Samsung I9082 Galaxy Grand - opinie
Telefony Samsung Samsung I9082 Galaxy Grand Opinie o Samsung I9082 Galaxy Grand

Samsung I9082 Galaxy Grand

w sumie: 12
  • 0

    1.  2012-12-22 22:26:04

    Może ekran mógłby mieć większą rozdzielczość, ale na właśnie coś takiego czekam Jeśli tylko cena mnie nie przewróci, to sobie go sprawię

  • 0

    2. ~ja  2012-12-24 11:53:25  host: public-gprs187854.centertel.pl

    Coś jakby tańsza wersja note? Ja czekam na jakiś model z 4" wyświetlaczem i bateria 3000mah to by był mój ideał :)

  • 0

    3. ~szczerzeee  2013-01-01 13:50:03  host: static-81-219-28-164.devs.futuro.pl

    rozdzielczość okropna nawet na 4 cala i ta sama tandetna obudowa co w note i galaxy :/

  • 0

    4. ~Tomasz  2013-01-06 08:55:48  host: h82-143-187-185-static.e-wro.net.pl

    Czekam oby tylko cena nie wystraszyla bo konkurencja ma calkiem dobre modele w ciekawej cenie. Mialem okazje pobawic sie Lg L9 i musze przyznac ze jest to mocna alternatywa.nawet dl Galaxy S2

  • 0

    5. ~jjkinbfdsnj  2013-02-13 12:50:35  host: 89.230.88.144.rzeszow.mm.pl

    szczerzeee zazdrość ci że ty takiego tle nie będziesz miał hahahah

  • 0

    6. ~Gregory  2013-03-01 21:03:25  host: 088156113075.tarnowskiegory.vectranet.pl

    Ma ktoś może instrukcje PL do tego modelu ?? bo nie mogę znaleść w necie

  • 0

    7. ~maniek  2013-05-19 09:50:49  host: 89-68-226-110.dynamic.chello.pl

    przesiadłem się z SGS2 na i9082 - odradzam zakup, pamięć 4GB bez możliwości przenoszenia na kartę (to jest jakiś żart chyba ze strony SAMUNGA), wyświetlacz wyraźnie gorszej jakości, laguje przy zmianach ekranu, brak kilku dodatków takich jak: rozszerzone ustawienia, brak wibracji przy pisaniu, brak możliwości ustawienia telefonu jako pamięć SD czy PHONE - tylko emulacja, itd...... jedyny plus to możliwość obsługiwania 2 kart SIM,

  • 0

    8. ~ok-y  2013-06-02 10:03:54  host: 31.6.232.167

    Ma ktoś jeszcze tego Samsunga? Chciałem go kupić ale przyznam ze opinia kolegi Manka mocno mnie zaniepokoiła, wiem ze było sporo poprawek i aktualizacji do Jelly Beam może cos pomogły? A pamięci ma chyba 8GB?

  • 0

    9. ~123  2013-06-17 12:18:43  host: elink119-2-66.szeptel.net.pl

    @up Odlicz z tych 8GB to co zajmuje system i nakładka touchwiz od samsunga i pewnie coś koło 4GB Ci zostanie.

  • 0

    10. ~Tymek  2013-10-30 13:15:24  host: 91.229.22.18

    Witam, czy będę mógł korzystac z Aero2, (jedna karta Sim) i z telefonu (druga karta)?

  • 0

    11. ~rozo  2013-11-27 12:25:55  host: apn-5-60-80-180.dynamic.gprs.plus.pl

    Posiadam galaxy grand i jestem zadowolony zarowno z funkcji dual sim jak i z dzialania telefonu. Co do dodatkowych opcjach o ktorych wspomnial maniek trzeba je poprostu aktywowac przez 7 krotne nacisniecie numeru modelu w opcjach. Nie mam prblemow z zadnycm zawiszaniem badz muleniem sie telefonu. Mam najnowsza aktualizacje od samsunga i rewlacja. Ekran ladny nie odbiegajacy praktycznie od SGS II bo nie ma co porwnywac do SGSIII bo inna klasa telefonu. Mialem wiele modeli wczesniej XPerie Z, SGS 2 i 3, LG 4x HD wiec smialo stwierdzam ze polecam jesli ktos potrzebuje dobry telefon na dual sim

  • 0

    12. ~Dominkax  2013-12-10 18:56:13  host: dynamic-78-8-181-67.ssp.dialog.net.pl

    orientuje się ktoś, czy jest on może dostępny w sieci plus ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet