Samsung I5500 Corby - opinie
Telefony Samsung Samsung I5500 Corby Opinie o Samsung I5500 Corby

Samsung I5500 Corby

w sumie: 23
  • 1

    1. ~wb  2010-12-14 21:49:07  host: 86-42-222-251-dynamic.b-ras1.cld.dublin.eircom.net

    posiadam ten telefon,tani i rewelacyjny android (kosztowal mnie 80euro w ofercie prepaid0, jest naprawde fajny, mialem wczesniej lg gt540 i mimo iz ma lepsze parametry to samsung jest przyjemniejszy. Bateria w sumie trzyma tak samo jak w lg, okolo 4dni w normalnym uzytkowaniu, okolo 2dni jak sie go katuje. WiFi dziala szybko, interfejs samsunga rowniez, ma gps, jest nieduzy i poreczny. Android 2.1 i juz pojawil sie update do 2.2 narazie na ameryke lacinska, trzeba poczekac na wersje europejska. Oglonie polecam

  • -1

    2. ~mateusz  2010-12-19 21:09:16  host: 88.128.204.145

    mam ten telefon i jest mój pierwszy dotykowy telefono komputer jest naprawdę bardzo przyjemny w użytkowaniu :) ma androida 2,1 ,1 update 1 i kupiłem go w niemczech jako sam telefon i nie zawiodłem się wręcz przeciwnie ! telefony z systemem operacyjnym to coś ! to przyszłość symbian jest super i mam też e51 jako drógi telefon ale jako drugi kom postanowiłem zakupić dotykowca ale z systemem o androidzie sie niedawno dowiedziałem w sumie tak jakoś mi umkło nie wiem czemu ;P ale chciałem dotykowca z systemem i myślałem ze to będzie Winda Mobilna bo nie wiedziałem ze są inne ale po zakupie tego telefonu i stwierdzeniu ze jednak to konto google to moze być wspaniały pomysł itp i skupie więcej rzeczy w jednym... jestem mega zadowolony , aparatu nie testowałem jeszcze ale przetestuje zreszta do zdjęć albo cyfrówkę sobie sprawie albo lustrzankę jak będę mieć potrzebę i koniec a jeśli chodzi o walory użytkowe o hakowanie aplikacji itp to miodzio ! można mieć na niego gps który jest offline przetestować czy się podoba i skasować by kupić oryginał wiecie o przetestowanie chodzi ;) POLECAM ! ;)

  • -1

    3. ~maciek  2011-05-04 21:53:17  host: cyberfox.pl

    To jest w końcu Samsung I5500 Corby czy I5500 Galaxy? Trzeba się na jedno zdecydować, bo jest to fatalny błąd, w tytule inaczej i w opisie inaczej.

  • 0

    4. ~wulek  2011-05-07 20:35:40  host: dmp132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @maciek za granicą corby smartphone, u nas galaxy 5

  • 0

    5. ~  2011-05-09 07:49:33  host: user-46-112-228-233.play-internet.pl

    @3 jest znany jako galaxy, albo corby ;) Ma po prostu kilka nazw :D

  • 0

    6. ~ja  2011-05-10 22:49:57  host: xdsl.006.c64.petrotel.pl

    To jest galaxy, nie corby ; )

  • -1

    7. ~anal  2011-05-31 09:14:47  host: z36-04.opera-mini.net

    dziadostwo xperia x8 i pozamiatane

  • 0

    8. ~ostrowiec św  2011-07-16 01:54:51  host: 193-59-16-55.fast-net.pl

    bateria słaba nietrzyma nawet 2 dni przy normalnym użytkowaniu tzn. pare sms na dzień i bez słuchania mp3 itd, wyświetlacz sciemniony do 50% ,wszystkie aplikacje działające w tle wyłączone i nic prądy uciekają...:( 1200mah coś zawyżona pojemnośc baterii :( telefon ogólnie sprawuje sie dobrze nie zawiesza ,muzyka z odtwarzacza głośna

  • 0

    9. ~GreenDay  2011-07-22 16:48:26  host: 241net154.net.zeork.com.pl

    ostrowiec może zapomniałeś o takiej rzeczy jak formatowanie baterii?

  • 0

    10. ~ostrowiec św  2011-07-28 23:48:04  host: 193-59-16-55.fast-net.pl

    GreenDay nie zapomniałem o formacie,teraz jakoś po może 10tym pełnym ładowaniu sie poprawiło... ale i tak rewelacji niema mogli by sie postarać z tymi bateriami :)

  • 0

    11. ~kasia123  2011-09-01 22:15:11  host: gdr244.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dzisiaj i z niewiadomych powodow pliki nie chca sciagac mi sie z androida... wyskakuje ze błąd podczas pobierania. Wie ktos moze co da sie z tym zrobic??

  • 0

    12. ~aninimm  2011-11-21 18:35:29  host: 78-131-154-254.tktelekom.pl

    fajnie sie pisze na nim sms ?

  • 0

    13.  2011-11-25 18:22:17

    nie ma czegoś takiego jak formatowanie baterii w telefonach z andkiem

  • 0

    14. ~Kamil  2011-12-27 14:16:12  host: 77-253-177-68.adsl.inetia.pl

    HAHAHA Ale procek Qualcomm MSM7227 TO JUŻ PRZESZŁOŚĆ LG GT540 go posiada jak i również nowy model LG P350 i albo wezme ten drugi LG albo tego Samsunga Samsung jest gorszy pod względem aparatu zaś ale ma za to ekran 16mln kolorów a LG tylko 65tyś

  • 0

    15. ~wosd  2012-03-09 16:06:15  host: user-164-126-101-167.play-internet.pl

    @13 muszę Cie zmartwić, ale system operacyjny nie ma nic wspólnego z formatowaniem baterii... jeśli jest bateria litowo jonowa, czyli taka jak w tym przypadku, to owszem trzeba formatować baterie... formatowania nie wymagają (wg producenta) baterie litowo polimerowe...

  • 0

    16. ~Pavelel  2012-09-26 22:35:33  host: host-78-144-18-121.as13285.net

    Mam ten telefon od niedawna. Ogólnie zgodzę się z przedmówcami:-D tel. jest dobry, ale ma kilka drobnych wad. Po pierwsze nie wyświetla się informacja o smsie lub nieodebranym połączeniu bez włączania wyświetlacza, jak np. w S-E W880i. Może w tej technice się nie da, ale to byłoby przydatne. Druga wada, to brak rozróżnienia przez aparat tego, czy chcę przewinąć, czy zadzwonić do osoby, na którą natrafiłem, żeby przewinąć listę dalej (choć może to ja coś źle robię?). Po trzecie nie ma normalnego kalendarza (przynajmniej mój nie ma), tylko każe się logować do google lub na facebook, a czasem przydałby sie taki normalny, prosty kalendarz - co miesiąc to 30 lub 31 dni (wiem luty 28 lub 29:-)) I czwarty element, którego nie potrafię znaleźć, to przypisanie oddzielnych melodyjek do różnych dzwoniących - nawet Nokia 3310 to miała:-) ale po za tym wszystko ok.

  • 0

    17. ~Rybek  2012-12-05 16:00:10  host: public127063.cdma.centertel.pl

    Mam pytanie czy polecacie ten telefonik czy nie ? :) Bo mam okazje go mieć ale nie wiem czy warto:)

  • 0

    18. ~sigi  2013-01-31 13:25:36  host: 193-59-16-55.fast-net.pl

    mam tą padline od 1,5 roku i już bateria siadła nie wytrzymuje obejrzenia jednego filmiku na necie!! szajsung totalny

  • 0

    19. ~sigi  2013-02-02 19:04:32  host: 193-59-16-55.fast-net.pl

    teraz pousuwało nazwy z listy kontaktów! numery zostały ale nazw nie ma , internet nie chce sie właczyc trzeba resetować a o baterii i zanikającym zasięgu (brak sieci) to nie mówie....

  • 0

    20. ~michal  2013-02-12 15:40:42  host: 89-71-138-116.dynamic.chello.pl

    mam pytanie czy na tym telefonie mozna miec zapchana skrzynke odbiorcza wiadomosci tzn jest jakis limit sms ?

  • 0

    21. ~sigi  2013-02-16 15:17:21  host: 193-59-16-55.fast-net.pl

    michal , jest jakiś limit dla sms ile to nie pamiętam

  • 0

    22. ~ZamtzzPL  2014-02-10 19:45:53  host: public-gprs514602.centertel.pl

    Porownywalem ten telefon z Samsungiem galaxy gio i roznica jest kolosalna!predkosc dzialania jest znikoma przy gio

  • 0

    23. ~LG  2014-02-24 11:24:24  host: aers120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepiej kupcie sobie LG swift l3 TO JEST TELEFON! a nie jakis syf..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet