie nie dopatrzenie ze strony samsunga????

  • 0

    24. ~Karlos  2013-09-09 22:03:59  host: host-89-228-112-165.dynamic.mm.pl

    Witam. Telefon używam od dwóch miesięcy. Prawie same pozytywy, jest szybki, spora wielozadaniowość, multum funkcji. Dobry aparat, świetny ekran. Minusem jest TouchWiz (srasznie nudny i mało nowoczesny, obecnie stawia się na minimalizm) i zdecydowanie obudowa. Tragedia. Plastiki strasznie szybko się rysują, ramka wokół wyświetlacza ma już dwa ślady, które powstały nie wiadomo skąd, bo telefon nosze w skórzanym etui i ogólnie staram obchodzić się jak z jajem, bo jakość wykonania sugeruje, że upadku ten telefon nie przeżyje. Pieniędzy wydanych w sklepie nie wart, ale w rozsądnym abonamencie tak. Mam nadzieję, że zanim pojawi się Galaxy S5 w przyszłym roku, S4 doczeka się Androida przynajmniej 4.3. Żałuję, że u operatorów nie można nabyć wersji Google Edition z czystym Adroidem. Mimo kilku fajnych aplikacji Samsunga, wolałbym czysty system bez przekombinowań, bo prezentuje się znacznie lepiej od nakładki producenta. Niemniej jednak polecam. Jakby nie było, to w końcu high-end. Pozdrawiam

  • -1

    25. ~Kamil  2013-10-15 10:55:28  host: host-89-228-114-196.dynamic.mm.pl

    Nie mogę zrozumieć dlaczego tak wielkim problemem jest to, że S4 nie posiada radia. Kto w dobie Internetu słucha radia standardowym sposobem na urządzeniach przenośnych? Są aplikacje, które wystarczy ściągnąć ze sklepu za darmo i można słuchać tysiące rozgłośni polskich i zagranicznych.

  • 0

    26. ~GrubbyRX*  2013-10-24 21:01:07  host: host86-169-239-219.range86-169.btcentralplus.com

    witam. posiadam ten tel od paru miesiecy i naprawde jestem zadowolony w 100% :) polecam wszystkim

  • 0

    27. ~s@s.pl  2013-11-02 13:54:12  host: adat191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pan Kamil oczywiscie slucha radia zawsze przez net, takze podczas wyjazdow za granice? i wcale mu to nie zjada baterii.

  • 0

    28. ~mire53  2013-11-07 11:05:12  host: host-94-251-214-78.dynamic.mm.pl

    czy po aktualizacji przez kiesa do android 4.3 pojawił się u was problem z rozwijaniem się górnej belki powiadomień po zrealizowaniu połączenia? u mnie pomaga tylko ponowne załączenie telefonu

  • 0

    29. ~gelothos  2013-11-08 09:58:00  host: 212.160.172.70

    Czym się różni Samsung Galaxy S4 od Samsung Galaxy S4 Google Play Edytion? Czytałem, że aktualizację do Androida 4.4 dostanie ten drugi.

  • 0

    30. ~gelothos  2013-11-08 13:53:26  host: 212.160.172.70

    Ja aktualizowałem przez telefon i nie mam tego problemu.

  • 0

    31. ~incoming  2013-11-11 10:52:47  host: 213-238-92-7.adsl.inetia.pl

    Czy u was nie ma problemu z zasiegiem w telefonie mam już drugiego S4 i w każdym czesto jak zgubi sieć to nie rejestruje sie automatycznie do niej, żadne wymiany karty sim nic nie dały. oraz aktualizacje telefonu czy zmiany modemów nawet teraz na androidzie 4.3 nie ma poprawy ogolnie telefon ma bardzo słabą antenę w poruwnaniu do s3 zastanawiam sie nad sprzedażą go i pożegnaniem sie z firmą samsung.

  • 0

    32. ~ja  2013-11-14 12:20:23  host: host-81-190-50-71.lublin.mm.pl

    czemu to musi byc takie wielkieeeeeee! Niech zrobia mocnego smartphona 4'-4.3'

  • 0

    33. ~arczi  2013-11-16 22:30:35  host: dwasiedem-cztery8.echostar.pl

    @28 u mnie przez kiesa pokazuje (mam 4.2.2 bez brandu) że mam najnowsze oprogramowanie.... w jakiej sieci masz tela?

  • 0

    34. ~Tomasz  2013-11-20 16:02:57  host: 95.143.241.98.ultranet.net.pl

    Dodatkowo, Pan Kamil ewidentnie jest z dużego miasta i nigdy nie był na żadnej wycieczce rowerowej za miasto, lub nie chodził po górach, ani nie biegał po lesie, stąd jego brak zrozumienia i wyobraźni odnośnie istnienia miejsc gdzie dostęp do internetu jest bardzo słaby lub go w ogóle nie ma. Nie mówiąc już o dużo większym zużyciu baterii przy korzystaniu z net-a co w mieście gdzie w większości restauracji można podładować telefon może nie jest problemem, ale na wyjeździe i owszem. Pozdrawiam.

  • 0

    35. ~arczi  2013-11-20 19:50:59  host: 185.13.170.67

    @28 z jakiej sieci lub skąd masz tela? u mnie brak aktualizacji przez kiesa... mam 4.2.2

  • 0

    36. ~pnietrek  2013-11-21 16:44:28  host: 37-128-57-136.adsl.inetia.pl

    ja też zaktualizowałem przez telefon do 4.3 i wszystko jest ok. a co do gubienia zasięgu to w jakiej sieci masz telefon?

  • 0

    37. ~arczi  2013-11-23 19:14:00  host: 185.13.170.67

    od dziś dostępna jest wersja 4.3, zaktualizowałem właśnie przez kiesa i jest ok., mam soft niebrandowany...

  • 0

    38.  2013-12-21 12:31:32

    Zaktualizowałem do androida 4.3 tera po nawiązaniu połączenia spada zasięg , nie gubi go całkowicie ale spada , nic takiego nie działo się na 4.2 . Ogólnie po aktualizacji działa szybciej!

  • 0

    39.  2013-12-22 09:56:21

    Coś schrzanili po aktualizacji do 4.3 po nawiązaniu połączenia słabnie zasięg, po za tym śmiga szybko

  • 0

    40. ~arczi  2013-12-25 08:47:29  host: static-ip-87-248-81-124.promax.media.pl

    @39 właśnie sprawdziłem i u mnie jest prawidłowo - sieć Orange, spróbuj przełożyć kartę i sprawdź jak działa w innej sieci, może to nie wina softu... pozdrawiam

  • 0

    41. ~arczi  2013-12-25 08:50:24  host: static-ip-87-248-81-124.promax.media.pl

    @39 właśnie sprawdziłem i u mnie działa prawidłowo - sieć Orange, spróbuj przełożyć kartę i sprawdź czy to nie jest wina sieci

  • 0

    42. ~Samsung769  2013-12-28 21:58:48  host: anm206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi po aktualizacji do 4.3 troche sie zwolnil i czasem sie zamuli, zajetej pamieci tel mam jakies 3Gb z 16Gb ale nie narzekam a jak macie slaby zasieg to Ustawienia - Wiecej Sieci - Sieci Komórkowe - Tryb pracy sieci - tylko GSm i bedziecie mieli wszedzie (oprocz piwnica itp.) pelny zasieg

  • 0

    43.  2014-03-12 21:53:16

    Telefon bardzo dobry ale niestety nie pod każdym względem. Na plus oszałamiający wręcz wyświetlacz. Po aktualizacji do Androida 4.3 telefon przyspieszył nie ma najmniejszych lagów. Przy godzinie rozmów dziennie, pół godziny korzystania z internetu i wysłaniu 50 sms telefon wytrzymuje niecałą dobę... Czy to dobrze czy źle nie wiem... Myślę, że nie najlepiej. Aparat jak na tą rozdzielczość robi zdjęcia... słabe ;) Nie są najgorsze ale znam aparaty z 5MPX na pokładzie, które radzą sobie może nie lepiej ale na pewno porównywalnie. Internet jest baaardzo szybki - bardzo funkcjonalna przeglądarka. Gry - telefon delikatnie ale jednak się nagrzewa. Nie wpływa to na jego pracę i to normalne ale jednak czuć ciepło na tylnej klapce. Dochodzę do największego mankamentu tego smartfona. Jeden delikatny upadek z 40 cm zakończył się wykruszoną ramką i kilkoma zadrapaniami w innych jej częściach. Telefon jest bardzo delikatny i plastikowy. Jeżeli porównamy to pod względem jakość wykonania/ cena wygląda to źle... Mimo wszystko polecam zakup jednak uwzględnijcie wady wymienione wyżej. PS. Telefonu nie obsłużymy jedną ręką. Jest za duży. Dla mnie to minus - ale większość wychodzi z założenia, że jak coś jest większe droższe to znaczy, że jest lepsze. Pozdrawiam.

  • 0

    44. ~Kasztaniak  2014-03-17 16:52:22  host: 093105165158.elblag.vectranet.pl

    Mam problem z wyborem telefonu. Kupić S4 czy dołożyć ponad tysiąc złotych i poczekać na S5?

  • 0

    45. ~zibi  2014-03-21 04:08:29  host: 89-79-102-180.dynamic.chello.pl

    Do "samsung769"dzięki masz rację z tym słabym zasięgiem , zrobiłem jak piszesz,że tylko GSM i zaraz dostałem pełny zakres , czyli cztery kreski,pozdro...

  • 0

    46. ~monia  2014-03-28 15:57:24  host: abgw160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam s4 i mam pytanie. Czy folia która jest oryginalnie na telefonie jest mocna chroniąca wyświetlacz czy zwykle badziewie? Pytam bo zazwyczaj takie folie ledwo co się trzymały a tą wręcz ciężko odkleić.

  • 1

    47. ~Lukasz  2014-04-27 00:05:22  host: 89-70-98-131.dynamic.chello.pl

    Folia jest montowana seryjnie w fabryce.Jest dosyć dobra i chroni wyświetlacz przed porysowaniem.Ja swojej nie usuwam na razie.Taki gest producenta. Chociaż gdzieś kiedyś wyczytałem że nowsze wyświetlacze w S4 są mniej wytrzymałe i stąd ta folia, ale ile w tym prawdy? Na forum androida pojawiły się tematy o "samoistnym" pękaniu gorilla glass. Ile w tym wszystkim prawdy? Tak czy siak telefonik całkiem udany.

  • 0

    48. ~mati  2014-05-06 14:45:21  host: awf114.internetdsl.tpnet.pl

    zakupiłem Galaxy I9505 Black Edition w Play i jestem zadowolony. Na szczególną uwagę zasługuje poprawiony głośnik i bateria. Aplikacja WiMP to mistrzostwo świata i okolic chociaż jest płatna to jakość muzyki do której mamy dostęp po prostu wymiata szczególnie na słuchawkach.
    Troszeczkę denerwuje mnie aparat bo przy słabym oświetleniu zdjęcia wychodzą średnie i niewyraźne nawet przy włączonej stabilizacji obrazu trzeba naprawdę się naprodukować żeby telefon się nie poruszył kiedy pstrykamy fotke w przeciwnym wypadku nie będzie ostre. Miałem wszystkie modele z serii Galaxy teraz czekam kiedy zejdą z ceny z S5 bo 3 tys. za telefon to chyba lekka przesada.
    Różnica między I9505 a I9505 Black Edition jest taka, że ... no właśnie chyba jej nie ma :) może poza tylną klapka na plus dla BE ponieważ lepiej leży w dłoni i nie rysuje się.
    Pozdrawiam !!

  • 1

    49. ~Fini  2014-07-19 09:01:04  host: adar11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    - Wrażenia estetyczne są pozytywne, jak ktoś wyjątkowo podnieca się metalowymi obudowami to ten telefon nie jest dla niego, mi to w zupełności nie przeszkadza. Nawet tylna obudowa się nie rysuję (są minimalne ryski, ale trzeba się namęczyć, by je dostrzec). Jedynym mankamentem telefonu okazała się "srebrna" ramka na bokach telefonu. Mi osobiście, od ciągłego trzymania w jednym miejscu kciuka starła się farba (widać biały plastik). Na szczęście nie jest to mocno widoczne, ale od wtedy-top modelu Samsunga oczekuje się raczej najwyższej jakości.
    - Całe wnętrze działa jak w szwajcarskim zegarku i choć zdarzają się przycięcia, a nawet raz czy dwa razy musiałem zrestartować telefon, ogólnie S4 pracuje płynnie. Żadnych obciążeń, zwieszania aplikacji.
    - Wyświetlacz kosmos, Super AMOLED daje radę, dotyk działa bardzo dobrze, nie miałem sytuacji, w której konieczne było ponowienie komendy ;) Aparat robi dobre zdjęcia, ale jest problem ze stabilizacją.
    - TouchWiz nie zwiesza się, nie zmula telefonu. Jedynym problemem jest natręctwo w instalowaniu aplikacji (co wynika po części z systemu Android), niektórych apek po prostu nie chcemy, a telefon wręcz spamuje, gdy wymagana jest kolejna aplikacja - ratunkiem jest wyłączenie danych apek, ale jest to kłopotliwe i można by dać je po prostu opcjonalnie, nie zaś instalować na siłę.
    - Bajery typu Air Gesture są... i tyle. jedyne co mi osobiście BARDZO się przydaje, to kontrola pozycji twarzy w stosunku do położenia telefonu. W momencie, gdy chce telefon w orientacji poziomej lub pionowej, a sam leżę na boku, telefon utrzymuje chcianą przeze mnie pozycję. Przyznam szczerze, że działa to bezbłędnie, nawet w ciemnym pomieszczeniu.
    - Bateria przy średnim użytkowaniu starcza na 1,5-2 dni, choć raczej ładuję codziennie (jeżeli na koniec dnia zostaje mi 40%, wiem, że telefon muszę doładować). Samo ładowanie to ok 3h.
    Wygląd: 6.5/10 Funkc

  • -2

    50. ~tata  2014-07-23 07:26:03  host: apn-46-76-123-44.dynamic.gprs.plus.pl

    Fon usmiercony przez producenta.

  • 0

    51. ~Bubus  2014-09-17 23:20:01  host: ip-37-152-18-78.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Ja mam telefon juz 3 miesiące i nie mam do niego zastrzeżeń oprócz tego że szybko się grzeje jak się coś dłużej robi aż czasami naprawdę ciepło w dłoniach się robi. Wyświetlacz jak dla mnie jest bez zarzutu. Ogólnie telefon jest dużym plusem

  • 0

    55.  2014-12-29 11:43:23

    Telefon świetny z wyjątkiem wykonania. Po pół roku użytkowania srebrny lakier z ramki wokół ekranu odchodzi. Niestety znajomi mają ten telefon i u nich wygląda to dokładnie tak samo.

  • 0

    57.  2015-01-05 15:04:38

    używam S4 od ponad roku i jak najbardziej jestem zadowolony, po aktualizacji do 4.4 zaczął z czasem się sam wyłączać - restartować, przeryłem mnóstwo info w necie i żaden sposób nie pomógł, objawy były takie, że np. po podłączeniu ładowarki był restart, w nocy był restart, w dzień również... nie znałem dnia ani godziny... byłem na tyle poirytowany, iż chciałem się go pozbyć na dobre... ale... zacząłem sam grzebać i dałem radę, naprawiłem:)
    nie wiem czy tak mają wszystkie S4, które się samoczynnie restartują czy tylko mój, ale po kilku dniach zero restartów... frescie!
    może tym samym pomogę innym użytkownikom, którzy mają podobny problem:)

    mianowicie należy wyłączyć jedną rzecz:
    KONTA=>BACKUP i ZEROWANIE=>UTWÓRZ KOP.ZAP.DANYCH
    kopia zapasowa danych musi być WYŁĄCZONA:)
    jeśli komuś to pomoże, będę wdzięczny za info:)
    pozdrawiam

  • 0

    58. ~izabela 80  2015-01-09 15:19:52  host: 97e71412.skybroadband.com

    Ja kupilam a raczej dostalam samsunga s 4 i powiem szczerze ze jestem zadowolona .mysle ze bede miala go dlugo o ile nie wpadnie w rece mojego dziecka mieszkam w irlandii i kosztuje tutaj nowy 360? czyli trzeba troche odlozyz ale warto.

  • 0

    59. ~nine  2015-01-17 19:39:25  host: host-91.226.38.220.elgrom.eu.org

    Ja uważam, że to najlepszy produkt Samsunga, wielkość optymalna, trzyma 2 doby, tylko kłopoty z ostrością zdjęć. No i ten wspaniały wyswietlacz! Co do konstrukcji to niestety trzeba używać etui i najlepiej hartowanego szkła na ekran. Ale kto nie używa etui? S5 już tak długo nie trzyma, a seria Alpha czy A już ma widoczną niższą rozdzielczość. Nie mam problemów z zasięgiem i roamingiem w play.

  • 0

    60.  2015-01-20 07:33:52

    kiedy zostanie dodana opinia na temat SG S4 IP9506?

  • 0

    61. ~Wodnik  2015-02-14 14:58:30  host: aaaq161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dopiero co nabyłam w salonie, a więc muszę najpierw nim zająć i go bliżej poznać, jednak decyzja o zakupie bazowała na jego parametrach. Ogólne wrażenie super :) Bardzo ładny design i mega wyświetlacz. Rewelacyjna klapka z "okienkiem" z możliwością bezpośredniego odbioru rozmowy. Minusem jest tylny panel, bo podatny na zarysowania. Podobnie z obudową z klapką. Zobaczymy, czy się łatwo zarysowuje.

  • 0

    62. ~citek  2015-02-17 14:16:00  host: 212.191.72.40

    Martwi mnie brak radia

  • 0

    63. ~  2015-03-07 15:31:47  host: gate.wi.net.pl

    dlaczego na telepolis nie ma modelu i9506?

  • 0

    64. ~wilku13  2015-03-23 23:02:46  host: 82-171-23-184.ip.telfort.nl

    Witam. Kupilem s4 ze zeby nie stracic mojego numeru musialem zamowic sobie nowa te malutka. Ale bawie sie nim bez sim narazie ale jak dajmy na to ze ide do prach I go zostawiam to po powrocie zastaje go WYLACZONEGO.! Czy to normalne.? I mruga niebieska dioda. ...

  • 0

    67.  2015-03-29 17:00:32

    Telefon mam od lutego i jestem nim zachwycona. Nie należę do osób, które bawią się telefonem. Brak radia także mnie nie smuci, ponieważ jego słuchanie wymagałoby częstszego ładowania baterii. Do słuchania radia i muzyki posiadam urządzenie multimedialne. Plus telefonu jest bardzo "ostry", duży i czytelny wyświetlacz. Dla mnie "okularnika" rewelacja :) Niezmiernie wdzięczna jestem za fabrycznie nałożoną folię ochronną, która idealnie pasuje; ja niestety nie mam do tego "ręki" i każdorazowo coś nie tak zrobiłam. Mnóstwo przydatnych opcji i udogodnień oraz wygodny interfejs. Minusem telefonu jest zapewne brak obudowy metalowej, tylko plastik, choć dobrze imituje ona metal. Na razie, odpukać nie mam żadnych rys i otarć. Tylny panel niezbyt mi się wizualnie podoba, ale to kwestia gustu. Posiadam oryginalny flip cover z okienkiem (świetna rzecz, bo można nie otwierając klapki odebrać telefon i zakończyć rozmowę). Minus flip cover i oryginalnego tylnego panelu to świecąca powłoka. Cholernie się zabrudza i odbijają się odciski palców. Dotychczas na szczęście brak rysek i zarysowań. Sam flip cover dostępny jest w dwóch wersjach z okienkiem i bez i w różnych barwach. Posiadam grafitowy( wedle opisu to kolor czarny) i wizualnie świetnie się prezentuje.

  • 0

    68. ~pepe  2015-04-06 10:40:58  host: 178.180.200.57.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon zakupiłam w styczniu, jestem bardzo zadowolona, ale niestety nie pod każdym względem. Wyświetlacz jest idealny! Łączność, wydajność wszystko dopracowane pod najmniejszym detalem, telefon śmiga, a aplikacje które mamy na telefonie takie jak S Health są świetne, aplikacja bardzo dobrze liczy kroki. REWELACJA! Czytając wcześniejsze opinnie nie zgodziłabym się w wypowiedziach o aparacie, aparat jest świetny, robi lepsze zdjęcia niż moja lustrzanka, wszystko dopracowane i dopięte na ostatni guzik.Telefon ideał.Raz wypadł mi z kieszeni podczas jazdy na rowerze wyświetlaczem, następnie po nim PRZEJECHAŁAM... Przeżył ani jednej ryski! Wszystko zapakowane w stylowym pudełku..JEDYNYM MINUSEM JEST BATERIA! SIADA PO 2 DNIACH MAX. Telefon gorąco polecam. Wart swej ceny :)

  • 0

    69. ~alusinek  2015-04-11 12:55:59  host: ozg98.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od maja zeszłego roku. Po prawie rocznym użytkowaniu moge stwierdzić, że był strzałem w dziesiątkę. Rewelacja!!! Telefon służy mi w zasadzie do wszystkiego. Zaczynając od podstawowoych funkcji takich jak rozmowy telefoniczne, kończąc na czestym używaniu internetu. Internet w tehcnologii LTE działa rewelacyjnie. Mam mnóstwo zainstalowanych aplikacji w tym smartfonie, mnóstwo zdjęć, filmów i plików muzycznych, a telefon działa bez zarzutów. Żadnych zacięć, zawieszania się. Do aparatu nie mam zastrzeżeń. Po przerzuceniu zdjęć na komputer, nie tracą one na jakości. Polecam goraco!!

  • 0

    70. ~Jacek  2015-04-17 15:34:27  host: brama.mcx.pl

    Telefon super po prawie roku użytkowania. Zacznę od dobrych stron: Wyświetlacz bardzo jasny i jest auto jasności - fabrycznie folia pozytywnie śliska (LG ma tępą). Działa bardzo szybko i rzadko się wiesza. Oprogramowanie Oranga tylko kilka dodatkowych aplikacji w tym darmowa nawigacja (całkiem sprawna). Czujniki ruchu, ciśnienia i wilgotności fajne zabawki plus za Irde i fabrycznego pilota do urządzeń domowych. Zdjęcia bardzo ładne 13Mp (9.6Mp dla 16:9) i filmy FullHD (1920x1080). Jedyny minus to bateria ale to zależy jak się używa - jeśli siedzę w necie i gram to wytrzyma 1 dzień ale jeśli tylko rozmowy czasem sms to nawet 3 dni trzyma.
    Podsumowując telefon 10/10 !

  • 0

    72. ~grizłord 200000  2015-04-24 20:58:16  host: google-proxy-66-249-81-158.google.com

    Jak dla mnie ten telefon jest bardzo dobry. Polecam

  • 0

    73. ~Kasia  2015-06-30 10:43:03  host: 85.219.163.130

    Telefonik super, dodatkowo nie wiem czy wiecie, ale dostępna jest aktualizacja systemu do Android 5.0.1 czyli Lollipop ;)

  • 0

    74. ~  2015-08-14 01:37:05  host: public-gprs516587.centertel.pl

    Przesiadlem sie na niego z galaxy s3 neo roznica jest duzo szczegulnie wyswietlacz na plus w s4 szybszy i ladniejszy ogulnie polecam

  • 0

    75. ~czaczus22  2015-10-28 10:24:15  host: 95-210-36-157.ip.skylogicnet.com

    Jak dla mnie Wymagającego użytkownika. To nie ma szału, średnia półka telefonu . Mało pamięci ram mimo że posiada 2giga.Ja mam wolnego z 300. Słabe wykonanie obudowy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet