Samsung Galaxy Trend 2 Lite - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Trend 2 Lite Opinie o Samsung Galaxy Trend 2 Lite

Samsung Galaxy Trend 2 Lite

w sumie: 26
  • 0

    1. ~Adrian  2015-08-29 10:47:42  host: apn-95-40-116-187.dynamic.gprs.plus.pl

    Moja siostra ma ten telefon od 2 tygodni. Zawieszał się już od nowości. Niby bardzo znana marka ale co z tego. Ja mam kazam trooper 451 i działa dużo dużo szybciej pomimo wielu aplikacji. Siostra ma tylko 4 gry. Ogólnie bardzo odradzam kupić ten telefon.

  • 0

    2. ~kolega  2015-09-21 11:29:35  host: 36.46-29-150.tkchopin.pl

    Telefon jest dobry, można mieć przez niego neta w tv nie wiem czy było o tym wyżej- bardzo fajnie działa.
    Minusy- brak słuchawek w komplecie, bateria słaba- codziennie max 2 dni trzeba ładować.

  • 0

    3. ~greg zorba  2015-09-24 20:06:58  host: n10-08-07.opera-mini.net

    mialem ten tel 1dzien naszczescie skorzystalem z prawa zwrotu,net strasznie muli wogule caly tel wolno dziala,tragedia,omijac szerokim lukiem ten model

  • 0

    5. ~Asia  2015-11-05 10:15:08  host: qq123.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to dramat! Pomimo wymiany procesora, nadal odłącza kartę SIM w trakcie rozmowy. Muli się niewiarygodnie. Jest BEZNADZIEJNY. Nie polecam.

  • 0

    6. ~  2015-11-07 01:24:46  host: apn-46-169-75-2.dynamic.gprs.plus.pl

    Gdy mam włożoną kartę sim, telefon mi się nie włącza :3
    Słaby telefon :/

  • 0

    7. ~Rozanna  2015-12-08 20:54:15  host: 188.146.7.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten fonik i jestem bardzo zadowolona i nie jest prawda , ze wolno działa :-)

  • 0

    8. ~mat  2015-12-23 08:43:50  host: h66.rwd.prospect.pl

    Czy może ktoś napisać jak długo trzyma bateria w tym modelu

  • 0

    9. ~A wyjebać ci z taczki ?  2015-12-28 22:10:07  host: user-109-243-155-147.play-internet.pl

    Moim zdaniem dziAła zaje#### i sie sprawdza polecam

  • 0

    10. ~Robert  2016-01-01 11:25:24  host: ejq246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaletą telefonu to dobry wyświetlacz, reszta to totalna porażka. Telefon tylko do dzwonienia i wysyłania SMS-ów. Przy korzystaniu z aplikacji, internetu strasznie muli. Jako smarfon jest do niczego

  • 0

    11. ~KOza  2016-01-02 17:34:44  host: host-176-221-125-183.dynamic.mm.pl

    Telefon całkiem ok za tą cenę . Trochę muli ale no cóż najgorszy nie jest.

  • 0

    12. ~  2016-01-10 00:31:38  host: user-46-113-31-241.play-internet.pl

    Telefon przynajmniej raz dziennie odłącza kartę SIM. Czternastego dnia od zakupu chciałem go wymienić. Sprzedawca stwierdził, że to wina baterii i wymienił ją. Teraz już nie mogę oddać tego szajsu, a odłącza się dalej. Zostało mi tylko reklamowanie i naprawy gwarancyjne. Widocznie jest to wada tego modelu. Pewnie sprzedawcy o tym wiedzą.
    Milczą, żeby pozbyć się towaru. Stanowczo odradzam zakup. Choć cena kusi- to wyrzucone pieniądze.

  • 0

    13. ~.a.  2016-01-11 19:37:16  host: n28-05-07.opera-mini.net

    Dziś zamuwiłem zobacze jak sie sprawdzi

  • 0

    14. ~Anka  2016-01-19 10:17:33  host: agox82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Negatywne komentarze to czysta prawda. Telefon jest bardzo powolny.

  • 0

    15.  2016-01-30 23:49:54

    Dostałem to coś jako służbowy, totalne dno. Cokolwiek ponad dzwonienie przekracza jego możliwości.

  • 0

    16. ~N.  2016-01-31 09:07:22  host: 178-36-206-96.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon jakieś dwa miesiące, wszystko działa jak powinno, muli rzeczywiście, ale tylko przy nadmiarze aplikacji. Ja mam zainstalowane kilka - facebook, instagram, snap, messenger i jakieś gierki i wszystko chodzi dobrze. Internet śmiga jak ta lala, wszystko w porządku.

  • 0

    17. ~korecki  2016-02-09 14:56:41  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    telefon dla emeryta z dobrym wzrokiem strasznie muli net i apki słaby aparat wogle kiepski produkt.

  • 0

    18. ~kuba  2016-02-15 08:31:22  host: aado161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Działa ale ma mało pamięci

  • 0

    19. ~arek  2016-02-16 18:57:06  host: 188.146.10.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    sam mam ten telefon wcześniej miałem samsunga monte i teraz nawet cieszę się że kupiłem ten telefon za jedyne 300zł mam go około 2-uch miesięcy to prawda często się rozładowuje ale wystarczy do połowy zmniejszyć jasność ekranu i działa dłuugo...

  • 0

    20. ~zuzaa  2016-02-25 21:03:35  host: public-gprs359584.centertel.pl

    nie ma aparatu z przodu!!!! A tak to git

  • 0

    22. ~Franko  2016-03-07 17:47:14  host: user-94-254-161-22.play-internet.pl

    Jak go można sformatować?

  • 0

    23. ~gubernator  2016-03-30 09:37:20  host: user-31-174-190-234.play-internet.pl

    Telefon bardzo dobry serdecznie polecam;!!!

  • 0

    24. ~raydenx  2016-03-31 08:33:54  host: 193.78.85.153

    Kupilem ten telefon dla corki, niestety telefon jest strasznie wolny. Bajki w dailymotion czy youtube sie tna.
    w przegladarce trzeba czekac nawet kilkanascie sekund zanim klawiatura sie "narysuje".
    Telefon nadaje sie do dzwonienia, sms, odtwarzania muzyki, cala czesc "smart" to beznadzieja.
    Telefon ma dodatkowo glupia funkcje blokowania klawiatury podczas rozmowy. Nie wiem po co komu to ale utrudnia
    strasznie zycie a nie da sie wylaczyc

  • 0

    25. ~Lara  2016-04-16 20:59:58  host: aai38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od grudnia i niepolecam. Telefon jest strasznie wolny, ścina się i wywala z wielu aplikacji, a klawiatura w tel to tragedia. Wysuwa się kiedy chce, a gdy jest potrzebna to trzeba czekać sporo czasu, aż się wysunie. Gdybym tylko mogła od razu bym bo zmieniła.

  • 0

    26. ~dejmian  2016-07-17 05:29:28  host: 176.4.89.101

    Strasznie muli jak na te parametry mało wydajny procesor, ale kosztuje tylko 300 zł nie ma co za tą cenę dużo wymagać od telefonu ale osobiście sądzę ze ma nałożone jakieś ograniczenia ale to moja opinia pokemon go na tym nie pójdzie sprawdzałem

  • 0

    27. ~Kamil  2016-09-14 21:13:57  host: user-188-33-180-64.play-internet.pl

    Muli bo ma mało ramu...ale ogólnie działa jak należy.

  • 0

    28. ~Danny  2016-10-08 00:32:40  host: acky196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest bardzo słaby. Wolno pracuje, słaby aparat itp.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet