Samsung I8520 - opinie
Telefony Samsung Samsung I8520 Opinie o Samsung I8520

Samsung I8520

w sumie: 27
  • 0

    3. ~ert  2010-02-16 20:09:06  host: 94.78.159.6

    a to nie jest przypadkiem Samsung Halo? Ciekawe jak z jakością obrazu na tym pikoprojektorku? w nocy pewnie można sobie obejrzeć film na ścianie ale przy tym wyświetlaczu to chyba nie jest konieczne:)

  • 0

    4. ~e  2010-02-17 12:18:14  host: s94.ipt.com.pl

    Co to za pikoprojektor? W jaakiej rozdzielczości, co i jak? Prrzepraszam za lamerski komentarz, ale chciałabym się dowiedzieć:P

  • -1

    6. ~miki_93ns  2010-02-18 16:13:36  host: nat-212-244-115-34.rtk.net.pl

    zapowiada się fajny tel. tylko klawiatury QUETRY mi brakuje ale reszta extra

  • 0

    7. ~dzadzo  2010-02-19 10:48:55  host: unused-077079210222.atman.pl

    no no samsung zaskoczył wszystkich i tym modelem zrobił naprawde ogromne zamieszanie na rynku tel...ciekawe jaka bedzie cena tego fona?

  • 0

    8.  2010-02-20 17:11:12

    telefon EXTRA , nie jestem zwolennikiem samsungów ale ta machina bije narazie wszystkie inne telefony na kolana... ciekawe kiedy będzie dostępny i za ile

  • 0

    9. ~  2010-02-23 18:05:30  host: dvk103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lol projektor :) Ale fonik fajny

  • 0

    10. ~KamiL  2010-02-24 00:30:05  host: cpc1-nott1-0-0-cust572.nott.cable.ntl.com

    Telefon idealny, 8 mpx, pamiec, android, wifi, samsung i smartphone :) Zamierzam go kupic

  • 0

    11. ~skyrobert  2010-02-27 17:09:13  host: cmh238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No niezły sprzęcik :D:D brawo dla samsunga :D

  • 0

    12. ~nick  2010-02-28 12:13:46  host: host-89-230-199-113.lublin.mm.pl

    a jakajest jakosc tego projektora?i jaki obraz wyswietla?

  • 0

    13. ~VantraX  2010-03-03 23:46:09  host: abts187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe ile to bedzie kosztowac:D

  • 0

    14.  2010-03-08 17:21:07

    WOW... Co za machina... czy znajdzie ktoś wadę tego telefonu ( o ile istnieje ) ? Po parametrach można tylko pomarzyć o tym tel. Podobno ma wyjść gdzieś w jesieni tego roku ... czy to prawda ??

  • 0

    15. ~bRq  2010-03-09 20:48:58  host: ewl136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm.. Samsungi nie dają tak wygurowanych cen jak NOKIA, myślę, że w 1400-1700zl się powinien mieścic

  • 0

    16. ~poko  2010-03-16 19:54:38  host: 212.160.172.70

    projektor, wow mozna filmy na scianie ogladac niezle cacko, kiedys go bede mial!! :D:D:D

  • 0

    17. ~ddd  2010-04-20 10:35:40  host: 212.160.172.70

    Ciekawe jaką ma żywotność lampa w nim zastwosowana, standardowo w projektorach realnie wytrzymują około 2000 godzin czyli jakieś 1000 filmów po 2 godziny :)

  • 0

    18. ~daw145  2010-05-01 13:36:16  host: gna146.internetdsl.tpnet.pl

    super bajer!!!chciałbym taki ale to chyba nie na moją kieszeń!:D ((projektor extra))

  • 1

    19. ~mmar  2010-05-11 13:17:18  host: egw37.internetdsl.tpnet.pl

    Może i telefonik fajny, ale ja zostaję przy swoim Innov8, który jest moim zdaniem najlepszym telefonem niedotykowym. Nie rozumiem dlaczego wszyscy producenci telefonów przerzucili się na technologię dotykową zapominając o zwykłych telefonach czy rozsuwanych. Rozumiem, że wszyscy dążą do tego, żeby mieć coraz większy wyświetlacz, ale ja nie uważam, żeby mi był taki potrzebny. Poza tym komu tak naprawdę przyda się taki miniprojektor? Jak dla mnie wystarczyłoby poprawić trochę właśnie Innov8 i właśnie następcę tego telefonu bym chciał, by był rozsuwany, miał lepsze oprogramowanie, lepszą nawigację i lepszą baterię, reszta jest nieważna. Podsumowując, rozumiem chęć rozwijania technologii dotykowej, ale firmy nie powinny stawiać tylko na nią jako jedyną.

  • 0

    20. ~po25  2010-05-18 18:29:51  host: host-89-228-134-206.gorzow.mm.pl

    hehe, dobre lapma w telefonie, to jest pikoprojektor, więc żadnej lampy nie będzie co najwyżej jakaś super dioda szkoda, że cenowo poza zasięgiem...

  • 0

    21.  2010-06-06 19:56:42

    ciekawe ile wytrzyma bateria przy wyświetlaniu filmu na tym pikoprojektorze

  • 0

    22. ~elroy  2010-06-18 11:46:24  host: 85.222.74.89

    bez ładowarki i zapasową baterią w kieszeni nie ma co sie ruszać, strasznie sie grzeje pewnie niedługo zaczną montować wiatraki mini jak w laptopach :))

  • 1

    23.  2010-06-25 01:44:35

    Marketing mmar, marketing i kasa. Firmy chca robić to co będzie sie świetnie sprzedawać i przynosić zyski. Pracuję w uk i gdy pytałem kilka koleżanek jaki mają tel. padało zazwyczaj dumne "touchscreen". Nieważne jaka marka... Ja osobiście mam Omnię II i nie zamieniłbym jej teraz na żaden tel. z klapka. Duży ekran 3.7" daje o niebo więcej możliwości, no i wymiary też są ważne. 12mm grubości inaczej sie nosi w kieszeni niż 20mm. Projektor dzisiaj wydaje sie pewnie takim samym udziwnieniem jak 10 lat temu aparaty w komórkach. Kto wie czy za 10 kolejnych nie będzie to już normą? Aż się boję pomyśleć co tam jeszcze inżynierowie upakują w nasze fony ;)

  • 1

    24. ~EFG  2010-11-22 17:49:47  host: chello084010063067.chello.pl

    Wie ktos moze czy ten telefon mozna dostac w polsce? Ew ile kosztuje za granica?

  • 0

    25.  2011-01-15 13:35:17

    Ponawiam Pytanie poprzednika, ktoś coś wie? kiedy, gdzie i za ile?

  • 0

    26. ~note  2011-01-28 12:03:57  host: 82.177.11.130

    projektor wyswietla w super jakosci, nawet wypróbowany w kinie, ale jak chce sie ogladac film ze znajomymi trzeba podlaczyc głosniki

  • 0

    27. ~eagle  2011-02-12 16:15:15  host: static-87-105-190-117.ssp.dialog.net.pl

    miałem przyjemność go chwile testować (ok 2min:)) w berlinie na targach IFA 2010 i moim zraniem samsung i ten sprzęt to przyszłość

  • 0

    28. ~GFE  2011-02-25 22:01:58  host: 84-10-63-67.dynamic.chello.pl

    Mozna kupic go w polsce?

  • 0

    29. ~Kiedy?!?!  2011-06-16 17:22:55  host: duy144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy telefonu można się spodziewać w Polsce? I czy w ogóle będzie u nas dostępny?

  • 0

    30. ~  2011-06-16 17:26:09  host: duy144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I czy to jakiś wariant SGS?? Wydaje mi się, że to jest nawet lepsze od SGS (Od SGS2 niekonieczine)...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet