Samsung I9105 Galaxy S II Plus - opinie
Telefony Samsung Samsung I9105 Galaxy S II Plus Opinie o Samsung I9105 Galaxy S II Plus

Samsung I9105 Galaxy S II Plus

w sumie: 52
  • 1

    1. ~domin13  2013-02-09 14:36:36  host: awf159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamiast zrobić aktualizacje do sII to zdzierają kasę z ludzi wypuszczając ten sam telefon z nowyszym androidem, wstyd dla samsunga.

  • 0

    2. ~staszek_levy  2013-02-10 18:19:21  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    aktualizacja będzie dostępna jeszcze w tym miesiącu więc nie pleć bzdur

  • 0

    3.  2013-02-11 23:34:43

    Samsung chyba zakupił ostatnio nowe patelnie, bo jeszcze tylu odgrzewanych kotletów w jego wykonaniu nie widziałem.. Gdzie ten plus? Oprócz NFC, którego o dziwo w białej wersji zabrakło..

  • 0

    4. ~eINKOGNITO  2013-02-13 21:49:23  host: 80.54.54.22

    To w końcu ten "nowy" Samsung Galaxy S II Plus (i9105) ma NFC ???. Wbrew pozorom to bardzo ważna funkcja, gdyż "niedługo" płacenie - w sklepie - telefonem, będzie normą !. Na co osobiście niecierpliwie czekam, bo mam dość pierdzielenia się z resztą.

  • 0

    5. ~x-man  2013-02-16 12:01:34  host: host-85-202-155-2.sta.tvknaszapraca.pl

    mogli chociaż dać baterie lepszą

  • 0

    6. ~emc  2013-02-27 21:08:12  host: 89-79-51-140.dynamic.chello.pl

    czy ktos wie gdzie mozna go kupic? saturn, mm, euro - nigdzie nie ma go jeszcze...

  • 0

    7. ~rafał  2013-03-05 18:42:54  host: clo49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Orange ma w swojej ofercie ;)

  • 0

    8. ~Benedeg  2013-03-08 17:34:30  host: 89-66-5-52.dynamic.chello.pl

    jednak są różnice : kolor, jest NFC (też w wersji białej, tutaj jest błąd),inny procesor i grafika

  • 0

    9. ~emc  2013-03-08 20:25:40  host: 89-79-51-140.dynamic.chello.pl

    edit: - można już go znaleźć w euro :)

  • 0

    10. ~lola  2013-03-13 11:31:57  host: 212.160.172.70

    od dzis w orange w telefonicznej okazji ab 89/24 msc za 79 zl

  • 0

    11.  2013-03-13 12:41:04

    Od Orange trzymam się z daleka. Ale jeśli komuś nie przeszkadzają pewne niuanse tejże firmy to za te pieniądze warto że hej ten telefon wziąć.

  • 0

    12. ~o_rany  2013-03-17 19:57:55  host: 89-79-94-191.dynamic.chello.pl

    Wlasnie przymierzam sie do zakupu na Orange- pytanie: jesli priorytetem sa zdjecia (oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to nie lusterko:) czy warto brac pod uwage ten telefon?

  • 0

    13. ~użytkownik  2013-03-18 19:35:48  host: 212.160.172.70

    W orange najbardziej sie opłaca, dzisiaj dostalem. Jestem bardzo zadowolony, bardzo dobre promo

  • 0

    14.  2013-03-19 12:22:17

    Czekam na przesyłkę ;]

  • 0

    15. ~o_rany  2013-03-19 13:53:23  host: 178-37-29-208.adsl.inetia.pl

    No to czekamy razem...:) Ciekawe ile to zajmie czasu?

  • 1

    16. ~biedaki  2013-03-19 20:17:58  host: 37-128-62-171.adsl.inetia.pl

    jak można byc w orange? chyba trzeba być ślepym.. dla telefonu wiążecie sie na 2 lata ze śmieciową taryfą, przy której rachunki będą wieksze niz wam sie wydaje..

  • 0

    17. ~o_rany  2013-03-19 22:08:12  host: 89-79-94-191.dynamic.chello.pl

    Mam taryfe za 70 zl bez limitow, umowa bz fona na 12m - przebij mnie misiu:) P.S. Ten drugi biore dla dziecka bo malo dzwoni wiec 700 minutek mu wystarczy.

  • 0

    18. ~o_rany  2013-03-22 14:47:54  host: 178-37-0-234.adsl.inetia.pl

    Dzis dostarczone -czyli 3 dni

  • 0

    19. ~zainteresowany  2013-03-23 09:11:35  host: 188-112-14-245.net.pbthawe.eu

    Kto z osób piszących kupił ten telefon i ma faktyczne opinie a nie domysły jak u kolegów domin13 i wojtaz. Ktoś kto chce kupić ten tel liczy na opinie osób które go kupiły a nie złośliwych którzy w życiu nie mieli samsunga, nie używali androida albo mają dziwne uprzedzenia.

  • 0

    20. ~ona  2013-03-24 23:53:57  host: public-gprs581369.centertel.pl

    Jutro odbieram przesyłkę z Orange z tym telefonem. A to jest ten telefon, czy model obok z literka P? Bo ten z P ma NFC, a tecz Orange maja ten moduł.

  • 0

    21. ~bobek  2013-03-26 17:12:39  host: 87.204.222.69

    co lepiej kupic sgs 2 czy sgs 2 plus bo nie wiem ktory lepszy co doradzicie czy lq l 9 ??????

  • 0

    22.  2013-03-26 21:13:29

    Odebrałam wczoraj przesyłkę z Orange. I muszę Was wszystkich rozczarować. Orange nie ma w ofercie tego telefonu. Ma model i9105P za to niebrandowany :)

  • 0

    23. ~o_rany  2013-03-27 23:36:04  host: 89-79-94-191.dynamic.chello.pl

    Telefon rewelacyjny a to nie pierwszy Android jaki mialem w domu. Szybki, super wyswietlacz, zdjecia genialne a reszta to Andek po prostu :) ~PomaranczowoMi (22)- co znaczy ze rozczarowujesz? Przeciez to ten telefon chyba ze Ci sie okna pomylily:) Ale prawda to co mnie zdziwilo NOBRANDING - chcialem na wejsciu usuwac dziadostwo a nie bylo co:)

  • 0

    24. ~sgdwaplus  2013-04-01 13:10:19  host: 89-79-94-191.dynamic.chello.pl

    P oznacza plus

  • 0

    25. ~marx  2013-05-08 07:48:03  host: apn-77-115-147-158.dynamic.gprs.plus.pl

    mam od miesiaca ten fon i9015p z orange lecz wersja bez brandu. dziala rewelka. mialem s2 i byl wolniejszy. ma nfc przynajmniej w sofcie to i chyba modul tez. w ustawieniach ma tez przelacznik na lte!! wiec chyba tez powinien dzialac niestety na karte nie ma jak sprawdzic. szkoda ze nie ma stabilizacji przy filmach i sie trzesa. to spory minus. bateria 3 dni. przy surfowaniu po danych komorkowych jeden dzien. zastanawialem sie czy nie wrocic do s2 ale nie warto.

  • 0

    26. ~klaudia400  2013-05-11 01:39:16  host: public-gprs637667.centertel.pl

    dziś go odebrałam, jestem mega zadowolona, miałam w ręce również s3 który jest miliard zł droższy a robi tę samą robotę co s2p . POLECAM !

  • 0

    27. ~olaaa  2013-05-12 17:45:38  host: user-109-243-180-240.play-internet.pl

    Telefon jest super .Polecam .

  • 0

    29. ~Wess  2013-05-19 12:30:20  host: alx98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SG II ma symbol i9100, a SG II PLUS i9105. Telefon I9500 z literką "P" posiada Gorilla Glas i NFC. Jeden i drugi model ma literkę "P", nie wiem jaka różnica jest pomiędzy PLUS a PLUS P. Z tego co czytałem to PLUS ma lepszą baterię trzyma 4 dni

  • 0

    30. ~maciek  2013-05-20 15:51:11  host: non-registered.multifox.pl

    I tak wolę Motorole, a Samsunga nie lubie.

  • 0

    31. ~wojtas  2013-05-23 12:51:46  host: staticline-31-182-81-143.toya.net.pl

    Pytanie do użytkowników tego telefonu. Posaidam s2 plus od tygodnia (orange dla firm) i mam straszne problemy z baterią. Czy Wam równiez bateria przez noc potrafi siąść z 80% do 15% bez jakiegokolwiek działania na telefonie?!!? To jest moim zdaniem nienormalne. W ogóle można zapomnieć o tym, żeby ta bateria wytrzymała cały 1 dzień.

  • 0

    32. ~Bart  2013-05-25 08:55:53  host: host-5db0d462.sileman.net.pl

    jestem posiadaczem już tego telefonu, jestem zadowolony, nie dałem za niego, dużo, ale jest lepszy niż i9100 :) Polecam, nic sie nie zawiesza, działa płynnie, bateria też mi dobrze trzyma, bo kilku razowym dzwoniuniu dziennym, pisaniu smsów, korzystanie z internetu słuchaniu muzyki jadąc do pracy ok 30 minut dziennie to bateria wytrzymuje ok 3-4 dni :) Polecam :)

  • 0

    33. ~taba  2013-05-26 12:21:57  host: user-5-173-230-226.play-internet.pl

    WITAM POTRZEBUJE SIĘ PORADZIĆ. DOSTAŁEM TEN TELEFON PRZY PRZEDŁOŻENIU UMOWY I ZASTANAWIAM SIĘ TERAZ CZY ZOSTAWIĆ GO CZY MOŻNE LEPUJ SPRZEDAĆ I DOŁOŻYĆ TROCHĘ A KOPIC S III , NIE BARDZO CHCIAŁBYM WYKŁADAĆ KASĘ W TELEFON ALE JEŚLI MIAŁBYM SOBIE POTEM PLUĆ W BRODĘ ZE LEPIEJ BYŁO DORZUCIĆ 300 ZL I MIEDZ O NIEBO LEPSZY TELEFON. PORADŹCIE MI.

  • 0

    34. ~  2013-06-14 23:08:39  host: user-31-174-43-109.play-internet.pl

    co ty kolego gadasz o bateri 3 dni nie da rady

  • 0

    35. ~j  2013-06-17 21:41:08  host: user-109-243-24-42.play-internet.pl

    taba ja jestem na kupnie s2 :D

  • 0

    36. ~jazda  2013-07-01 09:24:06  host: 5-226-111-202.ip.netia.com.pl

    super fonik;*** wszystkie chopaki mi zazdro że siadam szeroko. pozdróweczki dla ani z ostródy. xoxoxo

  • 0

    37. ~mia  2013-07-14 23:46:05  host: user-94-254-196-147.play-internet.pl

    Dla tych co sie zastanawiają, czy kupic SG S2+ czy SG S3. Chcesz mieć nowocześniejszy to kup S3 chcesz mieć bardziej uniwersalny to kup S2. Dla mnie na przykład S3 jest za duża i nie miałbym gdzie ją schowć

  • 0

    38. ~zawizak  2013-07-15 11:21:59  host: 46.239.160.50

    Witam. Czy doczekam sie jeszcze aktualizacji do mojego SGS plus.Odpiszczie dzieki

  • 1

    39. ~Moniaa  2013-07-27 09:19:15  host: apn-95-40-30-83.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam ;) ten telefon mam od wczoraj. Jest taki sam, jak Samsung Galaxy I9100. Ma takie same funkcje. Chociaż jest troszkę nowych. Np. te NFC. Nie wiem co to dokładnie :P ale mi to nie przeszkadza. Mam wersje białą. Przyszła mi już aktualizacja na 4.2 chyba, ale nie wiem czy robić, żebym nie żałowała później. Ogólnie telefon godny polecenia. Jak w SII, czuły dotyk, nic się nie zacina. Procesor pracuje świetnie, oczywiście aparacik ;) jest świetny, no w końcu 8 mpx. Telefon jest zaje*isty i moja ocena to 10/10. Co do baterii, jak tu się większość skarży. W dotykowych telefonach, zawsze będzie trzymać krótko bateria. Więc nie ma się co dziwić. Przy SII Plus tym bardziej. Dotyk o przekątnej 4.3 cala. Jak dla mnie nie jest na prawdę źle. Ale żeby bateria chodziła więcej niż jeden dzień, zawsze sobie można ustawić oszczędność telefonu. Zmniejszyć jasność wyświetlacza. Zamiast mieć sieć w 3G to zmienić sobie na GSM. I już troszkę telefon inaczej pracuje. Jak dla mnie jest świetny i nigdy mnie nie zawiódł :) (chodzi mi o Galaxy I9100). Ale to jest to samo jak Galaxy I9105. Polecam. A telefon można też znaleźć w Media Markcie ;) Pozdrawiam.

  • 0

    40. ~Ada  2013-08-23 23:28:52  host: enp56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od ponad dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Ma czuły dotyk i robi cudowne zdjęcia. Polecam!!! ;)

  • 0

    41. ~Inż Elektryk  2013-09-07 20:55:48  host: 89-66-0-216.dynamic.chello.pl

    Bateria trzyma do 10 dni w trybie tylko 2G bez EDGE - niebywałe .POLECAM W 100% . Pierwszy znany mi smartfon z "normalnym" zarządzaniem energii.

  • 0

    42. ~Maria  2013-10-08 09:48:36  host: ksm.net.pl

    Telefon sg2 podłączony do ładowania poprzez listwę,dziesiątki urządzeń w domu podłączonych a spalił się tylko telefon samsung galaxy s2. Rzeczoznawca stwierdził na 100% wina ładowarki bądż telefonu a serwis samsunga odmówił naprawy gwarancyjnej stwierdzając uszkodzenie elektryczne. Kupując tel. z wyższej półki oczekuje że będzie działał dłużej niż 5 miesięcy a gwarancja nie będzie fikcją.Zdecydowanie nie polecam.

  • 0

    43. ~TYCHA  2013-10-11 07:37:48  host: host-83-2-15-219.tvteletronik.pl

    Mam telefon od ponad tygodnia,polecam go ,bateria trzyma mi 2 dni w ciaglym uzytkowaniu telefonu,ma bardzo zywe kolory,plynnie chodzi (mam wgranych wiele aplikacji i gier) ,nie zacina sie w ogole:)

  • 0

    44. ~sgs 2 plus krzysiek  2013-10-26 21:01:39  host: 37.228.29.235

    właśnie zakupiłem sgs2 plus przeskoczyłem z noki n8, co mogę powiedzieć? zachwalają zdjęcia, dla mnie osobiście są kiepskie to samo nagrywanie niby full hd ale pozostawia wiele do zyczenia , nie ma stabilizacji obrazu . w noki pomimo najniższej jakości HD wyglądało to zdecydowanie lepiej nie wspomnę już o zdjęciach bo były bardzo bardzo dobre w porównaniu z obecnym Samsungiem.bateria - bo to wszystkich interesuje, na moje używanie trzyma bateria trzyma 2 dni ale nie problem ją zuzyc w ciągu jednego dnia, oczywiście wszystkie opcje które pomagają w osczedzaniu bterii wyłączone , ekran na max ściemniony jakiś tam bluetoth czy dane pakietowe, siec 3g itp. kiedy potrzeba to sobie włączam ogolnie nie ma tragedii za ta cene

  • 0

    45. ~Istna katastrofa  2013-11-01 22:42:50  host: 89-65-215-29.dynamic.chello.pl

    lubiłem samsungi miałem Wave-a 1i3 alen tel. to istna katastrofa wszystko zamula klawiatura przy połączeniach tel tel to bubel produkcyjny!!!

  • 0

    46. ~Mafiu  2013-12-29 09:43:02  host: acpb177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co oznacza "p" przy GT-I9105p ??

  • 0

    47. ~Mario  2014-01-26 08:11:55  host: host-5db0c896.sileman.net.pl

    Jest rok 2014 SGS2 dalej na allegro idzie jak spłatka. Sam posiadam go z orange jeszcze zostalo mi 11 msc umowy. Na tel nadal odpala mi najlepsze gry fifa 14 gta itp. Moim zdaniem tel to rewelacja. Dalej warto go kupić. Polecam go z całego serca. PS. Jutro zeby miec ten smartfon jak najdluzej ide kupic to niego etui. Wlasnie pisze z niego ten post.

  • 0

    48. ~Taka jedna  2014-01-29 17:17:27  host: user-94-254-146-91.play-internet.pl

    Ja sie tym tel bawie prawie pol roku i piwiem szczerze jak dla mnie rewelacja. Ze wzgledu na wykonywany zawod caly dzien pisze sms i dzwonie godzina drogi do pracy i nastepna godzina powrotu muzyka internet weszlo mi w krew ladowanie go co noc ale w weekendy (bez miliona telefonow sms i sluchania muzyki) spokojnie wytrztmuje 2dni i troche na trzeci zostaje. Internet... No wlasnie zasadniczo ten telefon zastapil mi komputer nie pamietam kiedy ostatnio szperalam po necie z kompa;) na peawde duzy+dla sgs2+ . Ale minus tez jest czasem wyrzuca sie z sieci. Niby wszystko pieknie dziala telefon nue jest zawieszony ale ani zadzwonic ani odebrac polaczenie to samo sms tylko opcja uruchom poniwnie. Na szczescie bardzo rzadko sie to zdarza a tel bardzo szybko sie wlacza. Ten post tez jest z niego napisany;)

  • 0

    49. ~opinia  2014-03-25 20:28:53  host: dxt92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od 4 miesiecy i jestem zadowolony bateria trzyma do 3 dni jak wyl. Niepotrzebne apki. Polecam

  • 0

    50.  2014-07-16 07:50:03

    Witam! Mam samsunga galaxy SII wersję koreańską i nie znajduje slotu na karte pamięci

  • 0

    51. ~Poznaniak  2014-08-14 10:56:43  host: 5.172.252.62

    Witam chciałem powiedzieć ze jestem bardzo zadowolony z tego telefonu mam androida 4.2.2 wczoraj dostałem aktualizacje i jest bardzo udana

  • 0

    52. ~Ols  2015-01-13 19:03:22  host: user-164-127-80-36.play-internet.pl

    Wiecie może dlaczego gdy ściągnę klawiaturę z emotikonkami pojawiają mi sę takie słabe a na innych samsungach są takie romalne jak na facebooku?

  • 0

    53. ~klaps  2016-08-02 15:28:23  host: public34525.xdsl.centertel.pl

    fajne

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet