Samsung Galaxy S7 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy S7 Opinie o Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

w sumie: 17
  • 0

    1. ~Sam  2016-02-22 23:59:20  host: nat2e.merinet.pl

    Szkoda że zrezygnowali z irdy. Ciekawe czy zostawią host USB?

  • 0

    2. ~fighter  2016-02-24 08:58:37  host: public-gprs516532.centertel.pl

    nie widze różnic oprócz slotu micro sd, które były by zauważalne w porównaniu z s6 który jest mega wydajny, więc po co miałbym sie przesiadac z s6? a Samsung juz mi oferty podsyla zeby kupowac

  • 0

    3. ~dak720  2016-02-26 12:46:23  host: host-78-147-76-172.as13285.net

    Mam ten telefon praktycznie niczym się nie różni od s6...

  • 0

    4.  2016-03-20 12:02:33

    Telefon idealny, tylko aparat trochę słaby.

  • 0

    5. ~erima  2016-03-29 16:42:37  host: 178-36-202-195.adsl.inetia.pl

    Mam telefon od tygodnia. Niczym nie różni się od S6? Otóż nie różni się tylko wyglądem. Aparat słaby, bo ma mniej pikseli? Otóż nieporównywalnie lepszy od S6. Najważniejsze różnice zauważalne po tygodniu użytkowania (oczywiście wszystkie na plus): aparat, wodoodporność (w dodatku bez tych beznadziejnych zaślepek), slot kart micro SD, czujnik linii papilarnych (może różnica wynika z nowego Androida), wydajność, wsparcie Samsunga (3 lata gwarancji, 1 rok ochrony wyświetlacza), design (dodatki w kolorze obudowy) - to jest oczywiście kwestią gustu, ale osobiście uważam, że przy czarnej obudowie srebrne dodatki szpecą.

  • -1

    6. ~Matss  2016-04-02 13:53:43  host: public-gprs516737.centertel.pl

    Telefon ciekawy. W porownaniu z moim s4 w predkosc dzialania ogromna. Na nic nie trzeba czekac. Czytnik lini papilarnych dziala tak sobie, mimo to lepiej dwa razy przylozyc palucha niz wpisywac pin lub haslo. Aparat rzeczywiscie na swietna optyke. W wiekszosci przypadkow telefon nie uruchamia lampy doswietlajacej gdyz nie ma takiej potrzeby. W komorkach to bylo dotychczas niespotykane. Funkcja wyswietlania informacji na ekranie swietna. Poziom jasnosci zalezy od warunkow oswietlenia wiec jest widoczne w ciagu dnia a w nocy nie irytuje jasnym swieceniem. Pozyjemy zobaczymy jak sie bedzie sprawdzal po jakims czasie.

  • 0

    7. ~Eeema  2016-04-07 10:18:42  host: user-94-254-161-72.play-internet.pl

    S7 ma lepszy duzo lepszy aparat

  • 0

    8. ~Matss300  2016-04-07 23:20:33  host: public-gprs516530.centertel.pl

    Zobaczcie jak laguje jeżeli zmienicie wartosc minimalnego podswietlania. Osiem rdzeni i po co? Moj dotychczasowy SGS4 mial mniejsze zwiechy.

  • 0

    9. ~kNd  2016-04-08 09:51:54  host: 212.160.172.85

    od s6 rozni sie wszystkim procz wyswietlacza wiec polecam przesiadke :)

  • 0

    10.  2016-04-12 20:24:11

    Sami pasjonaci debilizmu piszą, że mają stare fony lepsze i że po co tyle rdzeni, że nie ma irdy, że to, że tamto. A jedno co was łączy to bieda, możecie sobie tylko pozwolić na zakup fona w biedronce albo używki na allegro. Nie róbcie wiochy, bo robicie ją wyłącznie sobie. Chwalicie się swoją biedą, jakby było czym. Na zachodzie flagowca kto chce , to kupuje. Kupują również rodzice dzieciom. Was nie stać i stąd ścisk tyłka. Wymyślacie innym, szukacie na siłę jakichś wad. Zmiecie podejście, a najlepiej zarobki, to od razu przestaniecie wszystko hejtować.

  • 0

    11. ~ekspert  2016-04-27 09:18:43  host: 078088031196.dynamic-ra-8.vectranet.pl

    Matss300 o jakim lagowaniu mówisz? Telefon z mocniejszym procesorem, procesorem graficznym i dwa razy większą ilością ramu od dużo gorszego, grzejącego się jak toster S4? Chłopie jak za drogi to telefon dla Ciebie i Cię nie stać to nie zazdrość i nie zniechęcaj innych. Telefon żyleta i ma wszystko co mieć powinien.

  • 0

    12. ~nie ma lipy  2016-05-17 15:07:24  host: public-gprs358737.centertel.pl

    To jest lipa...
    Nie chcial bym go miec lepszy jest s6 mialem go i od miesiąca mam s7 niczym się nie różni od s6 oprócz ceną ... Moim zdaniem lepiej kupic s6 i przyoszczedzc troche chyba każdy tak sadz.........

  • 0

    13. ~Orzech  2016-06-05 17:23:51  host: dslb-092-072-184-069.092.072.pools.vodafone-ip.de

    Witam. Mam s7 miesiąc i powiem wam szczerze, że jestem rozczarowany nim. Niby wszystko chodzi, super interneto po danych komórkowych- otóż nie. Ten telefon potrafi się przegrzać przy głupim ładowaniu ładowarką . Naprawdę to nie jest komfortowe. Poza tym użytkowałem wcześniej iPhone 5 i szczerze powiem że chciałbym kupić albo S7 Albo iPhone 6S i chyba zrobiłem bardzo duży błąd bo S7 nie sprawdza się. Dziennie robię ponad 400 km i podróżuję po różnych miejscach gdzie jest różny zasięg dla mnie jest to złe kiedy nie mam na przykład głupiego zasięgu gdzie przy iPhonie nie zrywało mi połączenia. Samsung S7 jest to bardzo dobry telefon ale jeżeli ktoś ma większe wymagania niż tylko dzwonienie korzystanie z map zgranych telefon aplikacji No i przede wszystkim płynność działania w nich. Na plus Warto dodać że ma wytrzymałe baterie spokojnie półtora dnia wytrzymuję mi przy średnim użytkowaniu także super No i aparat oczywiście lepszy niż w iPhone. Ale cały czas zadaję sobie pytanie czy warto było ponieważ w modelu niższym od 6S czyli iPhone 5 działał mi wszystko super oczywiście zero zawiechy gdzie już przy pierwszym użytkowaniu telefonu Samsung potrafił się zawiesić na głupiej grze. Nie wiem skąd tyle takich różnic między iOS i Android ale przy codziennym użytkowaniu telefonu wolę ładować go codziennie i mieć wszystko to co ja chcę niż mieć super najnowszy telefon ze stajni Samsunga ale niestety być rozczarowanym, to jest tylko moja opinia inni mogą się ze mną nie zgodzić

  • 0

    14. ~dziki Wilk  2016-06-21 21:06:58  host: 095160159040.dynamic-ra-12.vectranet.pl

    co tu porownywac Iphona do Samsuna albo LG technologicznie dekada do przodu Samsung produkuje w najnowszej technologi procki pozatym nie jest dla ludzi mieszkajacych na wiosce a to ze nie ma ktos za siegu to tylko i wylacznie dlatego ze PL w porownaniu do Zachodu to Eskimosi nawet drogi do porzadku nie potrafia zrabic jedynie co porafia to idelanie celowac gulikami na kola i chwali sie ze Kiedys mielismy sSyrenke ktora i tak nie byla do konca PL bo wszystko na licencjach.Piozatym jezdzil ktos na Romecie ? skladaku? i to i to bylo tak samo zjebane jak PL wspolpaca za granica.Skladak -nogi jebia jak bym ciagnol parowoz na logike jebnij do krzakow i idz z buta bedzie duzo latwiej.
    Romet -kopia simsona oczywiscie nieudana psuaca sie nie wywazona skopiowana na oko cyklopa z zezem.
    Wiec tacy powini miec tyle do powiedzena co ...wszyscy nasi inżynierzy = miotla do lapy i zapierdalac chociaz tez bym sie bal ze i to *** Bajki o dobrych lekarzach tez mozna wsadzic miedzy dupe a sedes.Jednym slowem wszystko geba a nie czynem powodzenia

  • 0

    15. ~jurek  2016-08-06 15:32:33  host: 195.99.210.162

    mam s7 nie moge zarejestrowac sie w sieci co robic

  • 0

    16. ~Tyryk  2016-08-13 00:10:05  host: 37-128-35-60.adsl.inetia.pl

    Nic sie nie rozni od s6??????. Widzę żal dupe sciska

  • -1

    17. ~Bob  2016-09-09 10:57:19  host: 89-76-217-235.dynamic.chello.pl

    Z treści powyższych komentarzy emanuje bieda umysłowa. Tak okropna, że w głowie się nie mieści. Szanujący się majętny człowiek nie pisze takich dyrdymał "bo bieda, bo żal dupę ściska, bo to nie telefony na wioskę". Piszą to takie dna umysłowe, co zbierały miesiącami pieniążki do skarbonki albo płacą abonament 180zł z bólem odbyciska i są tak strasznie oburzeni, że ktoś może negować jakość zwykłego, koreańskiego flagowca. Ludzie - kupiliście limuzynę od Daewoo i do tego macie ze sobą problem - żenujące. PS W wielu miejscach w Niemczech nie ma nadal zasięgu 3G, ba, nawet bywa, że gubi się w ogóle zasięg, a piękne autostrady kończą się, gdy tylko z nich zjedziemy, a zaczynają się uskoki, nierówne łaty, itp. Ale co Wy możecie wiedzieć, jak świat widzieliście tylko w okienku swojego "flagowca". Telefon bez szału, kupiłem za gotówkę, oddałem bratu, kupiłem IPhona, mimo braku przekonania do Apple. Faktycznie - IPhone nie zawiesza się ani nie muli NIGDY. I niech tak pozostanie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet