Samsung Galaxy S7 Edge - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy S7 Edge Opinie o Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

w sumie: 16
  • -3

    1. ~Konrado42  2016-02-22 09:07:52  host: adsh52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik świetny używam od 2 lat i nie mam z nim żadnych problemów, polecam

  • 0

    4. ~Pietrek  2016-02-24 20:40:16  host: user-94-254-227-37.play-internet.pl

    Dzis bawilem sie tym telefon i moge powiedziec ze gdyby byl te 600 zl tanszy to mozna i bym go kupil ale za 3600 zl w salonie Samsunga to zdecydowanie za duzo

  • 0

    5. ~Marek  2016-02-26 04:58:44  host: public-gprs385476.centertel.pl

    Wg was obydwa galaxy s7 mają takie same wymiary... Poprawcie błąd.

  • 1

    9.  2016-03-20 12:06:29

    Telefon idealny, tylko aparat trochę słaby.

  • 1

    11. ~Damian7924  2016-04-02 15:27:58  host: ip-109-44-1-140.web.vodafone.de

    Konrado42.. Używa pan telefonu od dwóch lat? Trochę to niemożliwe, gdyż telefon jest dostępny na rynku jeśli się nie mylę od 3 miesięcy :)

  • -1

    12. ~marcogk  2016-04-04 15:33:18  host: 91.218.156.26

    od dwóch tygodni używam i znalazłem tylko jedną wadę... obudowa z tyłu, jest śliska i strasznie widać odciski palców na niej ;) Sam telefon jest świetny, do zaokrąglonego wyświetlacza trzeba się przyzwyczaić ale jest rewelacyjny. Aparat w nim jest naprawdę bardzo dobry, zdjęcia i filmy w świetnej jakości. Cena mogła by być niższa, ale to w końcu nowość.

  • -1

    13. ~s7 edge  2016-04-06 17:29:26  host: 87-205-253-50.adsl.inetia.pl

    Buzka Lis aparat słaby??? hahaha mega pixele to tylko ściema dla takich ludzi jak Ty. optyka się liczy a nie cyferki.
    aparat jest najlepszy jaki proponuje samsung w swoich telefonach. mam ten telefon i wiem co mówię.

  • 0

    14. ~Zod88  2016-04-18 06:38:34  host: 78.133.214.171

    Cytat: "1. ~Konrado42 2016-02-22 09:07:52 host: adsh52.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Telefonik świetny używam od 2 lat i nie mam z nim żadnych problemów, polecam"
    -- -- --
    To bardzo ciekawe że używa Pan od 2 lat tego smartfona, skoro na rynku jest dostępny od ~3 miesięcy?
    Proszę nie pisać bzdurnych komentarzy a moderatora proszę o usunięcie tego Pana komentarza gdyż jest bezsensu.

  • 0

    15. ~LOL  2016-04-18 20:24:56  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    Spoko telefon

  • 0

    16. ~domin  2016-04-19 20:21:35  host: a58013.upc-a.chello.nl

    lipa
    oddalem go i wzielem zwykly s7. s7 edge za duzy i nie poreczny

  • 0

    17. ~Ambasador marki Samsung  2016-04-25 14:45:47  host: aemj251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung Galaxy S7 Edge został wyposażony w bardzo dobry aparat z obiektywem o dużej jasności. Dzięki temu możemy robić zdjęcia bardzo dobrej jakości nawet wtedy kiedy jest ciemno.

  • 0

    18. ~Zod88  2016-07-20 19:26:57  host: 89-65-184-180.dynamic.chello.pl

    16 ~domin - Ja aktualnie posiadam Motorolę Nexus 6 z 6 calowym ekranem i na 100% nigdy bym nie powiedział że mam za duży telefon. Dlatego dziwie się że 5.5 calowy S7 Edge jest dla Ciebie za duży, a 5.2 calowy zwykły S7 już nie? Przestań marudzić i bierz co fabryka daje ;) Ja bym S7 Edge z chęcią przytulił ale poczekam aż cena jeszcze trochę zejdzie. A może poczekam na Iphone 7, cholera wie :)

  • 0

    19. ~ufkdn  2016-08-16 13:45:32  host: apn-31-0-36-196.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefonik cud miód i orzeszki

  • 0

    20. ~777  2016-08-16 23:41:49  host: 94.197.120.254.threembb.co.uk

    Informacja o braku radia jest błędna. Po zainstalowaniu "update softu" odblokowuje się chipset i radio fm jest....

  • 0

    21. ~@20.  2016-09-17 11:11:56  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    Nie prawda... dotyczy to tylko wersji dla ze Snapdragonem i tylko dla wybranych operatorow na terenie USA. Wersja europejska posiadajaca Exynosa nie ma wgl modulu radia.
    Sam telefonik rewelacyjny :) uzytkuje go od 8 marca.

  • 0

    22. ~sssss  2016-09-21 13:01:12  host: gw.media4u.net.pl

    ~Zod88 " To bardzo ciekawe że używa Pan od 2 lat tego smartfona, skoro na rynku jest dostępny od ~3 miesięcy? "
    Może on nie kupił go na rynku więc ma od 2ch lat ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet