Samsung Galaxy S6 Edge Plus - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Plus Opinie o Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Damian  2015-08-30 13:17:35  host: 95.148.95.233

    Mam juz to cacko - jestem w UK. I zaluje, ze uleglem pokusie...

  • 0

    2. ~luzak  2015-09-08 22:08:43  host: user-94-254-209-235.play-internet.pl

    Nie jest wart swojej ceny

  • 0

    3. ~  2015-10-07 14:28:15  host: 212.160.172.87

    @luzak a masz ten tel. ze oceniasz? ja korzystam ze zwyklej wersji s6 i uciazliwa jest dla mnie wielkosc(zdecydowanie za maly mi komorka zastepuje PC) a funkcja zakrzywienia daje kilka ciekawych opcji uzytkowania +wiekszy ram wieksza wielozadaniowosc zacznij korzystac z flagowcow a pozniej oceniaj :)

  • 0

    4. ~Peter  2015-10-26 14:17:59  host: ffo210.internetdsl.tpnet.pl

    Doskonały sprzęt. Szybki procesor, odpowiednia ilość pamięci, większa pojemność baterii. Do tego świetny aparat z obiektywem złożonym z 5 soczewek, dający ostry obraz w rogach. Jasny oraz czytelny ekran o wysokiej rozdzielczości.
    Polecam.

  • 0

    5.  2015-11-03 01:31:01

    Luzak weś sie zamknij tel. Lepszy od kompa mojej cioci (ale od mojego nie bo ma 8gb ramu procesor 4.0GHz AMD FX, karte graficzną nividia geforce 2gb)Ale mniejsza xd...

  • 0

    6. ~mrs  2016-01-09 18:08:36  host: staticline-31-183-222-215.toya.net.pl

    Samsungowicz - gimbusie jeden, jak możesz porównywać dwie rózne architektury. Smartfona i peceta. No bałwan !

  • 0

    7. ~Samsungowicz  2016-02-02 18:10:46  host: user-46-113-217-238.play-internet.pl

    Mrs sam jesteś bałwan nie porównuwałem tylko mówiłem idioto bo wiadomo że telefon ma mniejszą moc obliczeniową ale ramu ma więcej ten fon gimbisie bo telefon nie morze mieć officów chodzi o prace bałwanie i gry.

  • 0

    9. ~mariobross  2016-02-17 22:39:13  host: ip-5-172-234-221.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    mam telefon od wczoraj. w sklepie mowili ze bat trzyma co najmniej 1,5 dnia przy duzym uzytkowaniu, pierwsze ladowanie wczoraj - faktycznie laduje okolo godziny od zera na max, ale padl dzisiaj po poludniu. o 17 odlaczylem przy 100 proc bat i jest godz 22.40 a ja mam 21 proc baterii. i wcale go nie katuje. przedemna 3. ladowanie. to sie ustabilizuje czy oddawac go na gwar? jak jest u Was?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet