Samsung I8350 Omnia W - opinie
Telefony Samsung Samsung I8350 Omnia W Opinie o Samsung I8350 Omnia W

Samsung I8350 Omnia W

w sumie: 7
  • 0

    1. ~luki  2012-01-12 07:26:30  host: 65.49.14.86

    Drugi aparat VGA Wideorozmowa Nie yy?

  • 0

    2. ~valery  2012-01-31 15:08:32  host: 178.183.252.191.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    problem z bluetooth

  • 0

    3. ~maciek  2012-02-07 18:37:23  host: cyberfox.pl

    No wreszcie wypasiona Omnia od Samsunga :D Myślałem że Samsung skończy na Omni 2 i że tylko ona będzie najlepsza z serii OMNIA, a tu proszę, OMNIA W! Wreszcie Super Amoled, 16 mln i pojemnościówka i mocny procesor. Wreszcie model który bije Wave'a 1 i 2, Galaxy S, Ace. Tylko aparat mogli dać przynajmniej 8 Mpix,albo 12 bo dosyć już tych 5-tek i ekran mogli zrobić ze 4". Bo 3,7" na dzisiejsze czasy no to jeszcze ok, ale 4" lub 4,3" to wypas :D No i wygląd trochę kiepski, można się przyczepić i aparat jak na dzisiejsze czasy mogli lepiej wyszczególnić, a takto wygląda jak 2 Mpix i to jeszcze w pionie. No ale cóż, żadna Omnia nie została wyprodukowana specjalnie dla aparatu, jak Pixon. Ale super fonik. P.S Co tak mało komentarzy? o.O Jeden tylko. Zawsze gdy tylko jakiś telefon wychodził to zaraz roiło się od nich. Czyżby nikt go nie znał? :) Albo może tylko jednostki narazie :) Ale reklamy w telewizji to jeszcze nie widziałem, a w Plusie już jest od jakiegoś czasu. Ja mam Omnię I I900, podoba mi się ta seria Samsungów. Pozdro dla Omniowców ;D

  • 0

    4. ~MACIO  2012-02-12 15:36:14  host: z12-04.opera-mini.net

    A WIĘKSZOŚĆ I TAK KUPI TANIĄ LUMIĘ 710

  • 0

    5. ~zainteresowany  2012-02-22 11:28:02  host: 217.153.173.47

    Witam, czy ten smartfon laduje sie po usb czy tylko ladowarka? pozdrawaim

  • 0

    6. ~alto  2012-04-09 02:58:01  host: 188.146.148.156.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Oczywiście, że po USB i przez ładowarkę :P genialny telefon - wg. mnie najlepszy z Wp7, świetnie wykonany, super kolory na superamoledzie:) Ekran 3,7" moim skromnym zdaniem to rozwiązanie idealne - nie ma problemu, żeby jednym paluchem dosięgnąć wszędzie:P Aparat robi bardzo dobre foty i kręci bardzo dobre filmiki. Reszta to system, który chodzi jak burza ale w tej kwestii telefony z WP nie różnią się zbytnio. Polecam każdemu.

  • 0

    7. ~kostek  2013-04-12 10:53:30  host: host-81-190-239-199.wroclaw.mm.pl

    bardzo fajny telefonik, polecam każdemu ze względu na cenę, z takimi parametrami technicznymi trudniej o cos lepszego w takiej niskiej cenie, kupiłem na wyprzedaży w tions.pl

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet