Samsung Galaxy Young - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Young Opinie o Samsung Galaxy Young

Samsung Galaxy Young

w sumie: 103
  • -4

    1. ~kolorki  2013-02-07 13:11:17  host: acfb128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widać że Samsung cofa się w rozwoju:-) Teraz już chyba nikt oprócz zte i huawei nie robi tel z 1GH prockiem to są chyba jakieś kpiny z ludzi . Wyświetlacz 3.2 cala no prosze napewno będą trudności z naciśnięciem tego czego się chce. Najlepszy ekran wg mnie to 4 cale i pozdrawiam wszystkich którzy kupią to ***

  • 0

    2. ~adi  2013-02-08 14:28:34  host: aghp198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    są ludzie którzy mają umowe w najniższym doładowaniu 30 zł i dla nich to jest dobry telefon , nie chcą dużo wydawać i nie muszą mieć doładowania 80 zł . Telefon może stać nie nowym liderem telefonów najniższych półek , jest lepszy od dotychczasowych liderów tej półki (Xperia tipo i Galaxy mini2 ) i może walczyć ze srednia półka ( Xperia miro , Xperia J ) . Jak będzie tani to wróże sukces Samsunga , bo przecież takie telefony też sa potrzebne , a nie jakieś 4-rdzeniowe , które można kupić za 3 wypłaty przeciętnego Kowalskiego .

  • 0

    3. ~haz  2013-02-11 14:26:09  host: bumar.gliwice.pl

    No szukam jakiś informacji o tym telefonie i nawet na stronie samsunga nic o nim nie ma. Dziwne trochę. A gdzie nie wpiszesz Galaxy Young to pokazuje telefon Galaxy Y który już ma grubo ponad rok

  • 0

    4. ~kvasir  2013-02-12 11:22:40  host: static-87-101-78-237.leon.com.pl

    Samsung Galaxy Young S6310 (GT-S6310) dokładnie taki model a nie GT-S5360 Galaxy Y (zwany Young)

  • 0

    5.  2013-02-15 01:15:04

    Od Samsunga Galaxy Fame się tylko różni ekranem. Dokładnie o 0.23 cala. Nie widzę sensu kupować mniejszy telefon za zapewne podobną cenę...

  • 0

    6. ~Michał  2013-02-15 09:22:12  host: odz106.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki w końcu jest ten wyświetlacz - 16mln czy 256k kolorów?

  • 0

    7. ~a  2013-05-02 16:05:32  host: 91.231.119.11

    Przed chwila miałem ten telefon w reku. On niema flesza, czyli w opisie jest błąd. ANDROID 4.1.2 I JEST JAKAŚ AKTUALIZACJA DOSTĘPNA. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, telefon działa niezwykle płynnie, wyświetlacz ładnie reaguje na dotyk, jest dość czuły. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne.

  • 0

    8. ~Master  2013-05-18 10:30:08  host: public-gprs394905.centertel.pl

    Cena do jakości ma się bardzo dobrze.

  • 0

    10. ~Madlen  2013-05-21 13:55:02  host: itg82.internetdsl.tpnet.pl

    A ja go mam i kocham go calym sercem. Dla kobiety idealny nie za duzy jak większośc tego typu. Mnie sie podoba

  • 0

    11. ~x  2013-05-25 11:28:55  host: apn-77-115-178-114.dynamic.gprs.plus.pl

    do posiadaczy tego telefonu, czy telefon zacina się przy normalnym funkcjonowaniu, czy nie? No bo jednak procesor trochę za słaby jak na androida

  • 0

    12. ~^^vijo  2013-06-02 16:05:14  host: 088156201101.slupsk.vectranet.pl

    Tez mam ten telefon jak na tak tanią cene jest idealny mi soe qogole nie zacina dziala plynniedlatego bardzo go polecam ekran jest w sam raz .Prosesor dobry tylko nie wiem bo moj ma w ghz a modwl to Galaxy Young GT-s6310

  • 0

    13. ~jakiś kolo  2013-06-02 23:58:45  host: ihk194.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam telefon od kilku dni, cały czas coś na nim robię, ściągam i testuję bardzo dużo aplikacji i jestem pozytywnie zaskoczony. Telefonik bardzo ładnie reaguje na dotyk, mimo dość małej przekątnej ekranu możemy spokojnie "kliknąć" tam gdzie chcemy, nie ma nawet problemów z pisaniem sms-ów na klawiaturze QWERTY (nawet przy moich dość grubych palcach). Bardzo ładnie działa wi-fi i można w miarę sprawnie poruszać się po internecie. Użytkowałem też takie telefony jak Nokię Lumię czy kilka modeli Sony Xperia i mogę stwierdzić, że samsung nawet w takich tańszych modelach nie odstępuje od konkurencji. Moim zdaniem stosunek jakości i "wnętrza" telefonu do ceny jest jak najbardziej odpowiedni. Jeżeli ktoś szuka sprawnie działającego telefonu i nie potrzebuje wyświetlacza o przekątnej +4 cale to jak najbardziej polecam! Procesor 1GHz w zupełności wystarcza i przy reszcie parametrów spisuje się jak najbardziej odpowiednio. Polecam tym, którzy nie chcą wydać na telefon 1000zł :)

  • 0

    14. ~a  2013-06-05 15:54:42  host: 91.231.119.11

    Przy normalnym użytkowaniu nic sie nie zacina! Mini 2 czy xperia tipo miały 800 mhz i sie nie zacinały. A taki dajmy na to sony xperia j też ma 1 ghz i ramu 512 mb natomiast young ma też 1 ghz procesor i 768 mb ramu co oznacza, że powinien działac dużo sprawniej niż wiekszy Xperia j. Dlatego zupełnie nierozumię skąd pomysł, że young bedzie sie zacinał przy normalnym uzytkowaniu?

  • 0

    15. ~:)  2013-06-08 12:41:18  host: 088156073088.krosno.vectranet.pl

    jak zablokować w telefonie transmisje danych 3g?

  • 0

    16. ~  2013-06-09 08:28:03  host: host-192-162-151-197.stormmedia.pl

    telefon się nie zacina, chodzi płynnie. GPS też ma się dobrze. Namierza nas po chwili

  • 0

    17. ~maniek  2013-06-11 17:38:26  host: 217.17.41.196

    kurde zadzwoniła babka z plusa i wciska mi ten telefon i nie wiem co robić 24 doładowania po 50zł a telefon za 49zł zależy mi na jakości zdjęć i żeby się nie pSuł i zacinał POOOOOMMMMOOOCCCYYYY!!!!!!

  • 0

    18. ~`21  2013-06-17 14:14:15  host: 178-36-224-31.adsl.inetia.pl

    A ilo ramowy jest ?

  • 0

    19. ~Marlcia  2013-06-17 17:41:01  host: 89-72-249-200.dynamic.chello.pl

    Czy ten telefon ma radio??

  • 0

    20. ~ssz  2013-06-20 21:49:48  host: cle98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupić ten telefon w najdliższym czasie i myślę że warto

  • 0

    21. ~marta  2013-06-23 11:15:07  host: host-89-229-155-65.plock.mm.pl

    czy ktos mi powie jak wyglada w nim pisanie SMSow? jest wybor klawiatury? czy jest tylko qwerty? czy mozna zmienic na typową klawiature numeryczna z alfabetem? chodzi mi o klawisze 123 456 789 i do tego sa dostosowane litery abc def wiecie o co chodzi. i jest slownik t9?

  • 0

    22. ~989piotr  2013-06-24 20:28:43  host: host-89-231-172-120.sochaczew.mm.pl

    tak telefon ma radio ramu ma 768 mb wyświetlacz ma 262 000 kolorów

  • 0

    23. ~bbb  2013-06-25 22:09:47  host: aebn68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    testował ktoś aparat? interesuje mnie jakość zdjęć, bo czytałam, że nie zachwyca..

  • 0

    24. ~maniek  2013-06-26 02:02:01  host: 91-212-25-19.ipv4.simtech.pl

    działa wam autoobracanie ekranu?

  • 0

    25. ~Mario  2013-06-26 07:59:16  host: 212.160.172.70

    Odradzam ze wzgędu na *** serwis telefonów SAMSUNGA ich się nie naprawia stwierda się ingerencję cieczy - nowiutki telefon oddany do serwisu i ingerencja cieczy co to się teraz dzieje. Nigdy więcej SAMSUNGA chyba te telefony wiozą do Europy dziurawymi kontenerami.

  • 0

    26. ~Mateusz  2013-06-29 01:00:32  host: 89-79-228-22.dynamic.chello.pl

    siema, mam pytanko, jak wlaczyc pisanie smsow glosem? bo wlaczam glosniczek i pisze mi ze nie mozna nawiazac polaczenia

  • 0

    27. ~aniołek  2013-06-29 15:31:36  host: bry147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam telefon od wczoraj w sieci Plus i troche się zacina jak zasięg zgubi to musze telefon wyłączyć

  • 0

    28. ~anonim  2013-07-01 20:42:03  host: blk64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale on nie ma 4 gb wbudowanej tylko 2 gb

  • 0

    29.  2013-07-08 18:40:05

    Siema! tel posiadam od miesiąca i jestem bardzo zadowolony owszem aparat robi słabe zdjęcia ale mi to akurat nie przeszkadza co do oprogramowania nic nie zacina a mam sporo aplikacji i gier, wifi chodzi dobrze jak i gps, ostatnio sprawdzałem filmy 720p zero zacinki. Ktoś napisał że tel ma 2 giga pamięci bzdura ma 4 tylko że część jest wykorzystywana przez system a i bateria trzyma 2 dni przy sporym katowaniu tel...

  • 0

    31. ~zgadzam sie  2013-07-13 12:37:20  host: user-31-175-121-153.play-internet.pl

    tak, telefon ma 2 gb wbudowane, nie 4gb... a szkoda ;)

  • 0

    32. ~nokia asha 302  2013-07-13 18:04:52  host: 193-195-251-94.net.stream.pl

    A jam nokie asha 302 od dzis

  • 0

    33. ~Arbuuz  2013-07-16 11:58:45  host: apn-95-40-87-204.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon posiadam już miesiąc i nie jest aż tak źle jak za tą cenę... Obudowa się rysuje jak cholera, ekran można paznokciem zarysować..;( telefon noszę w pokrowcu... są wytarcia od niego... Internet ładnie na nim śmiga zarówno z wifi jak i z danych komórkowych... Telefon w miarę płynnie chodzi chociaż mam trochę zawalony... Tylko szkoda że w plusie nie dają słuchawek do kompletu...

  • 0

    34. ~Master  2013-07-17 02:22:37  host: 89-68-11-85.dynamic.chello.pl

    Anonim głąbie, ten telefon ma wbudowane 4gb ale 2gb jest dostępne dla użytkownika.

  • 0

    35. ~maryJ  2013-07-17 09:15:55  host: host-217-97-254-2.jrbnet.com

    On jest identyczny jak Galaxy Mini2 :/

  • 0

    36. ~mateuzz16256  2013-07-23 19:36:33  host: user104-104.satfilm.net.pl

    Mam problem bo niemoge zalozyc konta google !

  • 0

    37. ~tojapiszeci  2013-07-24 10:35:50  host: apn-5-60-234-172.dynamic.gprs.plus.pl

    Polecam telefon. Wlasnie z niego korzystam jak pisze ten post. Plynnie chodzi iinternet ok posiada wszystko to co posiadac powinien. Jeszcze raz polecam

  • 0

    38. ~.:Kinga:.  2013-07-26 14:23:58  host: 088156165223.rzeszow.vectranet.pl

    Może dzisiaj go dostane

  • 0

    39. ~marcin  2013-08-01 13:51:47  host: host-192-162-151-197.stormmedia.pl

    jak wam sie rysuje ekran to kupcie folijke ochronną. telefon pasiada radio. Aby pisać głosem trzeba być połączony z internetem

  • 0

    40. ~damian  2013-08-03 15:41:36  host: 213-146-33-79.ip.netia.com.pl

    mam ten telefon od wczoraj, zobaczymy jak będzie się sprawować:) pozdrawiam:)

  • 0

    41. ~  2013-08-03 16:36:51  host: 91.224.47.10

    Uważam,że ten telefon jest swietny. Jest małe,poręczny,jedyną wada według mnie jest bateria

  • 0

    42. ~Marti  2013-08-03 16:37:27  host: 91.224.47.10

    telefon jest świetny

  • 0

    43. ~lololol  2013-08-04 11:12:56  host: apn-95-40-44-20.dynamic.gprs.plus.pl

    Ktory telefon lepiej wziasc? Samsung Galaxy Young czy Sony Xperia E? PORADZCCIE MI COS!

  • 0

    44. ~scyzoryk  2013-08-04 21:54:07  host: 093105154038.starachowice.vectranet.pl

    straszne badziewie ,nic nie działa tak jak powinno .Po za tym brałem telefon w T mobile. Naszprycowali go różnościami że w chwili włączenia zabrało mi 14.20 zł. Udało mi się powyłączać te zjadacze pieniędzy. Nie polecam.

  • 0

    45. ~scyzoryk  2013-08-04 22:02:44  host: 093105154038.starachowice.vectranet.pl

    moderator głąbie dlaczego nie dodajesz komentarzy?

  • 0

    46. ~Pitek  2013-08-05 20:08:29  host: user-94-254-196-223.play-internet.pl

    Fon jest ok bez zarzutu dziala wszystko plynnie aparat troche cienki ale pozatym wszystko ok polecam wystarczy wgrac nowego softa i oki

  • 0

    47. ~aaaaaaaaaaaaaapowieeec  2013-08-06 00:33:43  host: public90297.xdsl.centertel.pl

    powiedzcie mi, on ma wkoncu 16 mln kolorow czy 256 tys ?? bo roznie pisza.............. a zastanawiam sie nad kupnem jego albo galaxy trend..

  • 0

    48. ~anka  2013-08-06 14:20:10  host: public-gprs310088.centertel.pl

    mam włączoną transmisję danych, a wyskakuje informacji, że brak połączenia z Internetem, mam wykupiony pakiet internetowy... ktoś pomoże?

  • 0

    49. ~Mario  2013-08-11 20:40:30  host: 095160023044.starachowice.vectranet.pl

    Jak pisać SMS głosem?Nie widzę żadnej ikonki mikrofonu ani głośniczka choć jestem połączony z internetem.

  • 0

    50. ~itp itd  2013-08-14 01:09:18  host: 93.154.186.82

    Cześć, mam ten telefon od kilku dni i proszę o poradę: mianowicie ściągnąłem bluetoothem ze starego tel kilka zdjęć i mp3. Kilka mp3 (nie wiem jak to się stało) powiązało mi się z jedną fotką, tak, że przy odtwarzaniu ich w odtwarzaczu jako tło pojawia mi się ta niechciana fotka. Skasowałem tę fotkę, usunąłem mp3, ponownie wrzuciłem mp3 i w odtwarzaczu jako tło ta fotka dawno usunięta.. O co chodzi? Jak to zlikwidować?

  • 0

    51. ~Sebek  2013-08-15 18:55:14  host: 193-59-18-79.fast-net.pl

    Czy ten telefon posada z przodu aparat ??

  • 0

    52. ~mariusz283  2013-08-18 23:23:53  host: v30-10.opera-mini.net

    Ogólnie nie polecam po miesiącu używania i regularnym instalowaniu różnych aplikacji android tnie się niemiłosiernie. Dużo lepszym wyboremw podobndej cenie jest Nokia 510 która chodzi niewykle płynnie i ma 4 calowy na którym nie widać pikseli jak w przypadku tego samsung.

  • 0

    53. ~jellybeenandroid  2013-09-05 07:15:14  host: user-94-254-196-16.play-internet.pl

    Witam. Mam ten telefon od jakiegoś czasu i jestem z niego bardzo zadowolona. Jedyny minus to na prawde słaby aparat. Mam pytanie jak zrobić screen shoota w tym telefonie?

  • 0

    54. ~gusia  2013-09-07 18:30:10  host: 83.238.5.206

    ile czasu ładować pierwszy raz baterię?

  • 0

    55. ~gusia  2013-09-07 19:00:54  host: 83.238.5.206

    ile czasu ładować pierwszy raz ten telefon.??????

  • 0

    56. ~telefonekxD-  2013-09-15 11:36:01  host: host-126-1.mt.pl

    ile wytzrymuje bateria????? mam zamiar go kupić. polecie mi. plisss

  • 0

    57. ~jolly  2013-09-25 20:11:41  host: host-37-190-228-159.dynamic.mm.pl

    Dzieciaki dokładnie czytać instrukcje , jest lampa bł , ma aparat z przodu , i nic się nie tnie jak to jeden tu napisał , aparat ma b dobry , na ekr nie widać żadnych pikseli , chyba się mu pomyliło z inna bajka

  • 0

    58. ~natalia87  2013-10-08 12:26:09  host: 46.77.124.27

    Jak dla mnie w sam raz. Szkoda ze nie mozna wgrywac muzyki tylko pobierac.ogolem ciekawy.

  • 0

    59. ~  2013-10-10 13:04:52  host: 77-254-137-69.adsl.inetia.pl

    Przy takiej ilości pamięci dla użytkownika zostaje około 2GB. A to mało bo np. nawigacja w sygicu z mapą niemiec, francji,polski i kilku innych krajów zabierze nam tą pamięć. O dziwo na dodatkową kartę pamięci nie można przerzucić map. Android musi mieć minimum 8GB inaczej to traci sens kupowanie takiego telefonu jak potrzebujemy mieć nawigację offline.

  • 0

    60. ~  2013-10-10 13:16:02  host: 77-254-137-69.adsl.inetia.pl

    Telefony które mają 4GB pamięci w rzeczywistości dla użytkownika zostawiają około 2GB pamięci. A to niestety jest za mało jak ktoś chce mieć nawigację w telefonie. Np. navi sygica z mapami Niemiec, Francji, Polski i kilkoma innymi krajami zajmie nam te 2 GB. Navi googla nie wchodzi w rachubę bo musimy mieć połączenie z internetem. Na kartę dodatkową niestety tych map nie przerzucimy. Dodatkowo braknie na pakiety językowe w w tłumaczu google. Dlatego takie telefony to zabawki a nie urządzenia wielofunkcyjne.

  • 0

    62. ~sandra  2013-10-11 13:07:53  host: dsv184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 3 tygodni. Polecam go dla osób które lubią ładny wygląd i funkcjonalnośc. Telefon ma dos mocna baterie mi wystarcza na 3-4 dni, nic się nie tnie o dziwo nawet apk FB co na innych smartfonach często się zdarza. Young jest naprawde dobry, warto go kupić dla innych polecam zakup laptopa a nie telefonu

  • 0

    63. ~jelly098  2013-10-13 14:46:43  host: ip-37-109-61-227.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    jaki on naprawde jest bo wszyscy pisza różności co do tego telefonu

  • 0

    64. ~dawit  2013-10-17 10:59:02  host: out01.alior.pl

    Jestem użytkownikiem od ponad 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Przejrzysty i czytelny interfejs oraz dobrze działąjący ekran dotykowy - łatwo i przyjemnie się z niego korzysta. A dodatkowo bateria wytrzymuje nawet do 3 dni, przy średnim użytkowaniu. Polecam. A co do muzyki, to można ją wrzucić zarówno w pamięć telefonu jak i na zewnętrznej karcie pamięci.

  • 0

    65. ~Stefan  2013-11-15 23:27:38  host: 124-rev190.inetmediagroup.pl

    Telefon mam od miesiąca jest OK,nic się nie zacina jak inni piszą, klawiatura działa super nawet przy grubych palcach,jest zajebisty, niech inni nie piszą bzdur na ten telefon,pewnie też by chcieli go mieć.

  • 0

    66. ~fajny gość  2013-11-19 17:02:13  host: apn-46-76-83-51.dynamic.gprs.plus.pl

    Jedyna wada to kiepski aparat a wcale sie nie tnie naprawde warto kupic

  • 0

    67. ~daniel  2013-11-23 17:54:46  host: cjl172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon,wszystko działa perfekcyjnie ,jedynie aparat mógłby być lepszy np 5 M. a nie 3,2.Pierwszy raz baterie ładować nawet 12 h .

  • 0

    68. ~HomaSiedlce  2013-12-03 13:30:15  host: apn-46-169-86-255.dynamic.gprs.plus.pl

    kolezka proponuje mi wymiane nokia lumia 520 za mojego samsunga galaxy young. oplaca mi sie to?

  • 0

    69. ~Malpanak  2013-12-07 17:09:00  host: hpt181.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od września. Kupowałam go na szybko i za bardzo nie patrzyłam co biorę. Na początku działał płynnie, nic się nie zacinało, wifi, gry itd. Teraz działa coraz gorzej. Tragedii nie ma, ale trochę denerwujące jest gdy np. muzyka zacina się gdy chcesz odblokować ekran lub musisz długo czekać by włączyć klawiature, szczególnie gdy się spieszysz. Aparat wg mnie za bardzo słaby. Czasem przydałby się taki, który robi wyraźne zdjęcia w dobrym oświetleniu, np. gdy muszę zrobić zdjęcie planu, nie potrafię w ogóle odczytać nr sali. Również przeszkadza mi klawiatura, a obudowę mogłabym złamać dwoma palcami. Poza tym nie wyciągam go z etui, a tył jest cały otarty. W sumie za tę cenę nie powinnam się była spodziewać nie wiadomo czego, ale żałuję, że nie dołożyłam trochę więcej i nie wzięłam czegoś lepszego. Bateria po dość sporym użyciu trzyma 2 dni. Ogólnie nie polecam:)

  • 0

    70. ~Emcia  2013-12-09 10:33:16  host: owc117.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może jak wyłączyć w tym telefonie wibracje? Przy przychodzeniu smsów wibruje, jak również przy włączaniu niektórych opcji, a po dłuższym użytkowaniu jest to bardzo uciążliwe. Pomocy!

  • 0

    71. ~Jack  2013-12-12 14:41:57  host: aii33.internetdsl.tpnet.pl

    Witam , telefon ogólnie dla niepracującego nastolatka . Wady to: 1/najgorszy jest aparat 3,2mpx to nie jest mało, ale brak flasha jest widoczny, 2/bateria przy graniu 4h i oglądaniu filmu 1h wytrzymuje 1,5 dnia, 3/pamięć wewnętrzna 4GB to oszustwo, tyle ma cała pamięć z czego na dane użytkownika zostaje ok.1,5GB

  • 0

    73. ~  2013-12-15 16:35:08  host: agby182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co zrobić gdy telefon nie cz sieci operatora

  • 0

    74. ~Kasia  2013-12-21 11:28:31  host: 212.87.246.18

    Czy wie ktoś może jak zrobić screena na tym telefonie?

  • 0

    75. ~taperecorder  2013-12-28 15:21:08  host: 90-156-18-202.internetia.net.pl

    Zmarnowałem tylko czas przeglądając zamieszczone tu komentarze o tym telefonie. Jedyne co się dowiedziałem to że tylko nieliczni autorzy w ogóle widzieli wcześniej androida oraz absolutnie nikt nie ma pojęcia o tym urządzeniu. Wszystko co negatywne wynika z delikatnie ujmując ludzkiej niewiedzy...

  • 0

    76. ~bombo  2014-01-10 17:40:07  host: bze50.internetdsl.tpnet.pl

    jak włączyć przednią kamerkę?

  • 0

    77. ~MTJD  2014-01-20 12:43:13  host: apn-77-114-43-136.dynamic.gprs.plus.pl

    kupilam w czerwcu ten telefon ostatni szmelc juz byl 7 razy w naprawie i ciagle to samo sie dzieje ekran wcale nie wyswletla nie mozna nawet odebrac polaczenia a serwis w Jankach to tylkp przyjmuja cos naprawia i za 2 dni to samo i znow do serwisu a oni napisza dziala tylko nie naladowana byla ostatnio wymienili antene co ma wspolnego z wyswietlaczem tam pracuja sami nie łuki do nich nic nie dociera zadne pisma bo poco mi ten telefon co wiekszosc czasu lezy w serwisie

  • 0

    78. ~namrocz  2014-01-20 22:28:05  host: n08-09-03.opera-mini.net

    brak przedniej kamerki to jeden z NIELICZNYCH wad.

  • 0

    79. ~screen  2014-01-20 22:28:42  host: n08-09-03.opera-mini.net

    kasiu, zobacz na yt

  • 0

    80. ~TINI SEL CALEN  2014-02-01 17:55:36  host: aeok248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BARDZO DOBRY TELEFON

  • 0

    81. ~damian  2014-02-02 02:46:50  host: apn-31-1-206-176.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie polecam beznadziejny telefon , problemy z wgrywaniem i instalowaniem aktualizacji , brak opcji przeniesienia zdjęć na kartę pamięci bez komponowania . Moja siostra ma oczywiście ja się meczę z tym gratem bo coś ciągle nie tak.

  • 0

    82. ~piotr  2014-02-07 12:04:36  host: 178.252.56.133.internetia.net.pl

    Witam , czy telefon ma folie ochronną w zestawie?

  • -1

    83. ~Ana  2014-02-07 19:01:10  host: ceh16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tragedia ,kupiłam go dziecku pod choinkę i tak sie cieszyłam.....a tu takie rozczarowanie!!!! Córka zgrała sobie kilka gier i lipa...pamięć zapchana...nie można aplikacji przenieść na karte pamięci!!!!!! No chyba że ktoś potrafi to zrobić i mi pomoże!!!!!!Córka nie chce tego telefonu mówi że jest beznadziejny...i co ja mam teraz z nim zrobić?

  • 0

    84. ~xyz  2014-02-15 11:03:50  host: aajn5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 2 tygodni , dziś rano wyłaczyłam go a przy włączaniu sie zacina i tak jestem od 2h bez telefonu :)

  • 0

    85. ~  2014-02-27 20:37:53  host: ip-31-0-152-39.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Witam mam problem ostatnio zakupilam ten model telef.i niewiem co jest grane jak doladuje telef to przyjmie mi karte ale zachwile jak chce zadzwonic mowi mi ze nie mam srodków na kącie

  • 0

    86. ~zxc  2014-03-04 21:24:57  host: aept165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest jakaś możliwość żeby wyłączyć to że od razu po otrzymaniu smsa wyświetla się jego treść? nawet przy nieodblokowanym ekranie

  • 0

    87. ~xxx824  2014-03-17 14:35:03  host: afbe222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylu tutaj znawcow ... tel jak na swoja cene jest ok, jak ktos ma wieksze wymagania to niech kupi drozszy i lepszy, do zwyklego i przecietnego uzytkowania bardzo dobry :)

  • 0

    88. ~ad  2014-03-18 19:27:22  host: n12-04-02.opera-mini.net

    Nie rozumiem tych wszystkich komentarzy tutaj..Mam go już prawie rok , żadnych napraw zadnych problemów. wady jakie ja w nim widzę to bateria (smartfony mają ogólnie ogromne zużycie energii więc nie ma się co dziwić ale gdy mam ustawiony wyświetlacz na najmniejszej jasności kiedy tylko mogę to trochę wytrzyma) i słaby aparat oraz brak flasha . Po za tym nie mam żadnych zastrzeżeń upadł mi kilkanaście razy na kostkę/asfalt i nic większego oprócz rys się nie stało . Mam kartę 4gb więc pamięci mi nie brakuje. Muzyki mam trochę około 500/600 i nie mam problemów z zacinaniem się itp. oprócz tego kilka gier i aplikacji użytkowych trzymam w pamięci telefonu i spokojnie się mieszczą i wszystko działa płynnie. Osobiście polecam i patrząc na cenę i jakoś dałbym 9/10

  • 0

    89. ~123  2014-04-18 13:04:27  host: 193.35.99.238

    Do Ana: Zaden android telefon nie moze tak po prostu przeniesc aplikacje na karte, to jest ograniczenie w androidzie, nie w telefonie.

  • 0

    90. ~stefan  2014-05-04 17:00:40  host: 095160075020.kielce.vectranet.pl

    Do Anna:
    Przed zakupem telefonu TRZEBA zorientować się ile ma pamięci (w tym przypadku dostępne jest ok. 1,5GB) i jaki ma procesor ... Wtedy nie będzie rozczarowań.
    Teraz można tylko:
    a) wykorzystać standardowy mechanizm przenoszenia części aplikacji - lub ściągnąć aplikacje APP2SD. Android 4.1.2 umożliwia już przenoszenie na kartę microSD - nie wszystko - ale sporo da się przenieść (dla mniejszych aplikacji).
    b) aplikacje instalujące się domyślnie na karcie SD (np. większe gry) - niestety w ten sposób nie da się przenieść - a dla tego androida będą się instalować w wewnętrznej pamięci telefonu. Można to obejść, ale wymaga to roota (możliwa utrata gwarancji).
    Możemy wtedy albo:
    - spreparować kartę microSD (wydzielając z niej dodatkową partycję) - i program LINK2SD, który może automatycznie instalować wszystkie aplikacje na tej dodatkowej partycji
    - użyć programu DirectoryBind - który może przenosić całe katalogi na kartę microSD
    W obu przypadkach należy trochę wcześniej poczytać na temat tych programów.

    P.S. Jestem bardzo miło zaskoczony jeśli chodzi o baterię (potrafi wytrzymać 8 dni) i wydajność (jak na procek 1GHz) w przypadku tego telefonu.

  • 0

    91. ~Guzikov  2014-05-14 22:08:18  host: e-media.ae1x418.dhiblang.lubman.net.pl

    Moja mama posiada ten telefon i nie jest z niego zadowolona. Co prawda ma Andka, wiele funkcji, sklep Play, ale bateria przy znikomym użytkowaniu trzyma góra jeden dzień

  • 0

    92. ~Pan_Zagadka  2014-06-30 08:21:55  host: public24873.cdma.centertel.pl

    Ja posiadam ten telefon od 2 lat i nie narzekam. Kilka razy wypad mi z kieszeni podczas jazdy rowerem i nie ma ani 1 śladu. Jego wady to brak przedniej kamery.
    Słaba bateria to wada większości smartphonów więc nie ma co na baterię narzekać. Moja ocena to 9/10.

  • 0

    93. ~kamilkce  2014-07-10 17:59:51  host: host8925153243.ppcom.3s.pl

    pomijając aparat idealny telefon, zgrabny, szybki, dzięki parametrom daje duży wachlarz wyboru aplikacji z googleplay. POLECAM !

  • 0

    94. ~azor  2014-07-16 22:50:47  host: acui180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon przez 2 lata. Mam 12 lat i dziurawe ręce więc jeśli przy mnie wytrzymał to musi być MEGA odporny. Dla mnie minusem jest brak przedniej kamerki i lampy błyskowej. Jeśli komuś brakuje pamięci to niech ściągnie aplikację Clean Master. Usuwa wszystkie śmieci, ale zostawia dane. Na ekran można kupić specjalną folię, która kosztuje około 7 zł. Tak ogółem telefon fajny. Polecam. :)

  • 0

    95. ~WEB  2014-07-22 09:17:58  host: acqh184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co zrobić gdy ten telefon ciągle się zacina? czy to wina pobranych aplikacji? przez pierwszy miesiąc chodził bez zarzutu, teraz gdy piszę sms a w tym samym czasie ktoś coś do mnie wysyła telefon po prostu się zacina- problemem jest także szybkie odpisywanie w trakcie wymiany sms- Samsung dosłownie wariuje i nieuważne dotknięcie ekranu powoduje po pewnym czasie uruchomienie np. opcji pisania. Nie znam się na elektronice i byłabym wdzięczna za pomoc

  • 0

    96. ~megom2003  2014-07-24 19:46:28  host: 159-205-135-56.adsl.inetia.pl

    ile ten telefon ma cali

  • 0

    97. ~Mrs Cookes  2014-08-23 14:06:18  host: cmv163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktos jak zmienic nazwe blututa? Napisze tak bo mi sie nie chce normalnie pisaxcXD szukalam wszedzie wchodzilam w ustawiebia blutut ale mam tylko widocznos i jak kilkam widocznoc czyli swoj model dto wyskakuje mi ile mam cAsu widocznosci help :(

  • 0

    98. ~  2014-09-18 16:02:36  host: host-196.219.elzappero.net

    Wiecie może jak sprawdzic ile ma się smsow na telefonie? :)

  • 0

    99. ~Patrycja  2014-09-27 15:43:02  host: 217.98.1.121

    mam problem mam samsunga GTS6310 i nie moge zainstalować internetu. Pomóżcie

  • 0

    100. ~6  2014-11-01 21:05:58  host: host-89-229-156-155.plock.mm.pl

    Przednia kamerka jak ja odblokowac

  • 0

    101. ~bass boosted  2014-11-05 00:09:07  host: adjc227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz ponad 1rok i musiałem go resetowac ponad 20 razy jest slaby muli sie krótko trzyma baterię poprostu szajs

  • 0

    102. ~marcep  2014-11-13 11:37:13  host: ceb6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku. Według mnie jest beznadziejny. Mały nie tak czuły -jak u innych telefonów z tego rodzaju- wyświetlacz. Mała pamięć więc jeśli chcesz ściągać np. apki, filmy i muzykę musisz kupić kartę pamięci. Fakt że łatwy w obsłudze ale nie polecam.
    Bardzo rysują się te boki. Moja ocena to 3/10.

  • 0

    103. ~sam  2014-11-18 21:09:32  host: 89-73-193-96.dynamic.chello.pl

    telefon posiadam ponad pol roku.w moich rekach przechodzi ekstremalne wyzwania. non stop jest brudny ostatnio wypadl na beton z kieszeni bateria rozsypal sie caly. zlozony chodzi bez zastrzezen. moj pierwszy smartfon nie mam porownania rzadnego.brak lampy wielki minus maly wyswietlacz mankanent do internetu. bateria potrafi trzymac jeden dzien przy nadmiernym korzystaniu normalnie dwa dni. jak na pierwszy telefon polecam

  • 0

    104. ~sandea  2014-11-26 08:37:21  host: dsu158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od ponad roku już i nie narzekam. Po prostu chyba co niektórzy myślą ze za taką cenę dostaną full wypas na miarę galaxy s... ma swoje wady : bateria, brak Flasha ale to są pierdoły mam zainstalowane na nim 5 gier o średnie wielkości około 4 Mb innych aplikacji tj Facebook który wręcz zamula czasem ale young sobie super radzi więc Ana jeśli sądzisz ze każdy smart fon ma nie ograniczoną pamięc to jesteś w błędzie po drugie masz widocznie bardzo rozmieszczone córkę bo inne dziecko skakalo by do sufitu jakby dostało taki tel. Zresztą dla młodszych jest to idealny telefon. Co do kłopotów z doładowaniem to skontaktuj się ze swoim operatorem
    Ja nie narzekam na ten telefon. Bateria mi trzyma w nim około 3dni ttakże jak na smartfona to całkiem dobry wynik. Smartfona to mimo wszystko nadal tylko telefon i tego się trzymajmy. Young dla przeciętnego użytkownika i dla dzieci jest idealnym rozwiązaniem jako pierwszy dotykowe z android em. Ja ma jeszcze galaxy trend plus i mimo wszystko przychylam ku galaxy young

  • 0

    105. ~kiler18  2015-01-10 09:29:50  host: apn-46-77-124-203.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja mam ten telefon 2 tygodnie i nie mam żadnych zarzutów. Moim zdaniem telefon nie służy do grania tylko do dzwonienia i pisania smsów. Jak komus sie tnie to niech zrobi reset i bedzie dzialal jak nalezy. Pozdrawiam

  • 0

    106. ~doge  2015-08-24 14:38:19  host: apn-37-7-196-182.dynamic.gprs.plus.pl

    Super telefon mam od dwóch lat i działa jak należy!!! Czuły ekran, dobra pamięć. Idealny telefon dla dziecka, bo niedrogi, mały i praktyczny. Jedyne co mogę zarzucić to brak przedniej kamery.

  • 0

    107. ~artur  2015-12-17 22:28:59  host: public-gprs352903.centertel.pl

    zacina mi sie android przy wlaczaniu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet