Samsung Galaxy S6 - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy S6 Opinie o Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

w sumie: 23
  • 0

    1. ~Daaron  2015-03-04 12:07:20  host: public-gprs516463.centertel.pl

    Brak wymiennej baterii? A to ci heca.

  • -1

    2. ~PINO INOWROCLAW  2015-03-05 19:08:00  host: host-89-230-229-78.wegorzewo.mm.pl

    ALE JA JEDNAK WOLE SAMSUNGA GALAXY S 5

  • -3

    4.  2015-03-18 21:57:42

    Co z tego, że wpakowali w niego niewiadomo co. To nie zmienia faktu, że to nadal jest plastikowy szajsung.

  • 1

    5. ~Buźka Lis  2015-03-22 12:17:08  host: n16-02-06.opera-mini.net

    Świetny telefon. Jedyny minus to brak wejścia na kartę pamięci. Ale i tak jest znakomity.

  • 0

    6.  2015-03-22 12:41:40

    Świetny telefon. Jedyny minus to brak wejścia na kartę pamięci. Ale i tak jest znakomity

  • 1

    8. ~qaroleq  2015-04-04 11:48:19  host: public-gprs517482.centertel.pl

    stingear - tyle wiesz ile zjesz, samsung galaxy s6 jest metalowy to raz i szklany to dwa - tyle

  • -1

    9. ~kz  2015-04-10 12:35:31  host: ip145.net72.elektrosat.pl

    Też się zgadzam, że już ten badziewny S5 będzie lepszy ze względu na wymienność i pojemność baterii. W tym segmencie cenowym dużo lepszy jest Iphone. Po co komu jego podróbka na androidzie?

  • 0

    10.  2015-04-20 11:16:12

    Kurde i już nawet samsung nie dał gniazda kart pamięci i po co robią coraz większe karty jak nie dają możliwości

  • 1

    11. ~kaczy  2015-06-17 16:14:38  host: abxx53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tym przedziale cenowym ? gościu iphone kosztuje 3000 a s6 2000 to chyba znaczaca roznica. A po za tym w czym jest lepszy piszesz glupoty jak dziecko jakies miales s6 i iphone 6 ? nie to morda w kubel !

  • 1

    12. ~Qwerty  2015-07-05 08:18:06  host: 176-97-253-241.tonetic.pl

    Widzę że krytykują gimbusy które nawet nie miały tych telefonów w ręku. Galaxy s6 zdecydowanie lepszy od iphone 6.

  • 1

    13. ~PechciaK  2015-07-12 22:53:55  host: acyv228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego samsung ma byc podrobka iphona ? Iphone to przereklamowane cos za co nigdy w zyciu nie zaplacilbym tyle pieniedzy, samsung o niebo lepszy, i po co komu slot na karte pamieci jak sa rozne opcje pamieciowe do wyboru, jak komu pasuje, jak dla mnie s6 jest swietnym telefonem ktory jakoscia wykonania zacheca do kupna tego telefonu

  • 0

    14. ~Mitu1  2015-07-21 07:07:13  host: public-gprs360897.centertel.pl

    Dobry tel dobrze skonfigurowany brakuje mi wejścia na kart ale cóż możemy wybrać 32 64 128 gb to chyba nie mało co? Największy minus bateria powinna być co najmniej wspomaga a że niewymienne to już chyba każdy producent ma taki model jak np lg g2 g3 g4 chyba ma wymienna ogólnie ja uważam że w tym momencie z tych flagowych modeli różnych marek najlepsze są LG G4. Xperia Z4 Galaxy S6 to tyle sam teraz nie wiem co wybrać zgłosiłem a używa LG g2 i jestem od ponad roku zakochany w szybkości wytrzymałości jakości ekranu szybkości netu ale niestety obraz całości psuje pamięć 11gb i brak wejścia na kartę pamięci nie powiem ogranicza to możliwości tego małego komputera

  • 0

    15. ~użytkownik  2015-07-22 15:36:21  host: 83.1.97.29

    Powiem tak telefon s6 to kocur. Mam go od ponad 2 miesiecy zero zawieszki a aparatem wciąga iphona nosem i wypluwa du.., Zdjecia robi kosmicznie zajebiste. Pozatym bateria przy normalnym dzwonieniu 2-3 godziny dziennie + net wytrzymuje 2 dni. pozdro

  • -2

    16. ~ludzik  2015-08-08 16:00:19  host: agbh207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon, mam go od miesiąca. Wcześniej miałem s4 i s5 al s6 bije poprzednie na głowę. Jedynie cena trochę odstrasza, ale mając trochę szczęścia to można wygrać to cacko w konkursie - chyba tu: http://tlp.is/75l

  • 0

    17. ~joohhn  2015-08-20 03:19:46  host: 91-207-69-10.ip.euro.net.pl

    iphone to syf amerykański jak ich tandetne auta i badziewne motory gdy chcesz tym jeżdzić wóż ze sobą mechanika.nara

  • 0

    18. ~Iphone 6 porażka  2015-11-30 23:59:57  host: user-94-254-209-119.play-internet.pl

    Kupiłem niedawno iphone 6 i powoli zaczynam tego żałować. Bardzo rozczarowuje mnie ten system. Co chwila okazuje się ze nie ma tego, ze nie mozna zrobic tamtego itp A oto przyklady: Brak cyfr na klawiaturze tylko ciągle trzeba się przełączac pomiędzy klawiaturami co jest bardzo uciążliwe, brak diody powiadomień, brak radia fm, nie sprawdzisz historii połączeń wybranego numeru np ile razy dzwonił albo czy masz od niego nie odebrane połączenia -jest tylko ogólna lista wszystkich numerów i mozna tylko szukać ręcznie, kiedy wpisujesz jakiś numer który wcześniej dzwonił do ciebie iphone nie pokaże ci tego tzn nie podpowiada ze ktos taki dzwonił, bardzo mało aplikacji na komórkę w porównaniu do androida, nie mówiąc ze prawie wszystkie po angielsku i płatne, brak wibracji klawiatury, nie wgrasz dzwonka mp3, niesamowite trudno wgrac swój dzwonek trzeba kombinować, bateria żadna rewelacja, ładowanie szybsze ma s6, brak w Polsce nfc, brak potwierdzen wysylanych sms, brak narastających dzwonkow zadnej takiej aplikacji nie ma w appstore, zdjec bluetoothem nikomu nie prześlesz, chmura icloud tylko do 5GB dlatego korzystam z chmury googla. Mało ustawien osobistych. Jakie plusy? Dobry ekran i można troche poszpanowac. To jest telefon moze dobry w USA ale nie w Polsce

  • 0

    19. ~Olsen  2015-12-03 20:30:02  host: s5597ba4d.adsl.online.nl

    Dlaczego w specyfikacji podajecie ze s6 ma wyjscie tv przez mhl? Przeciez nie ma tej opcji co jak dla mnie nieco go skaza. Mam maly doskonaly projektor i s5 zawsze podlaczalem i mialem wszedzie ogladac 70cali. Przy s6 juz nie bardzo.

  • 0

    20. ~  2016-01-01 11:23:57  host: host-62-141-240-217.tomaszow.mm.pl

    Telefon super tylko czy można wyłączyć szybkie ładowanie

  • 0

    21. ~Buciki  2016-02-24 08:25:04  host: agca251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dużą wadą tego modelu jest to, że nie działa w nim LTE na pasmach 800 i 1800 MHz, czyli z LTE w PL sobie tymczasem nie pokorzystamy :-)

  • 0

    22. ~kiki  2016-03-08 12:21:53  host: 89-79-105-58.dynamic.chello.pl

    ~20 można je wyłączyć w ustawieniach mając androida 6.0.1

  • 0

    23. ~Qwerty s6  2016-03-27 21:52:42  host: 176-97-253-241.tonetic.pl

    Nie pisz głupot bo LTE działa bez problemu i potwierdzam szybkie ładowanie można wyłączyć w andku 6.0.1

  • 0

    24. ~Lillith69  2016-05-09 20:53:08  host: 217.38.177.2

    Chcę sobie kupić s6, ale czytam opinie i już nie wiem...kupować czy nie...Dobry czy do du...szy. Co ma a czego nie, jestem totalnie zielona, może ktoś pomoże i wyjaśni? :) Proszę :)

  • 0

    25. ~As  2016-07-16 23:45:35  host: 89-73-218-128.dynamic.chello.pl

    S 6 jest jednym z najlepszych jaki miałem

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet