Samsung Galaxy S8 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy S8 Opinie o Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

w sumie: 15
  • 0

    1.  2017-02-24 15:25:26

    czemu tylko 12mpix

  • 0

    2. ~Gość MG  2017-03-31 15:47:26  host: host-176-221-121-174.dynamic.mm.pl

    Tylko 12 gdyż kamera jest dualpixel aktywna cała matryca i każdy piksel dla porównania konkurencja ma tylko kilka aktywnych pixeli. Czyli przelicz Przeniu 12 po swojemu 12x2 :)

  • 0

    3. ~Allahu akbar  2017-04-01 15:01:52  host: user-188-33-183-105.play-internet.pl

    em myślę że Huawei p9 jest lepszy
    ma lepszy procek 2,5 ghz ale ramem wygrywa s8 xd!

  • 0

    4. ~tp  2017-04-03 15:50:20  host: 212.160.172.83

    ale dual pixel przesłony obiektywu... itd to robi różnice

  • 0

    5. ~Grex  2017-04-07 18:13:06  host: 89-79-166-130.dynamic.chello.pl

    Szkoda że Samsung powoli wycina przydatne opcje ze swoich telefonów. Już od s7 nie ma IRDy co było bardzo przydatne. Wszystkie sprzęty RTV przecież są tak sterowane. Ja bardzo często korzystałem z IRDy jak używałem S4. Szkoda że nie ma radia FM i transmitera FM. Obecnie mam S7 i wnerwia mnie że nie mam IRDy. Na pewno nie pokusił bym się żeby kupić S8 bo nie proponuje żadnej ciekawej zmiany w stosunku do S7. Skanowanie tęczówki, no bez jaj po co komu taki gadżet dajcie lepiej radio. Ciekawe ile procent używa czytnika linii papilarnych na codzień? Funkcje praktyczne zastępuje się gadżetami mało praktycznymi.

  • 0

    6. ~gość12  2017-04-10 13:22:17  host: marylou.nos-oignons.net

    Cena trochę wysoka ale na szczęście w x-kom są raty 0%

  • 0

    7. ~jwd  2017-04-20 19:29:38  host: host-185-25-217-149.jmdi.pl

    @up

    że co ? :D

  • 0

    8. ~nikt  2017-04-30 09:23:02  host: 188.146.18.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Kupiłem S8 z nadzieją że mogę mieć telefon małych rozmiarów z dużym ekranem. Nic bardziej mylnego, te 5,8" to jakaś ściema. Na 5,5" iphone 7plus można zobaczyć dużo więcej treści o większej czcionce i tyle. Może to i jest 5,8" ale proporcje telefonu powodują że ekran jest po prostu mały i nikt mi teraz nie wmówi że jest inaczej. Na starym SGS5 wygodniej przegląda się treści jak na tej nowej zabawce. A do tego, tak marnego aparatu to się nie spodziewałem, porażka. A żeby było jeszcze ciekawiej to bateria przy delikatnym użytkowaniu sprzętu wystarcza na około 10 godzin !!! Wiem że zaraz posypią się teksty że trzeba zoptymalizować system, powyłączać to i tamto to będzie telefon trzymał 2 dni. Nie wierzcie proszę w takie brednie, bateria jest po prostu tragiczna /słabsza niż w SGS6/. Po wpadce z note7 pomyślałem sobie że samsung zrobi fajny telefon ale zawiodłem się bardzo bardzo. Odradzam wszystkim szczerze, za takie pieniądze naprawdę jest co wybrać na rynku

  • 0

    9. ~Luk  2017-06-05 08:32:00  host: 89-64-51-44.dynamic.chello.pl

    Tylko lg g6

  • 0

    10. ~  2017-07-15 14:20:05  host: 212.160.172.85

    wahałem się co do zakupu i postawiłem na mate 9 pro z s8 miałem styczność pierwsze wrażenie? nie wart 3,5k....

  • 0

    11.  2018-01-17 09:11:57

    Mam jeszcze S7 Edge oraz już S8. Powiem szczerze, że od 2 tygodni nie mogę się przyzwyczaić i rozważam jego sprzedaż. Plusem jest ekran, ale brak przycisków pod nim albo miejsce na nim zabiera albo trzeba pasek trzeba ręcznie rozwijać. Biometria tęczówki i twarzy działa jak chce, natomiast obsługa czytnika linii papilarnych jest dla mnie niewygodna bo często telefon gdzieś leży i muszę go podnieść aby odblokować. Różnice w wydajności są marginalne, niezauważalne dopóki nie uruchamiam gier. Złącze ładowania USB-C jest w niewielu telefonach, więc wszystkie poza tym naładuję tym samym kablem oprócz S8. Napaliłem się na Note 8 ale z tych samych powodów go nie kupię, tak samo będzie pewnie z S9.

  • 0

    12. ~ktoś  2018-03-04 18:04:40  host: public-gprs409097.centertel.pl

    Panie "nikt" widać że jest Pan fanbojem ip bateria w s8 trzyma długo wyświetlacz wyśmienity telefon się nie wiesza , aparat jeden z najlepszych na rynku jeśli ktoś ma taki ból odbytu to proszę nie pisać takich bzdur bo ludzie czytają komentarze i też się sugerują czy kupić telefon czy nie .

  • 1

    13. ~Verion  2018-03-18 15:49:44  host: 037008230031.dynamic-zab-07.vectranet.pl

    Cały czas używa się czytnika lini papilarnych:)

  • 0

    14. ~Ar  2018-06-08 10:53:25  host: 188.146.227.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    telefon super

  • 0

    15. ~arek  2018-06-08 10:58:56  host: 188.146.227.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    telefon posiadam od miesiąca i jestem zadowolony. prezentuje się super.leży w dłoni dobrze.Aparat robi bardzo dobre zdjęcia,jakość wideo też stoi na wysokim poziomie. Minus to czytnik linii papilarnych ale po założeniu etui na plecy łatwo go wyczuć i nie stanowi to już problemu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-224-133-152.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że iPhone'y powinny mieć port USB-C?

Piekło zaczyna zamarzać: przyszłe iPhone'y mogą mieć port USB-C

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet