Samsung Galaxy Tab 3 7.0 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Opinie o Samsung Galaxy Tab 3 7.0

Samsung Galaxy Tab 3 7.0

w sumie: 32
  • 0

    1. ~  2013-04-29 16:36:56  host: gw.casus.com.pl

    budzi emocje dokładnie takie same jak smarowanie kromki chleba.

  • 0

    2. ~ja  2013-05-01 12:39:07  host: mail.studiokama.pl

    Te same bebechy co w tab2 podkręcony procesor i inna obudowa. Słaaabo.

  • 0

    3. ~domin13  2013-05-02 11:50:56  host: acmq64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i po co 10 taki sam tablet...

  • 0

    4. ~MASLO  2013-05-04 16:02:39  host: 81.219.84.18

    Czym jest "lepszy" od Galaxy tab'a "2" ?

  • 0

    5. ~MASLO  2013-05-04 16:36:03  host: 81.219.84.18

    Sam sobie odpowiem. Galaxy tab 2 10.1 jest 10 calowy a to nowe coś o nazwie samsung galaxy tab 3 jest 7 calowe. Pozdumowując dostajemy 7 calowego samsunga o paramatrach 10 calowego Taba 2 ( z małymi róznicami).

  • 0

    7. ~skullek  2013-05-05 18:49:30  host: host-89-230-136-233.inowroclaw.mm.pl

    Ale shit... bebechy z poprzedniej epoki, a cena pewnie 800-1000zł.... Nexus 7 bije Galaxy 2 i Galaxy 3 na głowę, mimo tej samej ceny.

  • 0

    8. ~Irton  2013-07-28 10:25:16  host: 89-71-81-152.dynamic.chello.pl

    >>>MASLO - tutaj akurat jest lepiej niż przy TAB2, coś źle porównujesz bo TAB3 jest zarówno 7-, 8- i 10-calowy, ja wczoraj go sobie w karenie na stronie obejrzałem i porównałem z TAB2, nowy model ma w sumie taką samą cenę jak stary a ma lepszy procesor (2 rdzenie 1,5GHz vs 2 rdzenie 1,0GHz), ma więcej RAM (1,5GB vs 1GB) i parę innych rzeczy. Nie jest to rewolucja na miarę Nexusa7, ale sprzęt jest szybszy i w tej samej cenie co starsze modele.

  • 0

    9. ~bob  2013-11-04 23:25:37  host: daq26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i nie moża przenosic danych na karte pamieci. 8GB mój syn zapełnił w dwa dni i teraz żadna gra się nie chce zaktualizować bo za malo pamięci. SYF. omijac szerokim łukiem. po klontakcie z Samsung on line konsultant mi powiedział, że to wina Androida!!!!!!!!!!

  • 0

    10. ~Arg1  2013-11-29 22:25:32  host: 91.232.164.244

    Bardzo dobry tablet polecam

  • 0

    11. ~piter  2013-12-05 19:31:11  host: 94-240-44-252.lukman.pl

    potwierdzam ze to syf, nie można przy pomocy przejściówki otg podłączyć nawet pendraiwa po kontakcie z serwisem potrzebne oryginalne otg od samsunga

  • 0

    12. ~przemek  2013-12-15 19:48:09  host: sub211-23.elpos.net

    Bardzo fajny tablet. Mam 7-mio calowy. Wczoraj kupiłem, szybko działa. Polecam> :) :)

  • 0

    13. ~michu  2013-12-16 20:17:25  host: 44.budinet.info

    witam mam takie pytanie nabyłem właśnie samsunga galaxy tab 3 7calowego i mam problem z ustawieniami bo jak wszystko poustawiam tak jak chce to jak wyłącze tableta i pużniej go włącze to wszystkie ustawienia wracają do poprzednich.gdzie to moge zmienić??

  • 0

    15. ~Robo  2014-01-04 23:20:05  host: 89-68-16-221.dynamic.chello.pl

    Strasznie słaby. Mam wersję 7" Wifi z Android 4.1. Wciąż nie ma aktualizacji, wiesza się co 5 minut, samoczynny restart 2 razy dziennie bez żadnego powodu, czasami ekran robi się czarny bez powodu , port USB nie ma funkcji hosta (z tego co znalazłem na XDA to nawet rootowanie tego nie zmieni ze względu na braki w sprzęcie). Brak portu hdmi/mhl/widi więc na telewizor obrazu nie przeżucisz. Do tego przy słabym oświetleniu i automatycznej regulacji jasnośći ekran irytująco mruga a korekta jasnośći +/- w trybie auto często nie działa. Aparat to katastrofa - silne szumy, jako tako działa przy silnym oświetleniu ale i tak ziarno aż sypie w oczy. Resztę można wymacać w sklepie .. no może tylko okładka "Book Cover" trzyma się dobrze ale magnes który sprawia że zmienia się w pochyloną podstawkę jest za słaby i trzeba uważać żeby sama się nie złożyła, o postawieniu jej w pozycji ramki na zdjęcia można zapomnieć (słaby magnes). Bateria trzyma cały dzień używania WiFi z WYŁĄCZONYM Bluetoth i czasami zostaje 20% - 50%. Głośniczki grają, ekran ładny, rozmiar wygodny. Podsumowując: tablet powinien być wart w 2014 roku góra 400zł albo kupcie coś innego bo bebechy ma strasznie słabe.

  • 0

    16. ~Anonim  2014-02-23 17:41:27  host: abcv203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale żalowy pewnie będzie droższy od Nexusa 7 II a gorszy nie polecam :P

  • 0

    17. ~gruz200  2014-02-27 11:30:28  host: awa238.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tablet od jakiegoś czasu. Jego największą zaletą jest modem 3G. Z tabletu(czy jak niektórzy wolą tableta) można wykonywać połączenia i wysyłać smsy jak ze zwykłego telefonu. Pamięć wewnętrzną uzupełniamy kartą pamięci (microSDHC) i wszystko śmiga. Muszę przyznać, że czasami - choć nie za często - zdarzają się zwiechy. Ale któremu urządzeniu z androidem się to nie zdarza? Nigdy natomiast nie było tak, aby tablet zablokował się na amen - czasem trzeba chwilę poczekać, a czasem przytrzymać przez kilka sekund przycisk włączania i wszystko wraca do porządku. Byłby idealny gdyby miał wyświetlacz SuperAmoled i gdyby był troszkę szybszy... Aparat nie zachwyca, ale za to pozytywnie zaskakuje bateria! Podsumowując - bardzo fajne urządzenie:)

  • 0

    18. ~Łukasz  2014-04-15 07:34:25  host: 89-69-116-242.dynamic.chello.pl

    Masakra drodzy Państwo. Ten tablet to jakieś nieporozumienie. Nie piszę tego jako nawiedzony fan Apple. Samsungowi jestem wierny od dawna i zawsze byłem zadowolony z jego produktów. Był SGS II, potem Note I, Tab II 7.0 3G, Note II. Żona S III Mini, dzieciak S III i zawsze, każdy był zadowolony. Ale Tab 3 7.0 to dno i wodorosty. Nie wiem co brał koleś odpowiedzialny za ten model, że wyszedł taki chłam. Wady: aparat beznadziejny, procesor cienizna. Zapomnijmy o otwartych kilku kartach w przeglądarce. 3-4 aplikacje otwarte i już muli. Głośnik kiepski. Parokrotnie przy słuchaniu muzyki się zawiesił na amen. Ekran się wygaszał i na nic nie reagował. Muzyka grała dalej ale nie dało się wyłączyć. Jak kawałek się skończył "zwis" trwał dalej. Reset dało się zrobić dopiero po kilku próbach. Miałem ten tablet dwa tygodnie i parę razy takie coś się przytrafiło. Parę razy dziennie przestawał reagować na 2-3 minuty przy przeglądaniu netu. Ktoś może powiedzieć - "to było sobie wgrać inny rom". Nie po to płacę żeby się bawić a takie rzeczy. Mam prawo wymagać żeby chodził jak trzeba na fabrycznym romie. To tak jak by kupić samochód sportowy który z bólem osiąga setkę w 10 minut a koleś z salonu nam powiedział że przecież silnik starczy zmienić. Odradzam ten tablet każdemu. Jak już to kupcie sobie TAB 2. Mimo że ciut mniejsze taktowanie procesora i mniej ramu to chodzi jak powinien. Tab 3 się przy nim chowa. No ok, coś o zaletach napiszę - bateria. W egzemplarzu który miałem spokojnie 2 dni. Non stop synchronizacja, net, (WiFi albo po sieci), itp. Jakieś gierki, rozmowy, smsy i naprawdę sporo wytrzymywał. Ale to jedna, jedyna zaleta...

  • 0

    19. ~SKILEREK  2014-05-03 15:21:39  host: 89-76-59-106.dynamic.chello.pl

    żałosne,gónwo nie tablet , po wczorajszym oglądaniu "metina"(takiej gry ) na youtube ,dałem go do ładowania ...
    rano ten syf nie działał, nikt nie miał z nim styczności >.> moim zdaniem poza wyświetlaczem (jakością,ten złom jest gorszy od każdego innego tableta )..
    1.Inne wady oprócz samego rozwalania się ? według mnie jest cichy, o wiele za bardzo.
    2.bez karty pamięci, ma mało miejsca
    3.przy dużej ilości otwartych aplikacji, laguje ........
    4.nie pasuje karta sim (powinna być chyba mini ,ale kij..

    ogólnie to coś nie jest zdatne do użytku...
    albo jak kto woli nie polecam wywalać 1000 zł. do kosza na śmieci

  • 0

    20. ~kamel  2014-06-04 15:45:59  host: user-94-254-137-7.play-internet.pl

    Ile godzin trzeba go ładować i ile razy na początku bo mi bateria niechce trzymać caly dzien?

  • 0

    21. ~Leon  2014-06-12 22:33:05  host: 95-155-84-26.multi-play.net.pl

    Kamel, bateria trzyma z 6 godzin, to jak ma wytrzymywać dzień pracy ? mój nowy lapek trzyma max 7 godzin pracy a ma o niebo lepszą baterie ;)

  • 0

    22. ~zawiedziony  2014-07-11 11:36:53  host: ip-78-30-93-125.free.aero2.net.pl

    Tablet fatalny zawiesza się i nic nie można z tym zrobić trzeba oddać do serwisu już dwukrotnie to robię a serwis twierdzi że to program to do cholery kto taki szmelc kieruje na rynek , jeżeli program jest nie dopracowany,
    firma samsung dużo traci telewizory i monitory też będę musiał po wymieniać bo też może się okazać że szmelc.

  • 0

    23. ~Paweł  2014-07-14 10:27:26  host: 31-179-245-47.pawluk.org

    Witam,
    Co może być przyczyną w tablecie Samsung 7 Tab 3 LITE SM 110, gdzie po włączeniu go "poginęły" wszystkie gry i mimo, iż przed wyłączeniem zostało wszystko wyłączone (wifi, gps, itp.), to po włączeniu jest to włączone i bateria na wyczerpaniu. Może gdzieś jest coś włączone, wyłączone, nie mam pojęcia. Może ktoś coś podpowie. Aktualizacja jest zrobiona. Pzdr.

  • 0

    24. ~Paweł  2014-07-14 10:29:12  host: 31-179-245-47.pawluk.org

    Witam,
    Co może być przyczyną w tablecie Samsung 7 Tab 3 LITE SM 110, gdzie po włączeniu go "poginęły" wszystkie gry i mimo, iż przed wyłączeniem zostało wszystko wyłączone (wifi, gps, itp.), to po włączeniu jest to włączone i bateria na wyczerpaniu. Może gdzieś jest coś włączone, wyłączone, nie mam pojęcia. Może ktoś coś podpowie. Aktualizacja jest zrobiona. Pzdr.

  • 0

    25. ~czesiek  2014-07-14 14:14:10  host: 188.146.106.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Nie wiem co wy chcecie, bardzo fajny tablet

  • 0

    26. ~Ola  2014-08-13 03:45:41  host: public-gprs447542.centertel.pl

    A juz chcialam go kupic. :C

  • 0

    27. ~Zapor  2014-09-07 22:08:13  host: 89-76-182-153.dynamic.chello.pl

    Jeśli nie satysfakcjonuje Was responsywność tabletki, polecam wgranie KK + root. Śmiga mi teraz szybciej niż memo pad hd 7.

  • 0

    28. ~grzecho1985  2014-09-11 22:29:06  host: 178-37-112-208.adsl.inetia.pl

    A co sądzicie o Galaxy tab 2 7.0 Wi-Fi? Ja go dostałem w prezencie ,jak narazie to nie narzekam, szkoda że ma tylko 8gb pamięci wenecznej. Mam jeszcze jedno pytanie czy jak podepne pen drve czy bedzie działał ?

  • 0

    29. ~  2014-11-13 20:55:01  host: public-gprs517418.centertel.pl

    Straszne *** Ekran dotykowy reaguje jak chce, podobnie zresztą jak przyciski - jak chcę coś nacisnąć, to nie reaguje, jak musnę przypadkowo, to wtedy na złość reaguje. Problem nie z moimi paluchami, bo inne osoby też tak mają.
    Poza tym bardzo często muli, a teraz właśnie zawiesił mi się na amen i nie reaguje na nic (wyświetla wciąż stronę fb, którą oglądalem. Nie ma nawet jak wyciągnąć baterii żeby to *** zrestartować.

  • 0

    30. ~Daria  2014-12-28 12:51:40  host: dul86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć. Można przełączyć w tab z sieci 3 G na 2G? Jak? ;C

  • 0

    31. ~Szymoon  2015-01-02 19:49:45  host: 89-66-119-127.dynamic.chello.pl

    ~Ola ja tez chciałem kupic ale widze ze jest dużo negatywnych opinii wiec go nie kupie : p

  • 0

    32.  2016-02-05 18:45:07

    Witam. Wyżej jest napisane, że Samsung Galaxy Tab 3 ma miejsce na kartę Sim, jak zamontować ją w tym modelu? Czy internet tylko przez Wi- Fi? Używałam przejściówki do modemu nie działało. Od pewnego czasu systematycznie się wyłącza. Czym może być to spowodowane? Jak jest słaba bateria to się wyłącza to fakt. Ale ostatnio ma 75, 50, i też się wyłącza.

  • 0

    33.  2016-02-06 18:34:20

    Witam, Jak w tym modelu zamontować Sim? U mnie nie ma takiej możliwości. I kolejne pytanie jaką przejściówkę użyć?? Z góry dziękuję za odpowiedzi

  • 0

    34. ~Krzysztofx  2016-03-17 20:40:40  host: 184.255.104.5.static.rdi.pl

    Mam samsunga galaxy tab 3 i słuchalem muzyki na słuchawkach i nagle ucichly i to strasznie i nie wiem co sie dzieje z innymi prubowalem i jest to samo jak ktos cos wie to prosze o kontakt przez fb Krzysztof Maury

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet