Samsung I9295 Galaxy S4 Active - opinie
Telefony Samsung Samsung I9295 Galaxy S4 Active Opinie o Samsung I9295 Galaxy S4 Active

Samsung I9295 Galaxy S4 Active

w sumie: 14
  • -1

    1. ~  2013-06-06 15:24:28  host: non-registered.multifox.pl

    no no ale cena pewnie około 3k zł wiec podziękuje :)

  • -1

    2. ~MaziO  2013-06-06 18:04:50  host: 94.42.173.78

    No konkret, ale słabe wykonanie obudowy wg. mnie. Więcej to nie mam nic do zarzucenia :) KOTTT !!!

  • 1

    3. ~elo  2013-06-08 09:07:59  host: apn-77-112-255-215.dynamic.gprs.plus.pl

    Nawet samsung idzie drogą sony i robi wododporne smartphony :P

  • 0

    4. ~PiPiPi  2013-06-09 12:28:26  host: erk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena zabije wiekszosc potencjalnych nabywcow :P

  • -1

    5. ~Zorpox  2013-06-23 12:20:47  host: 037008246120.tarnowskiegory.vectranet.pl

    MaziO Piszesz o slabym wykonaniu w telefonie ktory nie miales w ręce i nawet na żywo go nie widziales. Poza tym to jest "odporny" i wytrzymaly telefon i chwalony za wykonanie. Slowo "Active" w nazwie nie znalazlo sie przypadkiem ;)

  • 0

    6. ~artur  2013-08-07 23:20:32  host: 89-70-219-156.dynamic.chello.pl

    Czy ma ktos juz telefonik bo zastanawiam sie nad nim a htc one

  • 0

    7. ~Kalif  2013-09-26 13:52:43  host: 89-70-246-182.dynamic.chello.pl

    Witam, Zakupiłem telefonik w dobrej cenie, w saturnie za 1900zł. Używam od 2 tygodni. Dobrze leży w dłoni, pewniej niż zwykły S4. Poprzednio używałem Nokie e71, e72, e6. Przesiadka to duży skok wielkościowy i technologiczny. Zanim telefon zakupiłem przedyskutowałem jego wodoodporność w salonie Samusnga (Warszawa, Arkadia). Sprzedawcy zapewniali, że jeśli do telefonu dostanie się woda (a nie powinna) to zostanie on naprawiony/wymieniony O ILE NIE BĘDZIE NA OBUDOWIE TELEFONU WIDOCZNYCH ŚLADÓW USZKODZENIA. Można rzecz, że uszkodzenie mechaniczne mogłoby by pokskutkować rozszczelnieniem telefonu, czy jakby tego nie nazwać, a w konsekwencji utratą gwarancji. Często na zagranicznych forach poruszana jest regułka z gwarancji wspominająca o tym, że nie obejmuje ona zalania telefonu poprzez "liquid". Pracownicy salonu powiedzieli, że jest to gwarancja dawana do wszystkich telefonów. Nie należy brać tego do siebie. Co do samego telefonu - jestem bardzo zadowolony. Pewnie leży w dłoni, wygląda dobrze. Bateria trzymała mi na początku około 15-20 godzin, przy cały czas włączonym połączeniu internetowym i włączonej oszczędności energii. Nie było wybacz. Przedwczoraj dorwałem appke CLEVER CONECTIVITY, która zarządza przełączaniem między wifi i 3g/umts itp. Telefonu wytrzymuje dzięki niej około 30-40 godzin przy takim samym użytkowaniu. RADA DLA WSZYSTKICH: WiFi pobiera ponad 5x mniej energii od połączenia komórkowego. Warto z niego korzystać gdzie się da. To cały czas aktywne połączenie 3G zjada Wasze baterie. Polecam http://people.cs.umass.edu/~arun/papers/TailEnder.pdf Z podstaw to tyle. Dziś telefon otrzymał pierwszy 20 sek prysznic pełnym strumieniem wody, dla zabawy. Działa dalej. Ćwierć kropli przedsotało się przez uszczelki w tylnej klapce (może to przy otwieraniu, może przepuściło). Nie ufam mu na tyle, żeby się z nim kąpać, ale na deszcz, czy awaryjną rozmowę pod prysznicem u

  • 0

    8. ~emi  2013-10-09 11:50:06  host: rev-077079210222.atman.pl

    Witam Polecam mam ten telefon i jest rewelacyjny . Długo się zastanawiałam nad ponieważ naczytałam się złych opinii ale telefon jest cudny

  • 0

    9. ~  2013-11-20 18:57:35  host: 89-74-11-252.dynamic.chello.pl

    Wreszcie jest dual sim - i9502 Galaxy S4

  • 0

    10. ~damik  2014-01-16 13:56:45  host: 088156060186.nidzica.vectranet.pl

    Ja używam od 15.08.2013 i jestem mega zadowolony - co prawda nie miałem serca sprawdzać jego wodoszczelności, ale jak nie gram w Injustice(o co ostatnio trudno) to przy normalnym użytkowaniu bateria ponad 3 dni. Polecam

  • 0

    11. ~Marcel  2014-02-04 17:22:28  host: agbr77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon idealny pod każdym niemal względem. Nie ma słabych stron. Wszystko super dopracowane. Po Nocie jedynce, S2, S3, HTC One, Iphonie5, Sony Z i jeszcze kilku innych w końcu trafiłem na telefon, który łączy najlepsze cechy w/w telefonów a nie ma własnych wad. Dla mnie ideał. Szczerze polecam.

  • 0

    12. ~xwojtasx  2014-02-24 15:35:32  host: 87-205-117-129.adsl.inetia.pl

    Telefon mam już ponad miesiąc i nikomu go nie polecam. Za tzw. wodoodporność i przygotowanie do używania typu outdoor płaci się matrycą TFT, która niby jaśniejsza w słońcu, ale zjada akumulator w zawrotnym tempie. Do tego, każde podłączenia ładowarki wiąże się z wydłubywaniem zaślepki gniazda USB. Ten telefon powinien być ładowany wyłącznie indukcyjnie, żeby nie rozszczelniać USB. Tymczasem Producent z tej opcji podobno całkowicie się wycofał. Idea słuszna, ale do końca nie wyszło...

  • 0

    13. ~Lopez  2014-03-03 21:24:38  host: agce12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 12 - to faktycznie argumenty aby nie kupować tego telefonu...Mój jest wodoodporny i wielokrotnie ze mną nurkował pod wodą. Jakoś w Sony Zetkach też trzeba otwierać zaślepkę USB przed ładowaniem i jest OK. Za to TFT Samsunga jest o wiele lepsze od Sony. Idź do sklepu i porównaj sobie kontrast, nasycenie kolorów i odwzorowanie szczegółów. Wg mnie bateria trzyma dłużej niż w zwykłym S4 i o wiele dłużej niż w HTC One. A jeżeli dla zasady negujesz Samsunga to po co w ogóle zabierać głos...Lepiej iść do kuchni i włączyć sobie ulubioną INDUKCJĘ...Pozdrawiam

  • 0

    14. ~WIENIE  2014-08-26 00:01:31  host: 6.19.199.109.static.rdi.pl

    zakupiłem go tydzień temu i już moge powiedzieć że tego szukałem, wreszcie nic mi sie nie tnie choć miałem wczesniej Nexusa i9250, ładuję wciąż nowe aplikacje i gry aby go obciążyć bez rezultatów w lagach, to że jest wodoszczelny to plus dla mnie że dłużej mi pożyje a nie kupiłem go wcale do robienia zdjęć pod wodą, działa bardzo płynnie a w połączeniu z power bankiem 6000 daje nam narzędzie z przewodnikiem w góry na cały dzień, jedyne na co czekam do aktualizacji do 4.4 bo jest tam sporo zmian w nakładce a sam się boję wgrywać chyba że ktoś się zna to prosze o info na http://tlp.is/3k1

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet