Samsung Galaxy Xcover 3 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Xcover 3 Opinie o Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

w sumie: 29
  • 0

    1. ~Koner  2015-04-13 15:55:46  host: apn-31-0-1-120.dynamic.gprs.plus.pl

    Już gorzej chyba obrobić efektu wody/brudu czy co to tam jest się nie da obrobić, po prostu masakra.

  • 0

    2. ~Bob  2015-05-14 13:02:50  host: agtw210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria wymienna, bardzo słaby GPS/GLONASS. Dobrze leży w dłoni, niezła bateria, daje poczucie solidności. Nikt nie podaje, że ma Gorilla Glass, ale chyba musi mieć...

  • 0

    3. ~Wojtek  2015-05-25 12:52:28  host: user-109-243-195-154.play-internet.pl

    przestalem czytac dalej po dotarciu do rozdzielczosci ekranu

  • 0

    4. ~ziutasek  2015-06-01 11:25:19  host: afdu29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bark gorilla glass i czujnika oświetlenia, bebechy za 499zł czyli wodoodporna obudowa 400 zł ?
    Wolę starego xcovera (1 st.) i moto g2 lte z gorilla i nieporównywalną konfiguracją ...

  • 0

    5. ~gebbeth  2015-06-01 22:19:23  host: host-89-230-27-77.ostrowmaz.mm.pl

    telefon do pracy, tak? Kiedy masz czas jak jesteś aktywny oglądać filmy w HD? Pamięci by się troszkę więcej przydało. Bateryjka średnia w pierwszym xcoverze (solid) było 4700mAh, jakby była polimerowa... marzenie.

  • 0

    7. ~ziutasek  2015-06-10 09:25:01  host: afkw204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak czujnika oświetlenia, gorilla, cyrki z latarką, żałosny aparat i cena z dooopppy ? Lepiej dołożyć do S4active.

  • 0

    8. ~rolka  2015-06-17 21:47:30  host: aejr104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    koner, ale że o co?

  • 0

    9. ~rolka  2015-06-17 21:51:12  host: aejr104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wojtek- na budowie, w rowie, na rusztowaniu, pod drabiną... taka rozdzielczość może wystarczyć. chyba, że liczysz na to,że rozdzielczość zastąpi ci kask.. to nie wystarczy.

  • 0

    10. ~MIger  2015-06-26 07:55:05  host: 212-106-26-23.adsl.inetia.pl

    galaaxy xc3 to jak ze wszystkim, np z małżeństwem. Jednemu sie uda, inny po 3 miesiąc rozwód.
    Z reguły ludzie chwalą tulko drogie wypasione modele... bo wstyd sie przyznać ze wydali np 2000 zł i są niezadowoleni.
    wedle mnie telefon powinien miec dobrą czułość (zasięg) latarkę i byc idiotoodporny.

  • 0

    11. ~sławek  2015-07-21 09:49:26  host: aflk204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w nim włączyć latarkę?

  • 0

    12. ~ziom  2015-07-22 20:29:04  host: 81.219.84.18

    Do ekstremalnych warunków idealny aparat w zupełności wystarczy nie można mieć wszystkiego!
    Osobiscie polecam!

  • 0

    13. ~Tata  2015-08-21 07:54:21  host: apn-77-112-57-92.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy telefon posiada "oczko" do zamocowania smyczy? Planuję zakup telefonu dla dziecka i chciałbym, aby zbyt często nie wypadał z rąk ;-)

  • 0

    14. ~Paweł  2015-08-25 10:09:06  host: 78.133.164.210

    Smartfon, przynajmniej mój nie ma klasy IP67. Po zanurzeniu w płytkiej wodzie przestał działać, a serwis odmówił naprawy ponieważ....? Telefon został zalany, a w gwarancji jest zapis, że zalany produkt nie podlega naprawie. Serwis nie robi testu szczelności tylko rozbiera telefon i piszę dokładnie to co było na zgłoszeniu, że telefon jest zalany. Nie obchodzi ich to, że jest niezgodny z umową przez nie posiadanie deklarowanego stopnia ochrony IP67.

  • 0

    15. ~morda  2015-08-31 21:08:18  host: dfq210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam problem. mój xcover 3 nie ma w menu odtwarzacza muzyki ani nie moge zgrac na niego żądnej muzyki. o co w tym chodzi?

  • 0

    16. ~ziutasek  2015-09-09 09:41:15  host: affe252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moto G 3gen. ma IPx7, goryle szkło, czujnik oświetlenia, "czystego" andruta i bebechy trzy generacje "wyższe" za taką samą cenę ;-( Kto kupi xcovera 3 ? ? ?

  • 0

    17. ~~  2015-09-10 18:10:51  host: abnv2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorry, ale płacić tyle stówek za wodoszczelność I stare bebechy? Pozdrawiam i żegnam wszystkich kumatych.

  • 0

    18. ~Sciemek  2015-09-15 08:05:04  host: 188.125.248.2

    Telefon do pracy? - czyste kłamstwo. - POWODY.
    Skargi, skargi, skargi. Powielam.
    CZYLI. Złom w atrapie solidnej wytrzymałości, typowy pozer.
    Odporność na wstrząsy, wodę i pył ? - czyste KŁAMSTWO !
    po co piszą bzdury w specyfikacji skoro gwarancja tego nie uwzględnia.

    minusy:
    brak żyroskopu?
    Brak Radia? Brak Danych?
    Brak transmitera FM?
    brak możliwości CB radia? niedopuszczalne
    GPS ? słaby - niedopuszczalne
    karta pamięci - max wielkość 64 GB? 4LovOfGod strasznie mało

    z czym tu pracować?

  • 0

    19. ~Jarek  2015-09-20 09:17:34  host: public-gprs516656.centertel.pl

    A ja chce go kupić. Wyglada solidnie.

  • 0

    20. ~  2015-10-13 20:12:17  host: 109.231.36.79.koba.pl

    Ale mogę odebrać rozmowę w rękawiczkach bo samsung nie oszczędza na klawiszach ha!

  • 0

    21. ~patryk  2015-11-15 18:49:13  host: host-89-229-38-229.torun.mm.pl

    Telefon xc3 wpadł do wody na ok 2m i przebywał tam 40 min.Po wysuszeniu na razie działa :)

  • 0

    22. ~masza33  2015-12-08 10:44:45  host: grx35.internetdsl.tpnet.pl

    Uwaga! firma samsung nie daje gwarancji ( pkt 5) na wodoszczelność ???? tego ponoć wodoodpornego telefonu. nie wytrzymał 3 s na głębokości 10 cm .

  • 0

    23. ~dax  2016-01-05 19:07:57  host: user-94-254-129-142.play-internet.pl

    jest super ,używam 4miesiące. Daje rade

  • 0

    24. ~KAR123  2016-01-28 13:55:38  host: markiz.vlan216.enoch.lubman.net.pl

    Witam,
    Mam pytanie techniczne odnośnie tego modelu.
    czy ktoś z Was miał może problem z telefonem za granicą. Do telefonu włożona jest Karta SD. Co jakiś czas użytkując telefon poza granicami polski, telefon wyświetla komunikat w stylu : "Brak Karty SIM " . Proszę o podpowiedź. czy da się coś z tym zrobić ? Format telefonu ? Format Karty ? czy może telefon do serwisu ?
    Będę wdzięczna za pomoc.

  • 0

    25. ~pawel bydgoszcz  2016-02-14 12:48:33  host: acvv89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super,duzo lepszy niz poprzednik tylko ma jedna zajeb.....wadę. ma bardzo słaby zasięg gdzie inne aparaty działają normalnie. a jak go straci to nie może się połączyć.trzeba go wyłączyć i włączyć. w serwisie był już dwa razy i mówią ze wszystko w porządku.

  • 0

    26. ~patryk  2016-03-24 17:11:13  host: public-gprs516317.centertel.pl

    Mam pytanko odnośnie odtwarzacza muzyki słyszałem ze ten model takiego nie posiada czy to prawda?

  • 0

    27. ~Danio  2016-03-30 23:00:55  host: router2-183.rbmgroup.pl

    W jaki sposób mogę zrobić zrzut ekranu na tym tel?

  • 0

    29. ~pawel  2016-07-24 13:53:19  host: aaxp121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w xc3 programy mozna instaliwac na karcie zewnętrznej czy tak jak w xc2 instalacja jest zablokowana na karte wewnętrzna?

  • 0

    30. ~luk3000  2016-07-25 08:57:27  host: dan137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BRAK HD-VOICE niema, tak powiedzieli mi w serwisie samsunga. I dałem się nabrać bo tu serwis pisze że HD Voice jest

  • 0

    31. ~ADAM  2016-09-26 20:03:55  host: user-94-254-225-210.play-internet.pl

    Mam 1 rok. Daje rade. Topilem ja juz kilka razy i nic sie nie stalo. Jedyny minus to jak wyzej kolega napisal. Zasieg slaby gps nie widzi czesto satelit. Ogolnie jest ok.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet