Samsung I9100 - opinie
Telefony Samsung Samsung I9100 Opinie o Samsung I9100

Samsung I9100

w sumie: 192
  • 0

    1. ~  2011-02-14 10:13:36  host: 212.160.172.70

    co za kombajn =) ale $$$ wiecej, niz mozna sobie wyobrazic

  • 0

    2. ~MK  2011-02-14 10:40:41  host: 94-72-104-152.marsoft.net

    Wejscie HDMI ?? Przecież nie ma.

  • 0

    3. ~jankes  2011-02-14 10:48:35  host: aep67.internetdsl.tpnet.pl

    Ekran jak w hd2 4,3cala?

  • 0

    4. ~  2011-02-14 11:03:34  host: 178.183.172.72.dsl.dynamic.eranet.pl

    chciałem kupić desire hd, ale wahałem się przez bardzo słabą baterię tego telefonu, teraz już nie ma problemu, wezmę sgs2 i po problemie. I niech ktoś powie, że samsung nie jest liderem telefonów komórkwych :)

  • -1

    5. ~janek  2011-02-14 11:43:00  host: host892521061.waldex.3s.pl

    Ideał, nawet pod względem wyglądu, bo poprzednik średnio mi się widział. Kupię jak cena spadnie do ~1200 zł, czyli za co najmniej rok.

  • 0

    6.  2011-02-14 13:57:14

    Mój ideał :))) Ma wszystko co potrzeba, a nawet więcej. Jak tylko wejdzie do sprzedaży, to go kupię.

  • 0

    7.  2011-02-14 15:14:34

    czy ma on wejście hdmi?

  • 0

    10. ~Tekno  2011-02-15 01:37:45  host: ip-89-200-161-213.system-net.pl

    Kiedy w sprzedaży ^^ Z miłą chęcią sprawie sobie tą przyjemność i oddam galaxy s dziewczynie :)

  • 0

    11. ~Bero  2011-02-15 09:09:22  host: host-80-238-116-124.jmdi.pl

    Mam nadzieję że szybko wejdzie na polski rynek :D

  • 0

    12. ~pio  2011-02-15 10:25:27  host: 89-79-200-70.dynamic.chello.pl

    Absolutny wypas. Czytałem, że procek ma mieć 1,2 GHz - ciekawe, która informacja jest prawdziwa.

  • 0

    13.  2011-02-15 19:55:51

    niektóre notebooki mają gorsze parametry:-) ciekawe jak w praktyce:-)

  • 0

    14. ~freeride  2011-02-15 22:13:05  host: 79-139-88-46.rzeszow.hypnet.pl

    godny następca i9000 (z którego osobiście jestem bardzo zadowolony)

  • 0

    17. ~722  2011-02-16 00:55:45  host: 093105113153.siedlce.vectranet.pl

    To mój następny telefon, taki poprawiony Galaxy S.

  • 0

    18. ~  2011-02-16 08:56:45  host: z18-08.opera-mini.net

    To jest telefon, który spełnia moje oczekiwania:) po tym jak Htc zawiodło pokazując swoje "kotleciki" zapewne zdecyduje sie na zakup tego samsunga, oczywiście jeżeli cena spadnie do poziomu 1800-2000PLN:) bo jak dla mnie więcej to już przesada:) pozdrawiam

  • 0

    19. ~lolek  2011-02-16 09:35:13  host: 178-37-163-98.adsl.inetia.pl

    niezły telefonik ale cena jego będzie na pewno powalała

  • 0

    21. ~DominQ  2011-02-17 17:27:04  host: rev-50.teosat.pl

    Piękny, ciekawe jaka cena...?

  • 0

    22. ~nick  2011-02-17 18:07:49  host: host-217-170-161-40.cable.net-inotel.pl

    Chciałem się w końcu przesiąść z SE w810i na galaxy s ale dzisiaj patrze w ynterneta, a tu niespodziewajka: Samsung Galaxy S II w drodze! Dżast fakin perfekt! Mój pierwszy smartfon, tylko poczkać do premiery i hajda w żyto z wielką płytą!

  • 0

    23. ~  2011-02-18 00:52:52  host: host86-160-132-90.range86-160.btcentralplus.com

    ten telefon to kolejna pomylka byle by wypuscic na sile , jak ogladalem kilka filmikow z tym cackiem to jak zwykle musi sie cos ciac zwalniac itp . Nic ja czekam na odslone htc albo iphona 5 jak w ogle wyjdzie :)

  • 0

    25. ~rzepa  2011-02-19 19:28:07  host: 167-kr5-4.acn.waw.pl

    Ja kupiłem SGSa w zeszłym roku. Telefon jest wypas i spokojnie wystarczy jeszcze na conajmniej rok dzięki czemu będzie można wtedy już kupić "tańszego" SGS2. jedyne co mógłby jednak Samsgung poprawić to trochę zainwestować ze 2-3$ więcej za sztukę i pokusić się o troszkę lepsze/mocniejsze obudowy bo póki co te plastiki trochę nieprzystają do topowego smartphona.

  • 0

    26.  2011-02-23 10:26:01

    ciekawe kiedy będzie dostępny w sprzedaży

  • 0

    27. ~  2011-02-24 17:22:33  host: castor.am.gdynia.pl

    szkoda ze nie ma info kiedy dokladna premiera

  • 0

    29. ~kych  2011-02-26 16:09:59  host: 77-255-185-91.adsl.inetia.pl

    na początku bedzie pewnie na allegro koło 2 tys zł a po kilku tygodniach będzie można już wychaczyć jakiś model za 1 tys zł tak samo jak z nokią N8 ;p

  • 0

    30. ~galileo  2011-02-27 10:18:18  host: 188.147.254.231.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Telefon będzie dostępny w drugiej połowie marca. Niestety nie ma typowego wyjścia HDMI. Można zastosować przejściówkę usb, ale wtedy nie można ładować aparatu podczas oglądania filmów co w przypadku full hd ma znaczenie. Brakuje mi również klawiatury, ale że nie ma konkurencji to jestem na niego skazany. Dwurdzeniowe LG zaprezentowane w Barcelonie według pierwszych testów są aż 20% szybsze od tego SG2, do tego technologia 3D...mimo wszystko nie wybiorę dziś LG. Plastikowa obudowa mi pasuje, nie rysuje się, mniej odkształca no i kiedy rzucę telefonem nie pojawiają się na niej wgniecenia:)

  • 0

    31. ~V-MAXX  2011-02-27 14:43:23  host: 77-253-80-56.adsl.inetia.pl

    Galaxy S II ma jednak port HDMI w porcie USB jest to tak zwany port MHL

  • 0

    33. ~Boncio  2011-03-04 23:10:04  host: ame146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A po co wam HDMI do filmów. Pierwszy SGS bez problemu po DLNA wysyła filmy 720p wraz z DD5.1 a tylko dlatego, że to maks jego możliwości, zatem SGS2 wyśle po WiFi przez DLNA 1080p, a wtedy nie ma problemu z ciągłym ładowaniem.

  • 0

    34. ~Klops  2011-03-05 21:14:27  host: anb70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A za rok wypuszczą sgs'a 3 "zapewne" i dalej każdy będzie pisał że to jest idealny telefon, owszem to cieszy oczy ale mnie osobiście na takie nowości nie stać. Dla każdego coś innego jak to mówią. Ale model całkiem całkiem tylko żeby nie miał powyżej 4" bo to już moim zdaniem jest przesada jeżeli chodzi o telefon. Ale każdy może mieć inne.

  • 0

    35. ~Sssmok  2011-03-06 00:14:16  host: user-46-113-116-71.play-internet.pl

    Wymiary ma minimalnie większe, lepsza bateria, lepsze wyposażenie od poprzednika, czyli SGS, a waga lżejsza o 2g :P Jak ONI to robią?? :D

  • 0

    36. ~szturmek  2011-03-07 23:49:34  host: 87-205-78-140.adsl.inetia.pl

    Jak robią? Wykonują obudowę z trzeszczącego ABS'u - plastiku w przeciwieństwie do apple czy HTC. Miałem galaxy s, sprzedałem jak najszybciej, kupiłem desire HD i to jest telefon godny uwagi. Ale samsung się wziął za parametry, lecz soft i HTC SENSE biją wszystkie smartfony. ;p

  • 0

    37. ~  2011-03-11 09:28:04  host: 212.160.172.70

    wyjdzie wersja 4" jestem wiecej niz pewny

  • 0

    38. ~??  2011-03-17 20:45:40  host: 87-205-53-175.adsl.inetia.pl

    jak to niby nagrywa 1080p jeżeli ma ekran 480x800??

  • 0

    40. ~Mark  2011-03-18 16:41:15  host: 188.28.173.16.threembb.co.uk

    dla mnie do pełni szczęścia w tym telefonie brakuje sprzętowej klawki jak w Motorola Milestone 2 jeszcze pojemniejszej baterii i obudowy z lepszych materiałów może nawet z metalowymi wstawkami

  • 0

    41. ~Mark  2011-03-18 16:44:46  host: 188.28.173.16.threembb.co.uk

    aaa i jeszcze moduł LTE ;-)

  • 0

    42. ~  2011-03-28 20:21:30  host: 212.160.172.70

    #38 a co ma nagrywanie do wyswietlania, nagrywa w fullhd wyswietla pliki fullhd w nizszej rozdzielczosci tj rozdzielczosci wyswietlacza ale jak przesylasz przez DLNA do telewizora to on wyswietli pelna rozdzielczosc

  • 0

    44. ~Mariolo  2011-03-29 23:02:13  host: 87-205-48-148.adsl.inetia.pl

    Wiadomo coś kiedy się można spodziewać w Polsce?

  • 0

    45. ~  2011-03-30 15:02:56  host: user-109-243-100-8.play-internet.pl

    MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE SAMSUNG ROBI CORAZ LEPSZE TELEFONY. ZAMIENIŁEM NOKIĘ NA GALAXY S I SZCZĘKA MI OPADŁA - NIEBO A ZIEMIA. Dosłownie mały komputer. Nigdy nie myślałem, że będę normalnie oglądał filmy z napisami na telefonie (w tej dekadzie), minimalizował okna, robił przelewy, tworzył profesjonalne pliki Excel, Word itp. Szczerze mówiąc to nie wiem co jeszcze bym potrzebował w telefonie. No, może szczoteczkę do zębów, golarkę i pralkę.

  • 0

    46. ~kamil  2011-04-07 15:34:58  host: 77-223-215-75.kielce.hypnet.pl

    @45 zapotrzebowanie sie znajdzie-chociazby na mocną baterie- i tu pewnie zaskoczy nią galaxy s3

  • 0

    47. ~klejmor  2011-04-09 20:38:12  host: c127-51.icpnet.pl

    Do 45- masz zupełną rację, ja też zawsze miałem Nokie i przesiadam się właśnie na galaxy...nie ma co porównywać:)

  • 0

    48. ~galileo  2011-04-15 19:05:41  host: 178.181.11.233.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    @45 Częściowo się z Tobą zgadzam. Nokia została w tyle. SG2 to na dzisiaj mój nowy telefon. Jednak muszę wtrącić tu pewne ale. Na długo przed Galaxy S Nokia wydała N900. Na tym telefonie mogę oglądać filmy z napisami, minimalizować okna, robić przelewy, pliki word, exel. Mało tego na Maemo 5 mogę zainstalować komputerowego ofica!!! (który o dziwo działa) N900 już w grudniu 2009 mogła pochwalić się jako jedyna pełnym flashem. W całym systemie działa kopiuj wklej, funkcja rutera. Oglądałem na niej nawet F1 na żywo. Do tego transmiter FM, system nie wymaga do obsługi ani czterech, ani trzech, ani jednego przycisku. No i wszystko działa szybko i płynnie, bez zawiasów. Niestety Nokia nie rozwineła Maemo, a została przy zgniłym Symbianie. Ktoś chciał tą firmę zniszczyć i to mu się udało. Zatem czekam na Galaxy S2

  • 0

    50. ~  2011-04-20 19:28:18  host: user-109-243-253-112.play-internet.pl

    a ja tylko z uśmiechem na ustach patrzę jak lecą na dół ceny starego SGS na alegro :D jeszcze trochę poczekam i pewno za kilka miesięcy stanę się właścicielem tej absolutnie nie podstarzałej jeszcze maszynki

  • 0

    51. ~sebq  2011-04-22 18:56:25  host: user-46-112-119-141.play-internet.pl

    Nadeszły czasy, kiedy trzeba czekać na software który będzie będzie w pełni wykorzystywał hardware. Zwykle było na odwrót :D Kiedy wypuszczą jakieś gry, aplikację w pełni wykorzystujące 2 rdzenie i tyle ram-u?

  • 0

    52. ~jam  2011-04-26 19:18:49  host: dynamic-87-105-132-222.ssp.dialog.net.pl

    @51: Zapoznaj się z nvidia tegra zone: http://www.nvidia.com/object/tegra-zone.html Niekoniecznie jest to dedykowane dla SGS2, ale układ samsunga też ładnie sobie z takimi grami radzi...

  • 0

    53.  2011-04-28 00:27:09

    Czyżby szykował się godny następca Omnii I? ;)

  • 0

    55. ~bosak  2011-05-02 18:20:38  host: afeu91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma fukcję jak nokia:pt: kto dzwoni, jak dzwoni osoba z ze spisu telefonu to syntezator mowi ludzkim głosem np. nazwisko tej osoby

  • 0

    56. ~  2011-05-04 14:31:26  host: duj6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przypuszczam, że ma ale na takie drobiazgi raczej się nie zwraca uwagi :P

  • 0

    57. ~Pit  2011-05-05 20:29:46  host: 87-207-118-239.dynamic.chello.pl

    @55 mówi niestety po koreańsku

  • 0

    58. ~Chris  2011-05-09 20:06:09  host: net.security.pl

    Rety, jak dobrze, że nie kupiłem Desire HD... ze wszystkich opisów, testów, filmów w sieci itd. widzę, że Samsung S II to je ono! :)

  • 0

    59. ~Sgll  2011-05-10 17:33:36  host: nat72.mia.three.co.uk

    Mam ta maszyne 4 dni.w three w uk powiem wam wypas cpu 1.2 sprawdza sie lepiej niz myslalem 1 giga ramu i kamera hd 1080p tego jeszcze niewidzialem w telefonie . Dodam ze to moj 1 smartfon

  • 0

    60. ~polkomboy  2011-05-12 09:00:44  host: pe162.internetdsl.tpnet.pl

    w taryfie za 300zł w plusie jest za 1zł, tyle że jeszcze nie ma na magazynie, ale na stronie już jest.

  • 0

    61. ~Lolek  2011-05-13 11:35:53  host: 212.160.172.70

    Omni I? co ty porównujesz>?>?>;p;p;p gdzie tu ten wieszak kolo gwiazdki... omnie to mozesz porownac do spv m500 co najwyzej;)

  • 0

    62. ~wady  2011-05-13 14:53:26  host: 83-238-45-135.ip.netia.com.pl

    Po kiego tak wysoki i szeroki, skoro nie zwiększyli rozdzielczości ekranu? Paski z lewej i prawej niepotrzebne(patrz plotki o iPhone 5) spokojnie też z dołu i góry można by "martwe" pół cm odjąć... to ma być mobilne

  • 0

    64. ~bbbb  2011-05-17 11:38:39  host: 178-36-87-104.adsl.inetia.pl

    tak w sumie to fizycznie zwiększyli..poczytaj dokładnie o ekranie z sgs I, z czego składa się jeden pixel.

  • 0

    65. ~mirek  2011-05-23 23:18:30  host: ip-89-200-166-175.system-net.pl

    piekny :D i nie ma porownania z iphonem czy se arc taka prawda wyswietlacz super itp teraz mam galasy s ale chyba i napewno zmienie na s2 piekny !

  • 0

    66. ~arci  2011-05-27 14:57:16  host: rt.kapena.com.pl

    dokładnie lolek, nie pisz bzdur kolego bartex352 o tej omni.Rozumiem sentyment do swojego tel. ale porównują omnie do SGS 2 to technologicznie to kamień łupany....

  • 0

    68.  2011-05-30 11:46:57

    Imponująca maszynka- Samsung coraz bardziej doskonali swoje smartfony; temu modelowi zaprawdę niewiele brakuje do doskonałości.

  • 0

    69. ~anetasz  2011-05-30 15:11:34  host: 89.240.251.86

    Witam, ja też jestem szczęsliwą posiadaczką S II od 3 dni (UK,nawet tutaj był ciężko dostepny, czekałam na niego 2 tygodnie od chwili zamówienia), to mój pierwszy Android... jestem nim zachwycona, laptop poszedł w odstawkę, tylko nie znam się rootowaniu a przecież trzeba wykorzystać możliwości Androidzika...Mąż nie może odciągnąć mnie od Angry Birds, wkrótce zamierzam sprawdzić jak daje rade Dungeon Hunter w HD (gram na PS3 to też duży sprzęt, więc trzeba się przenieść ;). A jeszcze większy zachwyt wzbudzają we mnie świetne zdjęcia, internet przez Operę śmiga jak ta lala, zarówno na wi-fi jak 3G, no i w końcu nie muszę nosić ze sobą dużej torebki żeby poczytać sobie książkę w autobusie! Dla mnie mega gadżet!

  • 0

    70. ~majki  2011-05-31 16:01:20  host: 178-36-140-7.adsl.inetia.pl

    Mega kozak, mam od wczoraj, po prostu nie mogę przestać się nadziwić tym co to cacko posiada. Bestia wydajności.

  • 0

    71. ~lia  2011-06-01 17:40:35  host: 22-205.2-0.pl

    nie rozumiem, dlaczego ten telefon ma taką niską ocenę ;D czyżby odezwali się fanatycy Iphone? ^^ jest świetny, oglądałam porównanie SGS2 do Iphone 4, to SGS2 bije go na głowę. narazie nie mam kasy, ale może pod koniec wakacji kupię jakiegoś używanego za 1000zł ;D

  • 0

    72. ~reksio1985  2011-06-03 22:50:14  host: host-92-4-210-68.as43234.net

    witam mialem sgs kilka miesiecy bylem zachwycony mimo lagow od czasu do czasu bylem zadowolony ( duzo gram bardzo duzo ) mam od kilku dni sgs2 i to troche mnie smuci bo masa gier poprostu nie chula gdyz jest za nowy jakis problem z modulem grraficznym to jest jedyny minus jak dlamnie poza tym genialny fon super szybki swietny wyswietlacz no poprostu bajka super szybki internet w porownaniu do sgs bywaja problemy przy slabym zasiegi z wifi na sgs2 ale przy wyraznym zasiegu zadnych problemow czekam tylko na gry

  • 0

    73. ~Majki  2011-06-05 08:27:57  host: 77.222.234.33

    Coś ode mnie. Mam ten tel od poniedziałku i już w piątek chciałem go sprzedać. Niestety samsung zrobił zbyt dobry telefon - bateria, nawet jak nie używam tel wytrzymuje 1 dzień. Zawsze na noc muszę podłączać tel do ładowania bo obawiam się, że padnie. Jednak 2 rdzeniowy procek to żre prąd. Ciężko powiedzieć, że telefon jest najlepszy jak wielu twierdzi.

  • 0

    74.  2011-06-06 16:33:32

    A ma kompozytor dzwonków? Bo jak nie to trochę lipa...

  • 0

    75. ~wp2003  2011-06-07 12:11:04  host: afdb9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do uzytkowników Galaxy S II. czy ktoś z was może sprawdzić jak jest z jakością dźwięku z radia fm? odpalcie prosze utwór na mp3 a potem jakąś muzykę na radiu FM. czy jest duża różnica? pytam gdyż Galaxy S dawał niezłą jakość dźwięu mp3 a z radia to była istna tragedia, do tego stopnia że Omnia I miała lepszy dźwięk na radiu.

  • 0

    76. ~ergieel  2011-06-09 21:38:39  host: 89-79-29-160.dynamic.chello.pl

    Fakt, że HTC robi swoje aluminiowe obudowy i nie są złe. Miałem przez 10 miesięcy SGS i ani razu nie słyszałem trzeszczenia. Telefon spasowany lepiej niż serie E Nokii. Bardzo lekki i cienki dzięki temu plastikowi, który jest mega mocny! Ekran bezkonkurencyjny. Od dzisiaj mam SGS2 i mam nadzieję, żę będę tak samo zadowolony. Telefon jest widocznie cieńszy, ale bardzo niewiele większy.Będzie fajnie ;)

  • 0

    77. ~pat  2011-06-13 13:07:33  host: 62.140.137.118

    Posiadam ten telefon od tygodnia. Wczesnijej uzywalem Samusung Wave, Iphone 3/3GS, Iphone 4, LG Optimus 2x, Blackberry Torch 9800, HTC HD2; Zaden z obecnie oferowanych telefonow, ani te, ktorych uzywalem wczesniej nie sa lepsze od Galaxy2. Zostaje ogolnie przy Blackberry, bo ma funkcje biznesowe, ktore sa mi niezbedne i nie sa oferowane przez inne "smarty", prywatnie natomiast bez zbednego komentowania i zachwalania - Samsung.

  • 0

    78. ~ZAJC  2011-06-19 15:47:31  host: 89-74-55-52.dynamic.chello.pl

    PIERWSZYM DOTYKOWYM FONEM JAKI NABYŁEM BYŁ LG VIEWTY NASTĘPNA BYŁA OMNIA HD W LG NIC NIE CHODZIŁO SPRAWNIE NO DOBRA FILMY I ZDJĘCIA ROBIŁ KOZACKIE ALE OG. ŚMIETNIK.OMNIA HD JUŻ STRASZNIE MULI BO MAM ZAWALONĄ GALERIE NET ŁADNIE ŚMIGA ALE NA OPERZE MOBILE BO SAMSUNGOSKA NIE NADAJE SIĘ DO NICZEGO.KOLEJNY BĘDZIE SGS2-MAM NADZIEJE ŻE TEL BEZ WAD

  • 0

    79. ~ja  2011-07-06 16:47:02  host: aeem39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od piątku. Telefon bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Wyświetlacz daje mega efekt gdy się wezmie go do ręki. Mp3 i radio? Na sluchawkach gra swietnie. Co do baterii mozna wlaczyc opcje oszczedzania baterii polecam wytrzymuje dluzej.

  • -1

    80. ~GSM GOOFY  2011-07-14 23:36:05  host: ip-88-220-116-141.unregistered.net.exatel.pl

    Totalnie beznadziejny telefon. Zawiesza się non stop. Mam go 2 dni i już jest w serwisie. A mogłem poczekać jeszcze 2 miechy na iphone 5. Żałuję że tego nie zrobiłem

  • 0

    81.  2011-07-15 15:07:42

    79 - ta i ograniczyć funkcjonalność telefonu?? heh to po co kupować taki telefon? Można włączyć automatyczne oszczędzanie np przy 10 czy 30 % baterii ale nie na stale!

  • -1

    82.  2011-07-15 15:14:25

    78 - są wady! pomijając baterie i inny pomniejsze bardzo dużym minusem jest "grzanie się telefonu" wystarczy 10 minut troszeczkę intensywniejszej pracy(jakaś gra - np. Paradise Island) i telefon robi się nieprzyjemnie gorący! Nie wiem czy to jest wina mojego egzemplarza czy procesora dwurdzeniowego?? Poza tym jeśli zgubi siec, dosyć długo jej szuka lub wcale nie znajdzie. Zdecydowanie lepiej radzi sobie z wifi niż GSM (wtf??)

  • 0

    83. ~  2011-07-16 10:11:03  host: 89-79-111-220.dynamic.chello.pl

    Autor recenzji nie dodał tego w wadach, a szkoda, chociaż wymienił w artykule - mnie denerwuje to najbardziej - czyli jakość dźwięku w nagrywanych filmach - to w mojej wiekowej Noki N95-2 8GB jakość dźwięku bije na głowę tą z GS2. Szkoda i wielki minus, bo jakość obrazu jest rewelacyjna (chociaż i tak ustepuje niestety HTC Sensation)

  • -1

    84.  2011-07-31 19:48:49

    odradzam kupno tego telefonu wole już poczekać do 9 września i kupić sobie sony ericssona xperie active

  • 1

    85. ~gość  2011-08-01 18:42:56  host: 89-75-119-23.dynamic.chello.pl

    Czy ten telefon nadaje się na mojego pierwszego smartfona ?

  • 1

    86. ~///--++--\  2011-08-05 16:09:23  host: cpz236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    83. chyba sobie żartujesz z tą jakością obrazu sgs2 do htc sensation. w sgs jest lepsza.

  • 1

    87. ~Pynio  2011-08-05 16:41:31  host: rze14.rev.pgd.pl

    Obraz lepszy w Sensation? Chyba żartujesz... Przez 25 minut miałem oba telefony w ręce w salonie i HTC nie ma kompletnie startu do super amoled zastosowanego w Galaxy s 2. Właśnie to finalnie przeważyło, że zamiast sensation wybrałem SGS2. Po kilku dniach nadal jestem pod potężnym wrażeniem wyświetlacza (oczywiście cały phone jest świetny).

  • 0

    88. ~Dominik  2011-08-05 22:26:35  host: z.przylep1.do.22lipcazm.pawluk.org

    Moim zdaniem trochę bezsens ten telefon po co 2 rdzeń? chyba po to aby bateria wytrzymywała tyle ile wytrzymuje mogli tam włożyć chociaż z 2000 mAh. Ale ogólnie parametry ma dobre tak samo w obsłudze się sprawuje ale jak na taki procesor i tyle ramu działanie tego telefonu powinno być szybsze. ogolnie cena niska i to powoduje ze ma popularność, zobaczymy czy Xperia Duo pobije Samsunga pewnie tak ale cena bedzie z kosmosu...

  • 0

    89. ~  2011-08-06 08:40:28  host: 109.196.0.18.gost.mdi.pl

    W moim egzemplarzu z t-mobile dźwięk w filmach nagrywa się ładnie. Być może aktualizują go na własną rękę.

  • 0

    90. ~Prawie Jak Gość  2011-08-09 14:43:07  host: hanas.wctt.pl

    @71 lia, fanatycy iPhone, nawet jeśli tacy są, nie zaniżają ocen innych telefonów i nie piszą, ze inne produkty są be. Prawda jest taka, że iPhone, może nie ma najlepszych parametrów, ale jest najbardziej "user-friendly" dzięki swojemu systemowi, który z wersji na wersję jest coraz bardziej dopracowany.

  • 0

    91. ~borkson  2011-08-16 17:25:39  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    Panowie Voodoo sound i dzwięk będzie piękny. kupujcecie zabawki o których większość z Was pojęcia nie ma i nie potrafi wykorzystac ich możliwości. tyle w temacie ;)

  • 0

    92.  2011-08-19 11:35:14

    90 - tak jest łatwiejszy w obsłudze bo jest prostszy, mniej konfigurowalny i ogólnie mniej ma do zaoferowania. Jednym to się podoba ale dla mnie jest to po prostu nudne! Na razie iOS to nie jest konkurencja dla Androida

  • 0

    93. ~luska  2011-08-20 13:33:36  host: 89-75-119-23.dynamic.chello.pl

    Czy według Was opłaca się zakupić ten telefon za cene 2250 zł ? Jest taka, powieważ chce wziasc ten telefon na raty.. Czy np. Galaxy Ace albo jakich inny z Androidem(tańszy) do ok. 900 zł ? W ostateczności za ok. 1000 pierwsza generacje ?

  • 0

    96. ~  2011-08-23 10:25:43  host: 212.160.172.70

    to juz lepiej doloz z 250 zl i kup optimus 2x p990

  • 0

    97. ~Marcin  2011-08-26 08:48:28  host: 212.185.43.214

    Mam małe pytanie - może ktoś napisać ile trwa pełne ładowanie Galaxy S II?

  • 0

    98. ~uxi  2011-08-29 12:45:42  host: eny146.internetdsl.tpnet.pl

    do 97: ok 3 godziny

  • 0

    99. ~Kornel  2011-08-29 22:14:47  host: do-atman-1a.connecta.pl

    ok 3 h może więcej ;-)

  • 0

    100. ~bzyk91  2011-09-01 10:08:02  host: public101610.xdsl.centertel.pl

    kto cos slyszał o wadliwej seri tego modelu ? nie uruchamiaja sie, miga jedynie dioda

  • 0

    101. ~Michał  2011-09-02 14:07:32  host: 89-77-80-49.dynamic.chello.pl

    Dłużej niż by się chciało ale podejrzewam ze mój się ląduje mniej więcej 4 godziny

  • 0

    102. ~kuba  2011-09-07 17:48:03  host: aeoc254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i mowie ze nie jest on idealem ale zdecydowanie to najlepszy telefon dostepny na swiatowych rynkach!!!

  • 0

    104. ~  2011-09-11 15:39:14  host: z43-05.opera-mini.net

    Witam! Jestem fanem smartfonow. Obecnie od stycznia posiadam Xperie X10 w abonamencie Orange 99zl. na 2lata. A wiec za rok bede mogl myslec o przedluzeniu umowy i zgarnieciu godnego nastepcy X10 :) . Realnie myslac bedzie to jakis dwurdzeniowiec z obecnie dostepnych. Jak myslicie,dostane jakas dobra propozycje? Mam na mysli ten sam abonament 99zl. oraz smartfon dwurdzeniowy w cenie max. do 100zl. Pozdrawiam fanow smartfonow.

  • 0

    105. ~Seba  2011-09-14 00:09:00  host: cmw137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro odbieram telefonik. Zakupiony za 1500zł. Ale bajeczka. Żadnej złotówki na niego nie żałuję :)

  • 0

    107.  2011-09-26 12:06:16

    Witam, Mam zamiar jutro nabyć ten telefon ale mam małe pytanie czy 500mb transmisji danych na miesiąc wystarczy w takim telefonie biorąc pod uwage że wyrywkowo bym korzystał z internetu w tym telefonie? czy za łączenie się z samymi aplikacjami przez ten telefon 500 mb może być za mało?

  • 0

    108. ~Chrust  2011-09-27 22:34:51  host: 77-253-57-214.adsl.inetia.pl

    Kupując ten telefon z miałem spore obawy, przede wszystkim na dotykowy ekran, którego do tej pory nie akceptowałem. Mam go już 2 miesiące i nigdy żaden telefon nie zrobił na mnie takiego wrażenia. KOrzystam z niego prywatnie i służbowo. Robi piękne zdjęcia oraz filmy, jest bardzo szybki, nie wiesza się a dotyk nieporównywalny z tanimi telefonami. Poza podstawowymi funkcjami telefonu, służy mi do mailowania, czytania gazet a nawet do zdalnego sterowania komputerami i serwerem. Ma 2 wady: bateria trzyma 1 dzień (przy stałym połączeniu z netem), przycisk do robienia zdjęć znajduje się na ekranie. Cena faktycznie odstrasza ale jeśli Cię stać to się nie zastanawiaj-satysfakcja gwarantowana

  • 0

    111. ~Lesser  2011-10-06 19:04:21  host: staticline55153.toya.net.pl

    siemka mam i9100 z plusa od 3miesiecy net smiga az milo :) po wifi przy sciaganiu map sigic wyskoczylo 1,7Mb/s poszlo szybciutko :) jedyny mankament jak dla mnie to plastikowa obudowa szkoda ze nie ma alu jak w htc hd2

  • 0

    113. ~andrew267  2011-10-16 19:43:34  host: 178235083002.zary.vectranet.pl

    Witam, czy ktoś może napisać jak działa navi w i9100, czy korzystacie z jakiegoś konkretnego programu (jakiego). Pozdrawiam

  • 0

    114. ~  2011-10-20 10:00:42  host: 212.160.172.70

    500 mb w zupelnosci wsytarcza bez wiekszych ograniczen ale jezeli nie mozesz zyc bez youtuba 1gb wymagany. ktos tam pisal ze sensation lepszy, takie posty powinny bys usowane... w czym lepszy

  • 0

    115. ~Krzysiek92  2011-10-23 16:50:45  host: static-78-8-189-3.ssp.dialog.net.pl

    HTC Sensation ma po uruchomieniu telefonu ok. 155MB RAM wolnego. Samsung Galaxy S2 po uruchomieniu ma ok 550MB RAM wolnego.

  • 0

    116.  2011-10-23 23:06:46

    Mam ten telefon od trzech dni. Przesiadłem się z HTC Legend. uwagi na gorąco : BARDZO WKURZAJĄCY sposób odbierania rozmów. W HTC było banalnie z góry na dół i juz w SGS2- trzeba wykonać długi ruch od lewej do prawej, mi nie wystarcza kciuka. - znacznie lepszy sygnał zarówno tel jak i WiFI- tu tworzywo wykazuje wyższość nad aluminium HTC. Tam gdzie w legendzie sygnału nie było, w Samsungu jest.

  • 0

    117. ~pov  2011-10-25 20:00:09  host: v10-16.opera-mini.net

    uwaga uwaga obecnie najlepszy ekran wśród smartfonów posiada LG Optimus Sol (E730) normalnie jestem w szoku

  • 0

    118. ~sley  2011-10-25 20:36:23  host: 87-205-44-45.adsl.inetia.pl

    jak cie wkurza odbieranie rozmow to ustaw sobie na przycisku np.home

  • 0

    119. ~Rafał  2011-11-04 15:32:10  host: 78.8.107.85

    czy ktoś sprawdzał z ciekawości pamięć RAM - deklarowana 1GB a w menadżerach wyświetla 'total' 837

  • -1

    120. ~adrian53672  2011-11-05 22:03:21  host: apn-77-113-205-134.dynamic.gprs.plus.pl

    takie guwienko morze byc takimi to j rzucam po scianach!!!!!!!!!

  • 0

    121. ~wojtas  2011-11-13 10:47:00  host: cdp103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 111 na alletargu mozna dokupic aluminiową osłone baterii

  • 0

    122. ~Grzegorz Wrocław  2011-11-24 03:40:32  host: 90-156-89-188.internetia.net.pl

    stałem sie szczesliwym posiadaczem SGS2.Wcześniej liczyła sie dla mnie tylko nokia i zawsze nokia... powiem szczerze ze juz chyba do niej nie wroce Nokia N9 ma słabsze parametry na tą chwile i Lumia tak samo. Pomijam juz fakt ze SGS2 ma nasilniejsza baterie. Korzytam Tydzien i nie doszukałem sie zadnych wad!chyba tylko to ze to 1 moj dotyk i wiecznie pomazany ekran. Ale da sie z tym zyc.filmy teledyski w mp4 (1080p) masakra nie spodziewalem sie takiej jakosci.

  • 0

    123. ~szczecin  2011-11-29 23:20:33  host: 83-168-120-222.static.espol.com.pl

    mam go już dobre 4 miesiące i nie blaszcze nad nim tak jak wy, ale podsumowanie jest jedno-najlepszy jest póki co a HTC to telefony dla pedałków

  • 0

    124. ~laik  2011-12-01 12:49:46  host: d103-154.icpnet.pl

    witam mam pytanie odnosnie tego telefonu mianowicie jestem laikiem w tej dziedzinie zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu tylko czy: funkcje internetu sa takie same w tym telefonie jak w komputerze?? mam na mysli czy moge np polaczyc sie z kims na skype tylko ze ja przez ten tel a druga osoba przez kompa?? czy np moge wejsc na dowolny czat i popisac z kims??

  • 0

    125. ~SANTOS  2011-12-01 20:56:15  host: his252.internetdsl.tpnet.pl

    Najlepszy jaki miałem a testowałem kilka po prostu poprawiony sgs1 , super parametry ekran i zaj......

  • 0

    126. ~tomek  2011-12-03 01:03:43  host: cpc9-chap3-0-0-cust51.18-1.cable.virginmedia.com

    wiekszosc funkcji dziala tak samo. zalezy od internetu jakiego uzywasz. przez wi-fi nie ma problemu ze skype.

  • -2

    127. ~taka prawda  2011-12-03 13:35:04  host: aeac82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~szczecin: Mam tego Samsunga od jakiegoś czasu i po przesiadce z HTC powiem że to plastikowy badziew dla pedałków. W HTC się wnerwiałem że mi bateria przy intensywnym użytkowaniu wytrzymuje jeden dzień, ale w tym badziewiu pomimo że ma taki sam ekran jak poprzedni HTC i pojemniejszą baterię telefon ledwo od rana do wieczora wytrzyma jak się go intensywnie użytkuje. Jedyny plus to faktycznie lepszy zasięg niż w HTC.

  • 0

    128. ~mody21  2011-12-03 20:53:41  host: 095160151227.rudaslaska.vectranet.pl

    witam! Mam pytanie czy można edytować foldery pakietu ms office czy tylko je otwierać?

  • 0

    129. ~krecik  2011-12-19 16:58:22  host: 87-205-50-179.adsl.inetia.pl

    posiadam ten telefon od 2 tygodni i jestem zachwycony pisanie sms bajka ale ma jedna wade bateria trzyma przy umiarokwanym korzystaniu 1,5 dnia ale tak pozaty polecam i to bardzo

  • 0

    130. ~krecik  2011-12-19 17:03:26  host: 87-205-50-179.adsl.inetia.pl

    jedno zapytanie ile twa ladowanie bateri bo umnie z 1,5 godziny czy tak jest czy cos jest nie tak

  • 0

    131. ~Arc  2011-12-22 13:38:52  host: limbo.altec.pl

    aeac82.neoplus.adsl.tpnet.pl - widać specjaliste w 127. Kolejne dziecko neo złe na wszystko i wszystki będące specjalistą od wszstkiego. Telefon prezentuje się dobrze nawet elegancko, hardware jest bardzo dobry i wszystko śmiga bez problemu. Kupiłem jakiś czas temu i nie żałuje bo wszystko działa tak jak powinno. Ostatnio testowałem nawet przejściówke na hdmi. Wpięta ładowarka w przejsciowke pozwala bezproblemowo ogladać dowolnej długości filmy. Fullhd chodzi lekko.

  • 0

    132. ~Zurek  2011-12-23 13:39:47  host: 82-mi2-6.acn.waw.pl

    Cudenko, kupilem go 21.12 a tydzien pozniej padla plyta glowna ;/ nowka ze sklepu, takze tu akurat szmajsung mnie zniesmaczyl.mialem galaxy 1, taba i nigdy nic z nimi nie bylo a tu taka kicha ;/

  • 0

    133. ~Łukasz  2011-12-27 16:51:24  host: cll200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od dwóch miesięcy. Ogólnie to kolejny telefon z androidem. Jak na cenę i możliwości jest wręcz idealny, ale... bateria trzyma krótko. Na dodatek jak włączymy jasność ekranu na najlepszą jakość to bateria trzyma mniej więcej dzień. Przesiadłem się z niezawodnej E72 i muszę z żalem przyznać że jakość rozmów w Galaxy S2 jest tragiczna. Na plus zasługuje wyświetlacz, który jest naprawdę idealny. Ładowanie telefonu faktycznie trwa 1-2 godziny

  • 0

    134. ~Stefan  2012-01-03 23:08:26  host: 159-205-156-60.adsl.inetia.pl

    Drogi i trzyma cene, nie dam tyle za telefon, Galaxy S i9000 ktory mam kupowałem po roku od premiery za 1150 zl, teraz mija rok prawie od premiery Galaxy S II a cena nadal trzyma, na allegro można wychaczyć za 1500 zł okazyjnie :/ jak dla mnie to przesada.Samsung wyrobił sobie marke na modelu Galaxy i teraz trzepie kasiore :P

  • 0

    135. ~aneczka  2012-01-05 23:17:41  host: 87.204.188.79

    proszę o pomoc. Czy można w tym telefonie ustawić dowolny dzwięk sms np. z pobranego dzwonka, czy tylko z tych co sa dostepne w orginale? nie mam pojęcia jak to zrobic a te dzwonki oferowane w standardzie sa dla mnie zbyt krotkie i czesto nie wiem kiedy sms do mnie dotarl. z gory dzieki za pomoc

  • 0

    136. ~  2012-01-19 10:59:40  host: 77-255-31-215.adsl.inetia.pl

    2000mAh SAMSUNG i9100 GALAXY S2 czy ktos zmienił baterie jestem cikawy efekt bo mysle tez o zmianie...prosze o odpowiedz z góry dziekuje

  • 0

    137. ~krecik  2012-01-19 11:44:51  host: 77-255-31-215.adsl.inetia.pl

    mam ten sam problem z dzwiekami sms i tez niemoge zanic ustawic niczego inego tez prosze o pomoc

  • 0

    138. ~adasko  2012-01-20 20:13:11  host: staticline58424.toya.net.pl

    niestety nie da sie ustawic dzwonka mp3 na dzwiek wiadomosci z tego co wiem , tak maja niektore tele z androidem tak mi sie wydaje, posiadam lg swift plus na androidzie 2.2 i tez nie moge ustawic mp3 na dzwiek dzwonka , a przed tym jeszcze na androidzie mialem galaxy spica (android 2.1) i SE xperia X8 z androidem chyba 2.2 ale wersja androida raczej nie ma nic do ustawien , no i tylko w xperii moglem ustawic mp3 na dzwiek sms

  • 0

    139. ~frezer  2012-01-21 05:20:54  host: cpc16-slou1-2-0-cust179.17-4.cable.virginmedia.com

    Mam ten telefon na abonament w sieci O2 (27 £ miesięcznie w tym 300 minut, nielimitowane sms-y i pakiet internetowy) i jestem bardzo zadowolony. To jest mój kolejny Samsung, poprzednio miałem Corbiego, więc przesiadka na S II była dla mnie niczym skok o kilka lat do przodu. Wiem że moim kolejnym telefonem będzie z pewnością Samsung, bo jest to bardzo solidna marka

  • 0

    140. ~janek  2012-01-23 12:48:35  host: public2029.xdsl.centertel.pl

    Ej naładowałem baterie wczoraj wieczorem okolo 20:00 na 100% i poszedłem spać rano wstaje a tel jest wyłączony bo bateria padła ;/ a przecież wcale go nie używałem... co jest nie tak??

  • 0

    141. ~213zsd  2012-01-23 18:32:49  host: aqh10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem za 1300zł i polecam :)

  • 0

    142. ~Bartass  2012-01-26 03:51:42  host: apn-77-115-175-164.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie da sie ustawic wlasnego dzwieku sms tak jak i wyregulowac glosnosci tych standardowych dostepnych w urzadzeniu. Uzywam go od ponad miesiaca i na dniach wedruje dla mojej zony a ja przesiadam sie na motke atrix. W sgs2 jest fenomenalny wyswietlacz ale fatalna bateria. Brak przycisku spustu migawki w aparacis to tez spore niedopatrzenie. Telefon strasznie sie grzeje co w dluzszym czasowo korzystaniu moze doprowadzic do padania plyt glownych. Glosnik fatalnej jakosci i ten od rozmow i ten od dzwiekow...nie polecam komus kto zna sie na smartfonach i nie pierwszy raz wydaje 1,5 k na urzadzenie ktore nie zaspokoi wymagajacego uzytkownika.

  • 0

    143. ~  2012-01-26 14:17:21  host: 89-74-140-161.dynamic.chello.pl

    Mam SGS2 w T-mobile od początku lipca 2011. Szczerze polecam. Nawigacja od Googli działa bardzo dobrze, świetna jakość obrazu (aparat oraz wyświetlacz), przy użyciu przeglądarki Skyfire- Net śmiga identycznie jak na komputerze. Aplikacje, których używam: Opera, Winamp, Skyfire, Skype, Gmail, Youtube, SoundHound (rozpoznaje muzykę, Wifi Analyzer, Facebook, GG, jakdojade.pl, Mapy Google + Nawigacja, Ubuntu One (protoplasta iCloud od Apple), Polaris Office, BBC News i Komputer Świat apk. Dzięki temu wszystkiemu, gdy wyjeżdżam z domu na 2-3 dni nie biorę już netbook'a czy laptopa. A stacjonarkę 24" używam do pracy czy wygodnego surfowania w domu. Po 7 miesiącach jakoś wykonania mile zaskakuje, nie ma rys czy otarć pomimo kilkunastu poważnych upadków i dwóch zalań. Jakoś rozmów w moim egzemplarzu bardzo dobra, szczególnie przy HD Voice - bajka. Głośność dzwonka - akurat. + wyświetlacz (gra N.O.V.A 2 wygląda jak Crysis) + szybkość, pamięć wbudowana 16GB lub 32GB + wykonanie, wygląd, smukłość + mnogość aplikacji (market + samsung apps) + aparat, kamera, super mocna dioda LED + dobre usytuowanie przycisków + dobre słuchawki w zestawie, + aplikacja Kies Air - wymiana plików z każdym komputerem przez Wi-Fi, telefon Tworzy stronę www gdzie można ściągać czy wrzucać pliki z każdego systemu operacyjnego bez sterowników (iTunes się chowa) - bateria 1 dzień przy włączonych synchronizacjach, mail'ach, godzinie rozmów, godzinie w necie i trochę nawigacji, przy nie włączaniu wyświetlacza duuużo dłużej - chciałoby się xenon flash'a - ładowarka mogłaby być bardziej pancerna - chciałbym kabel HDMI w komplecie, i przejściówkę-gniazdo USB, żeby podłączyć mysz/klawiaturę. Przy fakturze zakupu z T-mobile na 4700 PLN przed rabatem - mogliby dawać coś więcej oprócz ładowarki, kabla USB i słuchawek

  • 0

    144. ~Venoom  2012-01-28 23:55:05  host: acfm16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga Galaxy S II. Telefonik sprawuje się świetnie, obudowa spasowana idealnie. multimedia, internet, gry i aplikacje nie stanowią dla niego najmniejszego problemu. Jedynie bateria która wytzymuje mi ogólnie jeden dzień. ale co się dziwić przy takich parametrach smartphona. Gorąco polecam :)

  • 0

    145. ~frezer  2012-01-29 17:32:16  host: cpc16-slou1-2-0-cust179.17-4.cable.virginmedia.com

    @140. janek Oddaj telefon do serwisu bo na 100% jest to wadliwy egzemplarz. U mnie nigdy czegoś takiego nie było @142. Bartass Głupoty opowiadasz. Oczywiście, że da się ustawić własny dźwięk powiadomień. Wystarczy odszukać w Moich Plikach katalog: media/audio/notifications. Tam można wrzucać dowolne pliki dźwiękowe, które później pojawiają się na liście wyboru do ustawienia jako dzwonek sms-a. Fatalna bateria - owszem ale to jest ogólny problem większości smartphone'ów. Poza tym można kupić sobie baterię 2000 mAh lub power packa na Allegro, e-bayu etc. Telefon strasznie się grzeje ? No to dziwne bo ja niczego takiego nie zauważyłem. Owszem podczas intensywniejszego wykorzystywania procesora (np. gry 3D lub HD) telefon się nagrzewa w miejscu gdzie znajduje się procesor ale nic ponad normę. Musisz być nie wiem jak wymagającym użytkownikiem żeby jeden z najlepszych telefonów w tych widełkach cenowych jakim jest SGS II nie zaspakajał twoich potrzeb. Pewnie lepszy jest iPhone: droższy, z "zamkniętym" iOS, mniejszym wyświetlaczem, mniej odporny na upadki, bez slotu kart pamięci, z fatalnym serwisem gwarancyjnym w PL

  • 0

    147. ~DO 143 Bartass  2012-02-01 00:17:06  host: 94-40-46-68.tktelekom.pl

    Tyś się chyba z 7650 na sgsII przesiadł...wiele funkcji które wymieniłeś są od dawna stosowane w smartphone'ach. Wypowiedź brzmi jak reklama samsunga...ajjjjjjj

  • 0

    148. ~d0mel  2012-02-04 12:20:02  host: static-67-80.is.net.pl

    Tez jestem szczesliwym posiadaczem tego telefoniku i jestem bardzo zadowolony co prawda max 1 dzien badz ponad przy zabawie ale bez zabawy dlugo trzyma zreszta mozna ustawic oszczednosc energi zawsze wytrzyma cos dluzej :) Ogolem Polecam

  • 0

    149. ~Firma  2012-02-04 17:28:43  host: 89-74-152-91.dynamic.chello.pl

    Wachalem się pomiędzy S+ a SII. Kupiłem II i jestem szczęśliwym posiadaczem. Moje życie stało się prostsze i nie wyobrażam sobie życia bez tego telefonu. Problem to bateria ale jakoś sobie daje radę. Kupiłem większa baterię od samsunga, ocenie jak przyjdzie kurierem.

  • 0

    150. ~luki  2012-02-09 15:07:36  host: 109.196.0.18.gost.mdi.pl

    do 142: da się wszystko... Głośność jest w Ustawieniach / Dźwięk / Głośność ... Melodie powiadomienia można ustawić wrzucając do Media/audio/notifications...

  • 0

    151. ~Grzegorz Wrocław  2012-02-12 05:33:07  host: 90-156-89-188.internetia.net.pl

    ZMIANA BATERII tak ja zmieniłem baterie plus tylnia klapke koszt około 100 zl za oryginał ale warto po pierwsze bateria trzyma około dzień dłuzej tzn bez włączania internetu i przy srednim oszczedzaniu energii ponad 3 dni mysle ze na samrtfona jest to zadowalajace. Pod Zadnym pozorem nie formatowac baterii!!! formatuje sie bateri w nokii 3310 lub 3210, a nie wa batraich nowych generacji spokojnie mozna zapomniec a tym terminie!! Tylnia klapka ciut wypuklejsza od swojej poprzedniczki ale ładniejsza i stabilniejsza.W poprzedniej wyskakiwał mi jeden zaczep.Takze kto zainwestuje te 100 zl na pewno nie bedzie zalował. :)) mam go juz ze 3 miechy i ten telefon nie ma wad!! nie znalazłem jeszcze chyba tylko to ze taki drogi.Nie zaluje ani zlotówki jakbym mial kupowac jeszcze raz kupiłbym taki sam. Pozdrawiam:))

  • 0

    152. ~patriot  2012-02-19 22:44:26  host: 77-253-138-197.adsl.inetia.pl

    Jestem bardzo rozczarowany tym telefonem. Znajomi narzekają że bardzo źle mnie słychać, a bateria to jakieś nieporozumienie. Max 1 dobę.

  • 0

    153. ~sirczarny  2012-02-21 14:33:06  host: mail2.covebo.nl

    Telefon jest pierwsza klasa, super dzwiek, i zdjecia ! gdy rozmawiam z dziewczyna NL do PL , mam wrazenie jakby siedziala tuz obok mnie. ! wiec ci co narzekaja maja chyba defekt i niech dadza do serwisu ! bateria trzyma 2 dni, polecam !

  • 0

    154. ~  2012-02-22 18:33:38  host: 90-156-89-188.internetia.net.pl

    do patriot : MAX 1 dobe ?? chłopie powyłaczaj nieuzywane funkcje po co ci np wlaczony wifi czy pakiet danych w nocy ?? ja moze duzo nie dzwonie do 10 minut dziennie ale smmsow pisze około 40 na dobe. Przy zmienionej baterii na 2000 mah bite 4 doby ! bez gier. sporo korzystam z internetu.warto sobie zkaliborwac rozne funkcje oszczedzania baterii. NIE ZAMIENIŁBYM GO NA ZADEN INNY!!

  • 0

    155. ~  2012-03-07 01:06:46  host: gqp42.internetdsl.tpnet.pl

    miły bateria słabo 3ma ale czego się spodziewać używam go do oglądania filmów i smigania po necie czyli jego żywioł. 3/4 filmy bez ładowania sie obejrzy po 2 godziny każdy ... na korzystaniu z wifi czy 3g to teżz dzień wytrzyma ogólnie za te kase w porównaniu z ip to polecam trzyma fason ...

  • 0

    156. ~Xetro  2012-03-10 15:31:14  host: enp192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria 3-4 DNI przy ciągłym używaniu (a jeśli masz uszkodzoną baterię to skalibruj ją aplikacją z marketu "Kalibracja Baterii") plastiki NIC NIE TRZESZCZĄ! Bo już denerwuje mnie to jak ludzie którzy nie mają go pier*lą, "że ich kolega miał i mu trzeszczy". Plastiki wykonane z bdb- materiału. Dlaczego -? bo troszkę nie są odporne na szuranie po stole na którym może być odrobina piasku czy czego tam, jednakże warto zainwestować w kondoma za 25zł z RTV :). Posiada wszystkie obecnie pierdoły androidowe. Aparat 8mpx (przy ustawieniu manualnym daje niesamowitą jakość), filmy HD 1080p 30fps ładnie nagrywa i stroi ostrość. Telefon jak najbardziej WARTY swojej ceny! Gorąco polecam! :)

  • 0

    157. ~frezer  2012-03-25 15:29:12  host: cpc16-slou1-2-0-cust179.17-4.cable.virginmedia.com

    @156 Bateria trzyma 3-4 dni przy ciągłym używaniu ??? To chyba tylko wtedy jak sprawdzasz sobie na nim godzinę i niczego więcej nie robisz/używasz. Sam wyświetlacz pożera niemało energii, że o reszcie nie wspomnę. No bez jaj, nie wprowadzajcie innych w błąd.

  • 0

    158. ~krecik  2012-03-29 12:49:43  host: 77-255-219-55.adsl.inetia.pl

    ja mam tylko jedno pytanie chodzi mi o sklep play czy podawanie karty do zapłaty za jakoms aplikacje jest bezpieczne bo jestem niufny jesli chodzi o płacenie ta formo prosze o odpowiedz

  • 0

    159. ~wacław_25  2012-04-06 19:56:49  host: host-5db0e26a.sileman.net.pl

    czy samsung galaxy sII w całości ma polskie menu ??

  • 0

    160. ~  2012-04-07 13:46:19  host: z32-06.opera-mini.net

    tak bateria trzyma 3,4 dni i wcale nie oszczędzam i na dworze wyświetlacz na max i sporo internetu codziennie około godziny. tylko że po skończeniu sesji wyłączam 3g . obecny stan użycia baterii 3 dni 9 godzin.

  • 0

    161. ~Damian  2012-04-25 16:35:58  host: 85.219.163.130

    Do użytkowników Galaxy S II: Sam korzystam z tego modelu i czy Wy też macie wrażenie, że ICS 4.0 zamulił ten telefon? Wydaje mi się, że na gingerbreadzie pracował zdecydowanie szybciej, Pozdrawiam

  • 0

    162. ~WojTAZ  2012-05-04 01:58:51  host: 89-68-24-65.dynamic.chello.pl

    @159. Nie, wacław_25. Tylko lewą stronę. Ale jak szybko będziesz go obracał w tryb landscape to pojawi się więcej polskich literek.. (: A tak na poważnie: tylko wschodnio-uzbekistański wymieszany z mandaryńskim.

  • 0

    164.  2012-05-05 09:52:26

    @158 W niektórych bankach można wykupić sobie kartę przedpłaconą a w necie posługujesz się nią jak kredytową. To jest analogia do prepaida u operatorów kom. http://pl.wikipedia.org/wiki/Karta_przedp%C5%82acona

  • 0

    165. ~pytajniczka  2012-05-18 15:10:52  host: 77-254-241-111.adsl.inetia.pl

    Da się przeglądać strony internetowe i zminimalizować internet poprzez 1 przycisk i odpisać na smsa i wrócić znowu do przeglądania internetu? albo np zminimalizować na chwilę gg czy coś w tym stylu? proszę o odpowiedź.

  • 0

    166. ~nowy  2012-05-20 18:58:19  host: 89-74-169-94.dynamic.chello.pl

    witam mam gs2 od 6 dni mam problem z dzwiekiem 5.1 na odtwarzaczy muzyki jak wlacze sa przebicia :( moze wie ktos o co z tym chodzi i co z tym zrobic czo wazne jak sie zresetuje telefon dzwiek po wlaczeniu dziala prawidlowo po jakims czasie jak sie wylaczy sluchawiki i znow podłączy jest znow problem z dzwiekiem mam android 4.0.3 telefon niebrandowany czekam na info pozdro

  • 0

    167. ~Natalaaa  2012-05-27 09:52:23  host: public-gprs352143.centertel.pl

    Hmm.. Telefon dla ludzi, którzy lubią się bawić takimi zabaweczkami. Można by powiedzieć, że jest to gadżet. Osobiście posiadam telefon już pół roku oceniam go na 8,5/10. Minusy: Bateria niestety nie trzyma się długo, dość dużo korzystam z internetu, słucham muzyki więc bateria nie jest zadowalająca. Jeśli chodzi o baterię to szczerze polecam nową wersję - Samsung Galaxy SIII. Bardziej dopracowana wersja dwójki. Następnym minusem jest to, że części są wykonane z plastiku. Tutaj inżynierowie nie postarali się. Ogólnie jest okej, telefon warty polecenia ludziom, którzy lubią nowości. Kamera jest okej, aparat również. Bardzo dużo czasu spędza na wszelkich portalach społecznościowych więc łatwo można ściągnąć np. Facebooka, czy Twittera z Google Play (Dawniej android market), a na dużym wyświetlaczu wszystko ładniej wygląda. Nie wiecie czy może jest już najnowsza aktualizacja na Androida?!

  • 0

    168. ~Grzegorz Wroclaw  2012-06-06 05:02:59  host: 90-156-89-188.internetia.net.pl

    Natalaa witaj do ktorego andrioda potrzebujesz akutalizacje ja mam 4.0.3.

  • 0

    170.  2012-06-26 11:29:14

    co z aktualizacją do ICS? słyszałem, że sgs II nie radzi sobie z 4.0 i wielu woli wracać do starszych wersji andka?

  • 0

    171. ~Daweoo  2012-07-07 01:52:15  host: z55-05.opera-mini.net

    Mam zamiar "kupić" Galaxiego w mix plusie. Pytanie: czy jest już dostępny od złotówki?

  • 0

    172. ~wojtekg  2012-07-18 18:30:39  host: 88-199-157-37.tktelekom.pl

    165. ~pytajniczka...Oczywiście że się da...środkowym przyciskiem pod ekranem

  • 0

    173.  2012-08-09 10:27:12

    Pytanie do tych, którzy już zaktualizowali do ICS. Czy Wy także macie problemy z włączaniem WIFI? Czy to próbuję włączyć z górnej belki czy też z aplikacji WiFinder - w momencie włączania telefon jakby się zawieszał na procesie włączania, który trwa w nieskończoność. Przed aktualizacją tego problemu nie miałem. Jeżeli ktoś się z tym problemem spotkał i wie jak się go pozbyć, prosze o pomoc lub info. Problem ten nie występuję za każdym razem, ale średnio przy co 2-3 próbie uruchomienia WiFi.

  • 0

    174. ~Zdzichu  2012-08-11 14:06:55  host: g228164052.adsl.alicedsl.de

    Mam ten telefon już pół roku. Po tym okresie stwierdzam, iż model jest dość awaryjny i ma niedoróbki, ale zalety też ma. Na samym początku miałem echo w etui, dziwna sprawa, ale serwis naprawił. Z niedoróbek, to czerń nie jest jednolita, co widać gdy jest ciemno. Kolejną niedoróbką według mnie jest bateria. Byłem zmuszony kupić powiększoną 2000mAh z tą specjalną klapką, bo ta zwykła nie wytrzymywała całego dnia. Jest też niewielki problem z nagrywaniem filmików, gdyż podczas nagrywania obraz się "wyostrza" czyli autofocus działa podczas nagrywania zamiast wyostrzyć obraz przed nagraniem. Ostatnia dość poważna niedoróbka to ICS. Mianowicie wifi potrafi się zawiesić przy załączeniu oraz wiele gier straciło kompatybilność (szczególnie te od gameloft). Tyle wad. Z zalet , aparat robi dobre zdjęcia, te gry, które są kompatybilne działają bardzo dobrze, multitasking pozwala za wygodne przełączanie się między aplikacjami, jest dużo miejsca na aplikacje oraz wymienna bateria i slot na microSD.

  • 0

    175.  2012-08-11 22:11:54

    A co z rozdzielczością? Jest minimalna pikseloza?

  • 0

    176.  2012-08-12 13:29:56

    Przy tej rozdziałce, jest choć mała pikseloza?

  • 1

    177. ~Galaxy S2  2012-08-25 20:02:24  host: ip-193-238-200-90.intersat.net.pl

    Przy tej rozdzielczosci nie ma żadnej pikselozy ;) Posiadam ten telefon od 3 miesiecy i jak do tej pory nie mam na co narzekac , jedyne co to bateria przy graniu słabo trzyma, ale wiadomo jak to juz jest teraz z trzymaniem baterii.

  • 0

    178. ~Kuba  2012-08-30 23:59:56  host: aast26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od soboty i wszystko mi się podoba tylko na ekranie blokady AccuWeather.com pokazuję mi inną miejscowość niż na ekranie startowym i nie da się tego przestawić.Miejscowość usunąłem a ona nadal jest na ekranie blokującym miał ktoś ten problem?Mam ryski ale raczej na folii od noszenia w kieszeni.Kupiłem folię za 8zł tak na początek ale mam zamiar kupić jakąś lepszą,ponieważ na tej są rysu.

  • 0

    179. ~daro5545  2012-09-01 13:12:24  host: 178.181.234.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    świetny fonik. wszystko na nim można odtworzyć jak się ma odpowiednie programy. filmy, dokumenty, obrazy. Polecam go w 100%. codzienne ponowne uruchomienie w moim przypadku wydłuża prace bateri do niecałych 3 dni przy sporym urzytkowaniu. Jak pojechałem na wczasy leżał 18 dni i jeszcze miał troszkę baterii. POLECAM

  • 0

    180. ~  2012-09-06 12:44:08  host: 212.160.172.70

    Robiono testy porównawcze szybkości procesorów S+ był szybszy od SG SII (1,5 vs. 1,2 X2) ponieważ aplikacje obsługujące 2 rdzenie dopiero zaczynają się pojawiać ;)

  • 0

    181. ~  2012-09-07 10:31:34  host: 212.160.172.70

    Co Ciekawe robiono prównanie S+ i Galaxy S2 (procek 1,5 vs 1,2 x2) i S+ działał szybciej - na rynek wchdzą dopiero aplikacje obsługujące 2 rdzenie, po prostu drugi procek w s2 nie działał.

  • 0

    182. ~pytanie  2012-09-08 13:11:26  host: user-188-33-92-247.play-internet.pl

    jaka wersje androida miala na samym pocztaku s2 2.3.6? czy 2.3.3? i czy jest sprzedawana 2.3.6 czy juz po aktualizacji do 4.0 poniewaz ja mam 2.3.6 z plusa od czerwca i nie wiem czy czasami nie powinni mi sprzedac wersji 2.3.6 ???

  • 0

    183. ~kamillo19  2012-10-14 00:53:53  host: 95.108.127.47

    polecam :) mam go od ponad miesiąca i się nie zawiodłem :) mega funkcjonalny, ani razu się nie zawiesił, wszystko co potrzebne ma, gierki fajne, aplikacje też, zdjęcia robi świetne, ideał

  • 0

    184. ~  2012-11-20 17:59:25  host: ivb90.internetdsl.tpnet.pl

    Jak w tym telefonie włączyć NFC ?

  • 0

    185. ~Robertt  2012-11-20 18:00:38  host: ivb90.internetdsl.tpnet.pl

    jak włączyć NFC w tym telefonie ?

  • 0

    186. ~Gosc.niedzielny  2012-11-24 18:10:23  host: static-78-8-189-114.ssp.dialog.net.pl

    SGS 2 nie ma NFC.

  • 0

    187. ~Manhattan  2012-11-27 20:23:50  host: mconnect.com.pl

    Robertt- nie ma ten telefon NFC

  • 0

    188. ~mateoov  2012-11-29 19:04:08  host: 78-131-235-98.tktelekom.pl

    chyba nie wszystkie SGS-y II były wyposażone w technologie NFC gdzieś czytałem że były wyposażone te które były przenaczone do fracuskiego orange i do jakiś innych zagranicznych sieci. Jeżeli sie mylę, niech ktoś mnie poprawi.

  • 0

    189. ~siksa  2013-01-17 23:36:08  host: 84-10-230-182.dynamic.chello.pl

    @188 : nic mi na ten temat nie wiadomo. W niedługim czasie ma wejść s2plus. On będzie posiadał nfc

  • 0

    190. ~  2013-01-27 21:44:29  host: v18-09.opera-mini.net

    kupilem sgs 2,jutro przyjedzie kurier i mam nadzieje ze bedzie jak tylkonwroce ze szkoly

  • 0

    191. ~Mar  2013-01-30 15:29:44  host: 87-207-128-40.dynamic.chello.pl

    mam tego SGS2 od miesiąca i powiem szczerze, że jest super, jeśli chodzi o grafikę, wygląd, etc, .... ale niestety jest obarczony poważnym błędem tzn, zwiesza się/wyłącza codziennie, jak nie kilka razy dziennie, bateria przy dużej intensywności wykorzystania (sieć, bluetooth, wifi) pół dnia i prawie drugie tyle ładowania. Powiem szczerze więcej oczekiwałem po tych wszystkich zapowiedziach, reklamach i ochach i achach.

  • 0

    192.  2013-01-31 21:45:38

    @181, Ja podobnie mam SGS2 od miesiąca i ani razu mi się nie zawiesił, a bateria trzyma całkiem przyzwoicie, ok 1,5 raza tyle ile moim dotychczasowym jednordzeniowym HTC. Na ICS 4.0.4 śmiga świetnie, zero lagów. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, testowałem kilkanaście telefonów i do codziennego użytku SGS2 najbardziej mi odpowiada.

  • 0

    194. ~Mariusz  2013-02-13 18:16:38  host: m213.class98.petrotel.pl

    Właśnie zakupiłem sobie sgs2 używany, ale jak nówka folia od nowości na wyświetlaczu, dodatkowo w zestawie oryginalny battery pack, również jak nowy. Dodatkowo 2 pokrowce gumowy i plastikowy i 2 folie ochronne. Co do samego smartfona robi kolosalne wrażenie, w porównaniu z Wave gt s8500 którego również posiadam. Wydaję mi się że jeżeli ktoś ma drobne dłonie, to nie dla niego ten smartfon, chyba że ktoś chcę go kalecznie obsługiwać, a w najgorszym wypadku upadek. Już nie mówię o sgs 3 trzeba mieć sporą łapę. Zobaczymy co czas pokaże, jak na razie jestem zadowolony.

  • 1

    195. ~Uzytkownik  2013-02-23 19:54:44  host: cdh182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten smartfon dwa miesiące temu, chciałem go mieć od dłuższego czasu. Wcześniejszy wieloletni telefon F480 sprawował się świetnie i był bardzo odporny mechanicznie. SII robi świetne pierwsze wrażenie, szczególnie po przesiadce ze zwykłego telefonu. Android 4.0.4 sprawuje się bez zarzutu, jest bardzo intuicyjny a możliwości konfiguracji i dostępność sprawdzonych aplikacji jest po prostu potężna, nie sposób wymienić ile funkcji może spełniać smartfon z tym systemem . Do tej pory ten system mi się nie zawiesił ani razu, wszystkie aplikacje pracują bardzo płynnie a więc obsługe mogę tylko zachwalać. Nie sposób wspomnieć o ekranie, działa bardzo płynnie a jakość obrazu jest powalająca, polecam pobrać jakiś dobry filmik HD bo wideo online tego co potrafi ten ekran nie odzwierciedli. Sam smartfon przy pierwszym kontakcie wydaje się duży i nieporęczny ale po kilku dniach obsługiwałem go z równą łatwością co poprzednika i na tą chwile wymiary wydają się raczej standardowe. Plastikową obudową nie ma się co przejmować. Z jednej strony pancerny ekran a z drugiej cienki ale elastyczny plastik który nie łatwo się podda ani też porysuje dzięki swojej strukturze, dlatego też telefon jak na swoje wymiary jest bardzo lekki. Niestety nie obyło się bez upadków, spadł mi dwa razy na bardzo twardą powierzchnię ale śladu na nim nie było, za drugim razem jedynie wypięła się klapka. Uważam, że plastikowość tego smartfona wcale mu nie ujmuje bo to widać przemyślane rozwiązania a nie zwykła oszczędność. Jeśli chodzi o baterie to wydaje mi się standardowa, przy tak zaawansowanym urządzeniu 1-2 dniowa praca na baterii to nie wada. Na początku bateria wytrzymywała 1 dzień, teraz już spokojnie można ładować ją w nocy co 2gi dzień, wystarczyć go odłączać od internetu kiedy nie jest używany. Osobom z wątpliwościami z czystym sumieniem polecam, smartfon na lata. Opinie należy sobie wy

  • 0

    196. ~Użytkownik  2013-03-26 21:18:13  host: bvo84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria okazuje się nie taka słaba. Zużycie baterii przy trzech krótkich rozmowach i kilku wiadomościach to trochę ponad 10% na dobę. Oczywiście ten wynik uzyskany bez łączenia się z internetem i bez korzystania z aplikacji, trzeba pamiętać, że najwięcej energii pobiera ekran. Wyniki bardzo porównywalne ze starymi telefonami no ale kto używa smartfona jedynie jako telefonu..

  • 0

    197. ~Darnok  2013-03-29 10:55:50  host: 217.8.180.78

    Witam, telefon posiadam od jakiegoś miesiąca i jestem pozytywnie zaskoczony tym, że 2letni telefon a radzi sobie kapitalnie. Niedawno kończyła mi się umowa i nastawiłem się na S3 mini ale dla mojego abonamentu musiałbym dopłacić około 400zł to przestawiłem myślenie;) na LG L9 do którego dopłaciłbym 300zł a ostatecznie wziąłem ACE 2 z myślą o sprzedaży i dołożeniu 200zł do tego LG L9 na allegro zawsze to 100zł w mojej a nie operatora kieszeni;) A skończyło się tak, że podjechałem do komisu sprawdzić czy za tego ACE2 dostanę dużo mniej niż na alledrogo i zobaczyć czy od razu nie ma nowego L9 na sprzedaż i na moje szczęście nie było ale miał 2-miesięczną S2 w b. dobrym stanie za 940zł które stargowałem do 900zł ACE2 sprzedałem za 610zł czyli za mniej niż dałbym za L9 lub S3mini u operatora mam S2, który jest telefonem zdecydowanie mocniejszym i o dziwo będzie wsparcie od producenta do androida 4.2.2 co przy 2-letnim telefonie jest czymś "dziwnym" :D Zdecydowanie polecam ten telefon bo pomimo katowania go wymagającymi gierkami, pootwieranymi zakładkami w przeglądarce, otwartymi jakimiś PDFami telefon nawet nie pomyślał żeby przyciąć. A przesiadłem się ze X8 to skok jest kolosalny. Pozdrawiam i polecam!!!

  • 0

    198. ~Darnok  2013-03-29 11:03:42  host: 217.8.180.78

    Witam, telefon posiadam od jakiegoś miesiąca i jestem pozytywnie zaskoczony tym, że 2letni telefon a radzi sobie kapitalnie. Niedawno kończyła mi się umowa i nastawiłem się na S3 mini ale dla mojego abonamentu musiałbym dopłacić około 400zł to przestawiłem myślenie;) na LG L9 do którego dopłaciłbym 300zł a ostatecznie wziąłem ACE 2 z myślą o sprzedaży i dołożeniu 200zł do tego LG L9 na allegro zawsze to 100zł w mojej a nie operatora kieszeni;) A skończyło się tak, że podjechałem do komisu sprawdzić czy za tego ACE2 dostanę dużo mniej niż na alledrogo i zobaczyć czy od razu nie ma nowego L9 na sprzedaż i na moje szczęście nie było ale miał 2-miesięczną S2 w b. dobrym stanie za 940zł które stargowałem do 900zł ACE2 sprzedałem za 610zł czyli za mniej niż dałbym za L9 lub S3mini u operatora mam S2, który jest telefonem zdecydowanie mocniejszym i o dziwo będzie wsparcie od producenta do androida 4.2.2 co przy 2-letnim telefonie jest czymś "dziwnym" :D

  • 0

    199. ~Darnok  2013-03-29 11:04:14  host: 217.8.180.78

    Zdecydowanie polecam ten telefon bo pomimo katowania go wymagającymi gierkami, pootwieranymi zakładkami w przeglądarce, otwartymi jakimiś PDFami telefon nawet nie pomyślał żeby przyciąć. A przesiadłem się ze X8 to skok jest kolosalny. Pozdrawiam i polecam!!!

  • 0

    200. ~paul  2013-05-16 19:46:45  host: host-2-97-81-87.as13285.net

    warto kupic nie spodziewalem sie tego co on posiada podobne ma funkcje co sony xperia

  • 0

    201.  2013-05-16 21:11:28

    Mam problem z wyborem między LG L9 vs Xperia S vs Galaxy SII lub SIIplus ............ .......... może coś poradzicie tylko bez faworyzacji interesują mnie głównie wady. A oczekuję dobrezj baterii (ale wiem że to trudne) szybkiego internetu i rozmów przez skype. Pozdrawiam

  • 0

    202. ~arczi  2013-05-23 15:18:50  host: 212.160.172.70

    mam SGII z Orange, wgrałem bez problemu 4.1.2 odinem i chodzi super, ale bateryjka troszkę krócej działa... pozdrawiam

  • 0

    203. ~  2013-05-25 22:26:52  host: user-188-33-178-172.play-internet.pl

    Ja się zastanawiałem między xperią z, s3 i s4 htc one x wybrałem s2 za 989 zł , uznając że dopłacam całkiem dużą sume zyskuje niewiele , wiekszy ekran troszkę lepsze filmy i foto , tracąc niską wagę i gabaryty .Android 4.1.2 spisuje się swietnie nie ma rzadnych spowolnień porównywalnie z s3 i xperią . Każdy z tych telefonów ma wady gdy by xperia mieła jakieś twarde szkło a nie folię i robiła lepsze zdjęcia to był by ideał , s3 bliski ideału ale wygląd i jakość plastików gorsza niż w s2 .Podsumowując kilka miesięcy temu s2 kosztował 1600 zł dziś to oczywiście za dużo ale za 990zł to okazja

  • 0

    204. ~  2013-06-02 20:37:09  host: 078088007041.bialystok.vectranet.pl

    Nawet dzisiaj to wybór bardzo dobry, a biorąc stosunek jakości do ceny to idealny. Kupiłem w MM też za 989 i jeszcze dostałem kartę na paliwo za 60 zł, to telefon wychodzi za 929. Tylko brać.

  • 0

    205. ~m  2013-06-15 10:29:06  host: 10.163.227.176.static.rdi.pl

    może nie na czasie jestem, mam go od kilku dni i jest super :D

  • 0

    206. ~  2013-06-18 11:40:06  host: 91.239.196.215.kompex.pl

    w media markt za 989 zl? :O w ktorym miescie??

  • 0

    207. ~jak  2013-06-18 12:13:28  host: c22-248.icpnet.pl

    slim bean 4.2.2 ver.6.2 i lata

  • 0

    208. ~Użytkownik  2013-07-29 18:57:56  host: bzn193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niestety najnowszy iPhone dogonił go parametrami, 2,5 roku od premiery galaxy sII. Tak jak pisałem wcześniej, smartfon na lata, wydajnościowo i konstrukcyjnie.

  • 0

    209. ~Użytkownik  2013-07-29 19:32:54  host: bzn193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od premiery tego smartfona minęły dwa lata. Wiele osób szczególnie fanatycy marketingu apple twierdziło, że jest tandetny i plastikowy. Wystarczy spojrzeć dzisiaj na te smartfony, żeby się przekonać który był lepiej wykonany. Mój egzemplarz oprócz zmatowień na tylnej, dolnej części obudowy i okolic aparatu nie ma śladów używania, nie wspominając o "tandetnej" klapce która do tej pory jest dosłownie w fabrycznym stanie.

  • 0

    210. ~tomm  2013-10-03 22:21:55  host: public-gprs516972.centertel.pl

    witam serdecznie. posiadam Samsunga Galaxy s2 i sam stałem przed ciężkim wyborem między kilkoma modelami innych telefonów. kupiłem sgs2 za 600zl. myślałem że telefon będzie mocno plastikowy ale tak nie jest. świetnie wykonany i pomimo trzech lat od premiery to i tak telefon robi wrażenie.

  • 0

    211. ~JanosiQ  2014-05-03 23:10:43  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Szkoda że nadal drogi, s3 szybko staniał a to nie..

  • 0

    212. ~daniel  2014-12-08 13:21:41  host: bjf170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam telefn od trzech lat po utracie gwarancji sie bawilem z softem itd. Nie mam lagow bateria trzyma mi jeden dzien, ogolnie jestem bardzo zadowolony

  • -1

    213. ~JA  2015-01-12 10:26:40  host: 178-37-140-13.adsl.inetia.pl

    BATERIA ŚMIERDZI KURZEM.EKRAN CIUT W DOTYKU PRZYPOMINA ŚLEDZIA.PODŁĄCZAJĄC DO GNIAZDKA PIZNÓŁ MNIE PRĄD. SAM DZWINI RAZ ZADZWONIŁ NA POLICJE I W NOCY MIAŁEM WJAZD NA CHATĘ.

  • 0

    215. ~Thoms  2015-02-23 08:59:56  host: 192.162.147.196

    Tyle lat minęło, a ja nadal używam Galaxy S2. Daje radę nawet z oficjalnym androidem 4.2. Aparat robi niezłe zdjęcia, tylko bateria już się "skończyła", ale zakup nowego oryginału z produkcji circa 2014 to koszt ok 30zł. Wytrzymały, miły w obsłudze. Wielkość jak Galaxy4 mini. RAMu jest jako tako, procek też jeszcze nie "dżumi". Śmiało można kupować w 2015 roku.

  • 0

    216. ~SGSII  2015-06-26 07:59:02  host: host108-214.107.193.limes.com.pl

    Ten telefon staje się kultowy, mój został kupiony zaraz po premierze w 2011 roku, przez te 4,5 roku telefon spisuje się świetnie, zero problemów. Z powodu upływu lat już wszyscy koledzy pozmieniali telefon i większość z nich długo narzekała że SGSII był jednak najlepszy. Szczególnie w porównaniu do jakiś wynalazków Sonego czy innych LG oraz Chińczyków. Ciężko mi się zdecydować na coś innego pomimo upływu tylu lat.

  • 0

    217. ~unnamed  2015-06-26 11:12:58  host: 77-45-111-34.sta.asta-net.com.pl

    Telefon jak najbardziej godny polecenia. Ekran - cudo. Jakość wykonania - b. dobrze. Jedynym mankamentem jest oczywiście bateria. Niestety szybko się rozładowuje, przy dużym użytkowaniu. No i brak LTE. Da się odczuć. Jak na telefon za 500-600 zł - polecam.

  • 0

    218. ~samuel  2015-10-03 15:44:26  host: aakj1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem w październiku 2014 roku na allegro nówke , po 4 miesiącach zaczął sie wyłączać i tak non stop aż do dziś bo chyba go szlak trafił i już sie nie załączył. Taka była moja przygoda z tym telefonem. Może źle trafiłem ale nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet