Samsung Galaxy S6 Edge - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Opinie o Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

w sumie: 9
  • -2

    1. ~okijk  2015-04-03 12:28:01  host: 85-202-218-11.internetia.net.pl

    Szajs drogo mocie jo pojdaxna torgicmom lobrus za grosza

  • -1

    2. ~Nop  2015-05-01 21:28:12  host: akg221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem kto oceniał wydajność tego telefonu ale chyba na liczbach sie nie zna.

  • 0

    3. ~jerry  2015-05-31 09:11:57  host: user-109-243-98-136.play-internet.pl

    Myślę, że Twoja ocena jest tak rzetelna jak Twój język Polski. Za mało grosza posiadasz aby takie cacko mieć w ręce.

  • 0

    4. ~czarna  2015-09-10 21:55:21  host: 95.149.9.202

    Mam i jest super

  • 0

    5. ~Zmartwiony  2015-09-14 13:03:59  host: dynamic-78-8-87-185.ssp.dialog.net.pl

    Obecna generacja flagowców Samsunga jest jakimś kompletnym nieporozumieniem. Duży plus za wykonanie telefonu gdyż zaczyna przypominać sprzęt flagowy. Niestety cena jest z kosmosu i zupełnie niemiarodajna jak za taki sprzęt dlatego za to ogromny minus.

  • 0

    6. ~erima  2015-11-11 17:43:01  host: 77-254-49-187.adsl.inetia.pl

    W końcu Samsung zrozumiał jak powinien być wykonany flagowy telefon. Koniec z plastikami, tylko metal i szkło. Brak wymiennej baterii dla niektórych to minus, dla mnie to plus, przynajmniej nic nie skrzypi, nic nie trzeszczy, wszystko ładnie spasowane, jak przystało na jednobryłowca klasy premium. Dzięki wysokiej rozdzielczości można ustawić siatkę ekranu 5x5, a nie jak wcześniej max 4x4. Dzięki temu dużo więcej mieści się na ekranie. Głośnik umieszczony na dolnej krawędzi, a nie jak to było na tyle obudowy - nareszcie. Wydajność względem poprzedniego flagowca (Galaxy S5) zwiększyła się o około 55% - bardzo dobry postęp. Minusy to na pewno brak wejścia na kartę SD, aczkolwiek dla mnie nawet przy wersji 32GB (25 GB dla użytkownika) w zupełności wystarczy. Dla wymagających są dostępne wersje 64 i 128. Natomiast bardzo mnie zasmucił brak wodoodporności. To są podstawowe dwa minusy, cała reszta to same plusy.

  • 0

    7. ~Ibti Arshad  2016-02-10 15:30:41  host: wtl.worldcall.net.pk

    When Samsung Galaxy S6 Edge Plus SM-G928C Get the Update 6.0.1 ????????

  • 0

    8. ~Ambasador marki Samsung  2016-04-25 14:52:07  host: aemj251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon Samsung Galaxy S6 Edge jest bardzo energooszczędny. 10 minut ładowania wystarczy na to żeby używać telefonu do 4 godzin.. W dodatku telefon możemy ładować bezprzewodowo.

  • 0

    9. ~Adik  2016-09-05 07:22:38  host: user-94-254-191-38.play-internet.pl

    Absolutnie nie polecam tego telefonu. Kupiłem go kilka miesięcy temu (nowy). Bateria jedna wielka porażka rano naładowany 100% wieczorem już prosił o ładowanie, a przy intensywnym ładowaniu po kilku godzinach. Po ok 4 miesiącach od zakupu zaczęły się dziać dziwne akcje podczas odpalania aparatu foto. czyli wydawał dziwne dźwięki coś jakby zwarcie. Telefonu się pozbyłem mam teraz inny i jestem wreszcie zadowolony. A tak na marginesie to uważam, że najlepszym i najbardziej udanym telefonem Samsunga była S5 to co jest obecnie to jakieś nieporozumienie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-125-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet