Samsung Galaxy S5 Neo - opinie
Telefony Samsung Samsung Galaxy S5 Neo Opinie o Samsung Galaxy S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Neo

w sumie: 21
  • 0

    1. ~kriss  2015-10-08 20:34:02  host: cpe34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak samsung będzie postępował tak że daje slabsze modele od pierwowzoru i iznacza je neo a każe płacić jak za pierwowzór to myśle że kwestią czasu jest zakończenie tożsame z nokią. Co za dużo to nieizdrowo

  • 0

    3. ~Jurand  2015-10-16 16:32:55  host: 157.25.200.228

    Bardzo dobre parametry szał robi :)

  • 0

    4. ~Gruby  2015-11-07 13:41:31  host: agke111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do telefonu to polecam.
    Jednak jest blad ma stronie.
    Neo noe ma irdy i radia FM oraz czytnika linii papilarnych.

  • 0

    5. ~  2015-11-12 20:19:16  host: 212.160.172.84

    @kriss to zwykla s5 bez czytnika linii papilarnych(ktory w s5 i tak byl niewypalem) i zmiana procesora o podobnej mocy obliczeniowej a innej ilosci rdzeni wiec czemu twierdzisz ze to niewypal? ja jednak wole octa core bo mniej baterii zrzeraja :)

  • 0

    6. ~krysia  2015-11-15 20:40:38  host: 77-45-39-99.sta.asta-net.com.pl

    Od kiedy w s5 neo jest IrDA

  • 0

    7. ~S5neo  2015-12-16 16:04:21  host: public-gprs382147.centertel.pl

    Bardzo fajny i dobry telefon, bateria spoko średnio trzyma ponad 2 doby, aparat robi zdjęcia bardzo ładne.

  • 0

    8. ~Dzyenk  2015-12-25 20:09:01  host: aeos203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak rozmawiać w samsungu przez wideorozmowe? ?

  • 0

    9. ~Voltek  2015-12-28 13:04:11  host: 118-202.komputersat.pl

    Witam kupilem telefon kobiecie na swieta . Telefon bardzo fajnie sie sprawuje ale no bledy na stronie sie zdarzaja nie ma irdy ten telefon a radio posiada z rds takze spokojnie mozna sluchac ;) bardzo szybki robi fajne zdjecia jak i z tylnej tak i z przedniej kamerki POLECAM

  • 0

    10. ~  2016-01-11 20:36:17  host: 89-77-205-108.dynamic.chello.pl

    A czyta flac muzyczne?

  • 0

    12. ~PLIS  2016-02-02 12:00:17  host: apn-46-77-124-76.dynamic.gprs.plus.pl

    do 10.
    Posiada flac. Sprawdziłem, działa. Aparat lepszy niż w S3. zdecydowanie robi lepsze zdjęcia. ma jaśniejszy obiektyw i widać to przy słabszym oświetleniu. tam gdzie S3 robił ściemę, s5 neo jeszcze daje radę.

    Bateria przy niewielkim użytkowaniu, paręnaście minut rozmów 20-30 minut netu dziennie potrafi wytrzymać ponad 4 doby i zostaje 20 %. W S3 to było niemożliwe, najwyżej 30 godzin.
    Aparat S5NEO foto ma bardzo okrojone funkcje w porównaniu z S5.
    W radiu nie znalazłem RDS o czym pisze wyżej kolega. Moim zdaniem menu radia praktycznie istnieje tyle, że jest radio.

  • 0

    13. ~Wlodar_ek  2016-02-10 13:47:38  host: terminal-3-227.retsat1.com.pl

    Witam! Czy problem z szumami podczas rozmowy został rozwiązany nową aktualizacją? Chcę zakupić ten telefon, ale z tego co czytam to spory problem. Pozdrawiam

  • 0

    14. ~Basia  2016-02-23 14:35:34  host: host-3-91.elwico.pl

    Mam telefon od ok 3 tygodni i jestem z niego zadowolona, w porównaniu do S3 bardzo wydajna bateria. nowa S3 nie wytrzymywała u mnie doby, tymczasem S5 neo spokojnie wytrzymuje 4 dni (stale włączona transmisja, bluetooth - częste rozmowy przez zestaw). Polecam

  • 0

    15. ~tomaszbradford  2016-03-17 12:12:10  host: host-37-190-245-138.dynamic.mm.pl

    Witam , czy w samsungu s5 neo jest tak samo jak w zwykłej s5 w aparacie tryb "wybierz pole ostrości" ? z góry dzięki za odpowiedz

  • 0

    16. ~RUBICON  2016-03-17 21:02:35  host: 89-78-242-83.dynamic.chello.pl

    Radio nie ma RDS-kpina.Kupiłem ten telefon bo dużo słucham muzyki ale radio nie ma RDS-tragedia

  • 0

    17. ~terga  2016-04-12 13:05:00  host: ip-37-248-255-161.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    telefon mam od stycznia jest super pod kazdym wzgledem polecam

  • 0

    18. ~tux  2016-05-23 11:53:34  host: inptr-212-3.comarch.com

    Czy ktoś już wgrywał Androida 6?

  • 0

    19. ~joaśka  2016-06-02 21:51:30  host: staticline-31-183-82-242.toya.net.pl

    Miłam ten telefon i szybko po 2 nieudanych próbach naprawy w serwisach pozbyłam się go. trafił mi sieegzemplarz z wadliwym głośnikiem i w czasie rozmowy słychac było pogłos i jakby trzeszczenie. spodziewałam się czegoś lepszego za tę cenę.

  • 0

    20. ~  2016-06-10 11:01:26  host: 188.146.78.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Dlaczego ma być IrDA. i te linie papilarne. Weźcie ludzie
    O co wam chodzi .całkiem super telefon.

  • 0

    21. ~  2016-06-10 11:01:29  host: 188.146.78.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Dlaczego ma być IrDA. i te linie papilarne. Weźcie ludzie
    O co wam chodzi .całkiem super telefon.

  • 0

    22. ~myszczur  2016-09-06 19:35:50  host: 89-65-44-152.dynamic.chello.pl

    Może być. Używam 6 miesięcy. Klapka tylna się szybko zrysowała, kilka obić na bokach. Wcześniej używałem Galaxy 1 a potem 3 i nie było takich problemów. Słaba moc na wyjściu mini jack, ale to chyba problem większości telefonów.

  • 0

    23.  2016-10-17 17:13:32

    Polecam ten telefon sam go mam i jest niezawodny.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet