Samsung I9105P Galaxy S II Plus - opinie
Telefony Samsung Samsung I9105P Galaxy S II Plus Opinie o Samsung I9105P Galaxy S II Plus

Samsung I9105P Galaxy S II Plus

w sumie: 13
  • 0

    1. ~x-man  2013-02-28 11:41:35  host: host-85-202-155-2.sta.tvknaszapraca.pl

    Baterie to mogli dać mocniejszą. Odgrzewany kotlet.

  • 0

    2. ~fox29  2013-03-03 21:08:01  host: net.tele-mate.pl

    kiedy bedzie w play i za ile?

  • 0

    3.  2013-03-26 21:15:19

    Świetny telefon, wczoraj odebrałam przesyłkę z Orange. Niebrandowany, wszystko płynnie działa. Jedyny minus, ale spodziewałam się, to to, że kabury z Galaxy SII nie pasują, bo telefon jest o 0,4 mm grubszy i to już ma znaczenie, ponieważ kabury są idealnie spasowane. Pasują za to te żelowe, silikonowe plecki z SII. Cóż. Szukam kabury. Ale telefon polecam!

  • 0

    4. ~koteczek  2013-04-02 11:00:55  host: host-86-111-101-68.tvk.torun.pl

    No własnie, z tymi bateriami to przeginka. Nie umią dobrej zrobić.

  • 0

    5.  2013-04-03 15:53:20

    Mam i polecam, działa niezawodnie od roku.

  • 0

    6. ~frajereek  2013-04-04 11:35:08  host: 159-205-102-60.adsl.inetia.pl

    Kupilem z 8GB pamiec a ma na prawde 4GB. UWAGA

  • 0

    7. ~Kaka  2013-04-04 11:38:50  host: public720303.centertel.pl

    Mam od 2 tyg i wszystko ok w Orange i o dziwo nie brandowany tylko lipa bateria myslalem ze dluzej bedziej trzymac. Mialem wczesniej SGS + i przy podobnym uzytkowaniu co 2 dni ladowalem teraz codziennie ale coz wiekszy wyswietlacz swoje robi ogolnie na plus :)

  • 0

    8. ~Kondzio  2013-04-12 14:04:00  host: aga108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    misztoma-jak mozesz uzywac ten tel od roku skoro zostal zaprezentowany w styczniu tego roku :D.Moze chodzilo Tobie o i9100 galaxy s2 ? :P

  • 0

    9. ~Madas  2013-04-15 10:24:48  host: host-79.173.44.72.tesatnet.pl

    mam telefon od kilku tygodni i jest szybki, bardzo wydajny póki co jestem bardzo zadowolony

  • 0

    10. ~arbemipa  2013-04-30 22:03:38  host: 088156148062.stargardszczecinski.vectranet.pl

    polecam.mam od 3 tygodni i bateria trzyma przy normalnym użytkowaniu mało wifi 5 dni

  • 0

    11. ~aleksandra  2013-06-16 09:23:56  host: 082139029209.gdansk.vectranet.pl

    Witam. Posiadam ten telefon od tygodnia i zdążyłam już go dość poznać. Tą opinię piszę właśnie z tego telefonu. Nurtuje mnie kedna rzecz - czy ten przyrostek P rzeczywiście oznacza Gorilla Glass? Jakoś trudno mi w to uwierzyć. A tak poza tym- bateria rzeczywiście słaba ale to chyba jedyny minus tego telefonu. No jeszcze jedna rzecz jaka mnie trochę zirytowała - pierwszego dnia ppo kupieniu telefonu za nic nie chciał mi się połączyć z moją siecią domową, natomiast następnego dnia o dziwo - wszystko pięknie działało. Telefon działa płynnie, jest naprawdę bardzo szybki. Zdjęcia też robi świetne, ale od tego mam lustrzankę więc to mi się raczej nie przyda. Słuchawki, które dostałam w zestawie też są całkiem przyzwoitej jakości. Polecam ten telefon :-)

  • 0

    12. ~czerwony kapturek  2013-06-28 11:18:34  host: acfp8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wspaniały telefon, jestem zachwycony ogromem funkcji! Wcześniej używałem xperię na androidzie 4.0 i przesiadka na 4.1.2 bardzo mile mnie zaskoczyła Ponadto wrażenie robi szybkość działania i jakość zdjęć. W moim odczuciu design s 2 plus jest ciekawszy niż w s2- świeższy i bardziej przyciągający oko. Ale jest druga strona medalu- bardzo łatwo wyślizguje się z dłoni, warto zaopatrzyć się w futerał. Naprawdę dobry telefon, warty swojej ceny.

  • 0

    13. ~ola  2013-07-08 13:07:47  host: 082139029209.gdansk.vectranet.pl

    Wyświetlacz już cały porysowany... mimo noszenia w ochronnym etui... minus

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet