Samsung I9003 - opinie
Telefony Samsung Samsung I9003 Opinie o Samsung I9003

Samsung I9003

w sumie: 16
  • 1

    2.  2011-02-03 13:38:35

    wygląda na to że jedyne czego w nim może brakować to super amoledu i jeżeli nie różni się z zewnątrz od galaxy s niczym to lepszej obudowy.

  • 0

    3. ~tele  2011-02-03 16:19:20  host: 81-210-113-214.ip.netia.com.pl

    Czy to jest następca Galaxy S?

  • 0

    4. ~Mike  2011-02-03 23:57:32  host: 87-205-142-138.adsl.inetia.pl

    Warto wspomnieć, że model został wdrożony, gdyż Samsung nie wyrabiał się z produkcją S-AMOLED. Cortex A8 od ARMa też tańszy w nabyciu niż produkcja Hummingbirda.

  • 0

    5. ~LCD  2011-02-05 14:08:09  host: public-gprs34918.centertel.pl

    Już zrezygnowali z SAmoleda... nazwałbym go jako I8997 a nie I9003

  • 1

    6. ~  2011-02-05 16:57:25  host: cbn219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rewelka ciekawe z jaką ceną wyskoczą

  • 0

    7. ~eM  2011-02-05 20:13:37  host: 178-37-31-77.adsl.inetia.pl

    ciekawe jak to będzie z wydajnością grafiki w porównaniu do i9000 a tam PVR 540. Podobno o prawie 50% słabiej... zobaczymy po pierwszych info :D

  • 0

    8. ~Eszemsze  2011-02-11 21:55:18  host: afq42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Booże.... czemu musieli wsadzić tutaj LCD ?? za duży sukces osiągnęli z Galaxy S i Super AMOLED ?? Pewnie tak...

  • 1

    9. ~  2011-03-07 22:07:45  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    z produkcją oledów niewyrabiają - nie wiedzieliście?to gdzie wy żyjecie?

  • 0

    10. ~Tuqan  2011-04-21 09:44:28  host: dtz2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Większość ludzi uważa, że SC-LCD jest gorsze od S-AMOLED. Rzeczywiście są minimalne różnice w kontraście i głębią czerni, ale normalny użytkownik ich nie widzi ;) W dodatku SC-LCD ma większą widoczność w świetle.

  • 0

    11. ~kkl  2011-05-09 11:34:10  host: 193.24.24.10

    jak "słabszy" lcd i wieksza bateria przekłądaja się na czas działania telefonu?

  • 0

    12. ~ss  2011-05-14 11:49:38  host: 212.160.172.70

    Jak podaje producent, jego dostępna pamięć to 4 GB a nie 16.

  • 0

    13. ~  2011-05-15 16:39:56  host: 093105081192.legnica.vectranet.pl

    @9 nie wiedzą co piszą ;) Tak jak już było pisane. Samsung nie wyrabie się z produkcją Super Amoled-ów do SGS, więc wypuścili wersję z S-LCD. Pozostałą ilość zostawili dla SGS II.

  • 0

    14. ~Emil  2011-08-24 17:16:58  host: cqb13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon mam go i polecam.. !! jakie porownania do s lub s2.. dajcie spokoj telefon genialny

  • 0

    15. ~  2011-11-29 14:24:38  host: 088156139002.radom.vectranet.pl

    też mam ten tel. Niedawno wymieniłem z Wave II (również podobno gorsza wersja od Wave I), a ja uważam, że SC LCD są równie dobre. Przy zakupie Wave II miałem w ręku dla porównania Wave I i kupioną przeze mnie Wave II. Moje oczy nie widziały jakiejś ogromnej różnicy, a Wave II wówczas wygrał jedynie wielkością wyświetlacza. Przy Galaxy S było mi wszystko jedno po bardzo dobrych doświadczeniach z SC LCD z Wave II, a nie chcąc czekać na Galaxy S I9000, wziąłem "od ręki" I9003 i teraz również nie żałuję tej decyzji (na I9000 musiałbym czekać do początku przyszłego roku o0).

  • 0

    16. ~k3  2013-02-10 12:06:25  host: cnx20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu jest super amoled plus czyli super clear

  • 0

    17. ~mick  2013-05-14 12:01:36  host: user-164-127-96-42.play-internet.pl

    co wy gadacie ludziska. LCD jest wstawiony i bateria mocniejsza żeby telefon dłużej działałna ładowaniu. amoled jest po prostu bardzo prądożerny, dlatego ludzie narzekali że i9000- krótko trzyma. jakość tego lcd jest wspaniała, kąty widzenia perfekcyjne. po co komu ten amoled??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet