Samsung I5800 - opinie
Telefony Samsung Samsung I5800 Opinie o Samsung I5800

Samsung I5800

w sumie: 132
  • 0

    1. ~Artiu  2010-09-04 10:32:24  host: chello089072168216.chello.pl

    Czy posiada ktoś tego fona?

  • 0

    2. ~Majestic12  2010-09-05 00:44:28  host: 77112.algo.radman.pl

    Jest już w erze minimalnie droższy od i5700 i mam pytanie czy jest od niego lepszy

  • 0

    3. ~K  2010-09-05 12:05:05  host: u148.softpro2.pl

    ja też jestem ciekawa czy ktoś go ma i czy słabsza rozdzielczość wyświetłacza w porównaniu do np I5700 daje się odczuć

  • 0

    5.  2010-09-05 15:49:54

    czy bardzo jest odczuwalna gorsza rozdzielczość niż np w galaxy spice

  • 0

    6. ~skuty  2010-09-08 22:52:35  host: host93-178.tvk.torun.pl

    Witam! Byłem dziś w salonie ery i bawiłem się obydwoma phonami. Różnica rozdzielczość pomiędzy i5800 a i5700 JEST zauważalna ale naprawdę na i5800 miło się patrzy i w cale te parę px mniej nie przeszkadza. Ja osobiście jutro idę podpisać umowę i decyduje się na i5800. Telefonik ma o niebo lepszy odtwarzacz mp3 od spicy + radio, zaklepany update Androida do 2.2, lepsze WiFi, dłużej trzyma bateria i jest też zauważalnie szybszy od Spicy.

  • 0

    7. ~mareee  2010-09-11 10:19:02  host: 87.250.186.253

    Jest wiele różnic między tymi telefonami: 1. i5800 ma lepszą wideokamerę 2. i5700 ma szybszy procesor od i5800 3. i5700 ma większą rozdzielczość 4. Bateria trzyma tak samo. Więc jest wybór.

  • 0

    8. ~skuty  2010-09-15 18:21:47  host: host93-178.tvk.torun.pl

    Otóż mylisz się, bateria w i5800 trzyma dłużej dzięki nowszemu technologicznie procesorowi i niższej rozdzielczości. i5700 ma szybszy procesor ale działa dużo wolniej ze względu na to że pracuje na wyższej rozdzielczośći.

  • 0

    9. ~  2010-09-17 07:36:15  host: public56665.xdsl.centertel.pl

    Męczę go juz parę godzin. Do tej pory nie znalazłem żadnego problemu,jedynie jakies drobne niedociągnięcia. Ma wszystko czego potrzeba Opinie ludzi piszących o słabszym ekranie trzeba traktować z przymrużeniem oka Ekran jest mniejszy z racji gabarytów telefonu, rozdzielczość jest odpowiednia. Poza tym soft jest bardz

  • 0

    10. ~Dzikus  2010-09-17 08:36:54  host: public56665.xdsl.centertel.pl

    Witam. Mam ten telefon od wczoraj. Moje wrażenia na chłodno są pozytywne (miałem już sporo zabawek). Telefon w tej klasie jest dobrym produktem. Wszystko działa od pierwszego włączenia. Można zaobserwować jakieś drobne niedociągnięcia, ale każdy produkt ma takowe. Znana jest dyskusja na temat rozdzielczości ekranu. Wprawdzie ekran jest dosyć mały ale przecież to zależy od gabarytów całego telefonu. Rozdzielczość całkiem przyzwoita, fakt, że jest to parę pikseli mniej nie przeszkadza absolutnie w ogólnym użytkowaniu. Ekran jest czuły, dobrze reaguje na dotyk. Pisałem nawet esy z opcją SWYPE, po krótkim treningu całkiem nieźle to wychodziło, choć opcja przecież nadal jest eksperymentalna i ekran dość mały. Nawet w pionie esy można bez większych pomyłek ciągiem pisać, czasem trzeba poprawić jakąś literkę, ale to normalka w dotykowcach. Filmy z youtube szybciutko, bez problemu, nawet 720p jedzie prawie płynnie (zdarzają się minimalne przeskoki co parę sekund). Ogólnie moim zdaniem bardzo dobra praca softu, aplikacje płynnie działają, dograłem parę aplikacji z Android Market i śmigają bez problemu. Zainstalowałem PAW Server, przez to pełna obsługa telefonu przez komputer za pośrednictwem Wifi. Fajna zabawa ;-). Ogólnie polecam w tym segmencie. Osoby które narzekają na rozdzielczość ekranu zapominają chyba, że telefony z dużymi amoledami są dwa razy droższe. Pozdrawiam.

  • 0

    11. ~mat  2010-09-18 18:47:49  host: dha42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam fonika, bardzo czuły ekran dotykowy, jest dość duży ale mi to nie przeszkadza, posiada bardzo rozbudowane menu podobne do iphona, nic się nie muli, muzyka gra naprawdę głośno jak na taki telefon

  • 0

    12. ~tm  2010-09-20 09:00:44  host: 80.50.228.182

    co to znaczy 'video HD'? czyżby aparat z trzymegową matrycą nagrywał filmy w 720p?

  • 0

    13. ~chris  2010-10-01 16:32:40  host: host9-53.chomiczowka.waw.pl

    banał nale czy i5800 jest w metalu czy plastiku ?

  • 0

    14. ~loozaq  2010-10-04 10:26:37  host: 80.50.235.238

    obudowa - plastik. Co do samego telefonu to jednak czasami bez przyczyny sie zacina na kilka sekund. Na razie nie udalo mi sie znalezc przyczyny, wiekszosc czasu wszystko dziala super, a czasem po kliknieciu (np na kotakty/wiadomosci) ekran sie czysci przed zaladowaniem zawartosci, ale zawartosc laduje sie po kilku sekundach.

  • 0

    15. ~dom  2010-10-04 10:28:42  host: 87-205-51-182.adsl.inetia.pl

    a co z telefonami z ery? mają wgrany soft tej firmy, czy są "czyste" fabrycznie?

  • 0

    16.  2010-10-04 13:14:35

    Do chris: plastik PS.tel mam pare dni,niedlugo podziele sie moja ocena.

  • 0

    17. ~ktos  2010-10-05 17:14:02  host: 77-254-20-44.adsl.inetia.pl

    Jaki jest w tym fonie wyświetlacz: TFT czy Super Amoled ?

  • 0

    18. ~:)  2010-10-06 18:26:15  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    podobno super amoled

  • 0

    19. ~Trafko  2010-10-07 19:55:48  host: 88.220.37.74

    Gość z salonu odradził mi opierając się o ulotkę z ery , że telefon nie posiada WLAN. Z opcji wynika ,że posiada WiFI 802.11b/g/n. Jestem na kupnie i tylko mnie trzyma ta niepewność , a sprawdzić nie mam jak bo salon jedyny w okolicy ubogi.

  • 0

    20. ~gosc  2010-10-11 12:20:02  host: 91.146.219.172.ip.abpl.pl

    posiadam i ma na 100000% Wifi. Zresztą bardzo fajny sprzęt.

  • 0

    21. ~:)  2010-10-12 01:16:28  host: chello089078019184.chello.pl

    niestety...na stronie samsunga w opisie -"super amoled" a w specyfikacji TFT. szkoda...i tak kupie:)

  • 0

    22. ~ozim  2010-10-12 11:00:34  host: host-89-174-180-39.eturbo.pl

    WiFi jest i dziala doosyc sprawnie. Nie ma tragedii. Calkiem sprawny biorac pod uwage cene! Bateria chyba dobra (1,5-2dni) intensywnych cwiczen. Ciekawe ile wytrzyma na samym dzwonieniu w granicach rozsadku? Pozdrawiam!

  • 0

    23. ~Jeru  2010-10-12 13:45:54  host: 77.236.26.100

    Orientuje sie ktoś czy obsługuje (przegladanie i edycja) pakiet office: word, excell; oraz pdf? Pozdro

  • 0

    24. ~pablo  2010-10-12 13:52:32  host: 83.238.241.174

    juz chcialem lg gt540 brac, ale na 99% wybiorę tego samsunga, cena rynkowa prawie ta sama, a parametry lepsze. :P ciekawe jak bedzie z rootowaniem tego tel. i bateria?

  • 0

    25. ~user  2010-10-13 14:36:50  host: hera.tvtom.pl

    Spokojnie bierz -wifi hula aż miło.

  • 0

    26. ~marian  2010-10-16 12:13:07  host: 91.146.219.172.ip.abpl.pl

    23. oczywiscie ze obsluguje przeciez to android

  • 0

    27. ~how ?  2010-10-16 19:07:24  host: chello089072089112.chello.pl

    pomocy!! Jak mam importowac kontakty z karty sim ? Porosze o w miare dokladny opis przebiegu dzialania,pozdrawiam .

  • 0

    28. ~Budda  2010-10-18 10:30:06  host: 178-36-121-189.adsl.inetia.pl

    Trochę krótko trzyma mi bateria ale to dopiero 2 dni i nie ładowałem jeszcze tak porządnie od zera do fula. Nie wiem też jak zainstalować aplikacje Java a niby jave obsługuje ten smartfon

  • 0

    29.  2010-10-19 21:48:04

    ja mam takie pytanko a mianowicie jak ten wyświetlacz sprawuje się w słońcu??

  • -1

    30. ~marian pazdzioch  2010-10-20 08:52:55  host: 91.146.219.172.ip.abpl.pl

    27. jak widze takie wpisy to az mnie słabi. Koleś co ty nie umiesz obsługiwać GOOGLE!!!! Jest tyle for o tematyce komorkowej a dziecko bedne nie potrafi uzyc opcji szukaj, oj biedactwo.

  • 0

    31.  2010-10-20 21:27:02

    mam pytanie : jak w tym telefonie otworzyc tylną klapkę żeby wlozyc baterię itp. ? bo nie chcę uszkodzić ? :)

  • 0

    32. ~Imichal  2010-10-21 16:02:10  host: 77-255-242-11.adsl.inetia.pl

    31 masz to w książecce obsługi

  • 0

    33. ~  2010-10-26 18:55:28  host: c186-42.icpnet.pl

    Kiepski wyświetlacz , bateria tragedia , Brak wsparcia dla Javy, obudowa delikatna , do tego telefon muli i to bez względu czy soft brandowany czy też nie, kapryśna współpraca z routerami, słaby zasięg wi-fi na plus odtwarzacz mp3 jest naprawdę niezły

  • 0

    34. ~JaToJa  2010-10-26 22:53:01  host: 95.108.49.53

    MAM TEN TELEFON OD DWÓCH TYGODNI. DOTYKOWY EKRAN DZIAŁA BARDZO DOBRZE, ZDJĘCIA ROBI OK, FILMY DIVX BAJKA, Z MINUSÓW TO TROCHĘ WOLNY PROCEK, ALE ZA TĄ CENĘ I TAK SIĘ OPŁACA. POLECAM

  • 0

    35. ~marian  2010-10-30 12:55:10  host: 91.146.219.172.ip.abpl.pl

    Dobra bateria lepsza niż w spica i5700 (tzn bateriaa jest taka sama ale telefon jest mniej prądozerny więc dlużej trzyma), obudowa dobrze spasowana i solidna zdecydowanie lepsza niz w i5700 i w przeciwiensdtwi do i5700 nic nie skrzypi(mam obydwa). Telefon bardzo szybki nic nie muli nie przycina itp. Bardzo dobra współpraca z routerami pod warunkiem, że nie mamy routera MEDION, nigdy nie mialem problemu z zasiegiem wifi. Co do javy to posiada dokladnie to samo co kazdy inny telefon z androidem, czyli trzeba sobie zainstalowac soft pod obslugę javy. Wyświetlacz jest dobry wszystko jest na nim czytelne, zdecydowaie lepszy niz np. w HTC Wildfire. Posiada bardzo praktyczny "multitacz" i najprawdopodobniej w przeciwienstwie do i5700 dostanie oficjalnego androida 2.2 co jest ogromnym plusem bo mozna bedzie instalowac aplikacje na karcie pamieci a nie tylko w pamieci telefonu, a kazdy kto ma androida 2.1 i nizej wie jaka to bolączka kiedy trzeba caly czas liczyć MB i odinstalowywac aplikacje zeby zainstalowac nowe bo miejsca brak. Wiem wiem, ze zaraz fanboye spicy mi tu napiszą apps2SD ale po pierwsze to nie to samo bo czesto są z tym problemy a po drugie tracimy gwarancje poniewaz trzeba zrobic roota. i5800 naprawde fajny sprzęt.

  • 0

    36. ~smugglersun  2010-10-31 20:07:17  host: brm8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powie ktoś coś o multitouchu?

  • 0

    37. ~smugglersun  2010-11-02 18:54:58  host: addi103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i czy ktoś wie czy w końcu jest on w tym mixplusie?

  • 0

    38. ~Nulka  2010-11-03 14:26:10  host: afsc89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i dobrze sie sprawuje ale jesli sciagniemy jakies aplikacje z android market sa one platne pomimo ze pisze co innego wie tego nie polecam pozatym fonik super :)

  • 0

    39. ~Yaasiu  2010-11-09 10:22:21  host: hgz150.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od wczoraj. Pierwsze wrażenie znakomite! Jakość itp. Wifi - zasięg kiepski w porównaniu do np. e51 ale nie mam problemów z przerywaniem czy coś. Dotyk działa wspaniale, samymi opuszkami. Bateria po jednym dniu ZABAWY ma 50%, wiec uważam że przy normalnym korzystaniu z 3-4 doby.. multitacz chodzi. obudowa mocna i dobrze wykonana. nie muli, chodzi szybko i sprawnie, Ekran duży przejżysty, rozdzielczość w sam raz. POLECAM STANOWCZO!!!

  • 0

    40. ~telemaniak  2010-11-11 14:21:12  host: 87-205-67-126.adsl.inetia.pl

    czy ten fon ma złącze USB???

  • 0

    41. ~MS  2010-11-12 21:11:19  host: 212.247.96.201

    Telefon używam od 2 tygodni,Wykonanie ,obsługa i funkcjonalność SUPER!Internet,Wifi śmiga aż miło,filmy,muzyka MP3 też super,tylko radio jakby mono - dziwne. Ogólnie polecam,jestem bardzo zadowolony

  • 0

    42. ~Urgh I  2010-11-13 23:19:29  host: 80.85.228.246

    Witam. Poszukuje telefonu w cenie do 650 zl i w oko wpadły mi i5700 oraz i5800 Jeśli są jeszcze jakies telefony warte uwagi(z wifi, dotykiem najlepiej pojemnościowym) w tym przedziale cenowym bardzo proszę o odpowiedz!!! I jeszcze jedno: krążą plotki że telefony z androidem samoczynnie łączą się z internetem nawet gdy w zasięgu nie ma wifi. Czy to prawda??? Pozdrawiam ;]

  • 0

    43. ~adimery  2010-11-16 10:46:27  host: rt01.systemsc.pl

    moze HTC WILDFIRE? i tak to prawda tele z andkiem się łącza "same" z netem ale jest program na to

  • 0

    44. ~nova  2010-11-17 10:47:23  host: inptr-68-2.comarch.com

    mam samsunga galaxy i5800 i go nie polecam. Jak tylko uzbiera się około 50smsów i 30wykonanych rozmow telefonicznych telefon STRASZNIE ZWLANIA - otwarcie nowego sms'a zajmuje 5-10sekund, wejscie w opcje kontaktów ok 5 sekund i to za kazdym razem. Dopiero po usunieciu sms'ow i historii rozmow telefon znaczaco przyspiesza... NIE POLECAM TEGO TELEFONU - BEZNADZIEJNE PARAMETRY TECHNICZNE JAK NA WYMAGANIA SYSTEMU.

  • 0

    45.  2010-11-18 21:07:47

    Co do komentarza wyżej, na dniach wyjdzie Android 2.2, i prawdopodobnie telefon już nie będzie mulił w takim wypadku.

  • 0

    46. ~pandzik  2010-11-19 12:46:56  host: chello087207004213.chello.pl

    Bateria jest kiepściutka. trzeba miec tego świadomośc. ! doba przy niewielkim obciazeniu fona to marny wynik.

  • 0

    47. ~marian  2010-11-19 12:48:35  host: 91.146.219.172.ip.abpl.pl

    44. ~nova sms-ów w ogole nie kasuje bo mi sie nie chce nazbieralo sie juz ich pewnie z kilka set a polączen to juz w ogole nigdy nie usuwam i nie zauważyłem problemu mulenia. Co do parametrów to ma dokaldnie takie same jak inne telefony w tej cienie.

  • 0

    48. ~Fonomaniak  2010-11-19 15:05:25  host: 77.252.99.121

    Czy ten fon ma złącze USB?

  • 0

    49. ~jowi  2010-11-19 15:42:02  host: gwl226.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon odbiera wiadomości WapPush?

  • 0

    50. ~kam  2010-11-20 11:44:52  host: apn-77-114-173-181.dynamic.gprs.plus.pl

    nie zgodze się z opinią o 2 wyzej.. telefon bardzo dobry, nie muli, o osiągach nie bede juz pisal, gdyż zrobili to inni użytkownicy, lecz chce opisać jego najlepszą funkcje, a mianowicie dziś mój samsung pływał w kałuży i o dziwo wszystko dziala, wysietlacz cały, głosnik chodzi jak chodził, to jest wielki plus, polecam

  • 0

    51. ~kad  2010-11-20 17:34:05  host: 77-253-20-94.adsl.inetia.pl

    Do tego telefonu nie będzie aktualizacji do wersji 2.2. Potwierdziłem ta informację w Samsug Polska.

  • 0

    52. ~sese  2010-11-22 13:44:23  host: pub-143.66.promont.iq.pl

    Mam ten telefon,ogolnie jestem zadowolony. Ale nie wiem dlaczego czesto mi sie wyłacza,tzn.prosi mnie mnie o podanie pin-u? Dlaczego? Jest to wina telefonu czy moze Ery,z ktorej ma telefon,wkurza mnie to bo czasem kilka razy dizennie mam z tym problem,sa tez dni kiedy nie ma problemu [ na szczescie] . Czy ktos wie gdzie lezy przyczyna takiego dzialania?

  • 0

    53. ~vudu  2010-11-23 18:42:31  host: bhv2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Coś z telefonem.Jestem w erze mam tego sama i nigdy mi się coś takiego nie wydarzyło.Może nie kontaktuje dobrze karta SIM

  • 0

    54. ~are8k  2010-11-25 13:33:38  host: ptcnat.era.pl

    #52 mam tego fona i telefon w erze i mam identyczne dolegliwości, u mnie występuja bardzo rzadko i tak sie zbieram żeby go do serwisu oddać

  • 0

    55. ~marta  2010-11-25 16:48:17  host: 193-34-46-59.cn.net.pl

    Czy GPS jest darmowe? Czy przesyłanie plikow przez Bluetooth jest mozliwe bez wgrywania dodatkowych aplikacji? Z góry bardzo dziekuje za odpowiedz

  • 0

    56. ~KKND  2010-11-26 16:28:35  host: host-81-190-216-124.wroclaw.mm.pl

    Hej, nie miał ktoś problemu z GPS'em, bo mi dziad coś w ogóle nie chce łapać pozycji?

  • 0

    57. ~MEE  2010-12-11 11:03:46  host: aalp152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zarąbisty, a z tym Wi-Fi to chodzi o to, że ma bardzo duży zasięg i jest bardzo szybki jak na telefon, ale jak się źle wpisze hasło to nie pisze, że jest złe hasło tylko że nie może nawiązać połączenia z serweram. Po prostu trzeba się nauczyć pisać. Mam ten telefon już jakiś czas i działa przktycznie genialnie. Trzeba tylko się go nauczyć obsługiwać i jak najszybciej kupić dobry futerał. Ale jak się jest debilem to już nic na to nie poradzę.

  • 0

    58. ~Joanna  2010-12-12 13:40:29  host: 77-254-43-154.adsl.inetia.pl

    Czy Android 2.1 korzyska na okraglo z interentu ? a co z tym idzie pozera kase z konta?

  • 0

    59. ~Purszi  2010-12-16 15:57:07  host: komunikaty.adriatyk.com.pl

    Hej, mam pytanie odnośnie tego Internetu i ToggleData. Sciagnelam TD z Android,a le nie wiem czy go rozpakowac gdzies czy cos? Chcę zablokowac ten Internet i moc działac tylko na WiFi. Pytań o Internet jest sporo, ale z tego co znalałam to wszyscy posciagali ToggleData, wszystko swietnie ale ja jestem noga zupełnie i nie wiem co z tym dalej zrobic.

  • 0

    60. ~lucas  2010-12-18 21:41:21  host: 195.205.33.11

    @59 Musisz duzej przytrzymac ekran i i wyswietli tobie sie tabela musisz kliknac widgety i tam znajdziesz ten programik. Ma wyjsc android 2.2 pod koniec pod koniec grudnia tak napisali na stronie anroida w odpowiedzi jedmu odpisal samsung w tym miesiacu.

  • 0

    61. ~super fon  2010-12-23 16:39:48  host: z14-12.opera-mini.net

    wady : u mnie gubi zasieg za chwile lapie, gubi, lapie... czasem prosi o pin bez powodu (telefon z ery uzywany w sieci plus) szybko zawala sobie pamiec ram, muli sie, ma bardzo slaby zasieg wifi 3/4 kreski na 3 metry od nadajnika neostrady im dalej tym gorzej. pokoj obok juz ledwo 1 kreska. bateria jak na swoje 1500 mAh padla mi w niecale 8 godz po calej nocy ladowania!! nie byl to raz bo tel mam juz kilka miesiecy. muli sie na sms. muli sie na spisie telefonow. muli sie na ekranie glownym. w menu tez. wciskam kontakty to czekam i czekam. wciskam sms to czekam jeszcze dluzej... najlepsze sa polaczenia. dzwonie to dostawiam do ucha gasnie ekran. koncze rozmowe to musze czekac az ekran sie podswietli zeby rozlaczyc tak od 2-4 sek!!! koszmar. muli sie!!! beznadziejny edytor sms. caly czas on line wiec pakiet internetu leci ciurkiem. plusy: ladny wyswietlacz czuly dotyk na trzy palce:-) ogolnie to polecam bo musze sprzedac ten badziew:)

  • 0

    62. ~super fon  2010-12-26 09:29:49  host: z13-11.opera-mini.net

    dodam bardzo slaby gps ktory noe lapie fixa jak nie ma bezchmurnego nieba oraz przegladarke internetowa ktora dopasowujac tekst do szerokosci ekranu miesza szyk strony ze nie wiadomo gdzie sie jest na stronie dodatkowo ustawia literki zawsze kiedy oddalimy i przyblizymy strone. irytacja gwarantowana :-) wolna przegladarka zdjec hmm....

  • 0

    63. ~Mahotep  2010-12-27 14:44:39  host: efn234.internetdsl.tpnet.pl

    Znakomity telefon! Ma kiepski aparat, za to reszta lepsza niż sie spodziewałem.

  • 0

    64. ~  2010-12-27 23:47:58  host: z19-16.opera-mini.net

    Moim zdaniem jedynym wiekszym minusem jest aparat.. Internet na operze smiga az milo, wifi super sprawa I duzy zasieg bo sygnal gubi po ok 500 m od routera dopiero ;) a odtwarzanie muzyki a zwlaszcza na winampie to poprostu bajka ;) ogolnie telefon godny polecenia I wlasnie z niego pisze ten koment ;)

  • 0

    65. ~  2010-12-28 21:04:18  host: wapgw2.wapgw.era.pl

    Witam mam telefon pare dni i wlasnie tą wiadomosc pisze z niego. Teleconik bardzo sprawny to najlepszy telefon jaki mialem w ogole sie nie tnie a jak juz to mam advanced task killera do pobrania za darmo z androidmarket. Swietnie pocina filmiki divx nawet lepiej niz komputer a jak to nie wystarczy to ma opcje dzqieku 3D 5.1. Ch niedawno nawet moj brat kupil sobie galaxy i5700 i powiem ze trojka ma gorszy tylko aparat a roznicy w procesorach nie widac. Nawet chcial sie ze mna zamienic. Doskonale czyta pdf z swietnym zoomem aparat robi swietne zdjecia z detekcja usmiechu trybem akcjii i wieloma bajerami. Nawigacja musze przyznac ze chyba nawet bije na glowe.tom tom raidera. Jedyny minus to wlasnie ta rpzdzielczosc i brak lampy blyskowej ale za taka cene polecam

  • 0

    66. ~Sam sung  2010-12-29 03:30:15  host: z06-14.opera-mini.net

    Do blokowania neta bardzo dobry jest program smoda jak się go zainstaluje trzeba wejść w widgety dodać na pulpit.

  • 0

    67. ~  2010-12-31 12:35:19  host: host-abn-93-89-203-195.tkk.pl

    Są też APNdroid i Toggle data.

  • 0

    68. ~Marcin  2011-01-06 13:46:39  host: z22-03.opera-mini.net

    Ja polecam wgranie androida 2.2, da się z poziomu systemu włączyć internet. Polecam tem telefon. Dzięki androidowi telefon szybko działa, i nie polecam używania task killerów, bo to nie jest windows, i w razie potrzeby wyłącza odpowiednie procesy, i przez to że procesy są uśpione szybko się potem odpalają. Jedynie to czasem przeszkadza to rozdzielczość

  • 0

    69. ~Sam  2011-01-08 22:16:59  host: z07-12.opera-mini.net

    A kiedy wyjdzie oficjalny soft 2.2 na ten telefon? Bo słyszałem że pod koniec grudnia a teraz jest styczeń a aktualizacji niema.

  • 0

    70. ~bearcz_i5800  2011-01-09 13:45:05  host: cl-8720423283.speedway.lublin.pl

    wiecie cis moze na ten temat: telefon mi czły czas pobiera pieniądze z konta,moze mam co właczne z góry dzięki

  • 0

    71. ~arti2525  2011-01-09 15:30:08  host: afsm112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefon od piątku i w obsłudze jest niezły i ten tego :D ale zauważyłem że zżera on mi kasę z konta z tego co tutaj czytałem to chodzi coś o jakiegoś androida. Chciałbym korzystać wyłącznie z Wi-fi a nie z internetu takiego że trzeba płacić. Niestety nie wiem o co chodzi bo jestem w tym kompletnie zielony.Jak by ktoś mógł pomóc to z góry dziękuje.(Telefon kupiony w erze używany w Orange)

  • 0

    72. ~anityville  2011-01-11 17:43:48  host: adla219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jest złego w rozdzielczoćci w tym telefonie bo mam zamiar go kupić a obawiam się tylko tego.Z góry dziękuję:)

  • 0

    73. ~i5800  2011-01-12 17:19:45  host: cl-8720423283.speedway.lublin.pl

    a ile wam trzyma bateria w i5800 bo mi trzyma tylko jeden dzien od nowości

  • 0

    74.  2011-01-13 22:27:02

    Miałem to samo z I9000.Mój sposób to wejdź: w ustawienia,dalej aplikacje,dalej uruchomione usługi i usuń wszystkie poza klawiaturą Samsung i od tej pory skończyło się u mnie znikanie kasy przez łączenie sie z netem przez GPRS.

  • 0

    75. ~LaserBTM  2011-01-24 14:29:53  host: nyk49.internetdsl.tpnet.pl

    Pytanko czy i5800 lub model niższy maja taki sam dotykowy wyświetlacz jak ifon?

  • 0

    77. ~Gościu1234  2011-01-24 18:53:30  host: adul77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałbym się dowiedzieć czy działa na tym telefonie aplikacja ipla?

  • 0

    79. ~  2011-01-28 08:35:20  host: afrl132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem Samsunga Galaxy i5800 jak dla mnie to był prawdziwy koszmar, jadąc samochodem musiałem się zatrzymać żeby go obsłużyć, fakt do internetu był idealny ale tylko do tego do niczego innego po tygodniu miałem go dość. Interfejs bardzo drażniący,jako telefon się nie sprawdza. A teraz mam nokie e72 Jak dla mnie klasa sama dla siebie, wyjątkiem jest blackberry który ma nieco lepszą klawiaturę. Spasowanie elementów i jakość: 4+, jest kilka minimalnych szparek ale dojrzałem je dopiero po kilku dniach. Samsung to totalna porażka obrzydliwy plastik: 3-. Odtwarzanie muzyki z głośnika:4, ze słuchawek 4+. W samsungu jakość jest nieco gorsza:4-. Aparat z autofokusem:4, przecież nie jest to na dobrą sprawę nawet zwykły aparat klasy kompakt, który zawsze będzie robił lepsze zdjęcia, no ale jeśli chodzi o samsunga to tutaj staje się prawdziwym szajsungiem, fotki robi obrzydliwe:2+ Internet na androidzie chodzi dużo szybciej dlatego:5 a na symbianie i operze tylko:4-. Generalnie funkcjonalność dla nokii:5+, pełna personalizacja klawiszy, prostota obsługi i możliwość nieograniczonego rozbudowania softu. Np; wgrałem sobie programik SPB TV i mam darmową telewizje internetową (wlan lub wap)w tym kilka polskich kanałów kilka dobrych kanałów sportowych w tym 3 x orange sport, kilka informacyjnych BBC i fox, i dużo innych ciekawych. A dla samsunga jak dla mnie to:3+ za ogólna obsługę i 5 za peronalizację. Co do samej idei klawiatury qwerty to jest to ideał, pisze się dużo szybciej i sprawniej może nie od razu ale po kilku dniach przyzwyczajenia zdecydowanie tak, natomiast klawiatura dotykowa psuje krew. POLECAM Nokie e72!

  • 0

    80. ~kwap  2011-01-31 15:52:07  host: acl110.internetdsl.tpnet.pl

    @73 - może masz kaburę z magnesem? Jak miałem taką, to trzymał max 1-2 dni. Odkąd się jej pozbyłem trzyma 3-5 dni (w zależności jak używam). Kabury z magnesami to największy schit na rynku!

  • 0

    81. ~:P  2011-02-03 01:24:15  host: 188.146.127.196.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    czy chodzą na nim filmiki avi?

  • 0

    82. ~Toni  2011-02-03 14:33:07  host: 89-79-188-151.dynamic.chello.pl

    ile trzyma bateria

  • 0

    83. ~vibrator_ze_stali  2011-02-13 14:46:41  host: 77-253-176-25.adsl.inetia.pl

    super fon, wyłączyłem w nim neta - jadę tylko po wifi w domu i w pracy. Rozdzielczość dla mnie jest ok, wszystko da się odczytać, pikseli gołym okiem nie widać. Bateria trochę krótko trzyma ale to przez to że dużo gram zapewne. Zdjęcia są super, filmiki też płynnie chodzą, ekran reaguje dokładnie, esy wygodnie się piszę jak korzystamy ze swype. Jakość wykonania fonu też jest niczego sobie, nic nie trzeszczy, obudowa zdaje się być solidna. Generalnie to polecam :)

  • 0

    84. ~:)  2011-02-18 08:23:17  host: aegg149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria trzyma bez problemu 3-4 dni. Do blokowania internetu jest odpowiedni program - APNdroid. Dodajesz na pulpit i jednym kliknięciem włączasz/wyłączasz. Dobry telefon. Pisanie Swypem jest szybkie i idealne!

  • 0

    85. ~Gruby  2011-02-27 03:13:15  host: static-ip-77-89-67-93.promax.media.pl

    Mam ten telefon od paru miesięcy jeszcze nigdy nie byłem tak zadowolony z telefonu jak teraz galaxy to najlepszy telefon w swojej klasie cenowej jeśli chodzi o parametry jak na te co są telefon dużo potrafi I na dużo go stać posta pisze właśnie z niego za pomocą swype genialna sprawa polecam I pozdrawiam

  • 0

    86. ~  2011-03-01 21:51:37  host: z29-14.opera-mini.net

    Czy powie ktoś jak działa gadudroid na tym kom

  • 0

    87. ~  2011-03-13 22:44:16  host: esh218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam i jest super! jak dla mnie ten model spełnia wszystko, jest szybki, odtwarzacz i słuchanie muzyki z słuchawek miodzio, oczywiście wi-fi i gps (Navi Expert i Mobile Maps chodzi super) jedna rzecz która trochę wkurza to to że potrzebuje troche czasu zeby złapać fixa ale oprócz tego telefon jest znakomity naprawdę polecam. Nokia już nie jest najlepsza, skończył się czas dobrych telefonów od Nokii z ich mulnym systemem jakim jest Symbian teraz rządzi Samsung i rewelacyjny system Android :)

  • 0

    88. ~tingens  2011-03-22 12:43:00  host: 195.206.126.40

    Badziew... mam go 2 miechy a już trzeci raz jest w reklamacji. Najpierw były problemy z wi-fi, potem zrywał połączenia

  • 0

    89. ~tingens  2011-03-24 08:29:46  host: 195.206.126.40

    Witam mam ten telefon od ok 2 miesięcy, a używałem go niecały miesiąc bo resztę czasu spędził w serwisie: Za pierwszym razem był problem z wifi - komunikat: wyszukiwanie sieci nie jest możliwe. Po zmianie oprogramowania w serwisie na niebrandowane nadal ten sam problem z siecią wifi. Po raz kolejny trafił do serwisu, gdy wrócił miał znów oprogramowanie ery... ale w adresie IMEI były same zera (000000000....). Znów trafił do serwisu.... wymienili płytę główną i sieć wifi zaczęła działać jak należy, jednak pojawił się problem ze zrywaniem połączeń telefonicznych, gubieniem zasięgu oraz wyłączaniem karty SIM (musiałem wpisywać PIN). Ponownie trafił do serwisu .... i aktualnie w nim nadal jest. Jest to mój pierwszy samsung i pierwszy tel z androidem.... nigdy więcej samsunga... natomiast android jest OK

  • 0

    90. ~$eba  2011-03-24 17:28:17  host: z22-14.opera-mini.net

    telefon super. mam go 3 dzień ale jak dla mnie rewelacyjne działa. bardzo udany phone jak na swoją klasę.

  • 0

    91. ~dzidzia  2011-04-07 05:24:10  host: 193.138.110.138

    o niebo lepszy od i5700. troszke słabszy procesor. to snapdragona 1ghz daleko, ale nie muli nie wiesza sie . ładniejszy design od i 5700. wersja 2.1 ma dostac pierniczka i aktualizację do andro 2.3 . na moje świetna p-ozycja za tsak smieszne pieniądze...

  • 0

    92. ~krolik  2011-04-10 00:23:39  host: jarekhellasattest.ttcomm.net

    Nie mogę zrozumieć,jak można zachwycać się telefonem,w którym trzeba odłanczac internet,bo samoistnie łączy się z internetem...

  • 0

    93. ~caze  2011-04-13 13:21:01  host: lx060.ahe.lodz.pl

    NIE POLECAM TEGO TELEFONU! Mam go od 6 - ciu miesięcy. 1. Najwiekszy problem to taki że telefon samoistnie wylogowuje się z sieci - tzn. nie wyłącza się a jedynie wylogowuje z sieci i prosi o ponowne wpisanie pinu aby się zalogować. dzieje się to od 1 do 5-6 razy dziennie. Reklamowałem już kilka razy - i wg serwisu jest OK. Problem ten okazuje się być dosyć powszechny w samsungach -> patrz google. 2. Problem z synchronizacją e-maili. Czasem się synchronizują a czasem nie. Trzeba wtedy UWAGA! na nowo konfiguroiwać konto pocztowe. Czasami się po prostu zawiesza i tylko wyjęcie baterii rozwiązuje problem. 3.Kiedy telefon leży np. na stole, ekran dotykowy nie działa poprawnie ( albo wcale ). 4.Na koniec po 6 miesiącach zepsuł się boczny klawisz.

  • 0

    94. ~Bartek  2011-04-26 16:55:40  host: aawm30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam ten telefon na oku, niby waszystko ładnie, tyle że mam do was pytanie, jakie są fps w neo core ? Czy telefon dobrze radzi sobie z grami taki jak NFS Shift lub raging thunder 2 ?

  • 0

    95.  2011-04-26 19:29:00

    93. to trafiłeś na jakiś zły model.... Mam telefon od pół roku... softy dla zabawy zmieniam co chwile... a procesor mam podkręcony do 1300Mhz :) tak więc telefon jak dla mnie wypas... a na programach typu benchmark bije takie telefony jak SAMSUNG SPICA czy LG SWIFT... A nawet Sony Ericssona XPERIA X10:) Może ma mały ekran ale nie przeszkadza to w niczym.... przynajmniej bateria trzyma ok 3 dni:) A każdy telefon z Androidem łączy się z netem... dla tego bo sami instalujemy programy które łącza się by sprawdzić temperaturę czy pogode... i5800 po aktualizacji ma opcje która to blokuje... :) Jak dla mnie najlepszy telefon... :) Serdecznie polecam

  • 0

    96. ~  2011-05-05 10:22:39  host: 178-37-61-122.adsl.inetia.pl

    posaidam ten telefon juz od wrzesnia i powiem szczerze ze jak najbardziej polecam !! jedyie fakt ze bateria krotko trzymie ale wystarczy kupic nowa mocniejsza i po sprawie ;p a po drugie to wszystko pieknie ladnie smiga xD jak bedzie mi sie konczyc umowa z era to wybiera tez jakis inny nowszy model ;p

  • 0

    97. ~wave  2011-05-09 20:32:23  host: 178-36-41-236.adsl.inetia.pl

    telefonik fajny, dobra bateria, karta pamięci w zestawie, sporo opcji...ale do wave 8500 mu duzo brakuje ;) nie jest to don biznesowy, ale do zwykłego dzwoenienia i pisania plus ewentualnie multimedia

  • 0

    98. ~wawuszek  2011-05-11 23:42:49  host: apn-95-41-244-23.dynamic.gprs.plus.pl

    Odradzam. Bardzo!!!!!!! Wylogowuje się samoczynnie prosząc o pin. Nie można swobodnie rozmawiać, bo każdy rozmówca zwraca mi uwagę że mnie nie słyszy. To jakaś paranoja. To był mój pierwszy i ostatni Samsung.

  • 0

    99. ~łukasz  2011-05-12 09:48:08  host: internat11.zsmeie.torun.pl

    mam tytanie znika mi kasa z konta.. czego to może być wina? wchodziłem w jakieś aplikacje i internet ale byłem połączony z wifi.. może ktoś pomóc?

  • 0

    100. ~SNap  2011-05-12 22:39:24  host: 89-72-199-208.dynamic.chello.pl

    Miałem i polecam!! Po wyjściu MODów telefon wskoczył z Low-Endu na Mid-End (więcej RAMu by się przydało.

  • 0

    101. ~  2011-05-18 13:47:34  host: xdsl.123.c65.petrotel.pl

    98. Po aktualizacji telefonu z andka 2.1 do 2.2 telefon juz się samoczynnie nie wylogowuje. a co do rozmow to nie wiem o co ci chodzi slychac dobrze ;d 99. zainstaluj APNDroid

  • 0

    102. ~posiadacz  2011-05-21 21:07:23  host: cbk249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go mam i jestem z niego b. zadowolony. Godny polecenia za tą cenę, bo więcej wymagać nie można (np. Super AMOLED, 5mpx --lub więcej-- aparat, szybszy procek itd., ale daję radę.).

  • 0

    103. ~Goodie  2011-05-25 15:23:17  host: 83.230.97.193

    Po update do 2,2 można wyłączyć "tryb sieci danych" i wtedy już nie pobiera nic z internetu. Dla mnie telefon rewelacja - wszystko działa niezwykle sprawnie, a bateria trzyma 2-5 dni. Gorąco polecam!

  • 0

    104. ~Klient  2011-07-05 22:29:09  host: aesb224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam PYTANIE czy Samsung galaxy I5800 jest dobry nie psuje się wszystko jest dobrze ??

  • 0

    105. ~swarogu  2011-07-11 10:46:57  host: z44-11.opera-mini.net

    Mam go od 2 miesiecy,po aktulalizacji do 2.2 telefon odzyl. Polecam kazdemu kto lubi miec duzo opcji w komorce za nieduze piniadze. A jak nie kozystacje z internetu to nie kupujcie go, Android jest systemem do sieci.

  • 0

    106. ~dorcia  2011-07-26 12:42:56  host: isagdy01.multimedia.pl

    Widzę że nie tylko ja mam problem z wyłączaniem, non stop muszę wpisywać PIN, czasami po kilka razy dziennie, a wczoraj jeszcze do tego zaczął zrywać połączenia. Wybieram się z Reklamacją ale nie wiem czy to coś pomoże, myślałam że to wina karty, bo ogólnie jestem zadowolona i nie chciałabym zmieniać na inny. Czasami zamula przy otwieraniu kontaktów lub wiadomości że mam ochotę go rozwalić.

  • 0

    107. ~joshua  2011-08-25 17:00:41  host: z17-06.opera-mini.net

    telefon mam od dwoch tygodni. wspanialy nawet bez aktualizacji do 2,2. ekran dotykowy czuly, wifi smiga swietnie, jak i hsdpa. polecam pakiet internetowy albo program typu apn droid. polecam jako pierwszy androidtelefon mam od dwoch tygodni. wspanialy nawet bez aktualizacji do 2,2. ekran dotykowy czuly, wifi smiga swietnie, jak i hsdpa. polecam pakiet internetowy albo program typu apn droid. polecam jako pierwszy android

  • 0

    108. ~nowakos  2011-09-02 22:52:00  host: 77-255-145-120.adsl.inetia.pl

    Siema mam ten telefon od poniedzialku jestem z niego bardzo zadowolony tylko mam jedno pytanie czemu jak doladuje na konto pieniadze to nmi uciekaja ??

  • 0

    109. ~nika  2011-09-06 16:01:47  host: staticline57351.toya.net.pl

    bo ten telefon samoczynnie łączy sie z internetem dlatego zżera ci kase z konta...masz dwa wyjścia albo całkowicie zablokować internet albo wykupić pakiet na neta

  • 0

    110. ~wilko  2011-09-06 21:49:26  host: apn-95-41-249-246.dynamic.gprs.plus.pl

    musisz wykupić pakiet internetowy bo telefon łączy się z netem i Ci zżera kase :-p

  • 0

    111. ~ja  2011-09-08 14:30:38  host: user-46-113-121-11.play-internet.pl

    108. Pewnie masz włączony a-gps czyli gps łączy ci się z siecią, musisz to wyłączyć.

  • 0

    112. ~Upper  2011-09-09 10:53:41  host: 178.183.187.163.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Witam, telefon bardzo dobry, posiadam go od października, po aktualizacji do A2.2 po dłuższym naciśnięciu klawisza zasilania można wyłączyć tryb sieci danych, dzięki temu nie będzie łączności z internetem - chyba nie działają wtedy MMS.

  • 0

    113. ~  2011-09-10 22:37:58  host: 212-106-23-44.adsl.inetia.pl

    @108: bo Android najchętniej cały czas łączyłby się z internetem. Wyłącz dane pakietowe, zainstaluj program z marketu który blokuje APNy, lub wykup jakiś pakiet internetowy ;]

  • 0

    114. ~as  2011-09-27 13:32:26  host: ip-89-161-46-9.tel.tkb.net.pl

    poo aktualizacji do androida 2.2 bez problemu mozna odziac internet-nie trzeba nic z marketu,polecam jako pierwszy fon z andkiem chocby ze wzgledu na cene

  • 0

    115. ~  2011-10-22 16:17:30  host: host12.esnet.pl

    Mam go 6 miesiec u nas doplero whodzi na rynek jestem zadowolony dobre menu estetyczny wyglad wydajna bateria

  • 0

    116. ~  2011-10-22 16:22:38  host: host12.esnet.pl

    Jesli hodzi o internet moznna wejsc w menu i samemu wyloczyc edg

  • 0

    117. ~  2011-10-22 16:31:45  host: host12.esnet.pl

    I conajwazniejsze zero usterek tyle ze kupiony w holandii prawdopodobnie tez inne menu obsluga jezykowa cala euopa

  • 0

    118.  2011-11-10 17:45:15

    Mam taką prośbę ; może ktoś dać link do jakiegoś krótkiego filmiku nakręconego tym modelem ? Ja miałem samsunga D900I który miał parametry kamery ; 352x288 15fps , teraz mam SE HAZEL który ma kamerkę ; 600x480 30 fps i widzę że filmy z SE HAZEL są wyraźnie lepsze od tych z D900I A jak wychodzą filmy na I5800 ?

  • 0

    119. ~leo  2011-11-23 14:46:13  host: avx26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie telefon mi zażółca trochę zdjęcia czy komuś też tak robi?

  • 0

    120. ~HakunaMatata  2011-11-26 23:09:35  host: 89-69-29-148.dynamic.chello.pl

    Nędza , nędza i jeszcze raz nędza. Tania podróba iPhone. Zachwycić może się tylko człowiek, który nie miał styczności z prawdziwymi smartfonami. Dołożyć i kupić iPhone. Samsung może robić lodówki ale za telefony nie potrzebnie się brał.

  • 0

    121. ~donPedro  2011-11-28 10:46:20  host: 87.204.102.34

    @120 - Tyle, że iPhone kosztuje ponad 2 tysiaki, a I5800 - 520 zł. To wychodzi cztery razy mniej za podobne możliwości.

  • 0

    122. ~  2011-12-25 18:49:41  host: aczb143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super mam go od 1 lipca 2010 i mi wszystko działa tylko się czasami wyłącza co mam robić

  • 0

    123. ~kraker  2012-01-26 18:58:05  host: host8925184161.netland.3s.pl

    Wraz z softem kyorarom 0.5.x jest super. Szybki, wygodny i generalnie wart polecenia. Na brandowym sofcie natomiast jest bardziej niż kiepski.

  • 0

    124. ~mloda9410  2012-01-31 23:24:41  host: public-gprs284084.centertel.pl

    jak sie cenia nowe i uzywane te telefoniki??

  • 0

    125. ~Quiq  2012-04-26 20:40:20  host: bfn54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używałem ten telefon przez niecały rok, po czym zdecydowałem się przesiąść na coś lepszego. Wg mnie: Zalety: -cena/jakość -odtwarzacz mp3 -całkiem przyjemnie leży w dłoni -stosunkowo dobra bateria ( do 3-4 dni ) Wady: -aparat, który jest naprawdę słaby -GPS praktycznie bezużyteczny ( chyba że tel zrootowany i modowany ) -wyświetlacz - największa porażka ( pixele ) -plastik który zbiera wszelkie odciski palców -procesor, mało ramu -brak update do Androida 2.3 ( co więcej, problemy z downloadem Androida 2.2 )

  • 0

    126. ~karol  2012-05-03 14:28:50  host: apn-77-112-169-173.dynamic.gprs.plus.pl

    jak go zaktualizować ?

  • 0

    127. ~zupkachinska  2012-05-13 12:24:02  host: aczl144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE polecam. Beznadzieja. Tnie się jakby w tle chodziło 80 aplikacji, aktualizacja softu, jak i reklamacja nic nie dają. Szajsung.

  • 0

    128. ~a  2012-05-26 12:03:23  host: user-164-127-139-138.play-internet.pl

    słaby telefonik... mam go już ponad rok, czekam na koniec umowy i biorę nowy telefon... Słaby aparat, bateria też- to tylko niektóre minusy Nie polecam. Lepiej dołożyć trochę kaski i kupić coś lepszego

  • 0

    129. ~djrams  2012-06-04 15:30:16  host: staticline617.toya.net.pl

    Bardzo dobry telefon jak na swoja cene. Moj wcale nie muli, nie zawiesza i generalnie pracuje sie na nim ok. Bardzo dobry odtwarzacz muzyczny, ekran czuly, wygodna obsluga. Wada jest na pewno delikatna obudowa ale system telefonu i tzw. "wnetrze" dziala bez zarzutu. Jak najbardziej polecam

  • 0

    130. ~tt  2012-08-01 17:05:11  host: dmi113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam fona juz ponad rok...masakra...sms nie dochodza, zacina sie, sam wylancza... na gwarancji bl dwa razy bo od nowosci stwarzal problemy...wszystko byle nie ten badziew !

  • 0

    131. ~ja  2012-09-03 10:41:53  host: 87-204-124-2.ip.netia.com.pl

    najgorszy telefon jaki miałem. Nie da się odpalić kalendarza bez synchronizacji z google. To jakiś dowcip? ciągle się łaczy z netem i nie da się tego wyłączyć, trzeba zmieniać APN. Toż to chore. Pisanie smsów - masakra - na poprzedniej N73 szybko i bezproblemowo, tutaj droga przez mękę. Zasięg w porównaniu do Nokii - darujmy sobie. Nokia nawet w żelbetonowej piwnicy miała jedną kreskę, a to coś w mieszkaniu ma zaledwie jedną. Aparat robi niewyraźne i byle jakie zdjęcia. Nie da się przez bluetooth skopiować kontaktów z nokii - no to jakieś jaja! Kto to projektował? Zwolniłbym gościa dyscyplinarnie. Aaaa - no i rodzynek. Wyłączone wifi, bluetooth itd, a bateria 1,5 dnia trzyma. Sooory, ale nigdy więcej Samsunga

  • 0

    132. ~schlapek  2012-12-03 21:40:31  host: acqc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W takiej cenie lepszego tela nie znajdziecie mam go juz2 lata. I powiem Super nic nie przycina,jedynym minusem jest obudowa, ale nie ma problemu gdy ma się pokrowiec :) Zdjęcia wychodzą super. Do ja: widać iż nie znasz się na telefonach no ale cóż :) Synchronizację z google da się wyłączyć... Zasięg sieci jest tylko winą sieci w której masz telefon a nie winą telefonu... Ja mam w Tmobile i mam wszędzie fula nawet jak schodzę do piwnicy :) Smsy piszę się dosyć przyjemnie ponieważ dajemy na automatyczny obrót i mamy klawiaturę qwerty i po problemie :) Naprawdę polecam ten telefon

  • 0

    133. ~damianixx  2013-04-01 22:52:07  host: 89-69-203-1.dynamic.chello.pl

    ja go mam i jest SUUUPER. Poprzednio miałem samsung avile ale ten jest duuuuuużo lepszy:) Polecam

  • 0

    134.  2013-04-02 20:54:04

    telefon bardzo fajny. wi-fi, android, dobry aparat czyli wszystko, co powinien mieć telefon w XXI wieku :) Gorąco polecam

  • 0

    135. ~Czesio  2013-04-30 15:57:08  host: host-91-222-116-28.myslenice.net.pl

    Witam Mam pewien problem. Otóż mojej dziewczynie na każdej piosence pojawia się 1 zdjęcie które jej ktoś wysłał przez Blutooh czy jakos tak. Bardzo prosze o pomoc jak to zdjęcie usunąć z każdej piosenki .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet