Samsung I7500 - opinie
Telefony Samsung Samsung I7500 Opinie o Samsung I7500

Samsung I7500

w sumie: 84
  • 0

    3.  2009-04-28 11:08:31

    teraz to mi sie podoba tylko ciekawe w której sieci bedzie dostępny

  • 0

    4.  2009-04-28 13:57:36

    chyba lepszy od Ery G1! :P

  • 0

    5. ~maxfly  2009-04-28 15:21:55  host: nat220.and-net.pl

    robi się ciekawie w mobilnym świecie. a szczególnie w mobilnych systemach

  • 0

    6. ~niewiedzący  2009-04-28 16:02:34  host: 195.116.80.1

    co to ten "pojemnościowy panel dotykowy"??

  • 1

    7. ~Dan08  2009-04-29 19:58:38  host: public60081.xdsl.centertel.pl

    Pojemnościowy panel dotykowy oznacza ze powieszchnia czuła na dotyk posiada niskie pole elektryczne, które podczas dotkniecia przez palec się zmienia i telefon odczytuje to jako dotyk. Zostało to wyszczególnione, ponieważ większość paneli posiada technologię oparta na 2 warstwach folii które przy dotyku(delikatny nacisk) stykają się ze sobą, a ta technologia jest mniej doskonała. Ekran pojemnościowy posiada iPhone ( m.in. dzieki niemu odniósł sukces patrząc na jakość obsługi, ale nie bedę go zachwalał bo nie jestem fanem tej zabawki)

  • 0

    8. ~Asmodeusz  2009-05-07 16:08:23  host: 77-252-115-250.ip.netia.com.pl

    Hmm... robi nienajgorsze wrażenie - HSUPA 5,76MB zamienia tego Samsunga w znakomity modem :) Gdyby jeszcze dołożyli mu QWERTY (ekranowa klawiatura w G1 i iPhone jest koszmarna), byłby chyba najlepszym obecnie telefonem na rynku (wg. mnie, ocz-wiście), tak to jest drugi zaraz za HTC Dream ;)

  • 0

    9. ~  2009-05-14 23:39:52  host: f96-052.opera-mini.net

    jeśli mowa o tych panelach to po prostu odsyłam do google lub wiki

  • 0

    10. ~bob  2009-05-20 19:33:05  host: bra.telnet.krakow.pl

    am am am am - kce go mieć, być taka piekna maszyn, na android chodzić, nie zwieszać sie chybu? rybu bybu

  • 0

    12. ~Faz  2009-05-28 01:16:27  host: adms254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem ciekawy czy bedzie mial obsluge multi touch

  • 0

    13. ~pablo_ID  2009-05-30 12:03:08  host: iuw114.internetdsl.tpnet.pl

    @ Asmodeusz: HTC Dream i Era G1 to jest to samo!

  • 0

    14. ~mysza-j  2009-07-08 13:39:19  host: apn-77-114-206-82.dynamic.gprs.plus.pl

    prawdopodobnie obsłuży karty pamięci nawet większe od 1024 TB dlatego ze ma on androida i używa kernela linuxowego

  • 0

    16. ~ślepiec  2009-07-14 09:24:42  host: 87-205-38-113.adsl.inetia.pl

    Al eozdzielczość ekranu jakaś taka nie z tej epoki 320x480. Do netu przydałoby się z 640x480...

  • 0

    17. ~  2009-07-15 17:56:15  host: host-89-228-94-68.olsztyn.mm.pl

    @11 alez twoj post jest glupi.. to niby jak maja sie nauczyc tworzyc systemy skoro im tego zabraniasz. idz kup sobie kaczora donalda

  • 0

    18. ~maciek  2009-08-21 12:01:56  host: 217.116.98.2

    @11 A ja przeszełem 2 lata temu na ciemną stronę mocy - Samsung i600 z WinMob i jestem mniej niż zachwycony. I7500 to ciekawa oferta, nie doczytałęm się tylko jaki ma CPU,stare arm9, czy coś z rodziny Corrtex8.

  • 0

    19. ~Aster  2009-08-21 13:42:44  host: chello089078208148.chello.pl

    Rozdzielczość, brak kamery do wideorozmów i radia to główne minusy - niestety dość ważne.

  • 0

    20. ~Matt  2009-08-21 14:04:07  host: nat.abaks.pl

    Wow podoba mi się w nim wszystko. Chyba pierwszy raz w życiu nie mogę się do niczego przyczepić:)

  • 0

    21. ~w  2009-08-25 18:07:37  host: gw3.ats.pl

    GSP? przez internet czy mozna wgrac jakas zwykla automape lub garmina?

  • 0

    22. ~kelus  2009-08-28 13:36:04  host: gpo218.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie ten telefon jest dostepny???

  • 0

    24. ~leon  2009-09-02 19:41:52  host: ssi-r.3s.pl

    Ludzie to jest złom miałem go niedawno kupilem w niemczech w pierwszysm dniu probowalem go rozszyfrowac jak wlaczyc muzyke wgrac itd w grugim juz mnie nerwica brala a na 3 dzien go sprzedalem i nie mowcie ze jestem ciemny ze nie umialem wgrac muzyki i innych zeczy tylko on jest taki glupi

  • 0

    25.  2009-09-03 20:09:12

    w play 3.09 jutro czyli 4.09 wchodzi do play hura

  • 0

    26.  2009-09-03 21:34:33

    dlaczego admin usuwa posty??? proszę na pw

  • 0

    27. ~m  2009-09-08 22:36:25  host: acwd174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon odczytuje pliki z worda/excela/notatnika?

  • 0

    28.  2009-09-11 20:07:55

    bez radia?! porażka

  • 0

    29. ~zxc  2009-09-15 13:14:27  host: icu227.internetdsl.tpnet.pl

    @leon Na pewno nie dałeś rady wgrać muzyki, bo jesteś inteligentny. Android to moim zdaniem w tej chwili najlepszy system operacyjny dla telefonów komórkowych. Gdybyście pisali oprogramowanie na komórki to zauważylibyście, że Android zapewnia naprawdę przyjemne API.

  • 0

    30. ~juzjest  2009-09-17 11:02:56  host: acua60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wydaje mi sie ze telefon jest juz dostepny w promocji Play. Nie jest to ujete w powyzszym podsumowaniu.

  • 0

    31. ~TgR  2009-09-22 23:36:26  host: 78.8.137.14

    Mam ten telefon od tygodnia i powiem tak... Mialem iphone'a bo mial rewelacyjny ekran dotykowy. Przechylalo to szale na jego korzysc pomimo wielu irytujacych wad. Galaxy natomiast to zupelnie inna bajka. Telefon nie ma masy smieciowatych gadzetow ktore dostaje sie w kazdym innym telefonie gratis od producenta. Potrzebne aplikacje i gry pobieram za darmo z marketu google (telefon ma swietne wifi) Przede wszystkim jednak ekran. Dokladnie taki sam jak w iphonie. Delikatne musniecie palcem i wszystko smiga az sie kurzy. Bajecznie prosty i intuicyjny interfejs. Dobry Gps lapiacy bardzo szybko fixa i niesamowite mozliwosci jakie otwiera mobilny internet. Bateria jest ok. Przy normalnym uzytkowaniu trzyma okolo 3 dni ( rewelacja jak na taki ekran! )Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych dostepnych ( jesli masz szczescie i uda Ci sie go gdzies trafic :)) w chwili obecnej na rynku telefonow. Ja mialem farta i cudem udalo mi sie go zdobyc w Play za 299zl!!! Z czystym sumieniem jak najbardziej go polecam i... zycze powodzenia w znalezieniu go na rynku za dobre pieniadze :)

  • 0

    32. ~jedru  2009-10-02 18:00:05  host: 7-129-251-94.net.stream.pl

    Byłbym wdzięczny gdyby ktoś kto posiada ten telefon opisał mi następujące funkcje (generalnie chodzi o korzystanie z nich): 1. wgrywanie i odtwarzanie plików muzycznych i video (łatwość, obsługiwane formaty, jakoś itd.); 2. jakość zdjęć i nagrań; 3. pisanie na wirtualnej klawce; 4. naprawde nie ma radia?; 5. ogólne poruszanie się po menu; 6. wgrywanie gier. To chyba wszystko. Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    33. ~qurarra  2009-10-02 21:13:40  host: 188.33.37.171

    dzisiaj testowałem go w play. naprawdę bardzo łatwy w obsłudze, nie miałem żadnych problemów z ekranową klawiaturą QWERTY.

  • 0

    34. ~  2009-11-12 09:31:32  host: v07-13.opera-mini.net

    wydaje sie lepszym wyborem niz htc hero w play za te sama cene.Duza bateria ,gps,5 mpx to atuty.Fajnie ze play dorzuca tez pakiet internetowy do abonamentu z tym telefonem.Jedyne wady to chyba brak radia i wideorozmow.

  • 0

    35. ~Sowa  2009-11-27 00:08:56  host: 83-168-82-169.static.espol.com.pl

    Świetne zdjęcia na nim wychodzą... właśnie waham się pomiędzy g1 a galaxy i nie wiem co wybrać...

  • 0

    36.  2009-12-07 13:19:32

    Jak długo bateria trzyma w tym telefonie?

  • 0

    37. ~stz  2009-12-07 13:50:51  host: 77-254-168-0.adsl.inetia.pl

    Czy można tym telefonem nagrać rozmowę?

  • 0

    38. ~  2009-12-26 20:43:26  host: 77-254-57-3.adsl.inetia.pl

    ma wideorozmowy??

  • 0

    39. ~kamil  2009-12-27 01:02:54  host: 94.254.143.199

    wypas maszyna ale jak mozna było zapomnieć o radiu, eh te sztuczki marketingowców, pewnie zrobią podobny model z radiem o podobnej cenie a np. wifi wyrzucą

  • 0

    40. ~Żwirek  2009-12-30 12:02:53  host: gw8.knc.pl

    telefonik jest dostepny w play~bo dzis mnie zaczepili i sie nim bawilem robi spore wrazenie szczerze mowiac... chce tylko sie dowiedziec czy jest bardzo awaryjny...

  • 0

    41. ~toja  2010-01-01 18:27:04  host: aepc236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak z odtwarzaniem muzyki? Głośne ma głośniki? I, który model bardziej mi się opłaca: Nokia 5530 czy Galaxy?

  • 0

    42. ~pablos  2010-01-03 17:53:23  host: 77-254-230-32.adsl.inetia.pl

    A ja kupie ten telefon bo mi sie podoba i ma wifi i ma gps-a i nikt nie zmieni mojego zdania.Ten telefon jest swietny

  • 0

    43. ~pogo  2010-01-08 08:22:50  host: affp110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    + bateria po formowaniu trzyma spokojnie 3 dni przy graniu, troche wifi, rozmowach i smsach :D (uważam to za bardzo dobry wynik, taki sam a nawet lepszy od nokii e51, ktora posiadam i lg ku990, ktory posiadalem ) + jakosc rozmow tez bardzo dobra + dzwonki głosne + wyświetlacz reagujący na dotyk jak w iphonie (miałem ip 2g ) + zdjęcia na zewnątrz, są bardzo dobre :o na komputerze jak i po wywolaniu :))) + wgrywanie aplikacji z marketu czy mp3, tapet filmów dziecinnie proste i szybkie + dograna latarka + dograny widok sms jak w iphonie + dograny dolphin browser (przegladarka www) + gry (robo defense rox ;) ) + wifi łaczy bez problemów z routerami z zabezpieczeniami, trzyma dobrze sygnał (na e51 w firmie nie mogłem się połączyć, to samo kierownik z spvem, galaxy daje rade! :D ) + po dograniu aplikacji ma worda, photoshopa :D itp. to teraz minusy - brak możliwości przesyłania plików przez bluetooth - brak multitoucha ^^ wyżej wymienione minusy mają być zmienione w androidzie 2.0 :) Polecam, pozdrawiam.

  • 0

    44. ~struna  2010-01-10 18:04:23  host: ib3.rudanet.pl

    po 3 dniach wysyłka do serwisu he ! padlina

  • 0

    45.  2010-01-12 15:38:35

    Jest to telefon z systemem operacyjnym Android !!!.Tak więc pytania o radio są zbędne bo takie rzeczy mozna bez problemowo zainstalowac z marketu androida .Ponadto system ten daje nieograniczone mozliwości co do konfigurowania telefonu i jak ktos nie ma do tego głowy czy czasu to neich nie kupuje Glaaxy bo sie zawiedzie .Jest to telefon dla osób używajacych mózgu !!!Wideorozmów nie ma bo nie pozwala na to Android i żaden telefon z nim tego nie ma narazie !

  • 0

    46. ~heniek  2010-01-14 17:25:37  host: metroeth-nat26.217.146.194.generacja.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego modelu: czy na ekranie pojawia się informacja o przyjściu nowego sms lub o połączeniu nieodebranym?

  • 0

    47. ~Adi  2010-01-18 00:38:18  host: cny4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heniek... nie pojawia się.. musisz (najlepiej co 3 min) zaglądać do skrzynki odbiorczej czy czegoś nie ma (zupełnie jak ze skrzynką na listy). Podobnie z połączeniami nigdy nie widać kto dzwonił ale możesz sobie spokojnie wejść w połączenia i sprawdzić kto i kiedy ostatnio telefonował.. to takie drobne niedogodności ale da się przeżyć

  • 0

    48. ~AvantaR  2010-01-18 11:44:50  host: ibv75.internetdsl.tpnet.pl

    Ogolnie to polecam, naprawde dobry telefon za te cene :)

  • 0

    49. ~AvantaR  2010-01-18 11:45:22  host: ibv75.internetdsl.tpnet.pl

    Heniek - tak, pojawia sie na gornej belce, w obszarze powiadomien. Ale mozna sciagnac widgety, ktore pokazuja takie rzeczy na pulpicie :)

  • 0

    50. ~irda  2010-01-18 23:29:25  host: router-91-202-229-18.backiel.com.pl

    A co to za koszmarek ? bez bluetootha !? toż to zwykłe badziewie , a już miałem kupować .

  • 0

    51. ~  2010-01-20 17:11:34  host: aaqf22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    46 nie... dzwonic z niego też nie można -.- jezuuu myśl człowieku

  • 0

    52. ~ghost  2010-01-20 18:46:49  host: apn-77-112-209-104.dynamic.gprs.plus.pl

    tak pojawia się taka informacja w górnym lewym rogu...

  • 0

    53.  2010-01-21 20:15:06

    witam, odp do heńka: tak, w lewym górnym rogu wyświetlacza na pasku masz ikonę pocztówki - to nieprzeczytane smsy. A teraz ja mam pytanie: skąd wziąć dyktafon do galaxy? Jest wbudowany (tylko ja go nie mogę znaleźć), czy muszę ściągnąć aplikację? Jeśli tak, to jak ona się nazywa? Z góry dziękuję za odp. pozdrawiam

  • 0

    54.  2010-01-21 20:19:33

    i jeszcze jedno: poggo napisał, że brak możliwości przesyłania plików przez bluetooth. Da się, tylko trzeba zmienić z "urządzenie audio" na "telefon" (bo galaxy jest dla innych bluetoothów urządzeniem audio). Bo tak ten samsung jest niekompatybilny z urządzeniami, które są "telefonami". Widzi je, ale nie może się połączyć. Nie wiem tylko jak zmienić te ustawienia. Albo serwis, albo może ktoś wie.....?

  • 0

    55. ~posiadacz  2010-01-22 10:11:11  host: korp14.avistamedia.pl

    na górnym pasku zadań wszystkie komunikaty sie pojawiaja

  • 0

    56. ~Protagonista  2010-01-25 21:27:38  host: public27460.xdsl.centertel.pl

    Bez telewizora? Porażka :( Czy zawsze muszę tu czytać takie pierdoły? A temu tego brakuje, a tamtemu tamtego brakuje, ku**** cuda i "takie rzeczy to tylko w erze" Znawcy od siedmiu boleści się znaleźli. Kupi jeden z drugim kilka telefonów z odzysku i wielki guru na wsi.

  • 0

    57. ~Galaxy  2010-01-27 16:26:10  host: eve139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 46 pojawia sie na pasku u gory. Jest taki pasek z wszystkimi powiadomieniami

  • 0

    58. ~IgorJuventuus  2010-01-27 16:54:50  host: 82.160.206.26

    Mam pytanie odnośnie aparatu, niby 5mpx ale inni mówia że to zwykłe 3.2mpx pod postacią 5 czy to prawda, czy on ma na prawdę 5mpx i czy robi zdjcia z jakascia 5 megapikseli

  • 0

    59. ~terefere  2010-02-01 21:05:10  host: chello087207021085.chello.pl

    dobrze zrozumiałam? Nie wyślę nikomu zdjęcia lub tapetki lub muzy za darmo przez Bluetooth? Trzeba MMS-em i płacić za to?

  • 0

    60. ~rappy  2010-02-06 14:43:38  host: 94.254.253.7

    Drogi igorze. 5MPX to nie jakosc. 3,2 to tez nie jakosc. Ilosc megapikseli nic nie mowi o jakosci zdjec.

  • 0

    62. ~eder  2010-02-09 15:11:39  host: 77-253-105-134.adsl.inetia.pl

    brak radia :D

  • 0

    63. ~SEBUNIA  2010-02-09 16:37:41  host: 77-254-222-122.adsl.inetia.pl

    on na doyk jest

  • 0

    64. ~przyszły użytkowanik  2010-02-13 13:32:45  host: chello089079254149.chello.pl

    Na 100% jest aplikacja umożliwiająca przesyłanie plików!

  • 0

    65. ~pablos  2010-02-15 13:59:44  host: 81-219-154-153.adsl.inetia.pl

    A ja mam pytanie dotyczace radia,jak to jest czy nie mozna zainstalowac radie i odbierac polsich stacji radiowych??czy poprostu telefon nie ma wbudowanej anteny radiowej i to przez to jest niemozliwe słuchanie radia???Kto mi na to odpowie??

  • 0

    66. ~ronax  2010-02-19 16:36:44  host: 088156225199.kro.vectranet.pl

    witam czy mozliwe jest sciaganie plikow przez wifi z rapida lub innych warezow? jesli tak to prosze podac max predkosc pobierania, dziekuje.

  • 0

    67. ~kr  2010-02-22 14:50:12  host: 79.139.53.226

    zastanawiam się nad tym tel i nurtuje mnie jedno... bawiłem się nim kilka minut w salonie Play i zastanawiam sie czy z google marker jest do pobranie dodatek to ustawia klawiaturę qwerty ale wzdłuż ponieważ ta standardowa jest strasznie wąska i jak dla mnie mało wygodna.

  • 0

    68. ~lol  2010-02-22 17:49:34  host: ahj161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z pisaniem esow? Łatwo idzie na tej ekranikowej klawaiturce?

  • 0

    69. ~kox  2010-02-23 09:32:40  host: 77-254-46-123.adsl.inetia.pl

    berdyo fajnz telefonik mam go juy 3 lata

  • 0

    70. ~pablox  2010-03-02 21:26:48  host: 77-253-120-75.adsl.inetia.pl

    radia nie ma ale radia fm bo internetowe odtwarza sie spokojnie,pozatym ma 8 gb wbudowanej pamieci wiec na co komu radio jak mozna własna muzyke wrzycac :D

  • 0

    71. ~kibic  2010-03-11 17:34:45  host: ns1.mrr.gov.pl

    Taaa... wrzuć se koleś najświeższe wiadomości na te swoje 8 gb.

  • 0

    72. ~Już użytkownik  2010-03-15 20:24:46  host: chello089079254149.chello.pl

    @kr wystarczy wejść w internet, na stronie głównej masz google.pl i wystarczy obrócić telefonik :) @lol smsy pisze się bardzo wygodnie, zawsze można wgrać różne aplikacje usprawniające jej działanie np better keyboard z android market :) Polecam telefon

  • 0

    73. ~Rolner  2010-03-31 11:24:22  host: 212.17.152.98

    To może ktoś poradzi mi jak zgrać zdjęcia z tego cudu techniki.Samsung pc studio nie obsługuje tego modelu.W trybie pamieci masowej nie chce sie otworzyc.Czekam na propozycje.

  • 0

    74. ~Labil  2010-04-30 11:16:46  host: h-87-199-43-151.dolsatbelchatow.pl

    Czy na Android Market jest aplikacja umożliwiająca odtwarzanie filmów DivX i XviD ( najlepiej darmowa ) ???

  • 0

    75.  2010-05-01 05:16:11

    Czy ten telefon ma odtwarzacz DivX i Xvid ? Jeśli nie ma, to można ściągnąć aplikację do ich odtwarzania ( proszę o nazwę ) ? Przeglądałem pobieżnie Android Market i nie zauważyłem nic adekwatnego .

  • 0

    76. ~  2010-05-01 12:08:55  host: t10-11.opera-mini.net

    rolner zgraj zdjęcia na kartę i kartę do laptopa i masz :D

  • 0

    77. ~Bzyczek  2010-07-02 13:37:03  host: gnh131.internetdsl.tpnet.pl

    Ktoś napisał na co komu radio...a ja lubie słuchać radia gram w konkursach radio ZET i RMF i dobrze wiedzieć czy już do mnie dzwonią. Może nowsza wersja Androida naprawi ten problem?

  • 0

    78. ~Michu  2010-08-08 14:11:21  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    E tam wole swojego iphone 3gs

  • 0

    79. ~źle  2010-08-18 17:57:29  host: public32000.xdsl.centertel.pl

    Procesor Qualcom 528 MHz :(

  • 0

    80. ~Qstachu  2010-09-22 09:45:41  host: 088156237093.belchatow.vectranet.pl

    Telefon OK, w stosunku do swojej ceny, ale bardziej nadaje się jako gadzet i zabawka niż normalny tel do pisania i rozmawiania, najbardziej brak diody sygnalizującej nieodebrane połączenie lub sms, a także np włączone wi-fi czy gps.

  • 0

    81. ~kari  2010-10-22 00:47:49  host: acgv169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajefajny sprzęt. Mam go już niemal rok i działa bez zarzutu :) Wpisywałam tu posty w styczniu jak miałam jakieś dylematy, w pierwszych tygodniach użytkowania. Dziś jestem szczęśliwą posiadaczką, a dylematy w większości się skończyły. Nic się nie wiesza, nic się nie psuje, a telefonik spadał już z biurka kilka ładnych razy... (choc na moje pytanie o blutuf nikt mi nie odpowiedział i do dziś tego problemu nie rozwiązałam, ale nauczyłam się z tym życ;)) tak więc uczciwie polecam telefonik i pozdrawiam wszystkich ;)

  • 0

    82. ~androidfan  2010-11-05 16:27:39  host: chello087206087233.chello.pl

    kari, podobnie jak Ty, ja również użytkuję telefon od stycznia, też spadał kilka razy z biurka i ogólnie swoje przeżył. Jeśli chcesz wysyłać pliki przez bluetooth to polecam wgranie nowego ROMu pod nazwą GAOSP. Dzieki temu Twój Galaxy będzie zaopatrzony w najnowszego Androida 2.2.1 z pełnym wsparciem dla bluetooth i wiele wiele innych :)

  • 0

    83. ~adam  2010-12-14 19:57:55  host: dtl117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Procesor Qualcom 528 Mhz ale da się wycisnąć nawet 2 razy wyle

  • 0

    84. ~Mateuszek  2010-12-29 17:11:22  host: user-46-113-78-166.play-internet.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu, ale słyszałem, że na starym androidzie ma badziewiastą kamerę. Czy na nowym androidzie to poprawili i czy jest multitouch?

  • 0

    85.  2011-01-04 12:50:07

    witam jestem laikiem odnośnie telefonów kom. własnie mam zamiar podpisac umowe w jednej z telefoni komórkowych i nie wiem jaki tekefon mam wybrać . W ofercie jest ich dużo , interesuje mnie telefon który ,robi ładne zdjęcia i nagrywa dobrej jakości filmy posiada system do którego jest wiele ogólnodostępnych aplikacji) ale też z darmowym gps wiem że to za wiele wymagań w stsunku do kwoty jaką mogę wydać w play-u zaprponowali mi modele: samsung galaxy i5700 htc widfire samsung wave 723 samsung wave 533 bardzo proszę o pomoc który z w/w modeli wybrać

  • 0

    86. ~Yar  2011-01-14 12:19:34  host: 180-176-78-94.net.stream.pl

    Ten model jest wyposażony w Android 1.5, który jest bardzo przestarzały i różnica między nim a 1.6 jest większa, niż między 1.6 a 2.0. Znaczy to, że nie odpalisz współczesnych, coraz to fajniejszych gier i aplikacji. Istnieją metody wgrania nowszego Androida, ale to tylko dla zagorzałych fanów Samsunga... kto nim jest? :D Lepiej już kupić inny telefon z nowszym systemem. Są tanie modele, wystarczy poszukać... np. LG 540, Sony Ericsson X8, 10 itd... Ps. piszę aplikacje i gry na Androida od wersji 1.6 w górę...

  • 0

    87. ~Eh...  2011-01-30 12:58:44  host: 62.244.139.190

    Jest Android 2.2.1 Froyo na ten telefon działa wyśmienicie nawet po podkręceniu procka do 700MHz :D polecam.

  • 0

    88. ~wylajtowana,  2011-07-30 16:12:46  host: 093105002041.radomsko.vectranet.pl

    wiecie może jak zgrać fotki na komputer ?

  • 0

    89. ~Levsi  2013-09-23 15:24:06  host: 89-65-86-55.dynamic.chello.pl

    Posiadam problem chciałem zresetować mój telefon (samsung 17500) podczas resetu wyskoczył obrazek (Telefon i znak z wykrzyknikiem) zamiast się zresetować to ta ikona pozostaje a telefon nie reaguje na nic wyjmowanie baterii i ponowne załączenie skutkuje kontynuacją resetu proszę o pomoc. Telefon podłączony do pc samsung nie zostaje wykryty

  • 0

    90. ~Wielkifan  2014-12-02 08:57:42  host: 213-199-214-162.matcom.com.pl

    Mam ten telefon od roku i niestety jedna wielka porażka. Słaba antena, na htc, i nokii pełen zasięg a na szajsungu gubi non stop. Wifi też często urywa. Chyba jest to ostatni samsung jakiego kupiłem.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet