Samsung I9301 Galaxy S3 Neo - opinie
Telefony Samsung Samsung I9301 Galaxy S3 Neo Opinie o Samsung I9301 Galaxy S3 Neo

Samsung I9301 Galaxy S3 Neo

w sumie: 22
  • 0

    1. ~s3have  2014-09-25 21:09:35  host: pub-113.159.net-kontakt.com.pl

    Hmm a kitkat?

  • 0

    4. ~Redziel  2014-12-04 19:55:30  host: 093105120066.goleniow.vectranet.pl

    1,5 gb ramu. Potwierdzone.

  • 0

    5. ~S3 neo  2014-12-04 22:14:20  host: dynamic-78-9-135-141.ssp.dialog.net.pl

    Posiadam s3 Neo. Świetny. I ma 1,5 GB RAM a nie 1 jak w opisie.

  • 0

    6. ~ja  2014-12-29 14:09:10  host: host-5db0d4c3.sileman.net.pl

    gdzie jest w s 3 tv out

  • 0

    7. ~toto  2015-01-02 20:27:24  host: ewy100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To ile ma on ramu?1GB czy 1,5GB?

  • 0

    8.  2015-01-11 09:55:34

    On ma 1500 Ram.

  • 0

    9. ~R  2015-01-11 12:50:01  host: staticline-31-182-175-89.toya.net.pl

    Przecież ma 1,5 GB RAM...

  • 0

    10. ~zielonybrat  2015-01-25 08:39:26  host: 213-238-114-247.adsl.inetia.pl

    bardzo cichy glosnik.mam porownanie do mojej moto g

  • 0

    11. ~Paweł  2015-01-29 19:34:37  host: adcy189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ten model (s3 neo i9301) posiada 1,5 gb ram
    1 gb to ma s3 i9300

  • 0

    12. ~SuperAMOLED Maniac  2015-03-24 18:31:58  host: 89-68-191-117.dynamic.chello.pl

    Maniacy SAMOLED muszą uważać na matrycę. Zaleta tego typu matrycy, czyli czysta, głęboka czerń, jest tu nieco gorsza (bardziej biała) niż w zwykłym S3 i uwaga niż w względnie tanim S3 mini.. Przesiadłem się z tego ostatniego i pogorszenie jakości matrycy mnie boli. Kolorowe zdjęcia wyglądają lepiej na s3 / s3 mini niż na S3 Neo, mówię oczywiście o kolorach a nie o rozdzielczości. Poza tą wadą można cieszyć się dużym ekranem mimo wszystko dobrej jakości w niskiej cenie, więc ogólnie lubię ten telefon :)

  • 0

    13. ~Ojczyzna  2015-04-05 02:16:12  host: user-94-254-145-42.play-internet.pl

    Posiadam ten telefon od ponad miesiąca. Jestem bardzo zadowolony, jak dotąd żadnych problemów ani nawet małego zacięcia a przez ten czas gierkami go trochę zaśmieciłem i innymi aplikacjami. Wszystkie gry nawet bardzo wymagające śmigają bez problemu:) Minus to bateria, przy częstym graniu nie wytrzyma dnia

  • 0

    14. ~Troszkę znający się  2015-04-30 18:05:49  host: acez56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli ktokolwiek chce kupić ten telefon w obecnym momencie (2015) jest naprawdę niespełna rozumu. Przepłacanie niemal dwukrotnie za specyfikacje jedynie na rzecz posiadania samsunga który robiony jest dla ludzi nie mających pojęcia o telefonach i dających się wrabiać jedynie dla tego, że jest reklamowany i "polecany". Samsung zaliczył wzorowo lekcje marketingu tak jak to zrobiła firma beats by Dr. Dre gdzie w obu wypadkach kupuje się przereklamowany sprzęt w cenie z kosmosu. Już nie będe wspominać o zerowym wsparciu producenta i śmiesznym całokształcie jakim jest dowolny produkt samsunga.

  • 0

    15. ~michał  2015-05-23 13:08:51  host: 89-72-90-103.dynamic.chello.pl

    czy komus udalo sie uzyc funkcji allshare tj. Screen mirroring ??

  • 0

    16. ~samael  2015-07-06 15:25:33  host: 83-238-209-221.static.ip.netia.com.pl

    @15. W S3 Neo nie ma możliwości korzystania ze screen mirroringu, to niestety jego największa wada :(

  • 0

    17. ~Maks  2015-08-29 08:29:23  host: n24-06-02.opera-mini.net

    Przesiadłem się z nokia n95 aparat 5mpx robi lepsze foty niż 8 mpx w neo

  • 0

    19. ~Miśka  2015-09-21 21:19:59  host: epinet9.netman.com.pl

    do du+y mam samsung galaxy J1 o niebo lepszy

  • 0

    24. ~1234...  2015-11-27 08:46:49  host: apn-5-172-252-126.dynamic.gprs.plus.pl

    @19 jak J1 jest dla Ciebie lepsza to znaczy że nie używasz tek do czegokolwiek innego niż rozmowy czy SMS. Jak Ty w ogóle chcesz porównać J1 do S3 Neo? Przecież to zupełnie nie ta liga telefonów o_O

  • 0

    25. ~Piotrek  2015-12-21 08:45:26  host: 87-205-153-29.adsl.inetia.pl

    To jest ochrona ekranu gorila glass czy błąd w opisie?

  • 0

    26.  2016-01-02 20:47:39

    #15 i 16 . Screen mirroring jest zablokowany przez oprogramowanie . Na cyanogen 12 działa jak złoto.

  • -1

    27. ~dupslik  2016-02-28 13:58:24  host: abgj65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Glupi ten telefon! Nie polecam nikomu! :(

  • 0

    28. ~Posiadacz  2016-05-24 19:35:36  host: 078088030181.dynamic-ra-07.vectranet.pl

    S3 neo ma NFC wiem bo go posiadam

  • 0

    29. ~Justyna  2016-07-16 19:56:01  host: pc-167005.zdnet.com.pl

    Polecam ;] ! bardzo dobrze zadbany i sprawny ;p

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet