Samsung I9003 - opinie
Telefony Samsung Samsung I9003 Opinie o Samsung I9003

Samsung I9003

w sumie: 16
  • 1

    2.  2011-02-03 13:38:35

    wygląda na to że jedyne czego w nim może brakować to super amoledu i jeżeli nie różni się z zewnątrz od galaxy s niczym to lepszej obudowy.

  • 0

    3. ~tele  2011-02-03 16:19:20  host: 81-210-113-214.ip.netia.com.pl

    Czy to jest następca Galaxy S?

  • 0

    4. ~Mike  2011-02-03 23:57:32  host: 87-205-142-138.adsl.inetia.pl

    Warto wspomnieć, że model został wdrożony, gdyż Samsung nie wyrabiał się z produkcją S-AMOLED. Cortex A8 od ARMa też tańszy w nabyciu niż produkcja Hummingbirda.

  • 0

    5. ~LCD  2011-02-05 14:08:09  host: public-gprs34918.centertel.pl

    Już zrezygnowali z SAmoleda... nazwałbym go jako I8997 a nie I9003

  • 1

    6. ~  2011-02-05 16:57:25  host: cbn219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rewelka ciekawe z jaką ceną wyskoczą

  • 0

    7. ~eM  2011-02-05 20:13:37  host: 178-37-31-77.adsl.inetia.pl

    ciekawe jak to będzie z wydajnością grafiki w porównaniu do i9000 a tam PVR 540. Podobno o prawie 50% słabiej... zobaczymy po pierwszych info :D

  • 0

    8. ~Eszemsze  2011-02-11 21:55:18  host: afq42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Booże.... czemu musieli wsadzić tutaj LCD ?? za duży sukces osiągnęli z Galaxy S i Super AMOLED ?? Pewnie tak...

  • 1

    9. ~  2011-03-07 22:07:45  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    z produkcją oledów niewyrabiają - nie wiedzieliście?to gdzie wy żyjecie?

  • 0

    10. ~Tuqan  2011-04-21 09:44:28  host: dtz2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Większość ludzi uważa, że SC-LCD jest gorsze od S-AMOLED. Rzeczywiście są minimalne różnice w kontraście i głębią czerni, ale normalny użytkownik ich nie widzi ;) W dodatku SC-LCD ma większą widoczność w świetle.

  • 0

    11. ~kkl  2011-05-09 11:34:10  host: 193.24.24.10

    jak "słabszy" lcd i wieksza bateria przekłądaja się na czas działania telefonu?

  • 0

    12. ~ss  2011-05-14 11:49:38  host: 212.160.172.70

    Jak podaje producent, jego dostępna pamięć to 4 GB a nie 16.

  • 0

    13. ~  2011-05-15 16:39:56  host: 093105081192.legnica.vectranet.pl

    @9 nie wiedzą co piszą ;) Tak jak już było pisane. Samsung nie wyrabie się z produkcją Super Amoled-ów do SGS, więc wypuścili wersję z S-LCD. Pozostałą ilość zostawili dla SGS II.

  • 0

    14. ~Emil  2011-08-24 17:16:58  host: cqb13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon mam go i polecam.. !! jakie porownania do s lub s2.. dajcie spokoj telefon genialny

  • 0

    15. ~  2011-11-29 14:24:38  host: 088156139002.radom.vectranet.pl

    też mam ten tel. Niedawno wymieniłem z Wave II (również podobno gorsza wersja od Wave I), a ja uważam, że SC LCD są równie dobre. Przy zakupie Wave II miałem w ręku dla porównania Wave I i kupioną przeze mnie Wave II. Moje oczy nie widziały jakiejś ogromnej różnicy, a Wave II wówczas wygrał jedynie wielkością wyświetlacza. Przy Galaxy S było mi wszystko jedno po bardzo dobrych doświadczeniach z SC LCD z Wave II, a nie chcąc czekać na Galaxy S I9000, wziąłem "od ręki" I9003 i teraz również nie żałuję tej decyzji (na I9000 musiałbym czekać do początku przyszłego roku o0).

  • 0

    16. ~k3  2013-02-10 12:06:25  host: cnx20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu jest super amoled plus czyli super clear

  • 0

    17. ~mick  2013-05-14 12:01:36  host: user-164-127-96-42.play-internet.pl

    co wy gadacie ludziska. LCD jest wstawiony i bateria mocniejsza żeby telefon dłużej działałna ładowaniu. amoled jest po prostu bardzo prądożerny, dlatego ludzie narzekali że i9000- krótko trzyma. jakość tego lcd jest wspaniała, kąty widzenia perfekcyjne. po co komu ten amoled??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-62-170.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że odejście od kart SIM na rzecz rozwiązań wbudowanych to dobry pomysł?

ARM zapowiada iSIM - kartę SIM zintegrowaną z procesorem

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet