Samsung i7110 - opinie
Telefony Samsung Samsung i7110 Opinie o Samsung i7110

Samsung i7110

w sumie: 50
  • 0

    1. ~janek  2008-10-22 07:35:58  host: aatf100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieźle się zapowiada

  • 0

    2. ~grzal  2008-10-22 08:31:41  host: edr178.internetdsl.tpnet.pl

    no no - calkiem niezle - ale chociaz ten 2,6 calowy ekranik moglby byc dotykowy - wtedy mialby absolutnie wszystko!!

  • 0

    3. ~  2008-10-22 09:58:32  host: aakd246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze wyglada jakby mial byc za złotówke w orange:(

  • 0

    4. ~p  2008-10-22 15:14:28  host: zaczek.nat.student.pw.edu.pl

    jak dla mnie następca i550w

  • 0

    5. ~  2008-10-22 15:35:15  host: 195.116.80.1

    fajny :) szkoda, że wyświetlacz tylko 265 tys kolorów ale tak nawet niczego sobie

  • 0

    6. ~BeZeL  2008-10-22 16:35:37  host: limbo.altec.pl

    !FIRST! Telefon mialem z 1 h i... jest boski ! Najlepszy smartfon z symbianem ! Samsung jest juz taki jak Nokia [ nawet moze juz lepsza ] Gratulacje konstruktorom ! :]

  • 0

    7. ~pierwszy;)  2008-10-22 17:10:32  host: edw186.internetdsl.tpnet.pl

    całkiem fajny i wypasiony fonik, tylko że to samsung..... moje wrażenia z tą marką telefonów wcale nie są pozytywne - miałem kilka i to były słabe modele. kto wie może i7110 to zmieni?

  • 0

    8. ~  2008-10-22 17:50:54  host: csknet-84-234-33-183.csk.pl

    brakuje wyświetlacza 16 mln kolorów i troszkę za gruby :D reszta? - super :D

  • 0

    9.  2008-10-22 19:09:45

    gps, geo-tagging, fm transmiter, symbian, wifi, hsdpa, bluetooth - jest tego trochę, sprzęcik jak malowany

  • 0

    10. ~  2008-10-23 10:10:40  host: 85.128.7.41

    Kolejne cacko od SAMSUNGA!!!

  • 0

    11. ~Sebq  2008-10-23 15:47:12  host: 093105093162.legnica.vectranet.pl

    Bardzo, bardzo dobry telefon :D Tylko cena mnie martwi...

  • 0

    12. ~uno  2008-10-23 21:48:38  host: dmi133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brakuje tylko wbudowanej sauny i wodospadu, poza tym chyba ma wszystko ;)

  • 0

    13. ~playmen  2008-10-23 22:26:50  host: user-89-108-222-197.mobile.playmobile.pl

    Ciekawe jaka cena, a fm transmiter to powinni motowac juz jako standard w komorkach!

  • 0

    14. ~pierwszy;)  2008-10-23 23:37:51  host: edw186.internetdsl.tpnet.pl

    kurczę, bardzo fajny fonik i do tego jeszcze na symbianie. zapowiada się wielce interesująco i na pewno stanie się poważnym konkurentem multimedialnej serii n nokii (a już na bank powala n82) ciekawe kiedy trafi do Polski - skusiłbym się na niego a fanem samsunga nie jestem (z powodu wcześniejszych nieciekawych doświadczeń z tą marką)

  • 0

    15. ~Sa-m  2008-10-24 10:40:17  host: mail.integral-tech.pl

    Telefonik ciekawy, parametry jeszcze ciekawsze - interesujaca cena i sukces murowany.

  • 0

    16. ~ironfan  2008-10-24 13:11:14  host: 87-205-247-40.adsl.inetia.pl

    Z tego co napisali na GSMArena to będzie to świetny fon...

  • 0

    17. ~ale fon  2008-10-25 10:38:37  host: abgi182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gps 16gb-karty 5mpx z flaSZEM No wszystko po prostu wszystko

  • 0

    18. ~Dj  2008-10-25 15:19:12  host: five.org.pl

    No no Zapowiada się ciekawie;)

  • 0

    19. ~Boj  2008-10-26 17:29:32  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Super fon.

  • 0

    20. ~lewita  2008-10-29 21:07:08  host: w3cache.dialog.net.pl

    Z tymi rozmiarami będzie dobry do odgarniania śniegu.

  • 0

    21. ~  2008-11-04 14:25:13  host: do-atman.hypernet.pl

    Po pierwsze po co mam miec 16mln kolorów ? żeby bateria mniej trzymała , czy dla szpanu i tak czlowiek różnicy nie zauważy , a pozatym wyświetlacze Samsunga 262tys są lepsze niż 16mln Nokii , a pozatym on ma wyświetlacz OLED więc wszystkie wyświetlacze 16mln Nokii wymiękają lącznie z N96 no może po za N85 :P

  • 0

    22. ~  2008-11-15 22:13:10  host: ayi192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 8: telefon o grubości 12,9 mm to dla ciebie za gruby? :D

  • 0

    23. ~512  2008-12-09 17:50:55  host: 093105055059.swc.vectranet.pl

    zauważam podobieństwo do U800

  • 0

    24. ~ja  2009-01-10 18:35:47  host: bmy181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje to cacko?????

  • 0

    25. ~john  2009-01-17 13:54:11  host: chello089075029146.chello.pl

    Telefon jest fajny, dobrze wykonany z tyłu ma aluminiową pokrywę, nic nie trzeszczy, i nie jest taki duży jak by się wydawało, ogólnie polecam.

  • 0

    26. ~kks  2009-01-28 23:23:10  host: chello089076205131.chello.pl

    Witam. czy ktos wie kiedy bedzie można go kupic?

  • 0

    27. ~bezele  2009-02-09 17:08:37  host: fbj114.internetdsl.tpnet.pl

    witam.wiadomo coś o sprzedaży tego telefonu w Polsce??

  • 0

    28. ~pawel  2009-02-21 17:41:31  host: bni141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy bedzie on na allegro??????????prosze o odpowiedz

  • 0

    29. ~rodzyn  2009-02-24 20:04:29  host: bmj117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy bedzie na allegro?

  • 0

    30. ~fifi  2009-02-28 11:37:56  host: bnj154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiaomo kiedy bedzie na allegro??????????

  • 0

    31.  2009-03-12 11:56:07

    Ten telefon jest juz do nabycia w Media Markt i w sklepie samsung

  • 0

    32. ~lu007  2009-03-15 12:27:15  host: 195.116.179.18

    JUZ JEST!!!!

  • 0

    33. ~dr1nk  2009-03-20 20:32:05  host: dlc135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś kiedy będzie oferowany u naszych PL operatorów?

  • 0

    34. ~aaaa  2009-03-23 20:25:33  host: chello089079019211.chello.pl

    tak na allegro będzie jutro-fifi nie żartuj w sprzedaży będzie dopiero od listopada

  • 0

    35. ~nick  2009-04-01 11:12:06  host: 210.94.41.89

    a ja powiem tylko ze ma BARDZO fajny wyswitlacz :D

  • 0

    36. ~capekpl1  2009-04-15 17:41:37  host: 77-254-222-232.adsl.inetia.pl

    ja dziś go kupiłem za 1000zł tanio nie

  • 0

    37. ~Malkontent  2009-04-30 17:37:19  host: 188.33.15.231

    Fajny, ale dopatrzyłem się paru drobnych mankamencików: brak wejścia minijack na słuchawki, mikro przyciski funkcyjne, niezamykany obiektyw, no i trochę sporawy. Gdyby nie to to byłby ideał.

  • 0

    38. ~mlody  2009-05-03 21:46:06  host: gnv99.internetdsl.tpnet.pl

    i jakos ci sie niespodobal bo go sprzedales

  • 0

    39. ~krafan  2009-10-05 09:58:01  host: host-81-190-87-87.gdynia.mm.pl

    Używam tego fona od kilku miesięcy. Nie znalazłem niczego do czego można by się było przyczepić. Aparat bardzo dobry, bateria rewelka, jakość i obsługa na szóstkę z plusem

  • 0

    40. ~ochomak  2009-10-05 16:48:32  host: ccb46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy obecnie FON samsunga

  • 0

    41. ~  2009-11-09 13:25:25  host: arkus.prz.edu.pl

    Czy powala N82 to nie wiem (mam N82) bo brakuje mu choćby xsenona a jest większy od Nokii. Ale może skusze się żeby sprawdzić :P

  • 0

    42. ~  2010-03-08 10:17:40  host: 188.147.205.196.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    kolego numer 5~p - po co ci więcej?ile w stanie jestes rozróżnić?bo watpię bys był w stanie rpozpoznac 30 tysięcy kolorów...pozatym na tym wyswietlaczu jednoczesnie wyświetlisz TYLKO 76800 kolorów wiec jaki sens ładowac więcej? 65 tysięcy równiez by wystarczyło ale wam bajeczki od nokii z milionami zryły łeb...jeszcze napisz że to złom bo irdy nie ma...

  • -2

    43. ~jacek  2010-09-04 09:16:35  host: net01.mlyniec.gda.pl

    to złom bo irdy nie ma

  • 0

    44. ~Rafał  2010-09-25 22:28:52  host: host-81-190-87-87.gdynia.mm.pl

    używam tego telefonu już rok i jak na razie nie ma godnego sobie konkurenta.

  • 0

    45. ~Merlin  2011-06-29 15:26:59  host: korp14.avistamedia.pl

    Godny następca i550w, którego używałem półtora roku. Ten też powinien mi długo posłużyć!

  • 0

    46.  2011-07-16 14:35:41

    Pierwsze wrażenie - solidność wykonania. Telefon czuć w ręku i o to chodzi. Nie ma obaw o uszkodzenie podczas niegroźnych upadkow. Bateria bardzo dobra, ekran AMOLED rewelacyjny. Niewiele dziś telefonów w monoblocku z tak dobrym ekranem. Transmitter FM, bardzo dobry AGPS,aparat foto.. Czego chcieć więcej?

  • 0

    47.  2011-08-29 18:13:02

    z chęcią kupiłabym ten model... tylko gdzie ?

  • 0

    48. ~korba  2011-10-16 14:45:34  host: 095160162189.bogatynia.vectranet.pl

    no właśnie, gdzie można go dostać? jest w play, ale umowom z sieciami dziękuję...

  • 0

    49. ~PatrykP  2011-12-10 08:40:49  host: 89-74-52-159.dynamic.chello.pl

    TELEFON REWELACYJNY.TYLKO JEDEN MINUS JAK SIE ZEPSUJE NIE MA NIGDZIE CZESCI ZAMIENYCH DO NIEGO! NAJE SIE TYLKO DO WYRZUCENIA!!!! WIEC RADZE SIE DOBRZE ZASTANOWIC NAD KUPNEM.

  • 0

    50. ~gorbaczow  2012-02-22 22:17:07  host: 77-255-242-251.adsl.inetia.pl

    lepszy niż nokia e52 w każdym wydaniu *oprócz baterii , świetne kolory i duży wyswietlacz , najlepsza obudowa jaką kiedykolwiek widziałem , bardzo szybkie menu , bardzo głośny ,dlaczego go nie ma w takiej skali jak e52 ??? przecież to jest lepsze niż nokia e2

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet