Samsung I8190 Galaxy S III mini - opinie
Telefony Samsung Samsung I8190 Galaxy S III mini Opinie o Samsung I8190 Galaxy S III mini

Samsung I8190 Galaxy S III mini

w sumie: 171
  • 1

    1. ~sovaldo  2012-10-11 19:59:51  host: 31-128-3-17.ip.xcore.pl

    będę chyba pierwszym kupcem tego telefonu w polsce :)

  • 0

    2. ~Adam  2012-10-11 22:16:37  host: 37.30.52.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Ciekawe jaka cena. Ale podejrzewam ze duzej roznicy nie bedzie miedzy mini a zwyklym.

  • 0

    3. ~  2012-10-11 22:36:59  host: public-gprs493898.centertel.pl

    jak dla mnie lipa, spodziewałem się czegoś lepszego. Następny model nie wnoszący nic nowego.

  • 0

    4. ~  2012-10-11 22:47:41  host: z18-09.opera-mini.net

    podobno cena 250€

  • 0

    5. ~:D  2012-10-12 10:11:22  host: 81.219.84.18

    jaki wyswietlacz ma? ktos sie slabo postaral z tym opisem:D

  • 1

    6. ~ja  2012-10-12 13:21:30  host: 85.219.163.130

    poprosiłbym jeszcze o podanie rozmiaru wyświetlacza.

  • 0

    7. ~abdullah  2012-10-13 02:44:19  host: gqp42.internetdsl.tpnet.pl

    miał się dużo nie różnić od S III a różni się wszystkim ...

  • 0

    8. ~  2012-10-13 11:30:59  host: ip-93-154-244-147.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    to nic nowego!!! glaxy s advence w nowej obudowie! sciema

  • 0

    9.  2012-10-13 12:42:43

    Mogłby być jeżeli cena będzie dobra, ale przypuszczam że jako nowy model i serie S to nie będzie. S2 wydaję się być lepszą propozycją.

  • 0

    10. ~carlos  2012-10-13 19:09:45  host: 91.205.89.90

    to pewne że ma wyjście tv?

  • 0

    11. ~  2012-10-15 20:08:45  host: z38-09.opera-mini.net

    fajny fon

  • 0

    12. ~qb@  2012-10-16 00:55:27  host: 178-37-26-47.adsl.inetia.pl

    gdyby samsung wrzucił tu baterię ponad 2000mAh to byłby ideał i murowany hit!!

  • 0

    13. ~jarekrk  2012-10-17 14:18:18  host: KroCORE1-do-TechCave.net.aster.pl

    Nikt nie komentuje? Dla mnie porażką,że ten telefon nazywa się galaxy S3 mini a nie po prostu Galaxy mini new

  • 0

    14. ~Rafaldo  2012-10-17 20:48:30  host: 2.106.136.158

    Super fonik. Do Playa to pewnie i za rok nie trafi

  • 0

    15. ~asd  2012-10-18 13:44:57  host: 212.160.172.70

    za ile

  • 0

    16. ~magda  2012-10-20 16:53:02  host: 87-206-64-45.dynamic.chello.pl

    Kiedy będzie w sprzedaży w Pl?

  • 0

    17. ~x-man  2012-10-20 19:20:32  host: host-85-202-155-2.sta.tvknaszapraca.pl

    Ciekawe czy będzie miał gorilla glass?

  • 0

    18.  2012-10-20 20:02:15

    Jest za 1099 zł w Polsce.

  • -1

    19. ~  2012-10-21 10:19:13  host: z60-01.opera-mini.net

    jak HTC wyda jakiś model choćby trochę podobny do innego to 'odgrzewany kotlet' i wielki hejt a jak zrobi tak samo (albo jeszcze gorzej ) Samsung to jest emejzing i same ochy i achy... Rly?

  • 0

    21. ~:P  2012-10-25 08:55:24  host: 85.219.163.130

    Patrząc po rozdizelczości to ekran pewnie będzie miał 4 cale. Ale generalnie jest to niec nowego jak dla mnie.

  • 0

    22. ~siksa  2012-10-29 23:13:49  host: 84-10-230-182.dynamic.chello.pl

    jaka wielkość będzie miał wyświetlacz?

  • 0

    23.  2012-11-08 00:50:30

    W Brytyjskim Amazon kosztuje 300 funtów(~1500zł), czyli trochę sporo za taki sprzęt. Szczególnie że w podobnej a nawet sporo niższej cenie można dostać Galaxy S2 o lepszych parametrach.

  • 0

    24. ~  2012-11-19 15:06:33  host: z37-01.opera-mini.net

    e tam. Taki nowszy galaxy s advance. Zresztą znając stosunek samsunga do aktualizacji 4.1 będzie ostatnim na ten telefon. A poniewarz ma procesor NovaThor to raczej nie liczyłbym na pomoc z xda i od ekipy cynaogenmoda. W tej cenie (ok. 1300zł) lepiej pochodzić i kupić S II.

  • 0

    25. ~  2012-11-27 09:57:27  host: 83-168-106-29.pr1-nat.espol.com.pl

    prawie to samo co samsung advance

  • 0

    26. ~Ja  2012-12-01 20:41:16  host: user-5-173-94-252.play-internet.pl

    Witam, Czy ktoś kompetentny byłby w stanie mi odpowiedzieć po czym poznać czy w danym modelu jest opcja NFC? Najlepiej z pudełka, bo chciałem przed zakupem już coś wiedzieć. Pozdrawiam

  • -1

    27. ~Kermit  2012-12-27 19:42:51  host: 89-72-161-194.dynamic.chello.pl

    Javy nie ma???? kaszana....

  • 0

    28.  2012-12-29 23:29:26

    dziś zamieniłam Ace2 na ten S3 mini,Jeszcze nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam ale napiszę.Trochę mnie rozczarował aparat foto ale jest wieczór,ekran fajny ale nie dużo gorszy niż w Ace2.Napiszę jeszcze jak z baterią bo w Ace2 była naprawdę bardzo dobra oraz bardzo dobra jakość rozmów a w tym jeszcze nie wiem.Dam znać niezdecydowanym bo jest mało informacji od użytkowników tego cacka.Poza tym jest bardzo poręczny-bez porównania lepiej się go trzyma niż Desire X mojego syna.Sygnał w domu 30 asu-jak w Ace2.

  • 0

    29. ~nadiapl  2012-12-31 11:36:06  host: staticline-31-182-148-51.toya.net.pl

    do postu 28. tam chciałam napisać że ekran nie dużo lepszy niż w Ace2.Natomiast bardziej czuły co ma efekt taki że czasami dotknę bokiem palca i minimalnie ruszę ikonkę i aplikacja się nie uruchamia więc muszę jeszcze raz dotykać.Zdjęcia minimalnie gorsze w pomieszczeniu-w końcu za jakość zdjęć odpowiada matryca a nie Mpix.Gdybym widziała te zdjęcia przed zamianą zostałabym jednak przy Ace2.Odnośnie baterii napiszę po ok 2 tygodniach.

  • 0

    30.  2013-01-07 10:22:25

    Telefon niewarty pieniędzy.Specyfikacja jak w wiele tańszym modelu Samsunga.Na stronie TECHZAUTO.IN przegrał z S Advance bo różni się jedynie pamięcią ram(niewielka różnica).I ceną (spora różnica). A sam Android niebawem będzie ten sam.

  • 1

    31. ~sovaldo  2013-01-10 10:50:10  host: 31-128-3-17.ip.xcore.pl

    skoro ten telefon porównujesz do ace2 to masz nie pokolei w głowie

  • 0

    32. ~nadiapl  2013-01-11 20:07:36  host: staticline-31-182-148-51.toya.net.pl

    do sovaldo. Nie po kolei w głowie to ma ten kto nie znając wieku rozmówcy -wali na ty.A ja tylko pisałam że zamieniłam i wcale nie jest dużo lepszy.Trochę kultury bo to jest tylko kwestia opinii o danym produkcie.Telefon nie jest wart tej ceny.

  • 0

    33. ~przem375826  2013-01-14 01:31:59  host: 83-238-224-13.adsl.inetia.pl

    Co z wersją z NFC?

  • 0

    34. ~MC  2013-01-23 17:49:20  host: staticline-31-182-112-11.toya.net.pl

    Do nadiapl: Zastanawiam się między ACE 2 i S3 mni... Prawie wszystko już przeanalizowałem i chyba wybiorę model który będzie miał lepszą baterię. Czekam na Twoją opinią na temat baterii... Z góry dzięki. Pozdrawiam

  • 0

    35. ~toastt  2013-01-25 16:39:56  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    Mi tam się podoba :D. Coś czuję, że będzie to mój następca Ace 2 (ten sam procesor, tylko z większym taktowaniem)

  • 0

    36.  2013-01-27 10:55:45

    Mam pytanie czy ten smartfon posiada GORILLA GLASS jak jego większy poprzednik.

  • 0

    37. ~hajla  2013-01-28 07:40:15  host: 213.192.73.14

    czym ten telefon rozni sie od galaxy s advance?

  • 0

    39. ~sovaldo  2013-01-31 17:34:42  host: 31-128-3-17.ip.xcore.pl

    nadia na ty to możemy pogadać przed pałacem kultury i nauki, internet jest po to żeby wymieniać opinie nikt tutaj nikogo nie widzi nie zna i uważam że w internecie pisanie przez ty jest przegięciem, i zdania nie zmienię. no ale jest lepszy. co do ceny spada na allegro z dnia na dzień obecnie nowy 1085. zależy co komu się podoba jednym może podobać się twardy htc, innym kanciasty sony, jeszcze innym ace2 albo advance. za nowości trzeba płacić ale po jakimś czasie zawsze tanieje zresztą już to widać ten model przez 3 miesiące staniał o 250zł. kupuję ten telefon bo przede wszystkim jest to jeden z najładniejszych modeli samsunga (aktualizacja do klp w 100%, której nie dostanie ani advance ani ace2) jak i również specyfikacja jest niezła. jeżeli ktoś kupuje taki telefon to różnica ceny ok 200zł nie powinna sprawiać problemu

  • 0

    40. ~pytam  2013-01-31 22:28:28  host: 213-92-135-10.serv-net.pl

    Posiada ten telefon flesza w przeglądarce internetowej ?

  • 0

    41. ~Qba  2013-02-01 20:45:31  host: 195.116.208.180

    Te telefoniki chodzą już po allegro za około 900-950 złotych w licytacjach...

  • -1

    42. ~Misia  2013-02-02 11:10:25  host: dynamic-78-8-134-236.ssp.dialog.net.pl

    Mam dylemat. Zastanawiam się nad kupnem galaxy ace 2 a galaxy s3 mini. Nie wiem który jest lepszy. Proszę o pomoc :)

  • 0

    43. ~Radekkk  2013-02-03 22:05:45  host: acsr56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może potwierdzić, że ten smartfon ma czy nie ma diody powiadomienia o nieodebranych połączeniach czy otrzymanych wiadomościach?

  • 0

    44. ~Basia  2013-02-04 20:09:06  host: 130.82.radiotel.com.pl

    Radekkk - nie ma tej diody

  • 0

    45. ~pol galka  2013-02-04 20:09:24  host: 178-36-81-173.adsl.inetia.pl

    telefon można usadowić miedzy acer 3 a galaxy s2, większy brat galaxy 3 jest lepszy ale i 70 % droższy, po prostu komu się podoba to kupuje a nie jakaś tam wydajność, a android nie jest wydajny po prostu cenią go za personalizacje.

  • 0

    46. ~  2013-02-06 19:01:17  host: 87.116.234.229.lapy234.tnp.pl

    mam do wyboru samsunga galaxy SIII mini lub LG swift L7, co polecacie?

  • 0

    47. ~pytam  2013-02-07 18:16:40  host: 213-92-135-10.serv-net.pl

    a jak myślisz ? pewnie że S3 mini

  • 0

    48.  2013-02-09 20:24:08

    Panowie mam problem. Zamierzam sobie kupić karte SD tylko teraz jaką polecacie? Opłaca się brać np Kingson 32GB klasy 10? koszt około 80zł ? Czy istnieje jakieś forum polskie gdzie można pogadać o tej komórce?

  • 0

    49. ~michał  2013-02-14 18:45:00  host: 91.239.245.72

    Telefon mam już dwa tygodnie wiec mogę coś o nim napisać. Największą zaletą jest niewątpliwie wyświetlacz. Bardzo czuły, szybko reaguje na dotyk. Wystarczy lekko dotknąć a reakcja jest natychmiastowa. Ostrość i kolory super! Nawet w słoneczny dzień na dworze nie trzeba robić cienia ręką i wykonywać dziwnych akrobacji po to żeby odczytać sms. Telefon w ogóle działa bardzo płynnie i szybko. Internet też, zwłaszcza z pufinem, ta przeglądarka odtwarza flesz. Ma kilka fajnych funkcji np. kiedy dostaję sms albo mam nieodebrane połączenie to gdy go biorę do ręki lekko wibruje, kiedy patrze na niego to ekran się nie wygasza (chyba że w nocy bo wtedy tel nie widzi moich oczu). Jest sterowanie głosem (pisanie sms głosem, nawigacja głosowa) i działa to naprawdę dobrze, ale tylko gdy tel jest połączony z internetem i cała masa innych bajerów jak np. szybkie przesyłanie plików przez zbliżenie dwóch tel. czy sterowanie tv samsunga. Fabrycznie miał androida 4.1.1 a teraz mam już 4.1.2. Po aktualizacji jakby trochę lepiej trzyma bateria (albo mniej się nim już bawię), ale za to niemożna ustawić efektu pluskania na ekranie blokady a wcześniej było. Bateria wytrzymuje poniżej doby intensywnego użytkowania, ale po aktualizacji ma chyba jakis tryb super oszczędności, bo dzis rano idąc do pracy miałem 9% i po 8 godz było 7%, (tel w trybie gsm, wył internet i cały czas w kieszeni, ale w słabym zasięgu). Zdjęć nim nie robię, filmów też nie więc się nie wypowiadam.

  • 0

    50. ~DJ  2013-02-16 13:00:41  host: staticline-31-183-72-254.toya.net.pl

    Proszę o opinię na temat baterii. Z góry dzięki.

  • 1

    51. ~michał  2013-02-16 16:15:56  host: 91.239.245.72

    Co do baterii to myślę, że gdyby telefon przestawić w tryb gsm wyłączyć internet, wifi, aplikacje w tle itd to w trybie czuwania bateria wytrzyma około tygodnia. Natomiast przy normalnym użytkowaniu czyli trochę rozmów, kilka sms ze 2-3 godz internetu przez wifi bateria wytrzymuje 1,5 - 2 doby. Dodam, że wyświetlacz mam na maksa jasny i to on zużywa najwięcej prądu. Podczas przeglądania internetu np przez wifi bateria rozładowuje się w tempie mniej więcej 15% na godzinę, a kiedy telefon jest w trybie czuwania to ubywa maks 5% na 8 godzin, chyba że stan naładowania spada poniżej 15% wtedy na czuwaniu rozładowuje się ze dwa razy wolniej. To wynika z moich obserwacji. Podsumowując bateria jak w każdym smartfonie wymaga dość częstego ładowania.

  • 0

    52. ~DJ  2013-02-16 20:25:28  host: staticline-31-183-72-254.toya.net.pl

    Dzięki za info. Chciałbym jeszcze zapytać o tylną klapkę, znalazłem wieli opinii które mówią że jest bardzo śliska...?

  • 0

    53. ~michał  2013-02-17 09:14:29  host: 91.239.245.72

    Tylna klapka jest co prawda gładka bez żadnego gumowania, ale na pewno nie jest bardzo śliska. Telefon pewnie leży w dłoni i bardzo wygodnie obsługuje się go kciukiem lub palcem wskazującym drugiej ręki. Nigdy nie mam wrażenia, że zaraz mi się wyśliźnie i upadnie. Niema też żadnych ostrych krawędzi tylko przyjemne zaokrąglenia, co sprawia że naprawdę miło się go dotyka. Wszystko dobrze spasowane, nic nie trzeszczy tak że pod tym względem jest naprawdę ok. W poziomie obsługuję dwoma kciukami i też jest wygodnie. Podsumowując jeśli ktoś pisze, że klapka jest śliska bo się błyszczy to oznacza, że nigdy nie miał tego telefonu w ręku.

  • 0

    54. ~  2013-02-17 18:59:39  host: 77-253-59-24.adsl.inetia.pl

    To ja mam pytanie. Dlaczego ten telefon ma 4,5gb pamięci a nie jak w specyfikacji 8??

  • 0

    55. ~michał  2013-02-17 19:17:14  host: 184.105.79.173

    Wydaje mi się że 8gb to całkowita pojemność pamięci telefonu. Tak samo podaje się np pojemność dysku twardego komputera, ( powiedzmy 320 gb), ale po zainslowaniu systemu zostaje nieco mniej dla użytkowników. Myślę że tu jest podobnie.

  • 0

    56. ~surlik1  2013-02-18 18:19:39  host: staticline-31-183-38-7.toya.net.pl

    Też mnie zdziwił fakt tych 4,5 GB. Dla mnie to głupota mogli przynajmniej w nawiasie podać realną pojemność do wykorzystania - taki telefon i tylko ok 4GB pamięci, kiszka.

  • 0

    57. ~michał  2013-02-18 20:22:42  host: 91.239.245.72

    Dodam jeszcze tylko, że teraz ten telefon jest w Plus mix na przedłużenie umowy za 1 zł w 30 doładowaniach po 30 zł, ale tylko jeśli tę umowę przedłużamy przez telefon. Bo w salonie Plusa na przedłużenie mixa wcale go niema, a w abonamentach jest ze sporymi dopłatami. Wiem to ponieważ dostałem sms, sprawdziłem i oto jest!!! Jak dobrze pójdzie to niedługo będę miał kolejnego s3 mini za 1 zł.

  • 0

    58. ~michall12  2013-02-18 21:18:29  host: agij145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś, czy w Orange ten telefon jest w wersji z NFC, czy bez?

  • 0

    59. ~łukasz  2013-02-19 21:33:19  host: nat178-214-22-44.mtm-info.pl

    jak moge przedłyuzyc umowe mix zebym dostał tego samsunga galaxy s3 mini

  • 0

    60.  2013-02-19 21:40:03

    @50: normalnie, w salonie albo na www

  • 0

    61. ~brzoza666  2013-02-20 00:37:05  host: host-89-228-166-18.lodz.mm.pl

    @58 - w Orange SIII mini tylko z NFC

  • 0

    62. ~  2013-02-20 17:01:38  host: nat178-214-22-44.mtm-info.pl

    w ofercie w salonie nie maja tego tel w mixie a na stronie plusa tez nie moge go dostac wiec nie wiem co jest grane:( no i lipa

  • 0

    63. ~klnz  2013-02-20 18:51:29  host: bfa253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 59 : poproś o konsultacje na stronie plusa i zapytaj o niego ;] ja go dostałem za 1 zł na 30x30zł :)

  • 0

    64. ~michal  2013-02-20 18:58:49  host: 91.239.245.72

    Przecież wyraźnie napisałem, że jest dostępny przy przedłużaniu umowy PRZEZ TELEFON, a w salonie wogóle nie jest dostępny w mixie. Poprostu trzeba albo samemu zadzwonić jak się umowa kończy do np biura obsługi lub przez internet zamówić kontakt z konsultantem i wtedy sami oddzwonią. Obecnie w tej samej ofercie dostępny jest też htc desire x i dlatego zamiast drugiego s3 mini będę miał tego htc. Ale to wszystko można załatwić tylko przez telefon bo w salonie takie oferty są niedostępne.

  • 0

    65. ~CalVika  2013-02-22 09:40:11  host: acrn52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik lekki, zgrabny, nie wygląda na te 4". Ze względu na delikatną obudowę najlepiej od razu zaopatrzyć się w kaburę. W rodzinie Galaxy te plastiki to chyba największa wada, brakuje mi też fizycznego spustu migawki. W tym modelu minusem jest też słaba bateria, poza tym jak najbardziej OK.

  • 0

    66.  2013-02-24 10:29:28

    jest piękny:) osobiście mam niebieski:) najlepiej dokupić sylikonowa kaburę na sam tył telefonu wtedy pewniej lezy w dłoni,nie ślizga się. bateria trzyma 4dni. wyświetlacz super,głośne dzwonki. to narazie tyle po tygodniu uzytkowania;)

  • 0

    67. ~witam  2013-02-24 19:37:54  host: nat178-214-22-44.mtm-info.pl

    musiales cos doplacac do tego tel jak wziales 30x30 za zlotowke?

  • 0

    68. ~dmc  2013-02-24 21:30:15  host: 213.108.152.81.wlantech.pl

    Ale ma w koncu kamerke do wideo rozmow czy nie

  • 0

    69. ~michał  2013-02-25 06:58:34  host: 91.239.245.72

    Ma z przodu kamerkę do wideo rozmów i działa ona bardzo dobrze. Testowałem rozmawiając przez skype.

  • 0

    70. ~michał  2013-02-25 07:05:51  host: 91.239.245.72

    Biorąc telefon w ofercie 30x30 za złotówkę płacisz kurierowi 1 zł za telefon a potem normalnie co miesiąc ładujesz konto za 30 zł i te 30 zł masz na rozmowy, sms, internet w telefonie itd. Podsumowując sam telefon kosztuje 1 zł i niema za niego żadnych dodatkowych opłat.

  • 0

    71.  2013-02-25 08:58:37

    Mam ten telefon od 2 tyg i chciałbym się podzielić uwagami co do niego. Pod względem działania to uważam, że jest jak najbardziej OK a jedyne co mnie martwi to niestety akumulator. Jest to mój pierwszy smartfon a poprzednio miałem E52 z której byłem bardzo zadowolony. Porównując w tym momencie baterie obu telefonów to można powiedzieć, że jest przepaść w której dna nie widać. W tym SIII wyłączam np na noc wszystkie aplikacje, wifi, poczte, i co się da a na rano mam baterię zużytą w 25 %. Najciekawsze, że wiele z tych aplikacji włącza się samodzielnie w nocy i na rano działają sobie w najlepsze. Regularnie o północy łączy mi się poprzez GSM z internetem i ściąga kilka MB danych. Już nie wiem jak to wszystko poustawiać żeby podtrzymać żywot baterii choćby ze 2 doby przy bardzo ograniczonym użytkowaniu. Skąd taki wniosek Michała, że w trybie czuwania powinna wytrzymać tydzień ??~Ekran mam na minimum, sieć na GSM więc co jeszcze??

  • 0

    72. ~Darnok  2013-02-25 10:09:25  host: 217.8.180.78

    Witam, Michał a dostałeś ten telefon lub tego HTC? Bo dziś do mnie oddzwonili po zgłoszeniu i facet mówił, że taka oferta jak ewentualnie była to jest to błąd systemowy i będzie anulowany. Pozdrawiam,

  • -2

    73. ~  2013-02-25 11:51:36  host: nat178-214-22-44.mtm-info.pl

    jaki kolor byscie polecili forumowicze?

  • 0

    74. ~michał  2013-02-25 18:32:20  host: 91.239.245.72

    Trzeba wyłączyć transmisje danych po sieci ustawienia>więcej ustawień>sieci telefonii komórkowej>transmisja danych po sieci (trzeba odznaczyć). Wtedy telefon nie będzie się łączył sam z internetem. Trzeba też wyłączyć gps (widać to po rozwinięciu górnej belki powiadomień). Jest tam też synchronizacja(wyłączyć) i oszczędzanie energii (to włączyć). Bateria z pewnością dłużej pożyje. Darnok mam s3 mini a moja żona ma już htc desire x. Wątpię też, że to błąd systemu bo inaczej Plus nie wysyłał by sms z taką ofertą. Jeśli ktoś mówi Ci inaczej, to powiedz mu, że np twój znajomy dostał sms z taką ofertą, że nie dzieli się klientów na równych i równiejszych itd. Trzeba walczyć o swoje...

  • 0

    75. ~  2013-02-25 19:41:14  host: nat178-214-22-44.mtm-info.pl

    oj niestety nie udalo mi sie dostac s3mini bo juz jest po promocji!!! a tak myslalem ze juz go mam:(

  • 0

    76. ~Darnok  2013-02-25 19:51:52  host: static-ip-77-89-97-191.promax.media.pl

    Dzięki za informację i gratuluję fartu bo liczyć 30x30 to masz 900zł a ten telefon na allegro jest za ok 900zł czyli można tak powiedzieć, że telefon sam sobie spłacisz a masz rozmowy za 30zł miesięcznie gratis;) No mi się niestety nie udało na tego mixa a najlepsze co mogli zaoferować to mini 2 za 24x40zł :D ale to trochę niepoważne w porównaniu do s3 mini;) i zdecydowałem się na abonament z LG L9 ponieważ telefon nie gorszy od s3mini a 100zł tańszy a duży wyświetlacz akurat mi nie przeszkadza bo mam wielkie grabie;) Pozdrawiam i miłego użytkowania s3 mini wszystkim życzę.

  • 0

    77.  2013-02-26 10:24:31

    Wyłączyłem transmisje danych po sieci, pozostałe funkcje tez powyłączałem i faktycznie nieco się poprawiło. Tzn za 8 godzin zużyło mi 15% baterii. Gdyby więc tak pozostało, to dwie doby powinien wytrzymać :). Pewnie trzeba sie z tym pogodzić na ten czas, a może kiedyś b ed a dostępne lepsze baterie :)

  • 0

    78. ~dmc  2013-02-26 13:43:02  host: 213.108.152.81.wlantech.pl

    Jak wgralem na swojego sgsa jelly bean to tez faktycznie modem byl wlaczony i to jest oczywiste ze trzeba takie rzeczy wylaczac jak rowniez gps u mnie bateria jest raczej slaba ale w stanie czuwania owszem wytrzyma tydzien a jak korzystam z neta to tylko pare godzin.

  • 0

    79. ~POlak  2013-02-26 18:10:23  host: r4.limes.com.pl

    Ja go właśnie zamówiłem w T-Mobile. Obecnie mam jeszcze HTC Diesere Z ( od 2 lat ) i to , że baterię trzeba ładować codziennie to wiem dokładnie. W moim HTC przy przeglądaniu neta bateria wyczerpuje się w zastraszającym tempie, także nie straszne mi codzienne ładowanie. Njbardziej jednak będzie mi brakować sprzętowej klawiatury QWERTY. Szkoda, ze teraz nie ma nic podobnego na rynku.

  • 0

    80. ~racme  2013-02-27 18:45:11  host: agdo180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam S 3 mini jutro przyjedzie do mnie kurierem, podpisałem kontrakt na dwa lata, netto abonament 79 zł w tym, 2,5 GB neta i 1000 min do wszystkich, cena telefonu 1 zł. Po przeczytaniu wszystkich opini zdecydowałem sie an ten telefon, jest mniejszy co jest dla mnie wazne i ma bardzo dobre parametry. pozdrawiam

  • 0

    81. ~michał  2013-02-28 18:36:28  host: 91.239.245.72

    Napiszę wam o nim jeszcze jedną ciekawą i dla wielu myślę pożyteczną radę. Otóż jeśli ustawicie odblokowanie telefonu za pomocą łączenia tych kropek w kółkach na ekranie i 3 razy źle je połączycie to telefon zablokuje się na amen. Można go wtedy odblokować poprzez wpisanie pinu odblokowującego telefon (jeśli jest ustawiony, bo jeśli nie to lipa) albo przez twardy reset, ale to się wiąże z utratą wszystkich danych. Dlatego lepiej na wszelki wypadek ustawić sobie ten pin i go pamiętać...

  • 0

    82.  2013-03-01 16:10:36

    Po prostu rewelacja :)

  • 0

    83.  2013-03-01 16:18:44

    Poluję na niego :)

  • 0

    85. ~on  2013-03-03 16:43:06  host: aiu88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego nie zrobicie testu do tego telefonu ??

  • 0

    86. ~racme  2013-03-03 20:04:55  host: aegz226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria po naładowaniu pierwszym 2 dni 17 godzin, pokazuje 44 % bateri, uzytkuje normalnie bez wifi i tansmisji d anych, telefon rewelacja,

  • 0

    87. ~ara252  2013-03-03 20:42:27  host: 87-207-101-239.dynamic.chello.pl

    jak macie problemy z bateria to napiszcie do samsunga-mialem podobnie w SE Xperia S ze nic nie robilem na nim a bateria z koncem dnia byla na zero i napisalem do nich to mi odpisali aby go podlaczyc i w jakims programie zaznaczyc aby sie naprawily bledy i od tego momentu bateria trzymala normalnie/zas co do samsunga to bede mial go jutro badz we wtorek to bede sie mogl wypowiedziec

  • 0

    88. ~CavieZ  2013-03-04 10:36:52  host: public136008.xdsl.centertel.pl

    Jeżeli narzekacie na baterię to macie albo ją wadliwą albo nie umiecie konfigurować telefonu + obsługiwać. Po wyłączeniu WIFI, Danych komórkowych i Synchro - nie powinno ani 1% schodzić przez całą noc. Ja tak zrobiłem i faktycznie po 8h ciągle miałem tyle samo naładowanego akumulatorka. --- Jedynie co mi brakuje to ten efekt fali. Da radę ją przywrócić?

  • 0

    89. ~Michał  2013-03-05 08:37:20  host: 91.231.119.11

    Efektu fal niema po aktualizacji do 4.1.2. Bateria faktycznie raz traci mniej% w stanie czuwania raz więcej, ale z tym 1% to trochę przesadny optymizm. Może udało ci się taki wynik jakoś osiągnąć, ale średnio to będzie raczej 5% w 8 godz na czuwaniu

  • 0

    90. ~Kris  2013-03-05 10:51:16  host: bbd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po aktualizacji do 4.1.2. nie ma efektu fal i co nie da się z tym nic zrobić?Podobno bateria trzyma lepiej jak się aktualizacje zrobi prawda to?Bo mam zamiar w mixie kupić tego fona i chciał bym wiedzieć czy to prawda.czy warto robić aktualizacje czy nie i co ona daje.

  • 0

    92. ~zaniepokojony  2013-03-07 12:38:08  host: 195.205.221.250

    Telefon fajny ale ...Zagapiłem się (moja wina) i kupiłem bez NFC choć bardzo chciałem mieć. Bateria jak inne trzyma tyle co większość smartfonów. Dla mnie poważną wadą jest miejsce zapisywania się ściąganych apek - pamięć telefonu. 8gb pamięci (z tego co prawda tylko 4 dla użytkownika) wydawało misię dużo po SE Neo V (1gb). Ale w tam można było poprzenosić programy na kartę SD. W SGS III mini się nie da. Aplikacja do przenoszenia na kartę SD widzi tylko pamięć telefonu i nie ma opcji "przenieś na kartę SD" jak było w SG ACE czy SE Neo V. Z tym się wiąże to, że wszystko co robię z aplikacjami w telefonie (np obróbka zdjęć, filmików czy dokumenty ze skanera w telefonie to efekt końcowy zapisuje się też w telefonie zapychająć jego pamięć. Mam kartę 32 gb i prawie pusta (tylko multimedia). PS. O co chodzi z tym "efektem fal"?

  • 0

    93. ~ara252  2013-03-07 17:25:06  host: 87-207-101-239.dynamic.chello.pl

    Jak dotyka sie ekranu aby go odblokowac to tworzy sie taki efekt jakbys wode dotykal i towrza sie male fale

  • 0

    94. ~zaniepokojony  2013-03-08 07:53:04  host: 195.205.221.250

    Dzięki za wyjaśnienia efektu fal. Chyba coś takiego widziałem na htc.

  • 0

    95. ~Kiro  2013-03-08 08:39:17  host: public12459.xdsl.centertel.pl

    Siemka, mam do wyboru 2 tel galaxy s III mini i Galaxy S advance. różnica w cenie jest niewielka, ale nie mam zielonego pojęcia który tel będzie lepszy :( Proszę o podpowiedź i dziękuje :)

  • 0

    96.  2013-03-09 09:05:55

    To dwa bardzo do siebie zbliżone telefony. Jeszcze 5 miesięcy temu Advance był wyborem lepszym -cena S3 Mini znacznie wyższa. Teraz sytuacja się zmieniła bo ceny wyrównane są a nawet dochodzi do tego że u operatorów w niektórych abonamentach dostać można SIII mini taniej od S Advance. Więc bezsprzecznie leprzym wyjściem jest 3 mini . Co ma S3 czego nie ma S Advance ? : Więcej pamięci Ram , Androida 4.1.2 , Nfc , kilka ciekawych funkcji typu nie wyłączy się gdy przegląda się internet. Ps: S Advance też dostanie Jelly Bean tylko nie wiadomo kiedy. Miał już dostać dawno i nic . Co prawda jest aktualizacja w Rosji która zawiera polski język i można ją wgrać Odinem- Ale w tym wypadku byłoby to sensu pozbawione . Ps2. Są wersje Advance z NFC ale nie każdy operator taką ma.

  • 0

    97. ~racme  2013-03-10 12:35:48  host: aanz205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Panowie co to jest to NFC ? i do kolegi co mówi ze nie d a sie na karcie zapisac, otóż mi sie wszystko na karcie zapisuje, i nie pytaj jak to z robiłem bo nie wiem, podczas pierwszego właczenia sie spytało gdzie ma zapisywac i zaznaczyłem karta. pozdrawiam

  • 0

    98. ~zaniepokojony  2013-03-12 12:59:05  host: 195.205.221.250

    racme - to ciekawe co piszesz. Wczoraj byłem w serwisie samsunga i powiedzieli mi, że ta funkcja jest zablokowana przez producenta i nic nie da się zrobić. Czy napewno apki sciągane z google play zapisują Ci się na karcie? Dzięki i pozdrawiam.

  • 0

    100.  2013-03-12 21:56:25

    Dwa tygodnie temu, jako nowy właściciel Galaxy S3 mini skarżyłem się , że bateria trzyma ledwie dobę przy bardzo skromnym i oszczędnym użytkowaniu. Po 2 tygodniach prób w końcu bateria jakby się docierała i coraz dłużej wytrzymuje. Powiem tak, wyłączyłem transmisje danych po sieci GSM, natomiast Wifi mam włączone cały czas. GPS tak samo. Mam ten komfort, że i w domu i w biurze gdzie pracuje mam wifi na stale. Pocztę sprawdzam samodzielnie, FB przeglądam poprzez Firefoxa. Nie gram w gry bo nie mam kiedy, a internet sporadycznie gdyż wolę na normalnym komputerze z dużym ekranem to robić :Skutek taki, że ostatnio za dobę zużyło mi zaledwie 25% pojemności baterii. gdyby tak dalej to byłoby super!

  • 0

    101.  2013-03-12 22:24:35

    Dodam jeszcze kilka moich obserwacji z użytkowania. Otóż co do obudowy to można tanio dokupić idealny futerał który bardzo dobrze trzyma się w dłoni. Na szybę oczywiście folia (też trzeba dokupić) i zawsze to jest jakaś ochrona. Byc może faktycznie aktualizacja pomogła w zużyciu baterii bo różnica jest wyraźna. Zainstalowałem taką tapetę gdzie w trybie realnym pokazuje min. pracę procesora. Okazuje się, że najwięcej pracuje podczas przesuwania palcem po ekranie, a więc często przeglądając np strony na necie może zużywać sporo prądu. Jak już wcześniej napisałem, pomimo, że mam włączone wifi cały czas, to jak widać nie ma to już obecnie znaczącego wpływu na czas pracy baterii. NFC to taka funkcja umożliwiająca przesył danych na bliską odległość, min można tak płacić w niektórych marketach. Dziwię się trochę takim pytaniom, bo w końcu prof. Google chyba zawsze jest dostępny. Zaletą jest możliwość importu danych z innych telefonów, np Nokii, którą miałem wcześniej. Szybkość przesyłania danych np przez aplikacje Viber jest doskonała, choć zapewne zależy to tez od szybkości łącza internetowego. Sprawdzałem swoja prędkość i wyszło mi 16 Mbit/s a więc dokładnie tak samo jak na stacjonarnym komputerze. Poczta tez aktualizuje się błyskawicznie, ale robię to ręcznie, bo mam kilka skrzynek i samoczynna synchronizacja zapewne też by obciążała źródło prądu:)

  • 0

    102. ~michał  2013-03-13 06:59:47  host: 91.239.245.72

    peeet jeśli wyłączysz wifi i gps kiedy ich nie używasz oraz tą tapetę to bateria będzie jeszcze dłużej trzymać! Oczywiście zgadzam się z opinią, że najwięcej prądu zużywa podczas przeglądania stron w internecie. Według moich obserwacji jest to mniej więcej 15% na godzinę i w tle cały czas pracuje program antywirusowy i fleshpleyer, co też dodatkowo obciąża baterię, ale za to mam w telefonie widok stron taki sam jak w komputerze i bez problemu oglądam różne filmy online.

  • 0

    103. ~gryt  2013-03-13 14:34:28  host: nat4-128.ghnet.pl

    Telefon jest ze średniej półki i to niestety na każdym kroku widać. Bardzo daleko mu do s2 nie wspominając nawet o s3 do którego nawiązuje. W Polsce jest wyraźnie drogi i zbyt wysoko pozycjonowany przez operatorów. Jest to praktycznie ACE2 w innej obudowie. Zamiana z takiego lub podobnego modelu nie ma sensu. Jakosć rozmów i zdjęć moim zdaniem ciut gorsza niż w ACE2, ekran ładny, ale rozdzielczość i gęstosć pixeli najwyzej przeciętna. Jeśli ktoś chce ze telefon ze średniej półki moze być zadowolony ale cena powinna być zdecydowanie niższa bo tej absolutnie nie jest warty.

  • 0

    104. ~  2013-03-13 18:34:03  host: 031011203080.warszawa.vectranet.pl

    Pytanie do użytkowników: czy przy wyłączonej transmisji danych można wysyłać/odbierać mmsy?

  • 0

    105. ~michał  2013-03-14 06:32:07  host: 91.239.245.72

    Nie można wysyłać/odbierać mms przy wyłączonej transmisji danych. Przy próbie wysłania pojawia się komunikat, że wiadomość zostanie wysłana dopiero po włączeniu transmisji danych.

  • 0

    106. ~  2013-03-14 17:56:57  host: 031011203080.warszawa.vectranet.pl

    Czyli jest tak jak w Galaxy S+ , jak dla mnie głupota, bo przychodzący od razu trafia na stronę internetową do obejrzenia. Np. SGS II nie ma tego ograniczenia...

  • 0

    107. ~P  2013-03-18 08:45:55  host: unknown114.pwsz.pl

    Kupiłem. Na drugi dzień zwróciłem. Ogólnie ładny (Pebble blue). Matryca - kolory ładne, krawędzie czcionek poszarpane. Mimo, że ekran mniejszy niż w SII to obraz bardziej poszarpany. Jedna, dla mnie bardzo istotna rzecz - telefon NIE POSIADA CZUJNIKA ŚWIATŁA, a jeśli go posiada - to nie dziala. Samsung na stronie podaje, że czujnik światła jest. Faktycznie go nie ma lub nie działa. Dostajemy za to ręczną regulację jasności w zsuwanej górnej belce. Często korzystam z telefonu wieczorem, w nocy - jako nawigacji samochodowej. Ekran wtedy jest zbyt jasny (ustawienie na połowę). Ustawiony na minimum za dnia z kolei jest nieczytelny. Trzeba zatem ciągle regulować.

  • 0

    108. ~poket  2013-03-19 10:15:37  host: enn203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W specyfikacji jest napisane, że tel nie obsługuje formatu DivX, Xvid. I pytanie do posiadaczy ego telefonu czy rzeczywiście nie ma możliwości odtwarzania filmów w tych formatach, czy może jest jakas aplikacja, która rozwiązuje ten problem. Pytam bo jestem zainteresowany tym tel ale brak odtwarzania tych formatów to dla mnie poważna wada.

  • 0

    109. ~michał  2013-03-21 06:34:41  host: 91.239.245.72

    Flasha też podobno miał nie odtwarzać a tym czasem mam w nim internet identyczny jak w komputerze i to nawet na stronach, które oferują wersję mobilną np. wp czy allegro. Wszelkie filmy też swobodnie oglądam bezpośrednio na stronach, na których są one umieszczone. Wystarczyło jedynie doinstalować flash player i dobrą przeglądarkę. Doinstalowując odpowiednie oprogramowanie da się rozwiązać niemal każdy problem. Z DivX i Xvid też.

  • 0

    110. ~robek82  2013-03-21 07:37:42  host: user-109-243-30-207.play-internet.pl

    Kurtka przyzwyczaiłem się do noszenia telefonu w kaburze na pasku a tu telewizor 4calowy chyba się nie pomieści a bardzo podoba mi się ten telefonik. Miałem kiedyś służbowy Galaxy Mini ten pierwszy model i zacinał się, ekran czarny co jakiś czas - padaczka generalnie i poleciał do wymiany szybko, możecie napisać więcej jak wam służy ten model bo samsunga miałem tylko tą jedną sztukę a reszta to wszystko ericssony do tej pory.. ale odkąd już tylko kanciaste sony to chciałbym chyba tego samsunga na następny telefonik. Piszcie coś więcej proszę jak się sprawuje w normalnym codziennym użytkowaniu, dzięki i pozdrawiam

  • 0

    111. ~mmx  2013-03-21 23:45:57  host: dynamic-78-8-73-128.ssp.dialog.net.pl

    Żona zamówiła niebieski a dostała, wg mnie, szary. Przez kuriera w T-mobile. Jak można go wymienić na niebieski, czyli zgodny z zamówieniem?

  • 0

    112. ~michał  2013-03-22 06:28:20  host: 91.239.245.72

    Jeśli umowa jest podpisywana poza siedzibą operatora lub punktem sprzedaży to masz 10 dni na odstąpienie od takiej umowy. Trzeba jak najszybciej wypełnić dokumenty o odstąpieniu, które wraz z umową przywiózł kurier i odesłać wszystko łącznie z telefonem pod wskazany w tych dokumentach adres.

  • 0

    113. ~timi  2013-03-22 13:09:50  host: host-4-134.fizyka.umk.pl

    Czy moze mi ktos poradzic jaki program pasuje najbardziej do S3 mini...chodzi mi o wysylanie smsow z tel bedac podlaczonym do komputera...zalezy mi na łatwym i szybkim pisaniu smsow na klawiaturze....programy kies i new Pc studio odpadaja.....prosze o szybka odpowiedz....dzieki

  • 0

    114. ~kolo  2013-03-25 20:12:58  host: acwg17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam czy jest możliwość wyłączenia w tym telefonie transmisji danych, tak aby przy normalnym użytkowaniu te wszystkie uaktualnienia aplikacji, powiadomienia z fb się nie pojawiały i niepotrzebnie pobierały mi MB z pakietu? jeśli tak czy ktoś mógłby wytłumaczyć jak to zrobić ?

  • 0

    115. ~kaktyjawas  2013-03-26 11:51:11  host: user-46-112-82-33.play-internet.pl

    W tej chwili w Play ten telefon za 1zł w Formule 4.0 (bez limitu do wszystkich sieci, mmsy też, oprócz stacjonarnych 19gr/min oraz 2,5GB neta już opłacone) w abonamencie 119 zł na 24 miesiące. Gdyby to samo było za 99zł tylko umowa rok dłuższa np. 36 m-cy to byłaby to naprawdę genialna oferta. Czasy niepewne strach wychodzić z abonamentem powyżej 100zł pewnie dla większości obywateli RP. A telefonik robi wrażenie. Ten, Advance i ewentualnie Ace2 (aktualizacja androida pod znakiem zapytania i brak flasha reszta to samo praktycznie).

  • 0

    117. ~Coooba  2013-03-31 14:23:58  host: 176.97.31.93

    Witam w piątek kurierem dostałem s3mini (przedluzalem umowe). Dopiero wczoraj go odpakowałem. Okazało się ze telefon jest niesprawny. Dotyk nie działa tak jak powinien (samo odblokowanie sprawia duzy problem) pozatym sam android jest tak jakby czesciowy, to znaczy wchodząc w ustwienia ostatnią pozycja jest "tryb blokowania" a nizej nie da sie zsunąć. Operator to Orange. Nie wiem co mam zrobić facet z infolini powiedział że mogę zanieść go do serwisu gdzie zostanie naprawiony. Ale ja przeciez kupująć telefon oczekiwałem sprawnego telefonu. Jakies pomysły żeby mi go wymienili?

  • 0

    118. ~tome6626  2013-03-31 20:24:42  host: abzj38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UWAGA!! Dla osób korzystających z zestawu słuchawkowego Telefon dobrze się sprawuje jeśli chodzi o jakość dźwięku z odtwarzacza w słuchawkach ale NIE nadaje się do prowadzenia rozmów przez przewodowy zestaw słuchawkowy - nie działa wówczas czujnik zbliżeniowy i ekran NIE jest wygaszony a w związku z tym: 1. Rozmowa 10-15 minut ładnie wykańcza baterię, 2. Żeby tak długa rozmowę odbyć trzeba się zatrzymać i najlepiej wyjąć tel z kieszeni (sympatycznie podczas ulewy lub śnieżycy :))bo szanse że coś zostanie wciśnięte bez naszej woli wynoszą praktycznie 100% (rozłączenie, wyłączenie mikrofonu lub inne przeróżne opcje) Oczywiście zablokowanie wcześniejsze ekranu NIC nie daje (ekran odblokowuje się przy połączeniu przychodzącym i taki już pozostaje do końca rozmowy) . Pomijam już fakt braku wybierania głosowego po polsku - nawet aktywowanie tej funkcji po angielsku (S-VOICE) powoduje że po zakończonej rozmowie tel w dalszym ciągu oczekuje na komendy i nie wraca do odtwarzania muzyki. Oczywiście SAMSUNG nie widzi w tym problemu

  • 0

    119. ~KK73  2013-03-31 21:54:05  host: 031011213069.warszawa.vectranet.pl

    Witam. Dziwi mnie zaskoczenie działaniem baterii w smartfonach, normalka. Osobiście wykładnią funkcjonalności nowoczesnego telefonu jest wytrzymanie przy wszystkich włączonych funkcjach do wieczora. I tyle, bo właściwie nie ma smartfona który wytrzymuje dłużej. Co do tego modelu, jest lepszy od ace2 ,(gorszy wyświetlacz i niżej taktowany 2 rdzeniowy procesor, mniej ramu) i lepszy od s advanca (lepszy procesor, więcej ramu). Sgs 2 jest trochę lepszy (moim skromnym zdaniem jest to najbardziej udany telefon samsunga, oczywiście biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości). Czy warto ? Ciekawe pytanie ale odpowiedź jest właściwie banalnie prosta: zależy za ile i do czego ma służyć. Ja dałem za niego 800, więc mi pasuje i proszę nie pisać że 200 bym dołożył i bym miał......... 200 to 25% ceny i miałem chęć wydać 800. Jak bym miał do wydania 600 to ace 2.

  • 0

    120. ~michał  2013-04-04 06:54:58  host: 91.239.245.72

    Cooba a może masz włączony tryb dla słabo widzących i niewidomych. Wtedy telefon działa całkiem inaczej, zupełnie inaczej przewija się ekran (bodajże 3 palcami jednocześnie), odblokowanie też jest zupełnie inne (dwa razy trzeba dotknąć ekran blokady o ile dobrze pamiętam). Aby coś włączyć trzeba dwa razy kliknąć w ikonkę. No i mówi, którą część ekranu dotykasz. To się nazywa talkback. Aby wyłączyć wchodzisz w ustawienia>przewijasz trzema palcami na raz do dostępność>potem przewijasz do usługi>dwuklik w TalkBack i wyłączasz tym suwakiem na górze ekranu.

  • 0

    121. ~m  2013-04-04 07:03:03  host: 91.239.245.72

    Cooba prawdopodobnie masz włączoną funkcję talk back. Telefon odblokujesz klikając dwukrotnie w ekran startowy, tak samo uruchamiasz aplikacje. Przewijasz trzema palcami jednocześnie i telefon mówi też co jest napisane tam gdzie dotykasz. To funkcja dla niewidomych lub słabowidzących. Aby to wyłączyć trzeba wejść w ustawienia>przewinąć w dół trzema palcami do dostępność>potem w dół do usługi>kliknąć TalkBack i wyłączyć tym suwakiem na górze. Wtedy telefon będzie działał jak powinien.

  • 0

    122.  2013-04-04 21:44:28

    @ 119 KK73: SIII mini i Galaxy S Advance mają procesor NovaThor ST- Ericsson ale ten w S Advance to U8500 a w SIII mini to U8420 ....różnica niewielka....zwłaszcza że oba dwurdzeniowe i oba 1Ghz

  • 0

    123. ~A  2013-04-04 21:58:53  host: 91.239.245.72

    Coooba wyłącz talkback i telefon będzie działał jak trzeba. Przewijasz dwoma lub trzema palcami jednocześnie a aplikacje uruchamiasz dotykając ikonkę dwa razy. Wchodzisz w ustawienia>dostępność i wyłącz talkback. Ot i cała filozofia.

  • 0

    125. ~*  2013-04-13 17:06:28  host: ahe245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zmienić klawiaturę na numeryczną? Jak włączyć słownik?

  • 0

    126.  2013-04-17 09:30:52

    Zgadzam się z uwagą 122. I zupełnie nie zgadzam z amatorską opinią 119. S Advance nie jest gorszy od SIII mini. Te telefony dzieli wygląd ( omijam temat zainstalowanego Androida na końcu dwa te modele dostaną aktualizację do 4.2 a żaden nie otrzyma Key Lime Pie 5.0) . SIII i S Advance mają ten sam procesor Cortex A9 a NovaThor mimo innego symbolu nic nie wnosi-remis. A różnica ledwie 200mb w Ramie nie może decydować o tym który telefon jest lepszy.

  • 0

    127. ~luki431  2013-04-22 00:37:43  host: myo53.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wyłączyć działające w tle aplikacje w tym smartfonie?Mam na pulpicie program aktywne aplikacje który pokazuje 0 natomiast jak przytrzymam przycisk home to są tak jakby aktywne wszystkie strony internetowe na które wszedłem i wszystkie zakładki,czy to ciągnie prąd czy jest to tylko kilkanaście ostatnich zakładek w które wchodziłem?Jak to wyłączyć żeby nie zapamiętywał historii?

  • 0

    128. ~bkruchy  2013-04-24 09:59:38  host: 85.219.170.98

    Witam, A ktoś wie, jak przenieść wiadomości (smsy) z HTC do SIII mini? W HTC była opcja konfiguracji i ze starego telefonu przez bluetooth mozna było przegrać kontakty, wiadomości i inne dane. Tutaj niestety tego brakuje, a nawet w Kies nie ma HTC.

  • 0

    129. ~orubat  2013-04-25 21:08:24  host: af199.itcomp.pl

    Każdy telefon z androidem posiada coś takiego jak "menedżer zadać" gdzie można wyłączy działające aplikacje.

  • 0

    130. ~johan666666  2013-04-27 12:36:55  host: 58-185-124-188.rev.pro-internet.pl

    Bateria tragedia-z włączonym WIFI góra dobę przy sporadycznym sprawdzeniu poczty.-reszta może byc ok, choć przesiadłem się z NOkii E72-klasyk, nie wiem czy dobrze, okaże się. Mój ekran dotykowy nie zawsze działa jak bym chciał, pisanie na dotyku pomimo uzytkowania swype-a zaczyna sprawiac coraz mniej kłopotów-cięzko było przstawić sie ze zwykłej QWERTY Pytanko-czy ktoś wie jak ustawić internet po sieci orange? Próbuje ustawień ze strony orange i dalej nie mogę sie połaczyć przez sieć-po WIFI idzie gładko.

  • 0

    131. ~o  2013-05-07 16:11:40  host: 91.231.119.11

    130. Trzeba włączyć transmisję danych po sieci

  • 0

    132. ~m  2013-05-12 21:31:04  host: 89-65-21-162.dynamic.chello.pl

    Czy ktoś wie jak dodaję się słowa do słownika? Jestem przyzwyczajona do pisania z T9 ale niestety nie umiem znaleźć opcji dodawania nowych słów . Z góry dziękuje za odpowiedź ;)

  • 0

    133. ~Celos  2013-05-15 11:04:51  host: hsr90.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon całkiem ok. Porównując go z minimalnie tańszym LG L9 to nie warto dopłacać do mini zwłaszcza jeśli mamy zamiar przeglądać strony internetowe. L9 ma zdecydowanie lepszy wyświetlacz. I nie chodzi o różnice wielkości tylko o ostrość i wyraźność czcionek. Poza tym kolory na mini są jakieś takie nienaturalne, cukierkowe. Ale to już pewnie kwestia gustu. Zaletą mini jest możliwość wygodnego obsługiwania go jedną ręką :) Bateria standardowa czyli intensywne użytkowanie wiąże się z codziennym ładowaniem telefonu. Generalnie dobry telefon ale za tę cenę szału nie ma.

  • 0

    134.  2013-05-15 13:37:31

    KOCHAM GOOOO !! najlepszy telefon w moim życiu , aparat chodź 5 mpx robi mega fajne zdjęcia , 4 calowy ekran w sam raz do ogl filmów i do wygodnego użytkowania internetu > Wielkość telefonu jest idealna nie za duża nie za mała , świetnie trzyma się w dłoni , bardzo o niego dbam bo to delikatny telefon , jedyne co mogę powiedzieć złego to jest to że MAŁO DO NIEGO ETUI , i tyle , ogólnie telefon zaje***** 10/10 POLECAM I DZIEWCZYNĄ I CHŁOPAKĄ , telefon moich marzeń

  • 0

    135.  2013-05-15 13:41:02

    NAJLEPSZY TELEFON EVER ! TYLE POWIEM , jak ktoś narzeka na baterie to ma problem bo jak się telefon używa to dla mnie nie problem naładować pff

  • 0

    136. ~olkk  2013-05-25 12:27:42  host: wi08.246.r-ce.pl

    Witam ;) mam ten telefon dopiero pare dni i wiem że istnieje w nim możliwość nie przerywania sobie oglądania filmów podczas pisania smsa. Czy wie ktoś jak to zrobić? Bo ja nie mam pojęcia. Bardzo proszę o odpowiedż. ;)

  • 0

    137. ~info_hk  2013-05-26 20:49:33  host: 93.154.130.93

    Po pierwsze moim zdaniem i nie będę tu pierwszy 4 cale to nie jest żadne mini. Po drugie jak ktoś uważa, że można go swobodnie i wygodnie używać jedną ręką, to albo ma 2,5 metra wzrostu albo nigdy nie używał ekranu, np. 3,2 cala. Po trzecie ten Samsung ma matrycę typu pentile i uwierzcie, tego typu matryca po prostu męczy oczy. Jeśli dodamy do tego brak czujnika oświetlenia zewnętrznego, to jeśli nie będziemy pamiętać o ręcznej regulacji jasności, to albo oślepniemy w nocy albo w dzień na ekranie nic nie zobaczymy. Jakość materiałów poza szkłem ekranu, które wygląda na niezłe, jest raczej przeciętna - po prostu plastik. Podczas nagrywania filmów kamera nie ustawia ostrości i nie przyczepimy telefonu do smyczy, bo po prostu brakuje zaczepu. Niby nic wielkiego, ale komuś to może przeszkadzać. Jak nadejdzie wiadomość lub ktoś do nas zadzwoni a akurat nie ma nas w pobliżu telefonu, to ten zawibruje, gdy tylko weźmiemy go do ręki. Dla mnie to jest do niczego i kompletnie bez sensu. Jak już weźmiemy telefon do ręki to sobie sprawdzimy czy ktoś nie dzwonił. Mrugająca dioda powiadomień nie wymaga brania telefonu do rąk, żeby patrząc na niego z 5 metrów wiedzieć czy w ogóle warto do niego podchodzić. System wymaga posiadania antywirusa. Jeśli chodzi o system, to symbian umarł, Windows Phone jeszcze nie dojrzał a BB jakby dogorywał, więc jak ktoś nie lubi iOS, to niestety nie ma alternatywy dla mam poczucie zabawkowego Androida, który wymaga nienormalnej mocy obliczeniowej, żeby w ogóle działał. Ten telefon może się podobać. Jeśli trzyma się go jedną ręką a obsługuje drugą, to naprawdę wygodnie się na nim pisze. Masa aplikacji itp. to jest fajne. Mapy mi się nie podobają. Ogólnie nie wiem co myśleć o Mini. Dużo fajnych gadżetów a z drugiej strony brak elementarnych udogodnień jak choćby wspomniany czujnik oświetlenia i męcząca oczy matryca pentile. Cały ten wpis napisałem na ty

  • 0

    138.  2013-05-28 20:08:18

    Witam was, chcialem was troche poinformowac o telefonie s3mini, mam ten telefon 1 miesiac i nic sie jemu nie dzieje on ma procesor 1ghz bateryjka bardzo dobrze trzyma. Szkoda tylko ze troche drogi ale da sie z tym zyc dobry android i naprawde bardzo dobry telefon Skype gierki net wszystko dobrze chodzi. 10/10 pozdrawiam

  • 0

    139. ~info_hk  2013-05-29 21:49:20  host: esk88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nadzieję, że Nokia wróci do gry, bo zamiast porządnych telefonów, mamy dziś zabawki z Androidem... Jakby ktoś miał wątpliwości - miałem tego Samsunga przez 3 tygodnie i to były najgorsze smartfonowe 3 tygodnie w moim życiu.

  • 0

    140. ~Daro  2013-05-30 17:27:35  host: 62.29.136.38

    jesl inie ma Gorila Glass t oco to jest http://www.youtube.com/watch?v=Ccr4fnRVOZ0

  • 0

    141. ~Night  2013-06-03 13:57:40  host: apn-77-112-247-238.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam w posiadaniu sIII mini od dwóch tygodni. Przesiadłem się z Galaxy Ace, więc różnica jest kolosalna. Mam porównanie z L9, który posiada moja żona. Sam miałem wybór między s III mini a L9 i wybrałem samsunga. Dlaczego? Bo nie potrzebny mi tak wielki wyświetlacz. Mieści się w kieszeni i nie udaje przedłużenia... Minusy - jak każdy smarfon tak i nad tym trzeba posiedzieć i ustawić go pod swoje potrzeby. Choć odtwarzacz muzyki jest na pewno lepszy niż w Ace:) Po wgraniu power amp i mobo playera wiele do szczęścia nie potrzebuję. Zdarzyło mu się zawiesić i samemu zresetować po nieudanym odpaleniu jakiegoś programu. Jednak działa szybko. Gry które wymagają dobrej karty też radzą sobie na nim nieźle. Oczywiście malkontenci mogą go posądzić o słabą baterię, ale przynajmniej nie oszukuje z jej poziomem. Raczej posiada czujnik światła, bo jadąc w nocy nawigacja sama się przyciemniła.

  • 0

    142. ~Beza  2013-06-03 17:03:37  host: dva3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dwa pytania: 1.Jak zmienić, aby historia smsow byla bez wyswietlania calej historii w tych dymkach, tylko pojedyncze wiadomosci? 2. Jak dodawac wyrazy przy pisaniu SMSow, ktorych nie ma w slowniku? Ewentualnie jak szybko przejsc na pisanie reczne bez T9. Na te chwile pisanie to jakas masakra - musze wyszukiwac wyrazy zastepcze, bo nie widze opcji dodawania swoich slow

  • 0

    143. ~Karlos  2013-06-20 18:44:21  host: aajp77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad nim i Huawei Asend Y300 który lepszy

  • 0

    144. ~Marta  2013-06-25 13:15:34  host: 80.50.133.186

    Telefonik w 100% polecam! Mam go od stycznia i sprawuje się rewelacyjnie nic się z nim nie dzieje jednak ekran mam już trochę porysowany choć ani razu nie wylądował na podłodze :) Android jest świetny!!! Jak ktoś się zastanawia nad kupnem powiem tyle: Brać !

  • 0

    145. ~neville  2013-06-30 06:27:32  host: 176.100.195.85

    Telefon szalu nie robi i jest to kolejny odgrzewany kotlet w wykonaniu Samsunga. Zamiast robic takie buble mogliby sie wziasc do roboty i w koncu zrobic jakis solidny, a przede wszystkim fukcjonalny i koniecznie z lepszych materialuw niz obecnie z tego tandetnet plastiku. HTC tez ostatnio olalo sprawe i tez chyba sie zapatrzyli na Samsunga i zaczynaja brac przyklad z nich.

  • 0

    146. ~Night  2013-07-01 14:43:40  host: apn-95-40-32-180.dynamic.gprs.plus.pl

    No i stało się. Myślałem, że samoistna pauza muzyki po mniej więcej 8 minutach słuchania to wada programu, ale okazało się że nie. Będę musiał telefon oddać do serwisu. Szkoda bo do tej pory oprócz tego wszystko działa bez zarzutu.

  • 0

    147. ~stev  2013-07-08 12:34:08  host: apn-95-40-125-191.dynamic.gprs.plus.pl

    Jedno co mnie odstręcza od smartfonów to ich wielkość. Da się tego SIII mini w sensowny sposób nosić w kaburze przy pasku. W kieszeni nie wygodnie a wszelkie "skarpetki" wyglądają paskudnie

  • 0

    148. ~IWCIA  2013-07-25 08:04:54  host: static-36-125-170-79.stalowa.pilicka.pl

    Telefon ma 2 dni i normalnie KOCHAM GO. Jest rewelacyjny, wczesniej miałam Samsunga Wava 533 i nawet nie ma co porównywac, rozwiazania sa genialne i dotyk swietny,wogóle wszystko jest SUPER!!!!

  • 0

    149. ~kaska  2013-08-09 19:17:28  host: cll98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z s3 mini, mianowicie- caly czas pokazuje mi ze mam nieprzeczytana wiadomosc (czyli przy ikonce z koperta mam 1) na pasku stanu, mimo tego ze wiadomosc jest odczytana. dopiero jak uruchomie go ponownie wtedy znika ta "1" . nie wiecie czemu sie tak dzieje?

  • 0

    150.  2013-08-19 10:59:56

    Po pól roku eksploatacji S3 mini w końcu udało mi się okiełznać jądro systemu które żarło prąd z baterii w tempie ok 5% na godzinę:/ Może się wskazówka przyda komuś komu tez tak szybko bateria pada. Otóż stało się to za pomocą wyłączenia danych po sieci komórkowej. Nic więcej. Dalej mam na stałe włączone wifi czy GPS a jednak za noc teraz mi zjada ok 3-4% baterii a nie 30-40 jak poprzednio.

  • 0

    151. ~Robertotg  2013-08-28 12:10:06  host: 198.208.240.251

    Czy ktoś wie jak poprawnie ustawic telefon by przy wyłączonym transferze danych komórkowych, podczas wysyłania MMS automatycznie się ów transfer włączał i po jego wysłaniu - wyłączał? Telefon pracuje w sici Orange i ustawienia internetu oraz MMS są zgodne z ustawieniami podnymi na stronie. Gdzieś jeszcze coś mam źle ustawione, bo próba wysłania MMS kończy się wyświetleniem komunikatu, że zostanie on wysłany jak włączę dane komórkowe. Dodam że szwagierka ma ten sam model i u niej działa to bezproblemowo. Nie interesują mnie linki typu http://ustaw.orange.pl/ bo to nic nie da. Gdzie szukać dodatkowych ustawień, które blokowałyby automatyczne włączanie się transferu danych komórkowych. Oczekuję solidnej pomocy. PS. Poza tym telefon jest jak bajeczka; zdjęcia robi wyśmienite - nie spotkałem jeszcze telefonu o lepszych jakościowo zdjęciach. Net śmiga aż miło. Polecam każdemu kto chce kupić dobry telefon.

  • 0

    152. ~Dj.RichieRich  2013-09-02 10:07:46  host: user-164-126-1-109.play-internet.pl

    bateria wiadomo jak to w smartfonie dlugo nie zipie, dlatego warto wylaczyc wifi czy tryb danych kiedy go nie uzywamy to bateria potrzyma dluzej. Ogolnie super fonik. wystarczająca ilość ram przez co trudno zamulic ten fonik, sam wgralem ok 50 apek w tym gier antywira, apke automatycznie czyszcząca cache historie karte sd itp iiii....nic telefonik nie muli. smiga dosc ladnie. wart swojej ceny nie za duży ładny design. choc klapka mogla byc poliweglanowa, byc moze nie dlugo beda takie w sprzedazy do tego fonika, miejmy nadzieje. dla zaawansowanego uzytkownika smartfonów ten aparat jest godny polecenia. miałem galaxy ace, huawei ideos, Xperie i LG optimusa L7 z ktorego tez nadal korzystam. i moim zdanie jesli ktos chce sobie sprawić smartfona wybierał bym zdecydowanie tylko w samsungach, z androidem są bezkonkurencyjni:D

  • 0

    153. ~lockerka  2013-09-24 21:31:14  host: e81-83.icpnet.pl

    Co tu dużo mówić! Świetny telefon :) Przynajmniej według mnie, bo był to mój pierwszy smartphone więc nie oczekiwałam od niego za dużo. Posiadam go od mniej więcej 4 tygodni. Największym jego atutem jest wyświetlasz. 4 cale w pełni mi wystarczają. Świetnie odczuwa dotyk - natychmiast reaguje na "polecenia" ode mnie. Bardzo dobrze pisze się na nim sms-y. Aparat bardzo fajny :) Ładna ostrość, kolory nie ma do czego się uczepić :) Gry działają bezproblemowo - szybko, nie zacinają się. Przy tym modelu telefonu, Samsung bardzo się postarał! ;) Bardzo dobrze przegląda się internet. Facebook, onet lub samo google nie sprawiają żadnych problemów. Jednym słowem świetny telefon! Gorąco polecam wszystkim! :] Będziecie bardzo zadowoleni.

  • 0

    154. ~maciek  2013-10-10 23:27:28  host: non-registered.multifox.pl

    Nie opłaca się go brać, lepiej kupić używanego Galaxy S2 w ładnym stanie i się ma telefon starszy o rok ale lepszy, lub Motorole RAZR.

  • 0

    155. ~ewelll  2013-10-17 12:20:01  host: ip-93-154-220-172.free.aero2.net.pl

    Witam potrzebuje opinii który tel lepszy sony xperia L czy galaxy s 3 mini ? Który polecacie ?

  • 0

    156. ~S3 mini - badziewie  2013-10-19 22:11:40  host: 89-67-224-47.dynamic.chello.pl

    Macie problem z baterią, a wydaje się Wam, że nic nie robicie? Sprawdźcie w danych czy copsdaemon nie zżera prądu. copdeamon+jądro i w 12 godzin bateria do 0. z ciekawostek - w tym samym czasie logi zajmą blisko 3 GB miejsca w pamięci w budowanej i zostanie jej 1,82 (jeśli kompletnie niczego nie instalowaliście) lub 0 (jeśli nawigacja i inne programiki nieco pojemności też wymagały). Samsung zdaje się nie ma pojęcia co się dzieje :-(

  • 0

    158. ~Tomasz  2013-10-25 15:18:33  host: 79-139-89-223.rzeszow.hypnet.pl

    a czy GPS w tym telefonie działa pomimo wyłączonego internetu? Da się zrobić tak, aby internet w zasadzie był wyłączony i automatycznie telefon nie łączył się z siecią, przy zachowaniu możliwości sprawdzania poczty?

  • 0

    159.  2013-10-31 10:56:13

    zy nadal występuje problem z zacinającym się górnym paskiem powiadomień?

  • 0

    160. ~Tomasz  2013-11-01 14:31:56  host: 79-139-89-223.rzeszow.hypnet.pl

    Jak przebiega aktualizacja w s3mini? czy to jest skomplikowane, gdy robi się to z poziomu telefonu? Możliwe są jakieś komplikacje?

  • 0

    161. ~pepu12  2013-11-05 10:46:17  host: 213-195-189-156.ip.netia.com.pl

    Telefon mam od 2 miesięcy jak narazie same plusy szybki , dużo pamięci na aplikacje , bateria trzyma spokojnie 2 dni w trybie oszczędności, oczywiście korzystam z internetu, wyswietlacz bardzo dobrej jakości aparat robi super fotki mogę porównać do noki n8, filmy również bardzo dobrej jakości, obudowa dobrze spasowana nie trzeszczy dobrze leży w dłoni polecam !!! no i bym był zapomniał gry chodzą bardzo płynnie bez przycinania nawet te wymagające

  • 0

    162. ~Kuba  2013-11-05 23:46:16  host: google-proxy-66-249-81-225.google.com

    Witam :) Wlasnie pisze ten komentarz z SGS3 mini. Telefonu uzywam bardzo, bardzo czesto. Srednio na dzien jakas godzina, dwie rozmow; smsow srednio, okolo 50-100 wysylam. Jestem caly czas polaczony z siecia poprzez przesyl danych, bedac w pracy przez 8h non stop bawie sie telefonem. Wyswietlacz jest najjasniej jak sie da, dotyk jest wrecz cudowny. W sumie ja mam wielkie paluchy, wiec niekiedy jakas literowka jest, ale no coz :) musialbym chyba kupic SG Note III zeby nie miec z tym problemow :D. Jezeli chodzi o dlugosc zycia baterii, to o dziwo, wytrzymuje nawet dwie doby. Czytajac inne komentarze, jestem zdumiony ze codziennie telefon trzeba ladowac. Chyba trafilem na jakis lepszy model :D aha i telefon mam ponad 4 miesiace, wiec nie jest to kwestia nieuzywanej czy nowej baterii. Pozdrawiam, Kuba

  • 0

    163. ~Magdaa  2013-12-13 21:10:11  host: host-4-208.elwico.pl

    Czy tylko mi nie dziala muzyka w tle? Po za tym wszystko w 100 procentacj. sprawuje sie gdyby noe ta muzyka

  • 0

    164. ~Magdaa  2013-12-13 23:06:22  host: host-4-208.elwico.pl

    Czy tylko mi nie dziala muzyka w tle? Po za tym wszystko w 100 procentacj. sprawuje sie gdyby noe ta muzyka

  • 0

    165. ~wojtek2002  2013-12-28 19:50:34  host: user-31-174-56-140.play-internet.pl

    Mam problem od niedawna mam s3mini i nie działa mi dźwięk sms prosze pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    166. ~as1czka  2014-01-02 23:35:05  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    hej :) niedawno dostałam w prezencie s 3 mini i mam takie pytanie abym była pewna na 100%. czy w momencie kiedy w ustawieniach zaznaczy się: sieci ustawienia>więcej ustawień>sieci telefonii komórkowej>transmisja danych po sieci (trzeba odznaczyć) to czy wtedy napewno nie będzie się internet sam łączył ? pytam bo nie chcę mieć nagle dużego rachunku a także nie potrzebny mi pakiet internetowy wystarczy mi wifi.

  • 0

    167. ~Refi  2014-02-19 07:16:21  host: host-176-221-121-174.dynamic.mm.pl

    Telefon jest wporzo ale zróbcie aktulizacje bo nie da sie przenosic aplikacji na karte pamieci wiec po co tu jest karta pamieci do zdjec i muzyki bezsens skoro sa gry po kilka giga i nie da sie zainstalowac bo malo miejsca na telefonie

  • 0

    168.  2014-03-14 11:22:40

    Rewelacja!! telefon mały,poreczny a przy tym ma wszystko co potrzreba! do tego szybki i niezawodny! mam go od roku i polecam!! bateria trzyma 2 dni,przy czestym uzytkowaniu,właczonym przesyle danych i jasnosci wyświetlacza ustawionej na połowe.

  • 0

    169. ~Il  2014-03-23 23:51:06  host: 89-77-182-30.dynamic.chello.pl

    "jestem zdumiony ze codziennie telefon trzeba ladowac. Chyba trafilem na jakis lepszy model :D" napisał Kuba (162 opinia). Moj telefon używam moze pól roku, wyładowywał się non stop, każdej nocy musiałam go ładować, bo przez cały dzień do północy cale 80% baterii wyparowywało. Aż nagle w pewną środę gdy telefon rano został odłączony od ładowarki coś sie zmieniło. Do niedzieli wieczór powoli bateria sie wyładowywała, i przed północą w niedziele miala jeszcze 20%. Telefon używałam jak dotychczas. Co sie stało nie mam pojęcia, i nie mam pojęcia czy już tak zostanie. Ale życzyłabym sobie tego. Ładować ten telefon 2 razy w tyg to byłoby niesamowite ;) niewyobrażalne..

  • 0

    170. ~Wojtek111111  2014-04-23 09:14:05  host: ae133.internetdsl.tpnet.pl

    MAm ten telefon już pół roku i bateria trzyma 10 h i nie wiem co zrobić czemu pisze że ma 8GB a ma 4GB

  • 0

    171. ~xadsdfad  2014-05-04 14:39:54  host: n05-06-07.opera-mini.net

    jak karta sim w nim micro czy standard

  • 0

    172. ~Eol  2014-07-14 11:17:32  host: fhq90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 tygodni i jestem bardzo zawiedziona. Otóż mam wszystko wyłączone, jedynie włączony jest dźwięk, obrót ekranu i oszczędzanie energii, a bateria trzyma 10-14 godzin. Wszystkie aplikację kasuję w tle i to nic nie dało. Ostatnio nawet na nowo włączyłam ustawienia fabryczne, jednak to nic nie pomogło. Jak tu czytam, że bateria wytrzymuje 2-3 dni, to wierzyć mi się nie chce. Jeszcze mam takie pytanie, otóż mam zaznaczone kopie zapasowe. Po powrocie do ustawień fabrycznych, jak wiadomo wszystko się kasuje. Jak można z tych kopii zapasowych przywrócić np. muzykę, czy jest to możliwe? Jak zainstalować na każdej stronie inną aplikację? Co instaluję, to wszystkich stronach jest taka sama? Czy jest jakiś sposób, żeby ustawić swoją muzykę do przychodzących sms, bo takiej funkcji nie znalazłam? Ktoś tu pisał, że można ustawić diodę, informującą o nie odebranych wiadomościach. Jak można to ustawić. Proszę o informacje.

  • 0

    173. ~gościna  2014-07-25 23:42:47  host: 87-207-128-56.dynamic.chello.pl

    Jest super!!! Polecam wszystkim. Wielkość idealna. Rewelacja jeśli chodzi o funkcje i oprogramowanie oraz szybkość działania. Nigdy z nim nie miałam problemów!

  • 0

    174. ~majka  2014-08-14 23:09:45  host: 213-92-192-193.serv-net.pl

    mam pytanko. telefon dopiero kupiony,mam mały problem z nim. wyswietlacz jest caly czas podswietlony,nawet po zablokowaniu klawiatury ekran cały czas swieci. nie potrafie tego w zaden spsob wylaczy. prosze o pomoc

  • 0

    175. ~sebastiann84  2015-01-23 19:56:11  host: 93.176.243.196

    witam mam wlozona karte pamięci i mi caly czas ja wyswietla na ekranie w prawym gornym rogu czy to idzie jakos usunąć czy to tak ma być i nic niemoge porzeniesc na karte pamięci bo nie wiem jak

  • 0

    176. ~samsung jest super  2015-01-31 19:43:13  host: 178-36-18-111.adsl.inetia.pl

    Ja jestem zadowolona działa bardzo dobrze i się nie zacina ani nic

  • 0

    177. ~skj  2015-02-27 13:58:40  host: public-gprs516831.centertel.pl

    Bateria słaba trzyma krótko.

  • 0

    178. ~Piotr24  2015-06-09 12:07:17  host: n16-05-01.opera-mini.net

    A ja mam problem z tym że jak do kogoś dzwonie to ekran się po doslownie 2 sekundach blokuje i pojawia się taka kłódeczka w którą trzeba stuknąć dwa razy by go odblokować. Czy ktoś wie jak się tego pozbyć?

  • 0

    179. ~fun  2016-09-13 16:49:55  host: n08-08-03.opera-mini.net

    Super fonik :-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet