Samsung Galaxy Xcover 3 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Xcover 3 Opinie o Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

w sumie: 31
  • 0

    1. ~Koner  2015-04-13 15:55:46  host: apn-31-0-1-120.dynamic.gprs.plus.pl

    Już gorzej chyba obrobić efektu wody/brudu czy co to tam jest się nie da obrobić, po prostu masakra.

  • 0

    2. ~Bob  2015-05-14 13:02:50  host: agtw210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria wymienna, bardzo słaby GPS/GLONASS. Dobrze leży w dłoni, niezła bateria, daje poczucie solidności. Nikt nie podaje, że ma Gorilla Glass, ale chyba musi mieć...

  • 0

    3. ~Wojtek  2015-05-25 12:52:28  host: user-109-243-195-154.play-internet.pl

    przestalem czytac dalej po dotarciu do rozdzielczosci ekranu

  • 0

    4. ~ziutasek  2015-06-01 11:25:19  host: afdu29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bark gorilla glass i czujnika oświetlenia, bebechy za 499zł czyli wodoodporna obudowa 400 zł ?
    Wolę starego xcovera (1 st.) i moto g2 lte z gorilla i nieporównywalną konfiguracją ...

  • 0

    5. ~gebbeth  2015-06-01 22:19:23  host: host-89-230-27-77.ostrowmaz.mm.pl

    telefon do pracy, tak? Kiedy masz czas jak jesteś aktywny oglądać filmy w HD? Pamięci by się troszkę więcej przydało. Bateryjka średnia w pierwszym xcoverze (solid) było 4700mAh, jakby była polimerowa... marzenie.

  • 0

    7. ~ziutasek  2015-06-10 09:25:01  host: afkw204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak czujnika oświetlenia, gorilla, cyrki z latarką, żałosny aparat i cena z dooopppy ? Lepiej dołożyć do S4active.

  • 0

    8. ~rolka  2015-06-17 21:47:30  host: aejr104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    koner, ale że o co?

  • 0

    9. ~rolka  2015-06-17 21:51:12  host: aejr104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wojtek- na budowie, w rowie, na rusztowaniu, pod drabiną... taka rozdzielczość może wystarczyć. chyba, że liczysz na to,że rozdzielczość zastąpi ci kask.. to nie wystarczy.

  • 0

    10. ~MIger  2015-06-26 07:55:05  host: 212-106-26-23.adsl.inetia.pl

    galaaxy xc3 to jak ze wszystkim, np z małżeństwem. Jednemu sie uda, inny po 3 miesiąc rozwód.
    Z reguły ludzie chwalą tulko drogie wypasione modele... bo wstyd sie przyznać ze wydali np 2000 zł i są niezadowoleni.
    wedle mnie telefon powinien miec dobrą czułość (zasięg) latarkę i byc idiotoodporny.

  • 0

    11. ~sławek  2015-07-21 09:49:26  host: aflk204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w nim włączyć latarkę?

  • 0

    12. ~ziom  2015-07-22 20:29:04  host: 81.219.84.18

    Do ekstremalnych warunków idealny aparat w zupełności wystarczy nie można mieć wszystkiego!
    Osobiscie polecam!

  • 0

    13. ~Tata  2015-08-21 07:54:21  host: apn-77-112-57-92.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy telefon posiada "oczko" do zamocowania smyczy? Planuję zakup telefonu dla dziecka i chciałbym, aby zbyt często nie wypadał z rąk ;-)

  • 0

    14. ~Paweł  2015-08-25 10:09:06  host: 78.133.164.210

    Smartfon, przynajmniej mój nie ma klasy IP67. Po zanurzeniu w płytkiej wodzie przestał działać, a serwis odmówił naprawy ponieważ....? Telefon został zalany, a w gwarancji jest zapis, że zalany produkt nie podlega naprawie. Serwis nie robi testu szczelności tylko rozbiera telefon i piszę dokładnie to co było na zgłoszeniu, że telefon jest zalany. Nie obchodzi ich to, że jest niezgodny z umową przez nie posiadanie deklarowanego stopnia ochrony IP67.

  • 0

    15. ~morda  2015-08-31 21:08:18  host: dfq210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam problem. mój xcover 3 nie ma w menu odtwarzacza muzyki ani nie moge zgrac na niego żądnej muzyki. o co w tym chodzi?

  • 0

    16. ~ziutasek  2015-09-09 09:41:15  host: affe252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moto G 3gen. ma IPx7, goryle szkło, czujnik oświetlenia, "czystego" andruta i bebechy trzy generacje "wyższe" za taką samą cenę ;-( Kto kupi xcovera 3 ? ? ?

  • 0

    17. ~~  2015-09-10 18:10:51  host: abnv2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorry, ale płacić tyle stówek za wodoszczelność I stare bebechy? Pozdrawiam i żegnam wszystkich kumatych.

  • 0

    18. ~Sciemek  2015-09-15 08:05:04  host: 188.125.248.2

    Telefon do pracy? - czyste kłamstwo. - POWODY.
    Skargi, skargi, skargi. Powielam.
    CZYLI. Złom w atrapie solidnej wytrzymałości, typowy pozer.
    Odporność na wstrząsy, wodę i pył ? - czyste KŁAMSTWO !
    po co piszą bzdury w specyfikacji skoro gwarancja tego nie uwzględnia.

    minusy:
    brak żyroskopu?
    Brak Radia? Brak Danych?
    Brak transmitera FM?
    brak możliwości CB radia? niedopuszczalne
    GPS ? słaby - niedopuszczalne
    karta pamięci - max wielkość 64 GB? 4LovOfGod strasznie mało

    z czym tu pracować?

  • 0

    19. ~Jarek  2015-09-20 09:17:34  host: public-gprs516656.centertel.pl

    A ja chce go kupić. Wyglada solidnie.

  • 0

    20. ~  2015-10-13 20:12:17  host: 109.231.36.79.koba.pl

    Ale mogę odebrać rozmowę w rękawiczkach bo samsung nie oszczędza na klawiszach ha!

  • 0

    21. ~patryk  2015-11-15 18:49:13  host: host-89-229-38-229.torun.mm.pl

    Telefon xc3 wpadł do wody na ok 2m i przebywał tam 40 min.Po wysuszeniu na razie działa :)

  • 0

    22. ~masza33  2015-12-08 10:44:45  host: grx35.internetdsl.tpnet.pl

    Uwaga! firma samsung nie daje gwarancji ( pkt 5) na wodoszczelność ???? tego ponoć wodoodpornego telefonu. nie wytrzymał 3 s na głębokości 10 cm .

  • 0

    23. ~dax  2016-01-05 19:07:57  host: user-94-254-129-142.play-internet.pl

    jest super ,używam 4miesiące. Daje rade

  • 0

    24. ~KAR123  2016-01-28 13:55:38  host: markiz.vlan216.enoch.lubman.net.pl

    Witam,
    Mam pytanie techniczne odnośnie tego modelu.
    czy ktoś z Was miał może problem z telefonem za granicą. Do telefonu włożona jest Karta SD. Co jakiś czas użytkując telefon poza granicami polski, telefon wyświetla komunikat w stylu : "Brak Karty SIM " . Proszę o podpowiedź. czy da się coś z tym zrobić ? Format telefonu ? Format Karty ? czy może telefon do serwisu ?
    Będę wdzięczna za pomoc.

  • 0

    25. ~pawel bydgoszcz  2016-02-14 12:48:33  host: acvv89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super,duzo lepszy niz poprzednik tylko ma jedna zajeb.....wadę. ma bardzo słaby zasięg gdzie inne aparaty działają normalnie. a jak go straci to nie może się połączyć.trzeba go wyłączyć i włączyć. w serwisie był już dwa razy i mówią ze wszystko w porządku.

  • 0

    26. ~patryk  2016-03-24 17:11:13  host: public-gprs516317.centertel.pl

    Mam pytanko odnośnie odtwarzacza muzyki słyszałem ze ten model takiego nie posiada czy to prawda?

  • 0

    27. ~Danio  2016-03-30 23:00:55  host: router2-183.rbmgroup.pl

    W jaki sposób mogę zrobić zrzut ekranu na tym tel?

  • 0

    29. ~pawel  2016-07-24 13:53:19  host: aaxp121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w xc3 programy mozna instaliwac na karcie zewnętrznej czy tak jak w xc2 instalacja jest zablokowana na karte wewnętrzna?

  • 0

    30. ~luk3000  2016-07-25 08:57:27  host: dan137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BRAK HD-VOICE niema, tak powiedzieli mi w serwisie samsunga. I dałem się nabrać bo tu serwis pisze że HD Voice jest

  • 0

    31. ~ADAM  2016-09-26 20:03:55  host: user-94-254-225-210.play-internet.pl

    Mam 1 rok. Daje rade. Topilem ja juz kilka razy i nic sie nie stalo. Jedyny minus to jak wyzej kolega napisal. Zasieg slaby gps nie widzi czesto satelit. Ogolnie jest ok.

  • 0

    32. ~escort4921@gmail.com  2016-12-25 15:21:02  host: user-94-254-243-57.play-internet.pl

    Kibel.spadl mi z 30cm i pekl wyswietlacz !

  • 0

    33. ~Jazz  2017-04-07 20:04:41  host: 162.211.122.69

    Zanim zrobi zdjęcie zastanawia się chyba ze 4 sekundy. To naprawdę porażka. Moja żona ma Lumię (chyba 625), wciska klawisz, miga flesz i gotowe. XC3 zastanawia się 3 sekundy, potem flesz miga ze 3 razy i dopiero jest zdjęcie. Próbowałem na innych aplikacjach aparatu i to samo.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-124-245.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz Stan Nielimitowany w Play?

Stan Nielimitowany - nowa oferta w Play

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet