Samsung i8510 INNOV8 - opinie
Telefony Samsung Samsung i8510 INNOV8 Opinie o Samsung i8510 INNOV8

Samsung i8510 INNOV8

w sumie: 252
  • 0

    1. ~wooooooooow  2008-07-24 19:32:15  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    8 GB wbudowanej + microSDHC do 32 GB co daje nam okrągłą sumkę 40 GB pamięci- coś mi się wydaje że dość długi film bym sobie nagrał xD Ogólnie to telefon wymiata o ile można "to" tak jeszcze nazwać xD

  • 0

    2. ~Alumix  2008-07-24 19:39:55  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    poprawka z wersją o pamięci 16 GB wbudowanej i maksymalnej (chyba jeszcze nie dostępnej karcie 32) daje niewyobrażalną (jak na telefon) pamięć 48 GB no coment... 8||

  • 0

    3. ~  2008-07-24 20:37:43  host: nat217.and-net.pl

    menu jak w nokii

  • 0

    4. ~ewjfesaf  2008-07-24 22:01:53  host: ayg223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wow...samsung najlepszy...SE,NOKIA,LG nie doruwnyje...nawet sie nięga do pięt :P

  • 0

    5. ~siwy990  2008-07-25 01:11:59  host: btf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh to już sie robi 4G:D

  • 0

    6. ~tymek  2008-07-25 02:59:28  host: 66.17.25.213.easy-com.pl

    to slider jest czy ma dotykowy wyświetlacz???

  • 0

    7. ~unknown  2008-07-25 08:42:12  host: ecj125.internetdsl.tpnet.pl

    no maszynka zaglady niezła, parametry swietne, design tez, ma wszystko co potrzebne - cena pewnie zabije. swoją drogą ciekawe jaka jest wielkosc matrycy CCD skoro ma 8mpx, wie ktos moze ?

  • 0

    8. ~RaideR  2008-07-25 09:22:25  host: 213.25.189.50

    czegoś brakuje? oby jeszcze bateria tak trzymała jak pisze to byłby bez wad ;P

  • 0

    9.  2008-07-25 10:05:18

    cudo!!!! ciekawe ile będzie kosztować:-) ?? pewnie koło 2000zł

  • 0

    10.  2008-07-25 10:48:00

    Sprzęt bajer, nie mam przekonania do samsungow ale kto wie, może ten model bedzie w rytmie cza cza :-)

  • 0

    11.  2008-07-25 13:25:57

    Ładny. Jednak podobny do któreś nokii ;-)

  • 0

    12. ~Robobobo  2008-07-25 13:44:21  host: ns2.knc.pl

    WOW!!!Telefon Kosmos...Ciekawe kiedy wejdze na rynek...

  • 0

    13. ~sss  2008-07-25 14:00:53  host: adcj114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena telefonu cenie 780 euro (około 2500 zł)

  • 0

    14. ~jankooo  2008-07-25 15:34:56  host: 80.50.53.150

    Jak na Samsunga - BAJKA !!! Ciekawe tylko jak cenowo będzie wyglądał. :)

  • 0

    15. ~  2008-07-25 15:42:18  host: acgx82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko czego mozesz potrebowac w podrozy i wiecej.

  • 0

    16. ~rechlik  2008-07-25 16:50:57  host: admp122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bbbbbbbbboooooooommmmmmmmbbbbbbbbbbaaaaa

  • 0

    17. ~  2008-07-25 18:53:51  host: hmn250.internetdsl.tpnet.pl

    Wreszcie jakiś zajefajny samsung dostępny w Polsce!!! Konkurencja dla Noki N98 i SE C905

  • 0

    18. ~elos  2008-07-25 21:07:38  host: d90-141-118-138.cust.tele2.pl

    Musze kupic ten telfon poniewaz jest to rewelacja

  • 0

    19. ~czapla  2008-07-26 00:47:55  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    wow SE w konuc stac na ekran 16 mln gz

  • 0

    20. ~marci  2008-07-26 08:54:05  host: bnk181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 6500s i odkond zobaczyłem terg fona uznałem że musze go miec!!!!

  • 0

    21. ~S,E,N,S,L,M  2008-07-26 12:20:45  host: bnh32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego dlaczego sony ericsson,nokia,samsung,lg i motorola niezrobia razem 5 super telefonow takich telow co mialy by wszystko

  • 0

    22. ~pablo  2008-07-26 20:38:58  host: del244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jupii - miałem ten telefon w łapach (mój starszy ma jakieś wtyki - nie wnikam) podczas wyjazdu do USA. Fajnie się go nawet obsługuje, ale jest zdeczka przereklamowany: obudowa strasznie sie brudzi, nie można jej wyczyścić, system ma troche dziwnych funkcji (kto korzysta z jakiegoś kontrolera do zdalnego sterowaniu BT?). Zdjęcia robi dobrej jakości - ale wara od zooma większego niż 5x. Ma fajny system, tylko trzeba się do niego długo przyzwyczajać - pełno bajerów, grafika jest fajna (itp. itd.). Jednak ten telefon ma to coś. To coś to uczucie, że jak ci spadnie z wysokości 10cm to ulegnie autodestrukcji i zostanie po nim tylko wspomnienie. Ogólne wrażenia są dobre - taki telefon można mieć i się go nie wstydzić. Szkoda że jest trudno dostępny (i drogi - duużo $$$). Polecam wszystkim tym, którzy nie używają telefonów do komunikowania się.

  • 0

    23. ~Dalessi  2008-07-26 23:13:51  host: eep237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WoW !!! to jest dopiero telefon. Potwór :D !!. OK Samsung zrobił lepszy telefon od Nokii N95. Wow :D

  • 0

    24. ~hwoarang  2008-07-27 09:27:00  host: acz102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komurka chyba najlepsza z tych modelów sony ericsson nokia ze samsungów też najlepsza motoroli itp kumurka jest niewyobrarzalnie dobra bije karzdy model a o aparacie lepiej nie mówić rewelka niedawno wyszedł sony ericsson o aparacie 8.1 mpx ale robi dużo gorsze dięcia pozdro

  • 0

    25. ~anonim  2008-07-27 13:12:44  host: eql121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy ten tel bedzie w Polsce??

  • 0

    26. ~kuba  2008-07-27 19:42:13  host: chello084010245142.chello.pl

    pierwszy telefon mający szanse konkurować z nokią N96 lub N82, po za tym czy owy samsung ma lampę ksenonową czy diody LED?

  • 0

    27. ~m  2008-07-27 20:47:34  host: 77-253-18-106.adsl.inetia.pl

    Telefonu jeszcze nie ma na rynku, a już ile pozytywnych opinii zebrał :). A może się okaże, że będzie miał wadliwą budowę, będzie się zawieszał, lub coś innego i co, będziecie prosić o wymazanie waszych punktów oddanych na telefon?

  • 0

    28. ~R@dzio  2008-07-27 21:10:24  host: chello089078131124.chello.pl

    ciekaw jestem kiedy bedzie w sprzedazy

  • 0

    29. ~MiNo  2008-07-27 22:36:19  host: apn-77-112-31-106.gprs.plus.pl

    Nokia n95 się chowa :D

  • 0

    30. ~bonzo  2008-07-28 05:33:50  host: inet20909nc-1.eranet.pl

    Widzę jedną poważną wadę. Obiektyw aparatu nie ma osłony. Szybko się porysuje.

  • 0

    31.  2008-07-28 17:23:03

    ale nokia N95 ma już swoje lata, wiec czemu sie dziwić...? bez sensu robicie porównania.

  • 0

    32. ~wapno  2008-07-29 11:23:58  host: 82.177.26.64

    ha spotkało mnie takie samo szczęście jak pablo (22) tylko, że mój stary nie ma wtyk, a znalazł phona na śmietniku. Musze powiedzie, że komórka jest fajna tylko szkoda, że nie chciała się włączyć. A tak poważnie, to jak dla mnie prawie idealny tel.

  • 0

    33. ~Math  2008-07-29 11:31:46  host: byx106.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawy sprzet ocenie jak go zobacze ale pewnie nieprędko :))) tam niestety jest dioda LED a nie ksenon i brak zoom optyczny jak widzę.

  • 0

    34. ~Juri  2008-07-29 14:46:12  host: achw190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    My na ukraninie ten telefon mam jzu od dawna.nic specjalnego...wiele krzyku o nic..sylszelsimy nie dawno ze nokie ma wykupic sonyerkison...wiec tam bedzei dopiero wypas

  • 0

    35. ~fifi  2008-07-29 15:24:18  host: ba008.nj.pl

    Powiem tak producenci będą robili nawet telefony z aparatem 20mpx ale objektywy będą wielkości 1 groszówki. Telefon ogólnie bajerancki ale za dużo zgapione z n95. A jako fan nokii sądzę że wybrał bym n95 8gb choc 40gb to jednak olbrzymia różnica. Wygląd może byc (mało kontrowersyjny) no i jeszcze dzięki Bogu symbian. Także ogółem fajny ale wybrałbym n95.

  • 0

    36.  2008-07-30 00:41:40

    WOW ! Chyba pierwszy telefon z mieszanką - wyświetlacz 16 mln kolorów + aparat 8 MPX ;) I tyle pamięci hmm to jest coś ;) Niech tylko wejdzie na polski rynek od razu go kupuje i nie patrzę na cene chodzby miał kosztować 3000zł !

  • 0

    37. ~czpla  2008-07-30 14:46:01  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    wow super po ponad roku ktos zrobil lepszy telefon od n95 GZ ciekawe co nokia wymysli... heh nokia zawsze gora

  • 0

    38. ~Meg  2008-07-30 18:11:07  host: beo213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A do niedawna 5mpix było czymś niewyobrażalnym... Nieźle. Jestem ciekawa ceny.

  • 0

    39.  2008-07-30 19:36:15

    widziałem na youtubie że niestety zwykłe LED

  • 0

    40. ~smok  2008-07-31 10:37:38  host: bhv80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz w sieprniu bedzie w sprzeday, dokladnie nie wiadomo kiedy ale i tak juz blisko ;)

  • 0

    41.  2008-08-01 10:51:29

    nooo i wreszcie Samsung pokazala na co go stac...poprostu rewelacja...ciekawe kiedy on bedzie w polsce...se sie chowa...rywal dla nokii...git fon bez wahania 10!

  • 0

    42. ~lestath  2008-08-01 22:37:16  host: 81-219-144-215.kraknet.net

    samsung zawsze robij badziewne aparaty, telefon ok ale aparat w nim to porazka cykasz zdjecie i czekasz jak sie zrobi....bez sesu

  • 0

    43. ~janex  2008-08-02 01:06:18  host: 83-71-11-165.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net

    no i zdjecia juz w necie z tego fona sa nawet :0 szybko a kiedy c905 wszedl do sprzedarzy ?? i ile kosztuje i gdzie sprzedaja to ja biegne kupic :) a tak na serio to niezla maszynka dobry konkurent dla nokii n95-96 i jeszcze kilku innych. widze ze przed swietami to wysyp niezly bedze i to medli z wyzszej polki :) pozdrawiam

  • 0

    44. ~SrwsS  2008-08-02 16:41:19  host: do-atman.hypernet.pl

    34. ~Juri on posiada osłonę na obiektyw . Nie ma ksenona lecz 2 LED'y . Na GSMarena już jest jego recenzja , warta uwagi .

  • 0

    45. ~AsH  2008-08-03 17:32:23  host: do-atman.hypernet.pl

    Na necie już jest jego recenzja , zdjęcia robi boskie . Jest porównanie jego zdjęć z I900 j iPhone 3G . Po prostu telefon wymiata .

  • 0

    46. ~  2008-08-04 12:24:14  host: wa2.internetdsl.tpnet.pl

    bezpośredni konkurent C905 .. chyba oba równe .. bo nokia dawno odpadla ..

  • 0

    47. ~filarbro  2008-08-04 21:26:59  host: bbs220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawa propozycja samsunga ale jedno "ALE" ciekawe ile bedzie trzymac bateria...

  • 0

    48. ~xx  2008-08-05 00:32:41  host: 217.153.161.42

    do poczytania: http://42.pl/u/Ppa

  • 0

    49. ~Timo020  2008-08-05 13:51:49  host: abui166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za niecale dwa lata mi sie konczy umowa!!!!!!Musze go Miec

  • 0

    50. ~Ash  2008-08-05 19:09:53  host: do-atman.hypernet.pl

    Wersję 8GB już można kupić .

  • 0

    51. ~All  2008-08-05 19:10:19  host: do-atman.hypernet.pl

    http://42.pl/u/QTP Tylko 939$ .

  • 0

    52. ~Shown  2008-08-05 19:23:16  host: do-atman.hypernet.pl

    Czy ja wiem czy równy z C905 , przy 8mpix aż się prosi o dużo pamięć wewnętrzna , której SE nie posiada , a Samsung ma do wyboru 8 lub 16 GB . Samsung również ma 16mln kolorów , HSDPA 7.2 mb przy czym SE ma 3.6 mb . I8510 odtwarza również DivX , ma możliwość odtwarzania w zwolnionym tępię , posiada również zaawansowane funkcje fotograficzne m.inn. wykrywanie twarzy , uśmiechu , nagrywa wideo VGA z 30kl/s i QVGA z 120kl/s .Oprócz tego ma akcelerometr , optyczny kursor , głośniki stereo , jack 3.5 mm .

  • 0

    53. ~dMx  2008-08-05 19:36:11  host: do-atman.hypernet.pl

    Jest na ebay'u . Koszuje 920$ za wersje 16GB .

  • 0

    54. ~  2008-08-06 18:11:16  host: bzh175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    C905 robi swietne fotki, ale ten Samsung go zwyczajnie niszczy. Jest juz w necie porownanie zdjec z tego telefonu do cyfrowki Canon IXIS 7Mpix. Kazde robione przez tego Samsunga jest lepsze niz z tego markowego aparatu fotograficznego! Po prostu Samsung przebil wszystkich. Tutaj jest to porownanie http://je.pl/3dqs

  • 0

    55.  2008-08-06 23:58:35

    i8510 INNOV8 (czytaj innovate, inowejt) to bradzo fajny telefon. Tak, ma przesłonę na aparat. otwiera się ona automatycznie (jak w K850i). Wyszedł jego test na mobile review. Pierwszy telefon, który dorównał cyfrówce (było porównanie z Canonem). Bateria będzie trzymać dosć długo. To w końcu 1200 mah. Pewnie czas będzie niceo dłuższy od N96. i8510 to potężny cios dla Nokii. Idealny następca dla N95 (tyle, że ze strony Samsunga). Sądzę, że wielu zrezygnuje z kupna "cudownej" N82 na rzecz tego Samsunga mimo, że nie posiada on "niezbędnego" ksenona (dwa LEDy moim zdaneim lepsze, przy kręceniu wideo).

  • 0

    56. ~puetoova`  2008-08-07 05:25:31  host: apn-77-114-11-218.gprs.plus.pl

    darcie i to T O T A L N E co mam wiecej mowic taki tel to nie tel .... >>>ale mimo ze mi sie podoba to bym go nie kupil bo by nie wytrzymal tygodnia>>>>>>

  • 0

    57. ~Redd  2008-08-08 11:08:02  host: 82.177.244.150

    powie mi ktoś po co mu stabilizacja obrazu? Skoro i tak żadnego zooma nie ma to zdjęcia i tak będą ostre. Ale pewnie chodzi tu o tzw "cyfrową" stabilizację jeśli już czyli większe wartości ISO tylko wtedy to już wogóle nic na zdjęciu nie będzie widać poza szumami...

  • 0

    58. ~Redd  2008-08-08 14:55:05  host: 82.177.244.150

    stabilizacja obrazu? Czy aby na pewno? Coś mi się wierzyć nie chce... Po co stabilizacja obrazu skoro zoomu nie ma? No chyba że chodzi o stabilizację "cyfrową" czyli nie stabilizację tylko zwiększenie wartości ISO co w zasadzie mija się z celem bo jestem przekonany że z taką matrycą będą niesamowite szumy już przy ISO 200...

  • 0

    59.  2008-08-08 20:48:01

    kozacki fon ! jeżeli bym tylko znalazł SDHC 32 GB i mialbym kase to bym wziął ją bardzo chetnie : )) mini dysk przenośny dla mnie by był :)

  • 0

    60. ~Amore  2008-08-08 20:57:19  host: bsm185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon z funkcją aparatu, czy aparat z funkcją telefonu ?;) kombajn ..

  • 0

    61.  2008-08-11 11:53:11

    jak bateria wytrzyma 3 dni to będzie luksus:) ale przy zabawie tym cackiem to dzień góra:D

  • 0

    62. ~RaideR  2008-08-11 12:35:34  host: 213.25.189.50

    szkoda, że brak polimerowej baterii. SE zainwestowało w nie i efekty są. Poza tym po prostu miodzio :)

  • 0

    63.  2008-08-12 14:12:34

    chyba bateria za długo nie wytrzyma... samsung mogłby się bardziej postarać z bateriami:D:D

  • 0

    64. ~  2008-08-14 14:26:40  host: bzs146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chlopie, zamiast pisac bzdury to zajrzyj na porownanie zdjec z aparatem Canona. Wcale nie ma zadnych szumow! Zdjecia sa idealne i maja wiecej szczegolow niz w kompakcie Canon'a z matryca 7.1!

  • 0

    65. ~ploi  2008-08-15 08:53:20  host: adri36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon miazdzy poprostu

  • 0

    66. ~samsund120an  2008-08-15 17:55:32  host: adns91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz go mam od dwoch tygodni. aparat juz lezy

  • 0

    67. ~t0m  2008-08-15 22:22:41  host: aaos99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Redd to tylko telefon. Chcesz lepszej jakości zdjęć to kup cyfrówkę albo lustro. Ostatnią rzeczą na którą zwracam uwagę oglądając telefony jest właśnie ten ''pseudo-aparat''

  • 0

    68. ~  2008-08-17 19:49:40  host: do-atman.hypernet.pl

    Szkoda , że dzieci "Nokii" lub "SE" specjalnie zaniżają ocenę temu fonowi , specjalnie dawając ocenę 1 . Np w jednym z lepszy serwisów takich jak GSMarena ten telefon ma ocenę 8.7 z 4000 głosów .

  • 0

    69. ~samsung g800  2008-08-19 10:32:57  host: ena150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma lepszy aparat od mojej cyfrówki {7.1 mpx} ale niema 3 zoom optycznego jak mój samsung g800 mój lepszy

  • 0

    70. ~noki  2008-08-19 22:15:24  host: rejon203.ztpnet.pl

    samsung odpada iphone 3g wymiata

  • 0

    71. ~  2008-08-20 16:38:41  host: adgc65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 58: To, że na telepolis czy gdzies nie ma w specyfikacji napisanego zoom'a nie znaczy ze go nie będzie. Zoom x2 i x4 jest nawet w dosyc prostych telefonach z aparatami VGA, a tu mamy 8mpx wiec na 100% zoom będzie, tylko po prostu nie napisali o tym (albo ludzie z Samsunga nadal sami nie wiedza jaki dokładnie bedzie ten zoom) Jesli ten telefon wyjdzie będzie najlepszym telefonem, póki nie pojawi sie nowa nokia z seri N (i nie mówie tu o N96) albo jakis mocny HTC, bo szczerze mówiac inne firmy nic podobnego raczej nie zrobią.

  • 0

    72. ~buahahaha  2008-08-20 23:18:20  host: aacd144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko licha diodka do 8Mpx?! Toż to kiepski żart :| , ale reszta jest OK :) .

  • 0

    73. ~Co za betony  2008-08-22 23:50:08  host: host-64.pzuci.pl

    A co ma stabilizacja do zoomu? Stabilizacja służy do tego, żeby zdjęcia były ostre, jak komuś się ręce trzęsą.

  • 0

    74. ~xoltek  2008-08-24 21:16:02  host: abju212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    http://42.pl/u/TYY tu macie test tego fonu :)

  • 0

    75. ~czapla  2008-08-31 14:32:38  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    31. dechomenon dlatego kolego ze wiekszosc z nich marzy o n95 gdyz chwilowo nie stac ich na telefon za 500zl...

  • 0

    76. ~gośc  2008-09-01 10:57:09  host: dreher.net.autocom.pl

    no aparat w tej komórce rzeczywiście wymiata, jak na taka miniaturyzacje i tyle megapixeli to zdjecia robi niesamowite. Ciekawym jest jak sobie radzi w nocy...

  • 0

    77. ~  2008-09-03 17:03:20  host: aaes177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stabilizacje obrazu moze mieć, pierwszym fonem z "prawdziwą" stabilizacją obrazy był k850i, miał stabilizacje z żyroskopem

  • 0

    78. ~a  2008-09-07 09:48:09  host: do-atman.hypernet.pl

    Już są 2 sztuki na allegro :)

  • 0

    79. ~GSMenager  2008-09-07 12:29:48  host: bej6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest poprostu boski =) z tego co widze

  • 0

    80. ~Ciapek  2008-09-08 17:51:11  host: xdsl-5132.lodz.dialog.net.pl

    do 70. noki: Nie wspominaj tu o iPhonie 3g, bo to jest tylko złom którym można tylko szpanować! Wybierz opcje "porównaj telefony" i wybierz model tego samsunga, iPhone 3g i samsunga i900 omnia. Dowiesz się tam ze ten drugi jest najgorszy z tych trzech i mógłbym tu wymienić jeszcze wiele telefonów lepszych od iPhone 3g. Pozdro :D

  • 0

    81. ~czapla  2008-09-09 17:45:18  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    dobry fon ale n95 jednak zostawie duzym plusem jest pamiec tego telefonu zadziwiajace ze przy tak duzej pamieci nawet na chwilke nie zmuli miedzy folderami.doczytanie 1gb zdjec lub 5gb muzyki jest bardzo dlugie ale w innych telefonoach to samo nawet tych bez symba wiec moze i to nie ma znaczenia... co do gps to samo co w innych fonach w malym miescie mozna sobie popatrzec:)co do divixa hehe to cos jak motorolla w 9 nie specjalne no i jak na stereo dosyc cicho wydobywaja sie z tej puchy dzwieki...

  • 0

    82.  2008-09-10 21:43:26

    swietny model, wie ktos czy da sie go kupic gdzies w abonamencie?

  • 0

    83. ~damcio  2008-09-11 00:45:33  host: cjc167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest nie klasyfikowany władca mobilności, jak narazie pierwsze miejsce. Super!!!

  • 0

    84. ~xxx  2008-09-12 19:21:07  host: acgm125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brakuje mu klawiatury ;/ bo na ekranie w ruchu to ciężko pisać. IPHONE3g to bull shit. Wielki kloc na który nabierają się dzieci 2 mpix bez autofokusa. *Brak kopiuj wytnij wklej *Klawiatura ekranowa (dla innych to może zaleta ale dla mnie nie, łatwo się pomylić) *Nie da się z niego korzystać jak z pendrive (muzyka tylko przez itunes) *Brak javy (w niektórych warunkach się przyda np. opera mini gdy chcemy przeglądać neta a nie chcemy dużo zabulić) *Brak VoIP *Brak TrackID *możliwość zdefiniowania tylko jednego APN-u * brak możliwości zapisu video !!! * brak możliwości zapisu dźwięku (dyktafon) * krótki czas pracy na baterii, pomimo zwiększenia jej pojemności; * bateria jest umieszczona na stałe (nie można jej wymienić domowymi sposobami) producent najwyraźniej wychodzi z założenia, że chętny na zakup urządzenia jest gadżeciarzem i będzie chciał je wymienić za ok. 2-3 lata (na tyle szacuje się długość żywotności baterii zastosowanej w iPhone 3G); * brak slotu na kartę pamięci; * brak obsługi MMS; (proszę mi tu nie gadać że jest aplikacja, jest ale ciągle łączy się z netem przez co bateria krócej trzyma) * brak funkcji wybierania głosowego; * brak raportów doręczenia wiadomości; * oprogramowanie iPhone'a nie liczy liczby znaków podczas edycji SMS-a. Skutkiem tego może być wysłanie wiadomości w 2 SMSach, w przypadku gdy np. wystarczy usunąć tylko jeden przecinek czy kropkę; * Bluetooth służy TYLKO I WYŁĄCZNIE do komunikacji z zestawem słuchawkowym. Nie można połączyć się za jego pomocą z komputerem lub innym urządzeniem korzystającym z tej technologii; * komunikacja z komputerem możliwa jest tylko za pomocą stacji dokującej. PS:Noki masz swojego spaniałego iphone Pewnie żałujesz że tyle za niego zapłaciłeś i każdemu wciskasz kit że to najlepszy telefon...

  • 0

    85. ~s  2008-09-13 09:08:57  host: do-atman.hypernet.pl

    84 Przecierz i8510 ma klawiature :D 82. Sewcio można go kupic w Anglii w O2 , ORANGE i już niedługo w Vodafone .

  • 0

    86. ~  2008-09-15 19:45:57  host: f142-060.opera-mini.net

    Do 71...ależ HTC już wcześniej wypuścił lepsze fony od samsunga i8510,a mianowicie htc touch diamond i htc touch pro.Ten drugi ma aż 288 MB ramu

  • 0

    87. ~farciara86  2008-09-17 00:20:19  host: cpc1-papw3-0-0-cust571.cmbg.cable.ntl.com

    a ja juz go mam;p

  • 0

    88. ~  2008-09-17 16:10:28  host: do-atman.hypernet.pl

    86. ~ i co z tego , że ma dużo ramu jak muli , ten i8510 ma mniej ramu a chodzi o niebo lepiej , a pozatym 16gb pamieci , 8 mpix , niebede wymienial bo nie ma sensu , poprostu bije inne telefony na glowe na czele z Nokia i HTC . Omnia jest lepszy od tych HTC a co dopiero i8510 .

  • 0

    89. ~slim19  2008-09-17 21:49:38  host: aatq204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko zauwazcie ze HTC pracuje pod windowsem ktory potrzebuje wiecej ramu niz symbian

  • 0

    90. ~Lampi  2008-09-19 16:47:19  host: public63917.xdsl.centertel.pl

    Miałem nokie n95 całkiem niezły fonik tylko w tym pfoblem ze bateria naprawde kiczowa...:/ teraz zamowilem sobie i8510 i zobaczymy jak sie spisze mysle ze to bedzie cos leprzego. a co do n96 to tez bedzie niezly ale pewnie cena koło 3000zł także podziekuje...

  • 0

    91. ~  2008-09-20 11:33:23  host: do-atman.hypernet.pl

    Najlepsze w danych jest "Odtwarzacz mp3 brak danych" on ma odtwarzacz mp3 ! Nie trzeba byc geniuszem żeby się domyślić, sporo ma Symbiana , 16gb pamięci to odtwarzacz też ma , można też wejść na yt i oglądnąć recenzje .

  • 1

    92. ~Pio  2008-09-21 13:02:44  host: 87-205-39-199.adsl.inetia.pl

    Hahaha HTC ??!! Kto ci kupi ten szit ?? Hahaha ten samsung jest w tym momencie najlepszym telefonem w europie bo ma wszystko co da sie wcisnac do komy.. jest numerem 1 i zostanie nim jeszcze przez kilka dobrym miesiecy !! Aparat 8 Mpix robi zdjecia jakosci cyfrowki !! Aparazy zeissa w nokiach leza i placza bo nie maja zadnego porownania do tego telefonu. Kazdy kto siebie oszukuje patrzac na ta kome ze nie jest ona najlepsza bo sam ma nokie N95 i mysli ze to gowno jest super to zal mi sie ich robi. Przyznajcie ze jest to najlepsza koma jaka zostala wypuszczona na europpejski rynek a nie gadacie glupoty ze jakies nokie sa lepsze .... Zal...

  • 0

    93. ~87  2008-09-23 10:12:12  host: pecp.viknet.pl

    po co w telefonie 8pixeli?? na poczatku mialem w telefonie 2 potem w nowym fonie 5 i nie widzialem zadnej roznicy a do zwyklych aparatow im wiele brakuje. wedlug mnie 8 to juz przesada mogli by zatrtzymac sie na 5 i poprostu ulepszac go tak zeby robil zdjecia jak cyfrowka

  • 0

    94. ~czapla  2008-09-25 06:13:17  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    ale zalosbni jestescie to symbian a nie tandetny WM... dzieci nie wiecie nawet o czym piszecie nei mieliscie tych telefonow w reku.... moze odrazu k700 z htc 3g porownaj... zal.zal.zal

  • 0

    95. ~krk  2008-09-29 22:00:39  host: inet20909nc-2.eranet.pl

    Na allegro są dostępne za 1700 pln, miło;)

  • 0

    96. ~xxx  2008-09-30 13:14:17  host: acfq100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i co z tych 8 mpix skoro przesłona ma 5.7 ? xD

  • 0

    97. ~rat  2008-10-05 22:53:22  host: chello089077183250.chello.pl

    zbieram na niego kaske, jeden z ciekawszych fonow jakie sa do kupienia

  • 0

    98. ~DaVoR  2008-10-06 18:28:02  host: 78-86-30-177.zone2.bethere.co.uk

    Powiem tak. Żałośni jestescie. Wiekszosc z was nie ma i nie bedzie miala tego fona!!!! Dyskutujecie a zielonego pojecia nie macie. Gadacie to co wczesniej gdzie indziej przeczytacie. Ja od wczoraj mam Innov8 8GB i jest SUUUUPER. Kilka wad duuuuzo zalet ogolnie Najlepszy telefon na rynku na chwile obecna. Samsung Rules :)))))

  • 0

    99. ~andrzejszczepan  2008-10-08 22:45:30  host: chello089077202223.chello.pl

    Hej mam prośbe , chce kupić ten telefon ale nie wiem ( bo wszedzie inaczej pisza ) czy on ma ksenona czy zwykłe led , jak ktoś wie prosze o info i jak jakies wady zaowazyliscie to dajcie znac , dla posiadaczy tego fona powiem ze za 2 tyg bedzie polska nakładka :-)

  • 0

    100. ~shrk  2008-10-13 21:57:44  host: cpc2-scun5-0-0-cust975.nott.cable.ntl.com

    Dzisiaj dostalem go do swoich brudnych lap i powiem ze aparat mnie zadziwil:D teraz moge zszczerze powiedziec ze mam dwa w jenym a nie tel z lichym aparatem:D To fakt ze codow nie ma ale przy dobrym swietle kompaktowki wymiekaja(licha dioda rzeczywiscie licha) Zobaczymy za tydzien jak sie bedzie sprawowala bateryjka. aha i mam problem z GPSem. pozatym hula:D

  • 0

    101. ~upadek  2008-10-14 18:47:33  host: aczt41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A może ktoś ma pojęcie kiedy pojawi się od plskiego dystrybutor z polskim menu i instrukcją po naszemu

  • 0

    102. ~amnesia  2008-10-18 12:21:22  host: 77-253-175-241.adsl.inetia.pl

    Po cholerę barany wypowiadające się na tym forum? Macie ten telefon? bo chce poczytać jakieś konkretne komentarze, a nie jakieś bełkotanie biedaków co nie maja pieniędzy na telefon i pierdoły piszą

  • 0

    103.  2008-10-18 21:32:51

    On ma 2 LED'y . A skąd info , że za 2 tygodnie będzie polska nakładka ??

  • 0

    104. ~wielki  2008-10-20 15:09:06  host: public-gprs34415.centertel.pl

    a ja słyszałem ze zdjęcia z aparatu zależą od oprogramowania np. aparat ma 2mpx i robi zdjęcia lepzse niż 3.2mpx bo inne lub lepsze oprogramowanie ma

  • 0

    105. ~Reddy  2008-10-22 20:23:17  host: pineska.nat.student.pw.edu.pl

    Ludzie.. Poczytajcie trochę zanim coś napiszecie... Ciekawe jaka ta stabilizacja obrazu jest. Czy na soczewce czy na matrycy? Odpowie ktoś? Jeszcze mi odpowiedzcie, czemu w takim aparacie Fuji S5800 NIE ma stabilizacji obrazu chociaż kosztuje jakieś 500 zł i ma ogniskową 380mm? Przy takiej ogniskowej ręka naprawdę może wtedy drżeć. Ze stabilizacją obrazu jest tak samo jak z zoomem. Nie piszcie, że aparat VGA ma zoom. On nie ma zoomu. Tylko telefon cyfrowo wymyśla piksele. Zdjęcie staje się większe ale jakość drastycznie spada. A ze stabilizacją obrazu chodzi o to że można podbić wartości ISO matrycy w aparacie, co spowoduje skrócenie czasu otwarcia przysłony i mniejsze prawdopodobieństwo zrobienia poruszonego zdjęcia. No i przy okazji zwiększą się szumy matrycy. Ale przy normalnej czułości ISO rzędu 80, 100 ten aparat rzeczywiście może robić zdjęcia porównywalne do tanich cyfrówek. Poczytajcie trochę w google zanim coś napiszecie.

  • 0

    106. ~Boj  2008-10-23 17:43:42  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Nikt nigo nie niszczy poprostu C905 jest wypasiony ale jest brzydki nie mozna go połozyc kolo Samsunga bo by sie obraził na Erikssona.

  • 0

    107. ~Alban  2008-10-24 13:15:56  host: ayt211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @ 58. ~Reddmoze być już :prawdziwa" stabilizacja obrazu, w se k850i obraz stabilizowany za pomoca zyroskopu

  • 0

    108. ~mvm  2008-10-25 16:31:33  host: acc74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon oczywiście świetny, ale... ;] zachwyty nad możliwościami fotograficznymi są mocno przesadzone. Test porównawczy tego Samsunga z apararem Canon Ixus do którego ktoś tu wcześniej linka podsyłał (post nr 54) jest tendencyjny. Wszystkie fotki Canonem robione są przy ISO 400, ewentualnie na 320. Powoduje to znaczy spadek jakości zdjęć, a przez to niesłuszną porażkę Canona z telefonem Samsunga. Co do reszty nie wypowiadam się bo telefonu nie mam, ani nie widzialem go na zywo. Sprawia jednak wrazenie solidnej i dobrej konstrukcji, na pewno lepszej od Noki 'plastikowa zabawka z odpustu' N96.

  • 0

    109. ~Pali-Kot  2008-10-26 17:53:53  host: 89.108.200.4

    To porównanie na stronie http://je.pl/3dqs jest mało miarodajne. Samsung ustawiony jest na ISO 50 a Canon na ISO 400 (wystarczy wejść we "Właściwości". Przy takich ustawieniach Canon nie może zrobić lepszych zdjęć. Poza tym widać, że Samsung ma problemy z balansem bieli. Dobry kompakt nadal więc jest lepszy od telefonu, ale trzeba przyznać, że INNOV robi naprawdę niezłe zdjęcia, nawet biorąc pod uwagę nieprofesjonalizm tego testu. Świetny telefon. Ciekawe jak będzie z jakością wykonania samego aparatu no i ceną?

  • 0

    110. ~BanJoe  2008-10-30 13:50:03  host: user-89-108-247-249.mobile.playmobile.pl

    Porównanie możliwości foto tego Samsunga z aparatem Canon, o którym pisze kolega, jest mocno naciągane na tej wymienionej stronie. Innov8 wszystkie zdjęcia (skądinąd całkiem niezłej jakości) robi na czułości ISO 50 a Canon na ISO 400. Przy takich ustawieniach trudno żeby Canon zabłysnął. Poza tym widać, że Samsung dużo gorzej radzi sobie z prawidłowym balansem bieli. Mimo wszystko pod względem fotograficznym przyzwoicie.

  • 0

    111. ~  2008-11-02 08:38:57  host: 217.116.110.190

    do 88 i do pio...tak tylko ze htc oprocz ramu maja tez lepsze procki.poczytajcie sobie o htc touch hd..ma ekran wvga 480*800,procesor 528 mhz ,288mb ram,gps płynny a ktoś napisal tu ze windows zamula...zamula to jedynie symbian

  • 0

    112. ~  2008-11-02 08:49:07  host: 217.116.110.190

    do czapla..chłopcze nie masz pojecia.piszesz ze windows jest tandetny .heh a prawda taka ze programy na symbiana to marna replika z windowsa.pozatym symbian to system dla prostych

  • 0

    113. ~Lupa  2008-11-08 09:40:36  host: 3.ver.airbites.pl

    Samsung wykończył SONY w telewizorach, teraz przyszedł czas na telofony NOKIA! Zadziwiające, że wielcy potentaci rynków nie docenili koreańczyków w efekcie czego złapali technologiczną zadyszkę. SONY musiał ugiąć się przed dominacją koreńczyków i teraz kupuje od Samsunga panele LCD. Założyciele SONY, Masaru Ibuka i Akio Morita przewracają się pewnie w grobie! Myślę, że za kilka lat NOKIA będzie producentem stosunkowo "prostych" telefonów oraz wymiennych obudów ze swoim logo, do zaawansowanych słuchawek Samsunga! No cóż... taka kolej rzeczy.

  • 0

    114. ~Lupa  2008-11-09 19:27:02  host: 3.ver.airbites.pl

    Samsung wykończył SONY w telewizorach, teraz przyszedł czas na telofony NOKIA! Zadziwiające, że wielcy potentaci rynków nie docenili koreańczyków w efekcie czego złapali technologiczną zadyszkę. SONY musiał ugiąć się przed dominacją koreńczyków i teraz kupuje od Samsunga panele LCD. Założyciele SONY, Masaru Ibuka i Akio Morita przewracają się pewnie w grobie! Myślę, że za kilka lat NOKIA będzie producentem stosunkowo "prostych" telefonów oraz wymiennych obudów ze swoim logo, do zaawansowanych słuchawek Samsunga! No cóż... taka kolej rzeczy.

  • 0

    115. ~Roger  2008-11-15 09:49:28  host: adro148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Komórka fajna ale nie ufam sagem bo slabo trzymajo szybko sie psujo

  • 0

    116. ~kociarz  2008-11-15 09:52:30  host: adro148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdy zrobie nim 5 fotek aparacik jest cieply jak palca przykladam

  • 0

    117. ~paula  2008-11-15 19:02:39  host: ip-81-15-251-179.isp.tvkg.net

    jak dla mnie to ten telefon jest lepszy od nokii N96...

  • 0

    118. ~pedro  2008-11-16 02:00:28  host: aaih54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mnie ten fonik sie podoba i pod wzgledem wizualnym i jakosciowym. Myslalem wczesniej o zmianie N70 na OMNIE, ale teraz chyba zamienie na i8510. Symbiana juz troche poznalem wiec nie chce zamieniac na MW. Mam nadzieje ze sie nie zawiode :)

  • 0

    119. ~upadek  2008-11-16 10:28:47  host: acyq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ponownie pytam czy ma ktoś jakieś pojęcie kiedy telefon oficjalnie trafi na polski rynek

  • 0

    120. ~marioo  2008-11-19 19:56:37  host: epw107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cyy ten telefun mo polskie meno ]

  • 0

    121. ~skrzypek  2008-11-23 19:53:37  host: ip56566ee7.adsl-surfen.hetnet.nl

    a czy ktos wie czy aplikacje ktore dzialaja np na nokii n95 beda rowniez dzialac na tym samsungu?niby symbian ten sam ale ...

  • 0

    122. ~ralf  2008-11-24 21:50:39  host: 82.160.167.2

    Jak jest z zoomem w tym tel??? Posiada cyfrowy zoom?? I czy jakość wykonania jest dobra jak np w G800?

  • 0

    123.  2008-11-26 17:31:44

    mam pytanko ;D ile ten telefonik ma pamieci wbudowanej bo bardzo mi sie podoba ale niewiem czy bede musiala karte dokupic :D prosze o odpowiedz. dzieki!

  • 0

    124. ~  2008-11-30 21:51:28  host: 193.19.165.83.osk.enformatic.pl

    do xxx: ej gosciu chciałem ci tylko powiedziec ze ten telefon jednak ma klawiature...!

  • 0

    125. ~  2008-11-30 22:24:05  host: 87-205-43-121.adsl.inetia.pl

    Posiadam ten telefon lepszy od n95 8gb super zdjęcia jak podstawowe cyfrówki nawet i leprze wiem bo sprawdzałem.Polecam bardzo

  • 0

    126. ~czacha  2008-12-02 22:33:40  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    fajny fon ale czekalem na n97 i sie doczekalem co nie zmienia faktu ze dla mnie zaraz po noki jest samsung

  • 0

    127. ~ja  2008-12-03 10:41:55  host: 94.251.142.111

    na pewno lepszy od nokii n97

  • 0

    128. ~czacha  2008-12-03 17:33:07  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    jezu co za zal co wam ta biedna n95 zrobila ze caly czas po niej jedzieci porownujecie z najnowszymi telefonami a prawda i tak jest taka ze to co ma ten samsung nokia miala od n70...

  • 0

    129.  2008-12-06 18:36:36

    nie ma porownania i8510 jest po prostu kilka razy lepszy od n96 .Wiem co mowie bo mialem n96 a teraz mam tego samsunga . n96 to tandetne wykonanie + mulowaty procesor , pozbylem sie po tygodniu ;-)

  • 0

    130. ~funiek  2008-12-12 19:36:16  host: dslb-088-076-091-204.pools.arcor-ip.net

    nie wiem co kupić omnie czy innova, co jest lepsze symbian czy win pomóżcie w podjęciu właściwej decyzji a może znacie inne telefony które były by połączeniem obu tych telefonów?

  • 0

    131.  2008-12-13 15:09:36

    czacha na pewno miała 8mpix aparat , divx , manipulator optyczny , 16gb pamięci wbudowanej i co najważniejsze obudowę porządnie wykonaną nie taką plastikową itd .

  • 0

    132. ~cezman  2008-12-14 17:38:19  host: agz214.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ktos wie czy darade tego samsunga polaczyc do kompa jako modem wifi? bo niemoge znalezc takiej opcji a samautomatem ustawia sie jako zwykly modem

  • 0

    133. ~larf  2008-12-26 12:19:22  host: 82.160.167.2

    zoom zoom zoom...ile ma zoom??:)

  • 0

    134. ~Ja  2008-12-31 00:03:45  host: eccparking.com

    iPhone 3G ma leprze fónkcje niż ten Samsung. Apple rządzi!

  • 0

    135. ~133  2009-01-03 18:13:19  host: acqg142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak dzial gps w takich telefonach. mozna wgrac automape?

  • 0

    136. ~fester78  2009-01-13 18:45:11  host: 80.51.38.245

    Niezaprzeczalnie telefon jest świetny, jednak co do dyskusji: 1. porównywanie z HTC jest żałosne, to są urządzenia kierowane do innej grupy odbiorców i dzieciom zawsze symbian będzie się bardziej podobał 2. porównywanie możliwości symbiana i WM również jest śmieszne, oczywiście WM daje większe możliwości 3. do 123 raczej nie da

  • 0

    137. ~Matum  2009-01-19 12:08:57  host: 77-252-67-168.z.net.pl

    Telefon jest do rozmów i wiadomości tekstowych ,a od robienia zdjęć to masz aparat ;D

  • 0

    138. ~qabriel  2009-01-19 22:37:13  host: fha36.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może czy ten tel odtwarza pliki flv??? bardzo prosze o odp:)

  • 0

    139. ~m85w  2009-01-20 16:14:48  host: nat-tar.aster.pl

    szkoda że rozdzielczość wyświetlacza jest taka kiepska 240x320(ale nie najgorsza), i brak xenona:/ Pytanie jak trzyma bateria? i jak sie mają aplikacje z noki na tym samym symbianie??? działają??? Ogólnie całkiem niezły tel.

  • 0

    140. ~x10nc  2009-01-21 13:42:35  host: host162.stimo.net

    szczerze mówiąc to nie rozumiem niektórych ludzi zauroczonych w nokii jak weszła na rynek omnia to wszyscy nokiowcy: że to badziewie bo niema klawiatury i że windows mobile obsługuje tylko 256k kolorów a nie jak symbian (16mln) Ale teraz samsung stworzył telefon który ma klawiature i symbiana (16mln) i poza tym lepszy aparat od nokii n95 oraz n96 a mimo to nadal uważają że nokia jest dużo lepsza od samsunga bo jest solidniejsza. Moim zdaniem to nokie były dobre ale pare lat temu a teraz pod względem jakości niczym się nie różnią a co do funkcjonalności to mogą sie schować

  • 0

    141. ~  2009-01-23 04:41:07  host: emg200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oho .. a co ja tu widzę ? Z boku przełącznik pomiędzy aparatem - kamerą - galerią .. Widok znany z Viewty ;] Dowód na to, że LG kopiuje samsunga , ale również samsung kopiuje LG :P

  • 0

    142. ~Asia Fudala  2009-01-27 16:02:54  host: emh178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mogłabym prosić posiadaczy,Samsunga i8510 INNOV8,o napisanie więcej ,o tym Samsungu. I czy warto go kupić,i dlaczego? Proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuję

  • 0

    143. ~funiek  2009-01-29 12:41:05  host: bhe31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rester78 co do htc to telefony na poziomie mają wady i zalety a żałosne nie jest porównanie tylko twoja wypowiedz, symbian dla dzieci specjalista się znalazł myślisz ze masz 30 na karku to taki mądrala z ciebie i na wszystkim się znasz, może jeszcze powiesz ze Linux też jest dla dzieci? Windows daje tyle możliwości co nic po prostu jest wciskany takim starym dziadom jak ty bo nie masz pojęcia o tym co właśnie krytykujesz? komputery też wciskają z Windowsem bo to rozreklamowany badziew prosty w obsłudze, pewnie nie miałeś nawet telefonu z symbianiem i nie wiesz o czym mówisz, jak uważasz że się znasz to podaj te możliwości jakie ma wm a nie ma symbian...

  • 0

    144. ~kudlaty  2009-02-02 13:06:55  host: aakn119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia? 95%ceny to za ten napis. apple jedno wielke badziejstwo nawet mms-a nie umi wyslac. samsung samsung i jeszcze raz samsung 200% zywej technologi zaden kicz!!

  • 0

    145. ~matum  2009-02-08 15:19:54  host: 77-252-67-168.z.net.pl

    telefon jest świetny,ale bateria :/ poł dnia przy moim użytkowaniu(jestem uczniem)druga rzecz trochę oczywista to to że symbian chodzi dośc wolno(w porównaniiu z niesymbianowym se w810i)tak to cudo

  • 0

    146. ~matum  2009-02-08 18:31:11  host: 77-252-67-168.z.net.pl

    ma 6x zoom cyfrowy a optycznego brak :D

  • 0

    147. ~Karla bp  2009-02-11 09:42:20  host: adpd23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się jeszcze nad tym telefonem jednak kreci mnie bardziej nokia n96

  • 0

    148. ~I8510  2009-02-18 14:05:35  host: c92-136.icpnet.pl

    Wezci ludzi przestancie si kłócić bo to nie ma sensu I8510 jest lepszy od innych telefonow na rynku... Ale ktoś pwiedzial ze Samsung ma lepsze Telewizory od Sony a Gówno prawda marka Sony ma juz opracowana nową technologie w telewizorach. W Polsce ona moze długo sie nie pojawiać ale w USA juz jest i narazie produkuje je tylko Sony

  • 0

    149. ~~~G0d~~  2009-02-24 13:58:45  host: cjx172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 147: to źle cie kręci zmieniaj decyzje zanim sie zawiedziesz. N96 to okrojone N95 8gb, tyle że ma wiecej wbudowanej pamieci (16gb) i odświeżoną obudowę. Jak w każdej nowej nokii - bateria tragedia, obudowa tragedia. N96 nawet odebrali akcelerator i dobry procek jaki znajdziesz w n95! Wiem bo mam n95 8 gb, N96 (sprzedaje ją za tydzien) i kupie Innov:D

  • 0

    150. ~ktos  2009-02-24 22:34:38  host: client-195-250.radio-net.org.pl

    czy to ma w playerze mp3 megabassy?

  • 0

    151. ~ktos  2009-02-24 22:35:46  host: client-195-250.radio-net.org.pl

    ...i czy ten gps to agps czy ma wbudowany moduł GPSa?

  • 0

    152. ~lamek  2009-02-28 10:46:54  host: abuh94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Davor pytanie nokia n96 posiada # mobile TV - DVB-H # TV out czy ten samsung również to ma??

  • 0

    153. ~szymonum  2009-03-05 17:41:39  host: 77-253-3-22.adsl.inetia.pl

    mam pytanko wszyscy komentujecie ja wiec ja teraz tez moje pytanie brzmi czy ten tel. warto kupic za taka cene

  • 0

    154. ~floras  2009-03-06 14:42:35  host: chello087207083089.chello.pl

    Po co sie wypowiadacie? macie ten telefon? ja chce zobaczyc komentarz użytkownika!

  • 0

    155. ~666  2009-03-07 09:29:53  host: adry131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten samsung jest w tym momencie najlepszym telefonem w europie bo ma wszystko co da sie wcisnac do komy.. jest numerem 1 i zostanie nim jeszcze przez kilka dobrym miesiecy !! Aparat 8 Mpix robi zdjecia jakosci cyfrowki !! Aparazy zeissa w nokiach leza i placza bo nie maja zadnego porownania do tego telefonu. Kazdy kto siebie oszukuje patrzac na ta kome ze nie jest ona najlepsza bo sam ma nokie N95 i mysli ze to gowno jest super to zal mi sie ich robi. Przyznajcie ze jest to najlepsza koma jaka zostala wypuszczona na europpejski rynek a nie gadacie glupoty ze jakies nokie sa lepsze .... Zal...

  • 0

    156. ~adzio1000  2009-03-12 18:27:14  host: 80.50.131.226

    Lepiej jak jest symbian w telefonie??

  • 0

    157.  2009-03-12 19:16:21

    Nie znam sie duzo na telefonach wiec zapytam czy lepiej jak telefon jest z symbianem czy jakims innym oprogramowaniem??

  • 0

    158. ~bbula  2009-03-14 18:23:34  host: 78.152.227.212

    mam ta zabawke,przesiadlem sie z n70 i co nastepuje... jakosc,jest niesamowita,metal z tylu,plastik z przodu,ale nie byle jaki tylko naprawde gorna polka,dodatkowo nie lapie odciskow ani na wyswietlaczu ani na obudowie... porzadnie spasowany,nic nie trzeszczy,mechanizm rozsowania dziala z wyczuwalnym oporem...jesli chodzi o moje zdanie samsung zdecydowanie przoduje w kwestii jakosc:)aparat spoko za dnia,gorzej po ciemku (jak sie komus rece trzesa)ale naprawde jak na telefon to bomba,filmiki tez niezle,fajna opcja do krecenia w zwolnionym tempie:)ktos pytal o gps,tak ma modul gps z obsluga agps.jak dziala z navi,nie wiem,jeszcze sie nie dorobilem programu:)ale google maps daje rade jak potrzeba.bateria mi trzyma 2-3 dni,zaleznie od uzytkowania-ale aparat ja pozera:)jedyna wada,rozmiar chyba,o ile zlozony jest nawet mniejszy niz n70 o tyle rozlozony...ale to byla kwestia przyzwyczajenia:)reasumujac telefon warty wydanych pieniedzy,tylko trzeba poczekac na wiecej programow na ta wersje symbiana...i zeby nie bylo,mialem telefonow niemalo,sporo nokii,pare samsungow,ale dopiero 2 ostatnie z symbianem... mowiac inaczej jestem dosc bezstronny w werdykcie odnosnie n96 vs innov8,jako ze menu mozna zrobic w zasadzie tak jak nam pasuje(symbian),aplikacji jest sporo i mozliwosci sa podobne (choc samsung tez ma lekka przewage)to... nie wiem po co patrzec w strone n96... naprawde nie wiem... nokia w swiecie telefonow jest jak vw w swiecie aut...

  • 0

    159. ~cool  2009-03-16 00:34:02  host: ebb58.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel. to poprostu kombajn nic dodać nic ująć.

  • 0

    160. ~słodka  2009-03-20 17:38:38  host: gst98.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam innov8 od kilku dni powiem krotko tak..telefonik zaj.....ty naprawde polecam!!

  • 0

    161. ~-.-  2009-03-22 12:27:00  host: clh36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Każdy kuuje telefon odowiedni do swoich potrzeb, osoba, która potrzebuje telefon biznesowy z WM i dobrym GPSem kupi właśnie HTC, ktoś inny kupi nokie 1600 bo będzie mu zależało na długim trzymaniu bez ładowania i rozmowach. Ten telefon jest bardzo multimedialny, świetna jakość dźwięku, akcelerator, świetny aparat i kamera i kupi go osoba której zależy na tych właśnie funkcjach albo nastolatkowie którzy mają bogatych starych i kupią go dla szpanu 8 megapixelami. Mi wystarczy niezawodna, bardzo szybka i wygodna nokia E66 plus ipod touch do rozrywki w pociągu czy samochodzie i multimediów:D

  • 0

    162. ~Ventress  2009-03-22 23:05:03  host: router-91-202-229-18.backiel.com.pl

    Niech ktoś napisze czy obudowa jest z malowanego metalu , czy z czarnego tworzywa . Na aukcji widziałem fotę w/w samsunga metalowego z ochydnymi odpryskami i mi się odechciało .

  • 0

    163. ~Syrenka359  2009-03-25 09:19:56  host: ehk46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie wady i zalety,ma samsung i8510 INNOV8,i czy warto ,go kupić? Proszę o odpowiedż

  • 0

    164. ~opuchlik23  2009-03-26 00:17:59  host: inet20908nj-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    czytam i czytam.... mam n82 black edition,nigdy mi sie nie zawiesila,n95 mulula jak slimak... a jednak decyduje sie na samsunga bo ma wlasnie SYMBIAN OS;Dzaden tam MW. fakt-nokia to nie to co bylo kiedys...

  • 0

    165. ~kutanga  2009-04-04 11:05:34  host: 212.33.95.140

    nowoczesny kombajn :D

  • 0

    166. ~qwerty  2009-04-11 18:58:20  host: public51556.xdsl.centertel.pl

    ten telefon powinien mieć ocenę 400 skoro taki syfiasty k800i ma ponad 7, nie mówiąc już o innych Se dla gimnazjalistów.

  • 0

    167. ~  2009-04-13 13:23:11  host: cmh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie agps to wspomaganie gpsa, dzieki ktoremu telefon pobiera dane z neta o pozycji satelit i szybciej lapie fixa. Placi sie za polaczenie z netem, ale mozna to wylaczyc. Wiec pytania typu czy ten telefon ma gps czy agps sa BEZ SENSU!

  • 0

    168. ~  2009-04-13 16:04:13  host: chello089076056081.chello.pl

    ej roger co samsung ma do sagema ?

  • 0

    169. ~swist  2009-04-20 19:06:06  host: eom162.internetdsl.tpnet.pl

    No telefon bardzo ładny i funkcjonalny, mam tylko nadzieję, że nie będzie z nim problemów jak z innymi Samsungami gdyż jest Symbian! Mam nadzieję, że nie okrojony w żaden sposób, lubię ten system, świetny dla telefonów, Windowsa mam dość na PC, nie zniósłbym kolejnego w kom :P Ktoś wyżej pisał, że Samsung wykończył Sony w telewizorach - to nie jest prawda, Sony ciągle jest niedoścignione w tej kwestii, co innego, że może ich produkty są drogie i Sasmung wygrywa wojnę cenową.

  • 0

    170. ~  2009-04-25 09:50:56  host: cka34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CHCE-MY TESTU!!! CHCE-MY TESTU!!! CHCE-MY TESTU!!! ile można czekać redakcjo:(

  • 0

    171.  2009-04-30 13:57:13

    jak jest z optyką??

  • 0

    172. ~  2009-05-02 13:11:10  host: abkc135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Popieram kolegę "170". CHCEMY TESTU!!

  • 0

    173. ~lumik  2009-05-05 04:10:09  host: aaxv188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak: miałem - sprzedałem - odetchnąłem z ulgą. Bateria w tym fonie to ... NIEPOROZUMIENIE. Po wgraniu kilku tematów i aplikacji wytrzymuje JEDEN dzień (DZIEŃ - nie dobę). Zresztą, to był nie tylko mój problem - wystarczy poczytać na "Symbianos.pl" - wszyscy, którzy go mieli, mieli ten sam problem z baterią i ostatecznie się pozbywali tego fona. Bo po jaką cholerę komu telefon z systemem operacyjnym, pamięcią 16GB (ja taki miałem) - czyli teoretycznie z wielkimi mozliwościami - i nie wytrzymujący nawet doby. Natomiast cała reszta była suuuper. Więc jeśli komuś nie przeszkadza codzienne (a bywa że i częstsze) ładowanie baterii, to polecam tego Samsunga - w przeciwnym razie odradzam. Acha, byłbym zapomniał - bateria była formowana poprawnie a telefon użytkowałem 2,5 miesiąca. pozdrawiam.

  • 0

    174. ~katipo  2009-05-05 20:38:25  host: 183.35.28.78.cable.petrus.pl

    i ja chce testu:) telefon juz od tamtego roku na rynku a testu jak nie bylo tak nie ma.

  • 0

    175.  2009-05-06 10:45:57

    #174. a widzisz ten model w jakiejs promocji u jakiegos operatora? a to jest piorytet dla nas, bo mamy ograniczone mozliwosci. Inna sprawa, ze nie moglismy go jakos wczesniej otrzymac. Ale powiem ze test juz niedlugo sie pojawi.

  • 0

    176. ~  2009-05-06 14:51:52  host: cld121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lumik, tak się składa, na początku bateria tak trzyma, potem dopiero po jakimś tygfodniu zaczyna trzymac ponad 2 dni. Ale jak ktos miał włączone wyszukiwanie wifi, procesy garmina, wyświetlacz na full to nic dziwnego. Na tym twoim symbianos.pl jest nawet temat jak przedłużyć żywotność.

  • 0

    177. ~  2009-05-06 14:52:39  host: cld121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sirmark, ten telefon jest w playu w ofercie na życzenie i nawet do kupienia w sklepie internetowym play.

  • 0

    178. ~r.  2009-05-12 13:23:00  host: fjn91.internetdsl.tpnet.pl

    Jak złapać pierwszego fixa w tym telefonie?

  • 0

    179.  2009-05-15 17:30:28

    Czemu tych telefonów jest tak mało ? Kupno nowej wersji 16 gigowej graniczy z cudem , na ebay też wcale lepiej nie jest . Jest ten telefon w ogóle produkowany ?

  • 0

    180. ~eh, co za ludzie  2009-05-19 20:07:06  host: cks49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lumik o czym ty do cholery mówisz? sam siedzę na symbianos już nie pamiętam od kiedy, co więcej na pw rozmawiałem z użytkownikami tego fona (mam zamiar go kupic) i wszyscy zachwalają. Nikt go nie sprzedal z tego powodu, na PEWNO NIE WSZYSCY!!!!!!! Bateria dopiero po kilkunastu ładowaniach zaczyna działać maksymalnie i trzyma 2-3 dni przy intensywnym użytkowaniu i wiedziałbyś to jakbyś choć trochę siedział w temacie. Poza tym jest kilka aplikacji, z którymi się ten telefon "gryzie" i to rowniez skraca czas czuwania. Tak samo po wykasowaniu garmina, ktorego proces rozladowuje baterie w mgnieniu oka pomoglo innym uzytkownikom. Popelniles wielki błąd sprzedając go. I prosze powstrzymaj sie od wypisywania takich glupot.

  • 0

    181.  2009-05-23 19:58:12

    jest w playu w ofercie na życzenie

  • 0

    182. ~nokia vs samsung  2009-05-29 18:51:31  host: adgz159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zauwazyłęm ze jest wiele zwolenników noki i samsunga rozumiem to gdyz kazde telefony maja swoje plusy i minusy nokia hmm n95 8gb stary fon ale wydaje mi sie ze nadal nie odstepuje tym nowym wynalazka typu samsung czy lg(lg-niepolecam) to prawda nokia nie wprowadziła przez ostatni rok na rynek praktycznie nic ale n95 8gb gdy wchodził na rynek to i tak wyprzedzała wszystkie tele minimum o rok.;) samsunga bym nie wział ale to z mojego doswiadczenia nokia dawno temu wyrobiłą sobie marke jakascia telefonów aa teraz - zostawiam bez komentarza...

  • 0

    183. ~synioo  2009-06-01 22:55:06  host: abes24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niektórzy to ku**** oczu nie mają otwórz oczy koleś ty co śpisz który piszesz że flasha brak... w ogóle to popatrzeć co piszą niektórzyto ksiażke by napisał...

  • 0

    184. ~hmm  2009-06-03 15:20:14  host: aeq73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do qwerty [166]: Masz coś do gimnazjalistów?

  • 0

    185. ~  2009-06-11 08:43:55  host: x1-6-00-1e-2a-84-7a-ba.k48.webspeed.dk

    Fajny ten samsung, ale ja nie zamienił bym swojej E71 :)

  • 0

    186. ~innov8  2009-06-19 01:46:17  host: 92.41.111.213.sub.mbb.three.co.uk

    Mam go i wgrałem nowy soft i odrazu zaczął działać szybciej a bateria dłużej tylko samsung nie udostępnia nowych softów za free tylko jest kilka za darmo a reszta płatna na pewnym serwerze i to mnie wqrwia ;(

  • 0

    187. ~anty gim!!!  2009-06-21 12:19:57  host: gwv82.internetdsl.tpnet.pl

    "telefon jest świetny,ale bateria :/ poł dnia przy moim użytkowaniu(jestem uczniem)druga rzecz trochę oczywista to to że symbian chodzi dośc wolno(w porównaniiu z niesymbianowym se w810i)tak to cudo" to w810i chodzi szybko SE chodzi szybko WOW nie wiedziałem!! Co devil.... Ta na oczy nie widziałeś tego telefonu a głupoty pierd...

  • 0

    188. ~  2009-06-24 15:09:42  host: cki194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 185: bo to zupełnie inne telefony. E71 tez jest świetnym fonem:D

  • 0

    189. ~Soernosi  2009-06-24 20:20:42  host: chello089079114200.chello.pl

    #SirmarK, kiedy pojawi sie test tego telefonu???

  • 0

    190. ~toudi88  2009-06-25 07:53:03  host: dsl30.hkza.com.pl

    #175 i co z tym testem ???

  • 0

    191. ~kyniu  2009-06-26 14:30:09  host: 77-254-129-241.adsl.inetia.pl

    DO 145: Nie porównuj Symbiana do SE i nie pisz że jest wolny w porównaniu do SE bo jak by ten SE miał takie możliwości jak symbian to by też wolniej z deczka chodził. Porównaj Symbiana tego z Samsunga do tego z Nokii! Za nim w nokii Ci się menu włączy to na Samsungu zrobisz 15 zdj i wyślesz 50 smsów heh... :)

  • 0

    192. ~lumik  2009-07-01 01:06:39  host: aazq47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #176 , #180 A z oczkami co? - zarosły? - czy problemy ze zrozumioeniem czytanego tekstu? Piszecie, że bateria dochodzi do formy po tygodniu czy dwóch - BZDURA. Ja miałem ten telefon przez dwa i pół miesiąca (o czym pisałem) - wystarczy uważnie czytać. I owszem doszła ... do pełnej doby - kpina. I nie mam włączonego na stałe WiFi i nie używam Garmina (używam NaviExperta). I przede wszystkim - ja opierałem swoją wypowiedź na własnym doświadczeniu a nie na tym co gdzieś przeczytałem. Więc jak chcecie podyskutować, to najpierw sobie taki telefon kupcie a nie powołujecie sie na cudze madrosci. A pdnośnie symbianosa sprawdźcie sobie ile osób z tych co miały ten fon posiada go jeszcze. Pozdrówka

  • 0

    193. ~Strielock  2009-07-07 13:38:56  host: 86-63-109-197.sta.asta-net.com.pl

    Nie wie ktoś z was czy ten telefon ma youtube czy może prosto z telefonu odtwarzać czy musi w internecie w wyszukiwarce youtube wyszukać i tam odtworzyć z góry dziękuje.

  • 0

    194. ~Shiraco  2009-07-08 22:59:35  host: aco56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak to jest z grami na ten telefon ??? odczytuję pliki jar. ???? Czy trzeba jak np. w U900 przez Qalcuma ( jar. + jad. ) ????

  • 0

    195. ~masterrr  2009-07-13 13:12:57  host: cop1.dolnoslaska.policja.gov.pl

    synioo Ty chyba masz oczy otwarte ale w doopie :D. Ten szajsung ma diody led a nie prawdziwego flasha. Zobacz sobie n82, to bedziesz wiedzial o co kaman.

  • 0

    196.  2009-07-23 20:47:33

    Czy wie ktoś , jak w tym telefonie jest z Javą ???? Czy normalnie gdy ktoś prześle mi plik jar. przez bluetootha to czy normalnie będzie działać ????? , czy też trzeba mieć oby dwa ???? albo trzeba przesyłać przez Qualcuma ????

  • 0

    197. ~lukric1  2009-08-03 08:51:50  host: aasg136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon pol roku.....bateria przy moim uzytkowaniu ( wiekszosc to sluchanie muzyki ) tryma dzien gora dwa....zdjecia super...klawiatura do szybkiego opanowania....skroty klawiszowe i wszystko pod reka....raz lub dwa tylko mi sie zawiesil....fakt ze nieraz mysli 3-4 sekundy jak to symbian ale generalnie pod tym wzgledem zero do zarzucenia....z gpsu nie korzystam wiec o tym sie nic nie wypowiem....

  • 0

    198. ~posiadacz;d  2009-08-06 18:51:52  host: 133-to2-5.acn.waw.pl

    telefon mam od 4 miesiecy i bateria to cudo - trzyma 4-5 dni przy kilkunastu smsach i okolo 40min rozmowy dziennie. Garmin zainstalowany plus kilkanascie innych programow.

  • 0

    199. ~  2009-08-10 19:00:50  host: 41.251.108.10

    Hej java działa normalnie wystarczy wrzucić na telefon instalke i wszystko działa bez problemu w końcu to symbian :-) a co do you tube to można bezpośrednio na telefonie oglądać filmiki

  • 0

    200. ~skrobacz  2009-08-12 17:19:15  host: 093105194096.skierniewice.vectranet.pl

    czy ma on dotykowy ekran??

  • 0

    201.  2009-08-13 17:30:48

    wie ktoś jak wyłączyć sygnał sms przy sprawdzaniu stanu konta?

  • 0

    202. ~lewy  2009-08-16 18:19:08  host: nat-tar2.aster.pl

    Super telefonik.Na allegro jest za drogi jeszcze jak dla mnie,ale na za10groszy postanowiłem go wylicytowac.

  • 0

    203. ~  2009-08-17 07:14:25  host: v03-15.opera-mini.net

    to wreszcie jak długo ta bateria trzyma?! jedni piszą że ledwo dzień a inni że nawet 5 dni... to ile w końcu?

  • 0

    204. ~abnormal  2009-08-21 00:23:41  host: 088156004155.olsztyn.vectranet.pl

    ja mam pytanko jak sprawa wygląda z "łapaniem" zasięgu w tym telefonie ? słyszałem kiedyś opinię, że samsugi mają z tym problemy i w moim przypadku się to sprawdza. Posiadam samsung D900 i w własnym mieszkaniu mam problem, żeby się dogadać. SE i Nokia tego problemu nie mają - sieć ERA.

  • 0

    205. ~abnormal  2009-08-21 11:27:34  host: 088156004155.olsztyn.vectranet.pl

    ja mam pytanko jak sprawa wygląda z "łapaniem" zasięgu w tym telefonie ? słyszałem kiedyś opinię, że samsugi mają z tym problemy i w moim przypadku się to sprawdza. Posiadam samsung D900 i w własnym mieszkaniu mam problem, żeby się dogadać. SE i Nokia tego problemu nie mają - sieć ERA.

  • 0

    206.  2009-08-25 12:27:15

    mam konkretne pytanie.. w ile sekund łapie sygnał GPS? liczę na szybką odpowiedź..

  • 0

    207. ~yuio0  2009-09-29 13:56:08  host: p5b3c3a96.dip.t-dialin.net

    :PPPPPPP

  • 0

    208. ~oooooo  2009-09-29 13:56:36  host: p5b3c3a96.dip.t-dialin.net

    dfgkl

  • 0

    209.  2009-10-09 10:57:29

    zastanawiam sie na co wymienic moja wysluzona ale wciaz swietnie sie trzymajaca N95 i ten telefonik calkiem mi odpowiada. Ktos zmienil N95 na tego samsunga? Jakie wrazenia? Symbian dziala podobnie jak na N-ce? Czy jest funkcja kopiuj-wklej? Python, programiki do akceleratora w stylu rotacja i shakesms beda dzialac? Na chwile obecna nie widze nic lepszego...

  • 0

    210.  2009-10-09 10:59:03

    i jeszcze jedno. Jak lapanie zasiegu takiego zwyklego GSM/3G. Samsung poprawil czulosc telefonu, bo w starszych samsungach z jakimi sie spotkalem z Nokia nie bylo porownania niestety... Mam nadzieje ze tu tak nie jest.

  • 0

    211. ~  2009-10-24 15:02:25  host: host-026.skynet.net.pl

    czy telefon wolno chodzi? zawiesza się?

  • 0

    212. ~johnny07  2009-10-26 16:19:49  host: host-217-172-240-225.gdynia.mm.pl

    czy w tyn samsungu można samodzielnie ustawić sobie korektor jak to jest w nokiach??

  • 0

    213. ~jagoda  2009-10-27 18:43:17  host: host-026.skynet.net.pl

    mam go od paru dni i ani mi się nie zawiesza ani tym bardziej wolno nie chodzi. mam pytanie do jakiegoś posiadacza, jak usunąć kopertę w prawym górnym rogu? nie mam nieprzeczytanych wiadomości a cały czas mryga. i czy ktoś orientuje się, czy można założyć hasło na smsy? z góry dzięki za odp.

  • 0

    214. ~Tomek  2009-11-11 15:39:37  host: 188.33.50.43

    Ta koperta informuje że masz pełną karte sim. Telefon mam od 3 miesięcy, wcześniej miałem n95 8g, n82 i 5800. Niestety (bo lubię nokie, i przeważnie wolałem je kupować) muszę przyznać że bije wyżej wymienione (poza prędkością działania bo ta była lepsza w n82) Bateria przy średnio intensywnym użytkowaniu (wył 3g) trzyma 3 dni. Slider ma mały luz ale nie powiększa się on jak w n95 8gb. Polecam.

  • 0

    215. ~  2009-11-14 13:38:42  host: cpc2-bolt9-0-0-cust240.manc.cable.ntl.com

    jagoda masz zapchana karte sim tez tak mialem wyzuc z karty sim wiadomosci i bedzie chodzic pozdrawiam

  • 0

    216. ~Pati  2009-11-24 10:45:28  host: 94.254.191.137

    A może mi ktoś powiedzieć dlaczego w opisie jest info na temat karty microSDHC do 32 GB a w teście do 16 GB??

  • 0

    217. ~gosc  2010-01-02 16:03:23  host: 94.254.144.34

    moglby ktos napisac jak sie wlacza aparat ten z przodu bo ja mam ten tel ale w jez angielskim i nie moge djojsc :(

  • 0

    218. ~Natthew90  2010-01-04 22:36:15  host: public13682.xdsl.centertel.pl

    Wiec jak jest w koncu z ta bateria, kazdy na ten temat ma inne zdanie. Pytam oczywiscie o opinie uzytkowników tego telefonu, a nie o osoby które gdzies cos tam przeczytały.

  • 0

    219. ~Rafix  2010-01-07 14:11:05  host: mail.teleksiegarnia.com

    A orientuje się ktoś w cenie wolnorynkowej tego modelu?

  • 0

    220. ~fris  2010-01-09 12:12:58  host: acsg125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Ktoś wyżej pisał, że Samsung wykończył Sony w telewizorach - to nie jest prawda, Sony ciągle jest niedoścignione w tej kwestii, co innego, że może ich produkty są drogie i Sasmung wygrywa wojnę cenową." -przeciez sony bazuje na podzespolach samsunga, jesli chodzi o tv...Wiec niedoscigniony sony;p

  • 0

    221. ~wiemar  2010-01-12 14:32:40  host: 213-238-64-72.adsl.inetia.pl

    skoro nie ma tego telefonu u operatorów to coś z nim jest nie tak. moze jakies ukryte wady?

  • 0

    222. ~filippo  2010-01-19 13:05:32  host: eqg66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "do weimar" - nie ma na niego popytu, Polacy wola sprawdzone nokie albo ładnie wygladające, świecące Omnie... Jak dla mnie Innov8 bądź i8510 to genialny telefon dla tych ktorzy szukaja kombajnu mulitmedialnego z klawiaturą!! (nie jak HTC touch czy chocby Iphone) Problemy z softem pojawiaja sie wtedy gdy wrzucicie do niego karte pamieci i z tym czasem sa problemy. Poza tym kolejna wada- malo pamieci operacyjnej. szybko sie zapycha ;/

  • 0

    223. ~K3m0T1989  2010-01-20 22:24:48  host: siec.realestate.net.pl

    jak sie nie umie wrzucic odpowiedniego oprogramowania to tak jest. Moj roczny telefon trzyma 6 dni wiec bateria jest rewelacyjna.

  • 0

    224. ~m_64  2010-01-22 14:57:33  host: egw37.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, odnośnie baterii, mam ten telefon 5 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony. Bateria jest niezła, może na początku nie trzyma długo, ale po kilku ładowaniach(w moim przypadku około 5) bateria trzyma przy normalnym użytkowaniu 4 dni. Raz nawet przy mniejszym użytkowaniu bateria wytrzymała 6 dni i telefon nie "leżał" sobie na półce tylko był używany. Uważam, że jest to jedna z lepszych baterii w telefonach, a na pewno jedna z najbardziej efektywnych. Nie tylko ja tak uważam: http://www.telepolis.pl/grafika/pliki/telefony-testy-czas-rozmow _1.jpg

  • 0

    225.  2010-02-08 20:21:23

    Mam ten telefon od miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony :) Bateria po pierwszym ładowaniu nie wytrzymała jednego pełnego dnia, ale po kilku ładowaniach trzyma 3-4 dni przy słuchaniu muzyki, rozmowach, sms-ach, i przy kilku zdjęciach Telefon działa płynnie, nie zawiesza się, jedynie przy odtwarzaniu filmów czasem się zatnie. Zdjęcia jak na telefon są wyraźnie i ostre, porównywalne do kompaktu canona (8 mpix) który mam, ale nie są lepsze. Jedyna rzecz do której można się przyczepić w aparacie to flash... Głośniki stereo grają głośno i płynnie, słuchawki też tylko szkoda że nie są zrobione w tradycyjny sposób, bo te co są w zestawie wypadają mi z ucha. Ktoś wcześniej wspomniał o włączaniu aparatu VGA który jest z przodu. Mógłby ktoś napisać jak go się włącza bo tez tego nie wiem? ;)

  • 0

    226. ~mar  2010-02-12 19:16:28  host: aqc143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie w opisach często są rozróżniane dwa modele: Innov8 oraz i8510. Czym one się względem siebie różnią? Bo patrząc na wygląd i parametry praktycznie nie widać różnicy

  • 0

    228. ~Gimnazjalista :D  2010-02-26 22:29:04  host: ablr253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej... ''ten telefon powinien mieć ocenę 400 skoro taki syfiasty k800i ma ponad 7, nie mówiąc już o innych Se dla gimnazjalistów. '' - Nie podoba mi się to... Prawda, większość gimnazjalistów nosi SE, ale może ich nie stać na droższe telefony... Sam mam Samsunga Omnie HD... A I8510 miałem, ogólnie fajny, tylko zdjęcia dużo ważą i dźwięk słaby :)

  • 0

    229. ~znawca  2010-03-06 22:52:38  host: 213-238-126-232.adsl.inetia.pl

    mar To jest jedno i to samo. To po prostu pełna nazwa: Samsung i8510 Innov8

  • 0

    230. ~Mr. X  2010-04-15 10:01:48  host: 195.200.212.15

    Hey. Mam ten telefon jakis czas i musze przyznac ze jest to jeden z najlepszych telefonow na rynku. Aparat bajer, slider najlepszy jaki mialem, zadna Nokia nie dorasta mu do pięt. Bylem zwolennikiem Nokii ale strasznie sie zawiodlem na ostatnich kilku modelach. Bardzo słaba jakosc plastiku i tandetne wykonanie. Muszą nad tym popracowac. N95 8GB telefonik byl by naprawde dobry gdyby nie fatalny slider ktory bo miesiacu od nowosci zaczął klekotac. Samsung Innov8 ma jedną wade slaba bateria, ale przy normalnym uzywaniu do okolo 3 dni wytrzyma, najbardziej zżera internet, wifi, gps. Jesli ktos zainstaluje Garmina to trzeba wyklaczyc prace w tle i przestaje pozerac baterie ;) Polecam ten telefon !!!

  • 0

    231. ~?  2010-04-27 19:37:40  host: aaiu99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma procesor 700Mhz

  • 0

    232.  2010-05-07 20:48:43

    231. KTo? CO? ma taki procesor?

  • 0

    233. ~cecet  2010-05-12 14:34:30  host: 77-255-69-208.adsl.inetia.pl

    czy podobnie jak w n95 trzeba rozsunąć klawiatrę aby używać gps ?

  • 0

    234.  2010-05-19 17:22:50

    telefon jest cudowny poprostu NIE TNIE SIE... bo niema po co...:D I Wogole zarabisty:) Dzwiek w sluchawkach powala... I MUSISZ GO MIEC!:D

  • 0

    235. ~olo  2010-11-10 00:33:18  host: ip-85-198-233-138.broker.com.pl

    Kupiłem ten telefon 5 dni temu odczucia symbian czasami troszke sie zawiesza ale tak bardzo to nie przeszkadza poza tym reszta jest ok. Odnośnie bateri po 3 ładowaniach trzyma mi okolo 8 godzin wiec jak na razie tragedia.Zauwazyłem również ze bardzo skraca czas pracy bateri karta pamieci zaraz po wyciagnieciu jej a mam 8 gb czas pracy telefonu zwiekszyl sie do okolo 15 godzin. Mam nadzieje ze pózniej bedziej z bateria lepiej. Aha jeszcze irytujacy jest czas ładowania bateri u mnie ładuje sie ona okolo 6 godzin.

  • 0

    236. ~res  2010-11-12 12:03:29  host: 212.160.172.70

    ~olo - a gdzie udało Ci się ten telefon nabyć , gdyż sam jestem mocno zainteresowany ?

  • 0

    237. ~Daxsior  2010-11-26 14:18:33  host: 77-255-16-247.adsl.inetia.pl

    Witajcie. Mam pytanie do użytkowników tego modelu, czy wam też gubi literki podczas pisana sms ? (szybkiego pisania?). Bateria mi trzyma 8 godzin tragedia... Połączyć go z komputerem jest naprawdę wkurzające ! Nadal mi się nie udało tego zrobić. Kupiłem go nowego jakies 3 tygodnie temu (z czego 2 tygodnie był już w serwisie). Jak za taką kwote (800zł) NIE POLECAM !!!!!!!!!!!

  • 0

    238. ~olo  2010-12-01 02:03:03  host: ip-85-198-253-165.broker.com.pl

    Daxsior to chyba kupiłes w tym samym miejscu co ja. Ja tez dałem 800 złotych i tez bateria mi trzyma okolo 8 godzin. Wgrywałem juz 3 rózne oprogramowania i w każdym to samo. Mam juz serdecznie dość tego telefonu.

  • 0

    239. ~17ManieK  2010-12-06 19:28:58  host: cqs12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od 3 tygodni i powiem ze bateria to nadaje się do ... bardzo to denerwuje gdy jest się w terenie i chce się nakręcić film lub porobić fotki. Jeśli chodzi o zdjęcia robione tym samsungiem to nie powiem ale są rewelacyjne, bardzo rozbudowany aparat, wiele funkcji. Czasami się zacina/zamula ale nie sprawia to większych problemow. jak ten telefon mialby lepsza baterie, więcej ramu czy tam lepsze taktowanie procka to byłby ideałem :) moja ocena 7/10

  • 0

    240. ~szais  2010-12-15 17:08:50  host: public-gprs84943.centertel.pl

    Lepszy se c905 jeżeli coś nie ma wielkiego proca to nie jest gorsze.

  • 0

    241. ~gfjygj  2011-01-11 17:28:05  host: adpc138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zapewnie 99,9 % lepsza od samsunga e250

  • 0

    242. ~zibi185  2011-01-12 10:55:48  host: 87-205-29-217.ip.netia.com.pl

    Hej ludziska ja mam od pół roku ten telefon i jestem z niego zadowolony a nokie to niech się uczy od samsunga,mnie bateria trzyma trzy dni ,ale do czego dąże czy ktoś mógłby mi podać stronę z darmową nawigacją do tego telefonu i jak ją wgrać byłbym niezmiernie wdzięczny i na darmowe softy jak wcześniej wyczytałem lub stronę płatną,lepsza byłaby free.

  • 0

    243. ~  2011-01-17 23:12:42  host: pab.4web.pl

    ten telefon byłby idealny gdy by nie to że lubi popsuć się słuchawka i płyta a to niestety jest spory wydatek. Nie polecam tego telefonu nikomu ze względu nawet że ma symbiana to nie wiele można do niego wpakować ponieważ, jak jest dużo aplikacji to bateria momentalnie szaleje jak piszą wyżej użytkownicy! 3x:(

  • 0

    244. ~DziwnyLevy07  2011-03-06 23:38:01  host: 088156243167.belchatow.vectranet.pl

    Jak dla mnie telefon idealny, ma wszystko komentarze typu słabo bateria trzyma albo coś są bez sensu bo to wina zainstalowanych aplikacji. Wspaniale radzi sobie z divx, piękny dźwięk stereo, duży ale wygodny

  • 0

    245. ~Ktos  2011-03-09 08:06:02  host: 195.200.212.15

    Telefon bylby idealny gdyby nie słaba bateria. Zrobiłem 20 fotek i bateria rozładowana. Porażka totalna !!!

  • 0

    246. ~johnny  2011-03-28 17:33:18  host: ip-85-198-253-165.broker.com.pl

    Kupiłem telefon 3 miesiące temu z czego raz już był w serwisie nie polecam go nikomu. Telefon od nowości się strasznie nagrzewał i rozładowywał w ciągu 7 do 8 godzin. Wylądował w serwisie po 3 tygodniach dostałem go z powrotem została wymieniona płyta główna. Myślałem ze będzie już ok ale gdzie tam teraz zamiast 8 godzin wytrzymuje 16 oczywiście jak nic na nim nie robię. Jakbym chciał pograć w grę oglądnąć film lub posłuchać muzyki to maksymalnie 1.5 godziny jest w stanie wytrzymać i po baterii. Szlag człowieka trafić może. Wyrzucone pieniądze w błoto i tyle.

  • 0

    247.  2011-07-23 22:00:59

    zainstalujcie sobie TaskMana do zabijania procesów. Odnajdźcie proces TSRautostart.exe który odpowiada za zżeranie baterii. Będziecie uwolnieni od irytacji baterią!

  • 0

    248. ~dan  2011-09-04 13:54:29  host: user21-139.satfilm.net.pl

    mialem ten telefon doslownie 2 miesiace i powiem tak gps ,wifi jest ok aparacik jest naprawde super jednak 8mpx to juz cos.muza gra ladnie i bez zaklucen plusem jest to ze mozna z wbudowanego radia nagrywac piosenki.procesorek tylko 330mghz ale jakos daje rade.ogolnie telefonik jest cool poza jedna wada.bateria mi przy juz naprawde oszczednym uzytkowaniu ledwo wytrzymywala 2 dni.czytalem na forach ze wiekszosc uzytkownikow tak ma i to jest jedyna wada tego samsunga.niestety ale mnie jakos nie rajcuje tak czeste ladowanie.pozatym telefon jest dobry.pozdr.uzytkownikow

  • 0

    249. ~RObsonek  2011-10-03 15:59:05  host: bhf202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie narzekajcie że słaba bateria. Bateria jak najbardziej dobra ale telefonik zbajerowany i prądożerny. Po prostu za małą baterie producent dał.

  • 0

    251. ~b.rec  2012-01-15 12:34:29  host: 095160063112.slupsk.vectranet.pl

    KOmbajn dobry dużo pamięci .ogromny plus aparat wypas foty robi.divixy śmigaja lecuitko:)synbian.tylko slide po 1.5 roku po wymianie i niestety zamiennik tylko 2 miesiące.Mega wada nieszczelność na panelu wyświetlacza.potrzeba częstego demontażu w celu czyszczenia --------;(Słaba obudowa-------wyciera się strasznie od kieszeni!!!i telefon wygląda nie estetycznie.To mój 1st Smartfon ogólnie &>% 7.7

  • 0

    252. ~MIsiek  2012-03-25 21:05:59  host: 83-168-108-165.pz3-nat.espol.com.pl

    jest w tym telefonie stoper ??

  • 0

    253. ~kelto  2013-04-03 02:26:14  host: azx116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma w nim stopera, zegarka też nie ma.

  • 0

    254. ~2321  2014-04-25 14:35:16  host: bky225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung i8510 INNOV8 - czy ktos potrafi wlaczyc w tym telefonie wifi?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet