Samsung Galaxy Y Pro Duos - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Y Pro Duos Opinie o Samsung Galaxy Y Pro Duos

Samsung Galaxy Y Pro Duos

w sumie: 19
  • 0

    1. ~ann  2012-01-14 22:16:46  host: 082139010126.radom.vectranet.pl

    Nie wiadomo kiedy będzie dostępny w sprzedaży?

  • 0

    2. ~zainteresowany  2012-01-20 14:49:58  host: nat-oddzialy.homebroker.pl

    Czy ktoś już widział ten telefon dostępny w sprzedaży? Jaka może być orientacyjna cena?

  • 0

    4. ~galazek  2012-01-31 06:45:54  host: 89-76-98-231.dynamic.chello.pl

    w Rosji ruszyła sprzedaż, tel ma kosztowac 9990 rubli.

  • 0

    5. ~CeTeRiS  2012-02-03 22:17:54  host: geodetow-nat.intertele.pl

    Czy wiadomo już coś kiedy będzie w sprzedaży i w jakiej cenie?

  • 0

    6. ~czekający  2012-02-04 08:42:17  host: dynamic-78-8-61-73.ssp.dialog.net.pl

    miał się pojawić dopiero w drugim kwartale 2012

  • 0

    7. ~robin  2012-02-26 18:50:14  host: public108476.xdsl.centertel.pl

    dlaczego na stronie samsunga nie można znaleźć żadnych info o tym tel

  • 0

    8. ~  2012-03-29 16:57:01  host: pc224.AM.osi.pl

    drugi kwartał 2012, cena nieustalona. taką odpowiedź dostałem wczoraj z samsunga

  • 0

    9. ~  2012-03-30 15:08:23  host: lp1mas37.stunet.aber.ac.uk

    jest na ebay

  • 0

    11. ~  2012-04-02 16:05:49  host: 89-73-83-28.dynamic.chello.pl

    dziękuje za info, ja już od grudnia czekam, już chciałam z indii zamawiać,ale jak pomyślałam o wysyłce w worku to się zastanawiałam co dostanę :P to czekam do końca kwartału a potem to już chyba tylko te indie zostaną :P pozdrawiam

  • 0

    12. ~  2012-04-06 18:35:59  host: pc224.am.osi.pl

    Telefon wyceniono na ok. 720 zł

  • 0

    13. ~  2012-04-10 18:09:44  host: pc224.am.osi.pl

    pokazał się na stronie euro rtv

  • 0

    14. ~  2012-04-11 11:04:28  host: pc224.AM.osi.pl

    dostępny w euro od 16.04.12

  • 0

    15. ~  2012-07-03 13:00:36  host: afeq192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostępny w Euro RTV AGD za 699 pln od ręki

  • 0

    16. ~Pomocy!!!!!!!  2012-07-06 10:36:21  host: ns1.pcmarket.sk

    Witam . Chcialbym aby ktos jezeli moze wystawil tu recenzje o tym telefonie. Chcialbym go zakupic ale nie wiem czy mi sie oplaca.

  • 0

    17. ~on  2012-07-24 07:34:36  host: 212-106-18-249.adsl.inetia.pl

    zakup jak najbardziej się opłaca! Dual sim to co prawda nie to samo co w mojej poprzedniej motoroli ex115, ale do odbierania polaczen karty sa aktywne jednoczesnie. POLECAM

  • 0

    18. ~pytanie  2012-10-01 20:04:24  host: dslb-094-222-080-002.pools.arcor-ip.net

    czy mozna zmienic i jeli tak to w jaki sposob wielkosc trzcionki w smsach. dla mnie jest za mala i mam problemy z pisaniem i czytaniem smsow.

  • 0

    19. ~niepowiem !  2013-02-22 15:01:46  host: 178-37-1-110.adsl.inetia.pl

    Tak wiadomo ! Kupiłem ten telefon w sierpniu 2012 r. w telepolis za 399zł - uzywany. Telefon jest świetny mam go do dzisiaj , polecam !

  • 0

    20. ~olgo  2013-08-09 11:48:34  host: 212.160.236.195

    Mam mieszane uczucia co do tego telefonu +działa w dual sim +ma pełną klawiaturę +dość mały teraz wady: -sam z siebie potrafi sie wyłączyć -jezeli się rozładuje w nocy, nie licz na to, że budzik zadzwoni -muli, czasami trzeba odczekać dość sporo zanim wejdzie w telefon, czy w jakąś inna podstawową opcje -ilość wbudowanej pamięci zdecydowanie za mała, bez rootowania nie licz ze zainstalujesz wiecej niz kilka aplikacji, ja do tej pory swojego nie zrootowałam (mam go juz prawie rok chyba), wiec w tym momencie nawet aplikacje sie nie aktualizują -pewnego pięknego dnia odtwarzacz muzyki przestał widziec pliki- jezeli chce posłuchać jakieś muzyki to musze wchodzić w explorator plików i odtwarzac pliki pojedynczo -to samo ze zdjeciami i wideo- pewnego dnia, część z nich przestała byc widziana przez galerię... nadal tam są, ale galeria ich nie widzi. -jak na razie nie ma aktualizacji do nowszej wersji androida, więc trzeba się męczyć z pierniczkiem... -zdarza mu sie mylic kontakty, tzn.: wyswietla ze dzwonił ktos inny, pare razy miałam tak, ze dzwoniłam do kogos i bylam mocno zdziwiona z kim rozmawiam -gps działa tak sobie- czasami mijaja wieki zanim złapie sygnał Ogólnie takie najbardziej podstawowe funkcje działają- dzwoni, smsuje, ma kalendarz i budzik (który cie zawiedzie, jezeli nie naładujesz tel- w se k750i np.: budzik dzwonił nawet jezeli tel sie rozładował), ale coraz bardziej zaczyna mnie ten telefon irytować... od paru dni bateria trzyma mniej niz 1 dzien, a nie jestem maniakiem który ciągle siedzi na telefonie... ktos kto dużo rozmawia, pisze itp, bedzie musiał ładować go non stop... nie jestem pewna czy go polecam, poniewaz to jest mój pierwszy smartphone i pierwszy tel z dual simem i nie bardzo mam porówanie, ale rozglądam się za innym telefonem, niestety innego dual sima z klawiaturą querty chyba brak...

  • 0

    21. ~Izba  2014-02-22 08:47:21  host: 82-160-83-18.tktelekom.pl

    Witam. Właśnie piszę tę opinię z tego telefonu. Jestem z niego bardzo zadowolona. Dałam za niego 834zł . Moim zdaniem opłacało się go kupić. Działa sprawnie, nie muli i nie zacina się. Fajną sprawą jest ta myszka na środku. ;) Polecam !

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet