Samsung I9300 Galaxy S III - opinie
Telefony Samsung Samsung I9300 Galaxy S III Opinie o Samsung I9300 Galaxy S III

Samsung I9300 Galaxy S III

w sumie: 221
  • -9

    3. ~jsbiznes  2012-05-03 23:16:53  host: host-89-230-102-65.tarnow.mm.pl

    ale dziadostwo-dobrze ze mam 4s

  • -5

    5. ~motka  2012-05-04 00:58:32  host: cpc1-warr3-0-0-cust284.1-1.cable.virginmedia.com

    mam d0sc SRAMsungow, dlatego wybralem Motke RAZR, pozdro

  • 1

    6. ~namaste  2012-05-04 00:59:14  host: cpc2-sgyl34-2-0-cust320.sgyl.cable.virginmedia.com

    Niech żyje król! Czego chcie więcej, ogromny ekran,świetna bateria,(komentarze w stylu bateria w plecaku piszą małolaci których nie stac na kupno)8mp to w zupełności wystarczy. Super parametry biore go jak tylko wejdzie w UK, czyli za 26 dni :)

  • 0

    7. ~  2012-05-04 01:45:14  host: 89-68-24-65.dynamic.chello.pl

    No dobra, pierwsze wrażenia? Rewolucji nie ma. Według mnie jest pewna ewolucja. Samsung mógł włożyć w to urządzenie znacznie więcej. Tylko po co..? Skoro ludzie zamówili kilkanaście milionów sztuk już w ciemno? Ale dobrze, niech i9100 tanieje.. ;d Pozdro

  • -1

    10. ~lucas  2012-05-04 09:19:34  host: static-81-219-165-243.devs.futuro.pl

    gdzie te wielce zapowiadane włókna szklane czy cuś? zwykły plastik.. dobrze ze 100cali nie dali

  • 0

    11. ~Ziome3eknh  2012-05-04 09:52:41  host: 89-78-69-135.dynamic.chello.pl

    Ciekawe parametry szkoda, że tylko 4cale ale za to w końcu poczciwy akumulator :)

  • 0

    13. ~kasia  2012-05-04 10:29:33  host: 91.232.191.25

    Piękny. Już za rok będzie mój. Nie wiecie czy można w nim ustawiać empetrójki jako dzwonki.

  • 0

    14. ~Iohny  2012-05-04 11:05:05  host: 80.50.125.74

    Teraz tylko poczekać na akcję Samsunga i w sobie go przetestuje w galerii;)

  • 0

    15. ~  2012-05-04 11:12:57  host: cyberfox.pl

    no ten to ma jakiś wygląd ale ja tam wole kupić komputer niż to

  • 0

    16. ~ggg  2012-05-04 11:53:35  host: acr52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszyscy posiadacze sgs2 z isc's nie warto kupowac sgs3!!

  • -4

    17. ~maniek025  2012-05-04 12:43:25  host: aggc51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung chyba sobie zażartował. Paskudny design jest(moim zdaniem) brzydszy od galaxy S1 i przypomina te najtańsze modele telefonów samsunga. Poza mocniejszą baterią, jeszcze szybszym przesyłaniem danych i większą rozdzielczością (bez możliwości uchwycenia różnicy przez ludzkie oko) jest to galaxy s2 w gorszym wydaniu! Nawet przekątna ekranu jest mniejsza, a aparat fotograficzny wypadało by nieco udoskonalić. Podwójnie cieszę się, że jestem użytkowniekiem galaxy s2: po pierwsze uważam, że nowy galaxy jest smartfonem gorszym wizualnie i jakościowo, który nie odniesie takiego sukcesu rynkowego, jak jego poprzednik; po drugie: że nie będę musiał planować w swowim budżecie nowszej wersji tego telefonu. Pozdrawiam. Manek025

  • 0

    19. ~jack  2012-05-04 13:49:40  host: cmg222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo poprawny sprzęt. Na granicy wymiarów kieszonkowych. Większy byłby zupełnie niewygodny. Właściwie nic więcej nie trzeba. Samsung musiał pozostawić lekki niedosyt - choćby wyświetlacz super amoled zamiast super amoled plus - jednak jest to niezbędne aby w perspektywie mógł zaoferować coś więcej.. Gratulacje dla samsunga.

  • 0

    20. ~  2012-05-04 14:54:04  host: ip-93-154-178-243.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Granatowy? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

  • -4

    21. ~Matys  2012-05-04 16:42:18  host: aeca117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za BUBEL? Idzie z tego wogóle dzwonić?

  • 2

    22. ~denis ;D  2012-05-04 17:08:25  host: 5355B15A.cm-6-6c.dynamic.ziggo.nl

    telefon juz zamowiony :D

  • 0

    23. ~bazylek90  2012-05-04 17:17:38  host: boj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troszke duży,wolałbym 4.3 ' mimo to wymiatacz niezły :D

  • 0

    24. ~Manhattan  2012-05-04 18:42:55  host: mconnect.com.pl

    Mi Brakuje 2 rzeczy aby SIII był telefonem na wiecej niz 2 lata... TRANSMITER FM MOBILE TV jak w N96 a tak to dobry... ale najpierw zadowole sie s2...w czerwcu bedzie za okolo 1300zl to kupie sobie :)

  • 0

    25. ~true  2012-05-04 20:51:44  host: agha112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oby tylko nie przesadzili z ceną i bedzie ok.

  • 0

    26. ~-Lilith  2012-05-05 10:45:09  host: 77-253-37-105.adsl.inetia.pl

    Jeden z najlepszych telefonów na rynku. Już teraz szukam gdzie będzie można go kupić dnia 29.05.2012 :)

  • 0

    27. ~morakaraibo  2012-05-05 12:28:01  host: clo102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Musze go mieć!!

  • 0

    28. ~  2012-05-05 15:54:12  host: z42-08.opera-mini.net

    Jestem szczęśliwym posiadaczem SGS i nie zamierzam zamieniać go na trójkę

  • 0

    29. ~zainteresowany  2012-05-05 17:18:31  host: 188.147.50.9.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam chrapkę na ten telefon. Ciekawe ile bedzie kosztował:)

  • 0

    30. ~HTC HEJTER  2012-05-05 21:13:19  host: 77-253-150-17.adsl.inetia.pl

    HE HE HTC! we will we will rock you!:)) nic specjalnego nie wypłynęło od Samsunga - jeśłi cena nie będzie konkurencyjna np htc one x to kicha ze smalcem ktos wie czy wyjdzie I9500 ?

  • -3

    31. ~fa n  2012-05-05 22:09:12  host: 77-255-109-124.adsl.inetia.pl

    brzydko wygląda :)

  • 0

    32. ~Samsung Fan  2012-05-05 22:39:06  host: public26637.xdsl.centertel.pl

    Nuda i tylko 1GB RAM na 4 rdzenie....

  • 0

    33. ~bro  2012-05-06 00:43:17  host: host-217-172-238-149.gdynia.mm.pl

    Jeszcze nikt nic nie napisal o tak "cudownym" telefonie? ;>

  • 1

    34. ~xyz  2012-05-06 00:50:27  host: ip-89-200-166-175.system-net.pl

    Jest Piękny ! Kolejny Po Moim SG II ! Tylko musi troszkę stanieć

  • 0

    36. ~Kantel  2012-05-06 11:22:41  host: 195.116.193.90

    Powiększony Samsung Corby - karykatura flagowego modelu...

  • 1

    37. ~jestempierwszy  2012-05-06 14:05:10  host: 77-255-179-214.adsl.inetia.pl

    bardzo ciekawy telefon ciekawe ile będzie kosztował

  • 0

    40. ~samniewiemkto  2012-05-06 21:35:42  host: 89-72-60-90.dynamic.chello.pl

    Powiem szczerze nie powala... do tego jeszcze ten rozmiar wyświetlacza(dla mnie to akurat wada a max to 4,3 cala) i zastosowana w nim technologia PenTile oraz okropna nakładka samsunga TouchWiz która sprawia ze telefon wygląda jak skierowany dla dzieci ale to już kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje ;) ciekawe jak sprawi się CPU i GPU ale znając samsunga będzie ok. Jednym słowem żadnej rewolucji nie ma. Pozdro

  • 0

    41. ~Abdullah  2012-05-06 21:44:08  host: public140492.xdsl.centertel.pl

    i plotki sie nie sprawdziły nie mamy aparatu 13 Mpix... nareszcie lepszą baterie dali ale czy wystarczającą... czy ktoś kto się zna może mi podpowiedzieć jak ten procesor wypada w porównaniu z Tegrą 3 ? a szały nie ma z nową galaktyką jak będzie tak jak na początku S II w cenie około 2k za sztukę to ok. a jak nie to lepiej S II xD

  • 2

    42. ~WujoFefer  2012-05-07 08:34:35  host: 89-69-81-225.dynamic.chello.pl

    A teraz powinno zrobić SGS3Mini o przekątnej 4.3 cala ze wszystkimi tymi bajerami (ekran 720p, bateria 2100mAh, 4 rdzenie ARM A9, 16-64GB pamięci itd.). Trochę dziwi mnie, że Samsung postanowił na tak ogromny ekran. Wielu osobom on nie pasuje.

  • 1

    43. ~Squall  2012-05-07 08:56:39  host: 81.219.84.18

    O gustach sie nie rozmawia, ale wszystkie koncepty przed premiera byly ciekawsze wg. mnie niz rzeczywisty wyglad. Parametry extra.

  • 0

    44. ~immoderate  2012-05-07 10:25:38  host: 89-69-253-153.dynamic.chello.pl

    Ogólnie telefon to wielkie rozczarowanie. Niestety nie wnosi żadnej innowacji ( może poza specjalnymi funkcjami które głównie są czystym softem ). Mnie najbardziej rozczarowała jakość użytych materiałów ( zwykły plastik!, design też nie powala. Miałem okazje testować go w portalu nocuje.net i zdecydowanie nie kupił bym go gdyby cena wynosiła powyżej 1,3tyś. Szkoda że nie ma jeszcze czasu czuwania baterii. pozdrawiam

  • 0

    45. ~Tomasz Gałka  2012-05-07 12:15:45  host: 212.160.172.70

    Czy ma latarkę?

  • 0

    46. ~raiden25  2012-05-07 13:01:19  host: public10995.xdsl.centertel.pl

    ciekawe jak wypadnie w porównaniu z Galaxy Nexus i9250 oraz HTC One :)

  • 0

    47. ~ukash87  2012-05-07 15:28:00  host: 92-63-34-243.ip.mgk.pl

    zapowiada sie mocno. tylko z wygladu nie zamienilbym na niego mojego SGS II ;)

  • -2

    48. ~RAB0001  2012-05-07 17:20:23  host: komputer-140-253.piotrcentrum.pl

    TAK SIĘ CHWALILI, A WYPUŚCILI NA RYNEK PRZECIĘTNY TELEFON. W ZAPOWIEDZIACH PROCESOR MIAŁ BYĆ 1,6MHZ NATOMIAST APARAT 12MP. PRZEREKLAMOWANE CACKO SAMSUNGA!!!!

  • 0

    49. ~Dino  2012-05-08 09:22:16  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Wygląd nie powala ale te bajery owszem ;)

  • 0

    51. ~lolek  2012-05-08 17:14:38  host: cpc9-aztw22-2-0-cust166.aztw.cable.virginmedia.com

    fajna maazynka ale szalu nie robi

  • 0

    52. ~Przemo-1  2012-05-08 18:40:51  host: 78-131-235-86.tktelekom.pl

    Ma wszystkiego więcej ale ogólnie nic nowego, zaczyna się robić iPhone.

  • -3

    53. ~T  2012-05-08 19:15:27  host: 78.133.208.202

    okropnie wyglada jak tani Y

  • 3

    54. ~Colo  2012-05-09 20:54:57  host: public120713.xdsl.centertel.pl

    Już postanowiłem. Srzedaję iPhone'a 4S i kupuję Galaxy SIII. Ten smartfon jest jak dla mnie spełnieniem marzeń :)

  • 0

    56. ~arek  2012-05-10 23:17:34  host: aqt11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czekam na niego az sie pokawi w pl!!! Wiadomo kiedy?

  • 0

    57. ~tomanio22  2012-05-12 07:41:34  host: user-109-243-81-212.play-internet.pl

    Mnie się podoba! Obecnie jadę od września na S 2 i jak tylko sie pojawi w Polsce to sprzedaje S 2 i kupuje S 3 bo to nie porównanie. Więc nie piszcie że S 3 to jakiś badziew. Jeżeli chodzi o wielkość to mnid to nie przeszkadza, a tak poza tym to podobno leży lepiej w dłoni niż kanciasta S 2. Świetny fon.

  • 0

    58. ~A  2012-05-12 11:49:52  host: cpc2-sgyl34-2-0-cust320.sgyl.cable.virginmedia.com

    Wam chyba nikt nie dogodzi!!! SGS3 ma wszystko co potrzeba: pojemna bateria (htc one x tylko 1800) świetny ekran 720p,Super procek z mocarnym układem graficznym, Gorilla glas i masę innych wspaniałych rzeczy, a niektórzy narzejkają ze słaby itp... to który jest lepszy według was??? wygląd to nie wszystko zwłaszcza ze i tak prawie wszyscy nosza tel w plastikowych pokrowcach. Dla mnie jest swietny i na koniec maja będzie już w mojej kieszeni :) a założe się ze Ci którzy krytykuja cieszyliby się jak dzieci, gdyby mogli go miec, ale ze nie moga to krytykuja jak światowi znawcy.

  • 2

    59. ~coheed  2012-05-12 14:57:22  host: z26-07.opera-mini.net

    oj ludzie ludzie :p ten tel bije na glowe wiekszosc komp ktore macie w domu :p samsung jak dla mnie nr 1 i basta. Super maszyna :) gratuluje tym co stana sie posiadaczami tego cudenka :) pzdr

  • 0

    60. ~foka  2012-05-13 10:52:04  host: host11-114.chomiczowka.waw.pl

    No dupy nie urywa... procek 1.4ghz 32nm A9 kiedy na rynku są już 1.5 28nm A15? 1GB ramu kiedy LG wprowadza 2GB, 4,8 cala? ni kijek ni drewko, matryca pentile? porażka, że niby na dłużej starczy? i tak po 2-3latach sie go wymieni. Bateria 2100mAh kolejna wtopa patrząc na razer maxx, rozmiary? 136x70mm?!?! matko boska gdzie się podziała konstrukcja o zredukowanej ramce. SAMSUNG idzie drogą apla inwestując w soft, i robiąc wielkie wow HI GALAXY - żenada. (niezłe jaja mogą z tego być w biurze, postawi ktos go na biurku, a jajcarz podejdzie i powie Hi galaxy, send message to my wife you bitch :D) W tej chwili naprawdę lepiej się wstrzymać i poczekac na APQ 8064 + 2GB ramu + 720p full RGB i 3000mAh, a soft? się wgra!

  • 0

    61. ~tomanio22  2012-05-14 21:12:16  host: 83.2.126.60

    Na początku czerwca będzie dostępny do kupienia tylko ciekawe jaką sobie cenę ustalą? A tak poza tym miałem możliwość potrzymać S III i trochę potestować i jestem pozytywnie zaskoczony. A to dlatego że jest bardziej poręczny od S II po prostu lepiej leży w dłoni niż poprzednik ale to ze względu że jest trochę zaokrąglony. Naprawdę świetny sprzęt. Dodam jeszcze że w rzeczywistości prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach szczególnie kolor biały przypadł mi do gustu.

  • 0

    62. ~galileo  2012-05-17 22:08:46  host: 178.181.24.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Pytanie o latarkę pominę. Wypada lepiej o tegry 3, są już testy w sieci. Bateria trzyma dłużej niż w SGS2 o około 15%, więc jest postęp. To co dla mnie jest ważne to pamięć. Na HTC One mamy marne 32 GB, tu zaś wersję do 64 GB plus slot SD, ale uwaga w wersji XC!!!!!!!!!!!!!! To oznacza, że na dziś możemy załadować do niego kartę 64 GB, a w przyszłości kilkaset GB. Cena na debiut to okolice 2500 zł. W sprzedaży pod koniec maja. Do ludzi, którzy narzekają na plastik: czy ktoś z was miał metalową obudowę telefonu? Ja kilka. Porażka. Szybko się rysują i odkształcają, wygląda to ohydnie. Z ciekawostek softowych to funka wyłączająca ekran gdy patrzymy w innym kierunku i włączająca go gdy spojrzymy na telefon lub (w końcu) możliwość oglądania filmów bez konieczności pauzowania gdy chcemy coś w międzyczasie zrobić na telefonie - film jest wyświetlany na małym przesuwnym ekranie. Jeżeli ktoś nie lubi TouchWiz to tylko SGS 2 lub 3:) Powstaje na dwójkę (a na trójkę będzie) najwięcej nieoficjalnych softów. Bardzo wiele dedykowanych oficjalnych i nieoficjalnych programów;) Ja sam na SGS2 używam czystego ICS-a, a aktualizację mam codziennie o 7.30 rano.

  • 0

    63. ~Wielki Bambosz  2012-05-18 08:36:14  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    Jak czytam niektóre opinie to się chwytam za głowę, porównanie do sII jak najbardziej można ale każdy kto choć trochę zna się na obecnych technologiach i telefonach komórkowych wystarczy że porówna kilka parametrów i zda sobię sprawę że samsung wprowadził właśnie nową jakość. Tak jak SII czy Razer są w kategorii super smartfon tak S III otworzył nowy segment smartfonów który wkrótce zapewne doczeka się własnej nazwy. Quad-core 1,4 Ghz w telefonie ? Dla mnie absolutna miazga SII ma "ledwie" 2x1,2. Kocham laików którzy nie rozumieją nawet opisu telefonu, nie mieli go nigdy w ręce a komentują jaki to nie jest bubel i że niczym nowym się nie wyróżnia. Pójdzimy dalej design: paskudny ? Bardzo dobrze zaprojektowany klasyczny wygląd, bardzo smukły i elegancki, z tyłu nie podoba mi się w grafitowej obudowie - przyznam że wyzygląda jak smartfon z niższej półki ale z białą klapką wygląda już bardzo przyzwoicie. Zwrócił ktoś uwagę na gorilla glass 2? ja mam w swoim telefonie jedynke i po 2 miesiacach telefon wyglada jak by byl kupiony wczoraj pomimo tego że już nieraz wylądował na podłodze i ze 2 razy włożyłem go do kieszeni razem z kluczami. Szybki internet także jest tutaj plusem i pewną ewolucją. Jeśli chodzi o aprat już 5 mpx zupełnie wystarcza a to jakie telefon robi zdjecia okaże się dopiero gdy zaczniemy je robić ;)myślę że ekran 4,8" absolutnie wystarcza a dla niektórych może być już zbyt duży - należy zdać sobie sprawę że to telefon a nie salon gier czy przenośne biuro i ma się go wygodnie nosić przy sobie a nie wieszac na szyji - robić za żywą reklamę (większe modele ciężko było by pomieścić w kieszeni. Jest to drugi telefon po Motorolli Razer któr wzbudził we mnie emocję: muszę go mieć :)

  • 0

    64. ~codi  2012-05-20 21:34:38  host: staticline40844.toya.net.pl

    No specyfikacja imponuje. Na tę chwilę wydajniejszy niż mój komputer. Ale jakoś mi nie pasuje tak duży ekran. Jak na mój gust to 4" wydaje się optymalną wielkością. Lubię mieć telefon pod ręką np. w kieszeni. Na dzień dzisiejszy wystarczy mi N8.

  • 0

    65. ~krzysztof  2012-05-21 13:06:23  host: 91-231-53-2.holicon.pl

    podziwiam ich za układ przycisków rodem z 2010 który nijak nie nadaje się do IceCreamSandwicha tym sposobem trudno i niewygodnie będą przebiegać próby wielozadaniowej pracy...a wydajność by na nią pozwalała. znając jakość wykonania samsunga..a nie trzeba komentować

  • -2

    66. ~LUKASZ  2012-05-22 11:34:21  host: 62-233-216-82.rako-lan.pl

    @54 Pgratulować marzeń... Jaka płycizna...

  • 1

    68. ~Paw  2012-05-23 12:54:42  host: 193-218-133-240.komster.pl

    Jest na przedsprzedaży na Rtv Euro Agd - cena 2799zł..

  • 1

    69. ~arek  2012-05-27 22:55:07  host: p5DCD6DD0.dip.t-dialin.net

    mi tam sie podoba i już zamówiłem sobie :))

  • -2

    70. ~gh  2012-05-28 14:23:45  host: public117800.xdsl.centertel.pl

    niezła cegła... gdzie to trzymać? i jak z tego dzwonić?

  • 1

    71. ~tomanio22  2012-05-30 13:24:35  host: fht242.internetdsl.tpnet.pl

    Piękny szczególnie w białym kolorze!

  • 0

    73. ~p  2012-05-30 20:48:30  host: host-178.212.43.9-internet.zabrze.debacom.pl

    hehe piszecie że rozmiar wielu osobą nie pasuje ale 9mln sztuk ma już teoretycznie sprzedanych więc mu się to opłaca a jeśli chodzi o technologie wykorzystane w tym smarcie są naprawdę na wysokim poziomie lecz ja osobiście uważam że technologie mają już na kilka lat do przodu ale po co je wypuszczać jeżeli najpierw trzeba sprzedać te stare

  • 1

    74. ~  2012-05-31 09:29:28  host: 77-254-36-244.adsl.inetia.pl

    szkoda że nie ma minuUSB 3.0 bo na 2.0 ładowanie telefonu to udręka, trwa strasznie dłuuugo :( rewolucji nie zrobili z S3 takiej jak zrobił S2, a szkoda :(

  • 1

    75. ~tomanio22  2012-05-31 17:27:27  host: apn-46-169-187-37.dynamic.gprs.plus.pl

    Już go mam i jestem w szoku.Wcześniej jechałem na S II i też było ok. ale S III to już totalny kosmos. Jest piękny!!!

  • 0

    76. ~  2012-06-01 22:09:56  host: access150.mielec253.tnp.pl

    Hej . Mam go od wczoraj i jest problem z kartą pamięci. Każda (sprawdziłem kilka) kartą microsd po włożeniu do sgs chwilę działa i po chwili pisze że kartą została wyłożona .... miał ktoś taki problem?

  • 1

    77. ~mundito79  2012-06-01 22:25:44  host: staticline10594.toya.net.pl

    dziś oglądałem go w salonie T-Mobile i jedno mogę stwierdzić. Telefon ma meGa wyświetlacz, a mój Iphone wydaje się tak mały ;-)

  • 2

    78. ~hortex  2012-06-02 12:27:39  host: 188-125-140-60.petrus.pl

    Śmieszą mnie wasze komentarze większość osób krytykujących ten telefon nie stać na jego kupno i się w komentarzach wyżywają

  • 1

    79. ~Hipokryzja  2012-06-02 14:02:14  host: 89-72-219-181.dynamic.chello.pl

    A jak tam cena? Ciężki orzech (nie jabłko) do zgryzienia dla fanów Android'a. A może jednak taka fura pieniędzy tym razem znajduje racjonalne usprawiedliwienie? Samsung zauważył, że marka Galaxy stała się rozpoznawalna, świetna sprzedaż potwierdziła sukces, stąd prestiżowa cena S3. Działania Samsunga wyraźnie nawiązują do Apple'a, ale...to przecież Samsung. Ten dobry. Ludzie są niesamowici w swojej hipokryzji. Ciekawe zmiany obserwuję. Wychodzą telefony z coraz trudniejsza wymianą baterii, brakiem slotu na kartę pamięci, radia fm i przy tym coraz wyższą ceną. Tutaj niespodzianka - nadal się sprzedają. Ironia losu.

  • 1

    80. ~ddfhj  2012-06-03 22:01:39  host: Netcom-176-101-80-5.Netcominternet.pl

    Najpierw sie rozpisalem ale stwierdziem ze lepiej napisac konkretnie:) slaba bateria 1dzien 2 gdy tylko sluchasz muzyki duzy nieporeczny nieladny... ogolnie kupujesz go gdy nie masz co zrobic z kasa ew synek stwierdzil ze po msc sony s mu sie znudzil bo nie wyobrazam sobie ze kupujesz go dlatego ze poprzedni tele jest dla cb niewystarczajacy bo 80% kupujacych go w pierwszych tygodniach to ludzie posaidajacy s2 lub cos na poziomie s2... Btw nie lubie 2 firm samsunga i apple glownie dlatego ze probuja z ludzi zrobic debili(ktos moze powiedziec jak wszyscy ale oni przesadzaja sposob na tele w 5min rozfiac zmienic narzady na bowe troche makijazu u jest nowy tele. Za 2,5k)

  • 0

    81. ~elian  2012-06-04 16:59:02  host: pe162.internetdsl.tpnet.pl

    Dzisiaj testowałem. Po przeczytaniu parametrów na papierze byłem na "nie", bo wydawał się za duży, po przesiadce na S2 stwierdziłem że większego smarta nie strawię. Jednak ukłony w stronę konstruktorów, w S3 mamy o pół cala większy ekran, a jak przyłożysz S2 do S3 to nie ma prawie różnicy, jest on tak zaokrąglony i wycięty, że nie odczuwa się różnicy. Ja już swojego zamówiłem, w ofercie dla firm będzie za około 200zł w abo, więc nie będę płakał że dużo, tyle samo rok roku po premierze S2 płaciłem w abo i też byłem zadowolony. Po co mam płacić 2500zł na wolnym rynku jak dostanę go w abonamencie za rozsądne pieniądze.

  • 0

    82. ~Tasmanian_Devil  2012-06-04 17:17:55  host: cjv180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, może posiada ktoś info kiedy w Orange lub T-mobile będzie dostępna wersja inna niż biała ?

  • 0

    83. ~rzepa  2012-06-04 17:25:35  host: 89-73-117-250.dynamic.chello.pl

    mam pierwszego SGSa i nie zamieniam. Dwa lata działa jak należy no i przynajmniej mieści się do kieszeni...

  • 0

    84. ~Radek  2012-06-04 19:04:12  host: 37.31.12.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Wiem, że w T-Mobile ma być kolor niebieski dostępny około 15-go czerwca.

  • 0

    85. ~Tasmanian_Devil  2012-06-04 19:07:35  host: aaub187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzwoniłem do obsługi sklepu internetowego Orange. Podobno po weekendzie mają mieć już 3 kolory. Blue, Black, White.

  • -2

    86. ~pawel  2012-06-06 10:05:44  host: public86725.cdma.centertel.pl

    Taki tam sobie telefon. Mam GS2 i jest spoko. Ale po trójce spodziewałem się o wiele więcej. I jeszcze ten sam aparat włożyli z galaxy s2. Cieniutko. Jak wyjdzie ten *** iphone 5 to pewnie go rozwali na łopatki.

  • -2

    87. ~Anja  2012-06-06 22:35:21  host: dslb-178-001-232-119.pools.arcor-ip.net

    haha trzy kolory. Ciekawe w jaki sposób skoro samsung wypuścił tylko jak narazie 2 kolory biały i niebieski

  • -1

    88. ~Baca  2012-06-07 18:54:47  host: 87-205-210-186.adsl.inetia.pl

    @86 aparat jest akurat identyczny z IPhone 4S (made by Sony).

  • 2

    89. ~dejot  2012-06-08 16:47:17  host: user-46-113-92-125.play-internet.pl

    Zniesmaczony przedpremierowymi negatywnymi opiniami o wygladzie S3 postanowilem pojsc do salonu i osobiscie sprawdzic jak bardzo ten fon jest paskudny. Wziawszy do rak s2 i s3, dla porownania, po sekundzie s2 wyladowal na regale. Nie jestem budowniczym wiec cegly typu s2 sa mi obce, natomiast s3 mnie zachwycil i podejrzewam ze ludziom, ktorych nie stac na taki telefon zal dupe sciska i zawistnie krytycznie oceniaja design.

  • 0

    90.  2012-06-09 08:23:06

    Co rok firma podnosi cenę.Chętnie kupię ten smartfon za cene małego mieszka.

  • 0

    91. ~Manio  2012-06-09 14:53:15  host: 79.124.116.243.rybnet.pl

    Oriętuje się ktoś czy s3 ma jakieś wgrane mapy na gps-a

  • 0

    92. ~tomanio22  2012-06-12 22:07:27  host: apn-77-112-93-23.dynamic.gprs.plus.pl

    Galaxy s III leży lepiej w dłoni niż S II, choć jest większy.

  • 0

    93. ~macho  2012-06-15 18:01:14  host: cdp110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie czy kupić. Jest w nim kalkulator?

  • 0

    94. ~amen  2012-06-16 00:32:04  host: cpc2-sgyl34-2-0-cust320.sgyl.cable.virginmedia.com

    91 tak ma,cały swiat i pół drogi mlecznej..:/ W androidzie jest systemowa nawigacja GPS oparta na Google maps, które pobierasz automatycznie podczas korzystania.

  • 0

    96. ~Perass  2012-06-19 23:50:44  host: aoh168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetne urządzenie, nic dodać nic ująć. Pierwsze z Gorilla Glass 2, testowałem kluczem, nie do porysowania. Płynność zachwyca. Aparat superszybki, zdjęcia w serii powalają, warto też zwrócić uwagę na przedni aparat. Oprócz tego NFC, szybciutkie przesyłanie plików między 2 urządzeniami z tym systemem. Płynność powala. Pozdrawiam zaciętych fanatyków (nie fanów) Apple, którzy nadal twierdzą, że 4S jest lepszy. PS S Voice działa w 8 językach, obsługuje mapy nie tylko w Stanach.

  • 0

    97. ~Łukasz  2012-06-20 11:23:29  host: 212.160.172.70

    Ja wczoraj zakupiłem ten telefon. Wcześniej używałem S2, więc mam porównanie. Ogólnie to wykonanie wygląda na lepsze niż S2 pomimo, że telefon wydaje się toporny. Zmiany w porównaniu do S2 są raczej sofware'owe. S3 wykorzystuje wszystkie możliwości Androida 4.0.3 (sterowanie ruchem, NFC, obsługa podświetlania przycisków itp.). Szału nie ma moim zdaniem. Za Cenę 2500 zł (obecnie taka cena rynkowa za nowy telefon) chyba IPhone 4S jest lepszą opcją. Te cztery rdzenie to mrzonka, bo wszystko śmiga na androidzie gdzie jest kiepskie zarządzanie wątkami w systemie. Jak ktoś korzystał wcześniej z któregokolwiek z Galaxy to wielkiego skoku technologicznego nie odczuje.

  • -3

    98. ~das  2012-06-23 00:27:51  host: user-31-174-167-194.play-internet.pl

    z taką baterią i takim ekranem to tak myslę ze od 8 rano do 13...podziała

  • -3

    99. ~gero  2012-06-23 15:54:18  host: 37.30.124.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    i to ma byc telefon ?? dobrze ze mam swojego 4s bo samsung schodzi na psy ;/

  • 0

    100. ~Kris  2012-06-24 20:09:37  host: c57-133.icpnet.pl

    Sprzedaję I4 i kupuję S3 w abonamencie :) Myślałem jeszcze o HTC ale jednak Samsung mnie przekabacił SD kartą :) Większość powyższych komentarzy jest bardzo płytka - funboye. Ja doceniam iOS ale chcę pobawić się teraz Androidem 4s/s3/X One - świetne telefony. Aha... co do tylnej klapki... Jest bardzo praktyczna. W przypadku uszkodzenia można ją wymienić i tel nie straci na wartości. W którym innym telefonie tak zrobicie ? Pokój Waszym duszom.

  • 0

    101. ~h'ova  2012-06-25 16:41:29  host: afmk158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 4 czerwca. Mąż wziął go dla mnie w abonamencie -130 zł. za 370 zł. Pisanie, że to telefon tylko dla bogatych snobów jest pomyłką lub zwykłą zazdrością. Jeśli kogoś stać i ma ochotę zakupić go za 2500 zł. to jego prawo! Ją dostałam na urodziny, w cenie bardzo okazyjnej,ale to nie znaczy, że ktoś kto kupił w wolnej sprzedaży jest dla mnie nadetym bufonem ! Telefon jest fantastyczny, piękny, ma tyle funkcji i możliwości, że opanowanie całej specyfikacji technicznej zajmie mi przynajmniej pół roku. I nie będę pisać o jego wyższości nad iphonem 4s, bo tego drugiego nie znam. Uwielbiam samsungi , od lat mam kolejne ich telefony, ale to nie znaczy, że mam mieszać z błotem fanów nadgryzionego jabłuszka . Ludzie! Szanujmy to, że każdy z nas jest inny i może lubić co innego. Ją uwielbiam kiszone ogórki i SGS3!! Pzdr

  • 0

    102. ~antysrajfon  2012-06-28 17:22:58  host: 37-128-105-146.ip.netia.com.pl

    Teraz wielkie brawa i owacje dla pseudo posiadaczy smartfonów ktorzy pisali to i owo że się nie sprzeda itd itd.... śmieje się im w twarz. pisaliscie że kiepsko wykonany itd nie majac zielonego pojecia bo nie mieliscie go w dloni. zlozono zamowienia na ok 9mln sztuk przez sieci. sprzedaje się jak cieple buleczki jest drogi kogo stac to stac kogo nie niech sobie zostanie przy telefonie 4s bardzo fajnie ciezki telefon dzieki ktoremu jak się mozna nabawic się odciskow przez te zaostrzone krawedzie. design? praktycznosc? hmm mam s2 i s3 i jestem funem samsunga.

  • 0

    104. ~Asek  2012-06-30 15:26:10  host: 87-207-195-115.dynamic.chello.pl

    Mam samsunga GSIII od tygodnia i jestem mega zadowolony:] Jest MEGA WIELKI i mega cienki! Jeśli ktoś chce go kupić za 299zł w abonamencie 100zł to moge podpowiedzieć gdzie można to uczynić:] askaniuszkaczmarczyk@gmail.com pozdro

  • 0

    105. ~kristopher  2012-06-30 22:52:35  host: host65.v22.interkam.pl

    Jeśli to jest drogi telefon to jaki jest iphone ?? Szanuje Apple za ich optymalizacje iOS i bardzo dobre smartfony ale jak narazie Galaxy S3 jest już tańszy od 4s gdzie ma być to konkurent dla iphona 5.Też się bałem tych 4,8 cala ale po chwili zabawy z S3 zdałem sobie sprawę, ze ten telefon leży w ręce lepiej niż niejeden smarfon z ekranem o cal mniejszym.

  • 1

    106. ~  2012-07-05 01:10:33  host: aeif16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go jeden dzien i już uważam że jest zajebisty wcześniej miałem sgs ii ale to zupełnie inna bajka

  • 0

    107. ~  2012-07-13 19:12:16  host: 178.182.70.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Polecam ci co piszą że bateria trzyma krótko to hipokryci bo żaden telefon który jest mocno eksploatowany odbywa się na nim transmisją danych nie trzyma długo na bateri :-) telefony przed ery kartonów jako modem używały swoje baterie równie szybko jak nie szybciej od nowoczesnych smartfonow. Kiedyś telefony służyły do rozmów głosowych i sms teraz są multimedialnym komunikatorami a długość działania za

  • 0

    108. ~covuni87  2012-07-14 12:39:27  host: cpc17-cove12-2-0-cust43.3-1.cable.virginmedia.com

    haha ludzie ktorzy pisza ze wola swoje iphone-y od niby tego badziewia to idioci. Co wam daje iphone 4 czego nie da wam s3? Odpowiadam nic. pytanie powinno byc co dalbywam ten tel a czego nie daje ihpone DUZO. Po prostu nakupiliscie tych szajfonow na kontrakty i musicie sie nimi podniecac przez kolejne 2 lata.

  • 0

    109. ~stanax  2012-07-14 19:56:58  host: 225.80-203-73.nextgentel.com

    Osmy dzien i ladowalem go trzy razy. Nie dziwne, bo nie moge sie oderwac. Teraz tez z niego pisze (WiFi). Slucham muzyke, ogladam przekonwertowane filmy, kopie w internecie. Nim kupilem czytalem, ze marnie rozpoznaje mowe/polecenia glosowe. U mnie nie ma problemu... Moze dlatego, ze ciut seplenie;)

  • 0

    110. ~stanax  2012-07-14 20:07:13  host: 225.80-203-73.nextgentel.com

    Aha... Zaraz w pierwszy dzien zalogowalem sie z niego do mojego konta na Dropboxie. Dostalem za darmo 48GB przestrzeni dyskowej ekstra na dwa lata. I jeszcze jedno - jestem, a raczej bylem wieloletnim uzytkownikiem Sony Ericssonow. To moj pierwszy Samsung.

  • 0

    111. ~qbic  2012-07-15 13:06:27  host: user-31-174-57-164.play-internet.pl

    Kupiłem w Niemieckim T-Mobile...telefon (o ile można jeszcze powiedzieć że to telefon) jest naprawdę super. Żyje własnym życiem, mogę tak powiedzieć i nikt sie nie pogniewa..wyświetlacz jest piękny, oddaję wszystko to co najlepsze, barwy,nasycenie kolorów,głebie...a funkcje telefonu to masakra! nie piszcie przynajmniej narazie że jakiś tam htc albo iphone jest lepszy bo niestety nie jest to prawdą.

  • 0

    112. ~Vegeta  2012-07-20 15:49:42  host: host-5db0cf5f.sileman.net.pl

    ale masakra te komenty krytyczne...skoro komus za duzy to niech se kupi 0,5 cala ekran a nie smartfona...im wiekszy tym lepszy ...polecam rowniesz samsung note zajebisty miałem a dzis kupilem s3 i czekam na note 2 :)

  • 0

    113. ~mario  2012-07-21 22:48:11  host: 77-254-254-26.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie dot. Galaxy S3 i Galaxy S2. Niedługo kończy mi się umowa i chcę ją przedłużyć. Za 1000 mogę kupić S3, a za 400 S2. Warto tyle dopłacać? Wiem że S3 jest na pewno nowszy, lepszy, wydajniejszy itd. ale czy faktycznie warto tyle dopłacać? Czy różnice między tymi modelami nie są bardziej 'wodotryskami'? Warto mieć świadomość, że przy umowie 24mieś. dopłata 1000zł za telefon to, umówmy się, kupa kasy (chyba że ktoś ma b. hojnych rodziców, albo nieźle zarabia). Jeżeli ktoś zechciałby pomóc mi w decyzji byłbym wdzięczny, ale proszę o solidną i racjonalną argumentację. Nie interesują mnie inne telefony.

  • 0

    114. ~stanax  2012-07-22 17:59:28  host: 225.80-203-73.nextgentel.com

    Solidna i racjonalna argumentacja to chyba tam: http://telepolis.pl/forum/

  • 0

    115. ~sgs 3 power!  2012-07-26 23:02:38  host: cpc2-sgyl34-2-0-cust320.sgyl.cable.virginmedia.com

    113 bierz galaxy 3 roznica jest kosmiczna galaxy 2 to jak krok wstecz. Ja zmienilem s2 na s3 i teraz naprawde czuje ze mam prawdziwy smartphone w reku ;) duzo osób pisze ze nie ma rewelacji ale patrzec logicznie to nie wiem czego wiecej by wszyscy chcieli? moze wodotrysków? Jedyne co to moze 2gb ram ale bez przesady. kamera dziala duzo lepiej i szybciej, super ekran w koncu moge czytac wygodnie pdf bez zoomowania. Szybki 4rdzeniowy procesor, to sie czuje, lepsza bateria, i mnóstwo innych rzeczy. Ci co pisza ze nie rózni sie od sgs2, widzieli sgs3 tylko na obrazku i teoretyzuja.

  • 0

    116. ~natalis  2012-08-02 15:28:32  host: inptr-68-2.comarch.com

    @104 jak rozumie ta oferta to tajemnica tylko dla wybranych? Sam używam s3 od tygodnia zrobiłem przesiadkę z s2 i powiem, że jeśli nie jesteś z branży telefonicznej to nie warto dopłacać 1000zł i zrobić zamianę z s2. Sam telefon całkiem dobrze się sprawuje, bateria dłużej trzyma niż w s2 i ekran lepszy. A posiadaczom iPhone powiem, że nie ma co porównywać sgs i appla bo to telefony dla całkiem innej grupy docelowej. Przykładowo zróbcie zmianę animacji startowej na iPhone lub odpalcie flashplayera. O takich rzeczach jak zmianie jądra systemu i dodaniu nowych funkcjonalności już nie wspomnę :D

  • 0

    117.  2012-08-03 14:36:28

    600zł różnicy ale pamiętaj że nawet jak będziesz za 2 lata sprzedawać to kilka stówek różnicy i tak między nimi będzie. Wiadomo lepszy jest S3, a czy warto to indywidualna sprawa, czy te ulepszenia jest gotów zapłacić. Ale biorąc pod uwagę że przez 2 lata będziesz z nim to może lepiej s3. S2 za rok się zestarzeje nie będzie to już oczko producenta.

  • 0

    118. ~matka  2012-08-05 17:03:45  host: irz142.internetdsl.tpnet.pl

    zamierzam kupić telefon (?) i mam dylemat pomiędzy SII a SIII, także pytanie do posiadaczy tych 'kombajnów': KTÓRY WYBRAĆ? I zasadnicze pytanie czy jest problem ze zmieszczeniem SIII do kieszeni, jego rozmiary są olbrzymie i obawiam się, że po zakupie byłby z tym problem...

  • 0

    119. ~happyUSER  2012-08-09 11:26:05  host: cpc2-sgyl34-2-0-cust320.sgyl.cable.virginmedia.com

    118 duży to jest note, a sgs3 wchodzi smiało dowszystkich moich kieszeni. Dodam ze mam 172cm wzrostu i raczej nosze dopasowane spodnie. mój kumpel ma 190cm i łapska jak bochenki chleba i ten galaxy 3 to wyglada jak zabawka w jego rekach. Polecam jakis dopasowany case zamiast skórzanych wielgachnych kabur.

  • 0

    120. ~recommended  2012-08-09 11:32:03  host: cpc2-sgyl34-2-0-cust320.sgyl.cable.virginmedia.com

    P.S koniecznie sgs 3. Uwierz mi ze jak pouzywasz go tydzien i wezmiesz galaxy 2 do reki to wyda Ci sie "ubogi" i nieciekawy. Nie patrz na specyfikacje bo telefon trzeba poczuc. Róznice są dla mnie duże, świetny ekran: 4.8" 720p, super szybki aparat, lepsza bateria. Mieszkam w UK i większośc moich znajomych juz pozmieniała 2ki na sgs 3 włącznie ze mną. Ci co mówią że nie ma wielkiej róznicy nie mieli 3ki w rękach.

  • 0

    121. ~kajzer  2012-08-09 21:04:56  host: aazl226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak czytam te wasze posty i przecieram oczy bo kur..nie dowierzam pytanie do fanatykow appla wez sobie czlowieczku oba telefony i porownaja jakosc ekranu co widzisz ze iphonik 4s pada z chamska zolta poswiata dalej dwa rdzenie w wykonaiu appla mistrzostwo 1ghz cymes siri kolejne badziewne wydanie appla bez polskiego jezyka wszelkie aktualizacje tylko przez wi-fi mozliwosc personalizacji telefonu tak na dobra sprawe zadna dzwiek szybkosc bez szalu i najlepsza opcja znikajacy zasieg balas godny pozalowania braku slotu kart sd nie wspomne(4s) Sgs III nowatorski design fakt wodotryskow nie ma jako takich procek niezly ekran super osobiscie mam nota i powiem ze w sgs III wydaje mi sie lepszy pomimo ze to ten sam co do baterii nie wiem ale mozliwosc personalizacji telefonu szybkosc dzialania i kilka nowinek techniczek daje powod do polecenia go kazdemu kto lubi miec cos dobrego..wlasnie czekam na kuriera i w mojej ocenie uwazam ze dokonalem dobrego wyboru acz kolwiek czas spedzony z Sgs III sam to zweryfikuje..pozdrawiam normalnych:)

  • 0

    122.  2012-08-12 10:20:39

    Galaxy S III będzie jednym z pierwszych telefonów, który dostanie aktualizacje do najnowszej wersji Androida - 4,1 Jelly Bean. Nastąpi to między 3 i 4 kwartałem, tj. około pierwszego października.

  • 0

    123.  2012-08-13 14:59:42

    Moim zdaniem nie warto bulić tyle kasy za SGSIII, od Galaxy S II różni się tylko większym ekranem, rozdzielczością (róznica między rodziałką SII a SIII jest niezauważalna dla ludzkiego oka), bluetoth (W III 4.0, a w SII 3.0), procesor (którego sie nie wykorzysta, nawet w SII w pełni jeszcze nie wykorzystujemy), bateria (do SII można dokupić prawie, że taką samą), no i tyle. Czyli lepiej kupić SGSII, który kosztuje już 700zł (nowy, z gwarancją).

  • 0

    124. ~antaso  2012-08-13 23:13:28  host: eid82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mega:) Brak problemów PLUS dziękuje za ofertę:)

  • 0

    125. ~maxkolanko  2012-08-14 11:26:43  host: apn-77-113-83-18.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam do wyboru Samsunga Galaxy S III i HTC One X. Nie mogę się zdecydować. Każdy z nich ma jakieś plusy. Który wybrać?

  • 0

    126. ~Volan  2012-08-16 11:34:42  host: 178-37-148-99.adsl.inetia.pl

    miałem tę tandetę w ręku. Wykonanie mnie tak zniechęciło, że nie będę oceniał reszty. Ferrari w karoserii z kartonu nie jest prawdziwym ferrari.

  • 0

    127. ~buu  2012-08-16 19:03:13  host: ann250.internetdsl.tpnet.pl

    parametry dobre ale co z tego. Po kiego mi quad core i tak wielki ekran. wole sony xperia s z dual corem i równie dobrym ekranem o optymalnym rozmiarze o wiele wygodniej mi sie z niej korzysta a patrząc na sgs3 to nie widzę dużej różnicy w płynności działania mam lepszy aparat dobry układ graficzny w końcu to telefon. Rozymiem gdyby ta specyfikacja trafiła do tabletu.

  • 0

    129. ~  2012-08-17 10:24:31  host: 178235007042.warszawa.vectranet.pl

    do 123.edwin , Ty, powiedz mi gdzie są takie sgs2 nowe z gwar. za 700zł???? kupie pare sztuk......

  • 0

    130. ~Bartek  2012-08-19 14:23:48  host: cqj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nie mowcie ze to tandeta poznajcie wszystkie uroki uzywania tego z internetem jak ktos umie angielski s voice robi robote a jak was nie stac na taki tel to powstrzymajcie sie od komentarzy ale dziadostwo moim zdaniem mojego na 4s bym nie zamienilk

  • 0

    131. ~qstak  2012-08-19 17:26:16  host: ip565291ec.speed.planet.nl

    mam wave i wiem ze ten bedzie nastepny a tylko dlatego ze ma sndroida a potrzebuje miec pare programow co na bada os nie ma, a szkoda

  • 0

    132. ~Hermes  2012-08-24 14:42:58  host: 80.54.122.131

    Pewnie mu 1 z przed 700 uciekła :)))

  • 0

    133. ~grev  2012-08-29 14:28:05  host: host-81-190-210-36.wroclaw.mm.pl

    @~Volan to kup sobie malucha w karoserii ferrari - pewnie tak jest lepiej, nie? Można poszpanować, że ma się ferrari, a to, że to ferrari ledwo jeździ, to pół biedy.

  • 0

    135. ~Użytkownik S II  2012-09-02 21:45:15  host: 90-156-18-111.internetia.net.pl

    Może samsung zajął by się baterią. To jest nieporozumienie. Mam S II ale teraz zastanawiam się czy S III czy 4s. No i Apple chyba wygra. Taka technologia a z baterią sobie nie potrafią poradzić.

  • 0

    136. ~rajek  2012-09-05 18:51:36  host: apn-31-1-140-92.dynamic.gprs.plus.pl

    Do wszystkich co są na nie dla sgs3 jak się nie znacie na telefonach to nie udzielajcie się !!!!

  • 0

    137. ~Elmirex  2012-09-06 14:58:06  host: user-164-126-25-220.play-internet.pl

    Witam. Mam problem z tym telefonem. Chodzi tu, moze o pierdołe ale po jakimś czasie jest uciążliwa. Mianowicie, nie mam dźwięku smsa. Wszędzie grzebałem w ustawieniach i nic, głucho choć niby dzwonek jest ustawiony.

  • 0

    138. ~Lele  2012-09-07 09:58:41  host: 178-37-229-92.adsl.inetia.pl

    Pamiętam jak ludzie psioczyli na nokię lumia 800 za to, że używa kart microsim. Ile to będzie zachodu, żeby wymienić normalną kartę na microsim. Czemu ta nokia nie pójdzie po rozum do głowy itp itp. A tu proszę Samsung wprowadza taki sam rozmiar kart ale jakoś nikomu to nie przeszkadza. Ciekawe dlaczego hmm.

  • 0

    139. ~Andrzej  2012-09-07 17:39:32  host: 213-146-39-104.ip.netia.com.pl

    Uległam reklamie i mam problem. Jedno wielkie badziewie i firma dziad. Telefon po wyjęciu z pudełka 4-5 deadpixel obok siebie w centrum wyswietlacza. Odesłanym po bojach do sprzedawcy, on do dystrybutora a dystrybutor do "szajsunga". Od dwóch tygodni czekam na wymianę a myślę że będą chcieli mi wcisnąć po naprawie. Kupujcie ten telefon a macie gwarantowany nowy telefon bezpośrednio do serwisu. Gratulacje dla firmy Samsung za jakość telefonu z najwyższej półki tzw. flagowego produktu. Odradzam wszystkim.

  • 0

    140. ~Nicki  2012-09-10 22:26:05  host: host-92-17-227-39.as13285.net

    Smieszne troche jak czytam wlasnie konczy mi sie umowa i placac 1000 zl dostane s3 mieszkam troche juz w angli i przyzwyczailem sie ze przedluzajac umowe dzwonia do ciebie i praktycznie blagaja cie zebys przedluzyl umowe oferujac ci takie telefony za darmoszke i dorzucaja wiele wiecej typu wiecej minut czy internet bez ograniczen porazka i chyba dlugo to sie w polsce nie zmieni a co do s3 telefon rewelacja pod kazdym wzgledem porownujac s2 do s3 to jak z telewizorami z plazmy 42 cale 100 hz zmienic na plazme 50 cali 600hz ta pierwsza tez jest dobra ale ta druga jeszcze lepsza

  • -2

    141. ~Samsung fan  2012-09-13 12:33:19  host: public26499.xdsl.centertel.pl

    Tel telefon to jakaś kaleka. Komu potrzebny taki duży ekran? Gdzie taki telefon później nosić? w torebce...? Mając go w kieszeni (pod warunkiem że nosimy rozmiar XXXXL i mamy taka duża kieszeń aby się zmieścił) cięzko z tym usiąść. Poza tym przy tak duzym telefonie (chodzi o wymiary) bateria 2100mAh jest smieszna. Skoro Motorola potrafi 3300mAh wsadzić do telefonu z ekranem 4.3cala to tutaj powinna byc minimum 4000mAh. Dawno takiej porażki na rynku GSM nie widziałem.

  • 0

    142. ~loop89  2012-09-15 12:02:25  host: 89-69-119-202.dynamic.chello.pl

    Mam pytanie w kwestii wyświetlacza LCD, porównywałem AMOLEDa SGS3 z tym z Nexus'a S (model 9020 też z AMOLED) i ten w SGS3 jest dużo słabszy jakościowo, jest moim zdaniem zbyt kontrastowy, a kolorystyka jest zbyt zimna (dominuje niebieski). Tam gdzie na LCD Nexusa S widać w cieniach detale i piękne przejścia tonalne tam na SGS3 są "czarne dziury". Próbowałem na wszystkich ustawieniach jasności. Ogólnie obraz wygląda OK jak się nie ma nic do porównania obok (czyt. nie widzisz tego samego obrazka z Nexusa S). Ktoś też porównywał jakość obrazu i odwzorowanie kolorów SGS3 z innymi modelami AMOLEDa?

  • 1

    143. ~Adam  2012-09-15 16:35:39  host: roxana.komster.pl

    86 No i wyszedl iphone 5 i co? rozwalil go na lopatki? Hahahah smiech, iphone 5 to najgorsze badziewie tego roku:) 100 razy lepszy jest sgs3:)

  • 0

    144.  2012-09-17 13:10:32

    Dlaczego w androidzie, nie mogę ustawić innych dzwonków raportów sms? W noki jest ciche bip i sms klasa zero, a tu jak włączę raporty to po jego przyjściu mam dźwięk sms...paranoja jakaś...czy to tak ten S3 ma?

  • 0

    145. ~mosko7  2012-09-18 21:08:26  host: 89-68-245-2.dynamic.chello.pl

    krzysiaq wystarczy troche poczytac o androidzie dzwonki wrzucasz do katalogu ringtones a sygnal sms lub budzika do katalogu notifications i wtedy pojawa ci sie na liscie

  • 0

    146.  2012-09-24 11:27:14

    Kolego, niestety przejrzałem SG3 na wylot, przejrzałem fora i za cholerę nie mogę mieć innego dźwięku raportu niż dźwięk sms... Czy jakiś właściciel SG3 mógłby to sprawdzić?

  • 1

    147. ~  2012-09-28 08:37:01  host: 193.138.110.138

    Śmieszą mnie komentarze "znawców", którzy nawet nie mieli okazji używać tego telefonu. Ja używam go od niespełna dwóch miesięcy i powiem tak, że narzekanie na baterię, która przy normalnym użytkowaniu trzyma 3-4 dni świadczy tylko o niskim poziomie intelektualnym tych osób. Dodatkowo bujdy o jakości wykonania czy niemożności schowania telefonu do kieszeni wywołują wyraz politowania na mojej twarzy. Pod względem funkcjonalności iphone nie dorasta s3 do pięt.

  • 0

    148. ~zaq  2012-10-01 16:44:39  host: 178.183.217.41.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten telefon od tygodnia. Ogólnie spoko. Nigdy się nie zacina. Bateria trzyma dość długo ale mogłoby być dłużej. Ekran bardzo dobry i czuły. Gołym okiem nie widać żadnych wad związanych z matrycą Pen Title. Muzykę odtwarza w bardzo dobrej jakości. Aparat robi niesamowite zdjęcia a do tego bardzo szybko. Obudowa jest bardzo ładna ale wytrzymała nie jest. Po tygodniu w kieszeni mam jedną rysę na tylniej klapce chociaż dbałem o niego jak najbardziej. O Androidzie 4.1 nie mogę nic napisać ponieważ mam telefon z T-Mobile i na aktualizację muszę jeszcze trochę poczekać... A propos aktualizacji. Ostatnio pojawiła się jakaś nieduża aktualizacja i telefon bardzo nalegał na nią. Nie chciałem aktualizować ale telefon co chwilę mi o tym przypominał więc zaktualizowałem i wszystko było ok. Pojawiły się drobne zmiany w przeglądarce. Ogólnie ok z małym wyjątkiem. Telefon przy przeglądaniu internetu, graniu itp błyskawicznie się nagrzewa. Nie dużo ale jest to odczuwalne a nie było tego przed aktualizacją. Ma ktoś coś podobnego? Wracając do telefonu. Jest bardzo dobry. Myślałem o iPhonie 5 ale wybrałem SIII. Uważam, że jest lepszy i zdania nie zmienię mimo wszystko. Ten telefon mogę z czystym sumieniem polecić każdemu.

  • 0

    149. ~ninka  2012-10-02 09:36:15  host: 89-73-44-20.dynamic.chello.pl

    Zgadzam się z wcześniejszym komentarzem.Osoby, które nigdy nie widziały tego telefonu nie mają o nim pojęcia. Fakt jest duży, ale to nie stanowi najmniejszego problemu w jego użytkowaniu. Jestem kobietą i mam małe dłonie a mimo to nie mam problemu z jego obsługą. Telefon mieści się nawet malej torebce, w kieszeni kurtki czy płaszcza. A co do baterii u mnie wytrzymuje 3-4 dni max kilka rozmów, smsów plus internet więc uważam, że to nie najgorszy wynik. Mam go 2 miesiąc i o dziwo nigdy mi się nie zawiesił czego nie mogę powiedziec o moich wcześniejszych telefonach np LG 3d strzelał focha przy włączaniu wi-fi. SIII ma mnóstwo świetnych funkcji oprócz S-Voice jest też możliwośc wysyłania sms glosowych tzn zamiast pisac ręcznie dyktuje się treśc (trzeba tylko zainstalowac voice-sms ze sklepu Play)itd... Telefon jest świetny i nie zamieniłabym go na inny a już na pewno na jakiegoś tam iphona5 z rozpadającą się obudową i zrąbanym aparatem.

  • 0

    150. ~Ja  2012-10-03 13:57:41  host: cpc1-burn8-2-0-cust201.10-1.cable.virginmedia.com

    Mam sg3 juz 4 miesiace i naprawde nie zamienił bym tego telefonu na inny. Wczoraj odebrałem z salonu w Uk nowy IP5 ale po paru godzinnym uzytkowaniu go stwierdziłem ,ze lepiej go sprzedac bo nie ma porownania z Sg3

  • 0

    151. ~mimi  2012-10-07 09:03:06  host: 89-73-44-20.dynamic.chello.pl

    Super telefon mam go 2 miesiące i z czystym sumieniem mogę polecic wszystkim. Działa rewelacyjnie nie zacina się,ma wszytko co potrzeba a nawet więcej. Bateria w miare max 3 dni przy normalnym użytkowaniu czyli rozmowy, smsy, net, nie gram w gry, czasem kilka fotek. Telefon wygodnie się obsługuję mimo dużych gabarytów i nie mam problemu aby go schowac do torebki lub kieszeni kurtki. Obudowa po 2 miesiącach użytkowania w stanie idealnym bez rys itd, noszony w oryginalnym pokrowcu samsung+folia wyświetlacz.

  • 0

    152. ~Manio  2012-10-07 10:01:48  host: 79.124.116.243.rybnet.pl

    SGS III zakupiłem 15 czerwca i do dnia dzisiejszego mi się nie znudził.Cały czas mam frajde z użytkowania go.Srednio po miesiącu w pozostałych telefonach czar prysł :-).Jeśli często chcecie przeglądać internet i to w wersji orginalnej ,nie mobile dięki dużemu ekranowi zobaczycie różnice,bawić się aplikacjami,odbieranie wysyłanie e-maili i ...... to polecam SGS III.A po aktualizacji do żelka czyli jelly beans już całkiem wypas.Bateria przy moim użytkowaniu to 4 dni(dziennie internet,e-mail,transmisja danych lub wi-fi).A i jeszcze jedno,czytając opinie miejcie na uwadze iż większość opinii piszą osoby nie mające styczności z danym telefonem,najlepiej iść do salonu i chodz przez chwile pobawić się S III i następnie pisać pobieżną opinie.

  • 0

    153. ~tete  2012-10-10 02:03:58  host: host-81-190-232-1.wroclaw.mm.pl

    przetestowalem od 1,5 roku wszytskie "topki" na rynku - s3 to krol smartfonow i nie ma co dyskutowac. wart tych 1900zł

  • 0

    154. ~kazekage777  2012-10-12 13:11:44  host: abob144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem czy to rozwiąże problem dzwonków ale obczaj ten link: http://www.youtube.com/watch?v=MgpHHOqyHwY&feature=related Ja dopiero mam zamiar nabyć sg3, ale coś nie daje mi spokoju opinia o baterii. Podobno nawet na nie brandowanym telefonie z jelly beanem strasznie szybko ją zjada. Aby temu zapobiec trzeba wgrywać nowe romy a to powoduje utratę gwarancji... Ktoś mógby coś na ten temat powiedzieć? Jak to wygląda z tą baterią?

  • 0

    155.  2012-10-14 07:49:59

    Czy a się ustawić video dzwonek w tym smartfonie?

  • -1

    156. ~dius  2012-10-16 22:20:00  host: 178.23.111.126

    pierdoły mówicie tak bo mamuśki nie mogą go wam kupić jak wam się nie podoba to kup OLG lub motorole SAMSUNG teraz tak samo jak HTC ma dobre telefony lecz skąplikowane nie dla takich idiotów jak wy więc radzę wrócić wam do epoki Sagema

  • 0

    157. ~mosko7  2012-10-22 21:50:17  host: 89-68-245-2.dynamic.chello.pl

    Nie wiem w czym problem z tymi dzwonkami wrzucam mp3 do ringtones lub notifications i wchodze i wybieram albo domyslny dzwonek lub domysle powiadomienie i jest na liscie i nie ma bata zeby nie dzialalo...

  • 0

    158. ~Tryx  2012-10-22 23:11:04  host: 87-206-240-186.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon kilka miesięcy. I go nie lubię... Strasznie tandetnie wykonany. Upadł z 30 centymetrów a obił się jak Desire HD, który wypiął się z uchwytu rowerowego przy 30 na godzinę. .. Wykonanie - masakra. Straszny plastik.

  • 0

    159. ~Alexx  2012-11-05 17:24:57  host: 94-240-10-27.lukman.pl

    W komentarzach powyżej przeczytałem że ktoś kupił go za 2500zł, ale znalazłem go na allegro i kosztuje niecałe 200zł. Czy tan fon jest taki sam jak ten : http://allegro.pl/n9-galaxy-s-iii-pl-tv-wi-fi-i2764503641.html

  • 0

    160. ~Erdael  2012-11-07 00:42:55  host: cpc20-cove12-2-0-cust579.3-1.cable.virginmedia.com

    Hejterzy których nie stać na taki telefon. Cóż poradzić.Kupcie w promocji galaxy spica xD mam telefon 3 mmiesiąc. Przesiadlem się z Sony Ericsson live. Wrażenia? Całkowicie inna jakość. Leży w dłoni lepiej niż niejeden telefon z mniejszym wyświetlaczem. Porazajaco szybki. Na Jelly Bean jeszcze bardziej to widać. Co ciekawe ludzie narzekają na klapki. Owszem rysuje się. Jednak rysy są niewidoczne przy normalnym oświetleniu. Dopiero pod mocne światło widać lekko zarysowania. Ekran? Jak nowy. Mam porównanie do iPhone 4s i sgs2 (w Anglii co drugi ma któryś z tych telefonow) i bez porównania. Choć jakimś przeciwnikiem apla nie jestem. Bo fakt obudowa iPhone to majstersztyk.

  • 1

    161. ~jarek UK  2012-11-18 17:31:40  host: 87.194.200.168

    wlasnie rozpakowalem mojego nowego S3 super telefon wczesniej mialem HTC One X Bardzo podobne z przewaga na S3

  • 0

    162. ~Miodu  2012-11-24 18:10:01  host: user-46-112-45-99.play-internet.pl

    Ehh ludzie widzę, że co 5 komentarz dotyczy tego, że telefon upadł i to i tamto... Jak nie dbacie o rzeczy to po co bierzecie takie telefony ? Jak macie dziury w rękach to polecam nie nosić w ogóle komórki, bo każda po upadku ma jakieś zadrapania większe czy mniejsze (tak tak nawet Nokia 3310)... Ja powinienem dostać ten telefon w tym tygodniu i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. ;)

  • 0

    163. ~maaajster  2012-11-25 23:37:43  host: mail.netonsky.eu

    najbardziej narzekają Ci których nie stać a nawet nie trzymali telefonu w dłoni... przykre i upokarzające...

  • 0

    164. ~miro  2012-11-30 20:02:35  host: 178-37-101-198.adsl.inetia.pl

    telefon genialny ale to ze stal sie tak powszedni i widze go w rece u co 2 osoby na miescie stracil wiele w moich oczach. Popularne przedmioty szybko sie nudza niestety

  • 0

    165. ~krs  2012-12-10 10:55:49  host: 783213442.hosts.lcs.net.pl

    co do baterii faktycznie jak się sporo bawi to znika momentalnie , ale niedługo ma wyjść bateria z NOTE II o pojemności 3100 :)

  • -1

    166. ~krytyk  2012-12-11 18:43:27  host: r2.limes.com.pl

    krowa dotykowa bateria dobę wytrzymuje :0

  • -1

    167. ~ja  2012-12-19 13:45:36  host: public-gprs261819.centertel.pl

    Wszystko spoko ale czemu tak mało ramu? przydało by się więcej zamiast 4 rdzeni które się nie przydadzą. Ten procesor to chyba tylko dla lansu. Jak tak analizuje statystyki w moim s2 ramu jest na styk za to mocy procesora zawsze jest zapas. Chyba ze zrobili to pod kątem jakiś turbo zaawansowanych gier które powstaną w niedalekiej przyszłości

  • 0

    168. ~eloelo  2013-01-10 16:36:12  host: apo-rtr.slonecznik2a.petroinform.pl

    Kupiłem S3 jako telefon o którym słyszałem dużo pozytywnych opinii. Można powiedzieć że stałem się fanem telefonów Samsunga. Niestety rozczarowałem się bardzo mocno i obawiam się że przez długi okres czasu nie kupię nic od tej firmy. Pierwszego grudnia kupiłem telefon (moim poprzednim był Sony Xperia P) Ogromny, trochę ciężko jedną ręką obsługiwać. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to jakość wykonania. Sony kosztował 1/2 ceny Samsunga, a sprawiał wrażenie solidniejszego. No ale nic, wgrałem oryginalny soft bez brandingu t-mobile, żeby cieszyć się Androidem w najnowszej wersji, włożyłem kartę pamięci, sim, uruchomiłem telefon. Faktycznie, imponujący wyświetlacz, ogólne wrażenia bardzo przyjemne, szybkość działania, żwawość systemu, rewelacja. Aparat cykał wyśmienite fotki, zwłaszcza z włączoną funkcją HDR, rewelacyjne wideo. Względem Galaxy S2, którego miałem nieco wcześniej poprawiono znacznie baterię. Jakość rozmów bardzo wyraźna, różne tryby głośnika słuchawki do wyboru (ciepły, wyraźny itp.) Fajnie wymyślony pasek powiadomień, możliwość edytowania przełączników wifi/bt/gps itp. Póki co wszystko na +. I tu zaczynają się schody, słucham dużo muzyki na telefonie, więc zgrałem ulubione kawałki do odtwarzacza. Odtwarzacz sam w sobie bardzo typowy, jednak nadmiar zupełnie niepotrzebnych gadżetów w kluczowych miejscach skutecznie utrudnia obsługę (jakieś wskaźniki nastroju, szukanie w internecie wykonawcy, dziwne equalizery które przesadnie wykręcają i zniekształcają dźwięk). No nic, zaciskam zęby i puszczam muzykę. Z początku wydaje mi się że zupełnie płaski dźwięk z przeszywającym sopranem męczącym ucho już po jednym kawałku to kwestia dokanałowych słuchawek Samsunga. No więc podłączam słuchawki od Sony (swoją drogą bardzo wysokiej jakości jak na telefon który kosztował 950 zł nowy). Okazuje się, że soprany nie są już tak kłujące, ale basu jak nie było tak nie ma. Kręce equalizerem, od najniższego zakresu do najwyższego i jedyne co zauważam to przy podkręca

  • 1

    169. ~Greegory  2013-01-13 12:27:25  host: clu201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uwielbiam czytac te posty,90% ludzi ktorzy cos tutaj pisza to zwykla prostota,ktora wlasnie widzi tylko taki tel u kogos w dloni,i nie ma nawet pojecia jak taki tel wl,a co dopiero uzytkowac,mialem omnie,pozniej S+,pozniej sgs 2,siostrzenica ma 4S, szwagier wlasnie kupil ip5,kolega ma xperie,wszystkie te tel prztestowalem,ja swojego przywiozlem z usa,jest troszke bardziej rozbudowany bo jest dostolowany do sieci 4G,ma 2 gbramu itd.ale powiem tyle sgs3 napewno jest wart swojej ceny,i tylko ludki ktorych zjada zazdrosc ze ich nie stac na taki tel,i nawet nie umieliby go wl, pisza bzdury na forach ze to zwykly sramsung.teraz kupuje n7105 :) pozdrawiam zazdrosnikow :D:D

  • 0

    170. ~xxxcccvvvvbbb  2013-01-14 18:01:42  host: aboh241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przykre bo to miały być komentarze o s3 a nie 4s, a poza tym telefon nie jest taki drogi, ma wiele kolorów i wykorzystuje wiele nowych technologii. Jest wytrzymały co widać na każdym teście na YT. Jak dla mnie 10/10 :]

  • 0

    171. ~Bizkit777  2013-01-16 13:41:48  host: abop197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam już jakiś 3 miesiące i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej miałem nokie n8. Jedyne co lepsze było w noki to aparat. Przy świetle dziennym porównywalne zdjęcia robią, natomiast przy użyciu lampy przewaga po stronie noki. Jak komuś nie pasuje odtwarzać muzyki zawsze może pobrać inny ze sklepu. Świetnie leży w dłoni i nawet pisanie jedną ręką nie sprawia większych problemów - może dlatego że mam spore łapska. Nie żałuje wydanej kasy:) A tak apropo... Może ktoś podpowiedzieć jaka najlepsza jest najlepsza nawigacja na androida? Oczywiście taka, która nie łączy sie z netem. Z góry dzięki

  • 0

    172. ~czarna  2013-01-18 13:23:33  host: aanu126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy ktos mi moze odp na to pytanie ładuje 1 raz moj telefon i laduje go od wczoraj od 17 nie przerwanie i jest 41% ?????????????????????czy to normalne???????????

  • 0

    173. ~Maciej  2013-01-23 19:23:41  host: ip-84-39-172-140.free.aero2.net.pl

    @Bezkit: zrob upgrade do Androida 4.1.2 i uzyj opcji "Slabe swiatlo" przy robieniu zdjecia - wychodzi baaardzo przyzwoicie, szczegolnie dla statycznych obiektow. IP5 jednak ciut, ciut ciagle lepiej i naturalnie oddaje nocne scenerie.

  • 0

    174. ~Maciej  2013-01-23 19:28:01  host: ip-84-39-172-140.free.aero2.net.pl

    @xxxcccvvvvbbb: wyswietlacz jest dobry, ale nie rewelacyjny - matyce pentile widac wyraznie przy tekscie, w sloncu tez sporo do nadrobienia do jablka. co do wytrzymalosci to telefon jest mocno delikatny, ale przy tej wielkosci wyswietlacza to trudno sie dziwic i nie ma co go bezposrednio porownywac z jablkiem tylko innym telefonem z takim ekranem. btw: wystarczy przegladnac ilosc robitych wyswietlaczy na portalach aukcyjnych.

  • 0

    175. ~Misia  2013-02-03 19:58:50  host: 78.10.81.134

    Lepiej wziac s3 czy s3 mini? Odpowiedz prosze argumentowac :)

  • 0

    176. ~pokoloko  2013-02-06 00:04:25  host: public2666.xdsl.centertel.pl

    droga misiu lepiej wziąśc I9300wiekszy i lepsze parametry techniczne , a jak chcesz mniejszy i poręczniejszy to S3 MINI . jak masz małe łapki i chcesz z niego dzwonic to S3 mini

  • 0

    177. ~Barszcz  2013-02-06 21:30:17  host: www2.glb.pl

    Mój aktualny telefon użytkuję już 5 lat. Dlatego też jestem trochę na bakier z postępem technicznym. Czy moglibyście mi wytłumaczyć w jaki sposób na Galaxy S3 można korzystać z GPSa? Chodzi mi o to, czy mogę sobie zainstalować aplikację typu AutoMapa i korzystać z niej za darmo, jak np na Mio, czy też jedyna możliwość to łączenie się z mapami przez internet co wiąże się z każdorazową opłatą?

  • 0

    178.  2013-02-11 15:07:58

    Posiadam S3 od dłuższego czasu i muszę przyznać, że jedna rzecz w tym telefonie jest niedopracowana. Mianowicie chodzi mi o przycisk blokowania ekranu/włączenia/wyłączenia telefonu. Kto wpadł na pomysł aby umieścić go z boku po prawej stronie? Wystarczy tylko wziąć telefon w łapę aby przez przypadek go wcisnąć. Tutaj HTC Desire HD miało o wiele lepszy pomysł umieszczając go na górze. Tak poza tym S3 jest OK

  • 0

    179. ~bizkit777  2013-02-22 15:58:14  host: abny126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie odnośnie jelly beam. Kupiłem telefon w autoryzowanym serwisie samsunga z ice creemem. Czy lepiej pozostać przy tym ice czy lepiej aktualizować na jelly? Może ktoś w skrócie powiedzieć co sie zmieniło na lepsze a co na gorsze? Czy warto aktualizować? Bo jedno co wiem to na jelly beam nawet jak baterii jest mniej niż 15% aparat robi zdjęcia z fleszem. Z góry dzięki za pomoc:)

  • -1

    180. ~adasko92  2013-02-24 23:43:30  host: 5.174.136.90

    procesor 4rdzenie bateria lepsza ale wychodzi na to samo co moj sensation xl chodzi mi o trzymanie baterii, ekran moj 4,7" a s3 ma 4,8" wiec wiem jak milo sie korzysta z telefonu , latwo sie pisze smsy zreszta smartfon jak smartfon tylko ze jeden z najlepszych, szkoda ze aparat nie ma marycy 13mpx ale 8 tez jest ok mialem arc s to zdjecia super jutro moze kupie s3 za 450zl niewiem czy chlopak soe nie zna czy cos jest nie tak z telefonem , przekonam sie jutro :p

  • 1

    181.  2013-03-03 12:37:18

    kiedy nastepny spadek ceny ;d

  • -2

    182. ~zefir  2013-03-03 19:02:07  host: dpg23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Plastikowa zabawka. Zastanówcie się, czy wykorzystacie wszystkie jego parametry, zanim kupicie i ulegniecie marketingowi firmy... Polecam Motorole. Szczególnie RAZR MAXX z bezkonkurencyjną baterią, mocną, wytrzymałą a przy tym piękną obudową z imponującym designem. Nowsza wersja tego modelu czyli RAZR HD robi jeszcze większe wrażenie. Może nie ma 4 rdzeniowego procesora, ale... na co to komu?? Niekoniecznie to, co popularne jest najlepsze. Motorole można kupić w serwisie amazon.co.uk lub amazon.de - szczerze polecam!

  • -2

    183. ~kosa5  2013-03-06 20:08:56  host: dynamic-78-8-84-49.ssp.dialog.net.pl

    Ja kupno Samsunga Galaxy S III I9300 skomentuje tylko tak'''Przybyłem Zobaczyłem Kupiłem'''Jak kogoś nie stać to niech chociaz pierdół nie wypisuje.Nie miał jeden z drugim sprzętu w łapie,a znawca po kiju. Piszą ''plastikowa zabawka''gdyby Samsung ubrał to CACKO w CEVLAR albo w aluminium to tylko cena by poszła w górę.Co powie jeden z drugim na szybkość otwierania stron w internecie przez Galaxy SIII. No wie który,czy tylko marudzić potrafi.

  • -1

    184. ~plagitus  2013-03-17 16:04:14  host: 87-205-212-30.adsl.inetia.pl

    @~kosa5 Co za argumenty :) Mam telefon z *** obudową? Przecież to zaleta! Jak by była lepsza toby cena wzrosła. Wiesz coś o szybkości otwierania stron w motce, czy tylko marudzić potrafisz? W motce cena podobna więc nie pisz "jak kogoś nie stać", obudowa dużo lepsza, bateria też, wygląd rzecz gustu. Jak już jest ta obudowa kiepska to przynajmniej to przyznaj, ale nie rób z tego zalety.

  • -1

    185. ~Falafel  2013-03-23 10:55:58  host: 193-107-213-58.host.witnet.pl

    Posiadam telefon od 3 miesięcy. Wady: - Bateria, naprawdę słabo. myślałem, że to wina starej baterii - kupiłem używany telefon. Jednak wymiana na nową nic nie dała 2 razy dziennie ładowanie to standard. - Zbyt delikatny Zalety: - super moc - ekran - funkcje

  • -1

    186. ~dc mini  2013-03-24 10:59:13  host: 89-70-62-187.dynamic.chello.pl

    nadawalam z n8 teraz mam s3 kocham tego fona

  • 1

    187. ~Martol  2013-03-26 12:29:03  host: 89-171-95-110.ip.netia.com.pl

    nie działają mi MMSy i ani operator ani Samsung nie wiedza dlaczego, ktoś jeszcze ma ten problem? :/ nie chce mi się iśc i go oddawac na gwarancje :/

  • -1

    188. ~  2013-03-29 21:04:06  host: IP-91-192-1-17.techmedia.com.pl

    planowalem zakup... czytam i ogladam juz miesiac albo lepiej ale dzisiaj sie pobawilem w nim w media markt.. i dalem sobie spokoj, cichy glos... ekran jeden i ten sam kolor, widzialem ze srerbna ramka byla peknieta. chyba nie ma rewelacji! nie nazwalbym go tym telefonem roku :(

  • 0

    189. ~puma2  2013-04-06 06:54:18  host: 159-205-121-190.adsl.inetia.pl

    Mam s3 robie nanim wszystko co sie da testuje codziennie i sywierdzam ze sie zacina grzeje czasami bateria to poraszka ale itak niema nic leprzego

  • 0

    190. ~lopez  2013-04-07 10:44:32  host: agbx7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale bzdury wypisujecie ludzie. Czytanie tych opinii w wiekszosci nie maja sensu gdyz pisza je osoby ktore nigdy nie posiadaly i nie uzywaly tego telefonu. Jakiez to dziecinne pisac te bzdury. Posiadalem i motke razr i htc ox i sony xt. To bardzo dobre telefony ale tylko w okreslonej dziedzinie. Jeden ma super baterie i obudowe drugi wyglad trzeci ekran. S3 jest jednak od nich lepsza gdyz laczy ich zalety i dodaje jeszcze bdb aparat szybkosc dzialania systemuco powoduje ze jest bardzo uniwersalny. Polecam

  • 0

    191.  2013-04-12 19:19:03

    @~kosa5~ Tylko tylna obudowa jest z plastyku. Reszta to Materiał utwardzany magnezem i szkło. mam go od października i wiem co to za fon. Wczoraj spadł mi z 120 cm na ekran i pajęczyna jest na szybie. Szyba zamówiona na allegro za 99 zł i naprawie to sam. W serwisie tylko wymiana całego wyświetlacza 550zł. Pozdrawiam posiadaczy s3

  • 0

    192.  2013-05-02 11:59:09

    zmieniłam S3 na HTC ONE X+ i żaluję :/ telefonik był rewelacyjny, zamienił stryjek...

  • 0

    193. ~domel  2013-05-23 17:24:09  host: 80.51.66.23

    Wie ktoś może jakie ma parametry głośnik w SG SIII ???? Jaki zakres częstotliwości????

  • 0

    194. ~Artu  2013-05-25 20:39:13  host: afgu182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakim cudem każdy zachwyca się szybkością i płynnością zarówno S3 jak i S4....? Miałem do czynienia zarówno z S3 jak i S4 i po wgraniu większej ilości aplikacji, muzyki, zdjęć telefon LAGUJE! to samo dzieje się przy grach..... Przesiadłem się z S3 na iPhone 5 i odczułem komfort - nareszcie! Nie jestem hejterem ani kimś, kto jeździ po Samsungu. Materiały wykonania są jakie są, S3 i 4 są ładne ale SĄ POWOLNE, LAGUJĄ CZĘSTO MOŻEMY ZAOBSERWOWAĆ PRZYCIĘCIA. Tyle w temacie "super wydajności" Samsunga........

  • 0

    195. ~Jarecki  2013-06-07 23:28:12  host: 89-66-49-19.dynamic.chello.pl

    Witam miałem SGS I a teraz mam HTC EVO 3D z samsunga bylem bardzo zadowolony a ten jest bo jest bawiłem się 3 jak i 4 i stwierdzam ze samsung jednak jest bez porównania do innych telefonów teraz czekam aż umowa mi się skończy i kupuję 3 albo 4 zależne od ceny Pozdrawiam

  • 0

    196. ~ggg  2013-06-18 18:41:55  host: 89-70-129-91.dynamic.chello.pl

    Galaxy s 3 najlepszy telefon,mialem HTC ONE X+,Motorole RAZR i sie zawiodlem na tych telefonach.

  • 0

    197.  2013-06-19 11:41:12

    Miałam ten telefon.. ale to była podróbka. Najlepiej patrzeć co się kupuje używanego.. Wyglądał idealnie jak S III. A to było gó*no chińskie. A bardzo chciałabym mieć ten telefon..

  • 0

    198. ~uważaj_na_podróby  2013-06-29 11:23:33  host: adaq165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Monika uważaj, bo takie g..., które kupiłaś jako używane możesz kupić też jako nowe i to w cenie oryginalnego telefonu. Na allegro Galaxy S III z Chin, które tylko wyglądają, jak Samsung Galaxy S III jest od ... i ciut, ciut. Ja swojego kupiłem na allegro, ale zanim to zrobiłem "przesłuchałem" dokładnie sprzedającego i wybrałem takiego, który posiadał telefon zaplombowany w pudełku z polskimi napisami i od polskiego operatora. Przed zakupem żądaj dowodu zakupu telefonu przez sprzedającego. Wybieraj też takich, którzy nie mają w swojej ofercie nowych 60 szt. Galaxy S III hehehe. Do wszystkich pseudo posiadaczy Samsungów Galaxy SIII, hejtujcie sobie do woli hahaha. Ja go mam, a wasze chore opinie nie robią na mnie wrażenia hehehe.

  • 0

    199.  2013-06-30 23:38:50

    nie mam go ale do S3 są plecki z baterią 3000mAh jakby ktoś potrzebował, podobnie jak mam z S2 i 2000

  • 0

    200. ~producrecorder  2013-07-08 14:54:41  host: 91.218.158.26

    Po roku użytkowania praktycznie jedynie ślady świadczące że telefon nie jest nowy to wytarcia plastiku na tylnej obudowie. Wyświetlacz nie ma zadrapań pomimo że telefon był noszony w kieszeni bez futerału. Kilka razu upadł. Zalety: Niesamowity 4.8 calowy wyświetlacz Super AMOLED, aparat 8 MP robi naprawdę rewelacyjne zdjęcia, filmy Full HD, telefon posiada wszystkie potrzebne funkcje Wady: 1 GB RAM to trochę za mało, kiedy zainstalujemy kilka aplikacji chodzących w tle, telefon potrafi czasami trochę zwolnić. http://www.youtube.com/watch?v=ZhRDdNErQws

  • 0

    201. ~piko  2013-07-22 16:30:47  host: epx53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SLUCHAWKA BLUETOOTH DO TELEFON SAMSUNG GALAXY S3 LTE JAKA JEST DOBRA JAK DOBRAĆ -DZIĘKUJE

  • 0

    202. ~misio  2013-07-23 13:12:05  host: apn-46-76-17-50.dynamic.gprs.plus.pl

    wspaniały telefon a ci co uważają ten telefon za badziewie są debilami

  • 0

    203. ~Baca_2.0  2013-07-24 22:06:51  host: apn-87-251-238-211.static.gprs.plus.pl

    Prośba o pomoc w rozwiązaniu problemu. Jak ktoś do mnie dzwoni, to SIII nie wyświetla mi całego kontaktu. Obrócenie tel. o 90 st. nic nie daje bo w trakcie połączenia ekran się nie obraca. W starym SGH-D900i i SE K750i kontakt się przesuwał i widziałem pełny wpis. Moje wpisy wyglądają tak: Firma X Miasto dyr. Jan Kowalski. W trakcie połączenia widzę jedynie: "Firma X Miasto dyr..." masakra - HELP!

  • 0

    204. ~seiferatus  2013-08-15 21:43:12  host: pub-194-150-170-1.mirasoft.pl

    mam tego potworka od 2 tygodni, pomimo że dziś już to nie nowość to spisuje się znakomicie, nic się nie zacina, bateria spokojnie trzyma cały dzien, nawet gdy gram, przeglądam www, słucham muzyki etc, w aplikacjach 3d, wymagających grach spisuje się znakomicie, nie było aplikacjach przy których zauważyłem jakiekolwiek lagi. Wyświetlacz jest piękny, oglądanie filmów w hd to czysta przyjemność. z czystym sumieniem mogę polecić telefon każdemu, cudo :)

  • 0

    205. ~arto  2013-08-20 15:59:38  host: aflb180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super....

  • 0

    206.  2013-10-02 16:11:04

    Jestem bardzo zadowolonym posiadaczem S3. Telefon ma jednak jedną największą wadę: 1 GB RAM-u! Wkurza mnie jak co chwilę coś w pamięci jest czyszczone i zamykane, a ja na nowo muszę to otwierać. Samsung zrobił największą krzywdę Galaxy S3 umieszczając tylko 1GB RAM-u, jak by było 2 GB to nie miałbym się do czego przyczepić.

  • 0

    207. ~kape  2013-10-21 12:16:50  host: host-195-116-239-207.jrbnet.com

    @171 osobiscie korzystam z Automapy i polecam !!

  • 0

    208. ~ja  2013-11-17 19:28:57  host: agdl156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przy włączonym wyświetlaczu położyłam telefon na portfelu i co... wydobył się dźwięk, jednak co on oznacza i na co telefon zareagował?? Na pewno nie ucieszył się z ilości pieniędzy w portfelu :pp

  • 0

    209. ~Starlight  2013-12-22 12:34:46  host: host-94-251-223-106.dynamic.mm.pl

    Wrażenia po przesiadce z SG Note I Plusy w stosunku do Nota I : nieco bardziej zaawansowany technologicznie (np możliwość płatności telefonem),praktyczne powiadomienia diodą o zdarzeniach,dłuższa żywotność baterii. Wady: gorszy aparat,minimalnie gorsza jakość rozmów

  • 0

    210. ~ja  2013-12-23 10:00:37  host: 212.160.172.70

    telefon cudo jednym slowem najladniejszy najbardziej funkcjonalny ,jest swietny polecam kazdemu:)

  • 0

    211. ~nostra  2013-12-29 22:48:37  host: absp127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to jest normalne ze bateria w S3 ktory nie ma jeszcze miesiaca trzymała nawet nie 12 h ?? I nie siedze w necie ani nie rozmawiam na full ... w czym może byc problem ?? Help

  • 0

    212. ~bolec  2014-01-14 21:42:37  host: bpw206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon rok i powiem szczerze że na początku był szybki, niezawodny wszystko działało jak powinno ale niestety od stycznia tego roku zaczął coraz częściej się zawieszać, zacinać, wiadomości otwierają się 10 sekund już nie wspomnę o aparacie który robi zdjęcia z opóźnieniem, robiłem aktualizację, formatowałem i przez pewien czas było dobrze ale po ok 3 tygodniach działo się to samo nie wiem czemu. Na telefonie jest ponad 6 gb wolnej pamięci, na karcie 25 gb wolne. wydawało mi się że to przez kartę pamięci 32 gb niby telefon może obsłużyć do 64gb no ale używałem telefonu bez karty i nic to nie zmieniło. Nie mam na nim jakiś wymagających gier czy programów używam antywirusa TrustGo czytałem że jest najlepszy ale nie wykrywa żadnych wirusów więc już nie wiem jaka jest przyczyna wolnej pracy telefonu teraz przy zmianie telefonu pomyślę nad Windowsem.

  • 0

    213. ~  2014-01-17 20:13:01  host: art61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Apple to są lipne telefony

  • 0

    214. ~Gzubik  2014-01-20 20:22:10  host: 095160067170.deblin.vectranet.pl

    Bolec, to wszystko wina zlagowanego softu Szajsunga.. ;) Sam mam ten telefon już ponad rok, i nie wyobrażam sobie żeby siedzieć na oryginalnym sofcie. Zainstaluj sobie jakiś custrom rom. Na bazie stocka polecam ArchiDroid 1.7.7, a jeśli chcesz mieć ultra szybki soft to CyanogenMod rządzi :)

  • 0

    215. ~tutmozisa  2014-01-23 09:48:42  host: 031011200074.warszawa.vectranet.pl

    mam ten telefonik od miesiaca - dla mnie jest super przedtemmiałam htc desire x a wczesniej sasunga galaxy s :) owszem w htc sa łądniejsze emotki xD i wygodniejszcze dla mnie metody kopiowania i troche irytuje mnie samsungowa galeria która działa ewidentnie szybciej jak jestem podłaczona do wifi... ale: ma szybka metoda robienia printscrena duzy ładny wyswietlacz robi dobre zdjęcia i lepsze filmy ma mnóstwo bajerów wiele muszę jeszcze rozpracować ale przynajmniej teleofn za szybko mi sie nie znudzi czyste połaczenia szybki przesył NFC :) generalnie na razi jest super

  • 0

    216.  2014-02-01 17:42:18

    ~bolec zapraszam na forum androida, a dowiesz się jak szybki jest galaxy s3 Wystarczy trochę poczytać

  • 0

    217. ~Cortazar  2014-02-13 19:38:30  host: user-109-243-14-157.play-internet.pl

    Witam, w opcjach trybu fotografowania nie mam do wyboru trybu HDR. Czy to wina nieaktualnego oprogramowania? Proszę o pomoc :)

  • 0

    218. ~waldi13  2014-02-25 17:08:43  host: host-89-231-101-196.warszawa.mm.pl

    Samsung S III to świetny telefon pod każdym względem, stylistyki ( z wyjątkiem białego), programem operacyjnym, dostępnością aplikacji ( Android ), funkcjonalnością Androidu. Bateria trzyma bez problemu dwie doby co jest w zupełności zadowalające. Nie znajduję dla tego telefonu żadnych zastrzeżeń.

  • -1

    219.  2014-03-14 11:18:09

    nie nie i jeszcze raz nie! przez rok uzywania wersji mini zakupiłam sIII. napakowane w nim co trzeba i nie trzeba,ale ok,niektóre funkcje od razu wyłaczyłam. od razu wkurzyło mnie że nie można wyłaczyć automatycznej aktualizacji,mimo ze zaznaczone "wyłącz" aktualizacja pobierała się nawet przy właczonym przesyle danych sieci komórkowej. WRRR!!! do tego niewygodne rozmieszczenie ikon home i cofnij. do wielkości sIII nie zdążyłam się przyzwyczaić. próbowałam,ale nie cierpię jak mi telefon z kieszeni kurtki wystaje ;) miarka sie przebrała podczas serfowania po internecie,gdy klikajac w ustawieniach wersje komputerowa nie było zadnej zmiany,dodatkowo wchodząc w menu zakładek telefon wyświetlała za kazdym razem czaeny ekran,potem chwile czarno-białe martwe ikony. Wróciłam na wersje mini:)

  • 0

    220.  2014-03-14 11:40:32

    Mi pękła szybka i nawet nie wiem, w którym momencie. Działać działa, ale jakoś strasznie mnie to zirytowało

  • 0

    221. ~rota  2014-06-13 10:51:51  host: dfs201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szaza77 o jakich aktualizacjach mowisz? Bo jak aplikacji to wył?cza sie je w ustawieniach sklepu play a nie systemowo, wersje komputerowe mozna wlączyc bezposrednio na 90% stron mobilnych na dole takiej strony albo w ustawieniach, telefon zawsze bedzie cie kierowal na www.m.xxx.pl , co jest bardzo dobrym rozwiazaniem. NIE POFATYGOWALAS SIE NAWET DOWIEDZIEC JAK TAKIE RZECZY ROZWIAZAC A PIEP...YSZ GŁUPOTY!

  • 0

    222. ~Virtuozik  2014-07-16 21:46:06  host: e125-132.icpnet.pl

    Zdecydowałem się na S3 i nie żałuję ani złotówki, w końcu po truciu się przez rok z Ace2 mam telefon który działa jak trzeba, chociaż nie jest pozbawiony drobnych wad.
    Trochę się obawiałem że ekran będzie za duży, ale po paru dniach stwierdziłem że niepotrzebnie.
    Plusy: super ekran (chociaż od razu ustawiłem kolory na mniej nasycone), cienka obudowa, bardzo szybki (ten 1GB RAMU to naprawdę nie problem, a potrafię mieć kilka aplikacji otwartych), powłoka oleofobowa na ekranie.
    Minusy: trochę za bardzo wyostrzony obraz, reszta to mało istotne drobiazgi.

  • 0

    223. ~lol  2014-08-02 19:58:38  host: aduk192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesteście głupcami. Macie świetny dotykowy telefon,a inny ludzie nawet na chleb nie mają. Cieszcie się tym czym macie i o to dbajcie :") czytając wasze komentarze widze,że wam się nieźle powodzi skoro mieliście tyle pretiżowych telefonów przed sgs3.

  • 0

    224. ~OTX  2014-09-08 12:34:21  host: 87-205-80-227.adsl.inetia.pl

    Czytanie niektórych opinii kuje w oczy.... Widzę że naród wolno się rozwija w znajomości "smartphone;ów" oraz środowiska "Android". Sprzęt z takimi parametrami aż prosi się bo go dobrze dostosować do własnych potrzeb.... Ale lepiej wyłączyć myślenie i wyżalić się w internecie zamiast użyć pomocy wujka Google....

  • 0

    225. ~Merfi1986  2014-09-19 22:30:45  host: 89-72-237-208.dynamic.chello.pl

    Szaza77 porownanie s3 mini do s3 to bzdura. Co do zwiech to chyba masz jakiegos chonczyka. Moje s3 ma ponad 2,5 roku i smiga owszem czasem zwolni (co jakis czas trzeba z menadżera aplikacji czyscic dane) jednak jest to najlepszy telefon jaki mialem. Bawilem sie S4 i po prawdzie to bym sie nie zamienil. Najwiekszy minus to bateria 3 dni to maks maksow srednio co 50h ładuje ale uzywam wifi dzwonie pisze przegladam internet. Wiec spokojnie mozna polecić, bo juz w dobrych pieniadzach można go nabyć.

  • 0

    226. ~Virtuozik  2014-09-28 12:50:22  host: c111-153.icpnet.pl

    Po Ace i Ace2, powiedziałem sobie że nigdy więcej Samsunga, jednak zaryzykowałem, wziąłem S3 i naprawdę jestem zadowolony! Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to mogłoby być troszkę więcej RAMu i ta klapka z tyłu mogłaby sie mniej rysować... Z tym ostatnim problemem poradziłem sobie kupując idealnie dopasowane etui TPU.
    Telefon ma rozdzielczość w sam raz, absolutnie nie przeszkadza mi że jest plastikowy, wielkość też jest idealna, chociaż kiedyś zastanawialem się jak można nosić w kieszeni takie monstrum...

  • 0

    228. ~  2014-10-14 22:01:39  host: dkp11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zobaczyć zdjęcia w galerii

  • 0

    229. ~Ewelina  2014-10-29 07:52:38  host: 213.158.222.134

    Czy może mi ktoś pomóc.mam samsung galaxy s3 Neo i nie umiem wysłać przez bluetooth Muzyki na inne urządzenie.wcale mi nie wyszukuje innych urządzeń.Prosze pomóżcie bo już nie wiem czy tak to jest w tym telefonie czy ja mam coś nie tak

  • 0

    230. ~heniek  2014-11-03 15:58:15  host: public133957.cdma.centertel.pl

    hej. mam pytanie czy wyświetlacz od Samsung I9300 Galaxy S III pasuje do SIII NEO?

  • 0

    231. ~sese  2014-11-11 00:41:42  host: 188.123.215.9

    Smartfon byl bardzo fajny kiedy go uzytkowalem, kupilem 7 miesiecy temu, uzytkowany normalnie az do dnia kiedy poporstu sie wylaczyl i calkowita klapa tak sam od siebie. oddany do serwisu.

  • 0

    232.  2014-11-19 19:22:52

    Mialem ten telefon przez 1,5 roku co prawda nie mialem wersji przeznaczonej na rynek europejski tylko na ameryke.Telefon nigdy mnie nie zawiodl zadnych przyciec,aparat robil super zdjecia,wspanialy ekran.Z czystym sumieniem polecam.

  • 0

    233. ~blady  2014-11-28 13:21:23  host: host-46-174-4-15.myslenice.net.pl

    Ja mam i9305 i mam 2 GB ram i lte ;)

  • 0

    234. ~  2014-12-05 13:31:05  host: public-gprs514995.centertel.pl

    Jak mam zrobić na komurce dzwienk klawiszy samsung galaxy s3

  • 0

    235. ~biznesmenlee  2014-12-23 07:51:53  host: 5-226-81-18.static.ip.netia.com.pl

    Sam mam od 2 miesiecy z androidem 4.3 *** powrociłem do fabrycznego 4.0 Ice... o wiele lepszy niz nowszy !! nie zainstaluje nigdy adka 4.3 pozostanę z oryginal 4.0 ICE bo płynnie działa ani reset ani zaciec jak w 4.3

  • 0

    236. ~  2015-11-28 10:00:31  host: apn-37-7-62-237.dynamic.gprs.plus.pl

    Radia w tym modelu niema

  • 0

    237. ~Malgorzata gumieniak  2015-11-30 20:04:25  host: n19-08-01.opera-mini.net

    Chciala bym go zarezerwowac

  • 0

    238. ~aga1989  2015-12-13 19:59:51  host: ip-80-245-186-157.uznam.net.pl

    Mam ten telefon od roku i na poczatku dzialal wysmienicie niedawno niestety zaczal sie zacinac lagowac resetuje sie sam bateria nie trzyma juz nawet jednego dnia. Jasnosc telefonu tez troche przyciemniala na krotka mete fajny telefon jesli chodzi o aparat muzyke to nie mam zastrzezen ale niestety zaluje ze wydalam tyle pieniedzy na ten telefon kupuje sobie sony xperia s polecam bardzo fajny telefon Pozdrawiam

  • 0

    239. ~Pytanie  2016-03-31 08:42:10  host: abxi70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla Osób, Które narzekają na to że telefon zaczął,, wolniej działać ". Jeżeli korzystacie z domyślnie zainstalowanego oprogramowania to jak możecie się dziwić że taka sytuacja ma miejsce?. Przecież już nawet jest oficjalnie Cyanogenmod w wersji 13 wspierający Androida 6. Spróbujcie wgrać ten Rom i wówczas będziecie mogli się przekonać jak telefon będzie działać. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia i wszystkiego co najlepsze. Również dla Najbliższych + :)

  • 0

    240. ~ADRIANM95  2016-09-08 19:28:22  host: cati.static.korbank.pl

    mogę stwierdzić że telefon po dwóch latach naprawdę, w porównaniu do telefonów z tego roku jest parametrami nawet dobry. Nie jestem jakimś użytkownikiem, który ma naprawdę duże wymagania, ale nic się nie wiesza jedynie bateria po dwóch latach już jest kiepska. Gdyby nie to że upadł mi i na beton, i nie słukła się szybka to dalej by mi działał.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet