Samsung I9103 - opinie
Telefony Samsung Samsung I9103 Opinie o Samsung I9103

Samsung I9103

w sumie: 30
  • 0

    1.  2011-08-10 23:34:21

    "Znany także jako Samsung Galaxy R (oraz nieoficjalnie jakos Galaxy Z)". Powinno być jako a nie "jakoS". Pozdrawiam.

  • 0

    2. ~Recenzent :)  2011-08-11 09:45:51  host: duw30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Okrojona, grubsza wersja SGS II z gorszym ekranem i aparatem. Taktowanie procesora również o 200 Mhz niższe... Ciekawe jaka cena...

  • 0

    3. ~Dino  2011-08-11 15:30:09  host: 178-36-48-4.adsl.inetia.pl

    Słabsza wersja SGS II z wyświetlaczem LCD, tak samo jak i9003 była słabszą wesją SGS i9000. Samsung wypuszcza tańszą wersje bo Super Amoled za dużo ich kosztuje

  • 0

    4. ~  2011-08-11 16:10:18  host: 178.219.120.38

    Jezu już by przestali ROBIĆ WIĘKSZE SAMSUNGI GALAXY S na nic więcej ich nie stać ???

  • 0

    5. ~Recenzent  2011-08-12 15:09:04  host: dtt207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @4 To jest zmodyfikowany Samsung Galaxy S 2 a nie jedynka. A że SGS 2 są drogie to wypuścili ich uboższą wersję. Nie dziwię im sie... tylko Tobie. Wszystko wam nie pasuje. masakra.

  • 0

    6. ~  2011-08-17 08:09:07  host: 212.160.172.70

    wszystko to dopiero nie bedzie pasowalo jak wyjdzie iPhone 5 :D i wyswietlacze wieksze niz 4" sa jednym slowem nieporeczne

  • 0

    7.  2011-08-17 21:42:08

    Różnice: - mniejszy ekran o 0,11" - Super Clear LCD - układ Tegra - GPU Ge-Force - aparat 5 Mpix, przedni 1,3 - wideo tylko w 720p - "niższy" ale grubszy - metalowa pokrywa baterii - wbudowana pamięć 8GB - oczywiście cięższy Ciekawe jaka cena.

  • 0

    8. ~  2011-08-17 22:56:50  host: 178-37-150-105.adsl.inetia.pl

    Nie słabsza tylko z TEGRA!!! Ludzie ,czytac nie umiecie,pojecia o czyms nie macie ,a piszecie.. Owszem kilka rzeczy ma gorszych ,ale w tym modelu głownie chodzi o GPU!

  • 0

    9. ~kaz  2011-08-18 07:31:42  host: host-62-141-193-124.swidnica.mm.pl

    A ja tam się cieszę, że wypuszczają nowe Galaktyki.

  • 0

    10. ~  2011-08-19 09:21:09  host: z15-08.opera-mini.net

    Tańsza wersja ale lepsza bo z Tegra 2 i Geforcem który mimo że ma mniej mhz to działa lepiej i z każdą aplikacją. Sclcd nie jest zły a mniejszy aparat to szczgół mało istotny. Ja czekam na R i9103

  • 0

    12. ~  2011-08-29 18:45:25  host: 212.160.172.70

    tegra lepsza do gierek ale exynos radzi sobie z 1080p przy 30fpsach... w gry nie gram a zdarza sie ze trzeba nagrac niezidentyfikowany obiekt latajacy w hd zeby sie pochwalic na youtubie co lata mi nad dzialka

  • 0

    13. ~kwazi1003  2011-09-10 15:45:26  host: ti0004a380-4080.bb.online.no

    Pierdoly co sobie mie radzi tegra z full hd hehe ciekawe z kad to wiesz z wlasnego doswiadczenia wiem ze kreci 1080 p bez zadnych problemow idealny obraz nawet na 37 calowym telewizorze

  • 0

    14. ~po25  2011-09-11 02:18:17  host: host-81-190-171-15.gorzow.mm.pl

    Wlasnie kupilem ta sluchawke. Jest 2 w nocy i bakteria nadal smiga, a ladowarka i sen nadal czeka...

  • 0

    15. ~Grex  2011-09-18 14:14:00  host: ahe147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos sie wogole orientuje kiedy r'ka wejdzie na nasz rynek ???

  • 0

    16. ~pepe pan dziobak  2011-09-19 17:36:10  host: 78.133.208.202

    Liczba głosów: 100 Średnia punktowa: 6.66 podoba mi sie jego tył 100razy bardziej niz SII, wreszcie samsung dla mnie!

  • 0

    17. ~aj23  2011-09-22 20:51:24  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    podroba wiecie czego ...

  • 0

    18. ~pepe pan dziobak  2011-10-20 00:13:14  host: 89-78-43-103.dynamic.chello.pl

    do17, jezeli powiesz ze iPhona to Cie wysmieje.

  • 0

    19.  2011-11-17 10:20:05

    hahaha ludzi pogielo... ta sluchawka jest drozsza od s2 na allegro

  • 0

    20. ~  2012-01-11 22:52:37  host: ip-81-210-76-251.expro.com.pl

    Z czasem droższa, niedługo potanieje i wiele ;P

  • 0

    21. ~JordiPL  2012-01-24 10:43:02  host: 87-204-87-228.ip.netia.com.pl

    Telefon mam od miesiąc, praktycznie nie widzę wad. Nigdy się nie zaciął i nie zawiesił. Upgrade do oficjalnego 2.3.5 wydłużył pracę baterii do 48h dość intensywnego użytkowania. Czułość na dotyk idealna, kazda gra smiga bez problemu. Zdjęcia wyglądają bdb, a przyzwoite filmy nagrywałem nawet w nocy bez oświetlenia :P

  • 0

    22. ~kamil_wiedeń  2012-01-30 21:02:38  host: 194-166-197-40.adsl.highway.telekom.at

    Pisze z tego fona właśnie tego posta. Słuchawka za 0 € w abonamencie za 20€ na 24mce. w piątek 3gs padł w nocy, rano kupiłem tego galaxa i nie wypuszczam go z ręki. Rozpoznanie mowy 1sza klasa, 1080p 25fps, 720p 30fps. Gry bajka. Psx4droid 60fps, gesty, lcd w słonku bomba. Ipek wygląda przy nim jak ograniczony niedorozwój, nawet po jailbreak'u

  • 0

    23. ~raff  2012-02-11 23:50:10  host: aefe166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JordiPL, jak zrobiłeś upgrade do 2.3.5? W moim I9103 cały czas jest 2.3.4 i nie mam dostępnych żadnych aktualizacji, ani przez najnowszego Kiesa, ani z poziomu telefonu. Telefon bardzo dobry tylko, że bateria trzyma max 1 dzień i czasami aparat ma problem z prawidłowym ustawieniem balansu bieli.

  • 0

    25. ~JordiPL  2012-02-15 12:07:46  host: 87-204-87-228.ip.netia.com.pl

    no niestety trzeba mieć na kompie Odina, znaleźć odpowiedni pakiet na sieci (oficjalny 2.3.5 niemiecki - ma wbudowany m.in. jezyk polski) i wgrać po kabelku do telefonu w trybie download czy jak on sie tam nazywa (klawisz zciszenia+ HOME) przy włączaniu telefonu... generalnie lepiej poszukać dokładnej instrukcji na sieci ;)

  • 0

    26. ~hopla  2012-02-17 17:36:12  host: mt.pl

    Dlaczego tego smartfona nie ma już w Polsce a jak już gdzieś się uda go znaleźć to kosztuje tyle co S II , więc lepiej kupić S II . Czy jest możliwość , że wejdzie do oferty naszych operatorów ?

  • 0

    27. ~JordiPL  2012-02-20 13:07:38  host: 91.217.199.12

    nie wejdzie produkcję zakończono w styczniu...

  • 0

    28. ~gosć  2012-03-08 22:03:35  host: 159-205-84-103.adsl.inetia.pl

    szkoda za zakończono. To dobry a raczej bardzo dobry telefon, ale chyba nie doceniony :-( Sam zanoszę się z jego zakupem, ale już chyba się nie uda :(

  • 0

    29. ~crak19  2012-03-29 10:14:11  host: gvm38.internetdsl.tpnet.pl

    Ja załapałem się na ostatnie dni promocji w komputroniku i galaxy R mam za 1300 zł :) jestez baaardzo zadowolony nic się nie wiesza i wszystkie aplikacje w miare szybko sie instaluja.

  • 0

    30. ~  2012-08-10 13:14:14  host: z57-01.opera-mini.net

    telefon ideał tylko nigdzie nie idzie dostać poniżej 1300. Mam nadzieję że pod koniec roku stanieje.

  • 0

    31. ~  2012-08-10 13:16:33  host: z57-01.opera-mini.net

    telefon ideał tylko nigdzie nie idzie dostać poniżej 1300. Mam nadzieję że pod koniec roku stanieje. Boli tylko brak aktualizacji ale wgra się nieoficjalną i też będzie dobrze.

  • 0

    32. ~p1cq  2012-10-22 23:01:48  host: aah84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak coś telefon otrzymał aktualizacje do ics 4.0.4

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet